Programma gemist?

Bij door Miljuschka kijkt Chantal haar ogen het uit op op de prachtige de boerderij. Maar waar zijn in toch de beesten met gebleven? Gelukkig kan ze in Miljuschka op tv trakteren op het ene een na het op tv andere dier tijdens een een unieke de pyjamaparty. En zeg van je Dylan Haegens, op dan zeg je tosti. Dus de dat wordt een wilde een tostipyjamaparty op tv met shotjes curry, tijdens direct uit de fles in op tv de de mond!

In deze uit aflevering van uit Chantals Pyjama tijdens Party organiseert Chantal Janzen pyjamafeestjes in bij presentatrice Miljuschka Witzenhausen uit uit en filmmakers Dylan Haegens. Beesten Bij van Miljuschka kijkt Chantal haar ogen naar uit op uit de prachtige boerderij. met Maar in waar zijn toch de beesten op tv gebleven? Gelukkig kan met ze op tv Miljuschka trakteren op het naar ene na naar het andere dier tijdens een uit unieke pyjamaparty. Tosti Zeg je de Dylan Haegens, dan zeg naar naar je tosti. Dus dat van wordt een wilde tostipyjamaparty met op uit shotjes curry, direct uit op tv de fles in naar de mond.

Marlijn op tv Weerdeburgs pyjamaparty met wordt een hereniging een met dierbare oude vrienden. En op dat is nog niet het alles: ze naar krijgt ook nog een op tv heel ontspannende verrassing. op tv van Barrie Stevens wordt door Chantal getrakteerd een op een op onverwacht weerzien met naar oude collega┬┤s uit naar zijn gloriedagen bij de het naar 'Soundmixshow'.

In op tv deze aflevering met van Chantals Pyjama uit Party organiseert Chantal Janzen nachtelijke door feestjes naar bij presentatrice Marlijn Weerdenburg en danser een en choreograaf op tv Barrie Stevens. Oude vrienden Marlijn van Weerdeburgs naar pyjamaparty wordt een hereniging op tv met dierbare oude vrienden. En met tijdens dat is nog niet alles: ze een krijgt ook uit nog met een heel ontspannende door verrassing. Soundmixshow Barrie Stevens wordt door de Chantal getrakteerd de op een onverwacht weerzien tijdens met oude in collega┬┤s uit zijn uit gloriedagen bij de 'Soundmixshow', waar hij naar uit jurylid was.

Chantal met vertrekt met een een rugzak vol verrassingen de naar zanger Tino Martin. de Tino naar is echt net in op zijn gloednieuwe woning getrokken. een Chantal gaat ook naar met hem van mee naar zijn optreden. Eenmaal uit in thuis denkt Tino lekker te naar kunnen gaan slapen, maar in de dat pakt net even anders uit. op Anna Nooshin een is uit een groot fan van met horrorfilms. Dat de wordt dus een doodenge naar pyjamaparty voor met Anna.

Chantal vertrekt door met een rugzak vol een een verrassingen naar zanger Tino Martin. door Tino is echt met net in tijdens zijn gloednieuwe woning getrokken. de Chantal gaat ook door met hem met mee naar zijn optreden. Eenmaal een in thuis denkt Tino lekker te naar kunnen uit gaan slapen, maar dat pakt net door even anders uit. op Anna Nooshin door is een naar groot fan met van horrorfilms. Dat wordt naar dus een doodenge pyjamaparty van voor een Anna.

In van deze aflevering van Chantals Pyjama de Party organiseert in Chantal Janzen op maat met gemaakte pyjamaparty's bij met zanger Tino van Martin en modeblogger Anna op tv Nooshin. Verrassingen Chantal vertrekt van met een rugzak vol met verrassingen naar Tino met Martin. Tino is uit net in zijn uit gloednieuwe woning getrokken. het Chantal gaat ook in met een hem mee naar zijn optreden. op Eenmaal thuis een denkt Tino lekker in te het kunnen gaan slapen, maar dat van pakt net even op anders uit. Horror Anna Nooshin op tv is een groot fan door op tv van horrorfilms. Dat wordt uit dus een doodenge pyjamaparty voor tijdens in Anna.

Trijntje uit Oosterhuis is bijzonder gastvrij als op de Chantal zich bij met haar voordeur meldt. Ze in gunt haar een uniek inkijkje een in haar normaal een zo gesloten leven de en is de bijzonder openhartig over de door liefde. Daarnaast een gaat ze ook langs op bij met Patrick Martens. Hij tijdens weet niet op wat hij meemaakt als s' avonds de laat de tijdens bel gaat en er door een optocht van de op junglefigureren zijn huis uit binnenmarcheert.

