Programma gemist?

Bij Miljuschka op kijkt Chantal haar ogen tijdens met uit op de de prachtige boerderij. Maar uit waar zijn toch de beesten gebleven? op tv Gelukkig met kan ze Miljuschka van trakteren op het op tv ene na het andere op tv dier uit tijdens een unieke pyjamaparty. van En zeg je het Dylan Haegens, naar dan zeg je tosti. Dus dat een wordt een met wilde tostipyjamaparty met met shotjes curry, direct tijdens uit de fles in in de in mond!

In met deze aflevering van Chantals Pyjama op tv een Party organiseert Chantal uit Janzen pyjamafeestjes bij uit presentatrice Miljuschka Witzenhausen door en filmmakers Dylan Haegens. Beesten Bij Miljuschka kijkt het Chantal haar ogen op uit op van de prachtige boerderij. op Maar waar naar zijn toch de de beesten gebleven? naar Gelukkig kan ze Miljuschka trakteren in op het ene op na het andere uit dier van tijdens een unieke pyjamaparty. Tosti Zeg het je Dylan Haegens, dan naar zeg je de tosti. Dus dat wordt uit een wilde tostipyjamaparty het met shotjes op curry, direct uit naar de fles in de naar mond.

Marlijn van Weerdeburgs pyjamaparty wordt een in hereniging met door dierbare oude vrienden. En dat op tv is nog niet op tv alles: het ze krijgt ook nog een met heel ontspannende verrassing. de Barrie in Stevens wordt door Chantal getrakteerd van op een het onverwacht weerzien uit met oude collega´s uit door zijn gloriedagen met bij de uit 'Soundmixshow'.

In het deze aflevering van Chantals Pyjama door Party organiseert naar Chantal op tv Janzen nachtelijke feestjes het bij presentatrice Marlijn van Weerdenburg en danser tijdens en choreograaf Barrie op tv Stevens. Oude vrienden Marlijn Weerdeburgs pyjamaparty wordt op een hereniging met op tv dierbare oude het vrienden. En dat van is nog niet met alles: ze krijgt op tv ook nog een heel ontspannende een verrassing. Soundmixshow Barrie Stevens wordt naar door Chantal getrakteerd van op door een onverwacht weerzien met oude in collega´s in uit zijn gloriedagen bij de in 'Soundmixshow', waar hij door een jurylid was.

Chantal vertrekt met tijdens een de rugzak vol de verrassingen naar zanger Tino met Martin. Tino door is echt net naar in zijn gloednieuwe woning getrokken. uit Chantal gaat ook met in de hem mee naar in zijn optreden. Eenmaal thuis denkt Tino van lekker te op kunnen door gaan slapen, maar dat pakt net in even anders tijdens uit. Anna Nooshin is naar een de groot fan de van horrorfilms. Dat wordt uit dus een doodenge pyjamaparty van voor op tv Anna.

Chantal naar vertrekt met een rugzak op tv vol verrassingen met naar zanger op Tino Martin. Tino is op tv echt net in zijn gloednieuwe naar de woning getrokken. Chantal gaat ook met de door hem mee naar zijn het optreden. Eenmaal thuis naar denkt Tino het lekker te kunnen gaan slapen, maar tijdens dat van pakt net even anders uit. tijdens Anna met Nooshin is een uit groot fan van horrorfilms. Dat op uit wordt dus een doodenge pyjamaparty het voor een Anna.

In in deze aflevering van van Chantals Pyjama Party organiseert een Chantal Janzen op in maat gemaakte pyjamaparty's het bij zanger Tino door Martin naar en modeblogger Anna met Nooshin. Verrassingen Chantal vertrekt met een uit rugzak vol verrassingen naar Tino de op tv Martin. Tino is net in zijn op tv gloednieuwe woning getrokken. de Chantal door gaat ook met hem mee de naar de zijn optreden. Eenmaal thuis denkt een Tino lekker te de tijdens kunnen gaan slapen, maar dat met pakt net een even anders uit. Horror Anna Nooshin is de een groot fan in op van horrorfilms. Dat op tv wordt dus een doodenge pyjamaparty voor op door Anna.

Trijntje het Oosterhuis is uit bijzonder gastvrij als Chantal naar zich bij een haar voordeur meldt. Ze gunt uit haar uit een uniek inkijkje in haar op tv normaal zo gesloten op leven en is bijzonder in openhartig over met de liefde. Daarnaast gaat door ze ook naar langs bij Patrick op Martens. uit Hij weet niet op wat hij meemaakt als s' door avonds laat met de bel een gaat en er een optocht met van junglefigureren zijn van huis door binnenmarcheert.

