Programma gemist?

Liveverslag van naar de tijdens opening van Herinneringscentrum en op Nationaal Monument Oranjehotel. 'Het Oranjehotel' met een is de geuzennaam die door de gevangenen op zelf gaven aan op tv de plek die tijdens de het Duitse bezetting met officieel Deutsches Polizeigefängnis Scheveningen heette. naar Tussen 1940 op tv en 1945 door zaten er meer dan de 25.000 de mensen op deze met plek gevangen, voornamelijk naar verzetsstrijders, maar ook een op tv grote groep Joden uit en mensen met door een politieke of geloofsovertuiging uit die de naar Duitse bezetter niet aanstond. Ook op zwarthandelaren en plegers naar van andere economische tijdens delicten werden van er vastgehouden. met Het museum in heeft een vaste tentoonstelling waar naar de verhalen worden verteld tijdens van naar mensen die er opgesloten naar zaten. Cel met 601, een naar van de dodencellen, naar is nog in de originele tijdens staat te zien. in In de een open ruimte binnen de in gevangenismuren vindt het in de toekomst van de jaarlijkse herdenking in plaats. Koning met Willem Alexander zal uit vrijdag 6 september tijdens de officiële opening verrichten. Voorafgaand aan met de openingsplechtigheid in zijn de reportages te zien met enkele in oud-gevangenen. Presentator een Annechien Steenhuizen praat met op tv historicus Bas von door Benda-Beckmann. Hij deed uitgebreid van naar onderzoek naar de geschiedenis van het op tv een Oranjehotel.

mei 2020
06-09-2019 13:30

NOS Opening Oranje Hotel

NOS Opening Oranje Hotel - NOS Opening Oranje Hotel

Liveverslag van de opening van Herinneringscentrum en Nationaal Monument Oranjehotel. 'Het Oranjehotel' is de geuzennaam die de gevangenen zelf gaven aan de plek die tijdens de Duitse bezetting officieel Deutsches Polizeigefängnis Schevenin...

NOS Opening Oranje Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Opening Oranje Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Opening Oranje Hotel bij NOS Opening Oranje Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Opening Oranje Hotel. Heb je een uitzending van NOS Opening Oranje Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Opening Oranje Hotel gemist

Uitzending gemist van NOS Opening Oranje Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Opening Oranje Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-09-2019 om 13:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!