Programma gemist?

Bij Miljuschka naar kijkt Chantal haar van ogen uit op de het prachtige boerderij. van Maar het waar zijn toch op de beesten gebleven? Gelukkig kan op ze Miljuschka naar trakteren op met het ene na het andere dier door door tijdens een unieke pyjamaparty. En een zeg naar je Dylan Haegens, dan zeg naar je tosti. Dus dat naar uit wordt een wilde tostipyjamaparty met in shotjes curry, direct uit een de fles in van uit de mond!

In in deze aflevering van Chantals Pyjama uit tijdens Party organiseert Chantal Janzen pyjamafeestjes bij door presentatrice Miljuschka met Witzenhausen en filmmakers de Dylan Haegens. Beesten Bij Miljuschka kijkt uit het Chantal haar ogen naar uit op de prachtige boerderij. Maar naar waar zijn toch op tv de beesten gebleven? van Gelukkig kan ze in Miljuschka met trakteren op het op ene na het een andere dier naar tijdens een unieke pyjamaparty. Tosti Zeg van je Dylan Haegens, dan op zeg je tosti. het Dus de dat wordt een wilde tostipyjamaparty met uit shotjes curry, in direct uit de fles het in de het mond.

Marlijn Weerdeburgs in pyjamaparty wordt op een hereniging van met dierbare oude vrienden. En dat het is nog niet tijdens met alles: ze krijgt tijdens ook nog een een heel ontspannende verrassing. Barrie tijdens Stevens wordt door Chantal getrakteerd uit door op een onverwacht de weerzien met oude collega´s uit met zijn gloriedagen bij op tv de van 'Soundmixshow'.

In deze aflevering op met van Chantals Pyjama Party van organiseert Chantal het Janzen nachtelijke feestjes het bij presentatrice Marlijn naar Weerdenburg en danser en choreograaf op tv Barrie Stevens. Oude vrienden Marlijn met Weerdeburgs pyjamaparty wordt door een hereniging naar met dierbare oude door vrienden. En dat tijdens is nog niet alles: een ze krijgt door ook nog een heel ontspannende van verrassing. Soundmixshow Barrie Stevens wordt de de door Chantal getrakteerd op een onverwacht met weerzien met in oude door collega´s uit zijn gloriedagen bij naar de 'Soundmixshow', waar hij op tv jurylid met was.

Chantal vertrekt met tijdens een rugzak vol in verrassingen naar zanger in in Tino Martin. Tino door is echt net in door zijn gloednieuwe het woning getrokken. Chantal gaat door ook met de hem mee naar uit zijn optreden. Eenmaal thuis denkt uit Tino lekker te op tv kunnen gaan slapen, maar een dat pakt net in de even anders uit. Anna Nooshin een is met een groot fan naar van horrorfilms. Dat wordt tijdens dus een doodenge pyjamaparty uit voor de Anna.

Chantal vertrekt met door een rugzak vol de verrassingen naar naar zanger tijdens Tino Martin. Tino is op tv echt net naar in zijn gloednieuwe woning de getrokken. Chantal gaat uit ook met hem de mee naar zijn optreden. in Eenmaal thuis met denkt Tino lekker te kunnen op tv met gaan slapen, maar dat naar pakt net even anders uit. van Anna Nooshin het is een uit groot fan van het horrorfilms. Dat uit wordt dus een door doodenge pyjamaparty voor de Anna.

In op tv deze aflevering van Chantals Pyjama op tv Party het organiseert Chantal Janzen op maat op gemaakte pyjamaparty's van bij zanger Tino het Martin en op tv modeblogger Anna Nooshin. Verrassingen Chantal vertrekt met naar van een rugzak vol door verrassingen naar Tino Martin. naar Tino is in net in zijn gloednieuwe woning de getrokken. een Chantal gaat ook het met hem mee naar zijn een optreden. op Eenmaal thuis denkt Tino lekker te tijdens kunnen gaan slapen, naar uit maar dat pakt net even uit anders uit. Horror Anna Nooshin naar is een groot het fan van horrorfilms. Dat op de wordt dus een doodenge pyjamaparty voor een het Anna.

Trijntje Oosterhuis een is bijzonder gastvrij als naar Chantal zich bij in haar voordeur meldt. naar Ze gunt een haar van een uniek inkijkje in haar normaal tijdens zo op tv gesloten leven en door is bijzonder openhartig over tijdens de liefde. Daarnaast het gaat ze ook naar langs bij Patrick uit Martens. Hij weet uit niet een wat hij meemaakt op tv als s' avonds laat de bel het gaat en er op tv een optocht door van junglefigureren zijn de huis uit binnenmarcheert.

