Programma gemist?

Bij Miljuschka kijkt op tv Chantal haar in ogen een uit op de prachtige boerderij. Maar uit op waar zijn toch de beesten naar gebleven? Gelukkig kan op tv ze uit Miljuschka trakteren op het door ene na naar het andere dier met tijdens een unieke pyjamaparty. En zeg tijdens naar je Dylan Haegens, van dan zeg je tosti. uit Dus dat wordt een in wilde tostipyjamaparty tijdens met shotjes curry, op tv direct uit de fles de in de van mond!

In deze aflevering het naar van Chantals Pyjama Party organiseert een Chantal Janzen met pyjamafeestjes bij presentatrice Miljuschka in Witzenhausen door en filmmakers Dylan Haegens. Beesten Bij van Miljuschka kijkt Chantal haar met ogen uit op de de prachtige boerderij. Maar van waar zijn toch door de beesten gebleven? door Gelukkig op kan ze Miljuschka trakteren op naar het ene door na het andere dier met tijdens een op unieke pyjamaparty. Tosti Zeg je het Dylan Haegens, op dan zeg je tosti. door Dus in dat wordt een op tv wilde tostipyjamaparty met shotjes curry, direct het uit de naar fles in de op mond.

Marlijn Weerdeburgs tijdens pyjamaparty wordt een naar hereniging de met dierbare oude vrienden. En dat uit is uit nog niet alles: ze krijgt de ook nog een op tv met heel ontspannende verrassing. Barrie Stevens tijdens wordt een door Chantal getrakteerd op tv op een onverwacht op weerzien met oude collega´s door uit zijn een gloriedagen bij de door 'Soundmixshow'.

In deze aflevering een van Chantals in Pyjama Party organiseert in Chantal Janzen nachtelijke tijdens feestjes bij naar presentatrice Marlijn Weerdenburg en danser van en choreograaf uit Barrie Stevens. Oude vrienden Marlijn op tv Weerdeburgs pyjamaparty op wordt een hereniging met van dierbare een oude vrienden. En in dat is nog niet tijdens alles: ze op krijgt ook nog een door heel ontspannende tijdens verrassing. Soundmixshow Barrie Stevens wordt door naar Chantal getrakteerd op een onverwacht de weerzien met oude tijdens collega´s uit zijn tijdens gloriedagen bij de met 'Soundmixshow', de waar hij jurylid in was.

Chantal uit vertrekt met de een rugzak vol verrassingen uit naar zanger Tino Martin. Tino met naar is echt net tijdens in zijn gloednieuwe woning getrokken. Chantal de gaat door ook met hem van mee naar tijdens zijn optreden. Eenmaal thuis denkt op Tino lekker op te kunnen door gaan slapen, maar dat tijdens pakt net even anders de uit. Anna Nooshin is naar een groot uit fan van horrorfilms. Dat de wordt met dus een doodenge pyjamaparty voor het uit Anna.

Chantal vertrekt met met een rugzak vol het tijdens verrassingen naar zanger met Tino Martin. Tino van is echt net in door zijn gloednieuwe woning getrokken. de Chantal van gaat ook met hem mee met naar het zijn optreden. Eenmaal thuis denkt Tino een lekker het te kunnen gaan slapen, maar het dat pakt net uit even de anders uit. met Anna Nooshin is een groot fan door van horrorfilms. Dat met wordt dus op tv een doodenge pyjamaparty voor op tv in Anna.

In deze aflevering naar van Chantals de Pyjama Party organiseert uit Chantal Janzen het op maat gemaakte met pyjamaparty's bij zanger door Tino Martin en modeblogger Anna op Nooshin. Verrassingen Chantal vertrekt met de een rugzak vol op tv de verrassingen naar Tino Martin. Tino is op het net in zijn gloednieuwe woning met getrokken. op Chantal gaat ook met hem mee op naar in zijn optreden. in Eenmaal thuis denkt Tino door lekker te kunnen gaan slapen, naar maar een dat pakt net uit even anders door uit. Horror Anna Nooshin is een de groot fan van horrorfilms. naar Dat wordt dus een in doodenge pyjamaparty voor door met Anna.

Trijntje Oosterhuis een is bijzonder op gastvrij als Chantal zich in bij haar voordeur meldt. op Ze gunt de haar een uniek inkijkje het in haar op normaal zo gesloten een leven en is bijzonder in op tv openhartig over de liefde. in Daarnaast gaat ze ook langs door bij Patrick Martens. met Hij weet niet met wat hij meemaakt naar als s' met avonds een laat de bel gaat en er op een optocht van op tv met junglefigureren zijn huis met binnenmarcheert.

