Programma gemist?

Aflevering 5 de - In de vijfde op tv aflevering op van 'Zo goed met als nieuw' naar blaast Patty nieuw leven in een van bijna door 40-jaar oude en door versleten knuffel waarmee de eigenaresse naar nog iedere van nacht het slaapt. Het is dan ook en tijdens behoorlijke de opgave om de knuffel te door in moeten missen tijdens het door restauratieproces. Ook een dierbaar naar kinderfietsje uit waar de kinderen het uit de familie generaties van lang op hebben leren op tv fietsen staat al jaren een met kapot en ongebruikt de in de schuur. Patty zorgt op tv ervoor dat de fiets van tijdens compleet gerestaureerd wordt. Twee dochters zetten tijdens op tv alles op alles om naar de bucketlist van hun de ongeneeslijk zieke vader af een te door werken. De de buggy van hun in vader staat noodgedwongen al jaren stil, door tijd voor Patty het om hulp het in te door schakelen.

Aflevering 4 naar - In Zo goed in de als nieuw worden naar spullen met een de grote emotionele en/of uit nostalgische waarde, en waar een prachtig in verhaal achter zit, de op tv volledig gerestaureerd of opnieuw het gemaakt. Zonder dat de eigenaren een het weten, laten tijdens op hun vrienden en op familie, onder leiding van presentatrice Patty op tv Brard, op de spullen zo goed op als nieuw op maken. Patty naar schakelt voor elk door verhaal natuurlijk de allerbeste ambachtslieden op van het Nederland in! Tijdens een naar potje voetbal met in de woonkamer het vliegt de bal door de ruit het van het een antieke theekast. Tijd voor tijdens Patty op uit zoek te gaan door naar de beste op expert. Ook helpt door Patty bij op tv het restaureren van een versleten de gebedenboek en een een erfstuk het van opa, een antieke scheerdoos de een waar de oude op vertrouwde geur van op tv scheerschuim allang uit de verdwenen is, wordt uit tot grote blijdschap van de de eigenaresse compleet vernieuwd en de van daardoor in de door familie behouden.

Aflevering door 3 - In tijdens Zo goed als nieuw tijdens worden spullen met van een het grote emotionele en/of een nostalgische waarde, en waar op een prachtig in verhaal achter zit, volledig gerestaureerd tijdens of opnieuw een gemaakt. Zonder dat de eigenaren een met het weten, laten het hun vrienden en familie, onder leiding met van het presentatrice Patty Brard, de op spullen zo goed door als een nieuw maken. Patty schakelt voor in elk verhaal natuurlijk de de allerbeste ambachtslieden van door Nederland in! In door de derde een aflevering worden gouden ringen, door die een kleinzoon door op van zijn opa en oma van heeft geërfd, omgesmolten en tijdens vermaakt tijdens tot nieuwe door ringen om de liefde naar te vieren. Ook heeft Patty in een flinke kluif het aan de restauratie in van een naar unieke jukebox. En tot op slot wordt ook uit een kruisbeeld, uit met een enorme op tv emotionele waarde voor de met eigenares het en haar dochter, naar in ere op tv hersteld. Het weerzien met het een beeld maakt grote een indruk.

Aflevering op tv 2 - In Zo het goed als nieuw met worden spullen met een door grote emotionele en/of op nostalgische op tv waarde, en waar een door prachtig verhaal een achter zit, volledig gerestaureerd naar of opnieuw gemaakt. Zonder uit dat de in eigenaren op tv het weten, laten hun vrienden en tijdens familie, onder tijdens leiding van tijdens presentatrice Patty Brard, de tijdens spullen naar zo goed als nieuw uit maken. Patty schakelt voor in elk verhaal natuurlijk de door met allerbeste ambachtslieden van Nederland in in! In een deze aflevering wordt er door onder andere in en volledig vergeeld schilderij stiekem gerestaureerd. in De de verrassing is op tv enorm en tegelijk emotioneel als de op eigenaresse thuiskomt. naar Verder neemt naar Patty een uit antiek bankje van uit een jong stel door flink onderhanden, het is een een erfstuk met een lange op familiegeschiedenis dat een het tweede een leven krijgt. Tot slot op tv wordt er gewerkt aan van een camper de uit de jaren een '80 waar met vele bijzondere de familie momenten mee tijdens zijn beleefd. Patty zorgt voor op tv een indrukwekkende op restauratie inclusief door een nieuw uiterlijk voor een de geliefde van kampeerwagen!

In het nieuwe naar door programma Zo goed als van nieuw worden bijzondere met voorwerpen volledig gerestaureerd tijdens door de allerbeste ambachtslieden uit van ons land. de Het programma is elke het woensdag om 21:30 tijdens door uur te zien op met SBS6. Met hulp van Patty Brard in het laten vrienden en naar familie, zonder dat de het eigenaren het weten, dierbare en met unieke spullen op tv zo goed als van nieuw een maken. Bij elk voorwerp hoort op een op bijzondere herinnering of emotioneel de verhaal, waardoor van de ontlading des te de groter is door als de eigenaar tijdens zijn voorwerp plotseling terugziet in uit de op oude, oorspronkelijke staat. Zo goed tijdens als nieuw staat het bol van persoonlijke verhalen, met ambachtelijk vakmanschap en naar indrukwekkende restauraties. in Vakmanschap is tijdens meesterschap: dat wordt in door dit programma meer de dan ooit een bewezen.

juli 2020
02-10-2019 21:30

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Zo goed als nieuw

Aflevering 5 - In de vijfde aflevering van 'Zo goed als nieuw' blaast Patty nieuw leven in een bijna 40-jaar oude en versleten knuffel waarmee de eigenaresse nog iedere nacht slaapt. Het is dan ook en behoorlijke opgave om de knuffel te moe...

25-09-2019 21:30

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Zo goed als nieuw

Aflevering 4 - In Zo goed als nieuw worden spullen met een grote emotionele en/of nostalgische waarde, en waar een prachtig verhaal achter zit, volledig gerestaureerd of opnieuw gemaakt. Zonder dat de eigenaren het weten, laten hun vrienden...

18-09-2019 21:30

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Zo goed als nieuw

Aflevering 3 - In Zo goed als nieuw worden spullen met een grote emotionele en/of nostalgische waarde, en waar een prachtig verhaal achter zit, volledig gerestaureerd of opnieuw gemaakt. Zonder dat de eigenaren het weten, laten hun vrienden...

11-09-2019 21:30

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Zo goed als nieuw

Aflevering 2 - In Zo goed als nieuw worden spullen met een grote emotionele en/of nostalgische waarde, en waar een prachtig verhaal achter zit, volledig gerestaureerd of opnieuw gemaakt. Zonder dat de eigenaren het weten, laten hun vrienden...

04-09-2019 21:30

Nieuw: Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Nieuw: Zo goed als nieuw

In het nieuwe programma Zo goed als nieuw worden bijzondere voorwerpen volledig gerestaureerd door de allerbeste ambachtslieden van ons land. Het programma is elke woensdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Met hulp van Patty Brard laten vri...

Zo goed als nieuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zo goed als nieuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zo goed als nieuw bij Zo goed als nieuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zo goed als nieuw. Heb je een uitzending van Zo goed als nieuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zo goed als nieuw gemist

Uitzending gemist van Zo goed als nieuw? Hier kun je alle uitzendingen van Zo goed als nieuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 02-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!