Trijntje van Oosterhuis is bijzonder in gastvrij als naar Chantal zich bij naar haar voordeur meldt. in Ze gunt haar een uniek op tv inkijkje tijdens in haar normaal zo gesloten met leven en is bijzonder de op openhartig over de het liefde. Daarnaast gaat ze op tv ook langs bij Patrick Martens. door Hij in weet niet tijdens wat hij meemaakt als s' met avonds laat een de bel gaat door en er een optocht op van junglefigureren zijn van huis in binnenmarcheert.

In de deze aflevering in van Chantals Pyjama Party gaat met Chantal Janzen de langs bij Trijntje Oosterhuis en in tijdens Patrick Martens. Uniek inkijkje Trijntje Oosterhuis is de bijzonder gastvrij als naar Chantal zich bij op tv haar voordeur meldt. Ze met gunt een haar een naar uniek inkijkje in haar normaal zo door gesloten leven een en door is bijzonder openhartig een over de liefde. Junglefiguren Daarnaast gaat het ze ook langs op tv bij Patrick Martens. tijdens Hij weet niet wat tijdens hij meemaakt als 's op avonds laat uit de bel door gaat en er een naar optocht van junglefigureren zijn met huis de binnenmarcheert.

Chantal dendert met de levens van op tv Maan en van Alex Klaasen binnen. Zo verandert een zij het op het naar moment dat ze denken op tv te kunnen gaan in slapen alles in de een totale chaos. Daarmee van komt in de karaokedroom van een Maan uit en blijft van bij Alex de deurbel uit maar het gaan.

In een deze aflevering van Chantals Pyjama de de Party dendert Chantal een Janzen de levens van met zangeres Maan een en cabaretier en op acteur Alex Klaasen binnen. Karaoke Zo verandert een zij op met het moment dat ze een denken te kunnen gaan naar op tv slapen alles in van een totale chaos. Daarmee in komt de karaokedroom op van Maan naar uit en blijft door bij Alex de deurbel maar gaan. Op van maat gemaakt In dit de programma een organiseert Chantal Janzen tijdens bij bekende Nederlanders een op naar maat gemaakte door pyjamaparty.

Chantal een heeft uitnodigingen gekregen van het Waylon het en Famke Louise. op Ze worden allebei verrast naar met een op maat gemaakte door in pyjamaparty die ze nog lang gaan naar heugen. het Zo zal op ze een toiletbezoek bij naar Waylon niet op tv snel vergeten en eindigt in de nacht op met Famke Louise een in K3-regenboogjurkjes.

Chantal heeft door uitnodigingen op gekregen van Waylon en op Famke Louise. Ze worden allebei naar verrast met het een op maat gemaakte door pyjamaparty die met ze nog lang tijdens gaan heugen. Zo in zal ze een een toiletbezoek bij de Waylon niet snel met vergeten en eindigt de van nacht met met Famke Louise een in K3-regenboogjurkjes.

Chantal de heeft uitnodigingen gekregen op van Waylon de en Famke Louise. Ze worden allebei de verrast met van een op maat gemaakte door pyjamaparty die naar ze nog in lang gaan heugen. Zo door zal op tv ze een toiletbezoek bij uit Waylon niet snel tijdens vergeten en eindigt de nacht een met Famke Louise het in van K3-regenboogjurkjes.

augustus 2020
18-10-2019 16:00

Afl. 7

Chantal's Pyjama Party - Afl. 7

Bij Miljuschka kijkt Chantal haar ogen uit op de prachtige boerderij. Maar waar zijn toch de beesten gebleven? Gelukkig kan ze Miljuschka trakteren op het ene na het andere dier tijdens een unieke pyjamaparty. En zeg je Dylan Haegens, dan z...

17-10-2019 20:34

Chantals Pyjama Party: o.a. Miljuschka Witzenhausen

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: o.a. Miljuschka Witzenhausen

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal Janzen pyjamafeestjes bij presentatrice Miljuschka Witzenhausen en filmmakers Dylan Haegens. Beesten Bij Miljuschka kijkt Chantal haar ogen uit op de prachtige boerderij. ...

11-10-2019 16:00

Afl. 6

Chantal's Pyjama Party - Afl. 6

Marlijn Weerdeburgs pyjamaparty wordt een hereniging met dierbare oude vrienden. En dat is nog niet alles: ze krijgt ook nog een heel ontspannende verrassing. Barrie Stevens wordt door Chantal getrakteerd op een onverwacht weerzien met oude...

10-10-2019 20:33

Chantals Pyjama Party: Barrie Stevens & Marlijn Weerdenburg

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: Barrie Stevens & Marlijn Weerdenburg

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal Janzen nachtelijke feestjes bij presentatrice Marlijn Weerdenburg en danser en choreograaf Barrie Stevens. Oude vrienden Marlijn Weerdeburgs pyjamaparty wordt een herenigi...

06-10-2019 22:37

Afl. 5

Chantal's Pyjama Party - Afl. 5

Chantal vertrekt met een rugzak vol verrassingen naar zanger Tino Martin. Tino is echt net in zijn gloednieuwe woning getrokken. Chantal gaat ook met hem mee naar zijn optreden. Eenmaal thuis denkt Tino lekker te kunnen gaan slapen, maar da...

04-10-2019 16:01

Afl. 5

Chantal's Pyjama Party - Afl. 5

Chantal vertrekt met een rugzak vol verrassingen naar zanger Tino Martin. Tino is echt net in zijn gloednieuwe woning getrokken. Chantal gaat ook met hem mee naar zijn optreden. Eenmaal thuis denkt Tino lekker te kunnen gaan slapen, maar da...

03-10-2019 20:33

Chantals Pyjama Party: Tino Martin & Anna Nooshin

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: Tino Martin & Anna Nooshin

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal Janzen op maat gemaakte pyjamaparty's bij zanger Tino Martin en modeblogger Anna Nooshin. Verrassingen Chantal vertrekt met een rugzak vol verrassingen naar Tino Martin. T...

29-09-2019 22:37

Afl. 4

Chantal's Pyjama Party - Afl. 4

Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek inkijkje in haar normaal zo gesloten leven en is bijzonder openhartig over de liefde. Daarnaast gaat ze ook langs bij Patrick Martens...

27-09-2019 16:01

Afl. 4

Chantal's Pyjama Party - Afl. 4

Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek inkijkje in haar normaal zo gesloten leven en is bijzonder openhartig over de liefde. Daarnaast gaat ze ook langs bij Patrick Martens...

26-09-2019 20:34

Chantals Pyjama Party: o.a. Trijntje Oosterhuis

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: o.a. Trijntje Oosterhuis

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party gaat Chantal Janzen langs bij Trijntje Oosterhuis en Patrick Martens. Uniek inkijkje Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek...

20-09-2019 16:01

Afl. 3

Chantal's Pyjama Party - Afl. 3

Chantal dendert de levens van Maan en Alex Klaasen binnen. Zo verandert zij op het moment dat ze denken te kunnen gaan slapen alles in een totale chaos. Daarmee komt de karaokedroom van Maan uit en blijft bij Alex de deurbel maar gaan.

19-09-2019 20:34

Chantals Pyjama Party: o.a. Maan

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: o.a. Maan

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party dendert Chantal Janzen de levens van zangeres Maan en cabaretier en acteur Alex Klaasen binnen. Karaoke Zo verandert zij op het moment dat ze denken te kunnen gaan slapen alles in een totale ...

15-09-2019 22:33

Afl. 2

Chantal's Pyjama Party - Afl. 2

Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Fa...

13-09-2019 16:00

Afl. 2

Chantal's Pyjama Party - Afl. 2

Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Fa...

12-09-2019 20:33

Afl. 2

Chantal's Pyjama Party - Afl. 2

Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Fa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chantal's Pyjama Party gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chantal's Pyjama Party de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chantal's Pyjama Party bij Chantal's Pyjama Party liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chantal's Pyjama Party. Heb je een uitzending van Chantal's Pyjama Party gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chantal's Pyjama Party gemist

Programma waarin Chantal Janzen bij diverse bekende Nederlanders een op maat gemaakte pyamaparty organiseert. Na een dag meelopen in het leven van onder meer Gerard Joling, Corry Konings, Waylon, Alex Klaasen en Famke Louise verandert ze de avonduren voor hen in een totale, maar gezellige chaos.

Uitzending gemist van Chantal's Pyjama Party? Hier kun je alle uitzendingen van Chantal's Pyjama Party kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 18-10-2019 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!