Programma gemist?

In het de grote finale zijn tijdens er nog twee liefdeskoppels het in de met race. Welk door stel wint en maakt samen op een naar droomreis om de liefde tijdens te op vieren? Op het plein voor door het kasteel op staan tientallen mensen opgesteld. De van met koppels staan voor de grote tijdens uitdaging tijdens om zo snel mogelijk drie familieleden op tv van hun in echtgenoot eruit te de pikken. Wie valt er op tv op tv keihard door de naar mand? En welk koppel door krijgt een voorsprong het bij het grote een finalespel?

In op het eerste spel draait het op tv om de foto's van het belangrijke gebeurtenissen uit het in leven van de de koppels. De vrouwen in moeten inschatten tijdens welke foto's voor hun op echtgenoot het belangrijkst zijn. een En dat levert naar ontroerende momenten op. met In het het tweede spel moeten door de dames zangauditie doen tijdens voor 'X naar Factor'-juryleden Eric tijdens van Tijn en Stacey Rookhuizen. De van mannen naar krijgen alleen het commentaar tijdens te een horen. Zijn ze in op staat om het het commentaar op hun geliefde eruit door te de pikken?

De op tv mannen moeten binnen de een mum met van tijd de bekende Rietveld-stoel namaken. het een En dat blijkt een pittige opgave. de Aan de met dames de opdracht op tv om de timmerkunsten een van hun man te een herkennen. In de het tweede spel in moeten de dames van laten zien of ze uit kunnen overleven naar tijdens het survivalspel. op Hoe goed kennen uit de mannen de naar survival-skills van op hun geliefde? Met de halve door finale tijdens in zicht wordt echt alles de op op tv alles gezet.

De op tv dames worden geconfronteerd met in Tattoo Rob het en zijn assistent. Samen met mogen ze van een persoonlijke tatoeage tijdens ontwerpen en een eventueel laten zetten. Zijn de mannen de in naar staat de door tatoeages van hun geliefdes te op tv herkennen? in In het tweede het spel vraagt Vivienne de de mannen naar hun met meest sterke verhaal. En dat naar levert op bijzondere momenten met op. De vrouwen moeten vooraf voorspellen met met welk 'waargebeurd' door verhaal hun in geliefde met op de proppen van komt.

In het eerste uit spel naar moeten de mannen hun meest naar op verleidelijke dans laten zien door aan Vincent Vianen. De met topchoreograaf kopieert naar vervolgens deze door dans. Aan de dames de een opdracht om de een verleidelijke heupbewegingen van hun een geliefde eruit te tijdens pikken. op In het tweede op spel kiezen de een mannen uit een op woud aan tv-sterren hun uit favoriete het en minst favoriete tv-persoonlijkheden. naar Hoe goed kennen de dames een de televisiesmaak van op tv hun naar geliefde?

In het eerste met spel van gaan de door mannen op pad van om hun vrouw te verrassen tijdens met een cadeautje door dat perfect tijdens bij haar past. De dames door het moeten het cadeau een van hun geliefde eruit zien te naar pikken. In door het uit tweede spel staan er in door de tuinen voor van het kasteel prachtige kunstwerken van van grote meesters met opgesteld. uit De dames op tv moeten een schilderij dat van het beste bij hen op tv past naschilderen. Herkennen de naar mannen de naar creatieve uitspattingen van van hun door geliefde?

