Programma gemist?

In naar de grote finale in zijn er tijdens nog twee liefdeskoppels in de het race. Welk de stel wint en in maakt samen uit een droomreis om de liefde een te vieren? Op met het plein voor de het uit kasteel staan tientallen mensen opgesteld. De naar met koppels staan voor de van grote uitdaging door om zo snel op mogelijk drie familieleden van een hun echtgenoot op tv eruit te pikken. Wie uit valt er keihard door van de de mand? En welk koppel krijgt een uit voorsprong bij een het het grote finalespel?

In een het eerste op tv spel draait het een om foto's van belangrijke op tv gebeurtenissen uit het naar leven van met de koppels. De uit vrouwen moeten inschatten welke foto's een voor hun echtgenoot een het belangrijkst door zijn. En uit dat levert ontroerende momenten op. een In het tweede spel tijdens moeten in de dames zangauditie doen door voor 'X Factor'-juryleden tijdens Eric het van Tijn en op tv Stacey Rookhuizen. De mannen krijgen door alleen het door commentaar te horen. Zijn door ze in staat het om het commentaar het op hun op tv geliefde eruit tijdens te pikken?

De op tv mannen moeten tijdens binnen een mum van uit tijd de bekende Rietveld-stoel door namaken. En dat blijkt de tijdens een pittige opgave. uit Aan de dames naar de opdracht om de de timmerkunsten van hun het man te herkennen. van In het tweede spel moeten op de de dames laten zien of ze het op kunnen overleven tijdens het het survivalspel. Hoe een goed kennen de van mannen de survival-skills van naar hun geliefde? Met de door halve in finale in zicht wordt echt het alles op alles door gezet.

De dames in worden geconfronteerd met van Tattoo Rob op tv en zijn assistent. Samen het mogen ze een persoonlijke een tatoeage ontwerpen de en op eventueel laten zetten. Zijn de mannen het de in staat de tatoeages van van hun geliefdes te op tv herkennen? In het van tweede spel vraagt uit Vivienne de in mannen naar door hun meest sterke verhaal. op tv En dat levert bijzondere naar momenten op. De met vrouwen moeten de vooraf voorspellen met naar welk 'waargebeurd' verhaal tijdens hun geliefde op de proppen tijdens door komt.

In het eerste de het spel moeten de mannen op tv hun meest verleidelijke dans laten een op zien aan Vincent Vianen. De topchoreograaf tijdens op kopieert vervolgens deze dans. een Aan de dames met de opdracht om de verleidelijke een met heupbewegingen van hun het geliefde eruit te pikken. In door het tweede spel kiezen naar een de mannen uit een woud naar aan tv-sterren op tv hun favoriete en in minst favoriete tv-persoonlijkheden. Hoe goed naar een kennen de dames tijdens de televisiesmaak van hun door geliefde?

In het eerste door spel gaan de met mannen op pad op tv om hun vrouw tijdens te verrassen met tijdens uit een cadeautje dat perfect bij haar naar past. De uit dames moeten het tijdens cadeau van hun de geliefde eruit zien tijdens te pikken. In het op tweede spel staan het er in met de tuinen voor in het kasteel prachtige op kunstwerken van de grote meesters opgesteld. tijdens De dames moeten een schilderij naar uit dat het beste bij een hen past naschilderen. Herkennen in de mannen uit de creatieve het uitspattingen van hun uit geliefde?

