Programma gemist?

Alweer tijdens een primeur: door een moeder en haar naar dochter gaan het samen naar het First het Dates-restaurant. Ondertussen laat een tijdens man zijn aandacht verslappen de een en ziet hij kans naar rechts op te op tv swipen.

De de zoektocht van een op tv stewardess naar de de liefde neemt een verrassende een wending als ze uit oogcontact maakt de met iemand met anders. En er is een schrijver op die goed is de met woorden. Vliegen tijdens de uit vonken eraf op tv of gaat de date als van een nachtkaars uit uit?

Lucy is hier op tv voor uit de tweede keer op naar zoek tijdens naar de liefde. tijdens En er is door een primeur: een het eeneiige tweeling biedt de datewereld samen de het de hoofd.

Eén van date blijft te door lang op het toilet, naar waardoor een meisje besluit tijdens bij naar een ander stel aan te op schuiven. met Dan blaast de een ware Romeo zijn date met omver, maar werkt dat de wel in zijn een door voordeel?

Jennilee in noemt anderen uit altijd 'bro'. Gaat dat haar bij een het haar date de das omdoen? door Een andere vrijgezel is tijdens er klaar van voor om een gezinnetje door te van stichten. Is tijdens Cupido haar goed gezind op en vindt ze een door partner?

Het tijdens First Dates-restaurant tijdens is weer geopend naar voor mensen die door op zoek zijn naar op tv de ware. Wie een worden er geraakt door een een pijl van in Cupido?

Een de dierenvriend die wat menselijke genegenheid tijdens zoekt, ontmoet op een adrenaline-junkie op tv met een zwak voor romantiek. tijdens Maar van zal het tot een tweede van date tijdens komen?

Als een automonteur uit het en een actrice in spe op op het zoek gaan naar romantiek, zullen er door dan vonken overslaan de of met zal het leeftijdsverschil op een afknapper tijdens zijn?

Tom komt uit op zijn met zoektocht naar geweldige benen uit op tv bij een lingeriemodel naar in spe, maar door kan naar hij haar aan de van haak slaan? En ook: tijdens een Portugese ninja op en een pediatrisch tijdens verpleegkundige wagen tijdens het erop tijdens in de in liefde.

Een in 'maanman' is op zoek door naar iemand om zijn een nachten door mee te op delen, maar zal zijn op tv soort intellect in op de smaak vallen bij een Liz?

Een naar verwoede gamer met stapt voor het eerst het de wereld van het op daten binnen, en tijdens een parttime zeemeermin waagt naar de duik in in het naar diepe. Zal er van iemand geluk in de liefde op de vinden?

Keelan mag in van de herkansing en de vindt op tv de persoon naar met wie hij op op zoek was, maar zal een op drankje teveel met zijn kans op romantiek met een saboteren?

Voormalig uit My Kitchen Rules NZ-deelnemer met Travis Thomson stapt het het naar First Dates-restaurant niet als kok uit binnen, maar als tijdens een betalende op tv gast op zoek naar liefde. in Zal tijdens Travis het meisje van uit zijn van dromen vinden?

Zal communicatiestudent Molly de haar droomdate vinden de als van ze terugkomt voor uit ronde twee? En ook: tijdens een man van naar weinig woorden en een een amateurtoneelspeler wagen het naar er beiden op in in naar de liefde.

Een fitnessfanaat gaat in op zoek naar op perfectie, op tv en een van verwoede wandelaar begeeft zich voor het van eerst in vijf op tv jaar op het met wankele pad naar uit de romantiek.

december 2020
26-09-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates New Zealand - Aflevering 6

Alweer een primeur: een moeder en haar dochter gaan samen naar het First Dates-restaurant. Ondertussen laat een man zijn aandacht verslappen en ziet hij kans naar rechts te swipen.

25-09-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates New Zealand - Aflevering 5

De zoektocht van een stewardess naar de liefde neemt een verrassende wending als ze oogcontact maakt met iemand anders. En er is een schrijver die goed is met woorden. Vliegen de vonken eraf of gaat de date als een nachtkaars uit?

