Programma gemist?

Bij Miljuschka tijdens kijkt Chantal haar ogen op tv uit tijdens op de prachtige in boerderij. Maar waar zijn met toch de beesten gebleven? in Gelukkig kan ze op tv Miljuschka trakteren op op het in ene na het andere dier naar tijdens op tv een unieke pyjamaparty. met En zeg je Dylan Haegens, de dan zeg je op tosti. uit Dus dat wordt een van wilde tostipyjamaparty in met shotjes curry, direct uit uit de fles in tijdens de naar mond!

In deze aflevering tijdens van Chantals Pyjama op op tv Party organiseert Chantal Janzen pyjamafeestjes bij op presentatrice van Miljuschka Witzenhausen en in filmmakers Dylan Haegens. Beesten Bij Miljuschka het kijkt Chantal met haar ogen uit op de met prachtige boerderij. Maar een waar zijn op tv toch de beesten van gebleven? Gelukkig naar kan ze Miljuschka trakteren op op het ene tijdens na van het andere dier van tijdens een unieke uit pyjamaparty. Tosti Zeg je Dylan Haegens, dan zeg naar je tosti. op tv Dus dat wordt een door wilde tostipyjamaparty van met shotjes naar curry, direct uit de fles met in de door mond.

Marlijn Weerdeburgs het pyjamaparty wordt het een hereniging met op tv dierbare oude vrienden. En de dat is nog het niet alles: ze tijdens krijgt ook nog een met heel op ontspannende verrassing. Barrie Stevens op wordt met door Chantal getrakteerd op een onverwacht het in weerzien met oude tijdens collega´s uit zijn op gloriedagen bij de de 'Soundmixshow'.

In uit deze aflevering van Chantals tijdens Pyjama Party naar organiseert Chantal een Janzen nachtelijke feestjes het bij presentatrice Marlijn Weerdenburg en naar danser en van choreograaf Barrie Stevens. Oude vrienden Marlijn de Weerdeburgs pyjamaparty wordt door een hereniging een met dierbare oude vrienden. En op dat is nog uit niet alles: in ze krijgt ook in nog een heel ontspannende met verrassing. Soundmixshow Barrie Stevens wordt tijdens door Chantal op tv getrakteerd op een onverwacht het weerzien in met oude collega´s uit op zijn in gloriedagen bij de 'Soundmixshow', waar tijdens hij jurylid door was.

Chantal vertrekt met door een naar rugzak vol door verrassingen naar zanger Tino Martin. op tv Tino is uit echt net in zijn in gloednieuwe op woning getrokken. Chantal gaat naar ook met hem mee van naar zijn een optreden. Eenmaal thuis denkt Tino naar naar lekker te kunnen gaan slapen, door maar dat van pakt net even anders uit. uit door Anna Nooshin is een groot fan van van horrorfilms. uit Dat uit wordt dus een doodenge pyjamaparty voor naar een Anna.

Chantal door vertrekt met een rugzak vol het de verrassingen naar zanger Tino Martin. Tino de is echt in net in tijdens zijn gloednieuwe woning getrokken. Chantal tijdens naar gaat ook met op hem mee naar zijn optreden. een Eenmaal tijdens thuis denkt Tino lekker te kunnen op tv gaan op slapen, maar dat pakt net uit uit even anders uit. Anna Nooshin is in het een groot fan van horrorfilms. van Dat wordt van dus een doodenge pyjamaparty voor uit het Anna.

In het deze aflevering van Chantals Pyjama tijdens Party de organiseert Chantal Janzen van op maat gemaakte pyjamaparty's in bij zanger Tino de Martin en modeblogger een Anna Nooshin. Verrassingen Chantal vertrekt uit met een rugzak vol uit naar verrassingen naar Tino Martin. Tino op tv is net in zijn tijdens door gloednieuwe woning getrokken. Chantal gaat ook naar met tijdens hem mee naar tijdens zijn optreden. Eenmaal een thuis denkt Tino lekker te het kunnen op tv gaan slapen, maar dat de pakt net even in anders op uit. Horror Anna Nooshin is een een groot fan van horrorfilms. tijdens Dat in wordt dus een doodenge pyjamaparty voor in een Anna.

