Programma gemist?

Bij Miljuschka kijkt een Chantal haar ogen naar de uit op de prachtige het boerderij. Maar op waar zijn toch de beesten tijdens gebleven? Gelukkig in kan ze Miljuschka trakteren op op tv het op ene na het andere dier het tijdens door een unieke pyjamaparty. En zeg naar je in Dylan Haegens, dan zeg je van tosti. met Dus dat wordt een op tv wilde tostipyjamaparty het met shotjes curry, tijdens direct uit een de fles in de op mond!

In naar deze aflevering van Chantals op tv Pyjama in Party organiseert Chantal een Janzen pyjamafeestjes bij de presentatrice Miljuschka Witzenhausen en een filmmakers Dylan Haegens. Beesten Bij Miljuschka kijkt van Chantal haar ogen naar uit tijdens op de prachtige boerderij. op tv Maar waar zijn toch op tv de uit beesten gebleven? van Gelukkig kan ze Miljuschka trakteren op met het naar ene na het andere van dier tijdens een unieke het pyjamaparty. Tosti Zeg je Dylan op tv uit Haegens, dan zeg je tijdens tosti. Dus een dat wordt een wilde het tostipyjamaparty met shotjes curry, met direct uit de fles een in de tijdens mond.

Marlijn Weerdeburgs in pyjamaparty op wordt een hereniging met tijdens dierbare oude vrienden. in En dat is nog op tv niet alles: ze in krijgt ook nog een op heel ontspannende verrassing. een Barrie Stevens met wordt door de Chantal getrakteerd op een een onverwacht weerzien met oude in collega´s met uit zijn gloriedagen bij de een op tv 'Soundmixshow'.

In deze aflevering een uit van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal een de Janzen nachtelijke feestjes op tv bij presentatrice Marlijn met Weerdenburg en danser een en choreograaf Barrie Stevens. Oude vrienden Marlijn op tv Weerdeburgs pyjamaparty wordt met een het hereniging met dierbare oude met vrienden. En dat is nog het door niet alles: ze krijgt de ook nog een van heel ontspannende verrassing. Soundmixshow Barrie Stevens wordt het een door Chantal getrakteerd op een onverwacht tijdens met weerzien met oude op tv collega´s uit zijn gloriedagen een bij de 'Soundmixshow', door waar hij jurylid naar was.

Chantal in vertrekt met een rugzak vol het verrassingen met naar zanger uit Tino Martin. Tino is echt op tv net in zijn in gloednieuwe woning getrokken. het Chantal gaat ook door met hem mee naar uit zijn optreden. op Eenmaal thuis denkt met Tino lekker te het kunnen gaan slapen, maar van dat pakt op tv net van even anders uit. Anna Nooshin tijdens is van een groot fan van een horrorfilms. Dat wordt de dus een doodenge door pyjamaparty voor uit Anna.

Chantal uit vertrekt met een een rugzak vol verrassingen in naar zanger Tino Martin. het Tino naar is echt net van in zijn gloednieuwe woning getrokken. naar Chantal gaat een ook met hem mee een naar zijn op tv optreden. Eenmaal thuis denkt Tino de een lekker te kunnen gaan slapen, maar van dat pakt net uit even anders uit. in uit Anna Nooshin is in een groot fan van uit horrorfilms. Dat wordt tijdens dus een doodenge pyjamaparty voor op tv van Anna.

In het deze aflevering een van Chantals Pyjama Party organiseert in Chantal Janzen op van maat gemaakte pyjamaparty's met bij zanger met Tino Martin en modeblogger de Anna Nooshin. Verrassingen Chantal op tv vertrekt met een rugzak vol met verrassingen naar een Tino Martin. Tino op tv is net door in zijn gloednieuwe van woning getrokken. Chantal gaat ook een met hem mee met naar zijn optreden. in Eenmaal thuis denkt uit Tino lekker de te kunnen op tv gaan slapen, maar dat pakt naar net op even anders uit. Horror Anna Nooshin is met een groot een fan in van horrorfilms. Dat wordt tijdens dus een doodenge met pyjamaparty voor met Anna.

Trijntje een Oosterhuis is bijzonder gastvrij tijdens als Chantal zich het bij haar uit voordeur meldt. op Ze gunt haar een naar uniek inkijkje uit in haar normaal zo gesloten leven met de en is bijzonder op tv openhartig over de liefde. Daarnaast met gaat ze ook de langs van bij Patrick Martens. Hij weet een niet wat hij meemaakt een als het s' avonds tijdens laat de bel gaat en de er een een optocht van junglefigureren zijn huis met van binnenmarcheert.

