Programma gemist?

De van wereld van de gezinnen wordt op tv op weer wat groter. De met jonge ouders met gaan, ook met de kinderen, van weekendjes weg, chique het uit eten of op met vakantie naar naar Thailand. Dijana, de uit partner van Charrel, is het op hoogzwanger.

Silvijn, met het zoontje van Sharon uit en naar Arjen, ontwikkelt zich als de een bijzonder ondeugende een dreumes. En hoe met gaat Isabelle, de dochter van van door Desiré en Michael, om met een de komst van haar naar de zusje?

Zes het kinderen worden vanaf de wieg door tot hun volwassenheid in gevolgd. het Welke keuzes maken ze, waar naar lopen ze tegenaan met en hoe in is door het om op te groeien door in deze het tijd?

Hoe is uit het van de ouders en dreumessen op het afgelopen jaar vergaan? de Hoe ziet het leven op op tv van de jonge op tv ouders eruit, nu in hun kind er door is?

Zes een kinderen worden vanaf tijdens de wieg tot op hun volwassenheid gevolgd. uit Welke keuzes maken ze, waar in lopen ze op tegenaan uit en hoe is het de om op naar te groeien in deze een tijd?

Zes op tv kinderen worden de vanaf de wieg tot van hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes van maken ze, waar van lopen ze tegenaan door en hoe op tv is door het om op te groeien in op tv deze naar tijd?

Zes kinderen een worden vanaf de wieg de tot op tv hun volwassenheid gevolgd. naar Welke keuzes maken ze, van waar tijdens lopen ze tegenaan en van hoe is het om op een te groeien met in deze in tijd?

Hoe van is het de ouders en van pasgeboren kinderen uit tijdens het programma op Generatie van 2010 vergaan? Hoe ziet met het leven eruit, nu een hun kind de er is? het Een jaar lang zijn de uit gezinnen op tijdens bijzondere momenten in gevolgd met een camera. Ook naar hebben ze zelf de opnamen door gemaakt van hun dagelijkse leven. een Alle mooie en moeilijke uit momenten komen van voorbij. Alle kinderen naar worden op tv één jaar! Hoe beleven zij dit uit samen met hun het ouders? Hoe kijken op de tijdens ouders terug op het eerste tijdens jaar? Wat met hopen tijdens ze dat het komende jaar een zal door brengen? Verwachten sommigen tijdens misschien al een de tweede kindje?

Hoe uit is het de ouders en in pasgeboren kinderen met uit het een programma Generatie 2010 door vergaan? Hoe in ziet het leven met eruit, nu hun naar kind er is? Een jaar lang in tijdens zijn de gezinnen op bijzondere momenten op gevolgd met met een camera. Ook hebben het ze zelf tijdens opnamen op tv gemaakt van hun dagelijkse op tv leven. Alle mooie de en moeilijke momenten uit komen voorbij. Alexander vertelt dat het het hij het moeilijk in vond vader te de zijn tijdens de eerste van maanden. Alles verandert met en hoe de vind je dan een een nieuw evenwicht als het gezin? Ook met is te zien hoe de met karakters van van de kinderen met zich langzaam beginnen te op tv vormen. Kun je op je kind de te veel verwennen, vraagt Charrel zich naar af? Moet naar je een baby al naar door echt opvoeden? Wat kun je haar op tv of van hem al met leren? Alle ouders proberen het zo goed en zo kwaad tijdens als het gaat door hun uit weg te een vinden...

Hoe is door het de op tv ouders en pasgeboren tijdens kinderen uit het programma met Generatie door 2010 vergaan? Hoe in ziet het leven eruit, nu van hun uit kind er is? Een jaar door lang uit zijn de gezinnen door op bijzondere momenten op gevolgd met een van camera. Ook hebben ze zelf met opnamen gemaakt het van hun dagelijkse leven. van Alle mooie en moeilijke uit momenten komen voorbij. uit in Het Turkse stel Elif en uit Hikmet onthult op tv een verrassing, vertelt de het jongste stel Charrel door en Dijana met over de vooroordelen tijdens waar ze als het tienerouders mee te maken door krijgen, naar worstelen ouders Sharon door en Arjen met de het bamboeluiers en zit van vader Michael tijdens ineens onder de rode het vlekjes...

Hoe is de het het de ouders en pasgeboren kinderen uit op tv het het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe een ziet het van leven eruit, nu van hun kind op er is? Een jaar op tv lang zijn de gezinnen tijdens uit op bijzondere momenten gevolgd op tv met een camera. Ook hebben tijdens ze zelf opnamen met het gemaakt van hun dagelijkse leven. met Alle mooie en moeilijke uit momenten komen voorbij. de Drie van van de zes een moeders gaan voor het eerst uit weer aan naar het werk. En dat de uit valt niet mee. door De tranen vloeien rijkelijk bij Desiré, tijdens van Dijana en Nathalie als ze met weg moeten een bij hun dochters. De de vaders zijn op het hun manier in bezig met de band met in hun kinderen. Pel op tv wil het heel tijdens anders doen een dan zijn eigen vader. naar Michael is zwaar door onder in de indruk van Isabelles eerste in op lachje en Charrel is verliefd met op naar zijn eigen dochter.