Trijntje Oosterhuis naar is bijzonder gastvrij als met Chantal op zich bij het haar voordeur meldt. Ze gunt van haar een uniek inkijkje naar in haar op tv normaal door zo gesloten leven en is bijzonder de van openhartig over de liefde. op tv Daarnaast gaat ze op ook langs uit bij Patrick Martens. Hij weet op tv niet de wat hij meemaakt als s' door avonds laat van de bel gaat op en er een optocht van op tv junglefigureren uit zijn huis de binnenmarcheert.

Trijntje Oosterhuis met is bijzonder gastvrij naar als Chantal zich bij uit haar voordeur het meldt. uit Ze gunt haar de een uniek inkijkje in haar normaal in zo gesloten leven naar en is bijzonder een openhartig over de van het liefde. Daarnaast gaat ze het ook langs bij Patrick Martens. tijdens Hij weet naar niet wat hij meemaakt het als s' avonds van laat van de bel uit gaat en er een optocht de van junglefigureren zijn huis in de binnenmarcheert.

In deze het aflevering van Chantals Pyjama van in Party gaat Chantal Janzen langs bij tijdens uit Trijntje Oosterhuis en Patrick Martens. Uniek inkijkje Trijntje van Oosterhuis in is bijzonder gastvrij van als Chantal zich bij de haar voordeur meldt. uit Ze op gunt haar een uniek door inkijkje in haar op normaal zo gesloten leven uit en naar is bijzonder openhartig over de liefde. Junglefiguren Daarnaast van tijdens gaat ze ook op tv langs bij Patrick met Martens. Hij weet een niet wat hij door meemaakt als 's de avonds laat de bel gaat een en er een op optocht van junglefigureren zijn uit op huis binnenmarcheert.

Chantal dendert de uit levens naar van Maan en Alex tijdens Klaasen naar binnen. Zo verandert zij op het uit moment dat ze met op denken te kunnen gaan slapen alles van de in een totale tijdens chaos. Daarmee komt de op karaokedroom van door Maan uit en blijft bij de Alex op de deurbel maar met gaan.

In deze aflevering de van Chantals met Pyjama Party dendert Chantal de Janzen op tv de levens van zangeres Maan van tijdens en cabaretier en acteur het Alex Klaasen binnen. Karaoke Zo verandert zij naar van op het moment dat ze denken door te kunnen gaan op tv slapen tijdens alles in een totale naar chaos. van Daarmee komt de karaokedroom van Maan van uit en de blijft bij Alex naar de deurbel maar op tv gaan. Op maat gemaakt In het dit naar programma organiseert Chantal Janzen bij bekende naar Nederlanders een tijdens op een maat gemaakte pyjamaparty.

Chantal uit heeft uitnodigingen gekregen van van Waylon en Famke uit Louise. een Ze worden allebei verrast een met een op maat gemaakte een pyjamaparty die ze een door nog lang gaan op tv heugen. Zo zal ze een toiletbezoek het bij door Waylon niet snel vergeten en door eindigt de naar nacht met Famke tijdens Louise een in K3-regenboogjurkjes.

Chantal heeft door uitnodigingen gekregen van met Waylon en Famke Louise. de Ze worden van allebei met verrast met een op het maat gemaakte de pyjamaparty die ze nog in lang gaan op heugen. Zo zal ze het een toiletbezoek bij van Waylon niet snel vergeten en uit eindigt de nacht van door met Famke Louise in een K3-regenboogjurkjes.

Chantal naar heeft uitnodigingen gekregen van een Waylon en Famke Louise. tijdens Ze worden allebei met in verrast met een een op maat gemaakte pyjamaparty die ze de nog lang gaan in heugen. Zo het zal ze een toiletbezoek naar door bij Waylon niet snel van vergeten en eindigt naar de nacht in met Famke Louise in een K3-regenboogjurkjes.

oktober 2019
18-10-2019 16:00

Afl. 7

Chantal's Pyjama Party - Afl. 7

Bij Miljuschka kijkt Chantal haar ogen uit op de prachtige boerderij. Maar waar zijn toch de beesten gebleven? Gelukkig kan ze Miljuschka trakteren op het ene na het andere dier tijdens een unieke pyjamaparty. En zeg je Dylan Haegens, dan z...

17-10-2019 20:34

Chantals Pyjama Party: o.a. Miljuschka Witzenhausen

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: o.a. Miljuschka Witzenhausen

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal Janzen pyjamafeestjes bij presentatrice Miljuschka Witzenhausen en filmmakers Dylan Haegens. Beesten Bij Miljuschka kijkt Chantal haar ogen uit op de prachtige boerderij. ...

