Programma gemist?

In uit de grote finale zijn er het de nog twee liefdeskoppels in uit de race. Welk stel op tv wint en tijdens maakt samen een uit droomreis om de het liefde te in vieren? Op het plein uit voor het kasteel staan tientallen op tv mensen opgesteld. De een koppels naar staan voor de uit grote uitdaging het om zo snel mogelijk drie familieleden door van hun echtgenoot tijdens in eruit te pikken. een Wie valt er keihard naar door de mand? En in welk koppel krijgt uit een voorsprong bij het uit grote van finalespel?

In tijdens het eerste de spel draait het om foto's het van een belangrijke gebeurtenissen uit het in leven van de koppels. De tijdens vrouwen op tv moeten inschatten welke foto's de voor hun echtgenoot het de belangrijkst zijn. En met dat levert in ontroerende van momenten op. In het tweede spel van moeten de het dames het zangauditie doen voor het 'X Factor'-juryleden Eric op van Tijn en Stacey Rookhuizen. De van mannen krijgen door alleen het commentaar te uit door horen. Zijn ze in op tv staat om het commentaar op tijdens tijdens hun geliefde eruit te van pikken?

De door mannen moeten met binnen een mum van een tijd de bekende de Rietveld-stoel namaken. En dat op blijkt naar een pittige opgave. Aan de met dames de uit opdracht om met de timmerkunsten van hun man te met herkennen. het In het tweede spel moeten het tijdens de dames laten van zien of ze met kunnen overleven tijdens het van survivalspel. Hoe goed kennen de door mannen de survival-skills door uit van hun geliefde? Met de uit halve finale op tv in zicht wordt echt met alles met op alles gezet.

De dames worden op geconfronteerd met door Tattoo Rob en tijdens zijn assistent. Samen mogen het ze een het persoonlijke door tatoeage ontwerpen en uit eventueel laten zetten. Zijn van de mannen in staat de door naar tatoeages van hun tijdens geliefdes te herkennen? In het met tweede spel vraagt Vivienne uit de tijdens mannen naar hun meest sterke op tv verhaal. En de dat levert bijzondere momenten op van op. De vrouwen moeten vooraf voorspellen het met welk uit 'waargebeurd' verhaal hun uit geliefde op naar de proppen uit komt.

In uit het eerste spel moeten de de mannen hun meest door verleidelijke het dans laten zien aan Vincent van Vianen. De topchoreograaf op tv kopieert een vervolgens deze dans. Aan de in door dames de opdracht naar om de verleidelijke heupbewegingen tijdens van hun in geliefde eruit te pikken. in In het tweede spel kiezen het de mannen op tv uit een op woud aan tv-sterren hun met favoriete uit en minst favoriete tv-persoonlijkheden. Hoe het goed naar kennen de dames de televisiesmaak uit van de hun geliefde?

In het naar eerste spel gaan de een mannen op pad naar door om hun vrouw van te verrassen met een cadeautje dat op tv perfect bij haar uit een past. De dames tijdens moeten het cadeau van hun geliefde in tijdens eruit zien te pikken. in In het tweede spel staan in er in van de naar tuinen voor het op kasteel prachtige kunstwerken van met grote meesters opgesteld. De dames de met moeten een schilderij de dat het beste bij hen past uit naschilderen. op Herkennen de mannen de creatieve met uitspattingen van uit hun op tv geliefde?

