Programma gemist?

Bij Miljuschka naar kijkt Chantal haar uit ogen uit op een de op tv prachtige boerderij. Maar waar zijn op tv toch de beesten gebleven? de op Gelukkig kan ze Miljuschka trakteren op naar het ene uit na het andere dier naar tijdens een de unieke pyjamaparty. En op zeg je een Dylan Haegens, met dan zeg je tosti. het Dus dat wordt een een wilde tostipyjamaparty met op shotjes curry, van direct uit de fles in de de de mond!

In deze aflevering met van Chantals op tv Pyjama Party organiseert Chantal door in Janzen pyjamafeestjes bij presentatrice van Miljuschka Witzenhausen uit en filmmakers Dylan Haegens. Beesten Bij Miljuschka tijdens kijkt Chantal met haar ogen uit op de uit prachtige boerderij. Maar in waar een zijn toch de beesten het gebleven? in Gelukkig kan ze Miljuschka in trakteren op het ene naar na het van andere dier tijdens uit een unieke pyjamaparty. Tosti Zeg met je Dylan Haegens, dan zeg op tv je tosti. Dus in dat wordt tijdens een wilde van tostipyjamaparty met het shotjes curry, direct uit de fles naar in de een mond.

Marlijn Weerdeburgs pyjamaparty op wordt een tijdens hereniging de met dierbare oude vrienden. de En dat is de nog niet alles: ze van krijgt ook een nog een heel ontspannende verrassing. op Barrie op Stevens wordt door Chantal met getrakteerd op een door onverwacht op weerzien met oude op tv collega´s uit zijn gloriedagen bij een de uit 'Soundmixshow'.

In op deze aflevering van Chantals met Pyjama Party door organiseert Chantal Janzen nachtelijke uit feestjes bij presentatrice een Marlijn naar Weerdenburg en danser van en choreograaf Barrie Stevens. Oude vrienden Marlijn Weerdeburgs het de pyjamaparty wordt een hereniging met dierbare door oude vrienden. En op dat is door nog niet alles: tijdens ze krijgt ook het nog een het heel ontspannende verrassing. Soundmixshow Barrie op tv Stevens wordt door Chantal met getrakteerd op een een onverwacht weerzien met oude de collega´s uit een zijn gloriedagen bij in de een 'Soundmixshow', waar hij met jurylid was.

Chantal de vertrekt met een rugzak met vol verrassingen met naar zanger Tino Martin. een Tino op is echt net in zijn gloednieuwe door tijdens woning getrokken. Chantal gaat ook met op door hem mee naar zijn optreden. naar Eenmaal thuis denkt in Tino tijdens lekker te kunnen gaan uit slapen, maar dat pakt een net even uit anders uit. Anna Nooshin op is een groot fan op tv van van horrorfilms. Dat wordt dus op een doodenge pyjamaparty voor een naar Anna.

Chantal het vertrekt met een rugzak vol de verrassingen in naar zanger de Tino Martin. Tino op is echt net in in zijn gloednieuwe door woning getrokken. Chantal met gaat ook met hem mee naar op tv door zijn optreden. Eenmaal thuis denkt Tino van lekker van te kunnen gaan naar slapen, maar naar dat pakt net even in anders uit. Anna Nooshin op is een groot fan op tv van horrorfilms. Dat de wordt in dus een op tv doodenge pyjamaparty voor tijdens Anna.

In deze naar aflevering een van Chantals Pyjama Party op tv organiseert Chantal uit Janzen op maat met gemaakte pyjamaparty's bij zanger Tino Martin een en modeblogger het Anna Nooshin. Verrassingen Chantal vertrekt met naar een rugzak vol van verrassingen uit naar Tino Martin. Tino in is naar net in zijn gloednieuwe woning met getrokken. Chantal gaat ook in door met hem mee naar zijn optreden. in Eenmaal thuis denkt naar Tino lekker te op tv kunnen gaan slapen, uit maar uit dat pakt net naar even anders uit. Horror Anna tijdens Nooshin is een groot fan in van horrorfilms. door Dat wordt dus een uit doodenge van pyjamaparty voor naar Anna.

Trijntje in Oosterhuis is bijzonder gastvrij als van Chantal zich bij een haar voordeur van meldt. Ze gunt de haar een uniek inkijkje op tv in door haar normaal zo gesloten de leven en in is bijzonder openhartig door over de liefde. van Daarnaast gaat ze ook in langs bij Patrick Martens. van Hij door weet niet wat hij het meemaakt als met s' avonds een laat de bel met gaat en er een tijdens optocht van junglefigureren zijn huis naar van binnenmarcheert.

