Programma gemist?

Aflevering 5 naar - In de vijfde met aflevering de van 'Zo goed als nieuw' uit tijdens blaast Patty nieuw leven in uit een bijna 40-jaar oude op tv op tv en versleten knuffel op waarmee de eigenaresse de nog iedere nacht slaapt. Het is in de dan ook en behoorlijke opgave de om de knuffel te in moeten missen van tijdens het op restauratieproces. Ook een op tv dierbaar kinderfietsje waar de kinderen op uit uit de familie generaties lang door op in hebben leren fietsen staat door al jaren een kapot en ongebruikt in de met schuur. het Patty zorgt ervoor dat de een fiets compleet door gerestaureerd wordt. Twee dochters zetten naar alles op alles door om uit de bucketlist van hun ongeneeslijk op tv het zieke vader af te werken. De het op tv buggy van hun vader staat noodgedwongen tijdens uit al jaren stil, door tijd voor Patty om hulp in naar te op schakelen.

Aflevering het 4 - In Zo goed op tv als nieuw worden op tv spullen op met een grote het emotionele en/of nostalgische een waarde, en waar in een prachtig op verhaal achter zit, volledig door gerestaureerd of de opnieuw gemaakt. Zonder dat de de eigenaren het weten, een laten hun vrienden en uit naar familie, onder leiding op van presentatrice Patty door Brard, de spullen zo op tv goed als nieuw maken. van Patty schakelt voor een elk op verhaal natuurlijk de in allerbeste ambachtslieden van Nederland in! op tv Tijdens uit een potje voetbal uit in de woonkamer op tv vliegt de bal door de een ruit het van een antieke een theekast. Tijd voor Patty op zoek naar te gaan naar op tv de beste naar expert. naar Ook helpt Patty bij het restaureren op van een op versleten gebedenboek van en een erfstuk van opa, een een in antieke scheerdoos tijdens waar de oude vertrouwde geur met van scheerschuim allang uit op de verdwenen is, wordt tot van grote blijdschap van tijdens de eigenaresse op compleet vernieuwd en het daardoor in de uit familie behouden.

Aflevering tijdens 3 - In de Zo goed het als nieuw worden spullen in met een grote emotionele de en/of nostalgische van waarde, en waar het een prachtig naar verhaal achter zit, volledig gerestaureerd of een opnieuw gemaakt. Zonder tijdens dat de eigenaren van met het weten, laten hun vrienden en in door familie, onder leiding op tv van presentatrice Patty Brard, de een spullen op tv zo goed als nieuw tijdens maken. Patty schakelt voor in elk verhaal natuurlijk de een allerbeste ambachtslieden van naar Nederland in! In van de tijdens derde aflevering worden gouden naar ringen, die tijdens een kleinzoon van naar zijn opa en oma heeft naar geërfd, het omgesmolten en vermaakt tot nieuwe van ringen op om de liefde te een vieren. Ook heeft Patty uit een flinke kluif uit aan de door restauratie van uit een unieke naar jukebox. En tot slot wordt ook in een kruisbeeld, met van een enorme emotionele op waarde op tv voor de eigenares van en haar een dochter, in ere op tv hersteld. Het weerzien met uit het beeld op maakt grote indruk.

Aflevering 2 - door met In Zo goed als nieuw op tv worden spullen op met een grote een emotionele en/of nostalgische een waarde, en waar een op prachtig verhaal tijdens achter zit, volledig gerestaureerd de of op opnieuw gemaakt. Zonder dat de een eigenaren uit het weten, laten hun vrienden een en familie, onder leiding op tv van presentatrice van Patty Brard, naar de spullen zo goed als uit nieuw uit maken. Patty schakelt voor op elk verhaal natuurlijk in de met allerbeste ambachtslieden van een Nederland in! In deze aflevering wordt de er onder uit andere en volledig vergeeld naar schilderij stiekem het gerestaureerd. De verrassing een is enorm en tegelijk een emotioneel als de een eigenaresse thuiskomt. Verder op tv neemt uit Patty een antiek bankje van met een jong stel de een flink onderhanden, het op is een erfstuk met de een lange familiegeschiedenis dat een tijdens tweede leven krijgt. uit naar Tot slot wordt er op tv gewerkt aan het een camper uit de jaren het '80 de waar vele bijzondere familie momenten mee uit zijn beleefd. Patty op tijdens zorgt voor een indrukwekkende restauratie naar inclusief een tijdens nieuw uiterlijk voor de tijdens geliefde het kampeerwagen!

In een het nieuwe programma naar Zo goed als nieuw met worden bijzondere voorwerpen op tv volledig gerestaureerd door door de van allerbeste ambachtslieden van ons land. Het in programma van is elke woensdag op om 21:30 in uur te zien de op SBS6. Met hulp van Patty Brard een laten vrienden en in familie, zonder dat tijdens de eigenaren op tv het weten, een dierbare en unieke de spullen zo goed als in nieuw maken. Bij elk in voorwerp het hoort een bijzondere herinnering of op tv emotioneel verhaal, naar waardoor op de ontlading des te op groter is als de eigenaar van zijn voorwerp van plotseling terugziet in de de oude, oorspronkelijke op tv staat. Zo goed als in met nieuw staat bol van persoonlijke verhalen, in ambachtelijk met vakmanschap en indrukwekkende restauraties. van Vakmanschap is met meesterschap: dat wordt in uit dit programma van meer dan ooit een bewezen.

december 2019
02-10-2019 21:30

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Zo goed als nieuw

Aflevering 5 - In de vijfde aflevering van 'Zo goed als nieuw' blaast Patty nieuw leven in een bijna 40-jaar oude en versleten knuffel waarmee de eigenaresse nog iedere nacht slaapt. Het is dan ook en behoorlijke opgave om de knuffel te moe...

25-09-2019 21:30

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Zo goed als nieuw

Aflevering 4 - In Zo goed als nieuw worden spullen met een grote emotionele en/of nostalgische waarde, en waar een prachtig verhaal achter zit, volledig gerestaureerd of opnieuw gemaakt. Zonder dat de eigenaren het weten, laten hun vrienden...

18-09-2019 21:30

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Zo goed als nieuw

Aflevering 3 - In Zo goed als nieuw worden spullen met een grote emotionele en/of nostalgische waarde, en waar een prachtig verhaal achter zit, volledig gerestaureerd of opnieuw gemaakt. Zonder dat de eigenaren het weten, laten hun vrienden...

11-09-2019 21:30

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Zo goed als nieuw

Aflevering 2 - In Zo goed als nieuw worden spullen met een grote emotionele en/of nostalgische waarde, en waar een prachtig verhaal achter zit, volledig gerestaureerd of opnieuw gemaakt. Zonder dat de eigenaren het weten, laten hun vrienden...

04-09-2019 21:30

Nieuw: Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw - Nieuw: Zo goed als nieuw

In het nieuwe programma Zo goed als nieuw worden bijzondere voorwerpen volledig gerestaureerd door de allerbeste ambachtslieden van ons land. Het programma is elke woensdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Met hulp van Patty Brard laten vri...

Zo goed als nieuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zo goed als nieuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zo goed als nieuw bij Zo goed als nieuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zo goed als nieuw. Heb je een uitzending van Zo goed als nieuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zo goed als nieuw gemist

Uitzending gemist van Zo goed als nieuw? Hier kun je alle uitzendingen van Zo goed als nieuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 02-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!