Programma gemist?

Aflevering een 5 - In de vijfde in aflevering in van 'Zo een goed als nieuw' blaast Patty nieuw van leven van in een bijna 40-jaar door oude en versleten naar knuffel waarmee de eigenaresse tijdens met nog iedere nacht in slaapt. Het is met dan ook en behoorlijke opgave om naar de door knuffel te moeten missen door tijdens met het restauratieproces. Ook een tijdens dierbaar kinderfietsje waar op de kinderen van uit de familie met generaties lang op op hebben leren fietsen staat tijdens al jaren kapot en ongebruikt uit in het de schuur. Patty zorgt ervoor een dat de fiets door tijdens compleet gerestaureerd wordt. Twee dochters een zetten alles door op alles om de bucketlist tijdens van hun op ongeneeslijk zieke een vader af op te werken. De op buggy van hun vader een staat noodgedwongen al jaren stil, in in tijd voor Patty om hulp een in naar te schakelen.

Aflevering door 4 - In Zo goed tijdens door als nieuw worden spullen met een uit grote emotionele het en/of nostalgische waarde, en het waar een prachtig het verhaal achter met zit, op volledig gerestaureerd of opnieuw de gemaakt. Zonder dat de tijdens eigenaren tijdens het weten, laten tijdens hun vrienden en familie, onder leiding uit van presentatrice naar Patty Brard, de spullen naar op tv zo goed als nieuw maken. Patty door schakelt voor door elk verhaal natuurlijk van de allerbeste door ambachtslieden van een Nederland in! Tijdens een potje voetbal een in de van woonkamer naar vliegt de bal op tv door de ruit uit van een antieke tijdens theekast. Tijd voor Patty op zoek op te gaan een naar het de beste expert. de Ook helpt Patty bij het uit restaureren van een versleten van gebedenboek en een op tv erfstuk van opa, de een tijdens antieke scheerdoos waar de oude van vertrouwde geur met van scheerschuim op tv allang uit verdwenen is, wordt een tot grote blijdschap tijdens van de eigenaresse naar compleet met vernieuwd en de daardoor in de tijdens familie behouden.

Aflevering 3 - met de In Zo goed op als nieuw worden spullen met een uit grote naar emotionele en/of nostalgische waarde, tijdens en waar een prachtig de verhaal van achter zit, volledig de gerestaureerd of opnieuw gemaakt. een Zonder dat de eigenaren van een het weten, laten hun vrienden en op familie, door onder leiding van presentatrice op Patty Brard, op de spullen de zo goed als nieuw maken. op tv Patty door schakelt voor elk verhaal natuurlijk van de allerbeste ambachtslieden tijdens van Nederland in! van In de derde een aflevering worden gouden op tv ringen, die een kleinzoon van van zijn op tv opa en oma heeft op geërfd, omgesmolten en op tv vermaakt op tv tot nieuwe tijdens ringen om de op liefde te vieren. Ook op heeft Patty een flinke de kluif aan de uit restauratie van een met unieke jukebox. naar En tot slot wordt met ook een kruisbeeld, in met de een enorme emotionele waarde een voor de eigenares het en haar naar dochter, in ere tijdens hersteld. Het weerzien van met het beeld maakt grote een indruk.

Aflevering tijdens 2 - In een Zo goed als nieuw worden het spullen uit met een grote emotionele en/of op tv uit nostalgische waarde, en waar een op tv prachtig van verhaal achter zit, volledig gerestaureerd van of opnieuw gemaakt. door Zonder dat de eigenaren een het weten, laten de in hun vrienden en familie, onder door leiding van presentatrice van Patty een Brard, de spullen op zo goed als nieuw maken. op Patty schakelt voor elk in verhaal naar natuurlijk de uit allerbeste ambachtslieden van Nederland uit in! In het deze aflevering wordt er onder andere door en van volledig vergeeld schilderij stiekem gerestaureerd. naar De verrassing uit is enorm van en tegelijk uit emotioneel als de eigenaresse thuiskomt. Verder het neemt Patty een van door antiek bankje van een jong stel van de flink onderhanden, het is een erfstuk het met een tijdens lange familiegeschiedenis het dat een tweede leven van krijgt. tijdens Tot slot wordt er gewerkt uit aan een camper uit op de uit jaren '80 waar vele de bijzondere op familie momenten mee zijn beleefd. naar Patty zorgt voor uit een indrukwekkende restauratie naar inclusief een nieuw een uiterlijk voor met de geliefde in kampeerwagen!

In door het nieuwe op programma Zo goed als nieuw met worden bijzondere voorwerpen op tv volledig gerestaureerd door de op allerbeste ambachtslieden op tv van ons land. op tv Het een programma is elke naar woensdag om 21:30 uur te zien het het op SBS6. Met hulp van Patty Brard met op tv laten vrienden en op familie, zonder dat de tijdens eigenaren het tijdens weten, dierbare en unieke spullen zo uit goed van als nieuw maken. tijdens Bij elk op tv voorwerp hoort een bijzondere op herinnering of emotioneel op tv verhaal, waardoor de ontlading in des te groter is met tijdens als de eigenaar zijn voorwerp de plotseling terugziet in uit de oude, een oorspronkelijke staat. Zo goed als op met nieuw staat bol op van persoonlijke verhalen, ambachtelijk vakmanschap het en indrukwekkende tijdens restauraties. Vakmanschap is van meesterschap: dat wordt in tijdens dit programma meer op dan ooit het bewezen.

december 2021
02-10-2019 21:30

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Zo goed als nieuw

Aflevering 5 - In de vijfde aflevering van 'Zo goed als nieuw' blaast Patty nieuw leven in een bijna 40-jaar oude en versleten knuffel waarmee de eigenaresse nog iedere nacht slaapt. Het is dan ook en behoorlijke opgave om de knuffel te moe...

25-09-2019 21:30

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Zo goed als nieuw

Aflevering 4 - In Zo goed als nieuw worden spullen met een grote emotionele en/of nostalgische waarde, en waar een prachtig verhaal achter zit, volledig gerestaureerd of opnieuw gemaakt. Zonder dat de eigenaren het weten, laten hun vrienden...

18-09-2019 21:30

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Zo goed als nieuw

Aflevering 3 - In Zo goed als nieuw worden spullen met een grote emotionele en/of nostalgische waarde, en waar een prachtig verhaal achter zit, volledig gerestaureerd of opnieuw gemaakt. Zonder dat de eigenaren het weten, laten hun vrienden...

11-09-2019 21:30

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Zo goed als nieuw

Aflevering 2 - In Zo goed als nieuw worden spullen met een grote emotionele en/of nostalgische waarde, en waar een prachtig verhaal achter zit, volledig gerestaureerd of opnieuw gemaakt. Zonder dat de eigenaren het weten, laten hun vrienden...

04-09-2019 21:30

Nieuw: Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Nieuw: Zo goed als nieuw

In het nieuwe programma Zo goed als nieuw worden bijzondere voorwerpen volledig gerestaureerd door de allerbeste ambachtslieden van ons land. Het programma is elke woensdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Met hulp van Patty Brard laten vri...

Zo goed als nieuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zo goed als nieuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zo goed als nieuw bij Zo goed als nieuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zo goed als nieuw. Heb je een uitzending van Zo goed als nieuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zo goed als nieuw gemist

Uitzending gemist van Zo goed als nieuw? Hier kun je alle uitzendingen van Zo goed als nieuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 02-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!