Programma gemist?

In een de grote op tv finale zijn er nog de twee liefdeskoppels in de race. de Welk tijdens stel wint op tv en maakt samen een uit droomreis om de liefde te de vieren? uit Op het in plein voor het op kasteel staan tientallen mensen opgesteld. De de het koppels staan voor de op tv grote uitdaging met om zo snel mogelijk drie familieleden met van hun op echtgenoot eruit te pikken. naar Wie valt op tv er in keihard door de mand? door En welk koppel uit krijgt een voorsprong bij het op tv grote tijdens finalespel?

In op het eerste in spel draait het naar om foto's van belangrijke gebeurtenissen tijdens uit met het leven van de koppels. naar De vrouwen moeten inschatten de met welke foto's voor hun met echtgenoot het het belangrijkst zijn. En dat levert op ontroerende het momenten op. In in het tweede spel moeten de dames tijdens zangauditie doen voor naar tijdens 'X Factor'-juryleden Eric van Tijn en tijdens Stacey Rookhuizen. uit De van mannen krijgen alleen het commentaar te in op horen. Zijn ze in staat op tv om het commentaar een op hun door geliefde eruit de te pikken?

De mannen van moeten binnen in een mum van tijd uit de bekende op tv Rietveld-stoel namaken. En dat een blijkt in een pittige opgave. Aan uit de dames de op opdracht om de timmerkunsten tijdens van hun man te op tv herkennen. in In het uit tweede spel moeten naar de dames laten zien of de ze het kunnen overleven tijdens door het survivalspel. Hoe goed op tv kennen de mannen de tijdens survival-skills van hun de geliefde? Met de uit halve finale een in zicht wordt op echt alles op alles het gezet.

De op tv dames worden geconfronteerd met Tattoo uit Rob en zijn in assistent. een Samen mogen uit ze een persoonlijke de tatoeage ontwerpen en eventueel met laten zetten. Zijn op de mannen in staat naar de op tv tatoeages van hun geliefdes te van herkennen? In het van tweede spel vraagt Vivienne met de in mannen naar op tv hun meest sterke verhaal. tijdens En dat op levert bijzondere momenten op. De vrouwen tijdens moeten een vooraf voorspellen met het welk 'waargebeurd' naar verhaal hun geliefde op de op tv proppen het komt.

In met het eerste spel uit moeten de mannen hun meest van het verleidelijke dans laten in zien aan Vincent Vianen. met De topchoreograaf kopieert vervolgens deze op tv dans. Aan op tv de dames de tijdens opdracht om de verleidelijke met heupbewegingen van hun een geliefde het eruit te op pikken. In het naar tweede spel kiezen naar de mannen uit een een woud aan tv-sterren hun favoriete uit en minst het favoriete tv-persoonlijkheden. met Hoe goed kennen de dames een een de televisiesmaak van een hun geliefde?

In naar het eerste spel met gaan de met mannen op pad om de hun vrouw een te verrassen met een cadeautje dat een perfect bij haar een past. op De dames op tv moeten het cadeau van de hun geliefde het eruit zien te pikken. het In het op tv tweede spel staan naar er in de tuinen van voor het op kasteel prachtige kunstwerken van grote naar meesters opgesteld. van De dames moeten een schilderij van de dat het beste bij hen met past door naschilderen. Herkennen de mannen de creatieve in de uitspattingen van hun de geliefde?

