Programma gemist?

Lotte tijdens (18) en naar Roos (16) zijn zussen en hebben een allebei met het syndroom tijdens van Usher. Dat betekent dat ze uit op binnenkort doof en uit blind zullen worden. Hoe snel van dat gaat is niet op tv de bekend, maar ze het zien en horen nu al het een stuk de slechter dan naar hun leeftijdsgenoten. Hoe gaan deze twee tijdens met levenslustige meiden om op met hun ontwikkeling naar volwassenheid, terwijl van de tijdbom van op tv op tv doof- en blindheid onverbiddelijk doortikt? Ze op op laten zich niet met weerhouden om alles uit het leven op te halen: Lotte een tijdens doet een opleiding tot fotograaf en met Roos is bezig van haar eindexamen het te halen. Tegelijkertijd willen uit ze ook nog een een van paar dingen naar doen voordat het te laat is, uit tijdens zoals het Noorderlicht het met eigen ogen zien. Regisseur Kim op Smeekes volgde Lotte uit en van Roos twee jaar tijdens lang voor door de film.

mei 2021
04-09-2019 20:20

Voor het donker wordt

3Doc: Voor het donker wordt - Voor het donker wordt

Lotte (18) en Roos (16) zijn zussen en hebben allebei het syndroom van Usher. Dat betekent dat ze binnenkort doof en blind zullen worden. Hoe snel dat gaat is niet bekend, maar ze zien en horen nu al een stuk slechter dan hun leeftijdsgenot...

3Doc: Voor het donker wordt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Voor het donker wordt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Voor het donker wordt bij 3Doc: Voor het donker wordt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Voor het donker wordt. Heb je een uitzending van 3Doc: Voor het donker wordt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Voor het donker wordt gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Voor het donker wordt? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Voor het donker wordt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-09-2019 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!