Programma gemist?

Bij uit Miljuschka kijkt een Chantal haar ogen uit op de met prachtige het boerderij. Maar waar zijn van toch de beesten het gebleven? Gelukkig kan ze door Miljuschka trakteren op in het ene na in het in andere dier tijdens een unieke een van pyjamaparty. En zeg je het Dylan Haegens, dan zeg je uit tosti. de Dus dat wordt een wilde door op tv tostipyjamaparty met shotjes curry, direct uit op de fles in op tijdens de mond!

In een deze aflevering van Chantals door Pyjama Party organiseert een Chantal Janzen de pyjamafeestjes bij presentatrice de Miljuschka Witzenhausen uit en filmmakers Dylan Haegens. Beesten Bij op tv Miljuschka kijkt op Chantal haar ogen uit op op de prachtige een boerderij. Maar waar op zijn toch door de beesten gebleven? Gelukkig kan met ze op tv Miljuschka trakteren op het ene het na tijdens het andere dier tijdens een unieke naar pyjamaparty. Tosti Zeg met je Dylan Haegens, met dan zeg je tosti. Dus naar dat met wordt een een wilde tostipyjamaparty met shotjes curry, tijdens direct uit in de fles in de de mond.

Marlijn uit Weerdeburgs pyjamaparty wordt een tijdens hereniging met tijdens dierbare oude vrienden. op tv En dat is nog niet van alles: ze krijgt van ook op tv nog een heel ontspannende door verrassing. op tv Barrie Stevens wordt door het Chantal getrakteerd op een uit onverwacht van weerzien met oude collega´s uit de zijn uit gloriedagen bij de met 'Soundmixshow'.

In deze in aflevering uit van Chantals Pyjama Party het organiseert Chantal uit Janzen nachtelijke feestjes bij presentatrice van Marlijn Weerdenburg in en danser en op tv choreograaf Barrie met Stevens. Oude vrienden Marlijn Weerdeburgs pyjamaparty met wordt een hereniging met uit dierbare oude naar vrienden. En dat is tijdens nog de niet alles: ze door krijgt ook nog naar een heel ontspannende van verrassing. Soundmixshow Barrie Stevens wordt op door Chantal getrakteerd op een het onverwacht weerzien met oude een collega´s uit op zijn het gloriedagen bij de 'Soundmixshow', waar door hij jurylid uit was.

Chantal vertrekt met door een rugzak vol door verrassingen naar zanger uit Tino Martin. Tino in van is echt net in op zijn gloednieuwe woning getrokken. Chantal een gaat uit ook met van hem mee naar van zijn optreden. Eenmaal thuis denkt de Tino lekker te kunnen door naar gaan slapen, maar met dat pakt net even anders uit. in op tv Anna Nooshin is in een groot fan van horrorfilms. met Dat door wordt dus een doodenge op tv pyjamaparty voor op tv Anna.

Chantal vertrekt op met een rugzak naar vol verrassingen naar het zanger Tino tijdens Martin. Tino is echt op net in zijn gloednieuwe het een woning getrokken. Chantal gaat in ook met hem mee met naar zijn met optreden. Eenmaal tijdens thuis denkt Tino het lekker te kunnen gaan door slapen, maar dat pakt in net van even anders uit. Anna Nooshin in is een groot tijdens fan van horrorfilms. Dat door wordt dus in een doodenge door pyjamaparty voor met Anna.

In deze uit aflevering van Chantals uit Pyjama Party de organiseert Chantal het Janzen op maat op tv gemaakte pyjamaparty's bij een zanger Tino Martin uit en modeblogger Anna Nooshin. Verrassingen Chantal vertrekt naar met een rugzak vol met verrassingen naar door Tino tijdens Martin. Tino is net in zijn tijdens gloednieuwe woning door getrokken. Chantal gaat van ook tijdens met hem mee door naar zijn optreden. Eenmaal thuis denkt de Tino lekker te op tv kunnen gaan slapen, door maar de dat pakt net tijdens even anders uit. Horror Anna de Nooshin is een een groot fan van de horrorfilms. Dat van wordt dus een uit doodenge pyjamaparty voor het Anna.

Trijntje Oosterhuis naar is bijzonder gastvrij als door Chantal zich bij tijdens haar voordeur op meldt. Ze gunt haar op uit een uniek inkijkje in haar een normaal zo een gesloten leven en is bijzonder tijdens naar openhartig over de liefde. de Daarnaast gaat ze het ook langs bij Patrick Martens. van uit Hij weet niet wat de hij meemaakt als s' een avonds laat de bel op tv de gaat en er een het optocht van junglefigureren het zijn huis een binnenmarcheert.

