Programma gemist?

De een wereld van de gezinnen wordt uit het weer wat groter. door De jonge ouders op gaan, ook met de kinderen, uit weekendjes weg, chique in uit eten of op op tv een vakantie naar Thailand. Dijana, de het partner door van Charrel, is met hoogzwanger.

Silvijn, met het zoontje van Sharon en het Arjen, ontwikkelt de zich als een op tv bijzonder ondeugende dreumes. met En hoe gaat Isabelle, naar de dochter op tv van Desiré en in Michael, in om met de komst van op tv haar met zusje?

Zes de kinderen worden in vanaf de wieg een tot hun volwassenheid gevolgd. Welke naar keuzes maken ze, op tv waar lopen het ze tegenaan door en hoe is naar het om op op te groeien in door deze tijd?

Hoe van is het de ouders en uit dreumessen het in afgelopen jaar naar vergaan? Hoe ziet het uit leven van de jonge het door ouders eruit, nu hun kind uit er op is?

Zes kinderen worden door vanaf de van wieg tot hun een volwassenheid door gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar met lopen ze tegenaan met en hoe is de door het om op te groeien in op een deze tijd?

Zes kinderen een worden vanaf de wieg met tot hun volwassenheid op tv gevolgd. met Welke keuzes maken ze, waar met lopen ze op tegenaan en hoe is op tv het op om op te groeien op tv in door deze tijd?

Zes tijdens kinderen worden het vanaf de wieg tot hun volwassenheid met gevolgd. Welke tijdens keuzes maken ze, waar het in lopen ze tegenaan en hoe tijdens is het om in op te met groeien in tijdens deze tijd?

Hoe tijdens is het de ouders op tv en uit pasgeboren kinderen uit op het programma Generatie 2010 van vergaan? Hoe ziet het leven naar in eruit, nu hun het kind er is? Een jaar uit lang zijn de gezinnen de op bijzondere de momenten gevolgd met een tijdens camera. Ook hebben met het ze zelf opnamen gemaakt van in hun dagelijkse naar leven. Alle mooie en in moeilijke op tv momenten komen voorbij. Alle kinderen worden op tijdens één jaar! Hoe beleven zij dit naar samen met door hun ouders? het Hoe kijken het de ouders terug op op tv het eerste jaar? Wat hopen op het ze dat het komende jaar tijdens zal brengen? Verwachten sommigen naar misschien al het een tweede naar kindje?

Hoe uit is het de ouders het en pasgeboren op kinderen uit op het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe met van ziet het leven eruit, nu hun de kind met er is? Een jaar lang op in zijn de gezinnen op naar bijzondere momenten gevolgd op met een camera. Ook door hebben ze zelf een opnamen gemaakt van het hun de dagelijkse leven. Alle mooie tijdens en moeilijke momenten komen in voorbij. door Alexander vertelt dat hij een het moeilijk door vond vader te zijn tijdens op tv de eerste het maanden. Alles het verandert en hoe vind je tijdens dan een nieuw van evenwicht als gezin? naar Ook is te zien uit hoe de karakters van van de kinderen de zich langzaam beginnen uit te vormen. Kun op je je het kind te veel verwennen, een vraagt Charrel zich met op tv af? Moet je een baby al door echt opvoeden? tijdens Wat kun je een haar of hem al de van leren? Alle ouders proberen zo een goed en zo tijdens kwaad de als het gaat hun weg de te een vinden...

Hoe uit is het met de ouders en van pasgeboren kinderen uit het met programma Generatie 2010 vergaan? uit Hoe ziet het leven van eruit, uit nu hun kind op er is? Een jaar een lang op tv zijn de gezinnen op bijzondere een momenten gevolgd met een op tv camera. met Ook hebben tijdens ze zelf opnamen gemaakt van met hun dagelijkse leven. Alle naar mooie en de moeilijke momenten komen door voorbij. Het Turkse stel uit Elif van en Hikmet onthult een verrassing, het vertelt door het jongste stel op Charrel en met Dijana over de vooroordelen naar waar ze als tienerouders mee op de te maken krijgen, worstelen het ouders Sharon en Arjen op met met de bamboeluiers en een zit vader Michael op ineens onder de rode tijdens vlekjes...

Hoe in is het de ouders een en pasgeboren een kinderen uit het het programma Generatie 2010 vergaan? in Hoe ziet door het leven eruit, nu op hun kind er is? het Een jaar lang op tv met zijn de gezinnen op bijzondere naar momenten in gevolgd met een camera. Ook tijdens hebben ze op tv zelf opnamen gemaakt van hun op tv dagelijkse leven. uit Alle tijdens mooie en moeilijke naar momenten komen voorbij. Drie van uit de op zes moeders gaan voor het eerst op weer aan uit het naar werk. En dat valt niet op mee. De in tranen vloeien in rijkelijk bij Desiré, Dijana met en Nathalie op als ze weg moeten bij het hun dochters. De vaders een zijn op door hun manier met bezig met de een band met hun kinderen. Pel het wil het heel een anders doen met dan zijn eigen met vader. naar Michael is zwaar onder de indruk in op tv van Isabelles eerste lachje de en Charrel is verliefd het op zijn met eigen dochter.

Hoe is op tv het een de ouders en het pasgeboren kinderen uit het programma tijdens Generatie met 2010 vergaan? Hoe ziet het de leven een eruit, nu hun kind er op tv is? Een jaar lang tijdens zijn op tv de gezinnen op uit bijzondere momenten gevolgd een met een camera. Ook in hebben op tv ze zelf opnamen gemaakt van naar hun dagelijkse leven. Alle met mooie de en moeilijke momenten van komen voorbij. naar Nachtvoedingen, slaapgebrek, moeder/vadergevoelens... is het allemaal met de wel zoals verwacht? Sharon moet wennen een naar aan het moederschap en heeft van soms zo op tv haar twijfels. Nathalie van en Alexander gaan voor met het door eerst een weekend weg het met hun zes weken oude uit dochter en het Charrel tijdens en Dijana gaan naar de tattooshop door voor een eerbetoon op tv aan hun met kleine op tv meid.

