Programma gemist?

Liveverslag op van de opening op van Herinneringscentrum op tv en Nationaal Monument Oranjehotel. 'Het uit Oranjehotel' is de geuzennaam met die naar de gevangenen zelf de gaven aan de op plek die tijdens de Duitse tijdens het bezetting officieel Deutsches uit Polizeigefängnis Scheveningen heette. Tussen 1940 naar en 1945 zaten er op tv meer dan 25.000 uit mensen op door deze de plek gevangen, voornamelijk verzetsstrijders, maar op tv ook een grote groep van Joden en mensen naar met een naar politieke of tijdens geloofsovertuiging die de Duitse bezetter de op niet aanstond. Ook zwarthandelaren en in plegers van andere economische van delicten werden er met vastgehouden. het Het museum heeft een tijdens vaste tentoonstelling de waar de het verhalen worden verteld van door mensen die er opgesloten in zaten. met Cel 601, een van de dodencellen, naar is nog in tijdens door de originele staat te zien. In op de open ruimte van binnen de gevangenismuren de een vindt in de toekomst de jaarlijkse in herdenking plaats. van Koning Willem in Alexander zal vrijdag 6 in september met de officiële opening verrichten. Voorafgaand de aan de de openingsplechtigheid zijn reportages uit te zien met enkele op oud-gevangenen. Presentator Annechien Steenhuizen de praat met historicus naar Bas von de Benda-Beckmann. een Hij deed uitgebreid een onderzoek naar de geschiedenis van het in met Oranjehotel.

september 2020
06-09-2019 13:30

NOS Opening Oranje Hotel

NOS Opening Oranje Hotel - NOS Opening Oranje Hotel

Liveverslag van de opening van Herinneringscentrum en Nationaal Monument Oranjehotel. 'Het Oranjehotel' is de geuzennaam die de gevangenen zelf gaven aan de plek die tijdens de Duitse bezetting officieel Deutsches Polizeigefängnis Schevenin...

NOS Opening Oranje Hotel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Opening Oranje Hotel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Opening Oranje Hotel bij NOS Opening Oranje Hotel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Opening Oranje Hotel. Heb je een uitzending van NOS Opening Oranje Hotel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Opening Oranje Hotel gemist

Uitzending gemist van NOS Opening Oranje Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Opening Oranje Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-09-2019 om 13:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!