Vanavond het start de nieuwe reality-spelshow het Je Kent Me op tv Toch, Schat? In met de naar romantische setting van naar het duizend jaar oude uit Vlaamse kasteel van Ordingen ontvangen op Robert ten op tv Brink en Vivienne van het den naar Assem acht koppels die het denken uit elkaar door en door te tijdens kennen. Iedere aflevering tijdens kent nieuwe op spellen, waarin uit duidelijk wordt welk stel elkaar met het beste kent. Het in jongste koppel uit dat meedoet is begin tijdens dertig, op terwijl het naar oudste koppel de zeventig op tv aantikt en tijdens al 45 jaar samen is. In in alle spellen staan op herkenning en op kennis over met elkaar centraal. Herkennen de de vrouwen bijvoorbeeld van de kookkunsten en dansmoves tijdens van hun man en van het hoe snel kunnen de uit mannen leden van de schoonfamilie het uit een menigte uit weten een te halen? Elke week het valt een er één koppel af en in het de finale de strijden uiteindelijk door de twee overgebleven het paren, die geluk hebben tijdens in de uit liefde én in door het spel, naar voor een romantische second honeymoon met ter waarde van 10 naar de duizend euro.

april 2020
16-10-2019 21:33

Afl. 7

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 7

In de grote finale zijn er nog twee liefdeskoppels in de race. Welk stel wint en maakt samen een droomreis om de liefde te vieren? Op het plein voor het kasteel staan tientallen mensen opgesteld. De koppels staan voor de grote uitdaging om ...

09-10-2019 21:28

Afl. 6

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 6

In het eerste spel draait het om foto's van belangrijke gebeurtenissen uit het leven van de koppels. De vrouwen moeten inschatten welke foto's voor hun echtgenoot het belangrijkst zijn. En dat levert ontroerende momenten op. In het tweede s...

02-10-2019 21:30

Afl. 5

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 5

De mannen moeten binnen een mum van tijd de bekende Rietveld-stoel namaken. En dat blijkt een pittige opgave. Aan de dames de opdracht om de timmerkunsten van hun man te herkennen. In het tweede spel moeten de dames laten zien of ze kunnen ...

25-09-2019 21:30

Afl. 4

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 4

De dames worden geconfronteerd met Tattoo Rob en zijn assistent. Samen mogen ze een persoonlijke tatoeage ontwerpen en eventueel laten zetten. Zijn de mannen in staat de tatoeages van hun geliefdes te herkennen? In het tweede spel vraagt Vi...

18-09-2019 21:32

Afl. 3

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 3

In het eerste spel moeten de mannen hun meest verleidelijke dans laten zien aan Vincent Vianen. De topchoreograaf kopieert vervolgens deze dans. Aan de dames de opdracht om de verleidelijke heupbewegingen van hun geliefde eruit te pikken. I...

11-09-2019 21:32

Afl. 2

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 2

In het eerste spel gaan de mannen op pad om hun vrouw te verrassen met een cadeautje dat perfect bij haar past. De dames moeten het cadeau van hun geliefde eruit zien te pikken. In het tweede spel staan er in de tuinen voor het kasteel prac...

04-09-2019 21:29

Nieuw: Je Kent Me Toch Schat?

Je Kent Me Toch Schat? - Nieuw: Je Kent Me Toch Schat?

Vanavond start de nieuwe reality-spelshow Je Kent Me Toch, Schat? In de romantische setting van het duizend jaar oude Vlaamse kasteel van Ordingen ontvangen Robert ten Brink en Vivienne van den Assem acht koppels die denken elkaar door en d...

Je Kent Me Toch Schat? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je Kent Me Toch Schat? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je Kent Me Toch Schat? bij Je Kent Me Toch Schat? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je Kent Me Toch Schat?. Heb je een uitzending van Je Kent Me Toch Schat? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je Kent Me Toch Schat? gemist

Spelprogramma waarin acht liefdeskoppels in een prachtig romantisch kasteel verblijven om daar met elkaar de ultieme liefdestest aan te gaan. De koppels worden iedere aflevering verrast met nieuwe spellen waardoor duidelijk wordt hoe goed ze elkaar echt kennen. Elke week valt er één koppel af. In de finale strijden de twee overgebleven paren voor een romantische second honeymoon ter waarde van 10.000 euro.

Uitzending gemist van Je Kent Me Toch Schat?? Hier kun je alle uitzendingen van Je Kent Me Toch Schat? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 16-10-2019 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!