Hoe is uit het de ouders en door in pasgeboren kinderen uit het programma tijdens Generatie 2010 vergaan? Hoe op ziet het naar leven eruit, nu de hun kind er is? naar Een jaar op tv lang zijn van de gezinnen op een bijzondere momenten gevolgd op tv met een uit camera. Ook hebben ze met zelf opnamen het gemaakt van hun dagelijkse met leven. Alle mooie een en moeilijke momenten komen het voorbij. Een kennismaking met naar twee nieuwe gezinnen: naar het van Turkse stel Elif en Hikmet tijdens met naar hun zoontje Miraç, en Lisenka uit en in Pel met hun zoontje op Jamie. Lisenka in en Pel zijn een naar lange weg uit gegaan om een zwanger te worden op van hun eerste. Daarnaast een naar terugblik op het de geboortes van de kinderen op tv van een vorig jaar het en de eerste weken van van de kersverse ouders met op tv alle ups en met een downs.

Vijf kinderen worden in vanaf de wieg met tot hun volwassenheid het gevolgd. Welke keuzes met maken tijdens ze, waar lopen ze de tegenaan op tv en hoe is het om op het te tijdens groeien in deze tijdens tijd? Te zien is het hoe het de gezinnen met het afgelopen met jaar is vergaan. Het door van eerste jongetje van in Generatie 2010 komt ter wereld. naar Arjen en door Sharon krijgen een een grote teleurstelling te in verwerken en Tom en naar Suzanne naar gaan naar de tatoeageshop met voor een bijzonder de eerbetoon aan hun dochter van Sophie. Desiré en Michael de krijgen veel te van verduren van tijdens hun kleine meid. Diana op tv in en Charrel voelen zich het al bijna echte ouders en het de baby een van Nathalie en Alexander uit raakt op onderkoeld.

Vijf in kinderen worden vanaf met de wieg de tot hun volwassenheid gevolgd. naar Welke keuzes naar maken ze, waar lopen ze tegenaan van en door hoe is van het om op te een groeien in deze tijd? Te tijdens zien is hoe op tv het de gezinnen naar het afgelopen jaar naar is vergaan. Het op tv wordt op duidelijk dat het ouderschap Dijana op tv en Charrel niet tijdens zonder het slag of uit stoot afgaat. Er de is geen sprake van met een roze op wolk maar er is in vooral veel stress. Desiré in en Michael bevallen van de door hun eerste kind; ze naar krijgen een uit dochter en ook Tom het en Susanne kunnen hun op kleine meid voor in het eerst in de hun armen sluiten. Sharon tijdens en Arjen oefenen op uit samen de bevalling in op een speciaal bad de in de het woonkamer en Nathalie en Alexander naar laten professionele door foto's maken van de door buik van Nathalie. naar Dit doen ze als een een herinnering, want zo'n dikke buik een maken met ze nooit meer mee. Voor op hen staat het in vast op tv dat ze maar één kind uit willen.

september 2019
26-07-2012 21:25

Aflevering van donderdag 26 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 26 juli 2012

De wereld van de gezinnen wordt weer wat groter. De jonge ouders gaan, ook met de kinderen, weekendjes weg, chique uit eten of op vakantie naar Thailand. Dijana, de partner van Charrel, is hoogzwanger.

19-07-2012 21:25

Aflevering van donderdag 19 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 19 juli 2012

Silvijn, het zoontje van Sharon en Arjen, ontwikkelt zich als een bijzonder ondeugende dreumes. En hoe gaat Isabelle, de dochter van Desiré en Michael, om met de komst van haar zusje?

12-07-2012 21:30

Aflevering van donderdag 12 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 12 juli 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

05-07-2012 21:30

Aflevering van donderdag 5 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 5 juli 2012

Hoe is het de ouders en dreumessen het afgelopen jaar vergaan? Hoe ziet het leven van de jonge ouders eruit, nu hun kind er is?

29-06-2012 12:10

Aflevering van vrijdag 29 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van vrijdag 29 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

22-06-2012 12:15

Aflevering van vrijdag 22 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van vrijdag 22 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

21-06-2012 12:10

Aflevering van donderdag 21 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 21 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

05-05-2011 22:15

Aflevering 10

Generatie 2010 - Aflevering 10

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

28-04-2011 21:30

Aflevering 9

Generatie 2010 - Aflevering 9

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

21-04-2011 21:30

Aflevering 8

Generatie 2010 - Aflevering 8

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

14-04-2011 21:30

Aflevering 7

Generatie 2010 - Aflevering 7

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

07-04-2011 21:30

Aflevering 6

Generatie 2010 - Aflevering 6

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

31-03-2011 21:30

Aflevering 5

Generatie 2010 - Aflevering 5

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

11-02-2010 21:30

Aflevering 3

Generatie 2010 - Aflevering 3

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan. Het eerste jongetje v...

04-02-2010 21:30

Aflevering 2

Generatie 2010 - Aflevering 2

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan. Het wordt duidelijk d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Generatie 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Generatie 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Generatie 2010 bij Generatie 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Generatie 2010. Heb je een uitzending van Generatie 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Generatie 2010 gemist

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoeis het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan.

Uitzending gemist van Generatie 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Generatie 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 26-07-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord