Programma gemist?

Aandacht voor de HOCD. Een dwangstoornis met waarbij iemand op een obsessieve twijfel met heeft over zijn of tijdens haar in geaardheid. Ook spreekt Sophie met door twee mensen die de met behandeling ECT op tv ondergaan of naar zijn ondergaan. Elektroconvulsietherapie, vroeger bekend uit in als elektroshocktherapie, is het inmiddels een bewezen een therapie bij zware door depressies.

Aandacht voor naar het Alice door in Wonderland-syndroom. Een het syndroom waarbij mensen aanvallen door krijgen uit en zichzelf of van voorwerpen in hun omgeving vervormd door zien. Ook spreekt Sophie met uit met twee mensen wiens leven getekend naar op tv wordt door misofonie, een aandoening een waardoor zij zich buitengewoon in op tv ergeren aan bepaalde geluiden uit als smakken, het snuiven, klikken van de met muis van de de computer en op kuchen.

Met als in hoofdgast Leonie ter de Braak.

Met als hoofdgast de Leonie ter met Braak.

september 2021
25-09-2019 19:25

Aflevering 4

De Psycho Show - Aflevering 4

Aandacht voor HOCD. Een dwangstoornis waarbij iemand een obsessieve twijfel heeft over zijn of haar geaardheid. Ook spreekt Sophie met twee mensen die de behandeling ECT ondergaan of zijn ondergaan. Elektroconvulsietherapie, vroeger bekend ...

18-09-2019 19:25

Aflevering 3

De Psycho Show - Aflevering 3

Aandacht voor het Alice in Wonderland-syndroom. Een syndroom waarbij mensen aanvallen krijgen en zichzelf of voorwerpen in hun omgeving vervormd zien. Ook spreekt Sophie met twee mensen wiens leven getekend wordt door misofonie, een aandoen...

11-09-2019 19:20

Aflevering 2

De Psycho Show - Aflevering 2

Met als hoofdgast Leonie ter Braak.

04-09-2019 19:25

Aflevering 1

De Psycho Show - Aflevering 1

Met als hoofdgast Leonie ter Braak.

De Psycho Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Psycho Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Psycho Show bij De Psycho Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Psycho Show. Heb je een uitzending van De Psycho Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Psycho Show gemist

Uitzending gemist van De Psycho Show? Hier kun je alle uitzendingen van De Psycho Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-09-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!