Programma gemist?

In door de grote naar finale zijn er nog in twee liefdeskoppels door in de race. op Welk stel wint en maakt samen in de een droomreis om de liefde uit te van vieren? Op het op tv plein voor het kasteel staan de tientallen mensen op tv opgesteld. De door koppels staan voor op tv de grote uitdaging om zo snel door mogelijk drie familieleden de van hun met echtgenoot eruit te pikken. tijdens Wie uit valt er keihard op tv door de mand? En welk op tijdens koppel krijgt een van voorsprong bij het door grote finalespel?

In op het eerste spel draait met het om tijdens foto's van belangrijke gebeurtenissen op uit het leven naar van de op koppels. De het vrouwen moeten inschatten in welke foto's voor hun de echtgenoot het belangrijkst zijn. En naar dat levert ontroerende op van momenten op. In het tweede spel op op tv moeten de dames zangauditie doen voor van 'X Factor'-juryleden met Eric van Tijn op tv en Stacey Rookhuizen. op De mannen krijgen door alleen het commentaar te tijdens het horen. Zijn ze in staat om uit het commentaar op tv op hun naar geliefde eruit te de pikken?

De mannen moeten een binnen een het mum van tijd op de van bekende Rietveld-stoel namaken. tijdens En dat blijkt in een pittige opgave. Aan de dames door de uit opdracht om de timmerkunsten door van hun man van te op herkennen. In het tweede een spel moeten de dames laten op zien tijdens of ze kunnen overleven van tijdens tijdens het survivalspel. Hoe goed kennen de met mannen de van survival-skills van met hun geliefde? Met de halve van finale in naar zicht van wordt echt alles op het alles gezet.

De van dames worden geconfronteerd met Tattoo de Rob en zijn de assistent. Samen mogen een uit ze een persoonlijke van tatoeage ontwerpen en met eventueel laten zetten. Zijn de op tv mannen in staat de het tatoeages van hun een geliefdes naar te herkennen? naar In het tweede tijdens spel vraagt Vivienne de mannen op tv naar hun meest sterke uit verhaal. En dat op tv levert bijzondere op tv momenten op. De vrouwen uit een moeten vooraf voorspellen met de welk 'waargebeurd' verhaal hun tijdens geliefde op op tv de proppen de komt.

In door het eerste in spel moeten de mannen hun de meest verleidelijke uit dans laten zien het aan Vincent Vianen. De topchoreograaf naar kopieert vervolgens deze het dans. op tv Aan de dames een de opdracht om de door verleidelijke heupbewegingen van hun de geliefde eruit de te pikken. In het in tweede spel kiezen uit de door mannen uit een woud aan naar tv-sterren hun het favoriete en minst favoriete met tv-persoonlijkheden. Hoe het goed kennen de dames tijdens de de televisiesmaak van hun op geliefde?

In het tijdens eerste spel gaan de van mannen tijdens op pad om het hun vrouw te het verrassen met naar een cadeautje dat perfect bij van haar past. De dames met op tv moeten het cadeau van hun in geliefde eruit van zien te pikken. op tv In het tweede spel staan uit er in met de tuinen met voor het kasteel prachtige kunstwerken tijdens van grote door meesters opgesteld. het De dames moeten door een schilderij dat de het beste bij tijdens hen past naschilderen. Herkennen naar de op tv mannen de creatieve uitspattingen naar van hun tijdens geliefde?

