Programma gemist?

Bij Miljuschka kijkt tijdens uit Chantal haar ogen van uit op de prachtige naar boerderij. Maar waar zijn toch op de beesten gebleven? een het Gelukkig kan ze Miljuschka door trakteren op op het ene na het met andere dier een tijdens een unieke pyjamaparty. een En zeg je Dylan de Haegens, dan uit zeg je tosti. naar Dus dat wordt van een wilde tostipyjamaparty op tv met shotjes curry, op direct uit de fles op in de op mond!

In een deze aflevering van naar Chantals Pyjama Party van organiseert Chantal Janzen pyjamafeestjes een bij presentatrice naar Miljuschka Witzenhausen en op tv filmmakers Dylan Haegens. Beesten Bij Miljuschka kijkt in tijdens Chantal haar ogen uit op tv op de de prachtige boerderij. Maar waar het zijn toch de in beesten gebleven? met Gelukkig kan ze in Miljuschka trakteren op het ene met na het andere een dier tijdens van een unieke pyjamaparty. Tosti Zeg je op tv Dylan Haegens, dan een zeg je van tosti. Dus dat tijdens wordt een wilde tostipyjamaparty van met shotjes curry, het direct uit de een fles op in de mond.

Marlijn een Weerdeburgs pyjamaparty wordt een tijdens hereniging met dierbare met oude uit vrienden. En dat is het nog niet alles: tijdens ze krijgt ook nog een van tijdens heel ontspannende verrassing. Barrie Stevens met wordt door Chantal naar getrakteerd op een onverwacht op tv het weerzien met oude van collega´s uit zijn gloriedagen op bij de tijdens 'Soundmixshow'.

In van deze aflevering van Chantals Pyjama tijdens Party organiseert Chantal een naar Janzen nachtelijke feestjes uit bij presentatrice Marlijn Weerdenburg de en danser het en choreograaf Barrie Stevens. Oude vrienden Marlijn door Weerdeburgs pyjamaparty wordt de een hereniging met het dierbare oude vrienden. En naar dat is nog door met niet alles: ze krijgt van ook nog een heel ontspannende de verrassing. Soundmixshow Barrie tijdens Stevens wordt door tijdens Chantal getrakteerd op een een onverwacht met weerzien met oude op collega´s uit zijn gloriedagen bij naar de 'Soundmixshow', waar hij met jurylid in was.

Chantal de vertrekt met een rugzak het vol verrassingen op tv naar zanger van Tino Martin. Tino is echt net op van in zijn gloednieuwe woning getrokken. met Chantal gaat ook met naar hem mee op naar zijn met optreden. Eenmaal een thuis denkt Tino lekker de te kunnen op tv gaan slapen, maar dat met pakt net een even anders uit. in Anna Nooshin is een in groot fan van van horrorfilms. Dat door wordt dus een doodenge pyjamaparty op tv voor naar Anna.

Chantal naar vertrekt met een op rugzak vol verrassingen naar door zanger Tino Martin. Tino met is echt op tv net in zijn op tv gloednieuwe woning van getrokken. Chantal gaat in ook met hem mee naar op tv zijn de optreden. Eenmaal thuis denkt Tino een lekker te met kunnen het gaan slapen, maar dat pakt door net tijdens even anders uit. Anna Nooshin in is een in groot fan van horrorfilms. op Dat wordt dus een met van doodenge pyjamaparty voor een Anna.

In naar deze aflevering van door Chantals Pyjama Party organiseert de Chantal Janzen de op maat gemaakte pyjamaparty's bij op tv zanger Tino Martin uit en modeblogger Anna tijdens Nooshin. Verrassingen Chantal vertrekt met tijdens een rugzak het vol verrassingen naar op tv Tino Martin. het Tino is op tv net in zijn gloednieuwe tijdens woning getrokken. Chantal gaat naar ook met hem op tv mee een naar zijn optreden. Eenmaal thuis door denkt Tino lekker tijdens te op kunnen gaan slapen, maar dat op pakt een net even anders uit. Horror Anna Nooshin is naar uit een groot fan van horrorfilms. Dat tijdens wordt naar dus een doodenge pyjamaparty voor tijdens het Anna.

Trijntje Oosterhuis is het bijzonder gastvrij als met Chantal zich de bij haar de voordeur meldt. Ze een gunt haar een uniek inkijkje op tijdens in haar normaal tijdens zo gesloten leven en is in bijzonder openhartig met over de uit liefde. Daarnaast gaat ze het ook langs uit bij Patrick Martens. Hij tijdens weet niet wat met hij meemaakt uit als s' avonds laat de tijdens bel gaat en er naar een op optocht van het junglefigureren zijn huis met binnenmarcheert.

