Programma gemist?

Aandacht voor tijdens HOCD. Een dwangstoornis waarbij het iemand een van obsessieve twijfel heeft een over zijn of haar van geaardheid. Ook spreekt in Sophie met naar twee mensen die in de behandeling ECT ondergaan tijdens uit of zijn ondergaan. Elektroconvulsietherapie, op vroeger bekend op tv als elektroshocktherapie, is inmiddels een bewezen van therapie bij op tv zware naar depressies.

Aandacht voor het uit Alice in op Wonderland-syndroom. Een naar syndroom waarbij mensen naar aanvallen krijgen uit en zichzelf of voorwerpen van in hun omgeving tijdens vervormd zien. Ook op spreekt Sophie met twee mensen een wiens leven getekend van door wordt door misofonie, met een aandoening waardoor zij zich buitengewoon het ergeren aan bepaalde een geluiden als smakken, op van snuiven, klikken van met de muis van tijdens de computer en tijdens kuchen.

Met op tv als hoofdgast met Leonie ter Braak.

Met met als hoofdgast Leonie ter naar Braak.

mei 2021
25-09-2019 19:25

Aflevering 4

De Psycho Show - Aflevering 4

Aandacht voor HOCD. Een dwangstoornis waarbij iemand een obsessieve twijfel heeft over zijn of haar geaardheid. Ook spreekt Sophie met twee mensen die de behandeling ECT ondergaan of zijn ondergaan. Elektroconvulsietherapie, vroeger bekend ...

18-09-2019 19:25

Aflevering 3

De Psycho Show - Aflevering 3

Aandacht voor het Alice in Wonderland-syndroom. Een syndroom waarbij mensen aanvallen krijgen en zichzelf of voorwerpen in hun omgeving vervormd zien. Ook spreekt Sophie met twee mensen wiens leven getekend wordt door misofonie, een aandoen...

11-09-2019 19:20

Aflevering 2

De Psycho Show - Aflevering 2

Met als hoofdgast Leonie ter Braak.

04-09-2019 19:25

Aflevering 1

De Psycho Show - Aflevering 1

Met als hoofdgast Leonie ter Braak.

De Psycho Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Psycho Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Psycho Show bij De Psycho Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Psycho Show. Heb je een uitzending van De Psycho Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Psycho Show gemist

Uitzending gemist van De Psycho Show? Hier kun je alle uitzendingen van De Psycho Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-09-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!