Programma gemist?

Aflevering naar 5 - In de vijfde van van aflevering van 'Zo goed als uit nieuw' blaast Patty nieuw uit leven in door een bijna op tv 40-jaar oude en versleten knuffel op waarmee uit de eigenaresse nog op iedere nacht slaapt. in Het is door dan ook en behoorlijke opgave om het de knuffel te op op moeten missen tijdens het restauratieproces. op tv Ook op een dierbaar kinderfietsje waar de met kinderen uit de op tv familie naar generaties lang op hebben leren de fietsen door staat al jaren kapot en ongebruikt uit in de schuur. met naar Patty zorgt ervoor dat de fiets op compleet uit gerestaureerd wordt. Twee dochters een zetten alles op een alles om de bucketlist in op van hun ongeneeslijk de zieke vader af te werken. het De buggy van met hun vader op tv staat noodgedwongen al op tv jaren stil, tijd voor naar Patty om het hulp in uit te schakelen.

Aflevering met 4 - In Zo goed de op als nieuw worden spullen van met een grote emotionele en/of op tv nostalgische op tv waarde, en waar een prachtig het verhaal achter met zit, volledig gerestaureerd of de opnieuw gemaakt. Zonder op tv dat naar de eigenaren het weten, naar laten hun vrienden op tv en met familie, onder leiding op tv van presentatrice Patty Brard, de spullen een naar zo goed als nieuw maken. Patty in schakelt op voor elk verhaal op natuurlijk de tijdens allerbeste ambachtslieden van Nederland in! Tijdens tijdens een tijdens potje voetbal het in de woonkamer vliegt door de bal een door de ruit van een antieke op theekast. Tijd voor uit tijdens Patty op zoek met te gaan naar de beste uit expert. Ook door helpt Patty bij op tv het restaureren van een uit versleten gebedenboek en door een erfstuk van de opa, een een antieke scheerdoos waar de oude tijdens de vertrouwde geur van scheerschuim allang uit met verdwenen is, met wordt tot grote blijdschap het van in de eigenaresse compleet vernieuwd en in daardoor in tijdens de familie naar behouden.

Aflevering 3 - van In Zo met goed als nieuw worden het spullen met door een grote naar emotionele en/of nostalgische waarde, het en door waar een prachtig tijdens verhaal achter zit, volledig het gerestaureerd of opnieuw gemaakt. met Zonder dat van de eigenaren het weten, op laten hun vrienden en tijdens familie, van onder leiding van presentatrice het Patty op Brard, de spullen het zo goed als het nieuw maken. Patty schakelt de voor elk verhaal natuurlijk de met allerbeste ambachtslieden van door op tv Nederland in! In de derde aflevering op worden gouden op tv ringen, die een naar kleinzoon van met zijn opa op en oma heeft geërfd, omgesmolten op en vermaakt op tot nieuwe met ringen om de in liefde te vieren. Ook heeft tijdens Patty een een flinke kluif aan de uit restauratie van een unieke op met jukebox. En tot slot wordt ook uit de een kruisbeeld, met een enorme het emotionele waarde voor de een eigenares en haar uit dochter, in in ere hersteld. naar Het weerzien het met het beeld maakt grote tijdens indruk.

Aflevering op 2 - In Zo goed tijdens als nieuw worden de spullen naar met een grote naar emotionele en/of nostalgische waarde, en met waar een prachtig uit verhaal achter zit, uit volledig tijdens gerestaureerd of tijdens opnieuw gemaakt. Zonder dat het de eigenaren een het weten, laten hun vrienden met en familie, onder leiding een van door presentatrice Patty Brard, de de spullen in zo goed als nieuw maken. van Patty schakelt het voor elk verhaal met natuurlijk de allerbeste ambachtslieden van van op Nederland in! In deze aflevering in wordt er onder andere door en volledig vergeeld uit schilderij uit stiekem gerestaureerd. De verrassing is in in enorm en tegelijk in emotioneel als de eigenaresse thuiskomt. Verder van neemt Patty een op antiek bankje van een met een jong stel flink onderhanden, het tijdens is op tv een erfstuk met door een lange familiegeschiedenis door dat een tweede leven op krijgt. Tot slot wordt uit er gewerkt naar aan een op camper uit de jaren door '80 waar op vele bijzondere familie tijdens momenten mee zijn beleefd. de Patty zorgt het voor een op indrukwekkende restauratie inclusief het een nieuw uiterlijk voor de van geliefde van kampeerwagen!

In naar het nieuwe programma een Zo goed als nieuw worden uit bijzondere voorwerpen door volledig gerestaureerd door het de door allerbeste ambachtslieden van ons land. Het van een programma is elke woensdag op om 21:30 het uur te zien op SBS6. Met naar hulp van Patty met Brard laten vrienden een en familie, het zonder dat de door eigenaren het weten, dierbare uit en unieke spullen zo naar goed als nieuw een maken. tijdens Bij elk voorwerp op tv hoort een bijzondere tijdens herinnering of met emotioneel verhaal, waardoor de het ontlading des op te groter is als de in eigenaar zijn voorwerp met plotseling terugziet in naar de oude, een oorspronkelijke staat. Zo goed als een nieuw staat met bol op tv van persoonlijke verhalen, naar ambachtelijk vakmanschap en van indrukwekkende restauraties. Vakmanschap is door meesterschap: dat wordt met in dit met programma meer dan ooit tijdens bewezen.

februari 2020
02-10-2019 21:30

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Zo goed als nieuw

Aflevering 5 - In de vijfde aflevering van 'Zo goed als nieuw' blaast Patty nieuw leven in een bijna 40-jaar oude en versleten knuffel waarmee de eigenaresse nog iedere nacht slaapt. Het is dan ook en behoorlijke opgave om de knuffel te moe...

25-09-2019 21:30

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Zo goed als nieuw

Aflevering 4 - In Zo goed als nieuw worden spullen met een grote emotionele en/of nostalgische waarde, en waar een prachtig verhaal achter zit, volledig gerestaureerd of opnieuw gemaakt. Zonder dat de eigenaren het weten, laten hun vrienden...

18-09-2019 21:30

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Zo goed als nieuw

Aflevering 3 - In Zo goed als nieuw worden spullen met een grote emotionele en/of nostalgische waarde, en waar een prachtig verhaal achter zit, volledig gerestaureerd of opnieuw gemaakt. Zonder dat de eigenaren het weten, laten hun vrienden...

11-09-2019 21:30

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Zo goed als nieuw

Aflevering 2 - In Zo goed als nieuw worden spullen met een grote emotionele en/of nostalgische waarde, en waar een prachtig verhaal achter zit, volledig gerestaureerd of opnieuw gemaakt. Zonder dat de eigenaren het weten, laten hun vrienden...

04-09-2019 21:30

Nieuw: Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Nieuw: Zo goed als nieuw

In het nieuwe programma Zo goed als nieuw worden bijzondere voorwerpen volledig gerestaureerd door de allerbeste ambachtslieden van ons land. Het programma is elke woensdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Met hulp van Patty Brard laten vri...

Zo goed als nieuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zo goed als nieuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zo goed als nieuw bij Zo goed als nieuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zo goed als nieuw. Heb je een uitzending van Zo goed als nieuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zo goed als nieuw gemist

Uitzending gemist van Zo goed als nieuw? Hier kun je alle uitzendingen van Zo goed als nieuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 02-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!