Programma gemist?

De op tv wereld van de gezinnen naar wordt de weer wat groter. De jonge in ouders gaan, van ook met de kinderen, het weekendjes weg, chique uit met eten door of op vakantie van naar Thailand. op Dijana, de partner op tv van Charrel, is op hoogzwanger.

Silvijn, het zoontje met van de Sharon en Arjen, de ontwikkelt zich als de een bijzonder ondeugende dreumes. En met tijdens hoe gaat Isabelle, de dochter van in Desiré tijdens en Michael, om het met de komst van de haar met zusje?

Zes kinderen worden door een vanaf de wieg tot tijdens hun volwassenheid gevolgd. Welke met keuzes maken ze, waar door lopen ze tegenaan van en hoe op is het om naar op te groeien in tijdens deze op tijd?

Hoe is het op tv de ouders van en dreumessen het afgelopen op jaar vergaan? Hoe op ziet het op leven van op de jonge ouders het eruit, nu hun kind er de door is?

Zes het kinderen worden vanaf de van wieg tijdens tot hun volwassenheid gevolgd. Welke tijdens keuzes maken ze, waar tijdens lopen met ze tegenaan naar en hoe is het om op op tv uit te groeien in naar deze tijd?

Zes tijdens kinderen worden vanaf de wieg de tot op tv hun volwassenheid gevolgd. Welke tijdens keuzes tijdens maken ze, waar lopen ze tegenaan tijdens en naar hoe is het om door op een te groeien in deze op tv tijd?

Zes uit kinderen worden vanaf de met wieg tot hun op tv volwassenheid gevolgd. Welke keuzes een maken ze, het waar lopen ze tijdens tegenaan in en hoe is het om op op tv te groeien in van deze uit tijd?

Hoe is door het de het ouders en pasgeboren kinderen uit in het programma Generatie met 2010 de vergaan? Hoe ziet het leven in eruit, nu op tv hun kind er naar is? Een de jaar lang zijn de gezinnen een op een bijzondere momenten gevolgd met de een camera. Ook hebben in ze zelf opnamen tijdens van gemaakt van hun dagelijkse leven. Alle het mooie en op moeilijke met momenten komen voorbij. door Alle kinderen worden één jaar! naar Hoe beleven zij uit dit samen van met hun ouders? op Hoe kijken de met ouders terug op op het eerste jaar? tijdens Wat hopen ze dat door het naar komende jaar zal brengen? Verwachten uit sommigen misschien al naar een tweede op kindje?

Hoe is het het de ouders en op tv uit pasgeboren kinderen uit het programma uit Generatie 2010 op tv vergaan? Hoe ziet het door leven eruit, met nu hun kind er het is? Een jaar lang de zijn de door gezinnen op de bijzondere momenten gevolgd met met een uit camera. Ook hebben ze zelf van opnamen van gemaakt van hun met dagelijkse leven. Alle mooie naar en moeilijke het momenten komen voorbij. Alexander vertelt op tv dat hij het de moeilijk vond op tv vader te zijn tijdens tijdens de eerste maanden. Alles met verandert door en hoe vind je tijdens dan een nieuw evenwicht de als gezin? Ook van tijdens is te zien hoe tijdens de karakters van de kinderen uit zich tijdens langzaam beginnen te vormen. Kun door naar je je kind te op veel verwennen, vraagt op Charrel zich af? Moet door je een baby op tv al echt opvoeden? Wat het kun je uit haar of in hem al leren? tijdens Alle ouders proberen zo een goed en naar zo kwaad als een het gaat in hun weg te door vinden...

Hoe is tijdens het de op ouders en pasgeboren op kinderen uit tijdens het programma Generatie in 2010 vergaan? Hoe ziet het tijdens leven eruit, nu op tv hun in kind er is? van Een jaar lang zijn van de gezinnen op bijzondere momenten een gevolgd met een op camera. op Ook hebben ze door zelf opnamen gemaakt van tijdens hun dagelijkse leven. Alle op mooie en moeilijke naar momenten komen met voorbij. Het Turkse van stel door Elif en Hikmet door onthult een verrassing, vertelt het uit jongste stel Charrel en op Dijana over de uit vooroordelen een waar ze als tienerouders een mee te maken naar krijgen, worstelen ouders Sharon met en Arjen met naar de bamboeluiers tijdens en zit vader in Michael ineens onder uit de rode op tv vlekjes...

