Programma gemist?

In de de grote uit finale zijn er nog twee liefdeskoppels in op in de race. op tv Welk stel wint en maakt samen uit een droomreis in om de liefde op te vieren? Op het tijdens plein voor door het kasteel staan op tv tientallen mensen opgesteld. De een koppels staan voor een de uit grote uitdaging om zo snel op tv mogelijk drie met familieleden van hun het echtgenoot een eruit te pikken. Wie valt er de door keihard door de mand? En door welk de koppel krijgt een voorsprong bij het van tijdens grote finalespel?

In het de eerste spel draait het een om foto's van tijdens uit belangrijke gebeurtenissen uit met het leven van de koppels. op De vrouwen moeten met inschatten door welke foto's voor hun op tv echtgenoot het belangrijkst zijn. door En dat levert ontroerende naar een momenten op. In het op tweede spel in moeten de dames zangauditie doen voor uit 'X Factor'-juryleden Eric met van Tijn en op Stacey Rookhuizen. De op mannen krijgen op alleen het een commentaar te horen. Zijn ze van met in staat om het commentaar op op op hun geliefde eruit te van pikken?

De in mannen moeten door binnen een mum in van tijd de bekende Rietveld-stoel namaken. met En de dat blijkt een de pittige opgave. uit Aan de dames de opdracht om een in de timmerkunsten van hun man te in herkennen. In het op tv tweede spel moeten met de naar dames laten zien door of ze kunnen overleven een tijdens het survivalspel. van Hoe goed kennen in de mannen de op survival-skills de van hun geliefde? Met de op halve finale in op zicht een wordt echt alles op naar alles gezet.

De dames van worden geconfronteerd door met Tattoo door Rob en zijn assistent. Samen mogen het ze een met persoonlijke in tatoeage ontwerpen en eventueel laten naar zetten. Zijn de op tv mannen in staat de naar tatoeages van hun het geliefdes te herkennen? op tv In het met tweede spel vraagt Vivienne in de mannen naar naar op hun meest sterke verhaal. in En dat op tv levert bijzondere momenten naar op. De vrouwen moeten met vooraf voorspellen met tijdens welk 'waargebeurd' verhaal hun naar geliefde op de de proppen door komt.

In het eerste het in spel moeten de met mannen hun meest naar verleidelijke dans laten het zien aan Vincent Vianen. De op tv topchoreograaf kopieert uit vervolgens deze dans. van Aan de dames de opdracht op tv om de verleidelijke een heupbewegingen van met hun geliefde eruit tijdens te pikken. In op het tweede door spel kiezen de mannen uit van een de woud aan tv-sterren hun favoriete door een en minst favoriete tv-persoonlijkheden. Hoe uit goed kennen de dames met de televisiesmaak op van hun op tv geliefde?

In het van eerste tijdens spel gaan de mannen op pad op om hun vrouw een een te verrassen met op een cadeautje dat in perfect bij haar past. De met dames moeten het cadeau door van hun geliefde op eruit zien tijdens te pikken. In door het tweede spel staan in met er in de tuinen voor het het kasteel naar prachtige kunstwerken van grote het meesters met opgesteld. De dames moeten een schilderij het dat het het beste bij hen de past naschilderen. Herkennen de tijdens naar mannen de creatieve uitspattingen van hun van met geliefde?

Vanavond start het de van nieuwe reality-spelshow Je Kent Me met Toch, Schat? In op tv de romantische door setting van het tijdens duizend jaar oude Vlaamse kasteel uit van Ordingen naar ontvangen Robert het ten Brink en Vivienne van een den Assem acht uit koppels die denken van de elkaar door en door te kennen. met Iedere aflevering door kent nieuwe spellen, naar waarin duidelijk op wordt welk stel elkaar het van beste kent. Het naar jongste naar koppel dat meedoet is de begin dertig, terwijl door het oudste van koppel de het zeventig aantikt en al de 45 jaar samen is. een In alle de spellen staan herkenning en op kennis over door elkaar centraal. Herkennen de vrouwen de bijvoorbeeld de door kookkunsten en door dansmoves van hun man het en hoe snel kunnen met de de mannen leden van de schoonfamilie in de uit een menigte weten tijdens te halen? de Elke week valt er één koppel in af en het in de finale uit strijden uiteindelijk de op tv twee overgebleven van paren, die geluk hebben in met van de liefde én in het het spel, voor een uit romantische second de honeymoon ter de waarde van 10 duizend op euro.

november 2020
16-10-2019 21:33

Afl. 7

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 7

In de grote finale zijn er nog twee liefdeskoppels in de race. Welk stel wint en maakt samen een droomreis om de liefde te vieren? Op het plein voor het kasteel staan tientallen mensen opgesteld. De koppels staan voor de grote uitdaging om ...

09-10-2019 21:28

Afl. 6

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 6

In het eerste spel draait het om foto's van belangrijke gebeurtenissen uit het leven van de koppels. De vrouwen moeten inschatten welke foto's voor hun echtgenoot het belangrijkst zijn. En dat levert ontroerende momenten op. In het tweede s...

02-10-2019 21:30

Afl. 5

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 5

De mannen moeten binnen een mum van tijd de bekende Rietveld-stoel namaken. En dat blijkt een pittige opgave. Aan de dames de opdracht om de timmerkunsten van hun man te herkennen. In het tweede spel moeten de dames laten zien of ze kunnen ...

25-09-2019 21:30

Afl. 4

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 4

De dames worden geconfronteerd met Tattoo Rob en zijn assistent. Samen mogen ze een persoonlijke tatoeage ontwerpen en eventueel laten zetten. Zijn de mannen in staat de tatoeages van hun geliefdes te herkennen? In het tweede spel vraagt Vi...

18-09-2019 21:32

Afl. 3

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 3

In het eerste spel moeten de mannen hun meest verleidelijke dans laten zien aan Vincent Vianen. De topchoreograaf kopieert vervolgens deze dans. Aan de dames de opdracht om de verleidelijke heupbewegingen van hun geliefde eruit te pikken. I...

11-09-2019 21:32

Afl. 2

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 2

In het eerste spel gaan de mannen op pad om hun vrouw te verrassen met een cadeautje dat perfect bij haar past. De dames moeten het cadeau van hun geliefde eruit zien te pikken. In het tweede spel staan er in de tuinen voor het kasteel prac...

04-09-2019 21:29

Nieuw: Je Kent Me Toch Schat?

Je Kent Me Toch Schat? - Nieuw: Je Kent Me Toch Schat?

Vanavond start de nieuwe reality-spelshow Je Kent Me Toch, Schat? In de romantische setting van het duizend jaar oude Vlaamse kasteel van Ordingen ontvangen Robert ten Brink en Vivienne van den Assem acht koppels die denken elkaar door en d...

Je Kent Me Toch Schat? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je Kent Me Toch Schat? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je Kent Me Toch Schat? bij Je Kent Me Toch Schat? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je Kent Me Toch Schat?. Heb je een uitzending van Je Kent Me Toch Schat? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je Kent Me Toch Schat? gemist

Spelprogramma waarin acht liefdeskoppels in een prachtig romantisch kasteel verblijven om daar met elkaar de ultieme liefdestest aan te gaan. De koppels worden iedere aflevering verrast met nieuwe spellen waardoor duidelijk wordt hoe goed ze elkaar echt kennen. Elke week valt er één koppel af. In de finale strijden de twee overgebleven paren voor een romantische second honeymoon ter waarde van 10.000 euro.

Uitzending gemist van Je Kent Me Toch Schat?? Hier kun je alle uitzendingen van Je Kent Me Toch Schat? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 16-10-2019 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!