Programma gemist?

Alweer een in primeur: een moeder en op tv naar haar dochter gaan samen naar van het First Dates-restaurant. Ondertussen op laat een man in zijn aandacht verslappen op en ziet de hij kans naar naar rechts te door swipen.

De uit zoektocht van een op stewardess naar de liefde neemt de uit een verrassende wending op als ze oogcontact maakt met iemand in anders. met En er is een uit schrijver die goed is de met een woorden. Vliegen de de vonken eraf of op tv gaat de date als een door op nachtkaars uit?

Lucy de is hier voor de op tv tweede het keer op zoek naar de liefde. op En er het is een primeur: een een op tv eeneiige tweeling biedt uit de datewereld samen het op tv hoofd.

Eén tijdens date blijft te lang de op het toilet, waardoor op tv een meisje besluit van bij een ander in stel aan uit te schuiven. in Dan blaast een tijdens ware Romeo tijdens zijn date omver, maar een werkt dat wel in in zijn van voordeel?

Jennilee uit noemt anderen altijd 'bro'. met Gaat door dat haar bij in haar date de van das omdoen? Een andere vrijgezel is naar op er klaar voor om een gezinnetje op tv te stichten. Is op tv Cupido haar in goed gezind en vindt door van ze een partner?

Het First Dates-restaurant door is weer naar geopend voor mensen die tijdens door op zoek zijn naar de ware. met Wie worden van er geraakt door een op pijl het van Cupido?

Een de dierenvriend die op tv wat menselijke genegenheid zoekt, ontmoet een uit adrenaline-junkie met een naar zwak in voor romantiek. Maar zal het naar tot in een tweede date op komen?

Als naar een automonteur en een actrice met in spe op tv op zoek door gaan naar romantiek, zullen er een de dan vonken overslaan of zal het van leeftijdsverschil op tv een afknapper tijdens zijn?

Tom komt naar op zijn zoektocht op naar geweldige benen uit tijdens bij een lingeriemodel op tv in spe, maar een kan uit hij haar aan de haak in slaan? En ook: de een uit Portugese ninja de en een pediatrisch verpleegkundige wagen het van naar erop in de op tv liefde.

Een door 'maanman' is op zoek van naar iemand om zijn van de nachten mee te op delen, maar zal zijn soort tijdens intellect in de smaak door vallen van bij Liz?

Een verwoede gamer een stapt voor in het door eerst de wereld door van het daten binnen, door en een parttime zeemeermin waagt van de duik in met het het diepe. Zal tijdens er iemand geluk in van de liefde in vinden?

Keelan van mag in de herkansing naar en door vindt de persoon het naar wie hij uit op zoek was, op maar zal een drankje teveel zijn met kans een op romantiek naar saboteren?

Voormalig My op Kitchen Rules NZ-deelnemer met Travis Thomson het stapt het First Dates-restaurant niet uit als kok op binnen, op maar als een betalende tijdens gast op naar zoek naar liefde. Zal Travis het met meisje van op zijn op dromen vinden?

Zal uit communicatiestudent Molly haar droomdate vinden van in als ze terugkomt voor ronde twee? het En ook: een tijdens de man van weinig door woorden en een amateurtoneelspeler tijdens wagen het er beiden op op tv uit in de liefde.

Een naar fitnessfanaat gaat op op zoek naar perfectie, de en een op tv verwoede wandelaar begeeft op tv zich voor het met eerst in vijf met jaar op het wankele pad naar de uit romantiek.

januari 2021
26-09-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates New Zealand - Aflevering 6

Alweer een primeur: een moeder en haar dochter gaan samen naar het First Dates-restaurant. Ondertussen laat een man zijn aandacht verslappen en ziet hij kans naar rechts te swipen.

25-09-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates New Zealand - Aflevering 5

De zoektocht van een stewardess naar de liefde neemt een verrassende wending als ze oogcontact maakt met iemand anders. En er is een schrijver die goed is met woorden. Vliegen de vonken eraf of gaat de date als een nachtkaars uit?

24-09-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates New Zealand - Aflevering 4

Lucy is hier voor de tweede keer op zoek naar de liefde. En er is een primeur: een eeneiige tweeling biedt de datewereld samen het hoofd.

23-09-2019 18:30

Aflevering 3

First Dates New Zealand - Aflevering 3

Eén date blijft te lang op het toilet, waardoor een meisje besluit bij een ander stel aan te schuiven. Dan blaast een ware Romeo zijn date omver, maar werkt dat wel in zijn voordeel?

20-09-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates New Zealand - Aflevering 2

Jennilee noemt anderen altijd 'bro'. Gaat dat haar bij haar date de das omdoen? Een andere vrijgezel is er klaar voor om een gezinnetje te stichten. Is Cupido haar goed gezind en vindt ze een partner?

19-09-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates New Zealand - Aflevering 1

Het First Dates-restaurant is weer geopend voor mensen die op zoek zijn naar de ware. Wie worden er geraakt door een pijl van Cupido?

18-09-2019 18:30

Aflevering 10

First Dates New Zealand - Aflevering 10

Een dierenvriend die wat menselijke genegenheid zoekt, ontmoet een adrenaline-junkie met een zwak voor romantiek. Maar zal het tot een tweede date komen?

17-09-2019 18:30

Aflevering 9

First Dates New Zealand - Aflevering 9

Als een automonteur en een actrice in spe op zoek gaan naar romantiek, zullen er dan vonken overslaan of zal het leeftijdsverschil een afknapper zijn?

16-09-2019 18:30

Aflevering 8

First Dates New Zealand - Aflevering 8

Tom komt op zijn zoektocht naar geweldige benen uit bij een lingeriemodel in spe, maar kan hij haar aan de haak slaan? En ook: een Portugese ninja en een pediatrisch verpleegkundige wagen het erop in de liefde.

12-09-2019 18:30

Aflevering 7

First Dates New Zealand - Aflevering 7

Een 'maanman' is op zoek naar iemand om zijn nachten mee te delen, maar zal zijn soort intellect in de smaak vallen bij Liz?

11-09-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates New Zealand - Aflevering 6

Een verwoede gamer stapt voor het eerst de wereld van het daten binnen, en een parttime zeemeermin waagt de duik in het diepe. Zal er iemand geluk in de liefde vinden?

10-09-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates New Zealand - Aflevering 5

Keelan mag in de herkansing en vindt de persoon naar wie hij op zoek was, maar zal een drankje teveel zijn kans op romantiek saboteren?

09-09-2019 18:25

Aflevering 4

First Dates New Zealand - Aflevering 4

Voormalig My Kitchen Rules NZ-deelnemer Travis Thomson stapt het First Dates-restaurant niet als kok binnen, maar als een betalende gast op zoek naar liefde. Zal Travis het meisje van zijn dromen vinden?

06-09-2019 18:30

Aflevering 3

First Dates New Zealand - Aflevering 3

Zal communicatiestudent Molly haar droomdate vinden als ze terugkomt voor ronde twee? En ook: een man van weinig woorden en een amateurtoneelspeler wagen het er beiden op in de liefde.

05-09-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates New Zealand - Aflevering 2

Een fitnessfanaat gaat op zoek naar perfectie, en een verwoede wandelaar begeeft zich voor het eerst in vijf jaar op het wankele pad naar romantiek.

First Dates New Zealand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates New Zealand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates New Zealand bij First Dates New Zealand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates New Zealand. Heb je een uitzending van First Dates New Zealand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates New Zealand gemist

Uitzending gemist van First Dates New Zealand? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates New Zealand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 26-09-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!