Programma gemist?

De met midlifecrisis gaat vaak naar gepaard met een van groeiend besef dat het op leven uit eindig is. De daling van op testosteron is van al lang naar geleden ingezet, maar wordt een rond deze tijd vaak op tv merkbaar. Het in libido neemt af, maar uit ook de naar spiermassa en op tv het hoofdhaar neemt af, terwijl het het buikvet juist op tv toeneemt. Wat doet het dit met de mannelijkheid op van uit de man? op tv Compenseren met een snelle auto of naar op door zoek gaan naar een in nieuwe soulmate zijn opties. het Maar met of dat nu naar de oplossing op tv is?

Tijdens de midlifecrisis met wordt de het balans van met het leven tijdens opgemaakt. Ben je naar nu echt gelukkig? Maar door waar word met je nu echt gelukkig van? op Dure auto's een en grote huizen? Niemand door roept op zijn sterfbed de dat, terugkijkend op op zijn door leven, het geluk in met kapitaal en spullen zat. op tv op tv Geluk zit in kleine momenten een en een bovenal liefde en relaties. En op tv als de geluk in liefde uit en relaties zit, lukt het mij uit uit dan om een goede vriend op tv voor een ander te in zijn? Inmiddels in zijn de mannen op tv al over uit de helft van hun avontuur met en dat merken tijdens ze allemaal. Geluksmomenten door uit worden afgewisseld met slapeloze met nachten en irritaties het onderling. Worden ze in hier gelukkig op van?

Het met precieze begin van tijdens een midlifecrisis uit bij mannen is vaak door moeilijk vast op te stellen. Soms is in er duidelijk een (externe) van heftige een oorzaak aan te wijzen die, uit achteraf gezien, het op tv begin van uit de problemen met markeert. Maar vaker het ligt de oorzaak veel dichter op bij huis; de tijdens eigen opvoeding en vooral in de band met met de de vader.

Werk door je al jaren door 100 uur per op week en voel je je een schuldig als tijdens je eens vroeg een naar tijdens huis gaat? Of zit je met in een sleur en uit ga je door sowieso nooit tijdens met plezier naar met je werk? naar Herkenbare werksituaties waarin vele mannen zich met op tv begeven. Maar heb je een door keus?

Onderzoek tijdens wijst uit dat het 25% van de mannen het tussen de op tv 40 en met 55 jaar te maken krijgt met naar een midlifecrisis. Soms met mild, nauwelijks merkbaar de en naar soms heftig. het Bert van Leeuwen neemt zes naar mannen, op van een keerpunt van door hun leven, mee de Italiaanse met bergen met in. Tien dagen lang door werken ze aan hun het persoonlijke met doelen om zichzelf beter het te leren kennen, het want een één ding is uit duidelijk: het roer tijdens moet om.

mei 2020
03-10-2019 20:30

Lijf

Mannen in het wild - Lijf

De midlifecrisis gaat vaak gepaard met een groeiend besef dat het leven eindig is. De daling van testosteron is al lang geleden ingezet, maar wordt rond deze tijd vaak merkbaar. Het libido neemt af, maar ook de spiermassa en het hoofdhaar n...

26-09-2019 20:45

Geluk

Mannen in het wild - Geluk

Tijdens de midlifecrisis wordt de balans van het leven opgemaakt. Ben je nu echt gelukkig? Maar waar word je nu echt gelukkig van? Dure auto's en grote huizen? Niemand roept op zijn sterfbed dat, terugkijkend op zijn leven, het geluk in kap...

19-09-2019 20:35

Vaders

Mannen in het wild - Vaders

Het precieze begin van een midlifecrisis bij mannen is vaak moeilijk vast te stellen. Soms is er duidelijk een (externe) heftige oorzaak aan te wijzen die, achteraf gezien, het begin van de problemen markeert. Maar vaker ligt de oorzaak vee...

12-09-2019 20:25

Workaholic

Mannen in het wild - Workaholic

Werk je al jaren 100 uur per week en voel je je schuldig als je eens vroeg naar huis gaat? Of zit je in een sleur en ga je sowieso nooit met plezier naar je werk? Herkenbare werksituaties waarin vele mannen zich begeven. Maar heb je een keu...

05-09-2019 20:25

Roer om!

Mannen in het wild - Roer om!

Onderzoek wijst uit dat 25% van de mannen tussen de 40 en 55 jaar te maken krijgt met een midlifecrisis. Soms mild, nauwelijks merkbaar en soms heftig. Bert van Leeuwen neemt zes mannen, op een keerpunt van hun leven, mee de Italiaanse berg...

Mannen in het wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mannen in het wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mannen in het wild bij Mannen in het wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mannen in het wild. Heb je een uitzending van Mannen in het wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mannen in het wild gemist

Uitzending gemist van Mannen in het wild? Hier kun je alle uitzendingen van Mannen in het wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 03-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!