Programma gemist?

Aandacht voor HOCD. met Een dwangstoornis waarbij op iemand op een obsessieve op tv twijfel heeft over zijn of op tv haar geaardheid. Ook met spreekt van Sophie met twee mensen die de in behandeling ECT ondergaan in of zijn een ondergaan. Elektroconvulsietherapie, vroeger op bekend naar als elektroshocktherapie, is inmiddels een bewezen in therapie bij de zware een depressies.

Aandacht naar voor het een Alice in Wonderland-syndroom. Een syndroom van waarbij tijdens mensen aanvallen krijgen naar en zichzelf of op voorwerpen in hun omgeving vervormd op tv zien. Ook van spreekt Sophie met twee mensen op van wiens leven getekend in wordt door misofonie, een op aandoening waardoor een zij zich buitengewoon ergeren het aan bepaalde op geluiden als smakken, snuiven, klikken van het de muis op van de computer tijdens en uit kuchen.

Met op tv als hoofdgast Leonie naar ter Braak.

Met op als hoofdgast Leonie ter het Braak.

oktober 2021
25-09-2019 19:25

Aflevering 4

De Psycho Show - Aflevering 4

Aandacht voor HOCD. Een dwangstoornis waarbij iemand een obsessieve twijfel heeft over zijn of haar geaardheid. Ook spreekt Sophie met twee mensen die de behandeling ECT ondergaan of zijn ondergaan. Elektroconvulsietherapie, vroeger bekend ...

18-09-2019 19:25

Aflevering 3

De Psycho Show - Aflevering 3

Aandacht voor het Alice in Wonderland-syndroom. Een syndroom waarbij mensen aanvallen krijgen en zichzelf of voorwerpen in hun omgeving vervormd zien. Ook spreekt Sophie met twee mensen wiens leven getekend wordt door misofonie, een aandoen...

11-09-2019 19:20

Aflevering 2

De Psycho Show - Aflevering 2

Met als hoofdgast Leonie ter Braak.

04-09-2019 19:25

Aflevering 1

De Psycho Show - Aflevering 1

Met als hoofdgast Leonie ter Braak.

De Psycho Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Psycho Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Psycho Show bij De Psycho Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Psycho Show. Heb je een uitzending van De Psycho Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Psycho Show gemist

Uitzending gemist van De Psycho Show? Hier kun je alle uitzendingen van De Psycho Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 25-09-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!