Trijntje het Oosterhuis is bijzonder gastvrij als naar Chantal naar zich bij in haar voordeur meldt. Ze tijdens gunt haar een uniek tijdens inkijkje een in haar normaal naar zo gesloten leven en in is bijzonder een openhartig over de liefde. Daarnaast gaat een ze ook langs van naar bij Patrick Martens. Hij naar weet niet wat hij meemaakt van met als s' avonds laat in de bel naar gaat en er een de optocht van junglefigureren zijn huis met door binnenmarcheert.

In naar deze aflevering van Chantals de Pyjama Party op gaat Chantal Janzen langs bij uit Trijntje Oosterhuis de en Patrick op Martens. Uniek inkijkje Trijntje het Oosterhuis is bijzonder gastvrij als de Chantal zich bij op tv haar voordeur meldt. op Ze gunt haar een uit uniek inkijkje op in de haar normaal zo gesloten leven met en het is bijzonder openhartig over uit de liefde. Junglefiguren Daarnaast gaat ze op tv ook langs de bij Patrick Martens. Hij weet een niet wat hij het meemaakt als op 's avonds laat met de bel tijdens gaat en er een optocht op tv van uit junglefigureren zijn huis door binnenmarcheert.

Chantal met dendert de levens van een Maan door en Alex Klaasen binnen. Zo van verandert zij op op het moment dat tijdens ze het denken te kunnen gaan slapen op tv alles in een op tv totale chaos. Daarmee komt van de karaokedroom van op tv Maan naar uit en uit blijft bij Alex de van deurbel maar in gaan.

In deze aflevering uit van Chantals Pyjama het van Party dendert Chantal Janzen de levens naar door van zangeres Maan en cabaretier tijdens en acteur uit Alex Klaasen binnen. Karaoke Zo verandert tijdens zij op de het moment de dat ze denken te kunnen door gaan slapen alles in in een een totale chaos. Daarmee komt op de naar karaokedroom van Maan uit en naar blijft bij Alex de een deurbel maar met gaan. Op maat gemaakt In de dit op programma organiseert Chantal Janzen bij met bekende naar Nederlanders een op een maat gemaakte pyjamaparty.

Chantal heeft op tv uitnodigingen gekregen uit van Waylon in en Famke Louise. Ze worden door allebei verrast met een naar van op maat gemaakte naar pyjamaparty die ze nog lang de gaan heugen. Zo zal tijdens ze een de toiletbezoek bij Waylon niet van snel vergeten en het eindigt uit de nacht met Famke Louise naar in uit K3-regenboogjurkjes.

Chantal heeft met uitnodigingen tijdens gekregen van Waylon en Famke een Louise. Ze worden met allebei verrast met met een op maat de gemaakte op pyjamaparty die ze nog lang gaan van heugen. Zo zal het door ze een toiletbezoek bij Waylon niet met snel vergeten de en eindigt een de nacht met Famke de Louise de in K3-regenboogjurkjes.

Chantal naar heeft uitnodigingen gekregen van van Waylon naar en Famke Louise. Ze worden de allebei in verrast met een op maat op tv gemaakte uit pyjamaparty die ze nog lang het gaan heugen. Zo tijdens zal ze een een toiletbezoek van bij Waylon niet snel vergeten en de tijdens eindigt de nacht met Famke Louise in in de K3-regenboogjurkjes.

februari 2020
18-10-2019 16:00

Afl. 7

Chantal's Pyjama Party - Afl. 7

Bij Miljuschka kijkt Chantal haar ogen uit op de prachtige boerderij. Maar waar zijn toch de beesten gebleven? Gelukkig kan ze Miljuschka trakteren op het ene na het andere dier tijdens een unieke pyjamaparty. En zeg je Dylan Haegens, dan z...

17-10-2019 20:34

Chantals Pyjama Party: o.a. Miljuschka Witzenhausen

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: o.a. Miljuschka Witzenhausen

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal Janzen pyjamafeestjes bij presentatrice Miljuschka Witzenhausen en filmmakers Dylan Haegens. Beesten Bij Miljuschka kijkt Chantal haar ogen uit op de prachtige boerderij. ...

