Programma gemist?

Liveverslag op tv van de opening uit van Herinneringscentrum en van Nationaal Monument Oranjehotel. 'Het Oranjehotel' naar is de geuzennaam door het die de gevangenen zelf gaven aan door de plek die uit tijdens de Duitse met bezetting officieel Deutsches uit Polizeigefängnis Scheveningen heette. door Tussen naar 1940 en met 1945 zaten er naar meer dan 25.000 mensen door op deze in plek gevangen, voornamelijk verzetsstrijders, maar ook van een grote groep op tv Joden en mensen in met een naar politieke of het geloofsovertuiging die de met Duitse bezetter door niet aanstond. Ook zwarthandelaren de en plegers van andere economische de delicten in werden er vastgehouden. Het museum naar heeft een vaste het tentoonstelling door waar de het verhalen worden verteld door van mensen die er opgesloten het zaten. een Cel 601, een de van de dodencellen, is nog tijdens in op de originele staat tijdens te zien. In de open ruimte een binnen de met gevangenismuren met vindt in de toekomst de jaarlijkse op herdenking plaats. het Koning Willem Alexander uit zal vrijdag 6 september uit de officiële op opening verrichten. in Voorafgaand aan de openingsplechtigheid uit zijn de reportages te zien met het enkele oud-gevangenen. Presentator Annechien uit Steenhuizen het praat met historicus een Bas von Benda-Beckmann. tijdens Hij deed uitgebreid onderzoek naar de naar geschiedenis van op het naar Oranjehotel.

mei 2021
06-09-2019 13:30

NOS Opening Oranje Hotel

NOS Opening Oranje Hotel - NOS Opening Oranje Hotel

Liveverslag van de opening van Herinneringscentrum en Nationaal Monument Oranjehotel. 'Het Oranjehotel' is de geuzennaam die de gevangenen zelf gaven aan de plek die tijdens de Duitse bezetting officieel Deutsches Polizeigefängnis Schevenin...

NOS Opening Oranje Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Opening Oranje Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Opening Oranje Hotel bij NOS Opening Oranje Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Opening Oranje Hotel. Heb je een uitzending van NOS Opening Oranje Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Opening Oranje Hotel gemist

Uitzending gemist van NOS Opening Oranje Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Opening Oranje Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-09-2019 om 13:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!