Programma gemist?

De wereld van naar de een gezinnen wordt weer wat groter. het op De jonge ouders gaan, ook met op door de kinderen, weekendjes weg, chique tijdens uit eten of op in vakantie naar Thailand. het op tv Dijana, de partner van het Charrel, is uit hoogzwanger.

Silvijn, naar het zoontje door van Sharon en Arjen, ontwikkelt in zich als een van bijzonder de ondeugende dreumes. En hoe gaat het Isabelle, de dochter van tijdens Desiré en op tv Michael, naar om met de komst van het haar naar zusje?

Zes de kinderen worden vanaf uit de wieg tot hun van volwassenheid gevolgd. naar Welke keuzes maken ze, op tv waar lopen ze tegenaan door naar en hoe is uit het om op te groeien tijdens in op tv deze tijd?

Hoe naar is het de ouders van en dreumessen uit het afgelopen tijdens jaar vergaan? Hoe ziet de het leven op van de jonge ouders op eruit, nu hun kind er met naar is?

Zes door kinderen worden vanaf de naar wieg tot hun in volwassenheid gevolgd. Welke keuzes van de maken ze, waar lopen ze tegenaan met en in hoe is het om uit op op tv te groeien in uit deze tijd?

Zes kinderen worden uit vanaf met de wieg tot hun tijdens volwassenheid gevolgd. Welke het keuzes maken ze, op tv waar lopen van ze tegenaan de en hoe is het om op uit op tv te groeien in tijdens deze tijd?

Zes tijdens kinderen worden op vanaf de wieg tot hun een volwassenheid gevolgd. Welke keuzes door maken ze, waar van lopen ze naar tegenaan in en hoe is met het om op op tv te groeien in deze op tijd?

Hoe in is het op tv de ouders en pasgeboren kinderen uit uit door het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe het in ziet het leven eruit, nu van hun met kind er is? het Een jaar lang zijn door de gezinnen de op bijzondere momenten gevolgd met naar een camera. Ook tijdens hebben ze zelf naar opnamen op tv gemaakt van hun dagelijkse leven. Alle op mooie door en moeilijke momenten komen voorbij. tijdens in Alle kinderen worden een één jaar! Hoe beleven zij de dit door samen met hun ouders? Hoe uit kijken naar de ouders terug op het een eerste jaar? naar Wat hopen ze dat tijdens het komende jaar het zal uit brengen? Verwachten sommigen misschien al een van tweede met kindje?

Hoe is het het de op tv ouders en pasgeboren kinderen door uit het programma naar Generatie 2010 vergaan? uit Hoe van ziet het leven eruit, een nu hun kind er het is? Een met jaar lang zijn in de gezinnen uit op bijzondere momenten tijdens gevolgd met een camera. Ook in hebben ze zelf opnamen het door gemaakt van hun op dagelijkse leven. Alle mooie op en moeilijke momenten tijdens komen voorbij. op Alexander vertelt dat hij door het moeilijk tijdens vond vader te zijn uit tijdens de met eerste maanden. Alles verandert en naar hoe vind je dan tijdens een nieuw evenwicht naar als in gezin? Ook door is te zien hoe de karakters een van de van kinderen zich langzaam naar beginnen het te vormen. Kun je van je kind te een veel verwennen, vraagt Charrel zich in af? Moet je in een baby al uit echt opvoeden? een Wat met kun je haar naar of hem al leren? Alle van ouders proberen zo tijdens goed en met zo kwaad van als het gaat in hun weg te van vinden...

Hoe is op tv het de ouders op tv en op pasgeboren kinderen uit het programma uit Generatie 2010 vergaan? Hoe het ziet het leven van eruit, nu hun in kind een er is? Een jaar naar lang zijn de met gezinnen op bijzondere op momenten gevolgd met naar een camera. Ook hebben op tv ze zelf opnamen in gemaakt van hun van dagelijkse op tv leven. Alle in mooie en moeilijke momenten het komen voorbij. Het uit Turkse stel de Elif en Hikmet op onthult een verrassing, vertelt het jongste naar door stel Charrel en Dijana over de de vooroordelen op tv waar ze als tienerouders mee met te door maken krijgen, worstelen uit ouders Sharon en Arjen met met de bamboeluiers en in zit het vader Michael ineens onder door de rode het vlekjes...

Hoe is tijdens het de ouders en met pasgeboren kinderen naar uit het programma Generatie het 2010 vergaan? op tv Hoe ziet op het leven eruit, nu een hun kind van er is? de Een jaar lang zijn de gezinnen op tv op bijzondere in momenten gevolgd met een naar camera. Ook het hebben ze op zelf opnamen gemaakt van van hun dagelijkse het leven. Alle mooie en moeilijke de momenten met komen voorbij. Drie van de de de zes moeders gaan voor naar het eerst tijdens weer aan het de werk. En dat uit valt niet mee. een De tranen vloeien rijkelijk bij Desiré, uit het Dijana en Nathalie als ze de weg moeten in bij hun dochters. De vaders door het zijn op hun manier bezig het met de de band met hun kinderen. naar Pel wil door het heel anders doen van dan op zijn eigen vader. Michael is zwaar het onder de de indruk van Isabelles uit eerste lachje en door Charrel naar is verliefd op zijn uit eigen dochter.

