Programma gemist?

Aflevering 5 van - naar In de vijfde aflevering van 'Zo naar tijdens goed als nieuw' blaast Patty nieuw door door leven in een bijna tijdens 40-jaar oude en versleten door knuffel in waarmee de eigenaresse nog iedere nacht van slaapt. Het is naar dan de ook en behoorlijke tijdens opgave om de knuffel in te moeten door missen tijdens het restauratieproces. Ook naar een dierbaar kinderfietsje met een waar de kinderen door uit de familie generaties op tv lang op hebben leren het fietsen staat al naar jaren kapot op tv en ongebruikt in in de schuur. Patty zorgt het ervoor dat tijdens de fiets compleet gerestaureerd in wordt. Twee op tv dochters zetten alles op tijdens alles door om de bucketlist van hun naar ongeneeslijk zieke vader met af te werken. De tijdens het buggy van hun vader met staat noodgedwongen al van jaren stil, een tijd voor Patty om het hulp in te de schakelen.

Aflevering van 4 - door In Zo goed op tv als nieuw worden spullen met van een het grote emotionele en/of nostalgische uit waarde, en waar een tijdens prachtig verhaal achter zit, van volledig in gerestaureerd of opnieuw naar gemaakt. Zonder dat de een eigenaren het op weten, laten hun op vrienden en op familie, onder leiding van presentatrice Patty op tv Brard, naar de spullen zo goed als naar nieuw maken. door Patty in schakelt voor elk verhaal naar natuurlijk de allerbeste ambachtslieden van op tv Nederland in! Tijdens de een de potje voetbal in de met woonkamer met vliegt de bal door tijdens de ruit van een van antieke theekast. Tijd voor op Patty op op zoek door te gaan naar de beste expert. in op Ook helpt Patty bij het restaureren uit van een versleten het gebedenboek en uit een erfstuk van opa, tijdens een van antieke scheerdoos waar de oude door vertrouwde geur van in scheerschuim allang uit uit verdwenen is, in wordt tot grote op tv blijdschap van de eigenaresse met compleet vernieuwd tijdens en daardoor in van de van familie behouden.

Aflevering 3 naar - In Zo naar goed als nieuw de worden met spullen met een grote emotionele het en/of nostalgische waarde, de en waar een tijdens prachtig verhaal op achter zit, een volledig gerestaureerd of opnieuw een gemaakt. Zonder dat de het eigenaren het weten, door laten de hun vrienden en familie, onder leiding op met van presentatrice Patty Brard, de tijdens spullen met zo goed als nieuw maken. de Patty schakelt voor elk uit verhaal natuurlijk de naar allerbeste ambachtslieden van van een Nederland in! In de derde aflevering in worden gouden met ringen, die door een kleinzoon door van zijn opa in en oma heeft uit geërfd, omgesmolten en vermaakt tot met nieuwe ringen naar om de liefde te vieren. het Ook heeft op tv Patty een uit flinke kluif de aan de restauratie van door een unieke jukebox. En tot uit slot wordt ook op tv een kruisbeeld, tijdens met een enorme emotionele door waarde voor de het eigenares en haar tijdens dochter, in ere op hersteld. door Het weerzien met in het beeld maakt grote door indruk.

Aflevering op 2 - In op tv Zo goed als nieuw op tv worden spullen met een het grote emotionele en/of een nostalgische uit waarde, en uit waar een prachtig verhaal achter zit, uit met volledig gerestaureerd of opnieuw een gemaakt. Zonder dat de eigenaren het het weten, uit laten op tv hun vrienden en familie, het onder leiding van op tv presentatrice Patty Brard, de spullen met zo goed met als in nieuw maken. Patty schakelt de voor elk verhaal natuurlijk de naar allerbeste ambachtslieden van uit Nederland in! op In het deze aflevering wordt er uit onder andere en tijdens volledig vergeeld in schilderij stiekem gerestaureerd. uit De verrassing is enorm en tegelijk van van emotioneel als de eigenaresse tijdens thuiskomt. Verder neemt het Patty een antiek bankje van van een van jong stel flink onderhanden, het door van is een erfstuk met een de lange tijdens familiegeschiedenis dat een tweede leven krijgt. met Tot slot tijdens wordt er gewerkt door aan een het camper uit de jaren naar '80 waar vele bijzondere door familie momenten van mee zijn op tv beleefd. Patty met zorgt voor een indrukwekkende restauratie inclusief in een nieuw door uiterlijk voor de een geliefde op kampeerwagen!

In met het nieuwe programma Zo goed met als nieuw het worden bijzondere een voorwerpen volledig gerestaureerd de door de allerbeste uit ambachtslieden van de ons land. Het door programma is elke woensdag om de 21:30 uur van te zien naar op SBS6. Met hulp van Patty Brard op tv laten de vrienden en het familie, zonder dat de eigenaren tijdens het weten, dierbare en op unieke spullen zo het goed als nieuw uit tijdens maken. Bij elk voorwerp op hoort een bijzondere herinnering of een emotioneel verhaal, uit waardoor de ontlading des de de te groter is als de tijdens eigenaar zijn voorwerp plotseling tijdens uit terugziet in de oude, de oorspronkelijke staat. Zo goed de als nieuw staat het bol op tv van persoonlijke verhalen, ambachtelijk vakmanschap met en indrukwekkende restauraties. van Vakmanschap is met meesterschap: dat wordt in dit op tv programma de meer dan ooit tijdens bewezen.

juni 2021
02-10-2019 21:30

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Zo goed als nieuw

Aflevering 5 - In de vijfde aflevering van 'Zo goed als nieuw' blaast Patty nieuw leven in een bijna 40-jaar oude en versleten knuffel waarmee de eigenaresse nog iedere nacht slaapt. Het is dan ook en behoorlijke opgave om de knuffel te moe...

25-09-2019 21:30

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Zo goed als nieuw

Aflevering 4 - In Zo goed als nieuw worden spullen met een grote emotionele en/of nostalgische waarde, en waar een prachtig verhaal achter zit, volledig gerestaureerd of opnieuw gemaakt. Zonder dat de eigenaren het weten, laten hun vrienden...

18-09-2019 21:30

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Zo goed als nieuw

Aflevering 3 - In Zo goed als nieuw worden spullen met een grote emotionele en/of nostalgische waarde, en waar een prachtig verhaal achter zit, volledig gerestaureerd of opnieuw gemaakt. Zonder dat de eigenaren het weten, laten hun vrienden...

11-09-2019 21:30

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Zo goed als nieuw

Aflevering 2 - In Zo goed als nieuw worden spullen met een grote emotionele en/of nostalgische waarde, en waar een prachtig verhaal achter zit, volledig gerestaureerd of opnieuw gemaakt. Zonder dat de eigenaren het weten, laten hun vrienden...

04-09-2019 21:30

Nieuw: Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Nieuw: Zo goed als nieuw

In het nieuwe programma Zo goed als nieuw worden bijzondere voorwerpen volledig gerestaureerd door de allerbeste ambachtslieden van ons land. Het programma is elke woensdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Met hulp van Patty Brard laten vri...

Zo goed als nieuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zo goed als nieuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zo goed als nieuw bij Zo goed als nieuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zo goed als nieuw. Heb je een uitzending van Zo goed als nieuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zo goed als nieuw gemist

Uitzending gemist van Zo goed als nieuw? Hier kun je alle uitzendingen van Zo goed als nieuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 02-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!