Programma gemist?

In de naar grote finale zijn met er tijdens nog twee liefdeskoppels in door de race. in Welk stel wint en maakt het samen een droomreis van om door de liefde te vieren? Op op tv het plein van voor het in kasteel staan tientallen mensen op tv opgesteld. De koppels een staan voor de met grote uitdaging van om zo snel op tv mogelijk drie familieleden van van hun echtgenoot naar eruit te pikken. Wie valt er het van keihard door de mand? En een welk koppel krijgt naar een door voorsprong bij het grote de finalespel?

In het op tv eerste spel draait een het in om foto's van met belangrijke gebeurtenissen uit naar het leven van de de koppels. De in vrouwen moeten inschatten welke foto's voor van hun echtgenoot het op op belangrijkst zijn. En dat het levert ontroerende een momenten op. In het tweede met spel moeten de van dames zangauditie doen op voor 'X Factor'-juryleden Eric van van de Tijn en Stacey het Rookhuizen. De mannen krijgen alleen de met het commentaar te horen. Zijn ze met in staat door om naar het commentaar op hun door geliefde eruit te uit pikken?

De naar mannen moeten in binnen een mum van van tijd de bekende Rietveld-stoel uit namaken. En dat blijkt tijdens een pittige uit opgave. Aan de op tv dames de opdracht om in de timmerkunsten van door hun man te tijdens herkennen. In de het tweede spel van moeten naar de dames laten zien of in ze het kunnen overleven tijdens tijdens het survivalspel. Hoe de goed kennen de mannen de uit survival-skills van hun geliefde? op tv op Met de halve finale tijdens in zicht wordt in echt alles op door alles gezet.

De van dames worden geconfronteerd met Tattoo een Rob en in zijn assistent. Samen mogen door ze een persoonlijke naar op tv tatoeage ontwerpen en eventueel naar laten zetten. Zijn met de mannen in staat de door tatoeages op van hun geliefdes met te herkennen? In het tweede door spel uit vraagt Vivienne door de mannen naar hun door meest sterke op tv verhaal. En dat levert bijzondere momenten tijdens op. De vrouwen van moeten vooraf voorspellen op tv met welk 'waargebeurd' op tv verhaal hun van geliefde op de proppen door naar komt.

In het met eerste spel moeten de met mannen hun meest naar verleidelijke dans op tv laten zien aan in Vincent Vianen. De in topchoreograaf kopieert van vervolgens deze dans. Aan een de dames de opdracht op tv om de verleidelijke op heupbewegingen naar van hun geliefde tijdens eruit te pikken. In het naar tweede een spel kiezen de door mannen uit een woud aan door tv-sterren hun het favoriete op en minst favoriete in tv-persoonlijkheden. Hoe goed kennen de uit dames in de televisiesmaak van hun de geliefde?

In met het eerste spel gaan een de mannen op op tv pad om van hun vrouw te verrassen met de een cadeautje de dat perfect bij naar haar past. De dames het moeten het door cadeau van hun op tv geliefde eruit het zien te uit pikken. In het tweede op tv spel staan er in de op tv tuinen voor een het kasteel een prachtige kunstwerken van op tv grote meesters opgesteld. De de dames moeten een schilderij in dat het tijdens beste bij het hen past naschilderen. een Herkennen de mannen op de creatieve uitspattingen van hun op het geliefde?

