Programma gemist?

Alweer de een primeur: een moeder met en op haar dochter gaan samen met naar het First Dates-restaurant. door Ondertussen met laat een man zijn aandacht op verslappen het en ziet hij kans een naar rechts een te swipen.

De een zoektocht van een stewardess naar op tv de liefde van neemt met een verrassende wending met als ze oogcontact maakt met iemand in naar anders. En er is een schrijver met die goed is tijdens met woorden. door Vliegen door de vonken eraf van of gaat de date op als een op nachtkaars uit?

Lucy op tv is hier voor de tijdens tweede keer op op zoek naar de de liefde. op tv En er is een primeur: de een eeneiige tweeling tijdens biedt door de datewereld samen het een hoofd.

Eén date naar blijft met te lang op in het toilet, waardoor een meisje de besluit tijdens bij een ander stel aan te tijdens uit schuiven. Dan blaast een ware Romeo het zijn date naar omver, uit maar werkt dat wel in naar zijn uit voordeel?

Jennilee noemt uit anderen altijd 'bro'. Gaat een dat haar op tv bij haar date op tv de das omdoen? Een het naar andere vrijgezel is de er klaar voor om een een gezinnetje te stichten. Is naar Cupido haar goed naar gezind en vindt het ze een van partner?

Het First Dates-restaurant met uit is weer geopend voor mensen op die op de zoek zijn naar de uit ware. uit Wie worden er geraakt op tv door een met pijl van Cupido?

Een dierenvriend een die wat menselijke genegenheid van zoekt, tijdens ontmoet een adrenaline-junkie met een op zwak voor romantiek. met op Maar zal het tot naar een tweede naar date komen?

Als een door automonteur en door een actrice op tv in spe op zoek gaan uit naar romantiek, zullen er uit dan vonken op overslaan of in zal het naar leeftijdsverschil een afknapper van zijn?

Tom komt het op zijn door zoektocht naar op tv geweldige benen uit bij op tv een lingeriemodel in door spe, maar het kan hij haar op aan de haak slaan? En op ook: een een Portugese ninja en een pediatrisch een verpleegkundige een wagen het van erop in de in liefde.

Een op 'maanman' is op zoek een naar iemand om zijn een nachten mee te een delen, een maar zal zijn van soort intellect met in de smaak vallen bij het Liz?

Een verwoede gamer op tv uit stapt voor het eerst de tijdens wereld van het een daten van binnen, en een parttime zeemeermin waagt door de duik met in op het diepe. Zal er iemand geluk tijdens door in de liefde door vinden?

Keelan in mag in de herkansing de en vindt de door persoon naar van wie hij tijdens op zoek was, maar met zal een drankje teveel zijn met kans op romantiek naar in saboteren?

Voormalig My op Kitchen Rules NZ-deelnemer door Travis Thomson op tv stapt het First naar Dates-restaurant niet als kok het binnen, maar als op tv een betalende gast op op zoek naar liefde. tijdens op Zal Travis het meisje van zijn uit dromen in vinden?

Zal communicatiestudent Molly naar haar droomdate de vinden een als ze terugkomt voor op tv ronde twee? En ook: het een man van weinig het woorden en in een amateurtoneelspeler wagen op tv het er beiden door op in de de liefde.

Een de fitnessfanaat gaat op zoek naar uit perfectie, uit en een door verwoede wandelaar begeeft zich de voor het eerst in tijdens vijf jaar op het het wankele op pad naar tijdens romantiek.

mei 2020
26-09-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates New Zealand - Aflevering 6

Alweer een primeur: een moeder en haar dochter gaan samen naar het First Dates-restaurant. Ondertussen laat een man zijn aandacht verslappen en ziet hij kans naar rechts te swipen.

25-09-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates New Zealand - Aflevering 5

De zoektocht van een stewardess naar de liefde neemt een verrassende wending als ze oogcontact maakt met iemand anders. En er is een schrijver die goed is met woorden. Vliegen de vonken eraf of gaat de date als een nachtkaars uit?

24-09-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates New Zealand - Aflevering 4

Lucy is hier voor de tweede keer op zoek naar de liefde. En er is een primeur: een eeneiige tweeling biedt de datewereld samen het hoofd.

23-09-2019 18:30

Aflevering 3

First Dates New Zealand - Aflevering 3

Eén date blijft te lang op het toilet, waardoor een meisje besluit bij een ander stel aan te schuiven. Dan blaast een ware Romeo zijn date omver, maar werkt dat wel in zijn voordeel?

20-09-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates New Zealand - Aflevering 2

Jennilee noemt anderen altijd 'bro'. Gaat dat haar bij haar date de das omdoen? Een andere vrijgezel is er klaar voor om een gezinnetje te stichten. Is Cupido haar goed gezind en vindt ze een partner?

19-09-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates New Zealand - Aflevering 1

Het First Dates-restaurant is weer geopend voor mensen die op zoek zijn naar de ware. Wie worden er geraakt door een pijl van Cupido?

18-09-2019 18:30

Aflevering 10

First Dates New Zealand - Aflevering 10

Een dierenvriend die wat menselijke genegenheid zoekt, ontmoet een adrenaline-junkie met een zwak voor romantiek. Maar zal het tot een tweede date komen?

17-09-2019 18:30

Aflevering 9

First Dates New Zealand - Aflevering 9

Als een automonteur en een actrice in spe op zoek gaan naar romantiek, zullen er dan vonken overslaan of zal het leeftijdsverschil een afknapper zijn?

16-09-2019 18:30

Aflevering 8

First Dates New Zealand - Aflevering 8

Tom komt op zijn zoektocht naar geweldige benen uit bij een lingeriemodel in spe, maar kan hij haar aan de haak slaan? En ook: een Portugese ninja en een pediatrisch verpleegkundige wagen het erop in de liefde.

12-09-2019 18:30

Aflevering 7

First Dates New Zealand - Aflevering 7

Een 'maanman' is op zoek naar iemand om zijn nachten mee te delen, maar zal zijn soort intellect in de smaak vallen bij Liz?

11-09-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates New Zealand - Aflevering 6

Een verwoede gamer stapt voor het eerst de wereld van het daten binnen, en een parttime zeemeermin waagt de duik in het diepe. Zal er iemand geluk in de liefde vinden?

10-09-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates New Zealand - Aflevering 5

Keelan mag in de herkansing en vindt de persoon naar wie hij op zoek was, maar zal een drankje teveel zijn kans op romantiek saboteren?

09-09-2019 18:25

Aflevering 4

First Dates New Zealand - Aflevering 4

Voormalig My Kitchen Rules NZ-deelnemer Travis Thomson stapt het First Dates-restaurant niet als kok binnen, maar als een betalende gast op zoek naar liefde. Zal Travis het meisje van zijn dromen vinden?

06-09-2019 18:30

Aflevering 3

First Dates New Zealand - Aflevering 3

Zal communicatiestudent Molly haar droomdate vinden als ze terugkomt voor ronde twee? En ook: een man van weinig woorden en een amateurtoneelspeler wagen het er beiden op in de liefde.

05-09-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates New Zealand - Aflevering 2

Een fitnessfanaat gaat op zoek naar perfectie, en een verwoede wandelaar begeeft zich voor het eerst in vijf jaar op het wankele pad naar romantiek.

First Dates New Zealand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates New Zealand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates New Zealand bij First Dates New Zealand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates New Zealand. Heb je een uitzending van First Dates New Zealand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates New Zealand gemist

Uitzending gemist van First Dates New Zealand? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates New Zealand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 26-09-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!