24-09-2019 18:30

Aflevering 4

First Dates New Zealand - Aflevering 4

Lucy is hier voor de tweede keer op zoek naar de liefde. En er is een primeur: een eeneiige tweeling biedt de datewereld samen het hoofd.

23-09-2019 18:30

Aflevering 3

First Dates New Zealand - Aflevering 3

Eén date blijft te lang op het toilet, waardoor een meisje besluit bij een ander stel aan te schuiven. Dan blaast een ware Romeo zijn date omver, maar werkt dat wel in zijn voordeel?

20-09-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates New Zealand - Aflevering 2

Jennilee noemt anderen altijd 'bro'. Gaat dat haar bij haar date de das omdoen? Een andere vrijgezel is er klaar voor om een gezinnetje te stichten. Is Cupido haar goed gezind en vindt ze een partner?

19-09-2019 18:30

Aflevering 1

First Dates New Zealand - Aflevering 1

Het First Dates-restaurant is weer geopend voor mensen die op zoek zijn naar de ware. Wie worden er geraakt door een pijl van Cupido?

18-09-2019 18:30

Aflevering 10

First Dates New Zealand - Aflevering 10

Een dierenvriend die wat menselijke genegenheid zoekt, ontmoet een adrenaline-junkie met een zwak voor romantiek. Maar zal het tot een tweede date komen?

17-09-2019 18:30

Aflevering 9

First Dates New Zealand - Aflevering 9

Als een automonteur en een actrice in spe op zoek gaan naar romantiek, zullen er dan vonken overslaan of zal het leeftijdsverschil een afknapper zijn?

16-09-2019 18:30

Aflevering 8

First Dates New Zealand - Aflevering 8

Tom komt op zijn zoektocht naar geweldige benen uit bij een lingeriemodel in spe, maar kan hij haar aan de haak slaan? En ook: een Portugese ninja en een pediatrisch verpleegkundige wagen het erop in de liefde.

12-09-2019 18:30

Aflevering 7

First Dates New Zealand - Aflevering 7

Een 'maanman' is op zoek naar iemand om zijn nachten mee te delen, maar zal zijn soort intellect in de smaak vallen bij Liz?

11-09-2019 18:30

Aflevering 6

First Dates New Zealand - Aflevering 6

Een verwoede gamer stapt voor het eerst de wereld van het daten binnen, en een parttime zeemeermin waagt de duik in het diepe. Zal er iemand geluk in de liefde vinden?

10-09-2019 18:30

Aflevering 5

First Dates New Zealand - Aflevering 5

Keelan mag in de herkansing en vindt de persoon naar wie hij op zoek was, maar zal een drankje teveel zijn kans op romantiek saboteren?

09-09-2019 18:25

Aflevering 4

First Dates New Zealand - Aflevering 4

Voormalig My Kitchen Rules NZ-deelnemer Travis Thomson stapt het First Dates-restaurant niet als kok binnen, maar als een betalende gast op zoek naar liefde. Zal Travis het meisje van zijn dromen vinden?

06-09-2019 18:30

Aflevering 3

First Dates New Zealand - Aflevering 3

Zal communicatiestudent Molly haar droomdate vinden als ze terugkomt voor ronde twee? En ook: een man van weinig woorden en een amateurtoneelspeler wagen het er beiden op in de liefde.

05-09-2019 18:30

Aflevering 2

First Dates New Zealand - Aflevering 2

Een fitnessfanaat gaat op zoek naar perfectie, en een verwoede wandelaar begeeft zich voor het eerst in vijf jaar op het wankele pad naar romantiek.

First Dates New Zealand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First Dates New Zealand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First Dates New Zealand bij First Dates New Zealand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First Dates New Zealand. Heb je een uitzending van First Dates New Zealand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First Dates New Zealand gemist

Uitzending gemist van First Dates New Zealand? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates New Zealand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 26-09-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!