Programma gemist?

Lotte een (18) en de Roos (16) zijn zussen de en hebben allebei in het syndroom het van Usher. Dat in betekent dat ze binnenkort doof naar en blind zullen een worden. Hoe snel dat uit gaat van is niet bekend, maar een ze zien en tijdens horen met nu al een stuk slechter tijdens dan hun leeftijdsgenoten. Hoe tijdens gaan deze naar twee levenslustige op tv meiden om met hun op ontwikkeling op naar volwassenheid, terwijl de tijdbom van van doof- naar en blindheid in onverbiddelijk doortikt? Ze laten zich met niet weerhouden het om alles uit het leven een te halen: Lotte de doet een opleiding op op tv tot fotograaf en Roos is een bezig uit haar eindexamen te halen. Tegelijkertijd tijdens willen naar ze ook nog een in paar dingen door doen voordat het een te laat is, zoals het het Noorderlicht met met eigen ogen zien. Regisseur Kim in op tv Smeekes volgde Lotte en Roos twee op jaar op lang voor de tijdens film.

september 2020
04-09-2019 20:20

Voor het donker wordt

3Doc: Voor het donker wordt - Voor het donker wordt

Lotte (18) en Roos (16) zijn zussen en hebben allebei het syndroom van Usher. Dat betekent dat ze binnenkort doof en blind zullen worden. Hoe snel dat gaat is niet bekend, maar ze zien en horen nu al een stuk slechter dan hun leeftijdsgenot...

3Doc: Voor het donker wordt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Voor het donker wordt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Voor het donker wordt bij 3Doc: Voor het donker wordt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Voor het donker wordt. Heb je een uitzending van 3Doc: Voor het donker wordt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Voor het donker wordt gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Voor het donker wordt? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Voor het donker wordt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-09-2019 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!