Programma gemist?

De midlifecrisis van gaat vaak gepaard tijdens met een naar groeiend besef dat het op leven op eindig is. De door daling van testosteron is al van lang de geleden ingezet, maar wordt rond met deze op tv tijd vaak merkbaar. Het libido neemt door af, maar naar ook de tijdens spiermassa en een het hoofdhaar neemt af, uit terwijl het buikvet juist een toeneemt. Wat doet dit op met met de mannelijkheid van een de man? Compenseren met tijdens een snelle naar auto of op met zoek gaan naar naar een nieuwe soulmate zijn op tv opties. Maar of dat tijdens met nu de oplossing de is?

Tijdens de de midlifecrisis wordt de naar balans van het het leven opgemaakt. Ben je het nu echt op gelukkig? Maar waar word naar een je nu echt gelukkig van? in Dure auto's en op grote huizen? op tv Niemand roept op uit zijn sterfbed dat, terugkijkend de op zijn leven, uit het met geluk in kapitaal met en spullen zat. Geluk naar zit in van kleine momenten en bovenal op tv liefde en relaties. En als in geluk in liefde tijdens en tijdens relaties zit, lukt het een mij dan om een een goede vriend voor het een ander te tijdens zijn? naar Inmiddels zijn uit de mannen al over de helft naar van hun avontuur het en dat merken naar ze van allemaal. Geluksmomenten worden afgewisseld met de slapeloze nachten en het irritaties onderling. Worden in ze hier met gelukkig op van?

Het precieze naar begin van een uit midlifecrisis bij mannen is van vaak moeilijk vast naar te op stellen. Soms is van er duidelijk een van (externe) heftige oorzaak aan tijdens te wijzen naar die, achteraf gezien, naar het begin in van de problemen de markeert. Maar vaker in ligt de oorzaak veel dichter bij door op tv huis; de eigen opvoeding en vooral een naar de band met de met vader.

Werk de je al jaren met 100 uur per week de en voel je uit je naar schuldig als je eens uit vroeg naar huis gaat? door Of zit je de in een van sleur en van ga je sowieso nooit met uit plezier naar het je werk? Herkenbare werksituaties uit waarin vele door mannen zich begeven. met Maar heb je een tijdens keus?

Onderzoek op tv wijst uit dat 25% op van de mannen met tussen door de 40 en 55 van jaar te maken de krijgt met een midlifecrisis. het Soms mild, nauwelijks met merkbaar en de soms heftig. Bert van Leeuwen op neemt zes mannen, uit op uit een keerpunt van hun op tv leven, mee de de Italiaanse bergen in. van Tien dagen lang tijdens werken in ze aan hun naar persoonlijke doelen om zichzelf door beter te leren kennen, want van het één ding is duidelijk: het uit roer moet van om.

januari 2021
03-10-2019 20:30

Lijf

Mannen in het wild - Lijf

De midlifecrisis gaat vaak gepaard met een groeiend besef dat het leven eindig is. De daling van testosteron is al lang geleden ingezet, maar wordt rond deze tijd vaak merkbaar. Het libido neemt af, maar ook de spiermassa en het hoofdhaar n...

26-09-2019 20:45

Geluk

Mannen in het wild - Geluk

Tijdens de midlifecrisis wordt de balans van het leven opgemaakt. Ben je nu echt gelukkig? Maar waar word je nu echt gelukkig van? Dure auto's en grote huizen? Niemand roept op zijn sterfbed dat, terugkijkend op zijn leven, het geluk in kap...

19-09-2019 20:35

Vaders

Mannen in het wild - Vaders

Het precieze begin van een midlifecrisis bij mannen is vaak moeilijk vast te stellen. Soms is er duidelijk een (externe) heftige oorzaak aan te wijzen die, achteraf gezien, het begin van de problemen markeert. Maar vaker ligt de oorzaak vee...

12-09-2019 20:25

Workaholic

Mannen in het wild - Workaholic

Werk je al jaren 100 uur per week en voel je je schuldig als je eens vroeg naar huis gaat? Of zit je in een sleur en ga je sowieso nooit met plezier naar je werk? Herkenbare werksituaties waarin vele mannen zich begeven. Maar heb je een keu...

05-09-2019 20:25

Roer om!

Mannen in het wild - Roer om!

Onderzoek wijst uit dat 25% van de mannen tussen de 40 en 55 jaar te maken krijgt met een midlifecrisis. Soms mild, nauwelijks merkbaar en soms heftig. Bert van Leeuwen neemt zes mannen, op een keerpunt van hun leven, mee de Italiaanse berg...

Mannen in het wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mannen in het wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mannen in het wild bij Mannen in het wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mannen in het wild. Heb je een uitzending van Mannen in het wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mannen in het wild gemist

Uitzending gemist van Mannen in het wild? Hier kun je alle uitzendingen van Mannen in het wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 03-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!