Programma gemist?

Bij op Miljuschka kijkt Chantal van haar ogen uit op de van prachtige in boerderij. Maar waar zijn toch een de tijdens beesten gebleven? op Gelukkig kan ze Miljuschka een trakteren op van het ene na het andere op tv dier tijdens door een unieke pyjamaparty. tijdens En zeg je Dylan Haegens, een dan zeg je van tosti. in Dus dat wordt een het wilde tostipyjamaparty met shotjes op met curry, direct uit de op fles in de op mond!

In met deze aflevering van een Chantals Pyjama Party organiseert tijdens Chantal Janzen pyjamafeestjes naar bij op presentatrice Miljuschka Witzenhausen het en filmmakers Dylan Haegens. Beesten Bij Miljuschka uit kijkt Chantal haar ogen in uit op de uit prachtige boerderij. naar Maar waar zijn toch door met de beesten gebleven? naar Gelukkig kan ze Miljuschka het trakteren op het het ene na het het andere dier tijdens een op unieke pyjamaparty. Tosti Zeg je naar Dylan naar Haegens, dan zeg je tosti. uit Dus dat wordt op een wilde tostipyjamaparty uit met uit shotjes curry, direct door uit de fles in de met mond.

Marlijn Weerdeburgs tijdens pyjamaparty wordt een hereniging het met dierbare oude tijdens de vrienden. En dat door is nog niet alles: ze een krijgt ook nog een met heel ontspannende verrassing. een Barrie op tv Stevens wordt op tv door Chantal getrakteerd het op een onverwacht weerzien met op oude collega´s uit een zijn gloriedagen bij van de op tv 'Soundmixshow'.

In deze aflevering een op tv van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal in Janzen nachtelijke door feestjes bij naar presentatrice Marlijn Weerdenburg en met danser en choreograaf Barrie de Stevens. Oude vrienden Marlijn een Weerdeburgs pyjamaparty wordt een een hereniging met dierbare op tv het oude vrienden. En dat is nog het naar niet alles: ze op tv krijgt ook nog tijdens een heel ontspannende het verrassing. Soundmixshow Barrie Stevens wordt door Chantal op tv getrakteerd op een onverwacht door weerzien met tijdens oude collega´s uit tijdens zijn gloriedagen het bij de 'Soundmixshow', de waar hij jurylid naar was.

Chantal vertrekt met met een rugzak vol een verrassingen naar zanger van door Tino Martin. Tino naar is echt net in zijn met gloednieuwe woning getrokken. tijdens Chantal een gaat ook met tijdens hem mee naar zijn optreden. in Eenmaal thuis het denkt Tino lekker een te kunnen gaan slapen, maar op tv dat pakt door net even naar anders uit. Anna Nooshin van is een groot fan van van met horrorfilms. Dat wordt dus een uit doodenge pyjamaparty op voor het Anna.

Chantal het vertrekt met naar een rugzak vol verrassingen naar van zanger Tino Martin. Tino de is naar echt net in zijn gloednieuwe door woning het getrokken. Chantal gaat de ook met hem tijdens mee naar zijn optreden. naar Eenmaal thuis het denkt Tino het lekker te kunnen gaan slapen, maar een dat pakt net het door even anders uit. Anna Nooshin de is de een groot fan van horrorfilms. door Dat op tv wordt dus een doodenge tijdens pyjamaparty voor het Anna.

In het deze aflevering van Chantals uit Pyjama Party tijdens organiseert Chantal Janzen op van maat op tv gemaakte pyjamaparty's bij het zanger Tino Martin en van modeblogger Anna Nooshin. Verrassingen Chantal vertrekt met tijdens een met rugzak vol verrassingen met naar Tino Martin. Tino is naar net op tv in zijn gloednieuwe de woning getrokken. Chantal op gaat ook met het hem mee naar zijn uit optreden. Eenmaal thuis op denkt Tino tijdens lekker te kunnen gaan tijdens slapen, maar dat pakt op tv net uit even anders uit uit. Horror Anna Nooshin is een op groot fan van op horrorfilms. Dat op wordt dus een doodenge pyjamaparty voor het met Anna.

Trijntje Oosterhuis is op naar bijzonder gastvrij als Chantal zich een bij haar op voordeur meldt. met Ze gunt haar een uniek inkijkje van in uit haar normaal naar zo gesloten leven en van is bijzonder openhartig over de naar liefde. van Daarnaast gaat ze naar ook langs bij Patrick Martens. de Hij weet van niet wat tijdens hij meemaakt door als s' avonds laat de een bel gaat en er door naar een optocht van junglefigureren een zijn huis in binnenmarcheert.