Trijntje Oosterhuis is een door bijzonder gastvrij als Chantal zich bij door haar naar voordeur meldt. naar Ze gunt haar een uniek op tv inkijkje in haar op normaal zo gesloten leven het en is bijzonder de met openhartig over de liefde. Daarnaast gaat de ze ook langs de bij Patrick Martens. tijdens Hij weet niet op tv wat hij naar meemaakt als s' een avonds laat de een bel gaat en er tijdens een tijdens optocht van junglefigureren zijn uit huis uit binnenmarcheert.

In een deze aflevering met van Chantals Pyjama Party gaat Chantal het Janzen langs met bij Trijntje Oosterhuis en door Patrick Martens. Uniek inkijkje Trijntje een op tv Oosterhuis is bijzonder op gastvrij als Chantal zich naar bij haar voordeur uit meldt. Ze gunt haar een met uniek op tv inkijkje in haar normaal zo uit gesloten leven met en is bijzonder het openhartig over de liefde. Junglefiguren Daarnaast door met gaat ze ook langs bij Patrick op Martens. Hij een weet niet wat hij tijdens meemaakt als van 's avonds in laat de bel het gaat en er een door optocht van met junglefigureren zijn huis de binnenmarcheert.

Chantal een dendert de levens uit van Maan en Alex Klaasen de binnen. op tv Zo verandert zij op tv op het moment uit dat ze denken het te kunnen gaan slapen op tv alles de in een totale chaos. Daarmee komt op tv uit de karaokedroom van de Maan uit en een blijft bij Alex de deurbel een maar tijdens gaan.

In deze een aflevering op tv van Chantals Pyjama Party dendert Chantal door Janzen de het levens van zangeres op tv Maan naar en cabaretier en uit acteur Alex Klaasen het binnen. Karaoke Zo verandert zij op het in moment dat ze denken met te kunnen gaan op tv slapen met alles in een het totale chaos. Daarmee komt tijdens de uit karaokedroom van Maan uit en blijft een in bij Alex de deurbel maar gaan. Op op in maat gemaakt In dit programma organiseert Chantal een Janzen bij bekende de Nederlanders een op op een maat gemaakte pyjamaparty.

Chantal heeft op uitnodigingen een gekregen van Waylon op tv en Famke Louise. Ze een worden allebei verrast met op een op maat de gemaakte tijdens pyjamaparty die ze nog lang het gaan heugen. Zo op tv zal ze in een toiletbezoek bij Waylon naar niet snel vergeten en tijdens eindigt de nacht uit met door Famke Louise in met K3-regenboogjurkjes.

Chantal heeft uitnodigingen de uit gekregen van Waylon en Famke Louise. met door Ze worden allebei met verrast met een op maat gemaakte op tv een pyjamaparty die ze nog het lang gaan heugen. Zo zal tijdens ze naar een toiletbezoek bij Waylon niet de snel tijdens vergeten en eindigt de nacht in met tijdens Famke Louise in naar K3-regenboogjurkjes.

Chantal heeft naar uitnodigingen naar gekregen van Waylon en Famke Louise. tijdens door Ze worden allebei verrast met van een een op maat gemaakte in pyjamaparty die ze de nog lang gaan de heugen. Zo zal ze een in toiletbezoek op tv bij Waylon niet snel het vergeten en naar eindigt de nacht met Famke Louise tijdens van in K3-regenboogjurkjes.

mei 2021
18-10-2019 16:00

Afl. 7

Chantal's Pyjama Party - Afl. 7

Bij Miljuschka kijkt Chantal haar ogen uit op de prachtige boerderij. Maar waar zijn toch de beesten gebleven? Gelukkig kan ze Miljuschka trakteren op het ene na het andere dier tijdens een unieke pyjamaparty. En zeg je Dylan Haegens, dan z...

17-10-2019 20:34

Chantals Pyjama Party: o.a. Miljuschka Witzenhausen

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: o.a. Miljuschka Witzenhausen

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal Janzen pyjamafeestjes bij presentatrice Miljuschka Witzenhausen en filmmakers Dylan Haegens. Beesten Bij Miljuschka kijkt Chantal haar ogen uit op de prachtige boerderij. ...

11-10-2019 16:00

Afl. 6

Chantal's Pyjama Party - Afl. 6

Marlijn Weerdeburgs pyjamaparty wordt een hereniging met dierbare oude vrienden. En dat is nog niet alles: ze krijgt ook nog een heel ontspannende verrassing. Barrie Stevens wordt door Chantal getrakteerd op een onverwacht weerzien met oude...

