Programma gemist?

Liveverslag van op de naar opening van Herinneringscentrum een en Nationaal Monument Oranjehotel. 'Het naar Oranjehotel' het is de geuzennaam die de op gevangenen door zelf gaven aan de plek uit die de tijdens de Duitse bezetting officieel naar Deutsches Polizeigefängnis Scheveningen op tv heette. Tussen 1940 en tijdens 1945 de zaten er meer dan met 25.000 mensen uit op deze plek gevangen, de voornamelijk verzetsstrijders, tijdens maar ook met een grote groep Joden en mensen van met een in politieke of het geloofsovertuiging die de Duitse bezetter op tv niet aanstond. Ook naar zwarthandelaren van en plegers van naar andere economische op tv delicten werden er vastgehouden. Het museum een heeft een vaste in tentoonstelling waar op de het verhalen worden verteld van mensen tijdens die er opgesloten naar zaten. Cel 601, op een van tijdens de dodencellen, het is nog in de originele staat naar te in zien. In een de open ruimte het binnen de gevangenismuren vindt in de een op toekomst de jaarlijkse op herdenking plaats. Koning Willem op Alexander zal vrijdag 6 naar september de officiële een opening verrichten. Voorafgaand aan de de openingsplechtigheid zijn in het reportages te zien met enkele naar oud-gevangenen. Presentator door Annechien Steenhuizen praat met historicus op tv Bas von Benda-Beckmann. van Hij deed naar uitgebreid onderzoek naar de in geschiedenis van het de van Oranjehotel.

september 2021
06-09-2019 13:30

NOS Opening Oranje Hotel

NOS Opening Oranje Hotel - NOS Opening Oranje Hotel

Liveverslag van de opening van Herinneringscentrum en Nationaal Monument Oranjehotel. 'Het Oranjehotel' is de geuzennaam die de gevangenen zelf gaven aan de plek die tijdens de Duitse bezetting officieel Deutsches Polizeigefängnis Schevenin...

NOS Opening Oranje Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Opening Oranje Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Opening Oranje Hotel bij NOS Opening Oranje Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Opening Oranje Hotel. Heb je een uitzending van NOS Opening Oranje Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Opening Oranje Hotel gemist

Uitzending gemist van NOS Opening Oranje Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Opening Oranje Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-09-2019 om 13:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!