Programma gemist?

De midlifecrisis in gaat met vaak gepaard met een met groeiend besef dat het de leven eindig is. het De daling in van testosteron tijdens is al lang geleden ingezet, naar maar naar wordt rond deze in tijd vaak merkbaar. Het libido neemt in af, uit maar ook de de spiermassa en het hoofdhaar neemt op af, uit terwijl het naar buikvet juist toeneemt. Wat van doet dit met op tv de mannelijkheid in van de man? met Compenseren met een snelle auto door of met op zoek gaan door naar een nieuwe soulmate zijn opties. van Maar of dat naar nu de oplossing met de is?

Tijdens met de midlifecrisis wordt van de balans van het het leven opgemaakt. Ben je op nu echt van gelukkig? Maar waar word het uit je nu echt gelukkig van? Dure in auto's het en grote in huizen? Niemand roept op zijn op sterfbed dat, de terugkijkend op zijn op leven, het geluk in op tv kapitaal in en spullen zat. Geluk zit in op kleine op tv momenten en bovenal een liefde en relaties. door En als geluk in tijdens liefde en de relaties zit, lukt het de mij dan naar om een goede vriend voor de een ander op tv te zijn? tijdens Inmiddels zijn naar de mannen al over de helft een van op tv hun avontuur en op dat merken ze tijdens allemaal. Geluksmomenten uit worden afgewisseld met slapeloze nachten en door irritaties op tv onderling. Worden ze hier tijdens gelukkig op tv van?

Het een precieze begin van een op tv midlifecrisis bij mannen is uit vaak moeilijk naar vast door te stellen. Soms is er duidelijk het een door (externe) heftige oorzaak het aan te wijzen die, met achteraf gezien, het begin uit van de problemen het uit markeert. Maar vaker ligt de op oorzaak veel dichter bij in huis; op de eigen opvoeding van en vooral van de band met de het vader.

Werk je op al jaren 100 een uur per week en met voel je je naar schuldig als je op tv eens vroeg naar de een huis gaat? Of zit je een in een sleur door en ga je op sowieso nooit met op tv plezier naar van je werk? Herkenbare werksituaties op tv waarin vele mannen door zich begeven. Maar de heb je de een keus?

Onderzoek op tv wijst uit dat 25% met van de mannen het tussen de 40 en in op 55 jaar te maken krijgt uit met een tijdens midlifecrisis. Soms naar mild, nauwelijks merkbaar en soms met heftig. Bert van de Leeuwen neemt zes mannen, uit op een uit keerpunt van hun met leven, mee de Italiaanse door een bergen in. Tien dagen lang in werken ze aan hun naar persoonlijke doelen om naar zichzelf beter een te een leren kennen, want één op ding is duidelijk: het roer naar van moet om.

oktober 2019
03-10-2019 20:30

Lijf

Mannen in het wild - Lijf

De midlifecrisis gaat vaak gepaard met een groeiend besef dat het leven eindig is. De daling van testosteron is al lang geleden ingezet, maar wordt rond deze tijd vaak merkbaar. Het libido neemt af, maar ook de spiermassa en het hoofdhaar n...

26-09-2019 20:45

Geluk

Mannen in het wild - Geluk

Tijdens de midlifecrisis wordt de balans van het leven opgemaakt. Ben je nu echt gelukkig? Maar waar word je nu echt gelukkig van? Dure auto's en grote huizen? Niemand roept op zijn sterfbed dat, terugkijkend op zijn leven, het geluk in kap...

19-09-2019 20:35

Vaders

Mannen in het wild - Vaders

Het precieze begin van een midlifecrisis bij mannen is vaak moeilijk vast te stellen. Soms is er duidelijk een (externe) heftige oorzaak aan te wijzen die, achteraf gezien, het begin van de problemen markeert. Maar vaker ligt de oorzaak vee...

12-09-2019 20:25

Workaholic

Mannen in het wild - Workaholic

Werk je al jaren 100 uur per week en voel je je schuldig als je eens vroeg naar huis gaat? Of zit je in een sleur en ga je sowieso nooit met plezier naar je werk? Herkenbare werksituaties waarin vele mannen zich begeven. Maar heb je een keu...

05-09-2019 20:25

Roer om!

Mannen in het wild - Roer om!

Onderzoek wijst uit dat 25% van de mannen tussen de 40 en 55 jaar te maken krijgt met een midlifecrisis. Soms mild, nauwelijks merkbaar en soms heftig. Bert van Leeuwen neemt zes mannen, op een keerpunt van hun leven, mee de Italiaanse berg...

Mannen in het wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mannen in het wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mannen in het wild bij Mannen in het wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mannen in het wild. Heb je een uitzending van Mannen in het wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mannen in het wild gemist

Uitzending gemist van Mannen in het wild? Hier kun je alle uitzendingen van Mannen in het wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 03-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!