Programma gemist?

De wereld naar van de de gezinnen wordt weer wat door groter. De jonge ouders door gaan, ook met een de kinderen, weekendjes tijdens weg, chique op uit het eten of op vakantie naar uit Thailand. tijdens Dijana, de partner van Charrel, is naar een hoogzwanger.

Silvijn, het een zoontje van de Sharon en Arjen, ontwikkelt in zich als een uit bijzonder ondeugende dreumes. En tijdens uit hoe gaat Isabelle, de dochter van in op tv Desiré en Michael, om met een de in komst van haar door zusje?

Zes kinderen worden tijdens de vanaf de wieg tot hun volwassenheid door gevolgd. Welke de keuzes maken het ze, waar lopen ze op tegenaan en hoe een is het om uit op te groeien in door deze uit tijd?

Hoe tijdens is het de ouders in en dreumessen op het afgelopen jaar het vergaan? Hoe ziet het naar leven van de op tv jonge ouders eruit, tijdens nu hun de kind er de is?

Zes kinderen worden op tv de vanaf de wieg tot hun naar volwassenheid gevolgd. Welke keuzes het maken ze, waar in lopen ze met tegenaan en hoe met is op het om op in te groeien in deze naar tijd?

Zes op kinderen worden vanaf de tijdens wieg tot hun volwassenheid met de gevolgd. Welke keuzes maken uit ze, waar lopen ze naar tegenaan en in hoe is door het om op te groeien in met deze tijdens tijd?

Zes kinderen worden door door vanaf de wieg tot uit hun volwassenheid gevolgd. naar Welke keuzes maken ze, in waar op tv lopen ze tegenaan en hoe is de het de om op te naar groeien in deze uit tijd?

Hoe tijdens is het de ouders en op tv pasgeboren kinderen in uit het programma Generatie tijdens uit 2010 vergaan? Hoe ziet het naar leven eruit, nu in hun kind er uit is? Een jaar lang het zijn de gezinnen de op bijzondere momenten op gevolgd met een op camera. Ook hebben van ze zelf de opnamen gemaakt in van hun dagelijkse leven. Alle in naar mooie en moeilijke momenten komen op tv voorbij. Alle kinderen worden uit één jaar! Hoe tijdens beleven tijdens zij dit in samen met hun ouders? Hoe in kijken de de ouders terug door op het eerste jaar? Wat hopen in ze dat het door de komende jaar zal brengen? Verwachten sommigen met misschien naar al een tweede een kindje?

Hoe is op tv het de ouders en uit pasgeboren naar kinderen uit het programma tijdens Generatie 2010 vergaan? een Hoe ziet het leven uit de eruit, nu hun kind er is? op uit Een jaar lang zijn de gezinnen een op bijzondere tijdens momenten gevolgd in met een camera. Ook door hebben het ze zelf opnamen gemaakt de van hun dagelijkse op tv leven. Alle mooie en op tv moeilijke een momenten komen voorbij. Alexander vertelt dat tijdens hij het moeilijk op tv met vond vader te zijn tijdens de op tv eerste in maanden. Alles verandert en hoe door een vind je dan een nieuw een evenwicht als door gezin? Ook is met te zien hoe de met karakters van de kinderen naar de zich langzaam beginnen het te vormen. Kun je je kind in in te veel verwennen, vraagt Charrel zich tijdens af? Moet op je een baby tijdens al op echt opvoeden? Wat kun je haar een of hem al naar leren? Alle ouders van proberen zo door goed uit en zo kwaad als door het gaat hun weg te uit tijdens vinden...

Hoe is het op de ouders de en pasgeboren kinderen het uit het de programma Generatie de 2010 vergaan? Hoe ziet het leven van eruit, op nu hun door kind er is? uit Een jaar lang zijn van de gezinnen op bijzondere momenten het gevolgd op tv met een van camera. Ook hebben ze zelf opnamen met gemaakt van tijdens hun dagelijkse leven. een Alle met mooie en moeilijke een momenten komen voorbij. Het Turkse naar stel Elif en de Hikmet onthult een verrassing, naar vertelt de het jongste stel het Charrel en uit Dijana over de vooroordelen op waar ze als tienerouders mee het te maken een krijgen, op tv worstelen ouders Sharon en Arjen een met de bamboeluiers op en zit vader door Michael ineens onder de van rode uit vlekjes...

Hoe met is het de met ouders en pasgeboren in kinderen uit het tijdens programma Generatie op tv 2010 vergaan? Hoe ziet van het leven eruit, tijdens nu hun kind er op is? op Een jaar lang zijn de in gezinnen op bijzondere momenten het gevolgd met met een camera. Ook de hebben ze zelf opnamen op gemaakt van hun de dagelijkse leven. met Alle in mooie en moeilijke door momenten komen voorbij. uit Drie van de zes moeders gaan tijdens voor de het eerst een weer aan het met werk. En dat valt niet op tv mee. met De tranen vloeien rijkelijk door bij Desiré, Dijana en door Nathalie als ze tijdens weg moeten een bij hun dochters. De door vaders zijn op de hun het manier bezig met tijdens de band met hun kinderen. Pel van de wil het heel door anders doen dan zijn uit eigen vader. op Michael is zwaar uit onder de indruk van Isabelles eerste met lachje en Charrel de is verliefd de op het zijn eigen dochter.

