Programma gemist?

Lotte (18) en tijdens Roos op tv (16) zijn zussen en op hebben van allebei het syndroom van Usher. een Dat de betekent dat ze binnenkort het doof en blind in zullen worden. Hoe snel naar dat door gaat is niet bekend, maar ze uit zien en horen door nu al een een een stuk slechter dan hun door leeftijdsgenoten. Hoe gaan deze twee het levenslustige tijdens meiden om met hun de ontwikkeling naar naar volwassenheid, terwijl de tijdbom van het doof- de en blindheid onverbiddelijk doortikt? tijdens Ze laten uit zich niet weerhouden om alles met uit het leven naar te met halen: Lotte doet een opleiding op tv van tot fotograaf en Roos is bezig van haar op eindexamen te door halen. Tegelijkertijd willen ze ook nog tijdens een paar dingen de doen voordat op tv het te laat is, in zoals het tijdens Noorderlicht met tijdens eigen ogen door zien. Regisseur Kim Smeekes volgde in Lotte en Roos tijdens twee jaar op lang voor in de film.

januari 2021
04-09-2019 20:20

Voor het donker wordt

3Doc: Voor het donker wordt - Voor het donker wordt

Lotte (18) en Roos (16) zijn zussen en hebben allebei het syndroom van Usher. Dat betekent dat ze binnenkort doof en blind zullen worden. Hoe snel dat gaat is niet bekend, maar ze zien en horen nu al een stuk slechter dan hun leeftijdsgenot...

3Doc: Voor het donker wordt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Voor het donker wordt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Voor het donker wordt bij 3Doc: Voor het donker wordt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Voor het donker wordt. Heb je een uitzending van 3Doc: Voor het donker wordt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Voor het donker wordt gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Voor het donker wordt? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Voor het donker wordt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-09-2019 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!