Hoe is tijdens het de de ouders en het pasgeboren kinderen uit het programma Generatie door 2010 naar vergaan? Hoe ziet het leven de eruit, het nu hun tijdens kind er is? Een jaar lang van zijn de gezinnen naar op bijzondere momenten naar uit gevolgd met een camera. naar Ook hebben met ze zelf opnamen gemaakt van door hun dagelijkse naar leven. Alle mooie en uit moeilijke momenten komen van voorbij. Nachtvoedingen, naar slaapgebrek, moeder/vadergevoelens... is het allemaal op tv wel zoals verwacht? op op tv Sharon moet wennen aan het het moederschap naar en heeft soms uit zo haar twijfels. van Nathalie en Alexander gaan de voor het eerst een uit weekend weg met door hun zes weken oude het het dochter en Charrel een en Dijana gaan naar de tattooshop tijdens voor van een eerbetoon aan hun op kleine op tv meid.

Hoe door is het de ouders en de pasgeboren van kinderen uit het met programma Generatie 2010 vergaan? tijdens Hoe ziet het met leven eruit, nu een hun kind er is? op tv Een met jaar lang zijn de gezinnen door door op bijzondere momenten gevolgd met op tv een camera. Ook hebben op ze zelf een opnamen gemaakt met van hun dagelijkse op leven. Alle mooie met en moeilijke in momenten komen voorbij. op Een kennismaking met met twee nieuwe gezinnen: het Turkse met stel Elif en van Hikmet het met hun zoontje op Miraç, en Lisenka en Pel op met hun zoontje door Jamie. Lisenka en tijdens Pel zijn met een lange weg op gegaan om zwanger tijdens te worden van hun met eerste. Daarnaast een van terugblik op naar de geboortes van naar de kinderen van vorig naar jaar en de door eerste weken het van de kersverse ouders in met het alle ups en in downs.

Vijf de kinderen worden het vanaf de wieg tot de hun volwassenheid op tv gevolgd. Welke keuzes naar maken ze, waar lopen ze tegenaan naar in en hoe is naar het om op te groeien in tijdens deze in tijd? Te zien naar is hoe het naar de gezinnen het afgelopen in jaar is het vergaan. Het een eerste jongetje van de Generatie 2010 komt van ter wereld. Arjen en de Sharon krijgen een grote door teleurstelling te verwerken naar en van Tom en Suzanne gaan naar een de in tatoeageshop voor een bijzonder eerbetoon aan op tv hun dochter Sophie. tijdens Desiré met en Michael krijgen veel tijdens te verduren in van hun kleine meid. het Diana en Charrel voelen van zich al de bijna echte ouders door en van de baby van Nathalie en Alexander tijdens een raakt onderkoeld.

Vijf kinderen worden door vanaf de de wieg tot hun volwassenheid door gevolgd. Welke op tv keuzes maken ze, waar van lopen van ze tegenaan met en hoe is het met om op te groeien tijdens in deze op tijd? Te zien is door hoe in het de gezinnen het in afgelopen jaar op is vergaan. Het wordt duidelijk van dat het ouderschap Dijana door en Charrel niet op van zonder slag of stoot afgaat. Er naar op tv is geen sprake op tv van een roze wolk uit maar er is vooral op veel stress. Desiré en een Michael door bevallen van hun eerste kind; het ze het krijgen een dochter en ook met Tom en het Susanne kunnen hun door kleine meid op voor het eerst van in hun armen sluiten. Sharon door door en Arjen oefenen naar samen de bevalling in een in speciaal bad in in de woonkamer de en Nathalie en de Alexander laten met professionele foto's maken van de tijdens buik van van Nathalie. Dit doen ze als een herinnering, op want zo'n dikke buik tijdens maken ze nooit meer naar mee. Voor met hen door staat het vast met dat ze maar één het kind willen.

november 2018
26-07-2012 21:25

Aflevering van donderdag 26 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 26 juli 2012

De wereld van de gezinnen wordt weer wat groter. De jonge ouders gaan, ook met de kinderen, weekendjes weg, chique uit eten of op vakantie naar Thailand. Dijana, de partner van Charrel, is hoogzwanger.

19-07-2012 21:25

Aflevering van donderdag 19 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 19 juli 2012

Silvijn, het zoontje van Sharon en Arjen, ontwikkelt zich als een bijzonder ondeugende dreumes. En hoe gaat Isabelle, de dochter van Desiré en Michael, om met de komst van haar zusje?

12-07-2012 21:30

Aflevering van donderdag 12 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 12 juli 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

05-07-2012 21:30

Aflevering van donderdag 5 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 5 juli 2012

Hoe is het de ouders en dreumessen het afgelopen jaar vergaan? Hoe ziet het leven van de jonge ouders eruit, nu hun kind er is?

29-06-2012 12:10

Aflevering van vrijdag 29 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van vrijdag 29 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

22-06-2012 12:15

Aflevering van vrijdag 22 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van vrijdag 22 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

21-06-2012 12:10

Aflevering van donderdag 21 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 21 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

05-05-2011 22:15

Aflevering 10

Generatie 2010 - Aflevering 10

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

28-04-2011 21:30

Aflevering 9

Generatie 2010 - Aflevering 9

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

21-04-2011 21:30

Aflevering 8

Generatie 2010 - Aflevering 8

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

14-04-2011 21:30

Aflevering 7

Generatie 2010 - Aflevering 7

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

07-04-2011 21:30

Aflevering 6

Generatie 2010 - Aflevering 6

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

31-03-2011 21:30

Aflevering 5

Generatie 2010 - Aflevering 5

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

11-02-2010 21:30

Aflevering 3

Generatie 2010 - Aflevering 3

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan. Het eerste jongetje v...

04-02-2010 21:30

Aflevering 2

Generatie 2010 - Aflevering 2

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan. Het wordt duidelijk d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Generatie 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Generatie 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Generatie 2010 bij Generatie 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Generatie 2010. Heb je een uitzending van Generatie 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Generatie 2010 gemist

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoeis het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan.

Uitzending gemist van Generatie 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Generatie 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 26-07-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord