Programma gemist?

In de van grote finale zijn er de nog twee van liefdeskoppels in de race. door Welk stel wint op tv en maakt op tv samen een op droomreis om de liefde met te tijdens vieren? Op het plein de voor het kasteel staan tientallen door door mensen opgesteld. De koppels naar staan voor de de grote uitdaging om zo met snel mogelijk drie familieleden de door van hun echtgenoot eruit van te pikken. Wie valt op tv er in keihard door de in mand? En welk de koppel krijgt een door voorsprong bij het grote op tv finalespel?

In het eerste tijdens van spel draait het om foto's van op met belangrijke gebeurtenissen uit het in leven van de koppels. naar De met vrouwen moeten inschatten welke uit foto's voor hun echtgenoot het het een belangrijkst zijn. En het dat levert ontroerende de momenten op. In het tweede op spel op tv moeten de dames zangauditie doen naar voor 'X Factor'-juryleden Eric uit van Tijn en in Stacey in Rookhuizen. De mannen op krijgen alleen het commentaar te van op horen. Zijn ze in een staat om het commentaar uit op hun geliefde eruit het te op pikken?

De met mannen moeten binnen een tijdens mum van tijd de uit in bekende Rietveld-stoel namaken. En op dat blijkt een pittige opgave. naar Aan de dames op de opdracht om met het de timmerkunsten van hun man te door herkennen. In op het in tweede spel moeten de tijdens dames laten zien of ze van kunnen overleven door tijdens tijdens het survivalspel. Hoe goed door kennen de mannen de het survival-skills van hun geliefde? van Met de uit halve finale naar in zicht wordt echt de alles op tijdens alles gezet.

De het dames worden geconfronteerd met Tattoo het Rob en het zijn de assistent. Samen mogen ze een tijdens persoonlijke tatoeage ontwerpen door en op eventueel laten zetten. Zijn op tv de mannen in uit staat de tatoeages door van hun geliefdes uit te herkennen? In op het tweede spel vraagt een Vivienne de in mannen naar hun op tv meest sterke verhaal. En van dat van levert bijzondere momenten op. door De vrouwen moeten vooraf voorspellen op met welk 'waargebeurd' tijdens verhaal hun geliefde een een op de proppen door komt.

In naar het eerste spel een moeten de mannen een hun meest op verleidelijke dans laten uit zien aan Vincent Vianen. naar De topchoreograaf kopieert vervolgens deze naar dans. Aan de met dames de de opdracht om het de verleidelijke op heupbewegingen van hun geliefde de eruit te pikken. door In het tweede spel op tv kiezen de op tv mannen uit het een woud aan tv-sterren hun favoriete een naar en minst favoriete tv-persoonlijkheden. Hoe het goed kennen de dames op tv de televisiesmaak tijdens van hun op tv geliefde?

In uit het eerste spel gaan op tv de mannen op van pad om hun met vrouw te naar verrassen met van een cadeautje dat door perfect bij haar past. De uit dames moeten het cadeau tijdens van hun geliefde op eruit door zien te pikken. In op het op tweede spel staan er in een de de tuinen voor het met kasteel prachtige kunstwerken van in grote meesters tijdens opgesteld. De dames een moeten een schilderij dat het beste in bij een hen past naschilderen. Herkennen de met mannen de creatieve de uitspattingen van het hun op geliefde?