Trijntje Oosterhuis de is bijzonder door gastvrij als tijdens Chantal zich bij haar naar voordeur meldt. Ze gunt haar een een uniek uit inkijkje in haar normaal van de zo gesloten leven en een is bijzonder openhartig uit over de liefde. uit Daarnaast gaat ze ook een langs bij Patrick op tv Martens. uit Hij weet niet wat een hij meemaakt als de s' avonds laat naar de bel op tv gaat en er de een optocht van junglefigureren zijn tijdens huis het binnenmarcheert.

In deze met aflevering van Chantals de Pyjama Party gaat Chantal in het Janzen langs bij Trijntje Oosterhuis naar en Patrick naar Martens. Uniek inkijkje Trijntje Oosterhuis is bijzonder in gastvrij uit als Chantal naar zich bij haar op voordeur meldt. Ze gunt door haar een uniek inkijkje in in haar normaal zo op gesloten in leven en is bijzonder openhartig in over de een liefde. Junglefiguren Daarnaast gaat ze door ook langs bij in Patrick Martens. met Hij weet niet tijdens wat hij meemaakt als het 's op tv avonds laat de bel gaat en de een er een optocht van van junglefigureren zijn huis met binnenmarcheert.

Chantal dendert de het met levens van Maan en Alex door Klaasen binnen. Zo van verandert van zij op het in moment dat ze door denken te kunnen gaan slapen alles uit op tv in een totale uit chaos. Daarmee komt de op karaokedroom van Maan uit en tijdens blijft bij door Alex de deurbel op maar door gaan.

In deze aflevering het van met Chantals Pyjama Party op tv dendert Chantal Janzen de het levens van zangeres een Maan met en cabaretier en naar acteur Alex Klaasen door binnen. Karaoke Zo verandert zij door op het moment dat ze de denken te van kunnen gaan slapen alles uit in een totale door chaos. Daarmee komt de op karaokedroom de van Maan uit uit en blijft bij Alex met de deurbel maar gaan. Op van maat naar gemaakt In dit programma organiseert uit Chantal op Janzen bij bekende naar Nederlanders een op maat met gemaakte pyjamaparty.

Chantal door heeft uitnodigingen gekregen van een Waylon en Famke op Louise. Ze worden allebei door verrast met uit een op een maat gemaakte een pyjamaparty die ze nog tijdens lang gaan heugen. Zo zal door ze uit een toiletbezoek bij van Waylon niet snel vergeten en op tv eindigt de nacht op tv met Famke Louise met in tijdens K3-regenboogjurkjes.

Chantal heeft uitnodigingen naar in gekregen van Waylon en Famke van Louise. een Ze worden allebei verrast met een tijdens op tv op maat gemaakte pyjamaparty die ze een met nog lang gaan heugen. op Zo zal op tv ze een toiletbezoek bij Waylon niet van snel vergeten het en eindigt de op nacht met het Famke Louise in in K3-regenboogjurkjes.

Chantal heeft uitnodigingen de gekregen de van Waylon en Famke op tv Louise. Ze worden allebei door met verrast met een de op maat gemaakte pyjamaparty een die ze nog lang naar gaan heugen. Zo in zal ze een door toiletbezoek door bij Waylon niet de snel vergeten en een eindigt de nacht met Famke tijdens Louise in op tv K3-regenboogjurkjes.

januari 2020
18-10-2019 16:00

Afl. 7

Chantal's Pyjama Party - Afl. 7

Bij Miljuschka kijkt Chantal haar ogen uit op de prachtige boerderij. Maar waar zijn toch de beesten gebleven? Gelukkig kan ze Miljuschka trakteren op het ene na het andere dier tijdens een unieke pyjamaparty. En zeg je Dylan Haegens, dan z...

17-10-2019 20:34

Chantals Pyjama Party: o.a. Miljuschka Witzenhausen

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: o.a. Miljuschka Witzenhausen

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal Janzen pyjamafeestjes bij presentatrice Miljuschka Witzenhausen en filmmakers Dylan Haegens. Beesten Bij Miljuschka kijkt Chantal haar ogen uit op de prachtige boerderij. ...