Vanavond start de uit van nieuwe reality-spelshow Je Kent Me op Toch, Schat? In de naar romantische setting van een het duizend uit jaar oude Vlaamse kasteel naar van Ordingen ontvangen van uit Robert ten Brink en door Vivienne van den Assem acht met koppels in die denken elkaar door en naar door van te kennen. Iedere in aflevering kent nieuwe van spellen, waarin duidelijk wordt welk tijdens stel elkaar het tijdens het beste kent. Het jongste uit koppel dat meedoet tijdens is begin dertig, terwijl het op oudste koppel het de zeventig aantikt en tijdens al 45 jaar door een samen is. In een alle spellen staan herkenning en kennis naar de over elkaar centraal. Herkennen van de vrouwen van bijvoorbeeld de kookkunsten en dansmoves in van hun man in en hoe het snel kunnen de uit mannen leden van het de schoonfamilie uit van een menigte weten met te halen? Elke week valt een met er één koppel af en in de de de finale strijden uiteindelijk de de twee overgebleven paren, die de naar geluk hebben in de met liefde én in op tv het spel, voor met een romantische second honeymoon ter met waarde van 10 het duizend het euro.

juli 2021
16-10-2019 21:33

Afl. 7

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 7

In de grote finale zijn er nog twee liefdeskoppels in de race. Welk stel wint en maakt samen een droomreis om de liefde te vieren? Op het plein voor het kasteel staan tientallen mensen opgesteld. De koppels staan voor de grote uitdaging om ...

09-10-2019 21:28

Afl. 6

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 6

In het eerste spel draait het om foto's van belangrijke gebeurtenissen uit het leven van de koppels. De vrouwen moeten inschatten welke foto's voor hun echtgenoot het belangrijkst zijn. En dat levert ontroerende momenten op. In het tweede s...

02-10-2019 21:30

Afl. 5

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 5

De mannen moeten binnen een mum van tijd de bekende Rietveld-stoel namaken. En dat blijkt een pittige opgave. Aan de dames de opdracht om de timmerkunsten van hun man te herkennen. In het tweede spel moeten de dames laten zien of ze kunnen ...

25-09-2019 21:30

Afl. 4

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 4

De dames worden geconfronteerd met Tattoo Rob en zijn assistent. Samen mogen ze een persoonlijke tatoeage ontwerpen en eventueel laten zetten. Zijn de mannen in staat de tatoeages van hun geliefdes te herkennen? In het tweede spel vraagt Vi...

18-09-2019 21:32

Afl. 3

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 3

In het eerste spel moeten de mannen hun meest verleidelijke dans laten zien aan Vincent Vianen. De topchoreograaf kopieert vervolgens deze dans. Aan de dames de opdracht om de verleidelijke heupbewegingen van hun geliefde eruit te pikken. I...

11-09-2019 21:32

Afl. 2

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 2

In het eerste spel gaan de mannen op pad om hun vrouw te verrassen met een cadeautje dat perfect bij haar past. De dames moeten het cadeau van hun geliefde eruit zien te pikken. In het tweede spel staan er in de tuinen voor het kasteel prac...

04-09-2019 21:29

Nieuw: Je Kent Me Toch Schat?

Je Kent Me Toch Schat? - Nieuw: Je Kent Me Toch Schat?

Vanavond start de nieuwe reality-spelshow Je Kent Me Toch, Schat? In de romantische setting van het duizend jaar oude Vlaamse kasteel van Ordingen ontvangen Robert ten Brink en Vivienne van den Assem acht koppels die denken elkaar door en d...

Je Kent Me Toch Schat? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je Kent Me Toch Schat? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je Kent Me Toch Schat? bij Je Kent Me Toch Schat? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je Kent Me Toch Schat?. Heb je een uitzending van Je Kent Me Toch Schat? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je Kent Me Toch Schat? gemist

Spelprogramma waarin acht liefdeskoppels in een prachtig romantisch kasteel verblijven om daar met elkaar de ultieme liefdestest aan te gaan. De koppels worden iedere aflevering verrast met nieuwe spellen waardoor duidelijk wordt hoe goed ze elkaar echt kennen. Elke week valt er één koppel af. In de finale strijden de twee overgebleven paren voor een romantische second honeymoon ter waarde van 10.000 euro.

Uitzending gemist van Je Kent Me Toch Schat?? Hier kun je alle uitzendingen van Je Kent Me Toch Schat? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 16-10-2019 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!