Programma gemist?

De midlifecrisis gaat naar vaak de gepaard met een in groeiend besef dat met het leven eindig is. De het met daling van testosteron het is al lang geleden ingezet, van maar met wordt rond deze tijd uit vaak merkbaar. door Het libido neemt naar af, maar ook door de spiermassa en het de hoofdhaar neemt af, terwijl het op tv buikvet juist toeneemt. op tv Wat met doet dit uit met de mannelijkheid van uit de man? tijdens Compenseren met een snelle auto op of op naar zoek gaan naar een nieuwe op tv soulmate zijn tijdens opties. Maar naar of dat door nu de oplossing door is?

Tijdens in de midlifecrisis door wordt de balans van het uit leven opgemaakt. in Ben je uit nu echt gelukkig? Maar waar de word een je nu echt gelukkig van? Dure in op tv auto's en grote van huizen? Niemand roept op op tv zijn sterfbed dat, terugkijkend op tv op zijn leven, uit het geluk in kapitaal de en spullen zat. tijdens in Geluk zit in kleine van momenten en tijdens bovenal liefde en relaties. met En als geluk in op liefde en het relaties zit, lukt het op tv mij dan op om een goede vriend op tv voor de een ander te zijn? tijdens Inmiddels zijn naar de mannen al over naar de helft van hun avontuur het en dat merken op ze uit allemaal. Geluksmomenten worden in afgewisseld met met slapeloze nachten en irritaties onderling. Worden het ze hier gelukkig de uit van?

Het het precieze begin van een op tv midlifecrisis op tv bij mannen is vaak het moeilijk vast te stellen. door Soms is er van duidelijk uit een (externe) heftige naar oorzaak aan te met wijzen die, achteraf gezien, het tijdens begin van op de problemen markeert. de Maar vaker ligt de een oorzaak veel dichter het bij op tv huis; de eigen opvoeding en vooral op de van band met de de vader.

Werk op je al tijdens jaren 100 uur per week en met voel je een je schuldig als je naar een eens vroeg naar huis gaat? van Of zit van je in een een sleur en ga je tijdens sowieso naar nooit met plezier een naar je werk? Herkenbare werksituaties waarin met vele mannen zich tijdens begeven. naar Maar heb je naar een keus?

Onderzoek het wijst uit een dat 25% van op de mannen tussen de 40 in en van 55 jaar te op maken krijgt met een midlifecrisis. tijdens Soms mild, nauwelijks met merkbaar en soms met heftig. Bert van tijdens Leeuwen in neemt zes mannen, een op een keerpunt van met hun leven, mee in de Italiaanse in bergen in. Tien door dagen lang werken ze aan het hun persoonlijke doelen om tijdens zichzelf beter te een leren kennen, want het één ding is op tv duidelijk: het roer een uit moet om.

mei 2021
03-10-2019 20:30

Lijf

Mannen in het wild - Lijf

De midlifecrisis gaat vaak gepaard met een groeiend besef dat het leven eindig is. De daling van testosteron is al lang geleden ingezet, maar wordt rond deze tijd vaak merkbaar. Het libido neemt af, maar ook de spiermassa en het hoofdhaar n...

26-09-2019 20:45

Geluk

Mannen in het wild - Geluk

Tijdens de midlifecrisis wordt de balans van het leven opgemaakt. Ben je nu echt gelukkig? Maar waar word je nu echt gelukkig van? Dure auto's en grote huizen? Niemand roept op zijn sterfbed dat, terugkijkend op zijn leven, het geluk in kap...

19-09-2019 20:35

Vaders

Mannen in het wild - Vaders

Het precieze begin van een midlifecrisis bij mannen is vaak moeilijk vast te stellen. Soms is er duidelijk een (externe) heftige oorzaak aan te wijzen die, achteraf gezien, het begin van de problemen markeert. Maar vaker ligt de oorzaak vee...

12-09-2019 20:25

Workaholic

Mannen in het wild - Workaholic

Werk je al jaren 100 uur per week en voel je je schuldig als je eens vroeg naar huis gaat? Of zit je in een sleur en ga je sowieso nooit met plezier naar je werk? Herkenbare werksituaties waarin vele mannen zich begeven. Maar heb je een keu...

05-09-2019 20:25

Roer om!

Mannen in het wild - Roer om!

Onderzoek wijst uit dat 25% van de mannen tussen de 40 en 55 jaar te maken krijgt met een midlifecrisis. Soms mild, nauwelijks merkbaar en soms heftig. Bert van Leeuwen neemt zes mannen, op een keerpunt van hun leven, mee de Italiaanse berg...

Mannen in het wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mannen in het wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mannen in het wild bij Mannen in het wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mannen in het wild. Heb je een uitzending van Mannen in het wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mannen in het wild gemist

Uitzending gemist van Mannen in het wild? Hier kun je alle uitzendingen van Mannen in het wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 03-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!