Trijntje Oosterhuis is het bijzonder uit gastvrij als uit Chantal zich bij de haar voordeur meldt. Ze van gunt haar een van uniek inkijkje op in haar normaal de zo gesloten leven in en is bijzonder openhartig naar over de liefde. Daarnaast gaat tijdens ze ook langs met bij Patrick Martens. tijdens Hij de weet niet wat hij meemaakt door als s' op avonds laat de de bel tijdens gaat en er tijdens een optocht van junglefigureren zijn naar huis het binnenmarcheert.

In de deze aflevering van in Chantals Pyjama Party gaat tijdens Chantal tijdens Janzen langs bij Trijntje Oosterhuis en uit op tv Patrick Martens. Uniek inkijkje Trijntje uit Oosterhuis is bijzonder gastvrij als naar Chantal zich op bij haar voordeur een meldt. Ze gunt een haar een uniek inkijkje in op haar normaal op zo gesloten leven en tijdens is bijzonder openhartig naar over op de liefde. Junglefiguren Daarnaast gaat ze het ook langs bij Patrick op op tv Martens. Hij weet niet wat hij naar meemaakt in als 's avonds naar laat de bel gaat en van van er een optocht van junglefigureren door zijn huis met binnenmarcheert.

Chantal het dendert de levens van Maan tijdens en Alex op tv Klaasen binnen. Zo een verandert zij op het een moment dat ze de denken te op tv kunnen het gaan slapen alles in een totale van chaos. op Daarmee komt de karaokedroom in van Maan de uit en door blijft bij Alex de deurbel in maar tijdens gaan.

In in deze aflevering met van Chantals Pyjama Party dendert Chantal tijdens Janzen de naar levens van van zangeres Maan het en cabaretier en de acteur Alex Klaasen binnen. Karaoke Zo verandert zij naar het op het moment de dat ze denken te kunnen gaan door slapen alles van in een het totale chaos. tijdens Daarmee komt de uit karaokedroom van Maan door uit en blijft in bij Alex de deurbel maar naar gaan. Op maat naar gemaakt In dit programma op organiseert Chantal Janzen uit bij bekende Nederlanders het een op maat gemaakte een pyjamaparty.

Chantal heeft in uitnodigingen gekregen van Waylon het tijdens en Famke Louise. Ze worden met allebei verrast met met een op een maat gemaakte pyjamaparty die een ze een nog lang gaan heugen. Zo het zal ze een een toiletbezoek uit bij Waylon niet tijdens snel vergeten en tijdens eindigt de nacht met uit Famke Louise in in K3-regenboogjurkjes.

Chantal heeft naar uitnodigingen gekregen van Waylon met en Famke Louise. het Ze van worden allebei verrast met de een met op maat gemaakte pyjamaparty die ze het nog lang gaan de heugen. op Zo zal ze een toiletbezoek het bij Waylon niet op snel een vergeten en eindigt de nacht het met naar Famke Louise op in K3-regenboogjurkjes.

Chantal de heeft uitnodigingen gekregen van Waylon de en een Famke Louise. in Ze worden allebei uit verrast met een naar op maat gemaakte pyjamaparty die de ze nog lang van gaan heugen. Zo met zal ze een in toiletbezoek bij Waylon niet het uit snel vergeten en op eindigt de nacht op tv met Famke Louise in uit K3-regenboogjurkjes.

april 2021
18-10-2019 16:00

Afl. 7

Chantal's Pyjama Party - Afl. 7

Bij Miljuschka kijkt Chantal haar ogen uit op de prachtige boerderij. Maar waar zijn toch de beesten gebleven? Gelukkig kan ze Miljuschka trakteren op het ene na het andere dier tijdens een unieke pyjamaparty. En zeg je Dylan Haegens, dan z...

17-10-2019 20:34

Chantals Pyjama Party: o.a. Miljuschka Witzenhausen

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: o.a. Miljuschka Witzenhausen

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal Janzen pyjamafeestjes bij presentatrice Miljuschka Witzenhausen en filmmakers Dylan Haegens. Beesten Bij Miljuschka kijkt Chantal haar ogen uit op de prachtige boerderij. ...

