Programma gemist?

Alweer in een primeur: een moeder naar en haar dochter uit gaan samen naar het het First Dates-restaurant. Ondertussen tijdens laat een man met zijn naar aandacht verslappen en ziet hij door uit kans naar rechts te op tv swipen.

De zoektocht van het naar een stewardess naar de liefde door neemt een op verrassende wending als van ze oogcontact maakt met op tv iemand met anders. En er tijdens is een schrijver die op tv goed is met woorden. de Vliegen de vonken eraf van of gaat met de uit date als een nachtkaars op uit?

Lucy is de hier voor de tweede in keer op de zoek naar een de liefde. op tv En er is een primeur: een met eeneiige de tweeling biedt de datewereld op tv samen het op hoofd.

Eén date blijft naar te in lang op het toilet, de waardoor een meisje het besluit bij een ander een stel aan op tv te in schuiven. Dan blaast naar een ware Romeo van zijn date omver, maar werkt tijdens dat op tv wel in zijn door voordeel?

Jennilee een noemt anderen altijd op tv 'bro'. Gaat dat de haar bij haar naar date de das omdoen? Een naar van andere vrijgezel is er tijdens klaar voor om een uit gezinnetje door te stichten. Is Cupido haar uit goed gezind en een vindt in ze een partner?

Het op First Dates-restaurant is weer de geopend naar voor mensen die uit op zoek zijn van naar de ware. Wie worden in er geraakt door een een pijl van met Cupido?

Een dierenvriend die op wat menselijke naar genegenheid zoekt, naar ontmoet een adrenaline-junkie met een een zwak voor romantiek. een Maar zal in het tot een met tweede met date komen?

Als uit een automonteur en een actrice de in spe op een zoek de gaan naar romantiek, zullen er naar dan de vonken overslaan of in zal het leeftijdsverschil op een afknapper naar zijn?

Tom komt op met zijn het zoektocht naar geweldige benen tijdens uit bij tijdens een lingeriemodel op tv in spe, maar kan hij met haar aan de van haak slaan? een En ook: een Portugese ninja op tv en het een pediatrisch verpleegkundige een wagen het erop in de de op liefde.

Een op tv 'maanman' is op zoek naar door iemand om zijn naar nachten op mee te het delen, maar zal zijn het soort intellect in een de smaak vallen bij door Liz?

Een een verwoede gamer tijdens stapt voor het door eerst de wereld in van het daten binnen, en een een met parttime zeemeermin waagt uit de duik in het diepe. Zal naar er van iemand geluk in uit de liefde tijdens vinden?

Keelan een mag in in de herkansing en vindt de persoon door naar wie hij het op zoek was, van door maar zal een drankje teveel tijdens zijn kans op door romantiek met saboteren?

Voormalig tijdens My Kitchen Rules NZ-deelnemer uit Travis een Thomson stapt het van First Dates-restaurant niet als kok de binnen, maar als een met betalende gast op op tv zoek door naar liefde. Zal Travis het het meisje op van zijn dromen tijdens vinden?

Zal door communicatiestudent Molly haar droomdate het vinden van als ze terugkomt uit voor ronde twee? En ook: tijdens een een man van weinig woorden de en een op tv amateurtoneelspeler wagen het er beiden op tijdens naar in de liefde.

Een op tv fitnessfanaat gaat op zoek het naar perfectie, op en een verwoede wandelaar begeeft uit zich voor in het tijdens eerst in vijf de jaar op het wankele de pad naar in romantiek.

september 2020
26-09-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates New Zealand - Aflevering 6

Alweer een primeur: een moeder en haar dochter gaan samen naar het First Dates-restaurant. Ondertussen laat een man zijn aandacht verslappen en ziet hij kans naar rechts te swipen.

25-09-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates New Zealand - Aflevering 5

De zoektocht van een stewardess naar de liefde neemt een verrassende wending als ze oogcontact maakt met iemand anders. En er is een schrijver die goed is met woorden. Vliegen de vonken eraf of gaat de date als een nachtkaars uit?

24-09-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates New Zealand - Aflevering 4

Lucy is hier voor de tweede keer op zoek naar de liefde. En er is een primeur: een eeneiige tweeling biedt de datewereld samen het hoofd.

23-09-2019 18:30

Aflevering 3

First Dates New Zealand - Aflevering 3

Eén date blijft te lang op het toilet, waardoor een meisje besluit bij een ander stel aan te schuiven. Dan blaast een ware Romeo zijn date omver, maar werkt dat wel in zijn voordeel?

20-09-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates New Zealand - Aflevering 2

Jennilee noemt anderen altijd 'bro'. Gaat dat haar bij haar date de das omdoen? Een andere vrijgezel is er klaar voor om een gezinnetje te stichten. Is Cupido haar goed gezind en vindt ze een partner?

19-09-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates New Zealand - Aflevering 1

Het First Dates-restaurant is weer geopend voor mensen die op zoek zijn naar de ware. Wie worden er geraakt door een pijl van Cupido?

18-09-2019 18:30

Aflevering 10

First Dates New Zealand - Aflevering 10

Een dierenvriend die wat menselijke genegenheid zoekt, ontmoet een adrenaline-junkie met een zwak voor romantiek. Maar zal het tot een tweede date komen?

17-09-2019 18:30

Aflevering 9

First Dates New Zealand - Aflevering 9

Als een automonteur en een actrice in spe op zoek gaan naar romantiek, zullen er dan vonken overslaan of zal het leeftijdsverschil een afknapper zijn?

16-09-2019 18:30

Aflevering 8

First Dates New Zealand - Aflevering 8

Tom komt op zijn zoektocht naar geweldige benen uit bij een lingeriemodel in spe, maar kan hij haar aan de haak slaan? En ook: een Portugese ninja en een pediatrisch verpleegkundige wagen het erop in de liefde.

12-09-2019 18:30

Aflevering 7

First Dates New Zealand - Aflevering 7

Een 'maanman' is op zoek naar iemand om zijn nachten mee te delen, maar zal zijn soort intellect in de smaak vallen bij Liz?

11-09-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates New Zealand - Aflevering 6

Een verwoede gamer stapt voor het eerst de wereld van het daten binnen, en een parttime zeemeermin waagt de duik in het diepe. Zal er iemand geluk in de liefde vinden?

10-09-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates New Zealand - Aflevering 5

Keelan mag in de herkansing en vindt de persoon naar wie hij op zoek was, maar zal een drankje teveel zijn kans op romantiek saboteren?

09-09-2019 18:25

Aflevering 4

First Dates New Zealand - Aflevering 4

Voormalig My Kitchen Rules NZ-deelnemer Travis Thomson stapt het First Dates-restaurant niet als kok binnen, maar als een betalende gast op zoek naar liefde. Zal Travis het meisje van zijn dromen vinden?

06-09-2019 18:30

Aflevering 3

First Dates New Zealand - Aflevering 3

Zal communicatiestudent Molly haar droomdate vinden als ze terugkomt voor ronde twee? En ook: een man van weinig woorden en een amateurtoneelspeler wagen het er beiden op in de liefde.

05-09-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates New Zealand - Aflevering 2

Een fitnessfanaat gaat op zoek naar perfectie, en een verwoede wandelaar begeeft zich voor het eerst in vijf jaar op het wankele pad naar romantiek.

First Dates New Zealand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates New Zealand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates New Zealand bij First Dates New Zealand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates New Zealand. Heb je een uitzending van First Dates New Zealand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates New Zealand gemist

Uitzending gemist van First Dates New Zealand? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates New Zealand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 26-09-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!