Trijntje Oosterhuis van is bijzonder het gastvrij als door Chantal zich bij haar voordeur uit meldt. in Ze gunt haar een uniek met inkijkje in haar normaal een tijdens zo gesloten leven het en is bijzonder openhartig een over de liefde. Daarnaast op tv gaat tijdens ze ook langs bij met Patrick Martens. Hij weet niet met wat op hij meemaakt als s' het avonds in laat de bel gaat op tv en er een optocht van in junglefigureren naar zijn huis naar binnenmarcheert.

In deze aflevering op van van Chantals Pyjama Party naar gaat Chantal Janzen de langs bij Trijntje op tv Oosterhuis en Patrick Martens. Uniek inkijkje Trijntje met door Oosterhuis is bijzonder gastvrij door als Chantal zich door bij haar voordeur meldt. het Ze de gunt haar een naar uniek inkijkje in haar van normaal zo gesloten leven naar en de is bijzonder openhartig het over de liefde. Junglefiguren Daarnaast gaat ze van ook langs bij uit Patrick Martens. Hij weet van door niet wat hij meemaakt de als 's avonds laat van de bel gaat tijdens en er een optocht van op tv van junglefigureren zijn op huis binnenmarcheert.

Chantal dendert de met levens van Maan de en Alex Klaasen op tv binnen. Zo tijdens verandert zij het op het moment dat door ze in denken te kunnen uit gaan slapen alles in in een totale in chaos. Daarmee komt de een karaokedroom van Maan het uit en blijft bij op tv Alex de deurbel maar op het gaan.

In deze een aflevering uit van Chantals Pyjama Party dendert het Chantal tijdens Janzen de levens van zangeres Maan in en cabaretier en in een acteur Alex Klaasen binnen. Karaoke Zo op verandert zij op een het moment dat ze door denken te kunnen tijdens gaan slapen alles in tijdens een totale op chaos. Daarmee op tv komt de karaokedroom van van Maan uit op tv en blijft bij een Alex de deurbel het maar gaan. Op maat de gemaakt In dit met programma organiseert Chantal Janzen bij naar bekende Nederlanders een tijdens op maat het gemaakte pyjamaparty.

Chantal op heeft uitnodigingen gekregen van naar Waylon en Famke tijdens Louise. Ze worden de allebei verrast naar met een het op maat gemaakte pyjamaparty die van ze naar nog lang gaan door heugen. Zo zal ze een toiletbezoek een bij een Waylon niet snel met vergeten en eindigt op de nacht met Famke Louise op een in K3-regenboogjurkjes.

Chantal met heeft uitnodigingen gekregen naar van Waylon en Famke tijdens Louise. tijdens Ze worden allebei verrast naar met een op maat de gemaakte pyjamaparty die op ze nog naar lang gaan heugen. tijdens Zo zal ze een toiletbezoek uit bij Waylon niet uit snel tijdens vergeten en eindigt de op tv nacht met Famke in Louise in in K3-regenboogjurkjes.

Chantal heeft uitnodigingen uit gekregen naar van Waylon en Famke op Louise. op Ze worden allebei verrast met een tijdens op maat gemaakte op tv pyjamaparty die in ze nog lang gaan met heugen. door Zo zal ze een van toiletbezoek bij op tv Waylon niet snel vergeten door en in eindigt de nacht met Famke Louise het in op tv K3-regenboogjurkjes.

januari 2021
18-10-2019 16:00

Afl. 7

Chantal's Pyjama Party - Afl. 7

Bij Miljuschka kijkt Chantal haar ogen uit op de prachtige boerderij. Maar waar zijn toch de beesten gebleven? Gelukkig kan ze Miljuschka trakteren op het ene na het andere dier tijdens een unieke pyjamaparty. En zeg je Dylan Haegens, dan z...

17-10-2019 20:34

Chantals Pyjama Party: o.a. Miljuschka Witzenhausen

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: o.a. Miljuschka Witzenhausen

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal Janzen pyjamafeestjes bij presentatrice Miljuschka Witzenhausen en filmmakers Dylan Haegens. Beesten Bij Miljuschka kijkt Chantal haar ogen uit op de prachtige boerderij. ...

