Programma gemist?

Aflevering tijdens 5 - In de vijfde uit aflevering het van 'Zo goed als nieuw' met blaast door Patty nieuw leven in de een bijna 40-jaar oude door en versleten knuffel tijdens de waarmee de eigenaresse met nog iedere nacht slaapt. de Het is dan op ook en behoorlijke de opgave om de een knuffel te van moeten missen tijdens uit het restauratieproces. Ook een uit dierbaar kinderfietsje waar de de kinderen uit het de familie generaties in lang op hebben leren fietsen het door staat al jaren in kapot en ongebruikt het in de schuur. Patty zorgt ervoor van dat de fiets het compleet gerestaureerd wordt. naar Twee dochters zetten door een alles op alles om in de bucketlist van hun ongeneeslijk op zieke vader af op te werken. De uit buggy uit van hun vader met staat noodgedwongen van al jaren stil, tijd voor Patty met om hulp in in te door schakelen.

Aflevering uit 4 - van In Zo goed als nieuw worden door spullen met een met grote tijdens emotionele en/of nostalgische waarde, en op waar een in prachtig verhaal achter de zit, volledig met gerestaureerd of opnieuw gemaakt. Zonder in dat de door eigenaren naar het weten, laten hun met vrienden en familie, onder leiding met van presentatrice Patty een Brard, de op spullen zo goed als de de nieuw maken. Patty schakelt voor tijdens elk verhaal natuurlijk op de door allerbeste ambachtslieden van Nederland in! Tijdens een een potje voetbal het in de woonkamer tijdens vliegt de door bal tijdens door de ruit van een antieke op tv theekast. Tijd voor tijdens door Patty op zoek te gaan naar naar de de beste expert. naar Ook helpt Patty bij het naar restaureren uit van een versleten gebedenboek en met een erfstuk van door opa, een op tv antieke scheerdoos naar waar de oude door vertrouwde geur van scheerschuim allang de uit verdwenen is, wordt met op tot grote blijdschap van de de eigenaresse op compleet vernieuwd en daardoor van in de familie op behouden.

Aflevering 3 - tijdens van In Zo goed het als nieuw worden spullen met een uit grote op emotionele en/of op nostalgische waarde, en waar een op tv prachtig verhaal tijdens achter zit, volledig gerestaureerd het of opnieuw gemaakt. Zonder van op dat de eigenaren het weten, het laten op hun vrienden en familie, onder op tv leiding tijdens van presentatrice Patty Brard, in de spullen zo in goed als nieuw een maken. Patty schakelt voor het elk op verhaal natuurlijk de allerbeste op ambachtslieden van op Nederland in! In de derde het aflevering worden gouden tijdens ringen, die in een kleinzoon van zijn opa tijdens en oma in heeft geërfd, omgesmolten tijdens en vermaakt tot de nieuwe naar ringen om de liefde te door vieren. Ook heeft een Patty een flinke kluif met aan de restauratie op tv van een unieke naar op jukebox. En tot slot wordt ook met een kruisbeeld, met een een enorme door emotionele waarde voor uit de eigenares en het haar dochter, in ere een hersteld. Het op tv weerzien op tv met het beeld maakt grote met indruk.

Aflevering in 2 - In Zo tijdens goed als nieuw worden op door spullen met een grote emotionele en/of de nostalgische waarde, de en waar van een prachtig verhaal achter zit, tijdens volledig gerestaureerd of een op opnieuw gemaakt. Zonder dat de eigenaren een het in weten, laten het hun vrienden en familie, onder leiding op tv een van presentatrice Patty Brard, met de spullen zo goed als tijdens nieuw op maken. Patty schakelt voor door elk verhaal natuurlijk de tijdens een allerbeste ambachtslieden van Nederland in! door In op deze aflevering wordt er onder door andere een en volledig vergeeld schilderij door stiekem gerestaureerd. De een verrassing is enorm naar en tegelijk emotioneel als op de eigenaresse thuiskomt. in Verder neemt door Patty een het antiek bankje van een tijdens jong stel flink onderhanden, het het is een het erfstuk met op tv een lange familiegeschiedenis door dat een tweede de leven krijgt. Tot slot wordt met er de gewerkt aan een camper uit van met de jaren '80 door waar vele bijzondere familie momenten mee in zijn het beleefd. Patty zorgt voor een op tv indrukwekkende de restauratie inclusief een een nieuw uiterlijk voor de geliefde op op tv kampeerwagen!

In van het nieuwe door programma Zo goed als tijdens nieuw worden bijzondere voorwerpen door volledig gerestaureerd door de op allerbeste ambachtslieden van een tijdens ons land. Het programma is elke tijdens woensdag om door 21:30 uur te tijdens zien op SBS6. Met hulp in van Patty van Brard laten in vrienden en familie, uit zonder dat de het eigenaren het weten, dierbare en tijdens unieke naar spullen zo op goed als nieuw maken. tijdens Bij elk voorwerp hoort een door bijzondere herinnering of het emotioneel verhaal, waardoor door op tv de ontlading des te groter door is als met de eigenaar met zijn voorwerp plotseling terugziet in de tijdens oude, een oorspronkelijke staat. Zo goed als door nieuw met staat bol van tijdens persoonlijke verhalen, de ambachtelijk vakmanschap en indrukwekkende restauraties. Vakmanschap het is met meesterschap: dat wordt in op dit programma een meer dan ooit naar bewezen.

oktober 2020
02-10-2019 21:30

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Zo goed als nieuw

Aflevering 5 - In de vijfde aflevering van 'Zo goed als nieuw' blaast Patty nieuw leven in een bijna 40-jaar oude en versleten knuffel waarmee de eigenaresse nog iedere nacht slaapt. Het is dan ook en behoorlijke opgave om de knuffel te moe...

25-09-2019 21:30

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Zo goed als nieuw

Aflevering 4 - In Zo goed als nieuw worden spullen met een grote emotionele en/of nostalgische waarde, en waar een prachtig verhaal achter zit, volledig gerestaureerd of opnieuw gemaakt. Zonder dat de eigenaren het weten, laten hun vrienden...

18-09-2019 21:30

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Zo goed als nieuw

Aflevering 3 - In Zo goed als nieuw worden spullen met een grote emotionele en/of nostalgische waarde, en waar een prachtig verhaal achter zit, volledig gerestaureerd of opnieuw gemaakt. Zonder dat de eigenaren het weten, laten hun vrienden...

11-09-2019 21:30

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Zo goed als nieuw

Aflevering 2 - In Zo goed als nieuw worden spullen met een grote emotionele en/of nostalgische waarde, en waar een prachtig verhaal achter zit, volledig gerestaureerd of opnieuw gemaakt. Zonder dat de eigenaren het weten, laten hun vrienden...

04-09-2019 21:30

Nieuw: Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Nieuw: Zo goed als nieuw

In het nieuwe programma Zo goed als nieuw worden bijzondere voorwerpen volledig gerestaureerd door de allerbeste ambachtslieden van ons land. Het programma is elke woensdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Met hulp van Patty Brard laten vri...

Zo goed als nieuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zo goed als nieuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zo goed als nieuw bij Zo goed als nieuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zo goed als nieuw. Heb je een uitzending van Zo goed als nieuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zo goed als nieuw gemist

Uitzending gemist van Zo goed als nieuw? Hier kun je alle uitzendingen van Zo goed als nieuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 02-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!