Vanavond in start de nieuwe reality-spelshow Je tijdens Kent Me Toch, een Schat? In op de romantische setting de van de het duizend jaar oude met Vlaamse kasteel van Ordingen ontvangen de Robert ten Brink een en Vivienne van door den Assem acht de koppels die denken op tv elkaar door de en door een te kennen. Iedere aflevering door kent het nieuwe spellen, waarin duidelijk op wordt welk stel elkaar een het het beste kent. Het jongste in koppel dat meedoet is in begin dertig, terwijl het in naar oudste koppel de zeventig naar aantikt en al 45 een jaar samen is. In op alle spellen tijdens staan herkenning en kennis een over elkaar een centraal. door Herkennen de vrouwen bijvoorbeeld uit de kookkunsten en dansmoves van een hun man met en hoe door snel kunnen het de mannen leden van een de schoonfamilie uit een menigte tijdens weten naar te halen? op tv Elke week valt er één koppel uit in af en in de finale strijden met uiteindelijk de het twee overgebleven paren, in die geluk op hebben in de liefde naar én in de het spel, voor een van romantische second van honeymoon ter waarde van 10 met naar duizend euro.

januari 2020
16-10-2019 21:33

Afl. 7

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 7

In de grote finale zijn er nog twee liefdeskoppels in de race. Welk stel wint en maakt samen een droomreis om de liefde te vieren? Op het plein voor het kasteel staan tientallen mensen opgesteld. De koppels staan voor de grote uitdaging om ...

09-10-2019 21:28

Afl. 6

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 6

In het eerste spel draait het om foto's van belangrijke gebeurtenissen uit het leven van de koppels. De vrouwen moeten inschatten welke foto's voor hun echtgenoot het belangrijkst zijn. En dat levert ontroerende momenten op. In het tweede s...

02-10-2019 21:30

Afl. 5

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 5

De mannen moeten binnen een mum van tijd de bekende Rietveld-stoel namaken. En dat blijkt een pittige opgave. Aan de dames de opdracht om de timmerkunsten van hun man te herkennen. In het tweede spel moeten de dames laten zien of ze kunnen ...

25-09-2019 21:30

Afl. 4

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 4

De dames worden geconfronteerd met Tattoo Rob en zijn assistent. Samen mogen ze een persoonlijke tatoeage ontwerpen en eventueel laten zetten. Zijn de mannen in staat de tatoeages van hun geliefdes te herkennen? In het tweede spel vraagt Vi...

18-09-2019 21:32

Afl. 3

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 3

In het eerste spel moeten de mannen hun meest verleidelijke dans laten zien aan Vincent Vianen. De topchoreograaf kopieert vervolgens deze dans. Aan de dames de opdracht om de verleidelijke heupbewegingen van hun geliefde eruit te pikken. I...

11-09-2019 21:32

Afl. 2

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 2

In het eerste spel gaan de mannen op pad om hun vrouw te verrassen met een cadeautje dat perfect bij haar past. De dames moeten het cadeau van hun geliefde eruit zien te pikken. In het tweede spel staan er in de tuinen voor het kasteel prac...

04-09-2019 21:29

Nieuw: Je Kent Me Toch Schat?

Je Kent Me Toch Schat? - Nieuw: Je Kent Me Toch Schat?

Vanavond start de nieuwe reality-spelshow Je Kent Me Toch, Schat? In de romantische setting van het duizend jaar oude Vlaamse kasteel van Ordingen ontvangen Robert ten Brink en Vivienne van den Assem acht koppels die denken elkaar door en d...

Je Kent Me Toch Schat? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je Kent Me Toch Schat? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je Kent Me Toch Schat? bij Je Kent Me Toch Schat? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je Kent Me Toch Schat?. Heb je een uitzending van Je Kent Me Toch Schat? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je Kent Me Toch Schat? gemist

Spelprogramma waarin acht liefdeskoppels in een prachtig romantisch kasteel verblijven om daar met elkaar de ultieme liefdestest aan te gaan. De koppels worden iedere aflevering verrast met nieuwe spellen waardoor duidelijk wordt hoe goed ze elkaar echt kennen. Elke week valt er één koppel af. In de finale strijden de twee overgebleven paren voor een romantische second honeymoon ter waarde van 10.000 euro.

Uitzending gemist van Je Kent Me Toch Schat?? Hier kun je alle uitzendingen van Je Kent Me Toch Schat? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 16-10-2019 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!