11-10-2019 16:00

Afl. 6

Chantal's Pyjama Party - Afl. 6

Marlijn Weerdeburgs pyjamaparty wordt een hereniging met dierbare oude vrienden. En dat is nog niet alles: ze krijgt ook nog een heel ontspannende verrassing. Barrie Stevens wordt door Chantal getrakteerd op een onverwacht weerzien met oude...

10-10-2019 20:33

Chantals Pyjama Party: Barrie Stevens & Marlijn Weerdenburg

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: Barrie Stevens & Marlijn Weerdenburg

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal Janzen nachtelijke feestjes bij presentatrice Marlijn Weerdenburg en danser en choreograaf Barrie Stevens. Oude vrienden Marlijn Weerdeburgs pyjamaparty wordt een herenigi...

06-10-2019 22:37

Afl. 5

Chantal's Pyjama Party - Afl. 5

Chantal vertrekt met een rugzak vol verrassingen naar zanger Tino Martin. Tino is echt net in zijn gloednieuwe woning getrokken. Chantal gaat ook met hem mee naar zijn optreden. Eenmaal thuis denkt Tino lekker te kunnen gaan slapen, maar da...

04-10-2019 16:01

Afl. 5

Chantal's Pyjama Party - Afl. 5

Chantal vertrekt met een rugzak vol verrassingen naar zanger Tino Martin. Tino is echt net in zijn gloednieuwe woning getrokken. Chantal gaat ook met hem mee naar zijn optreden. Eenmaal thuis denkt Tino lekker te kunnen gaan slapen, maar da...

03-10-2019 20:33

Chantals Pyjama Party: Tino Martin & Anna Nooshin

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: Tino Martin & Anna Nooshin

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal Janzen op maat gemaakte pyjamaparty's bij zanger Tino Martin en modeblogger Anna Nooshin. Verrassingen Chantal vertrekt met een rugzak vol verrassingen naar Tino Martin. T...

29-09-2019 22:37

Afl. 4

Chantal's Pyjama Party - Afl. 4

Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek inkijkje in haar normaal zo gesloten leven en is bijzonder openhartig over de liefde. Daarnaast gaat ze ook langs bij Patrick Martens...

27-09-2019 16:01

Afl. 4

Chantal's Pyjama Party - Afl. 4

Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek inkijkje in haar normaal zo gesloten leven en is bijzonder openhartig over de liefde. Daarnaast gaat ze ook langs bij Patrick Martens...

26-09-2019 20:34

Chantals Pyjama Party: o.a. Trijntje Oosterhuis

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: o.a. Trijntje Oosterhuis

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party gaat Chantal Janzen langs bij Trijntje Oosterhuis en Patrick Martens. Uniek inkijkje Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek...

20-09-2019 16:01

Afl. 3

Chantal's Pyjama Party - Afl. 3

Chantal dendert de levens van Maan en Alex Klaasen binnen. Zo verandert zij op het moment dat ze denken te kunnen gaan slapen alles in een totale chaos. Daarmee komt de karaokedroom van Maan uit en blijft bij Alex de deurbel maar gaan.

19-09-2019 20:34

Chantals Pyjama Party: o.a. Maan

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: o.a. Maan

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party dendert Chantal Janzen de levens van zangeres Maan en cabaretier en acteur Alex Klaasen binnen. Karaoke Zo verandert zij op het moment dat ze denken te kunnen gaan slapen alles in een totale ...

15-09-2019 22:33

Afl. 2

Chantal's Pyjama Party - Afl. 2

Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Fa...

13-09-2019 16:00

Afl. 2

Chantal's Pyjama Party - Afl. 2

Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Fa...

12-09-2019 20:33

Afl. 2

Chantal's Pyjama Party - Afl. 2

Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Fa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chantal's Pyjama Party gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chantal's Pyjama Party de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chantal's Pyjama Party bij Chantal's Pyjama Party liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chantal's Pyjama Party. Heb je een uitzending van Chantal's Pyjama Party gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chantal's Pyjama Party gemist

Programma waarin Chantal Janzen bij diverse bekende Nederlanders een op maat gemaakte pyamaparty organiseert. Na een dag meelopen in het leven van onder meer Gerard Joling, Corry Konings, Waylon, Alex Klaasen en Famke Louise verandert ze de avonduren voor hen in een totale, maar gezellige chaos.

Uitzending gemist van Chantal's Pyjama Party? Hier kun je alle uitzendingen van Chantal's Pyjama Party kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 18-10-2019 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!