Vanavond naar start de nieuwe reality-spelshow door Je Kent door Me Toch, Schat? In op tv de op romantische setting van het een duizend jaar oude Vlaamse kasteel tijdens op van Ordingen ontvangen Robert ten een Brink tijdens en Vivienne van naar den Assem acht koppels op tv die denken op elkaar door en door te op kennen. Iedere aflevering de kent nieuwe het spellen, waarin naar duidelijk wordt welk stel elkaar het naar beste kent. de Het jongste koppel tijdens dat meedoet op tv is begin dertig, terwijl het uit oudste koppel van de zeventig op aantikt en het al 45 jaar uit samen is. In alle een spellen staan de herkenning en kennis over elkaar centraal. het Herkennen de vrouwen een bijvoorbeeld de de kookkunsten en dansmoves de van op hun man en hoe snel kunnen een de op mannen leden naar van de schoonfamilie uit in een menigte weten te halen? het Elke week valt door met er één koppel af en in met de met finale strijden uiteindelijk de op twee overgebleven paren, tijdens die geluk hebben in het de liefde met én in het spel, door voor een van romantische op second honeymoon ter op waarde van 10 duizend op tv euro.

januari 2021
16-10-2019 21:33

Afl. 7

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 7

In de grote finale zijn er nog twee liefdeskoppels in de race. Welk stel wint en maakt samen een droomreis om de liefde te vieren? Op het plein voor het kasteel staan tientallen mensen opgesteld. De koppels staan voor de grote uitdaging om ...

09-10-2019 21:28

Afl. 6

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 6

In het eerste spel draait het om foto's van belangrijke gebeurtenissen uit het leven van de koppels. De vrouwen moeten inschatten welke foto's voor hun echtgenoot het belangrijkst zijn. En dat levert ontroerende momenten op. In het tweede s...

02-10-2019 21:30

Afl. 5

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 5

De mannen moeten binnen een mum van tijd de bekende Rietveld-stoel namaken. En dat blijkt een pittige opgave. Aan de dames de opdracht om de timmerkunsten van hun man te herkennen. In het tweede spel moeten de dames laten zien of ze kunnen ...

25-09-2019 21:30

Afl. 4

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 4

De dames worden geconfronteerd met Tattoo Rob en zijn assistent. Samen mogen ze een persoonlijke tatoeage ontwerpen en eventueel laten zetten. Zijn de mannen in staat de tatoeages van hun geliefdes te herkennen? In het tweede spel vraagt Vi...

18-09-2019 21:32

Afl. 3

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 3

In het eerste spel moeten de mannen hun meest verleidelijke dans laten zien aan Vincent Vianen. De topchoreograaf kopieert vervolgens deze dans. Aan de dames de opdracht om de verleidelijke heupbewegingen van hun geliefde eruit te pikken. I...

11-09-2019 21:32

Afl. 2

Je Kent Me Toch Schat? - Afl. 2

In het eerste spel gaan de mannen op pad om hun vrouw te verrassen met een cadeautje dat perfect bij haar past. De dames moeten het cadeau van hun geliefde eruit zien te pikken. In het tweede spel staan er in de tuinen voor het kasteel prac...

04-09-2019 21:29

Nieuw: Je Kent Me Toch Schat?

Je Kent Me Toch Schat? - Nieuw: Je Kent Me Toch Schat?

Vanavond start de nieuwe reality-spelshow Je Kent Me Toch, Schat? In de romantische setting van het duizend jaar oude Vlaamse kasteel van Ordingen ontvangen Robert ten Brink en Vivienne van den Assem acht koppels die denken elkaar door en d...

Je Kent Me Toch Schat? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je Kent Me Toch Schat? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je Kent Me Toch Schat? bij Je Kent Me Toch Schat? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je Kent Me Toch Schat?. Heb je een uitzending van Je Kent Me Toch Schat? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je Kent Me Toch Schat? gemist

Spelprogramma waarin acht liefdeskoppels in een prachtig romantisch kasteel verblijven om daar met elkaar de ultieme liefdestest aan te gaan. De koppels worden iedere aflevering verrast met nieuwe spellen waardoor duidelijk wordt hoe goed ze elkaar echt kennen. Elke week valt er één koppel af. In de finale strijden de twee overgebleven paren voor een romantische second honeymoon ter waarde van 10.000 euro.

Uitzending gemist van Je Kent Me Toch Schat?? Hier kun je alle uitzendingen van Je Kent Me Toch Schat? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 16-10-2019 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!