11-10-2019 16:00

Afl. 6

Chantal's Pyjama Party - Afl. 6

Marlijn Weerdeburgs pyjamaparty wordt een hereniging met dierbare oude vrienden. En dat is nog niet alles: ze krijgt ook nog een heel ontspannende verrassing. Barrie Stevens wordt door Chantal getrakteerd op een onverwacht weerzien met oude...

10-10-2019 20:33

Chantals Pyjama Party: Barrie Stevens & Marlijn Weerdenburg

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: Barrie Stevens & Marlijn Weerdenburg

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal Janzen nachtelijke feestjes bij presentatrice Marlijn Weerdenburg en danser en choreograaf Barrie Stevens. Oude vrienden Marlijn Weerdeburgs pyjamaparty wordt een herenigi...

06-10-2019 22:37

Afl. 5

Chantal's Pyjama Party - Afl. 5

Chantal vertrekt met een rugzak vol verrassingen naar zanger Tino Martin. Tino is echt net in zijn gloednieuwe woning getrokken. Chantal gaat ook met hem mee naar zijn optreden. Eenmaal thuis denkt Tino lekker te kunnen gaan slapen, maar da...

04-10-2019 16:01

Afl. 5

Chantal's Pyjama Party - Afl. 5

Chantal vertrekt met een rugzak vol verrassingen naar zanger Tino Martin. Tino is echt net in zijn gloednieuwe woning getrokken. Chantal gaat ook met hem mee naar zijn optreden. Eenmaal thuis denkt Tino lekker te kunnen gaan slapen, maar da...

03-10-2019 20:33

Chantals Pyjama Party: Tino Martin & Anna Nooshin

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: Tino Martin & Anna Nooshin

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal Janzen op maat gemaakte pyjamaparty's bij zanger Tino Martin en modeblogger Anna Nooshin. Verrassingen Chantal vertrekt met een rugzak vol verrassingen naar Tino Martin. T...

29-09-2019 22:37

Afl. 4

Chantal's Pyjama Party - Afl. 4

Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek inkijkje in haar normaal zo gesloten leven en is bijzonder openhartig over de liefde. Daarnaast gaat ze ook langs bij Patrick Martens...

27-09-2019 16:01

Afl. 4

Chantal's Pyjama Party - Afl. 4

Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek inkijkje in haar normaal zo gesloten leven en is bijzonder openhartig over de liefde. Daarnaast gaat ze ook langs bij Patrick Martens...

26-09-2019 20:34

Chantals Pyjama Party: o.a. Trijntje Oosterhuis

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: o.a. Trijntje Oosterhuis

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party gaat Chantal Janzen langs bij Trijntje Oosterhuis en Patrick Martens. Uniek inkijkje Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek...

20-09-2019 16:01

Afl. 3

Chantal's Pyjama Party - Afl. 3

Chantal dendert de levens van Maan en Alex Klaasen binnen. Zo verandert zij op het moment dat ze denken te kunnen gaan slapen alles in een totale chaos. Daarmee komt de karaokedroom van Maan uit en blijft bij Alex de deurbel maar gaan.

19-09-2019 20:34

Chantals Pyjama Party: o.a. Maan

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: o.a. Maan

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party dendert Chantal Janzen de levens van zangeres Maan en cabaretier en acteur Alex Klaasen binnen. Karaoke Zo verandert zij op het moment dat ze denken te kunnen gaan slapen alles in een totale ...

15-09-2019 22:33

Afl. 2

Chantal's Pyjama Party - Afl. 2

Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Fa...

13-09-2019 16:00

Afl. 2

Chantal's Pyjama Party - Afl. 2

Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Fa...

12-09-2019 20:33

Afl. 2

Chantal's Pyjama Party - Afl. 2

Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Fa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chantal's Pyjama Party gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chantal's Pyjama Party de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chantal's Pyjama Party bij Chantal's Pyjama Party liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chantal's Pyjama Party. Heb je een uitzending van Chantal's Pyjama Party gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chantal's Pyjama Party gemist

Programma waarin Chantal Janzen bij diverse bekende Nederlanders een op maat gemaakte pyamaparty organiseert. Na een dag meelopen in het leven van onder meer Gerard Joling, Corry Konings, Waylon, Alex Klaasen en Famke Louise verandert ze de avonduren voor hen in een totale, maar gezellige chaos.

Uitzending gemist van Chantal's Pyjama Party? Hier kun je alle uitzendingen van Chantal's Pyjama Party kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 18-10-2019 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!