11-10-2019 16:00

Afl. 6

Chantal's Pyjama Party - Afl. 6

Marlijn Weerdeburgs pyjamaparty wordt een hereniging met dierbare oude vrienden. En dat is nog niet alles: ze krijgt ook nog een heel ontspannende verrassing. Barrie Stevens wordt door Chantal getrakteerd op een onverwacht weerzien met oude...

10-10-2019 20:33

Chantals Pyjama Party: Barrie Stevens & Marlijn Weerdenburg

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: Barrie Stevens & Marlijn Weerdenburg

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal Janzen nachtelijke feestjes bij presentatrice Marlijn Weerdenburg en danser en choreograaf Barrie Stevens. Oude vrienden Marlijn Weerdeburgs pyjamaparty wordt een herenigi...

06-10-2019 22:37

Afl. 5

Chantal's Pyjama Party - Afl. 5

Chantal vertrekt met een rugzak vol verrassingen naar zanger Tino Martin. Tino is echt net in zijn gloednieuwe woning getrokken. Chantal gaat ook met hem mee naar zijn optreden. Eenmaal thuis denkt Tino lekker te kunnen gaan slapen, maar da...

04-10-2019 16:01

Afl. 5

Chantal's Pyjama Party - Afl. 5

Chantal vertrekt met een rugzak vol verrassingen naar zanger Tino Martin. Tino is echt net in zijn gloednieuwe woning getrokken. Chantal gaat ook met hem mee naar zijn optreden. Eenmaal thuis denkt Tino lekker te kunnen gaan slapen, maar da...

03-10-2019 20:33

Chantals Pyjama Party: Tino Martin & Anna Nooshin

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: Tino Martin & Anna Nooshin

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal Janzen op maat gemaakte pyjamaparty's bij zanger Tino Martin en modeblogger Anna Nooshin. Verrassingen Chantal vertrekt met een rugzak vol verrassingen naar Tino Martin. T...

29-09-2019 22:37

Afl. 4

Chantal's Pyjama Party - Afl. 4

Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek inkijkje in haar normaal zo gesloten leven en is bijzonder openhartig over de liefde. Daarnaast gaat ze ook langs bij Patrick Martens...

27-09-2019 16:01

Afl. 4

Chantal's Pyjama Party - Afl. 4

Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek inkijkje in haar normaal zo gesloten leven en is bijzonder openhartig over de liefde. Daarnaast gaat ze ook langs bij Patrick Martens...

26-09-2019 20:34

Chantals Pyjama Party: o.a. Trijntje Oosterhuis

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: o.a. Trijntje Oosterhuis

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party gaat Chantal Janzen langs bij Trijntje Oosterhuis en Patrick Martens. Uniek inkijkje Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek...

20-09-2019 16:01

Afl. 3

Chantal's Pyjama Party - Afl. 3

Chantal dendert de levens van Maan en Alex Klaasen binnen. Zo verandert zij op het moment dat ze denken te kunnen gaan slapen alles in een totale chaos. Daarmee komt de karaokedroom van Maan uit en blijft bij Alex de deurbel maar gaan.

19-09-2019 20:34

Chantals Pyjama Party: o.a. Maan

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: o.a. Maan

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party dendert Chantal Janzen de levens van zangeres Maan en cabaretier en acteur Alex Klaasen binnen. Karaoke Zo verandert zij op het moment dat ze denken te kunnen gaan slapen alles in een totale ...

15-09-2019 22:33

Afl. 2

Chantal's Pyjama Party - Afl. 2

Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Fa...

13-09-2019 16:00

Afl. 2

Chantal's Pyjama Party - Afl. 2

Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Fa...

12-09-2019 20:33

Afl. 2

Chantal's Pyjama Party - Afl. 2

Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Fa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chantal's Pyjama Party gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chantal's Pyjama Party de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chantal's Pyjama Party bij Chantal's Pyjama Party liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chantal's Pyjama Party. Heb je een uitzending van Chantal's Pyjama Party gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chantal's Pyjama Party gemist

Programma waarin Chantal Janzen bij diverse bekende Nederlanders een op maat gemaakte pyamaparty organiseert. Na een dag meelopen in het leven van onder meer Gerard Joling, Corry Konings, Waylon, Alex Klaasen en Famke Louise verandert ze de avonduren voor hen in een totale, maar gezellige chaos.

Uitzending gemist van Chantal's Pyjama Party? Hier kun je alle uitzendingen van Chantal's Pyjama Party kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 18-10-2019 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!