Programma gemist?

Vijf uit kinderen worden van vanaf de wieg tot hun volwassenheid naar met gevolgd. Welke keuzes maken naar ze, waar in lopen ze tegenaan en het hoe is het het om op te groeien in met deze in tijd? Te zien is in hoe een het de gezinnen het afgelopen door jaar in is vergaan. We op maken kennis met de vijf uit stellen die in verwachting naar zijn van hun het eerste kindje. Hoe met zullen ze een het door gaan doen als ouders, op tv waar kijken met ze naar uit, waar door zien ze tegenop met en hoe met willen ze hun in kind gaan opvoeden? door In voorbereiding op de geboorte van worden kamertjes ingericht, uit wiegjes in elkaar getimmerd, op rolverdelingen naar besproken, kleertjes opgevouwen en de gaan ze op samen naar zwangerschapsyoga. De met eerste de baby van Generatie 2010 wordt de geboren, een de meisje! Nu is het door wachten op van de volgende vier uit baby's.

juni 2021
28-01-2010 21:30

Aflevering 1

Generatie 2010 - Aflevering 1

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan. We maken kennis met d...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Generatie 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Generatie 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Generatie 2010 bij Generatie 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Generatie 2010. Heb je een uitzending van Generatie 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Generatie 2010 gemist

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoeis het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan.

Uitzending gemist van Generatie 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Generatie 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 26-07-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!