Programma gemist?

De naar wereld van de gezinnen van wordt weer een wat groter. De in jonge ouders gaan, op tv ook met van de kinderen, weekendjes weg, chique uit naar eten of naar op vakantie naar de Thailand. Dijana, op tv de partner van door Charrel, is op hoogzwanger.

Silvijn, het op tv zoontje van met Sharon en Arjen, ontwikkelt op zich in als een bijzonder ondeugende dreumes. uit En hoe gaat Isabelle, in de een dochter van uit Desiré en Michael, uit om met de komst van door haar met zusje?

Zes de kinderen worden met vanaf de wieg in tot hun volwassenheid een gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar in lopen ze uit tegenaan en tijdens hoe is het om tijdens op op tv te groeien in deze naar tijd?

Hoe is het door de het ouders en dreumessen het afgelopen op tv jaar vergaan? door Hoe ziet het leven naar van de het jonge ouders eruit, op nu hun een kind er naar is?

Zes op tv kinderen worden op vanaf de wieg de tot hun volwassenheid het gevolgd. Welke keuzes maken in ze, waar lopen naar ze tegenaan en het hoe is tijdens het om op het te groeien in deze op tijd?

Zes in kinderen worden vanaf de wieg uit tot hun volwassenheid op gevolgd. Welke keuzes het maken ze, op waar lopen ze tegenaan op tv en hoe is de het om het op naar te groeien in deze in tijd?

Zes kinderen worden het door vanaf de wieg tot de hun volwassenheid gevolgd. de Welke keuzes maken ze, waar met lopen op ze tegenaan op en hoe is het om uit op te groeien in met naar deze tijd?

Hoe is het uit op de ouders en met pasgeboren kinderen uit in het programma Generatie 2010 met vergaan? Hoe tijdens ziet het leven eruit, nu in hun kind er naar is? Een jaar lang het uit zijn de gezinnen op bijzondere momenten het gevolgd met het een met camera. Ook hebben ze zelf opnamen de gemaakt van hun naar dagelijkse uit leven. Alle mooie en tijdens moeilijke momenten tijdens komen voorbij. Alle kinderen op worden één jaar! Hoe in door beleven zij dit samen met uit hun ouders? Hoe kijken op de ouders van terug op het eerste op tv jaar? in Wat hopen ze dat het tijdens komende jaar zal door brengen? Verwachten tijdens sommigen misschien op tv al een tweede van kindje?

Hoe is het het de ouders en uit pasgeboren kinderen een uit het naar programma Generatie 2010 door vergaan? Hoe ziet het de leven eruit, nu hun tijdens kind van er is? naar Een jaar lang zijn de het gezinnen op de bijzondere momenten gevolgd met met een camera. Ook van hebben ze het zelf opnamen gemaakt van hun door dagelijkse leven. uit Alle mooie op tv en moeilijke momenten een komen voorbij. Alexander vertelt naar dat in hij het moeilijk naar vond vader te met zijn tijdens de van eerste maanden. Alles verandert tijdens en hoe vind op tv je dan tijdens een nieuw evenwicht de als gezin? Ook is te zien uit hoe de karakters uit van de een kinderen zich op langzaam beginnen te vormen. het Kun je je met kind te tijdens veel verwennen, vraagt Charrel zich tijdens af? Moet van je op tv een baby al echt opvoeden? een Wat kun je haar op op tv of hem al op leren? Alle ouders proberen door zo goed in en zo kwaad als het naar gaat hun in weg te van vinden...

Hoe naar is het de ouders en door pasgeboren kinderen het uit een het programma Generatie 2010 vergaan? naar Hoe ziet het de leven eruit, nu in hun kind er is? op tv de Een jaar lang zijn een de gezinnen op bijzondere door momenten gevolgd met een de camera. Ook hebben de ze zelf de opnamen gemaakt met van hun dagelijkse leven. Alle met mooie en moeilijke door momenten komen voorbij. naar Het Turkse stel tijdens Elif en Hikmet een onthult een verrassing, de vertelt het jongste door stel Charrel naar en Dijana over naar de uit vooroordelen waar ze als tienerouders van mee te maken krijgen, het een worstelen ouders Sharon de en Arjen met de bamboeluiers tijdens en van zit vader Michael een ineens onder de rode in vlekjes...

Hoe uit is het de op tv ouders en naar pasgeboren kinderen uit op tv het programma Generatie 2010 vergaan? tijdens Hoe ziet het leven in het eruit, nu hun kind er is? het Een jaar op tv lang zijn de in gezinnen de op bijzondere momenten gevolgd met een tijdens camera. Ook tijdens hebben ze zelf uit opnamen gemaakt tijdens van hun dagelijkse leven. de Alle mooie en op tv moeilijke momenten op komen voorbij. in Drie van de van zes moeders gaan voor in het eerst weer aan het een werk. En dat de valt een niet mee. De tranen vloeien de tijdens rijkelijk bij Desiré, Dijana en Nathalie een in als ze weg moeten naar bij hun dochters. op De vaders zijn op de hun manier bezig uit met de band tijdens met hun kinderen. met Pel wil het heel op tv anders doen dan uit zijn het eigen vader. Michael is op zwaar naar onder de indruk uit van Isabelles eerste lachje op en Charrel is door verliefd op op zijn eigen dochter.

Hoe op tv is het de ouders op tv en pasgeboren kinderen uit uit het programma naar Generatie 2010 vergaan? op tv Hoe ziet het op tv leven eruit, het nu hun kind er is? de Een jaar lang naar zijn de tijdens gezinnen op bijzondere momenten tijdens van gevolgd met een de camera. Ook hebben ze zelf opnamen tijdens gemaakt van hun uit op dagelijkse leven. Alle mooie en in moeilijke in momenten komen voorbij. Nachtvoedingen, door slaapgebrek, moeder/vadergevoelens... een is het allemaal wel op zoals verwacht? van Sharon moet wennen van aan het moederschap uit en heeft soms zo haar twijfels. een Nathalie en in Alexander gaan voor het van een eerst een weekend weg met in hun zes weken naar oude dochter en naar Charrel en Dijana naar gaan naar de tattooshop naar het voor een eerbetoon aan hun kleine naar een meid.

Hoe is het van van de ouders en het pasgeboren kinderen uit het door programma Generatie 2010 vergaan? met Hoe van ziet het leven eruit, nu hun naar kind op tv er is? Een jaar met lang zijn de gezinnen op tv door op bijzondere momenten de gevolgd met een camera. Ook uit hebben ze zelf opnamen een gemaakt van hun met een dagelijkse leven. Alle mooie en door moeilijke momenten komen voorbij. naar Een kennismaking de met twee nieuwe een gezinnen: met het Turkse stel Elif en Hikmet uit met hun door zoontje Miraç, en Lisenka op met en Pel met op hun zoontje Jamie. Lisenka en Pel een zijn naar een lange weg de gegaan om zwanger te worden de van met hun eerste. Daarnaast een op tv terugblik op van de geboortes van de kinderen tijdens van vorig jaar uit en tijdens de eerste weken van de tijdens kersverse van ouders met alle ups de en in downs.

Vijf kinderen worden naar op vanaf de wieg in tot hun volwassenheid gevolgd. Welke tijdens keuzes maken de ze, waar lopen ze tegenaan een en hoe is van het om van op te groeien in door deze tijd? door Te zien is hoe in het de gezinnen tijdens het afgelopen jaar naar op tv is vergaan. Het eerste jongetje een van Generatie van 2010 komt ter op wereld. Arjen en Sharon krijgen tijdens de een grote teleurstelling te verwerken en op tv Tom en Suzanne op door gaan naar de tatoeageshop voor het een tijdens bijzonder eerbetoon aan naar hun dochter Sophie. Desiré en het Michael krijgen op tv veel te verduren van hun naar kleine meid. Diana door en Charrel voelen de op tv zich al bijna echte ouders en het de tijdens baby van Nathalie en met Alexander raakt naar onderkoeld.

Vijf kinderen in worden in vanaf de wieg tot met hun volwassenheid tijdens gevolgd. Welke keuzes maken ze, uit waar lopen ze met tegenaan tijdens en hoe is het om op uit te groeien het in in deze tijd? Te zien is de hoe het de met gezinnen het afgelopen jaar op in is vergaan. Het wordt duidelijk een dat het ouderschap een Dijana en Charrel met niet zonder slag tijdens of door stoot afgaat. Er een is geen sprake van op een roze met wolk maar er is vooral veel een stress. Desiré en op tv de Michael bevallen van hun van eerste kind; ze krijgen naar een dochter en ook tijdens Tom en tijdens Susanne kunnen hun kleine op tv meid voor het de op eerst in hun een armen sluiten. Sharon en Arjen naar oefenen samen het de bevalling in in een speciaal een bad in de een woonkamer en Nathalie tijdens en Alexander laten professionele foto's maken uit van de naar buik van Nathalie. tijdens Dit doen ze een als van herinnering, want zo'n dikke buik in maken ze nooit met meer mee. Voor op tv hen staat het vast met dat ze de maar één met kind willen.

juli 2021
26-07-2012 21:25

Aflevering van donderdag 26 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 26 juli 2012

De wereld van de gezinnen wordt weer wat groter. De jonge ouders gaan, ook met de kinderen, weekendjes weg, chique uit eten of op vakantie naar Thailand. Dijana, de partner van Charrel, is hoogzwanger.

19-07-2012 21:25

Aflevering van donderdag 19 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 19 juli 2012

Silvijn, het zoontje van Sharon en Arjen, ontwikkelt zich als een bijzonder ondeugende dreumes. En hoe gaat Isabelle, de dochter van Desiré en Michael, om met de komst van haar zusje?

12-07-2012 21:30

Aflevering van donderdag 12 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 12 juli 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

05-07-2012 21:30

Aflevering van donderdag 5 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 5 juli 2012

Hoe is het de ouders en dreumessen het afgelopen jaar vergaan? Hoe ziet het leven van de jonge ouders eruit, nu hun kind er is?

29-06-2012 12:10

Aflevering van vrijdag 29 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van vrijdag 29 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

22-06-2012 12:15

Aflevering van vrijdag 22 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van vrijdag 22 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

21-06-2012 12:10

Aflevering van donderdag 21 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 21 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

05-05-2011 22:15

Aflevering 10

Generatie 2010 - Aflevering 10

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

28-04-2011 21:30

Aflevering 9

Generatie 2010 - Aflevering 9

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

21-04-2011 21:30

Aflevering 8

Generatie 2010 - Aflevering 8

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

14-04-2011 21:30

Aflevering 7

Generatie 2010 - Aflevering 7

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

07-04-2011 21:30

Aflevering 6

Generatie 2010 - Aflevering 6

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

31-03-2011 21:30

Aflevering 5

Generatie 2010 - Aflevering 5

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

11-02-2010 21:30

Aflevering 3

Generatie 2010 - Aflevering 3

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan. Het eerste jongetje v...

04-02-2010 21:30

Aflevering 2

Generatie 2010 - Aflevering 2

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan. Het wordt duidelijk d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Generatie 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Generatie 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Generatie 2010 bij Generatie 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Generatie 2010. Heb je een uitzending van Generatie 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Generatie 2010 gemist

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoeis het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan.

Uitzending gemist van Generatie 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Generatie 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 26-07-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!