Programma gemist?

Liveverslag van de naar naar opening van Herinneringscentrum en door Nationaal Monument Oranjehotel. 'Het de Oranjehotel' is tijdens de geuzennaam die van de gevangenen zelf gaven de aan de plek die naar tijdens de de Duitse bezetting officieel van Deutsches Polizeigefängnis Scheveningen in heette. Tussen het 1940 en 1945 naar zaten er op meer dan 25.000 mensen op de deze plek gevangen, voornamelijk door verzetsstrijders, van maar ook een een grote groep Joden door en mensen met van een politieke de of geloofsovertuiging die het de Duitse bezetter niet aanstond. Ook met zwarthandelaren en plegers de de van andere economische tijdens delicten werden er vastgehouden. het Het museum heeft een vaste in tentoonstelling waar de de verhalen door worden verteld de van mensen die er opgesloten zaten. het op tv Cel 601, een door van de dodencellen, is nog in in de op originele staat tijdens te zien. In de open door ruimte binnen het de gevangenismuren vindt met in de toekomst naar de jaarlijkse herdenking met plaats. Koning Willem van Alexander zal vrijdag 6 door september de officiële opening tijdens verrichten. door Voorafgaand aan in de openingsplechtigheid zijn reportages te zien op op met enkele oud-gevangenen. met Presentator Annechien Steenhuizen praat tijdens met historicus Bas von Benda-Beckmann. op tv Hij deed uitgebreid op onderzoek naar uit de geschiedenis van de het in Oranjehotel.

januari 2021
06-09-2019 13:30

NOS Opening Oranje Hotel

NOS Opening Oranje Hotel - NOS Opening Oranje Hotel

Liveverslag van de opening van Herinneringscentrum en Nationaal Monument Oranjehotel. 'Het Oranjehotel' is de geuzennaam die de gevangenen zelf gaven aan de plek die tijdens de Duitse bezetting officieel Deutsches Polizeigefängnis Schevenin...

NOS Opening Oranje Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Opening Oranje Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Opening Oranje Hotel bij NOS Opening Oranje Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Opening Oranje Hotel. Heb je een uitzending van NOS Opening Oranje Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Opening Oranje Hotel gemist

Uitzending gemist van NOS Opening Oranje Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Opening Oranje Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-09-2019 om 13:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!