Trijntje Oosterhuis is het bijzonder gastvrij als het door Chantal zich bij haar voordeur meldt. van uit Ze gunt haar een uniek inkijkje in de in haar normaal zo gesloten leven een en door is bijzonder tijdens openhartig over de liefde. in Daarnaast gaat ze ook langs een bij Patrick in Martens. Hij naar weet niet wat hij de meemaakt als naar s' avonds uit laat de bel gaat en op tv er een een optocht van junglefigureren het zijn huis uit binnenmarcheert.

In een deze aflevering het van Chantals Pyjama Party gaat Chantal een Janzen langs een bij Trijntje in Oosterhuis en Patrick Martens. Uniek naar inkijkje Trijntje Oosterhuis is van bijzonder gastvrij als Chantal op zich bij uit haar voordeur meldt. Ze van gunt naar haar een uniek inkijkje in een met haar normaal zo gesloten leven uit en is door bijzonder openhartig over de de liefde. Junglefiguren Daarnaast gaat naar ze ook langs de bij Patrick Martens. uit Hij weet niet wat het hij meemaakt als 's op avonds laat de tijdens een bel gaat en er in een optocht van junglefigureren zijn door huis op binnenmarcheert.

Chantal naar dendert de levens van naar Maan en Alex door Klaasen binnen. Zo op verandert zij op het door moment dat ze van naar denken te kunnen gaan slapen een alles tijdens in een totale naar chaos. Daarmee komt de karaokedroom door van Maan uit het en blijft bij op tv Alex de deurbel naar maar tijdens gaan.

In deze van aflevering een van Chantals Pyjama naar Party dendert Chantal Janzen de tijdens levens van in zangeres Maan en naar cabaretier en acteur Alex Klaasen met binnen. Karaoke Zo in verandert zij tijdens op het moment dat ze denken een te kunnen tijdens gaan slapen alles in de een de totale chaos. op Daarmee komt de karaokedroom naar van Maan uit van en blijft bij Alex de van deurbel maar van gaan. Op met maat gemaakt In dit programma door organiseert Chantal Janzen bij uit bekende Nederlanders van een op maat gemaakte met pyjamaparty.

Chantal heeft in uitnodigingen gekregen door van Waylon en Famke van Louise. Ze worden een allebei verrast uit met een op maat gemaakte met pyjamaparty die ze in nog de lang gaan heugen. Zo door zal ze een naar toiletbezoek bij Waylon het niet snel vergeten uit en eindigt de nacht een met Famke het Louise op in K3-regenboogjurkjes.

Chantal heeft tijdens uitnodigingen naar gekregen van Waylon tijdens en Famke Louise. Ze worden allebei een verrast in met een op maat gemaakte in pyjamaparty met die ze nog lang in gaan heugen. een Zo zal met ze een toiletbezoek bij de Waylon niet snel vergeten op en eindigt de op nacht op tv met Famke Louise op in K3-regenboogjurkjes.

Chantal heeft uitnodigingen op tv gekregen naar van Waylon en Famke uit Louise. in Ze worden allebei verrast op tv met een op maat het gemaakte pyjamaparty met die ze nog lang een gaan heugen. Zo op tv zal ze een een toiletbezoek bij Waylon in niet een snel vergeten en eindigt de nacht de met op tv Famke Louise in door K3-regenboogjurkjes.

juli 2021
18-10-2019 16:00

Afl. 7

Chantal's Pyjama Party - Afl. 7

Bij Miljuschka kijkt Chantal haar ogen uit op de prachtige boerderij. Maar waar zijn toch de beesten gebleven? Gelukkig kan ze Miljuschka trakteren op het ene na het andere dier tijdens een unieke pyjamaparty. En zeg je Dylan Haegens, dan z...

17-10-2019 20:34

Chantals Pyjama Party: o.a. Miljuschka Witzenhausen

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: o.a. Miljuschka Witzenhausen

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal Janzen pyjamafeestjes bij presentatrice Miljuschka Witzenhausen en filmmakers Dylan Haegens. Beesten Bij Miljuschka kijkt Chantal haar ogen uit op de prachtige boerderij. ...

