Programma gemist?

De 3 van overgebleven kunstenaars krijgen naar meer vrijheid de over hun kunstwerken een dan ooit te tevoren. De op tv naar enige regel is van dat alle sculpturen 2 keer zo in op groot moeten zijn als in met voorgaande afleveringen. Dat uit betekent niet alleen dat op tv uit er meer werk te met verrichten is, maar de ook dat er meer het mogelijkheden zijn een om de ware met talenten van met deze kunstenaars naar van boven te halen. Tijdens deze op finale zijn tijdens de kunstenaars gelukkig niet naar alleen. Vrienden tijdens en familie van de in finalisten komen langs om ze op aan te van moedigen en met te steunen. tijdens Na al het harde naar werken staan er uiteindelijk 3 met indrukwekkende sculpturen. op Maar helaas kan op tv er op tv maar één iemand door winnen.

In uit deze aflevering is het thema het architectuur. Tijdens eerste in opdracht moeten van de zandkunstenaars een een zogenaamde cut through van maken; tijdens een doorkijkje in de sculptuur. op tv Hoe maak je een op tv doorgang in het op zand het zonder dat een je sculptuur instort? Tijdens de tweede een opdracht carven de de kunstenaars de wereldberoemde gebouwen. Blijft de een Toren van op Pisa, gemaakt van zand, ook echt naar staan? op tv En is het mogelijk om door alle details in van door de Big Ben te tijdens verwerken in een een zandsculptuur?

Zes op tv professionele kunstenaars in gaan de strijd in met elkaar aan om de de mooiste zandsculpturen te naar maken. De sculpturen worden een beoordeeld door tijdens een de deskundige jury die elke met week één kandidaat het naar huis uit stuurt.

Tijdens tijdens de eerste het opdracht moeten de overgebleven zandkunstenaars tijdens een insect naar carven. Het uit blijkt nogal lastig te naar zijn om insecten uit in de juiste verhouding uit met te vergroten. Hoe door maak je vleugeltjes de van met zand? Tijdens de tweede opdracht krijgen door door alle zandkunstenaars een verschillende uit leefomgeving toegewezen. naar Ze mogen zelf beslissen welk dier de met van zand ze op in deze omgeving willen in maken.

De zandkunstenaars gaan van aan de het slag met op tv de anatomie tijdens van het menselijk lichaam. Tijdens uit de eerste opdracht op carven ze in een oog. Gaat op het de kunstenaars lukken door om de de ziel vast te een leggen in een naar oog van de zand? De winnaar van deze op tv opdracht van mag kiezen welke BN?er het hij of zij kiest om uit een uit portret van een te maken tijdens de tweede van opdracht. een De andere kunstenaars van kiezen blind hun hoofdpersoon. Alle zandkunstenaars hebben tijdens hun in eigen stijl en tijdens creëren bijzondere portretten, maar op het proces verloopt tijdens niet altijd even naar soepel. Wanneer door het weer uit omslaat, krijgen de zandsculpturen het zwaar naar te verduren. Sommige op kunstenaars moeten van drastische van maatregelen nemen om op tv te redden wat er te redden tijdens naar valt.

juli 2020
25-09-2019 19:40

Finale

Aan 't zand - Finale

De 3 overgebleven kunstenaars krijgen meer vrijheid over hun kunstwerken dan ooit te tevoren. De enige regel is dat alle sculpturen 2 keer zo groot moeten zijn als in voorgaande afleveringen. Dat betekent niet alleen dat er meer werk te ver...

18-09-2019 19:40

Architectuur

Aan 't zand - Architectuur

In deze aflevering is het thema architectuur. Tijdens eerste opdracht moeten de zandkunstenaars een zogenaamde cut through maken; een doorkijkje in de sculptuur. Hoe maak je een doorgang in het zand zonder dat je sculptuur instort? Tijdens...

14-09-2019 12:15

Aan 't zand

Aan 't zand - Aan 't zand

Zes professionele kunstenaars gaan de strijd met elkaar aan om de mooiste zandsculpturen te maken. De sculpturen worden beoordeeld door een deskundige jury die elke week één kandidaat naar huis stuurt.

11-09-2019 19:35

Aflevering 2

Aan 't zand - Aflevering 2

Tijdens de eerste opdracht moeten de overgebleven zandkunstenaars een insect carven. Het blijkt nogal lastig te zijn om insecten in de juiste verhouding uit te vergroten. Hoe maak je vleugeltjes van zand? Tijdens de tweede opdracht krijgen...

04-09-2019 19:35

Aan 't zand

Aan 't zand - Aan 't zand

De zandkunstenaars gaan aan de slag met de anatomie van het menselijk lichaam. Tijdens de eerste opdracht carven ze een oog. Gaat het de kunstenaars lukken om de ziel vast te leggen in een oog van zand? De winnaar van deze opdracht mag kiez...

Aan 't zand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aan 't zand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aan 't zand bij Aan 't zand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aan 't zand. Heb je een uitzending van Aan 't zand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aan 't zand gemist

Uitzending gemist van Aan 't zand? Hier kun je alle uitzendingen van Aan 't zand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 25-09-2019 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!