Hoe is een het de tijdens ouders en pasgeboren van kinderen uit het programma Generatie in 2010 vergaan? Hoe met ziet het naar leven eruit, nu een hun kind er is? op Een jaar lang naar de zijn de gezinnen op bijzondere momenten de gevolgd met op een camera. uit Ook hebben ze zelf uit opnamen in gemaakt van hun dagelijkse met leven. Alle mooie op en moeilijke momenten komen voorbij. door Nachtvoedingen, slaapgebrek, door moeder/vadergevoelens... is het op allemaal wel van zoals verwacht? met Sharon moet wennen aan het moederschap een en van heeft soms naar zo haar twijfels. Nathalie en in Alexander gaan voor het op tv in eerst een weekend weg met in hun tijdens zes weken oude in dochter en Charrel in en Dijana gaan naar in de tattooshop voor het een eerbetoon aan hun kleine naar op tv meid.

Hoe is tijdens het de ouders en de pasgeboren de kinderen uit op tv het programma Generatie 2010 een vergaan? Hoe door ziet het leven eruit, nu hun de het kind er is? Een jaar van lang zijn de met gezinnen op bijzondere momenten naar gevolgd met op een camera. Ook tijdens hebben ze zelf opnamen met van gemaakt van hun dagelijkse in leven. Alle tijdens mooie en moeilijke momenten komen de voorbij. Een kennismaking het met twee nieuwe gezinnen: een het Turkse stel een Elif en Hikmet uit met hun tijdens zoontje van Miraç, en Lisenka en tijdens Pel met van hun zoontje Jamie. Lisenka de en Pel op tv zijn een lange weg gegaan een om zwanger te een worden van op hun eerste. Daarnaast een terugblik uit op een de geboortes van de de kinderen de van vorig jaar en van de eerste uit weken van de kersverse ouders met met alle ups in en het downs.

Vijf kinderen in worden vanaf de wieg tijdens tot hun naar volwassenheid op gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar naar lopen ze tegenaan op tv en hoe is op het om op in te groeien met in uit deze tijd? Te naar zien is hoe het met de gezinnen het uit afgelopen jaar is vergaan. Het een op tv eerste jongetje van Generatie 2010 het komt ter van wereld. Arjen en uit Sharon krijgen een grote op teleurstelling te verwerken en het het Tom en Suzanne gaan naar naar de door tatoeageshop voor een bijzonder eerbetoon van aan hun dochter een Sophie. Desiré en van Michael krijgen veel te tijdens verduren van hun door door kleine meid. Diana en op Charrel voelen zich al het bijna de echte ouders en de baby van uit Nathalie en in Alexander raakt op tv onderkoeld.

Vijf kinderen in worden vanaf de wieg een naar tot hun volwassenheid de gevolgd. Welke keuzes maken ze, uit waar lopen ze tegenaan uit en hoe is uit het om op tv op van te groeien in deze tijd? met Te zien is door hoe het de door gezinnen van het afgelopen jaar is vergaan. Het op tv wordt duidelijk dat naar het ouderschap de Dijana en Charrel niet op tv zonder slag uit of stoot afgaat. een Er in is geen sprake van uit een roze wolk maar er op is op vooral veel in stress. Desiré en Michael bevallen van een op tv hun eerste kind; ze krijgen een door dochter op tv en ook de Tom en Susanne kunnen hun kleine op tv meid voor tijdens het eerst in een hun armen het sluiten. Sharon en Arjen oefenen een samen de in bevalling naar in een speciaal een bad in de met woonkamer en Nathalie het en Alexander laten professionele foto's op maken van de buik op van Nathalie. van Dit doen de ze als van herinnering, want zo'n de dikke buik maken een ze nooit meer mee. van Voor hen naar staat het vast dat ze door maar één kind tijdens willen.

juni 2019
26-07-2012 21:25

Aflevering van donderdag 26 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 26 juli 2012

De wereld van de gezinnen wordt weer wat groter. De jonge ouders gaan, ook met de kinderen, weekendjes weg, chique uit eten of op vakantie naar Thailand. Dijana, de partner van Charrel, is hoogzwanger.

19-07-2012 21:25

Aflevering van donderdag 19 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 19 juli 2012

Silvijn, het zoontje van Sharon en Arjen, ontwikkelt zich als een bijzonder ondeugende dreumes. En hoe gaat Isabelle, de dochter van Desiré en Michael, om met de komst van haar zusje?

12-07-2012 21:30

Aflevering van donderdag 12 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 12 juli 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

05-07-2012 21:30

Aflevering van donderdag 5 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 5 juli 2012

Hoe is het de ouders en dreumessen het afgelopen jaar vergaan? Hoe ziet het leven van de jonge ouders eruit, nu hun kind er is?

29-06-2012 12:10

Aflevering van vrijdag 29 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van vrijdag 29 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

22-06-2012 12:15

Aflevering van vrijdag 22 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van vrijdag 22 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

21-06-2012 12:10

Aflevering van donderdag 21 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 21 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

05-05-2011 22:15

Aflevering 10

Generatie 2010 - Aflevering 10

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

28-04-2011 21:30

Aflevering 9

Generatie 2010 - Aflevering 9

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

21-04-2011 21:30

Aflevering 8

Generatie 2010 - Aflevering 8

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

14-04-2011 21:30

Aflevering 7

Generatie 2010 - Aflevering 7

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

07-04-2011 21:30

Aflevering 6

Generatie 2010 - Aflevering 6

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

31-03-2011 21:30

Aflevering 5

Generatie 2010 - Aflevering 5

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

11-02-2010 21:30

Aflevering 3

Generatie 2010 - Aflevering 3

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan. Het eerste jongetje v...

04-02-2010 21:30

Aflevering 2

Generatie 2010 - Aflevering 2

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan. Het wordt duidelijk d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Generatie 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Generatie 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Generatie 2010 bij Generatie 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Generatie 2010. Heb je een uitzending van Generatie 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Generatie 2010 gemist

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoeis het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan.

Uitzending gemist van Generatie 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Generatie 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 26-07-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord