Programma gemist?

Lotte naar (18) en Roos (16) door zijn zussen en van hebben allebei het het syndroom van op Usher. Dat betekent het dat ze binnenkort doof en naar blind het zullen worden. Hoe snel met dat gaat in is niet uit bekend, maar ze zien en horen door nu de al een stuk de slechter dan hun leeftijdsgenoten. Hoe met gaan in deze twee levenslustige meiden om van met met hun ontwikkeling naar volwassenheid, tijdens terwijl de naar tijdbom van doof- en blindheid tijdens onverbiddelijk uit doortikt? Ze laten uit zich niet door weerhouden om alles uit het leven tijdens te halen: tijdens Lotte doet door een opleiding tijdens tot fotograaf en Roos is bezig uit haar door eindexamen te met halen. Tegelijkertijd willen ze uit ook nog een een paar dingen doen voordat het uit door te laat is, zoals het het Noorderlicht met eigen op tv ogen zien. de Regisseur Kim Smeekes volgde tijdens Lotte en uit Roos twee jaar tijdens lang voor de het film.

mei 2020
04-09-2019 20:20

Voor het donker wordt

3Doc: Voor het donker wordt - Voor het donker wordt

Lotte (18) en Roos (16) zijn zussen en hebben allebei het syndroom van Usher. Dat betekent dat ze binnenkort doof en blind zullen worden. Hoe snel dat gaat is niet bekend, maar ze zien en horen nu al een stuk slechter dan hun leeftijdsgenot...

3Doc: Voor het donker wordt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Voor het donker wordt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Voor het donker wordt bij 3Doc: Voor het donker wordt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Voor het donker wordt. Heb je een uitzending van 3Doc: Voor het donker wordt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Voor het donker wordt gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Voor het donker wordt? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Voor het donker wordt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-09-2019 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!