Vanavond start van de op tv nieuwe reality-spelshow Je Kent Me met Toch, Schat? In de op tv romantische setting uit van het een duizend jaar oude Vlaamse op kasteel van op tv Ordingen ontvangen Robert ten tijdens Brink en Vivienne een van den Assem acht de koppels die denken op tv elkaar door en tijdens het door te kennen. uit Iedere aflevering kent nieuwe spellen, van waarin op duidelijk wordt welk stel met elkaar het beste op tv kent. Het jongste tijdens koppel dat een meedoet is begin dertig, terwijl het tijdens oudste koppel de van zeventig aantikt in en al 45 jaar het samen tijdens is. In alle spellen op staan herkenning naar en kennis over elkaar een centraal. Herkennen de vrouwen van bijvoorbeeld de de kookkunsten en dansmoves een van hun de man en hoe snel het kunnen de mannen leden de van de schoonfamilie door uit uit een menigte door weten te halen? Elke in week valt er één koppel naar het af en in de finale strijden van tijdens uiteindelijk de twee overgebleven paren, die van van geluk hebben in de liefde én op de in het spel, voor uit een romantische second honeymoon op tv ter waarde het van 10 duizend van euro.

februari 2020
16-10-2019 21:33

Afl. 7

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 7

In de grote finale zijn er nog twee liefdeskoppels in de race. Welk stel wint en maakt samen een droomreis om de liefde te vieren? Op het plein voor het kasteel staan tientallen mensen opgesteld. De koppels staan voor de grote uitdaging om ...

09-10-2019 21:28

Afl. 6

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 6

In het eerste spel draait het om foto's van belangrijke gebeurtenissen uit het leven van de koppels. De vrouwen moeten inschatten welke foto's voor hun echtgenoot het belangrijkst zijn. En dat levert ontroerende momenten op. In het tweede s...

02-10-2019 21:30

Afl. 5

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 5

De mannen moeten binnen een mum van tijd de bekende Rietveld-stoel namaken. En dat blijkt een pittige opgave. Aan de dames de opdracht om de timmerkunsten van hun man te herkennen. In het tweede spel moeten de dames laten zien of ze kunnen ...

25-09-2019 21:30

Afl. 4

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 4

De dames worden geconfronteerd met Tattoo Rob en zijn assistent. Samen mogen ze een persoonlijke tatoeage ontwerpen en eventueel laten zetten. Zijn de mannen in staat de tatoeages van hun geliefdes te herkennen? In het tweede spel vraagt Vi...

18-09-2019 21:32

Afl. 3

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 3

In het eerste spel moeten de mannen hun meest verleidelijke dans laten zien aan Vincent Vianen. De topchoreograaf kopieert vervolgens deze dans. Aan de dames de opdracht om de verleidelijke heupbewegingen van hun geliefde eruit te pikken. I...

11-09-2019 21:32

Afl. 2

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 2

In het eerste spel gaan de mannen op pad om hun vrouw te verrassen met een cadeautje dat perfect bij haar past. De dames moeten het cadeau van hun geliefde eruit zien te pikken. In het tweede spel staan er in de tuinen voor het kasteel prac...

04-09-2019 21:29

Nieuw: Je Kent Me Toch Schat?

Je Kent Me Toch Schat? - Nieuw: Je Kent Me Toch Schat?

Vanavond start de nieuwe reality-spelshow Je Kent Me Toch, Schat? In de romantische setting van het duizend jaar oude Vlaamse kasteel van Ordingen ontvangen Robert ten Brink en Vivienne van den Assem acht koppels die denken elkaar door en d...

Je Kent Me Toch Schat? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je Kent Me Toch Schat? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je Kent Me Toch Schat? bij Je Kent Me Toch Schat? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je Kent Me Toch Schat?. Heb je een uitzending van Je Kent Me Toch Schat? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je Kent Me Toch Schat? gemist

Spelprogramma waarin acht liefdeskoppels in een prachtig romantisch kasteel verblijven om daar met elkaar de ultieme liefdestest aan te gaan. De koppels worden iedere aflevering verrast met nieuwe spellen waardoor duidelijk wordt hoe goed ze elkaar echt kennen. Elke week valt er één koppel af. In de finale strijden de twee overgebleven paren voor een romantische second honeymoon ter waarde van 10.000 euro.

Uitzending gemist van Je Kent Me Toch Schat?? Hier kun je alle uitzendingen van Je Kent Me Toch Schat? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 16-10-2019 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!