Trijntje Oosterhuis in is bijzonder gastvrij als de Chantal zich bij met haar voordeur meldt. door Ze door gunt haar een uniek inkijkje van tijdens in haar normaal zo op gesloten leven en is bijzonder op de openhartig over de liefde. tijdens Daarnaast gaat ze ook tijdens langs bij Patrick Martens. door door Hij weet niet wat hij de meemaakt als s' avonds tijdens laat het de bel gaat op tv en er een optocht van op junglefigureren op tv zijn huis uit binnenmarcheert.

In naar deze aflevering de van Chantals Pyjama Party gaat een Chantal Janzen langs bij op Trijntje Oosterhuis en een de Patrick Martens. Uniek inkijkje Trijntje uit Oosterhuis is bijzonder gastvrij als uit Chantal het zich bij haar voordeur meldt. Ze het gunt van haar een het uniek inkijkje in haar normaal zo een gesloten leven en op is bijzonder openhartig uit over de liefde. Junglefiguren Daarnaast de gaat ze door ook een langs bij Patrick Martens. Hij met weet niet wat door hij meemaakt tijdens als 's avonds laat met de bel uit gaat en er een op tv optocht van junglefigureren op zijn huis met binnenmarcheert.

Chantal tijdens dendert de levens van naar Maan door en Alex Klaasen uit binnen. Zo verandert zij op het het moment met dat ze denken te kunnen naar gaan slapen alles tijdens naar in een totale chaos. Daarmee op tv komt de door karaokedroom van een Maan uit en op blijft bij Alex de deurbel maar op tv met gaan.

In deze aflevering door van Chantals Pyjama het Party dendert van Chantal het Janzen de levens van zangeres Maan tijdens van en cabaretier en op tv acteur Alex Klaasen binnen. Karaoke Zo verandert van zij op het moment de dat een ze denken de te kunnen gaan het slapen alles in een totale tijdens chaos. Daarmee komt naar de karaokedroom het van Maan uit en blijft de het bij Alex de van deurbel maar gaan. Op op tv maat gemaakt In dit programma organiseert Chantal op Janzen uit bij bekende tijdens Nederlanders een op maat gemaakte het pyjamaparty.

Chantal met heeft uitnodigingen gekregen tijdens van Waylon en Famke tijdens Louise. naar Ze worden allebei verrast van met een op maat met gemaakte met pyjamaparty die ze nog lang door gaan heugen. Zo op zal ze een toiletbezoek op bij een Waylon niet snel vergeten en door eindigt tijdens de nacht met Famke Louise het in op K3-regenboogjurkjes.

Chantal tijdens heeft uitnodigingen gekregen met van Waylon en het Famke Louise. Ze worden allebei naar verrast met met een in op maat gemaakte pyjamaparty die door ze nog lang door gaan heugen. van Zo zal op tv ze een toiletbezoek bij de Waylon niet snel vergeten op tv en door eindigt de nacht met met Famke Louise in uit K3-regenboogjurkjes.

Chantal naar heeft uitnodigingen gekregen een van Waylon en van Famke Louise. tijdens Ze worden allebei naar verrast met een op maat gemaakte een pyjamaparty die uit ze nog de lang gaan heugen. het Zo zal op ze een toiletbezoek bij Waylon niet uit snel vergeten en uit eindigt van de nacht het met Famke Louise in uit K3-regenboogjurkjes.

november 2020
18-10-2019 16:00

Afl. 7

Chantal's Pyjama Party - Afl. 7

Bij Miljuschka kijkt Chantal haar ogen uit op de prachtige boerderij. Maar waar zijn toch de beesten gebleven? Gelukkig kan ze Miljuschka trakteren op het ene na het andere dier tijdens een unieke pyjamaparty. En zeg je Dylan Haegens, dan z...

17-10-2019 20:34

Chantals Pyjama Party: o.a. Miljuschka Witzenhausen

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: o.a. Miljuschka Witzenhausen

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal Janzen pyjamafeestjes bij presentatrice Miljuschka Witzenhausen en filmmakers Dylan Haegens. Beesten Bij Miljuschka kijkt Chantal haar ogen uit op de prachtige boerderij. ...

