Programma gemist?

De naar midlifecrisis gaat met vaak gepaard met van een groeiend besef van dat het leven eindig is. op De het daling van testosteron het is al lang tijdens geleden ingezet, maar wordt rond deze op tv tijd van vaak merkbaar. Het libido de neemt af, maar uit ook de spiermassa op en het hoofdhaar op tv neemt af, terwijl naar het buikvet juist in toeneemt. op tv Wat doet dit met de mannelijkheid het van tijdens de man? een Compenseren met een snelle auto met of op de zoek gaan naar een nieuwe met soulmate zijn door opties. Maar of in dat nu het de oplossing tijdens is?

Tijdens de midlifecrisis tijdens wordt het de balans van naar het leven opgemaakt. Ben een je nu echt met gelukkig? Maar uit waar word je nu echt op in gelukkig van? Dure auto's en op tv grote huizen? Niemand roept in op zijn sterfbed uit dat, van terugkijkend op zijn leven, het het geluk op tv in kapitaal en op spullen zat. Geluk zit naar in kleine momenten en naar bovenal liefde en het relaties. En het als geluk in met liefde en relaties met zit, lukt het het mij dan om met een goede vriend tijdens voor een ander te door in zijn? Inmiddels zijn het de mannen al over de de helft uit van hun avontuur en uit dat merken ze allemaal. Geluksmomenten het worden op afgewisseld met slapeloze op tv nachten en irritaties onderling. een Worden ze hier naar gelukkig tijdens van?

Het precieze door begin van een tijdens midlifecrisis het bij mannen is vaak moeilijk vast van te uit stellen. Soms tijdens is er duidelijk met een (externe) heftige oorzaak aan te op tv wijzen die, achteraf naar gezien, het begin de van de de problemen markeert. tijdens Maar vaker ligt het de oorzaak veel tijdens dichter bij huis; door de eigen naar opvoeding en vooral de band een met de op vader.

Werk je al uit tijdens jaren 100 uur per week door en op voel je je schuldig als van je op eens vroeg naar huis door gaat? Of zit je op tv in een sleur en op ga je een sowieso nooit met door plezier op naar je werk? Herkenbare werksituaties door waarin vele tijdens mannen zich begeven. Maar heb de je een de keus?

Onderzoek naar wijst uit dat 25% in van op de mannen tussen de het 40 en in 55 jaar te maken krijgt met de een midlifecrisis. van Soms in mild, nauwelijks merkbaar en in soms heftig. op tv Bert van Leeuwen het neemt zes mannen, op een het keerpunt de van hun leven, mee de met Italiaanse naar bergen in. Tien dagen met lang werken ze aan van hun persoonlijke doelen om naar zichzelf beter te in leren uit kennen, want één naar ding is duidelijk: het het roer moet de om.

september 2021
03-10-2019 20:30

Lijf

Mannen in het wild - Lijf

De midlifecrisis gaat vaak gepaard met een groeiend besef dat het leven eindig is. De daling van testosteron is al lang geleden ingezet, maar wordt rond deze tijd vaak merkbaar. Het libido neemt af, maar ook de spiermassa en het hoofdhaar n...

26-09-2019 20:45

Geluk

Mannen in het wild - Geluk

Tijdens de midlifecrisis wordt de balans van het leven opgemaakt. Ben je nu echt gelukkig? Maar waar word je nu echt gelukkig van? Dure auto's en grote huizen? Niemand roept op zijn sterfbed dat, terugkijkend op zijn leven, het geluk in kap...

19-09-2019 20:35

Vaders

Mannen in het wild - Vaders

Het precieze begin van een midlifecrisis bij mannen is vaak moeilijk vast te stellen. Soms is er duidelijk een (externe) heftige oorzaak aan te wijzen die, achteraf gezien, het begin van de problemen markeert. Maar vaker ligt de oorzaak vee...

12-09-2019 20:25

Workaholic

Mannen in het wild - Workaholic

Werk je al jaren 100 uur per week en voel je je schuldig als je eens vroeg naar huis gaat? Of zit je in een sleur en ga je sowieso nooit met plezier naar je werk? Herkenbare werksituaties waarin vele mannen zich begeven. Maar heb je een keu...

05-09-2019 20:25

Roer om!

Mannen in het wild - Roer om!

Onderzoek wijst uit dat 25% van de mannen tussen de 40 en 55 jaar te maken krijgt met een midlifecrisis. Soms mild, nauwelijks merkbaar en soms heftig. Bert van Leeuwen neemt zes mannen, op een keerpunt van hun leven, mee de Italiaanse berg...

Mannen in het wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mannen in het wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mannen in het wild bij Mannen in het wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mannen in het wild. Heb je een uitzending van Mannen in het wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mannen in het wild gemist

Uitzending gemist van Mannen in het wild? Hier kun je alle uitzendingen van Mannen in het wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 03-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!