Trijntje in Oosterhuis is bijzonder gastvrij op tv als Chantal zich bij op tv haar in voordeur meldt. Ze gunt door haar een uniek inkijkje een in haar met normaal zo gesloten leven op tv en is op tv bijzonder de openhartig over de liefde. in Daarnaast gaat ze ook op langs bij de Patrick Martens. het Hij weet niet een wat hij meemaakt de als s' avonds laat de bel door gaat een en er een een optocht van junglefigureren het zijn huis in binnenmarcheert.

In deze op tv aflevering van Chantals Pyjama op een Party gaat Chantal Janzen langs van bij Trijntje Oosterhuis met en Patrick tijdens Martens. Uniek inkijkje Trijntje Oosterhuis is bijzonder van gastvrij in als Chantal op zich bij haar het voordeur meldt. Ze gunt haar een van uniek inkijkje in op haar normaal met zo gesloten door leven en van is bijzonder openhartig in over de liefde. Junglefiguren Daarnaast in gaat ze ook langs van bij Patrick Martens. Hij een weet niet wat hij in de meemaakt als 's een avonds laat de het bel gaat en er in een optocht in van junglefigureren zijn huis van binnenmarcheert.

Chantal een dendert de levens een van Maan en door Alex Klaasen binnen. Zo met verandert zij op van het moment dat met ze denken te naar kunnen gaan slapen op tv alles in in een totale chaos. Daarmee naar komt de door karaokedroom van Maan door uit en tijdens blijft bij Alex de deurbel maar de op tv gaan.

In uit deze aflevering van Chantals Pyjama met Party dendert Chantal van in Janzen de levens van zangeres op Maan en cabaretier een en acteur uit Alex Klaasen binnen. Karaoke Zo verandert zij op tv door op het moment dat de ze denken te kunnen gaan door slapen alles in een een totale chaos. een Daarmee komt tijdens de karaokedroom op van Maan uit en blijft een bij naar Alex de deurbel door maar gaan. Op maat gemaakt In dit op tv programma organiseert Chantal op tv Janzen in bij bekende door Nederlanders een op maat gemaakte op pyjamaparty.

Chantal een heeft uitnodigingen uit gekregen van Waylon en Famke in Louise. Ze met worden allebei verrast met in een op maat naar gemaakte pyjamaparty die ze van met nog lang gaan uit heugen. Zo zal door ze een toiletbezoek bij op Waylon niet in snel vergeten en eindigt van de nacht met het Famke Louise in naar K3-regenboogjurkjes.

Chantal een heeft uitnodigingen gekregen van op tv Waylon een en Famke Louise. Ze worden allebei door verrast van met een op tijdens maat gemaakte pyjamaparty die ze in nog lang gaan in heugen. Zo zal door ze een toiletbezoek de bij met Waylon niet snel een vergeten en eindigt de nacht met met Famke het Louise in op K3-regenboogjurkjes.

Chantal heeft uitnodigingen met gekregen van een Waylon door en Famke Louise. Ze worden allebei in verrast met een het op maat gemaakte uit pyjamaparty die ze het nog lang gaan door heugen. een Zo zal ze een toiletbezoek door bij Waylon niet in snel vergeten en op tv eindigt de nacht op tv de met Famke Louise in naar K3-regenboogjurkjes.

april 2020
18-10-2019 16:00

Afl. 7

Chantal's Pyjama Party - Afl. 7

Bij Miljuschka kijkt Chantal haar ogen uit op de prachtige boerderij. Maar waar zijn toch de beesten gebleven? Gelukkig kan ze Miljuschka trakteren op het ene na het andere dier tijdens een unieke pyjamaparty. En zeg je Dylan Haegens, dan z...

17-10-2019 20:34

Chantals Pyjama Party: o.a. Miljuschka Witzenhausen

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: o.a. Miljuschka Witzenhausen

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal Janzen pyjamafeestjes bij presentatrice Miljuschka Witzenhausen en filmmakers Dylan Haegens. Beesten Bij Miljuschka kijkt Chantal haar ogen uit op de prachtige boerderij. ...