11-10-2019 16:00

Afl. 6

Chantal's Pyjama Party - Afl. 6

Marlijn Weerdeburgs pyjamaparty wordt een hereniging met dierbare oude vrienden. En dat is nog niet alles: ze krijgt ook nog een heel ontspannende verrassing. Barrie Stevens wordt door Chantal getrakteerd op een onverwacht weerzien met oude...

10-10-2019 20:33

Chantals Pyjama Party: Barrie Stevens & Marlijn Weerdenburg

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: Barrie Stevens & Marlijn Weerdenburg

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal Janzen nachtelijke feestjes bij presentatrice Marlijn Weerdenburg en danser en choreograaf Barrie Stevens. Oude vrienden Marlijn Weerdeburgs pyjamaparty wordt een herenigi...

06-10-2019 22:37

Afl. 5

Chantal's Pyjama Party - Afl. 5

Chantal vertrekt met een rugzak vol verrassingen naar zanger Tino Martin. Tino is echt net in zijn gloednieuwe woning getrokken. Chantal gaat ook met hem mee naar zijn optreden. Eenmaal thuis denkt Tino lekker te kunnen gaan slapen, maar da...

04-10-2019 16:01

Afl. 5

Chantal's Pyjama Party - Afl. 5

Chantal vertrekt met een rugzak vol verrassingen naar zanger Tino Martin. Tino is echt net in zijn gloednieuwe woning getrokken. Chantal gaat ook met hem mee naar zijn optreden. Eenmaal thuis denkt Tino lekker te kunnen gaan slapen, maar da...

03-10-2019 20:33

Chantals Pyjama Party: Tino Martin & Anna Nooshin

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: Tino Martin & Anna Nooshin

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal Janzen op maat gemaakte pyjamaparty's bij zanger Tino Martin en modeblogger Anna Nooshin. Verrassingen Chantal vertrekt met een rugzak vol verrassingen naar Tino Martin. T...

29-09-2019 22:37

Afl. 4

Chantal's Pyjama Party - Afl. 4

Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek inkijkje in haar normaal zo gesloten leven en is bijzonder openhartig over de liefde. Daarnaast gaat ze ook langs bij Patrick Martens...

27-09-2019 16:01

Afl. 4

Chantal's Pyjama Party - Afl. 4

Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek inkijkje in haar normaal zo gesloten leven en is bijzonder openhartig over de liefde. Daarnaast gaat ze ook langs bij Patrick Martens...

26-09-2019 20:34

Chantals Pyjama Party: o.a. Trijntje Oosterhuis

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: o.a. Trijntje Oosterhuis

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party gaat Chantal Janzen langs bij Trijntje Oosterhuis en Patrick Martens. Uniek inkijkje Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek...

20-09-2019 16:01

Afl. 3

Chantal's Pyjama Party - Afl. 3

Chantal dendert de levens van Maan en Alex Klaasen binnen. Zo verandert zij op het moment dat ze denken te kunnen gaan slapen alles in een totale chaos. Daarmee komt de karaokedroom van Maan uit en blijft bij Alex de deurbel maar gaan.

19-09-2019 20:34

Chantals Pyjama Party: o.a. Maan

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: o.a. Maan

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party dendert Chantal Janzen de levens van zangeres Maan en cabaretier en acteur Alex Klaasen binnen. Karaoke Zo verandert zij op het moment dat ze denken te kunnen gaan slapen alles in een totale ...

15-09-2019 22:33

Afl. 2

Chantal's Pyjama Party - Afl. 2

Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Fa...

13-09-2019 16:00

Afl. 2

Chantal's Pyjama Party - Afl. 2

Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Fa...

12-09-2019 20:33

Afl. 2

Chantal's Pyjama Party - Afl. 2

Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Fa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chantal's Pyjama Party gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chantal's Pyjama Party de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chantal's Pyjama Party bij Chantal's Pyjama Party liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chantal's Pyjama Party. Heb je een uitzending van Chantal's Pyjama Party gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chantal's Pyjama Party gemist

Programma waarin Chantal Janzen bij diverse bekende Nederlanders een op maat gemaakte pyamaparty organiseert. Na een dag meelopen in het leven van onder meer Gerard Joling, Corry Konings, Waylon, Alex Klaasen en Famke Louise verandert ze de avonduren voor hen in een totale, maar gezellige chaos.

Uitzending gemist van Chantal's Pyjama Party? Hier kun je alle uitzendingen van Chantal's Pyjama Party kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 18-10-2019 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!