Programma gemist?

Lotte (18) en door Roos (16) in zijn zussen en hebben van allebei het tijdens syndroom van Usher. van Dat betekent dat ze het op tv binnenkort doof en blind zullen worden. op het Hoe snel dat naar gaat is niet de bekend, maar ze zien en op tv horen nu de al een stuk naar slechter dan hun leeftijdsgenoten. Hoe tijdens gaan deze op tv twee levenslustige meiden in om met hun van ontwikkeling met naar volwassenheid, terwijl in de tijdbom van door doof- en blindheid door onverbiddelijk doortikt? Ze laten zich de niet weerhouden om op alles uit het leven van te halen: naar Lotte doet een tijdens opleiding tot fotograaf op en Roos is bezig op tv haar eindexamen te tijdens halen. Tegelijkertijd op willen ze ook nog in op een paar dingen doen met voordat het naar te laat is, zoals het Noorderlicht een met eigen ogen naar de zien. Regisseur Kim Smeekes volgde Lotte naar en Roos twee op jaar door lang voor de het film.

september 2021
04-09-2019 20:20

Voor het donker wordt

3Doc: Voor het donker wordt - Voor het donker wordt

Lotte (18) en Roos (16) zijn zussen en hebben allebei het syndroom van Usher. Dat betekent dat ze binnenkort doof en blind zullen worden. Hoe snel dat gaat is niet bekend, maar ze zien en horen nu al een stuk slechter dan hun leeftijdsgenot...

3Doc: Voor het donker wordt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Voor het donker wordt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Voor het donker wordt bij 3Doc: Voor het donker wordt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Voor het donker wordt. Heb je een uitzending van 3Doc: Voor het donker wordt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Voor het donker wordt gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Voor het donker wordt? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Voor het donker wordt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-09-2019 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!