Vanavond start op tv de nieuwe reality-spelshow Je van Kent Me Toch, op tv tijdens Schat? In de romantische setting van het naar het duizend jaar oude Vlaamse kasteel op van van Ordingen ontvangen Robert ten Brink op tv en Vivienne naar van den Assem op tv acht door koppels die denken elkaar op door en door te door kennen. Iedere op aflevering kent een nieuwe spellen, waarin duidelijk wordt welk op tv uit stel elkaar het beste kent. Het met jongste op koppel dat meedoet is begin in dertig, uit terwijl het door oudste koppel de zeventig aantikt het en al 45 naar jaar samen is. van In op tv alle spellen staan herkenning een en kennis over elkaar centraal. door tijdens Herkennen de vrouwen bijvoorbeeld de kookkunsten in en dansmoves van tijdens hun het man en op tv hoe snel kunnen de mannen leden tijdens van de schoonfamilie op tv uit een menigte de weten te halen? op Elke week de valt er een één koppel de af en in de uit finale strijden uiteindelijk de uit twee overgebleven op tv paren, die geluk hebben naar in de van liefde én in de het spel, voor een romantische in second honeymoon ter op waarde van 10 uit duizend op tv euro.

augustus 2020
16-10-2019 21:33

Afl. 7

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 7

In de grote finale zijn er nog twee liefdeskoppels in de race. Welk stel wint en maakt samen een droomreis om de liefde te vieren? Op het plein voor het kasteel staan tientallen mensen opgesteld. De koppels staan voor de grote uitdaging om ...

09-10-2019 21:28

Afl. 6

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 6

In het eerste spel draait het om foto's van belangrijke gebeurtenissen uit het leven van de koppels. De vrouwen moeten inschatten welke foto's voor hun echtgenoot het belangrijkst zijn. En dat levert ontroerende momenten op. In het tweede s...

02-10-2019 21:30

Afl. 5

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 5

De mannen moeten binnen een mum van tijd de bekende Rietveld-stoel namaken. En dat blijkt een pittige opgave. Aan de dames de opdracht om de timmerkunsten van hun man te herkennen. In het tweede spel moeten de dames laten zien of ze kunnen ...

25-09-2019 21:30

Afl. 4

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 4

De dames worden geconfronteerd met Tattoo Rob en zijn assistent. Samen mogen ze een persoonlijke tatoeage ontwerpen en eventueel laten zetten. Zijn de mannen in staat de tatoeages van hun geliefdes te herkennen? In het tweede spel vraagt Vi...

18-09-2019 21:32

Afl. 3

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 3

In het eerste spel moeten de mannen hun meest verleidelijke dans laten zien aan Vincent Vianen. De topchoreograaf kopieert vervolgens deze dans. Aan de dames de opdracht om de verleidelijke heupbewegingen van hun geliefde eruit te pikken. I...

11-09-2019 21:32

Afl. 2

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 2

In het eerste spel gaan de mannen op pad om hun vrouw te verrassen met een cadeautje dat perfect bij haar past. De dames moeten het cadeau van hun geliefde eruit zien te pikken. In het tweede spel staan er in de tuinen voor het kasteel prac...

04-09-2019 21:29

Nieuw: Je Kent Me Toch Schat?

Je Kent Me Toch Schat? - Nieuw: Je Kent Me Toch Schat?

Vanavond start de nieuwe reality-spelshow Je Kent Me Toch, Schat? In de romantische setting van het duizend jaar oude Vlaamse kasteel van Ordingen ontvangen Robert ten Brink en Vivienne van den Assem acht koppels die denken elkaar door en d...

Je Kent Me Toch Schat? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je Kent Me Toch Schat? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je Kent Me Toch Schat? bij Je Kent Me Toch Schat? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je Kent Me Toch Schat?. Heb je een uitzending van Je Kent Me Toch Schat? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je Kent Me Toch Schat? gemist

Spelprogramma waarin acht liefdeskoppels in een prachtig romantisch kasteel verblijven om daar met elkaar de ultieme liefdestest aan te gaan. De koppels worden iedere aflevering verrast met nieuwe spellen waardoor duidelijk wordt hoe goed ze elkaar echt kennen. Elke week valt er één koppel af. In de finale strijden de twee overgebleven paren voor een romantische second honeymoon ter waarde van 10.000 euro.

Uitzending gemist van Je Kent Me Toch Schat?? Hier kun je alle uitzendingen van Je Kent Me Toch Schat? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 16-10-2019 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!