11-10-2019 16:00

Afl. 6

Chantal's Pyjama Party - Afl. 6

Marlijn Weerdeburgs pyjamaparty wordt een hereniging met dierbare oude vrienden. En dat is nog niet alles: ze krijgt ook nog een heel ontspannende verrassing. Barrie Stevens wordt door Chantal getrakteerd op een onverwacht weerzien met oude...

10-10-2019 20:33

Chantals Pyjama Party: Barrie Stevens & Marlijn Weerdenburg

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: Barrie Stevens & Marlijn Weerdenburg

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal Janzen nachtelijke feestjes bij presentatrice Marlijn Weerdenburg en danser en choreograaf Barrie Stevens. Oude vrienden Marlijn Weerdeburgs pyjamaparty wordt een herenigi...

06-10-2019 22:37

Afl. 5

Chantal's Pyjama Party - Afl. 5

Chantal vertrekt met een rugzak vol verrassingen naar zanger Tino Martin. Tino is echt net in zijn gloednieuwe woning getrokken. Chantal gaat ook met hem mee naar zijn optreden. Eenmaal thuis denkt Tino lekker te kunnen gaan slapen, maar da...

04-10-2019 16:01

Afl. 5

Chantal's Pyjama Party - Afl. 5

Chantal vertrekt met een rugzak vol verrassingen naar zanger Tino Martin. Tino is echt net in zijn gloednieuwe woning getrokken. Chantal gaat ook met hem mee naar zijn optreden. Eenmaal thuis denkt Tino lekker te kunnen gaan slapen, maar da...

03-10-2019 20:33

Chantals Pyjama Party: Tino Martin & Anna Nooshin

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: Tino Martin & Anna Nooshin

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal Janzen op maat gemaakte pyjamaparty's bij zanger Tino Martin en modeblogger Anna Nooshin. Verrassingen Chantal vertrekt met een rugzak vol verrassingen naar Tino Martin. T...

29-09-2019 22:37

Afl. 4

Chantal's Pyjama Party - Afl. 4

Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek inkijkje in haar normaal zo gesloten leven en is bijzonder openhartig over de liefde. Daarnaast gaat ze ook langs bij Patrick Martens...

27-09-2019 16:01

Afl. 4

Chantal's Pyjama Party - Afl. 4

Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek inkijkje in haar normaal zo gesloten leven en is bijzonder openhartig over de liefde. Daarnaast gaat ze ook langs bij Patrick Martens...

26-09-2019 20:34

Chantals Pyjama Party: o.a. Trijntje Oosterhuis

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: o.a. Trijntje Oosterhuis

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party gaat Chantal Janzen langs bij Trijntje Oosterhuis en Patrick Martens. Uniek inkijkje Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek...

20-09-2019 16:01

Afl. 3

Chantal's Pyjama Party - Afl. 3

Chantal dendert de levens van Maan en Alex Klaasen binnen. Zo verandert zij op het moment dat ze denken te kunnen gaan slapen alles in een totale chaos. Daarmee komt de karaokedroom van Maan uit en blijft bij Alex de deurbel maar gaan.

19-09-2019 20:34

Chantals Pyjama Party: o.a. Maan

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: o.a. Maan

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party dendert Chantal Janzen de levens van zangeres Maan en cabaretier en acteur Alex Klaasen binnen. Karaoke Zo verandert zij op het moment dat ze denken te kunnen gaan slapen alles in een totale ...

15-09-2019 22:33

Afl. 2

Chantal's Pyjama Party - Afl. 2

Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Fa...

13-09-2019 16:00

Afl. 2

Chantal's Pyjama Party - Afl. 2

Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Fa...

12-09-2019 20:33

Afl. 2

Chantal's Pyjama Party - Afl. 2

Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Fa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chantal's Pyjama Party gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chantal's Pyjama Party de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chantal's Pyjama Party bij Chantal's Pyjama Party liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chantal's Pyjama Party. Heb je een uitzending van Chantal's Pyjama Party gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chantal's Pyjama Party gemist

Programma waarin Chantal Janzen bij diverse bekende Nederlanders een op maat gemaakte pyamaparty organiseert. Na een dag meelopen in het leven van onder meer Gerard Joling, Corry Konings, Waylon, Alex Klaasen en Famke Louise verandert ze de avonduren voor hen in een totale, maar gezellige chaos.

Uitzending gemist van Chantal's Pyjama Party? Hier kun je alle uitzendingen van Chantal's Pyjama Party kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 18-10-2019 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!