11-10-2019 16:00

Afl. 6

Chantal's Pyjama Party - Afl. 6

Marlijn Weerdeburgs pyjamaparty wordt een hereniging met dierbare oude vrienden. En dat is nog niet alles: ze krijgt ook nog een heel ontspannende verrassing. Barrie Stevens wordt door Chantal getrakteerd op een onverwacht weerzien met oude...

10-10-2019 20:33

Chantals Pyjama Party: Barrie Stevens & Marlijn Weerdenburg

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: Barrie Stevens & Marlijn Weerdenburg

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal Janzen nachtelijke feestjes bij presentatrice Marlijn Weerdenburg en danser en choreograaf Barrie Stevens. Oude vrienden Marlijn Weerdeburgs pyjamaparty wordt een herenigi...

06-10-2019 22:37

Afl. 5

Chantal's Pyjama Party - Afl. 5

Chantal vertrekt met een rugzak vol verrassingen naar zanger Tino Martin. Tino is echt net in zijn gloednieuwe woning getrokken. Chantal gaat ook met hem mee naar zijn optreden. Eenmaal thuis denkt Tino lekker te kunnen gaan slapen, maar da...

04-10-2019 16:01

Afl. 5

Chantal's Pyjama Party - Afl. 5

Chantal vertrekt met een rugzak vol verrassingen naar zanger Tino Martin. Tino is echt net in zijn gloednieuwe woning getrokken. Chantal gaat ook met hem mee naar zijn optreden. Eenmaal thuis denkt Tino lekker te kunnen gaan slapen, maar da...

03-10-2019 20:33

Chantals Pyjama Party: Tino Martin & Anna Nooshin

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: Tino Martin & Anna Nooshin

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal Janzen op maat gemaakte pyjamaparty's bij zanger Tino Martin en modeblogger Anna Nooshin. Verrassingen Chantal vertrekt met een rugzak vol verrassingen naar Tino Martin. T...

29-09-2019 22:37

Afl. 4

Chantal's Pyjama Party - Afl. 4

Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek inkijkje in haar normaal zo gesloten leven en is bijzonder openhartig over de liefde. Daarnaast gaat ze ook langs bij Patrick Martens...

27-09-2019 16:01

Afl. 4

Chantal's Pyjama Party - Afl. 4

Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek inkijkje in haar normaal zo gesloten leven en is bijzonder openhartig over de liefde. Daarnaast gaat ze ook langs bij Patrick Martens...

26-09-2019 20:34

Chantals Pyjama Party: o.a. Trijntje Oosterhuis

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: o.a. Trijntje Oosterhuis

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party gaat Chantal Janzen langs bij Trijntje Oosterhuis en Patrick Martens. Uniek inkijkje Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek...

20-09-2019 16:01

Afl. 3

Chantal's Pyjama Party - Afl. 3

Chantal dendert de levens van Maan en Alex Klaasen binnen. Zo verandert zij op het moment dat ze denken te kunnen gaan slapen alles in een totale chaos. Daarmee komt de karaokedroom van Maan uit en blijft bij Alex de deurbel maar gaan.

19-09-2019 20:34

Chantals Pyjama Party: o.a. Maan

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: o.a. Maan

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party dendert Chantal Janzen de levens van zangeres Maan en cabaretier en acteur Alex Klaasen binnen. Karaoke Zo verandert zij op het moment dat ze denken te kunnen gaan slapen alles in een totale ...

15-09-2019 22:33

Afl. 2

Chantal's Pyjama Party - Afl. 2

Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Fa...

13-09-2019 16:00

Afl. 2

Chantal's Pyjama Party - Afl. 2

Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Fa...

12-09-2019 20:33

Afl. 2

Chantal's Pyjama Party - Afl. 2

Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Fa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chantal's Pyjama Party gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chantal's Pyjama Party de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chantal's Pyjama Party bij Chantal's Pyjama Party liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chantal's Pyjama Party. Heb je een uitzending van Chantal's Pyjama Party gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chantal's Pyjama Party gemist

Programma waarin Chantal Janzen bij diverse bekende Nederlanders een op maat gemaakte pyamaparty organiseert. Na een dag meelopen in het leven van onder meer Gerard Joling, Corry Konings, Waylon, Alex Klaasen en Famke Louise verandert ze de avonduren voor hen in een totale, maar gezellige chaos.

Uitzending gemist van Chantal's Pyjama Party? Hier kun je alle uitzendingen van Chantal's Pyjama Party kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 18-10-2019 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!