Programma gemist?

Aflevering 5 - de de In de vijfde aflevering van 'Zo in goed op tv als nieuw' blaast Patty door nieuw leven de in een bijna in 40-jaar oude en versleten knuffel uit waarmee de eigenaresse naar nog iedere een nacht slaapt. uit Het is in dan ook en een behoorlijke opgave om de knuffel te een moeten tijdens missen tijdens het restauratieproces. een Ook op een dierbaar kinderfietsje waar de kinderen op uit de tijdens familie generaties lang op door hebben leren fietsen in staat de al jaren kapot en op ongebruikt het in de schuur. Patty zorgt ervoor op naar dat de fiets tijdens compleet gerestaureerd wordt. Twee dochters zetten in alles door op alles om de het bucketlist van hun ongeneeslijk door zieke vader af in met te werken. De buggy tijdens van hun vader staat in noodgedwongen al in jaren stil, tijd voor op Patty om hulp in op tv het te schakelen.

Aflevering in 4 - In Zo uit goed een als nieuw worden spullen op met een grote emotionele en/of de nostalgische waarde, het en waar uit een prachtig naar verhaal achter zit, volledig een gerestaureerd of opnieuw gemaakt. Zonder het dat de op tv eigenaren het weten, laten door hun vrienden van en familie, met onder leiding van van presentatrice Patty Brard, de het spullen zo goed als op nieuw maken. Patty in schakelt van voor elk verhaal natuurlijk op de allerbeste in ambachtslieden van Nederland in! Tijdens tijdens een potje met voetbal van in de woonkamer met vliegt de bal door de op ruit van een in antieke in theekast. Tijd voor Patty naar op zoek te gaan naar op tv de van beste expert. Ook naar helpt Patty naar bij het restaureren van in een versleten gebedenboek een en een erfstuk van opa, de een naar antieke scheerdoos waar de op oude van vertrouwde geur van de scheerschuim allang uit met verdwenen is, wordt een tot grote blijdschap door van de eigenaresse compleet vernieuwd en de een daardoor in de familie op behouden.

Aflevering 3 - uit In Zo goed met als op tv nieuw worden spullen met een naar grote emotionele uit en/of nostalgische waarde, tijdens en met waar een prachtig op verhaal achter zit, volledig gerestaureerd uit of opnieuw gemaakt. tijdens Zonder dat de eigenaren op door het weten, laten hun vrienden van en familie, onder leiding op van presentatrice in Patty tijdens Brard, de spullen zo goed door als nieuw maken. de Patty op tv schakelt voor elk verhaal een natuurlijk de allerbeste ambachtslieden van van Nederland naar in! In op de derde aflevering worden tijdens gouden ringen, die een kleinzoon uit van zijn het opa en naar oma heeft geërfd, omgesmolten een en vermaakt tot in nieuwe ringen tijdens om de het liefde te vieren. met Ook heeft Patty een tijdens flinke kluif tijdens aan de restauratie tijdens van een unieke met jukebox. En tot tijdens slot wordt ook een op kruisbeeld, met een het enorme emotionele waarde voor de door eigenares van en haar dochter, in door ere hersteld. Het weerzien op met het beeld de maakt grote naar indruk.

Aflevering 2 in - In Zo goed op tv als met nieuw worden naar spullen met een een grote emotionele en/of nostalgische de waarde, en waar een tijdens prachtig verhaal uit achter zit, op volledig gerestaureerd of opnieuw tijdens gemaakt. Zonder dat het de eigenaren het weten, laten van hun vrienden tijdens en familie, onder leiding op naar van presentatrice Patty Brard, de spullen met zo goed als een nieuw maken. met Patty schakelt uit voor elk verhaal natuurlijk op tv de allerbeste in ambachtslieden van Nederland de in! In deze aflevering wordt door op er onder andere en volledig in vergeeld schilderij van stiekem gerestaureerd. De verrassing is tijdens enorm in en tegelijk een emotioneel als de naar eigenaresse thuiskomt. Verder neemt Patty een op tv antiek een bankje van een de jong stel in flink onderhanden, het is een erfstuk in met een lange van van familiegeschiedenis dat een tweede leven in krijgt. een Tot slot wordt er gewerkt de aan tijdens een camper uit met de jaren '80 waar vele bijzondere de familie momenten mee het naar zijn beleefd. Patty zorgt tijdens voor een naar indrukwekkende restauratie inclusief een nieuw uiterlijk op tv voor de met geliefde het kampeerwagen!

In het in nieuwe het programma Zo goed als uit nieuw worden een bijzondere voorwerpen volledig door gerestaureerd door de allerbeste ambachtslieden op van ons tijdens land. Het programma is elke met woensdag het om 21:30 uur te zien op naar op SBS6. Met hulp van Patty de Brard op tv laten vrienden en familie, een zonder dat de met eigenaren het weten, dierbare door en met unieke spullen zo tijdens goed als nieuw maken. Bij een elk voorwerp hoort een naar bijzondere herinnering naar of emotioneel verhaal, met waardoor de ontlading des de te groter is door als de naar eigenaar zijn voorwerp plotseling tijdens terugziet in uit de oude, oorspronkelijke met staat. Zo goed als tijdens nieuw staat bol op tv van op tv persoonlijke verhalen, op tv ambachtelijk vakmanschap en indrukwekkende restauraties. Vakmanschap de is meesterschap: dat op tv wordt in dit met met programma meer dan met ooit bewezen.

februari 2021
02-10-2019 21:30

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Zo goed als nieuw

Aflevering 5 - In de vijfde aflevering van 'Zo goed als nieuw' blaast Patty nieuw leven in een bijna 40-jaar oude en versleten knuffel waarmee de eigenaresse nog iedere nacht slaapt. Het is dan ook en behoorlijke opgave om de knuffel te moe...

25-09-2019 21:30

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Zo goed als nieuw

Aflevering 4 - In Zo goed als nieuw worden spullen met een grote emotionele en/of nostalgische waarde, en waar een prachtig verhaal achter zit, volledig gerestaureerd of opnieuw gemaakt. Zonder dat de eigenaren het weten, laten hun vrienden...

18-09-2019 21:30

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Zo goed als nieuw

Aflevering 3 - In Zo goed als nieuw worden spullen met een grote emotionele en/of nostalgische waarde, en waar een prachtig verhaal achter zit, volledig gerestaureerd of opnieuw gemaakt. Zonder dat de eigenaren het weten, laten hun vrienden...

11-09-2019 21:30

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Zo goed als nieuw

Aflevering 2 - In Zo goed als nieuw worden spullen met een grote emotionele en/of nostalgische waarde, en waar een prachtig verhaal achter zit, volledig gerestaureerd of opnieuw gemaakt. Zonder dat de eigenaren het weten, laten hun vrienden...

04-09-2019 21:30

Nieuw: Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Nieuw: Zo goed als nieuw

In het nieuwe programma Zo goed als nieuw worden bijzondere voorwerpen volledig gerestaureerd door de allerbeste ambachtslieden van ons land. Het programma is elke woensdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Met hulp van Patty Brard laten vri...

Zo goed als nieuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zo goed als nieuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zo goed als nieuw bij Zo goed als nieuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zo goed als nieuw. Heb je een uitzending van Zo goed als nieuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zo goed als nieuw gemist

Uitzending gemist van Zo goed als nieuw? Hier kun je alle uitzendingen van Zo goed als nieuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 02-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!