Programma gemist?

Aandacht voor HOCD. in Een dwangstoornis waarbij het iemand op een obsessieve twijfel heeft op tv over zijn in of haar geaardheid. Ook in spreekt Sophie met twee naar op mensen die de behandeling ECT ondergaan het of een zijn ondergaan. van Elektroconvulsietherapie, vroeger bekend als elektroshocktherapie, op tv is inmiddels een bewezen uit een therapie bij zware met depressies.

Aandacht het voor het Alice in het Wonderland-syndroom. het Een syndroom waarbij op mensen aanvallen krijgen door en zichzelf of voorwerpen in hun het door omgeving vervormd zien. Ook spreekt uit Sophie met naar twee mensen wiens leven getekend tijdens wordt door met misofonie, een aandoening waardoor uit zij naar zich buitengewoon ergeren met aan bepaalde geluiden als in smakken, snuiven, met klikken van de muis in van de op tv computer en met kuchen.

Met als hoofdgast in Leonie ter op Braak.

Met een als hoofdgast uit Leonie ter Braak.

september 2020
25-09-2019 19:25

Aflevering 4

De Psycho Show - Aflevering 4

Aandacht voor HOCD. Een dwangstoornis waarbij iemand een obsessieve twijfel heeft over zijn of haar geaardheid. Ook spreekt Sophie met twee mensen die de behandeling ECT ondergaan of zijn ondergaan. Elektroconvulsietherapie, vroeger bekend ...

18-09-2019 19:25

Aflevering 3

De Psycho Show - Aflevering 3

Aandacht voor het Alice in Wonderland-syndroom. Een syndroom waarbij mensen aanvallen krijgen en zichzelf of voorwerpen in hun omgeving vervormd zien. Ook spreekt Sophie met twee mensen wiens leven getekend wordt door misofonie, een aandoen...

11-09-2019 19:20

Aflevering 2

De Psycho Show - Aflevering 2

Met als hoofdgast Leonie ter Braak.

04-09-2019 19:25

Aflevering 1

De Psycho Show - Aflevering 1

Met als hoofdgast Leonie ter Braak.

De Psycho Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Psycho Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Psycho Show bij De Psycho Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Psycho Show. Heb je een uitzending van De Psycho Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Psycho Show gemist

Uitzending gemist van De Psycho Show? Hier kun je alle uitzendingen van De Psycho Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-09-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!