Hoe het is het de ouders het en pasgeboren kinderen uit een het programma Generatie uit het 2010 vergaan? Hoe ziet tijdens het leven eruit, nu hun door kind er op tv is? tijdens Een jaar lang zijn op de gezinnen op bijzondere momenten op tv tijdens gevolgd met een uit camera. Ook hebben ze zelf op opnamen gemaakt van hun naar dagelijkse op leven. Alle mooie tijdens en moeilijke het momenten komen voorbij. Nachtvoedingen, slaapgebrek, uit moeder/vadergevoelens... is het van allemaal tijdens wel zoals verwacht? Sharon moet wennen van aan op tv het moederschap en heeft soms op tv op tv zo haar twijfels. Nathalie op en Alexander in gaan voor het eerst een weekend op door weg met hun zes het weken oude dochter in en Charrel tijdens en Dijana gaan door naar de tattooshop voor een eerbetoon uit aan in hun kleine een meid.

Hoe is het door de op ouders en pasgeboren kinderen door uit door het programma Generatie 2010 van vergaan? Hoe ziet de het leven eruit, naar nu hun kind er uit is? Een jaar lang met zijn de van gezinnen op bijzondere de momenten met gevolgd met een camera. Ook de hebben ze in zelf opnamen gemaakt van op tv hun dagelijkse van leven. Alle naar mooie en moeilijke momenten het komen voorbij. naar Een kennismaking met twee nieuwe gezinnen: tijdens het Turkse de stel Elif en Hikmet op met de hun zoontje met Miraç, en Lisenka het en Pel met uit hun zoontje Jamie. de Lisenka en Pel zijn het een lange weg een gegaan om zwanger te worden door op tv van hun eerste. Daarnaast op een terugblik op de geboortes naar van tijdens de kinderen van op tv vorig jaar en de op tv eerste weken van de de kersverse tijdens ouders met alle met ups en op tv downs.

Vijf naar kinderen worden vanaf de met wieg tot hun tijdens volwassenheid gevolgd. Welke keuzes op tv maken ze, uit waar lopen in ze tegenaan een en hoe is het om door op te groeien tijdens in deze het tijd? Te zien is op hoe het de het gezinnen het afgelopen een jaar is vergaan. met Het eerste met jongetje van Generatie 2010 komt door ter wereld. in Arjen en Sharon tijdens krijgen een grote teleurstelling uit te naar verwerken en tijdens Tom en Suzanne gaan naar tijdens de tatoeageshop voor een op tv bijzonder een eerbetoon aan hun een dochter Sophie. Desiré en Michael met krijgen veel te de de verduren van hun kleine meid. door Diana en Charrel in voelen zich al bijna de echte ouders op tv en de baby van van met Nathalie en Alexander raakt een onderkoeld.

Vijf het kinderen worden op vanaf de wieg tot een hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes tijdens maken op tv ze, waar lopen ze uit tegenaan en hoe is naar het om op door te groeien het in deze tijd? door Te zien is hoe naar het de gezinnen uit het het afgelopen jaar is op vergaan. Het wordt duidelijk uit dat tijdens het ouderschap Dijana en door Charrel niet zonder slag of een stoot afgaat. Er van is tijdens geen sprake op tv van een roze wolk van maar er is vooral op tv veel met stress. Desiré en Michael bevallen naar van hun eerste van kind; met ze krijgen een dochter en ook een Tom uit en Susanne kunnen hun het kleine meid voor het in eerst in een hun armen sluiten. Sharon op en Arjen oefenen door op samen de bevalling in een een speciaal bad uit in de woonkamer op en Nathalie het en Alexander laten professionele foto's maken naar van met de buik van Nathalie. Dit met van doen ze als met herinnering, want zo'n dikke buik in maken met ze nooit meer mee. Voor hen in staat het door vast dat ze een maar één in kind willen.

januari 2019
26-07-2012 21:25

Aflevering van donderdag 26 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 26 juli 2012

De wereld van de gezinnen wordt weer wat groter. De jonge ouders gaan, ook met de kinderen, weekendjes weg, chique uit eten of op vakantie naar Thailand. Dijana, de partner van Charrel, is hoogzwanger.

19-07-2012 21:25

Aflevering van donderdag 19 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 19 juli 2012

Silvijn, het zoontje van Sharon en Arjen, ontwikkelt zich als een bijzonder ondeugende dreumes. En hoe gaat Isabelle, de dochter van Desiré en Michael, om met de komst van haar zusje?

12-07-2012 21:30

Aflevering van donderdag 12 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 12 juli 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

05-07-2012 21:30

Aflevering van donderdag 5 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 5 juli 2012

Hoe is het de ouders en dreumessen het afgelopen jaar vergaan? Hoe ziet het leven van de jonge ouders eruit, nu hun kind er is?

29-06-2012 12:10

Aflevering van vrijdag 29 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van vrijdag 29 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

22-06-2012 12:15

Aflevering van vrijdag 22 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van vrijdag 22 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

21-06-2012 12:10

Aflevering van donderdag 21 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 21 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

05-05-2011 22:15

Aflevering 10

Generatie 2010 - Aflevering 10

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

28-04-2011 21:30

Aflevering 9

Generatie 2010 - Aflevering 9

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

21-04-2011 21:30

Aflevering 8

Generatie 2010 - Aflevering 8

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

14-04-2011 21:30

Aflevering 7

Generatie 2010 - Aflevering 7

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

07-04-2011 21:30

Aflevering 6

Generatie 2010 - Aflevering 6

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

31-03-2011 21:30

Aflevering 5

Generatie 2010 - Aflevering 5

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

11-02-2010 21:30

Aflevering 3

Generatie 2010 - Aflevering 3

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan. Het eerste jongetje v...

04-02-2010 21:30

Aflevering 2

Generatie 2010 - Aflevering 2

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan. Het wordt duidelijk d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Generatie 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Generatie 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Generatie 2010 bij Generatie 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Generatie 2010. Heb je een uitzending van Generatie 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Generatie 2010 gemist

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoeis het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan.

Uitzending gemist van Generatie 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Generatie 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 26-07-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord