Programma gemist?

De uit wereld van de gezinnen het wordt weer wat door groter. op tv De jonge ouders gaan, ook uit met naar de kinderen, weekendjes de weg, chique uit eten of uit op vakantie naar Thailand. uit Dijana, de het partner van het Charrel, is met hoogzwanger.

Silvijn, het een zoontje van Sharon en uit Arjen, ontwikkelt zich tijdens als een bijzonder op ondeugende met dreumes. En in hoe gaat Isabelle, door de dochter van Desiré en Michael, door om met de met tijdens komst van haar de zusje?

Zes kinderen in worden de vanaf de wieg tot hun op volwassenheid gevolgd. Welke een keuzes een maken ze, waar tijdens lopen ze tegenaan de en hoe is het om een op te groeien in in deze op tv tijd?

Hoe door is het de ouders op tv en dreumessen de het afgelopen de jaar vergaan? Hoe van ziet het leven van de op tv jonge ouders door eruit, nu hun kind er een met is?

Zes kinderen worden tijdens vanaf de wieg de tot hun volwassenheid door gevolgd. Welke keuzes het maken ze, waar op lopen ze de tegenaan en hoe met is het in om op tijdens te groeien in van deze tijd?

Zes met kinderen worden het vanaf de wieg tot hun uit volwassenheid gevolgd. Welke de keuzes maken in ze, waar van lopen ze tegenaan met en hoe is het om op tv op te groeien naar in deze door tijd?

Zes de kinderen worden vanaf de wieg het tot hun volwassenheid tijdens gevolgd. Welke op keuzes maken ze, waar op tv van lopen ze tegenaan het en hoe is het om op een de te groeien in deze op tijd?

Hoe naar is het een de ouders en pasgeboren kinderen met uit uit het programma Generatie 2010 op vergaan? Hoe ziet naar het leven eruit, nu hun het kind er de is? Een jaar de lang zijn tijdens de gezinnen op bijzondere met momenten gevolgd een met een camera. Ook uit hebben ze zelf opnamen door door gemaakt van hun dagelijkse leven. Alle in op mooie en moeilijke het momenten komen voorbij. naar Alle kinderen worden één jaar! in Hoe beleven uit zij dit in samen met hun ouders? op Hoe kijken de van ouders terug het op het eerste jaar? met Wat hopen ze tijdens dat het uit komende jaar zal brengen? Verwachten sommigen het misschien al een een de tweede kindje?

Hoe uit is het op de ouders en naar pasgeboren kinderen uit het de programma Generatie 2010 door vergaan? Hoe ziet het leven naar eruit, tijdens nu hun kind er is? van van Een jaar lang met zijn de gezinnen op bijzondere van momenten gevolgd met met een op tv camera. Ook hebben ze zelf opnamen in naar gemaakt van hun dagelijkse een leven. Alle mooie en het moeilijke momenten komen in voorbij. Alexander een vertelt dat hij het moeilijk op tv vond vader te de zijn tijdens de uit uit eerste maanden. Alles de verandert en hoe vind je een dan de een nieuw evenwicht als gezin? het Ook door is te zien hoe het de karakters een van de kinderen door zich langzaam beginnen te met vormen. Kun je je uit kind tijdens te veel verwennen, vraagt Charrel zich in een af? Moet je een de baby al echt opvoeden? met Wat met kun je haar tijdens of hem al op leren? Alle ouders proberen zo op goed en zo kwaad naar als het van gaat hun weg te uit op vinden...

Hoe is de het de op tv ouders en met pasgeboren kinderen uit het van programma Generatie 2010 vergaan? Hoe tijdens ziet het leven in eruit, op nu hun kind er is? door de Een jaar lang zijn met de gezinnen op bijzondere momenten van gevolgd met van een camera. Ook door hebben in ze zelf opnamen op tv gemaakt van hun dagelijkse leven. Alle van op mooie en moeilijke in momenten komen voorbij. Het Turkse stel van Elif en Hikmet van naar onthult een verrassing, vertelt het tijdens jongste stel Charrel tijdens en Dijana in over de vooroordelen de waar ze als tienerouders mee met te een maken krijgen, worstelen ouders Sharon op tv en Arjen met op door de bamboeluiers en zit vader op Michael ineens onder door de rode in vlekjes...

Hoe is van het de ouders een en pasgeboren kinderen uit een het programma Generatie de 2010 vergaan? Hoe met ziet het leven het eruit, uit nu hun kind een er is? Een jaar van lang zijn de gezinnen tijdens op in bijzondere momenten gevolgd met uit een camera. Ook hebben uit ze in zelf opnamen gemaakt van met hun dagelijkse leven. Alle in met mooie en moeilijke momenten komen voorbij. een Drie uit van de zes moeders gaan een voor het van eerst weer aan tijdens het uit werk. En dat valt niet met mee. De in tranen vloeien rijkelijk door bij Desiré, Dijana en van Nathalie als ze weg uit moeten op tv bij hun op tv dochters. De vaders van zijn op hun de manier bezig met de band met tijdens op hun kinderen. Pel door wil het heel anders doen dan een zijn eigen vader. op uit Michael is zwaar onder de indruk een van Isabelles van eerste lachje de en Charrel door is verliefd op zijn van eigen dochter.

Hoe op tv is het door de ouders en op pasgeboren kinderen uit het programma naar Generatie 2010 vergaan? Hoe op tv naar ziet het leven eruit, nu tijdens hun kind er naar is? Een jaar met lang van zijn de gezinnen op een bijzondere momenten gevolgd met een uit in camera. Ook hebben ze uit zelf opnamen het gemaakt van hun dagelijkse leven. op Alle in mooie en moeilijke momenten het komen voorbij. Nachtvoedingen, slaapgebrek, van moeder/vadergevoelens... in is het allemaal naar wel zoals verwacht? Sharon moet wennen door aan het van moederschap en heeft naar soms tijdens zo haar twijfels. Nathalie en uit Alexander gaan het voor het eerst een met weekend in weg met hun zes weken oude de dochter in en Charrel en Dijana in gaan naar het de tattooshop voor een de eerbetoon op aan hun kleine op meid.

Hoe is het door de ouders tijdens en van pasgeboren kinderen uit het programma Generatie met 2010 vergaan? Hoe een ziet het leven op eruit, een nu hun het kind er is? Een jaar met lang zijn op de gezinnen op bijzondere momenten van gevolgd met een naar camera. uit Ook hebben het ze zelf opnamen gemaakt van met hun dagelijkse tijdens leven. Alle van mooie en moeilijke de momenten komen voorbij. Een kennismaking met in met twee nieuwe gezinnen: het de Turkse stel Elif en Hikmet door de met hun zoontje Miraç, en Lisenka naar uit en Pel met hun zoontje Jamie. door Lisenka en een Pel zijn tijdens een lange weg op gegaan om zwanger door te worden op van hun eerste. Daarnaast een in terugblik op de geboortes naar van de de kinderen van vorig jaar het en de eerste met naar weken van de kersverse ouders met tijdens het alle ups en met downs.

Vijf tijdens kinderen worden vanaf de wieg tijdens met tot hun volwassenheid gevolgd. een Welke keuzes maken ze, waar de lopen ze van tegenaan op tv en hoe is het om op uit te groeien het in deze tijd? het Te zien is hoe met van het de gezinnen het afgelopen van jaar een is vergaan. Het door eerste jongetje van een Generatie 2010 komt ter van wereld. Arjen en Sharon de krijgen op een grote teleurstelling te de verwerken en Tom en Suzanne met gaan een naar de tatoeageshop voor op een bijzonder eerbetoon op tv aan hun dochter naar Sophie. Desiré en Michael door krijgen veel te de verduren van uit hun kleine meid. Diana in en Charrel op tv voelen tijdens zich al bijna met echte ouders en naar de baby van Nathalie en Alexander met raakt door onderkoeld.

Vijf kinderen het worden vanaf de wieg door tot hun volwassenheid op tv een gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar van lopen door ze tegenaan door en hoe is in het om op op tv te groeien in deze de tijd? Te zien een is hoe het de gezinnen naar het afgelopen in jaar is in vergaan. Het wordt duidelijk een dat een het ouderschap Dijana en op tv Charrel niet zonder slag of met van stoot afgaat. Er is geen de sprake in van een roze wolk maar er de is uit vooral veel stress. naar Desiré en op tv Michael bevallen van hun eerste kind; met ze krijgen op tv een dochter op en ook met Tom en Susanne kunnen hun door kleine de meid voor het eerst in hun tijdens armen de sluiten. Sharon en in Arjen oefenen in samen de bevalling in een speciaal door bad tijdens in de woonkamer door en Nathalie en een Alexander laten professionele foto's naar maken van de buik in van op Nathalie. Dit van doen ze als in herinnering, want zo'n op dikke buik maken ze het nooit meer mee. van Voor hen het staat het vast dat een ze maar één kind in willen.

januari 2021
26-07-2012 21:25

Aflevering van donderdag 26 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 26 juli 2012

De wereld van de gezinnen wordt weer wat groter. De jonge ouders gaan, ook met de kinderen, weekendjes weg, chique uit eten of op vakantie naar Thailand. Dijana, de partner van Charrel, is hoogzwanger.

19-07-2012 21:25

Aflevering van donderdag 19 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 19 juli 2012

Silvijn, het zoontje van Sharon en Arjen, ontwikkelt zich als een bijzonder ondeugende dreumes. En hoe gaat Isabelle, de dochter van Desiré en Michael, om met de komst van haar zusje?

12-07-2012 21:30

Aflevering van donderdag 12 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 12 juli 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

05-07-2012 21:30

Aflevering van donderdag 5 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 5 juli 2012

Hoe is het de ouders en dreumessen het afgelopen jaar vergaan? Hoe ziet het leven van de jonge ouders eruit, nu hun kind er is?

29-06-2012 12:10

Aflevering van vrijdag 29 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van vrijdag 29 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

22-06-2012 12:15

Aflevering van vrijdag 22 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van vrijdag 22 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

21-06-2012 12:10

Aflevering van donderdag 21 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 21 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

05-05-2011 22:15

Aflevering 10

Generatie 2010 - Aflevering 10

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

28-04-2011 21:30

Aflevering 9

Generatie 2010 - Aflevering 9

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

21-04-2011 21:30

Aflevering 8

Generatie 2010 - Aflevering 8

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

14-04-2011 21:30

Aflevering 7

Generatie 2010 - Aflevering 7

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

07-04-2011 21:30

Aflevering 6

Generatie 2010 - Aflevering 6

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

31-03-2011 21:30

Aflevering 5

Generatie 2010 - Aflevering 5

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

11-02-2010 21:30

Aflevering 3

Generatie 2010 - Aflevering 3

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan. Het eerste jongetje v...

04-02-2010 21:30

Aflevering 2

Generatie 2010 - Aflevering 2

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan. Het wordt duidelijk d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Generatie 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Generatie 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Generatie 2010 bij Generatie 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Generatie 2010. Heb je een uitzending van Generatie 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Generatie 2010 gemist

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoeis het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan.

Uitzending gemist van Generatie 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Generatie 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 26-07-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!