Programma gemist?

De midlifecrisis gaat met de vaak gepaard met een groeiend besef van dat het leven op tv eindig is. met De tijdens daling van testosteron op is al lang geleden in ingezet, maar wordt van rond deze van tijd vaak merkbaar. Het libido van neemt met af, maar ook de spiermassa de en de het hoofdhaar neemt af, terwijl het naar buikvet juist toeneemt. het Wat uit doet dit met de het mannelijkheid in van de man? op Compenseren met een snelle auto tijdens of met op zoek gaan naar een nieuwe door soulmate door zijn opties. Maar of dat het nu de oplossing van naar is?

Tijdens de uit midlifecrisis wordt de door balans de van het leven opgemaakt. Ben je met nu echt gelukkig? een op tv Maar waar word je nu echt op gelukkig van? Dure door naar auto's en grote op huizen? Niemand roept de op zijn sterfbed dat, een terugkijkend op zijn leven, door het geluk op in kapitaal en spullen zat. op Geluk zit van in kleine momenten en een met bovenal liefde en relaties. En van als geluk in in liefde en relaties zit, met tijdens lukt het mij dan om tijdens een goede vriend voor met een door ander te de zijn? Inmiddels zijn de naar mannen al over door de helft een van hun avontuur en op dat merken ze allemaal. op tv Geluksmomenten worden afgewisseld op met slapeloze nachten een en van irritaties onderling. Worden ze hier gelukkig het op tv van?

Het in precieze begin van een midlifecrisis met bij mannen is op vaak moeilijk vast het te op tv stellen. Soms is er duidelijk door een van (externe) heftige oorzaak aan het te door wijzen die, achteraf gezien, het een begin van de de problemen markeert. Maar vaker het in ligt de oorzaak veel dichter bij uit tijdens huis; de eigen opvoeding en de vooral van de band met de de vader.

Werk je van al jaren de 100 uur per op tv week en voel je je op tv schuldig als het je eens vroeg naar op huis gaat? naar Of zit met je in een sleur een en ga je een sowieso nooit met door plezier naar je werk? op tv Herkenbare werksituaties de waarin vele mannen op zich op begeven. Maar heb je een van keus?

Onderzoek met wijst uit dat uit 25% van op tv de mannen tussen door de 40 en 55 jaar uit te maken op krijgt met op een midlifecrisis. Soms mild, een nauwelijks merkbaar en naar soms heftig. Bert van Leeuwen een op neemt zes mannen, een op een keerpunt op tv van hun leven, mee tijdens de Italiaanse bergen tijdens in. Tien het dagen lang werken ze aan hun op persoonlijke doelen om met zichzelf beter een te door leren kennen, want één ding is uit duidelijk: het de roer van moet om.

september 2020
03-10-2019 20:30

Lijf

Mannen in het wild - Lijf

De midlifecrisis gaat vaak gepaard met een groeiend besef dat het leven eindig is. De daling van testosteron is al lang geleden ingezet, maar wordt rond deze tijd vaak merkbaar. Het libido neemt af, maar ook de spiermassa en het hoofdhaar n...

26-09-2019 20:45

Geluk

Mannen in het wild - Geluk

Tijdens de midlifecrisis wordt de balans van het leven opgemaakt. Ben je nu echt gelukkig? Maar waar word je nu echt gelukkig van? Dure auto's en grote huizen? Niemand roept op zijn sterfbed dat, terugkijkend op zijn leven, het geluk in kap...

19-09-2019 20:35

Vaders

Mannen in het wild - Vaders

Het precieze begin van een midlifecrisis bij mannen is vaak moeilijk vast te stellen. Soms is er duidelijk een (externe) heftige oorzaak aan te wijzen die, achteraf gezien, het begin van de problemen markeert. Maar vaker ligt de oorzaak vee...

12-09-2019 20:25

Workaholic

Mannen in het wild - Workaholic

Werk je al jaren 100 uur per week en voel je je schuldig als je eens vroeg naar huis gaat? Of zit je in een sleur en ga je sowieso nooit met plezier naar je werk? Herkenbare werksituaties waarin vele mannen zich begeven. Maar heb je een keu...

05-09-2019 20:25

Roer om!

Mannen in het wild - Roer om!

Onderzoek wijst uit dat 25% van de mannen tussen de 40 en 55 jaar te maken krijgt met een midlifecrisis. Soms mild, nauwelijks merkbaar en soms heftig. Bert van Leeuwen neemt zes mannen, op een keerpunt van hun leven, mee de Italiaanse berg...

Mannen in het wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mannen in het wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mannen in het wild bij Mannen in het wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mannen in het wild. Heb je een uitzending van Mannen in het wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mannen in het wild gemist

Uitzending gemist van Mannen in het wild? Hier kun je alle uitzendingen van Mannen in het wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 03-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!