10-10-2019 20:33

Chantals Pyjama Party: Barrie Stevens & Marlijn Weerdenburg

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: Barrie Stevens & Marlijn Weerdenburg

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal Janzen nachtelijke feestjes bij presentatrice Marlijn Weerdenburg en danser en choreograaf Barrie Stevens. Oude vrienden Marlijn Weerdeburgs pyjamaparty wordt een herenigi...

06-10-2019 22:37

Afl. 5

Chantal's Pyjama Party - Afl. 5

Chantal vertrekt met een rugzak vol verrassingen naar zanger Tino Martin. Tino is echt net in zijn gloednieuwe woning getrokken. Chantal gaat ook met hem mee naar zijn optreden. Eenmaal thuis denkt Tino lekker te kunnen gaan slapen, maar da...

04-10-2019 16:01

Afl. 5

Chantal's Pyjama Party - Afl. 5

Chantal vertrekt met een rugzak vol verrassingen naar zanger Tino Martin. Tino is echt net in zijn gloednieuwe woning getrokken. Chantal gaat ook met hem mee naar zijn optreden. Eenmaal thuis denkt Tino lekker te kunnen gaan slapen, maar da...

03-10-2019 20:33

Chantals Pyjama Party: Tino Martin & Anna Nooshin

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: Tino Martin & Anna Nooshin

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party organiseert Chantal Janzen op maat gemaakte pyjamaparty's bij zanger Tino Martin en modeblogger Anna Nooshin. Verrassingen Chantal vertrekt met een rugzak vol verrassingen naar Tino Martin. T...

29-09-2019 22:37

Afl. 4

Chantal's Pyjama Party - Afl. 4

Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek inkijkje in haar normaal zo gesloten leven en is bijzonder openhartig over de liefde. Daarnaast gaat ze ook langs bij Patrick Martens...

27-09-2019 16:01

Afl. 4

Chantal's Pyjama Party - Afl. 4

Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek inkijkje in haar normaal zo gesloten leven en is bijzonder openhartig over de liefde. Daarnaast gaat ze ook langs bij Patrick Martens...

26-09-2019 20:34

Chantals Pyjama Party: o.a. Trijntje Oosterhuis

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: o.a. Trijntje Oosterhuis

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party gaat Chantal Janzen langs bij Trijntje Oosterhuis en Patrick Martens. Uniek inkijkje Trijntje Oosterhuis is bijzonder gastvrij als Chantal zich bij haar voordeur meldt. Ze gunt haar een uniek...

20-09-2019 16:01

Afl. 3

Chantal's Pyjama Party - Afl. 3

Chantal dendert de levens van Maan en Alex Klaasen binnen. Zo verandert zij op het moment dat ze denken te kunnen gaan slapen alles in een totale chaos. Daarmee komt de karaokedroom van Maan uit en blijft bij Alex de deurbel maar gaan.

19-09-2019 20:34

Chantals Pyjama Party: o.a. Maan

Chantal's Pyjama Party - Chantals Pyjama Party: o.a. Maan

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party dendert Chantal Janzen de levens van zangeres Maan en cabaretier en acteur Alex Klaasen binnen. Karaoke Zo verandert zij op het moment dat ze denken te kunnen gaan slapen alles in een totale ...

15-09-2019 22:33

Afl. 2

Chantal's Pyjama Party - Afl. 2

Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Fa...

13-09-2019 16:00

Afl. 2

Chantal's Pyjama Party - Afl. 2

Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Fa...

12-09-2019 20:33

Afl. 2

Chantal's Pyjama Party - Afl. 2

Chantal heeft uitnodigingen gekregen van Waylon en Famke Louise. Ze worden allebei verrast met een op maat gemaakte pyjamaparty die ze nog lang gaan heugen. Zo zal ze een toiletbezoek bij Waylon niet snel vergeten en eindigt de nacht met Fa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Chantal's Pyjama Party gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chantal's Pyjama Party de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chantal's Pyjama Party bij Chantal's Pyjama Party liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chantal's Pyjama Party. Heb je een uitzending van Chantal's Pyjama Party gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chantal's Pyjama Party gemist

Programma waarin Chantal Janzen bij diverse bekende Nederlanders een op maat gemaakte pyamaparty organiseert. Na een dag meelopen in het leven van onder meer Gerard Joling, Corry Konings, Waylon, Alex Klaasen en Famke Louise verandert ze de avonduren voor hen in een totale, maar gezellige chaos.

Uitzending gemist van Chantal's Pyjama Party? Hier kun je alle uitzendingen van Chantal's Pyjama Party kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 18-10-2019 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!