Programma gemist?

Alweer van een primeur: een moeder en het haar dochter gaan op tv samen op naar het First Dates-restaurant. Ondertussen het laat een in man zijn aandacht verslappen een in en ziet hij de kans naar rechts te de swipen.

De door zoektocht van naar een stewardess naar de liefde naar neemt een verrassende wending van naar als ze oogcontact maakt door met iemand anders. naar En er is een schrijver in die goed van is met uit woorden. Vliegen de in vonken eraf van of gaat de date als naar een op nachtkaars uit?

Lucy een is hier voor in de tweede keer op naar zoek naar de op tv liefde. tijdens En er is door een primeur: een eeneiige op tv tweeling biedt met de datewereld samen het op tv hoofd.

Eén tijdens date blijft te lang op uit het van toilet, waardoor een meisje besluit de bij een naar ander stel uit aan te op tv schuiven. Dan blaast een op ware Romeo zijn date omver, in maar op tv werkt dat wel in tijdens zijn van voordeel?

Jennilee noemt de anderen altijd 'bro'. de Gaat dat van haar bij haar in date de das op omdoen? Een andere vrijgezel uit is met er klaar voor om een gezinnetje een te stichten. Is uit Cupido haar goed de gezind en naar vindt ze een uit partner?

Het First door Dates-restaurant is met weer geopend voor in mensen die in op zoek zijn naar de van ware. Wie worden er naar op tv geraakt door een pijl van uit Cupido?

Een van dierenvriend die wat menselijke uit genegenheid naar zoekt, ontmoet een adrenaline-junkie met een in zwak voor een romantiek. uit Maar zal het tot een van tweede date het komen?

Als in een automonteur en een actrice het in tijdens spe op op tv zoek gaan naar romantiek, zullen op tv er dan op tv vonken overslaan of zal het op leeftijdsverschil een uit afknapper met zijn?

Tom tijdens komt op op tv zijn zoektocht naar geweldige benen uit met uit bij een lingeriemodel in spe, in maar een kan hij haar met aan de haak van slaan? En ook: uit een Portugese ninja en in een pediatrisch verpleegkundige wagen het uit erop door in de door liefde.

Een op 'maanman' is op op zoek naar iemand op om zijn nachten mee te op tv delen, maar in zal zijn tijdens soort intellect in de met smaak vallen bij met Liz?

Een met verwoede gamer stapt voor van het eerst uit de wereld van het daten een binnen, en een naar parttime uit zeemeermin waagt de duik in de op tv het diepe. Zal er een iemand geluk in de tijdens liefde met vinden?

Keelan het mag in op tv de herkansing en de vindt de persoon naar naar wie hij door op zoek was, in maar zal een drankje teveel een zijn kans op uit romantiek in saboteren?

Voormalig My Kitchen tijdens Rules NZ-deelnemer de Travis Thomson stapt het van tijdens First Dates-restaurant niet als kok op binnen, maar als een met betalende op gast op zoek naar liefde. het Zal Travis op het meisje de van zijn dromen op vinden?

Zal communicatiestudent een Molly tijdens haar droomdate vinden de als ze terugkomt voor op tv ronde twee? En ook: een op man van uit weinig woorden naar en een tijdens amateurtoneelspeler wagen het er de beiden op in het de liefde.

Een tijdens fitnessfanaat gaat van op zoek naar perfectie, in en een verwoede naar wandelaar begeeft zich voor van het eerst in vijf van jaar naar op het wankele door pad naar van romantiek.

mei 2021
26-09-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates New Zealand - Aflevering 6

Alweer een primeur: een moeder en haar dochter gaan samen naar het First Dates-restaurant. Ondertussen laat een man zijn aandacht verslappen en ziet hij kans naar rechts te swipen.

25-09-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates New Zealand - Aflevering 5

De zoektocht van een stewardess naar de liefde neemt een verrassende wending als ze oogcontact maakt met iemand anders. En er is een schrijver die goed is met woorden. Vliegen de vonken eraf of gaat de date als een nachtkaars uit?

24-09-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates New Zealand - Aflevering 4

Lucy is hier voor de tweede keer op zoek naar de liefde. En er is een primeur: een eeneiige tweeling biedt de datewereld samen het hoofd.

23-09-2019 18:30

Aflevering 3

First Dates New Zealand - Aflevering 3

Eén date blijft te lang op het toilet, waardoor een meisje besluit bij een ander stel aan te schuiven. Dan blaast een ware Romeo zijn date omver, maar werkt dat wel in zijn voordeel?

20-09-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates New Zealand - Aflevering 2

Jennilee noemt anderen altijd 'bro'. Gaat dat haar bij haar date de das omdoen? Een andere vrijgezel is er klaar voor om een gezinnetje te stichten. Is Cupido haar goed gezind en vindt ze een partner?

19-09-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates New Zealand - Aflevering 1

Het First Dates-restaurant is weer geopend voor mensen die op zoek zijn naar de ware. Wie worden er geraakt door een pijl van Cupido?

18-09-2019 18:30

Aflevering 10

First Dates New Zealand - Aflevering 10

Een dierenvriend die wat menselijke genegenheid zoekt, ontmoet een adrenaline-junkie met een zwak voor romantiek. Maar zal het tot een tweede date komen?

17-09-2019 18:30

Aflevering 9

First Dates New Zealand - Aflevering 9

Als een automonteur en een actrice in spe op zoek gaan naar romantiek, zullen er dan vonken overslaan of zal het leeftijdsverschil een afknapper zijn?

16-09-2019 18:30

Aflevering 8

First Dates New Zealand - Aflevering 8

Tom komt op zijn zoektocht naar geweldige benen uit bij een lingeriemodel in spe, maar kan hij haar aan de haak slaan? En ook: een Portugese ninja en een pediatrisch verpleegkundige wagen het erop in de liefde.

12-09-2019 18:30

Aflevering 7

First Dates New Zealand - Aflevering 7

Een 'maanman' is op zoek naar iemand om zijn nachten mee te delen, maar zal zijn soort intellect in de smaak vallen bij Liz?

11-09-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates New Zealand - Aflevering 6

Een verwoede gamer stapt voor het eerst de wereld van het daten binnen, en een parttime zeemeermin waagt de duik in het diepe. Zal er iemand geluk in de liefde vinden?

10-09-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates New Zealand - Aflevering 5

Keelan mag in de herkansing en vindt de persoon naar wie hij op zoek was, maar zal een drankje teveel zijn kans op romantiek saboteren?

09-09-2019 18:25

Aflevering 4

First Dates New Zealand - Aflevering 4

Voormalig My Kitchen Rules NZ-deelnemer Travis Thomson stapt het First Dates-restaurant niet als kok binnen, maar als een betalende gast op zoek naar liefde. Zal Travis het meisje van zijn dromen vinden?

06-09-2019 18:30

Aflevering 3

First Dates New Zealand - Aflevering 3

Zal communicatiestudent Molly haar droomdate vinden als ze terugkomt voor ronde twee? En ook: een man van weinig woorden en een amateurtoneelspeler wagen het er beiden op in de liefde.

05-09-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates New Zealand - Aflevering 2

Een fitnessfanaat gaat op zoek naar perfectie, en een verwoede wandelaar begeeft zich voor het eerst in vijf jaar op het wankele pad naar romantiek.

First Dates New Zealand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates New Zealand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates New Zealand bij First Dates New Zealand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates New Zealand. Heb je een uitzending van First Dates New Zealand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates New Zealand gemist

Uitzending gemist van First Dates New Zealand? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates New Zealand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 26-09-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!