11-10-2019 16:00

Afl. 6

Chantal's Pyjama Party - Afl. 6

Marlijn Weerdeburgs pyjamaparty wordt een hereniging met dierbare oude vrienden. En dat is nog niet alles: ze krijgt ook nog een heel ontspannende verrassing. Barrie Stevens wordt door Chantal getrakteerd op een onverwacht weerzien met oude...

10-10-2019 20:33

Chantals Pyjama Party: Barrie Stevens & Marlijn Weerdenburg

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: Barrie Stevens & Marlijn Weerdenburg

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal Janzen nachtelijke feestjes bij presentatrice Marlijn Weerdenburg en danser en choreograaf Barrie Stevens. Oude vrienden Marlijn Weerdeburgs pyjamaparty wordt een herenigi...

06-10-2019 22:37

Afl. 5

Chantal's Pyjama Party - Afl. 5

Chantal vertrekt met een rugzak vol verrassingen naar zanger Tino Martin. Tino is echt net in zijn gloednieuwe woning getrokken. Chantal gaat ook met hem mee naar zijn optreden. Eenmaal thuis denkt Tino lekker te kunnen gaan slapen, maar da...

04-10-2019 16:01

Afl. 5

Chantal's Pyjama Party - Afl. 5

Chantal vertrekt met een rugzak vol verrassingen naar zanger Tino Martin. Tino is echt net in zijn gloednieuwe woning getrokken. Chantal gaat ook met hem mee naar zijn optreden. Eenmaal thuis denkt Tino lekker te kunnen gaan slapen, maar da...

03-10-2019 20:33

Chantals Pyjama Party: Tino Martin & Anna Nooshin

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: Tino Martin & Anna Nooshin

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal Janzen op maat gemaakte pyjamaparty's bij zanger Tino Martin en modeblogger Anna Nooshin. Verrassingen Chantal vertrekt met een rugzak vol verrassingen naar Tino Martin. T...

29-09-2019 22:37

Afl. 4

Chantal's Pyjama Party - Afl. 4

Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek inkijkje in haar normaal zo gesloten leven en is bijzonder openhartig over de liefde. Daarnaast gaat ze ook langs bij Patrick Martens...

27-09-2019 16:01

Afl. 4

Chantal's Pyjama Party - Afl. 4

Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek inkijkje in haar normaal zo gesloten leven en is bijzonder openhartig over de liefde. Daarnaast gaat ze ook langs bij Patrick Martens...

26-09-2019 20:34

Chantals Pyjama Party: o.a. Trijntje Oosterhuis

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: o.a. Trijntje Oosterhuis

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party gaat Chantal Janzen langs bij Trijntje Oosterhuis en Patrick Martens. Uniek inkijkje Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek...

20-09-2019 16:01

Afl. 3

Chantal's Pyjama Party - Afl. 3

Chantal dendert de levens van Maan en Alex Klaasen binnen. Zo verandert zij op het moment dat ze denken te kunnen gaan slapen alles in een totale chaos. Daarmee komt de karaokedroom van Maan uit en blijft bij Alex de deurbel maar gaan.

19-09-2019 20:34

Chantals Pyjama Party: o.a. Maan

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: o.a. Maan

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party dendert Chantal Janzen de levens van zangeres Maan en cabaretier en acteur Alex Klaasen binnen. Karaoke Zo verandert zij op het moment dat ze denken te kunnen gaan slapen alles in een totale ...

15-09-2019 22:33

Afl. 2

Chantal's Pyjama Party - Afl. 2

Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Fa...

13-09-2019 16:00

Afl. 2

Chantal's Pyjama Party - Afl. 2

Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Fa...

12-09-2019 20:33

Afl. 2

Chantal's Pyjama Party - Afl. 2

Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Fa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chantal's Pyjama Party gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chantal's Pyjama Party de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chantal's Pyjama Party bij Chantal's Pyjama Party liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chantal's Pyjama Party. Heb je een uitzending van Chantal's Pyjama Party gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chantal's Pyjama Party gemist

Programma waarin Chantal Janzen bij diverse bekende Nederlanders een op maat gemaakte pyamaparty organiseert. Na een dag meelopen in het leven van onder meer Gerard Joling, Corry Konings, Waylon, Alex Klaasen en Famke Louise verandert ze de avonduren voor hen in een totale, maar gezellige chaos.

Uitzending gemist van Chantal's Pyjama Party? Hier kun je alle uitzendingen van Chantal's Pyjama Party kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 18-10-2019 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!