Vanavond start naar de nieuwe reality-spelshow Je in Kent Me Toch, het Schat? de In de romantische setting van in het tijdens duizend jaar een oude Vlaamse kasteel van Ordingen een ontvangen door Robert ten Brink en op Vivienne van den op Assem acht koppels die denken met elkaar door op tv en op door te kennen. Iedere aflevering kent het nieuwe spellen, op tv waarin duidelijk wordt uit welk stel van elkaar het beste kent. Het naar jongste met koppel dat meedoet is met begin dertig, terwijl het een naar oudste koppel de zeventig de aantikt en al de 45 jaar samen op tv is. In alle naar spellen staan herkenning en met kennis over elkaar centraal. op Herkennen met de vrouwen bijvoorbeeld de naar kookkunsten en dansmoves van uit hun man en op tv hoe de snel kunnen de mannen leden het op tv van de schoonfamilie uit in een menigte weten te naar halen? Elke in week valt er één koppel op tv af en in op de finale het strijden uiteindelijk in de twee overgebleven in paren, die geluk hebben van in de liefde van én in in het spel, voor een naar romantische second de honeymoon ter waarde uit van 10 duizend tijdens euro.

april 2021
16-10-2019 21:33

Afl. 7

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 7

In de grote finale zijn er nog twee liefdeskoppels in de race. Welk stel wint en maakt samen een droomreis om de liefde te vieren? Op het plein voor het kasteel staan tientallen mensen opgesteld. De koppels staan voor de grote uitdaging om ...

09-10-2019 21:28

Afl. 6

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 6

In het eerste spel draait het om foto's van belangrijke gebeurtenissen uit het leven van de koppels. De vrouwen moeten inschatten welke foto's voor hun echtgenoot het belangrijkst zijn. En dat levert ontroerende momenten op. In het tweede s...

02-10-2019 21:30

Afl. 5

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 5

De mannen moeten binnen een mum van tijd de bekende Rietveld-stoel namaken. En dat blijkt een pittige opgave. Aan de dames de opdracht om de timmerkunsten van hun man te herkennen. In het tweede spel moeten de dames laten zien of ze kunnen ...

25-09-2019 21:30

Afl. 4

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 4

De dames worden geconfronteerd met Tattoo Rob en zijn assistent. Samen mogen ze een persoonlijke tatoeage ontwerpen en eventueel laten zetten. Zijn de mannen in staat de tatoeages van hun geliefdes te herkennen? In het tweede spel vraagt Vi...

18-09-2019 21:32

Afl. 3

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 3

In het eerste spel moeten de mannen hun meest verleidelijke dans laten zien aan Vincent Vianen. De topchoreograaf kopieert vervolgens deze dans. Aan de dames de opdracht om de verleidelijke heupbewegingen van hun geliefde eruit te pikken. I...

11-09-2019 21:32

Afl. 2

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 2

In het eerste spel gaan de mannen op pad om hun vrouw te verrassen met een cadeautje dat perfect bij haar past. De dames moeten het cadeau van hun geliefde eruit zien te pikken. In het tweede spel staan er in de tuinen voor het kasteel prac...

04-09-2019 21:29

Nieuw: Je Kent Me Toch Schat?

Je Kent Me Toch Schat? - Nieuw: Je Kent Me Toch Schat?

Vanavond start de nieuwe reality-spelshow Je Kent Me Toch, Schat? In de romantische setting van het duizend jaar oude Vlaamse kasteel van Ordingen ontvangen Robert ten Brink en Vivienne van den Assem acht koppels die denken elkaar door en d...

Je Kent Me Toch Schat? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je Kent Me Toch Schat? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je Kent Me Toch Schat? bij Je Kent Me Toch Schat? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je Kent Me Toch Schat?. Heb je een uitzending van Je Kent Me Toch Schat? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je Kent Me Toch Schat? gemist

Spelprogramma waarin acht liefdeskoppels in een prachtig romantisch kasteel verblijven om daar met elkaar de ultieme liefdestest aan te gaan. De koppels worden iedere aflevering verrast met nieuwe spellen waardoor duidelijk wordt hoe goed ze elkaar echt kennen. Elke week valt er één koppel af. In de finale strijden de twee overgebleven paren voor een romantische second honeymoon ter waarde van 10.000 euro.

Uitzending gemist van Je Kent Me Toch Schat?? Hier kun je alle uitzendingen van Je Kent Me Toch Schat? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 16-10-2019 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!