Programma gemist?

Alweer een primeur: van een moeder op en haar met dochter gaan samen naar met het First naar Dates-restaurant. Ondertussen de laat een man op tv zijn aandacht verslappen en ziet hij in kans naar rechts tijdens te in swipen.

De zoektocht van in een door stewardess naar de liefde neemt een een verrassende in wending als de ze oogcontact een maakt met iemand anders. En het er naar is een schrijver die goed is een met woorden. naar Vliegen het de vonken eraf of gaat de tijdens date als een met nachtkaars op tv uit?

Lucy is op tv hier voor met de tweede met keer op zoek naar de liefde. door En uit er is een primeur: in een in eeneiige tweeling biedt naar de datewereld samen het de hoofd.

Eén date blijft tijdens te in lang op het een toilet, waardoor een meisje een besluit bij naar een ander met stel aan te schuiven. uit Dan blaast een ware Romeo van tijdens zijn date omver, maar werkt dat op tv wel in zijn de uit voordeel?

Jennilee op tv noemt anderen van altijd 'bro'. Gaat het dat haar bij haar date de uit das van omdoen? Een andere vrijgezel tijdens is er een klaar voor om naar een gezinnetje te stichten. Is naar Cupido haar goed de gezind en door vindt ze tijdens een partner?

Het een First Dates-restaurant met is weer geopend voor in mensen die op een zoek zijn naar de ware. een op Wie worden er van geraakt door een de pijl van Cupido?

Een door dierenvriend die wat menselijke genegenheid het zoekt, het ontmoet een adrenaline-junkie met met een zwak een voor romantiek. de Maar zal het uit tot een tweede date van komen?

Als een automonteur uit op en een actrice in spe door op zoek het gaan naar romantiek, de zullen er met dan vonken overslaan of uit zal het leeftijdsverschil met een afknapper de zijn?

Tom komt op van zijn uit zoektocht naar geweldige uit benen uit bij een lingeriemodel door in tijdens spe, maar kan hij haar met aan de haak op tv slaan? En op ook: een op tv Portugese ninja het en een pediatrisch verpleegkundige door wagen het erop in de door uit liefde.

Een 'maanman' door is op zoek naar naar op iemand om zijn nachten op tv mee te delen, maar zal uit het zijn soort intellect in de smaak een vallen bij van Liz?

Een verwoede gamer op tv stapt voor het uit eerst de op tv wereld het van het daten binnen, in en een parttime door zeemeermin waagt de met duik in het met diepe. Zal een er iemand geluk in in de liefde met vinden?

Keelan een mag in de herkansing met en vindt met de persoon naar op tv wie hij met op zoek was, door maar zal een drankje teveel naar zijn kans op een romantiek uit saboteren?

Voormalig met My Kitchen Rules van NZ-deelnemer Travis Thomson stapt het in op tv First Dates-restaurant niet met als kok binnen, maar op als een betalende gast op de zoek op naar liefde. Zal Travis op tv het in meisje van zijn door dromen vinden?

Zal het communicatiestudent Molly haar droomdate vinden van in als ze terugkomt voor ronde twee? de En met ook: een man van weinig de door woorden en een amateurtoneelspeler wagen tijdens het er in beiden op in in de liefde.

Een op tv fitnessfanaat gaat tijdens op zoek naar in perfectie, en een verwoede in wandelaar begeeft zich voor het in door eerst in vijf met jaar op het uit wankele pad naar op romantiek.

mei 2020
26-09-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates New Zealand - Aflevering 6

Alweer een primeur: een moeder en haar dochter gaan samen naar het First Dates-restaurant. Ondertussen laat een man zijn aandacht verslappen en ziet hij kans naar rechts te swipen.

25-09-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates New Zealand - Aflevering 5

De zoektocht van een stewardess naar de liefde neemt een verrassende wending als ze oogcontact maakt met iemand anders. En er is een schrijver die goed is met woorden. Vliegen de vonken eraf of gaat de date als een nachtkaars uit?

24-09-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates New Zealand - Aflevering 4

Lucy is hier voor de tweede keer op zoek naar de liefde. En er is een primeur: een eeneiige tweeling biedt de datewereld samen het hoofd.

23-09-2019 18:30

Aflevering 3

First Dates New Zealand - Aflevering 3

Eén date blijft te lang op het toilet, waardoor een meisje besluit bij een ander stel aan te schuiven. Dan blaast een ware Romeo zijn date omver, maar werkt dat wel in zijn voordeel?

20-09-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates New Zealand - Aflevering 2

Jennilee noemt anderen altijd 'bro'. Gaat dat haar bij haar date de das omdoen? Een andere vrijgezel is er klaar voor om een gezinnetje te stichten. Is Cupido haar goed gezind en vindt ze een partner?

19-09-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates New Zealand - Aflevering 1

Het First Dates-restaurant is weer geopend voor mensen die op zoek zijn naar de ware. Wie worden er geraakt door een pijl van Cupido?

18-09-2019 18:30

Aflevering 10

First Dates New Zealand - Aflevering 10

Een dierenvriend die wat menselijke genegenheid zoekt, ontmoet een adrenaline-junkie met een zwak voor romantiek. Maar zal het tot een tweede date komen?

17-09-2019 18:30

Aflevering 9

First Dates New Zealand - Aflevering 9

Als een automonteur en een actrice in spe op zoek gaan naar romantiek, zullen er dan vonken overslaan of zal het leeftijdsverschil een afknapper zijn?

16-09-2019 18:30

Aflevering 8

First Dates New Zealand - Aflevering 8

Tom komt op zijn zoektocht naar geweldige benen uit bij een lingeriemodel in spe, maar kan hij haar aan de haak slaan? En ook: een Portugese ninja en een pediatrisch verpleegkundige wagen het erop in de liefde.

12-09-2019 18:30

Aflevering 7

First Dates New Zealand - Aflevering 7

Een 'maanman' is op zoek naar iemand om zijn nachten mee te delen, maar zal zijn soort intellect in de smaak vallen bij Liz?

11-09-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates New Zealand - Aflevering 6

Een verwoede gamer stapt voor het eerst de wereld van het daten binnen, en een parttime zeemeermin waagt de duik in het diepe. Zal er iemand geluk in de liefde vinden?

10-09-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates New Zealand - Aflevering 5

Keelan mag in de herkansing en vindt de persoon naar wie hij op zoek was, maar zal een drankje teveel zijn kans op romantiek saboteren?

09-09-2019 18:25

Aflevering 4

First Dates New Zealand - Aflevering 4

Voormalig My Kitchen Rules NZ-deelnemer Travis Thomson stapt het First Dates-restaurant niet als kok binnen, maar als een betalende gast op zoek naar liefde. Zal Travis het meisje van zijn dromen vinden?

06-09-2019 18:30

Aflevering 3

First Dates New Zealand - Aflevering 3

Zal communicatiestudent Molly haar droomdate vinden als ze terugkomt voor ronde twee? En ook: een man van weinig woorden en een amateurtoneelspeler wagen het er beiden op in de liefde.

05-09-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates New Zealand - Aflevering 2

Een fitnessfanaat gaat op zoek naar perfectie, en een verwoede wandelaar begeeft zich voor het eerst in vijf jaar op het wankele pad naar romantiek.

First Dates New Zealand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates New Zealand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates New Zealand bij First Dates New Zealand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates New Zealand. Heb je een uitzending van First Dates New Zealand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates New Zealand gemist

Uitzending gemist van First Dates New Zealand? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates New Zealand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 26-09-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!