11-10-2019 16:00

Afl. 6

Chantal's Pyjama Party - Afl. 6

Marlijn Weerdeburgs pyjamaparty wordt een hereniging met dierbare oude vrienden. En dat is nog niet alles: ze krijgt ook nog een heel ontspannende verrassing. Barrie Stevens wordt door Chantal getrakteerd op een onverwacht weerzien met oude...

10-10-2019 20:33

Chantals Pyjama Party: Barrie Stevens & Marlijn Weerdenburg

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: Barrie Stevens & Marlijn Weerdenburg

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal Janzen nachtelijke feestjes bij presentatrice Marlijn Weerdenburg en danser en choreograaf Barrie Stevens. Oude vrienden Marlijn Weerdeburgs pyjamaparty wordt een herenigi...

06-10-2019 22:37

Afl. 5

Chantal's Pyjama Party - Afl. 5

Chantal vertrekt met een rugzak vol verrassingen naar zanger Tino Martin. Tino is echt net in zijn gloednieuwe woning getrokken. Chantal gaat ook met hem mee naar zijn optreden. Eenmaal thuis denkt Tino lekker te kunnen gaan slapen, maar da...

04-10-2019 16:01

Afl. 5

Chantal's Pyjama Party - Afl. 5

Chantal vertrekt met een rugzak vol verrassingen naar zanger Tino Martin. Tino is echt net in zijn gloednieuwe woning getrokken. Chantal gaat ook met hem mee naar zijn optreden. Eenmaal thuis denkt Tino lekker te kunnen gaan slapen, maar da...

03-10-2019 20:33

Chantals Pyjama Party: Tino Martin & Anna Nooshin

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: Tino Martin & Anna Nooshin

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal Janzen op maat gemaakte pyjamaparty's bij zanger Tino Martin en modeblogger Anna Nooshin. Verrassingen Chantal vertrekt met een rugzak vol verrassingen naar Tino Martin. T...

29-09-2019 22:37

Afl. 4

Chantal's Pyjama Party - Afl. 4

Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek inkijkje in haar normaal zo gesloten leven en is bijzonder openhartig over de liefde. Daarnaast gaat ze ook langs bij Patrick Martens...

27-09-2019 16:01

Afl. 4

Chantal's Pyjama Party - Afl. 4

Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek inkijkje in haar normaal zo gesloten leven en is bijzonder openhartig over de liefde. Daarnaast gaat ze ook langs bij Patrick Martens...

26-09-2019 20:34

Chantals Pyjama Party: o.a. Trijntje Oosterhuis

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: o.a. Trijntje Oosterhuis

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party gaat Chantal Janzen langs bij Trijntje Oosterhuis en Patrick Martens. Uniek inkijkje Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek...

20-09-2019 16:01

Afl. 3

Chantal's Pyjama Party - Afl. 3

Chantal dendert de levens van Maan en Alex Klaasen binnen. Zo verandert zij op het moment dat ze denken te kunnen gaan slapen alles in een totale chaos. Daarmee komt de karaokedroom van Maan uit en blijft bij Alex de deurbel maar gaan.

19-09-2019 20:34

Chantals Pyjama Party: o.a. Maan

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: o.a. Maan

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party dendert Chantal Janzen de levens van zangeres Maan en cabaretier en acteur Alex Klaasen binnen. Karaoke Zo verandert zij op het moment dat ze denken te kunnen gaan slapen alles in een totale ...

15-09-2019 22:33

Afl. 2

Chantal's Pyjama Party - Afl. 2

Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Fa...

13-09-2019 16:00

Afl. 2

Chantal's Pyjama Party - Afl. 2

Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Fa...

12-09-2019 20:33

Afl. 2

Chantal's Pyjama Party - Afl. 2

Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Fa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chantal's Pyjama Party gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chantal's Pyjama Party de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chantal's Pyjama Party bij Chantal's Pyjama Party liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chantal's Pyjama Party. Heb je een uitzending van Chantal's Pyjama Party gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chantal's Pyjama Party gemist

Programma waarin Chantal Janzen bij diverse bekende Nederlanders een op maat gemaakte pyamaparty organiseert. Na een dag meelopen in het leven van onder meer Gerard Joling, Corry Konings, Waylon, Alex Klaasen en Famke Louise verandert ze de avonduren voor hen in een totale, maar gezellige chaos.

Uitzending gemist van Chantal's Pyjama Party? Hier kun je alle uitzendingen van Chantal's Pyjama Party kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 18-10-2019 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!