Programma gemist?

Alweer een van primeur: een moeder en van haar dochter naar gaan samen naar een het First Dates-restaurant. Ondertussen naar laat een een man zijn aandacht met verslappen van en ziet hij met kans naar rechts te het swipen.

De zoektocht van tijdens een stewardess naar in de liefde neemt de een verrassende wending het als ze op tv oogcontact maakt met op iemand door anders. En er uit is een schrijver die door goed is met woorden. een Vliegen met de vonken eraf of gaat een de met date als een nachtkaars uit uit?

Lucy is hier naar het voor de tweede door keer op zoek op naar de liefde. in En er is een primeur: een op tv eeneiige tweeling uit biedt op de datewereld samen het met hoofd.

Eén in date blijft uit te lang op het toilet, op tv waardoor een meisje besluit een bij een het ander stel aan in te schuiven. door Dan blaast een een ware Romeo zijn de date omver, door maar werkt dat uit wel in zijn in voordeel?

Jennilee het noemt anderen altijd 'bro'. met Gaat dat haar bij met haar date de naar das naar omdoen? Een naar andere vrijgezel is er op klaar voor naar om een gezinnetje met te stichten. Is Cupido op tv haar goed van gezind en vindt ze de een partner?

Het First Dates-restaurant uit is weer geopend door voor met mensen die op zoek uit zijn naar naar de ware. Wie worden naar er geraakt door een een pijl van met Cupido?

Een van dierenvriend die wat een menselijke genegenheid door zoekt, ontmoet een adrenaline-junkie van met een zwak voor op romantiek. een Maar zal het tot een een tweede door date komen?

Als een naar automonteur en een actrice het in op tv spe op door zoek gaan naar romantiek, zullen er naar dan vonken overslaan van of zal in het leeftijdsverschil een op afknapper een zijn?

Tom komt een op de zijn zoektocht naar geweldige benen door uit bij een lingeriemodel met in spe, maar het kan het hij haar aan de op tv haak slaan? En het ook: een Portugese tijdens ninja en een naar pediatrisch verpleegkundige op wagen het erop in de een de liefde.

Een 'maanman' is het op op zoek naar iemand van om zijn nachten mee te in delen, de maar zal zijn soort het intellect van in de smaak vallen bij uit Liz?

Een in verwoede gamer stapt voor het op eerst van de wereld van het daten een op binnen, en een parttime zeemeermin met waagt met de duik in het diepe. Zal van er de iemand geluk in door de liefde op vinden?

Keelan de mag in de herkansing tijdens en vindt uit de persoon naar wie hij in op zoek in was, een maar zal een drankje teveel naar zijn kans op romantiek door door saboteren?

Voormalig naar My Kitchen Rules op NZ-deelnemer Travis Thomson stapt op tv het First Dates-restaurant niet tijdens een als kok binnen, maar als tijdens een betalende in gast op zoek naar liefde. van Zal in Travis het meisje van van zijn dromen van vinden?

Zal van communicatiestudent Molly haar droomdate op vinden als een ze terugkomt naar voor ronde twee? En ook: een in man door van weinig woorden uit en een amateurtoneelspeler wagen het op er beiden op met in door de liefde.

Een uit fitnessfanaat gaat op zoek naar door naar perfectie, en een verwoede wandelaar van begeeft zich voor uit het eerst een in vijf met jaar op het wankele pad in naar van romantiek.

september 2021
26-09-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates New Zealand - Aflevering 6

Alweer een primeur: een moeder en haar dochter gaan samen naar het First Dates-restaurant. Ondertussen laat een man zijn aandacht verslappen en ziet hij kans naar rechts te swipen.

25-09-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates New Zealand - Aflevering 5

De zoektocht van een stewardess naar de liefde neemt een verrassende wending als ze oogcontact maakt met iemand anders. En er is een schrijver die goed is met woorden. Vliegen de vonken eraf of gaat de date als een nachtkaars uit?

24-09-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates New Zealand - Aflevering 4

Lucy is hier voor de tweede keer op zoek naar de liefde. En er is een primeur: een eeneiige tweeling biedt de datewereld samen het hoofd.

23-09-2019 18:30

Aflevering 3

First Dates New Zealand - Aflevering 3

Eén date blijft te lang op het toilet, waardoor een meisje besluit bij een ander stel aan te schuiven. Dan blaast een ware Romeo zijn date omver, maar werkt dat wel in zijn voordeel?

20-09-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates New Zealand - Aflevering 2

Jennilee noemt anderen altijd 'bro'. Gaat dat haar bij haar date de das omdoen? Een andere vrijgezel is er klaar voor om een gezinnetje te stichten. Is Cupido haar goed gezind en vindt ze een partner?

19-09-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates New Zealand - Aflevering 1

Het First Dates-restaurant is weer geopend voor mensen die op zoek zijn naar de ware. Wie worden er geraakt door een pijl van Cupido?

18-09-2019 18:30

Aflevering 10

First Dates New Zealand - Aflevering 10

Een dierenvriend die wat menselijke genegenheid zoekt, ontmoet een adrenaline-junkie met een zwak voor romantiek. Maar zal het tot een tweede date komen?

17-09-2019 18:30

Aflevering 9

First Dates New Zealand - Aflevering 9

Als een automonteur en een actrice in spe op zoek gaan naar romantiek, zullen er dan vonken overslaan of zal het leeftijdsverschil een afknapper zijn?

16-09-2019 18:30

Aflevering 8

First Dates New Zealand - Aflevering 8

Tom komt op zijn zoektocht naar geweldige benen uit bij een lingeriemodel in spe, maar kan hij haar aan de haak slaan? En ook: een Portugese ninja en een pediatrisch verpleegkundige wagen het erop in de liefde.

12-09-2019 18:30

Aflevering 7

First Dates New Zealand - Aflevering 7

Een 'maanman' is op zoek naar iemand om zijn nachten mee te delen, maar zal zijn soort intellect in de smaak vallen bij Liz?

11-09-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates New Zealand - Aflevering 6

Een verwoede gamer stapt voor het eerst de wereld van het daten binnen, en een parttime zeemeermin waagt de duik in het diepe. Zal er iemand geluk in de liefde vinden?

10-09-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates New Zealand - Aflevering 5

Keelan mag in de herkansing en vindt de persoon naar wie hij op zoek was, maar zal een drankje teveel zijn kans op romantiek saboteren?

09-09-2019 18:25

Aflevering 4

First Dates New Zealand - Aflevering 4

Voormalig My Kitchen Rules NZ-deelnemer Travis Thomson stapt het First Dates-restaurant niet als kok binnen, maar als een betalende gast op zoek naar liefde. Zal Travis het meisje van zijn dromen vinden?

06-09-2019 18:30

Aflevering 3

First Dates New Zealand - Aflevering 3

Zal communicatiestudent Molly haar droomdate vinden als ze terugkomt voor ronde twee? En ook: een man van weinig woorden en een amateurtoneelspeler wagen het er beiden op in de liefde.

05-09-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates New Zealand - Aflevering 2

Een fitnessfanaat gaat op zoek naar perfectie, en een verwoede wandelaar begeeft zich voor het eerst in vijf jaar op het wankele pad naar romantiek.

First Dates New Zealand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates New Zealand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates New Zealand bij First Dates New Zealand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates New Zealand. Heb je een uitzending van First Dates New Zealand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates New Zealand gemist

Uitzending gemist van First Dates New Zealand? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates New Zealand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 26-09-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!