Hoe op tv is het het de ouders en pasgeboren kinderen uit met het het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe op tv met ziet het leven de eruit, nu hun op tv kind er is? Een op tv jaar lang de zijn de gezinnen tijdens op bijzondere momenten gevolgd met het een camera. een Ook hebben tijdens ze zelf opnamen door gemaakt van hun dagelijkse leven. naar Alle mooie en in moeilijke momenten uit komen voorbij. Drie van van de zes moeders op tv gaan voor de het eerst weer door aan het werk. in En dat met valt niet mee. tijdens De tranen vloeien rijkelijk bij Desiré, door op tv Dijana en Nathalie uit als ze weg in moeten bij hun dochters. De vaders met zijn op hun het manier op bezig met de de band met hun kinderen. Pel het wil in het heel tijdens anders doen dan zijn eigen op vader. Michael is het zwaar onder de het indruk van Isabelles eerste op lachje en Charrel in is verliefd op de zijn eigen van dochter.

Hoe in is het de ouders naar en pasgeboren de kinderen uit het programma op Generatie 2010 naar vergaan? Hoe ziet het met leven eruit, nu van hun kind de er is? Een jaar lang uit zijn van de gezinnen op bijzondere op tv momenten tijdens gevolgd met een camera. op tv Ook hebben van ze zelf opnamen gemaakt uit van hun dagelijkse uit leven. Alle mooie en naar moeilijke momenten komen voorbij. van Nachtvoedingen, slaapgebrek, moeder/vadergevoelens... in is naar het allemaal een wel zoals verwacht? naar Sharon moet wennen aan tijdens het moederschap en op tv heeft soms zo haar met twijfels. Nathalie en door Alexander gaan tijdens voor het eerst een weekend de uit weg met hun zes weken in oude dochter de en Charrel door en Dijana gaan naar naar de tattooshop op voor een eerbetoon van aan hun kleine van meid.

Hoe uit is het de een ouders en in pasgeboren kinderen uit het programma op Generatie op 2010 vergaan? Hoe ziet in het leven eruit, nu hun tijdens naar kind er is? Een jaar een lang zijn in de gezinnen op op bijzondere momenten gevolgd met tijdens een camera. het Ook hebben door ze zelf opnamen gemaakt van hun naar dagelijkse leven. Alle het het mooie en moeilijke tijdens momenten komen voorbij. Een kennismaking met op twee nieuwe gezinnen: tijdens het Turkse een stel het Elif en Hikmet met een hun zoontje tijdens Miraç, en Lisenka en Pel naar met hun zoontje Jamie. op tv op Lisenka en Pel zijn op tv een lange weg gegaan uit om zwanger op te worden van hun in eerste. Daarnaast een naar terugblik op de geboortes een van de een kinderen van vorig de jaar en de eerste tijdens van weken van de het kersverse ouders met alle met ups en in downs.

Vijf een kinderen worden vanaf de wieg een tot hun volwassenheid van gevolgd. Welke tijdens keuzes maken de ze, waar in lopen ze tegenaan uit en hoe is het om op op te groeien in naar deze tijd? Te van in zien is hoe naar het de gezinnen het naar afgelopen jaar in is vergaan. Het eerste jongetje van in Generatie 2010 komt het ter wereld. Arjen met tijdens en Sharon krijgen een grote teleurstelling door te het verwerken en van Tom en Suzanne gaan door naar de tatoeageshop voor van een bijzonder eerbetoon aan in hun dochter de Sophie. Desiré en van Michael naar krijgen veel te verduren van door hun kleine meid. Diana uit tijdens en Charrel voelen zich al bijna door van echte ouders en de baby het van met Nathalie en Alexander raakt naar onderkoeld.

Vijf tijdens kinderen worden vanaf de wieg op tv de tot hun volwassenheid gevolgd. Welke naar keuzes maken het ze, waar lopen naar ze tegenaan en hoe is naar het om op een te op tv groeien in naar deze tijd? Te zien met is hoe in het de gezinnen het afgelopen jaar op tv is vergaan. Het tijdens wordt door duidelijk dat het ouderschap Dijana op tv en Charrel niet op tv zonder slag of het op stoot afgaat. Er op tv is geen sprake van van een roze wolk een maar er is op tv vooral veel stress. naar Desiré en Michael bevallen van in hun eerste in kind; ze tijdens krijgen een dochter en op tv ook Tom en Susanne uit kunnen hun kleine de meid voor het door met eerst in hun armen sluiten. het Sharon en het Arjen oefenen samen de bevalling met in een speciaal het bad in een de woonkamer en Nathalie het en Alexander door laten professionele tijdens foto's maken van de in buik van de Nathalie. Dit doen in ze als herinnering, een want zo'n dikke met buik maken ze nooit meer in mee. Voor hen in staat het van vast tijdens dat ze maar uit één kind willen.

mei 2020
26-07-2012 21:25

Aflevering van donderdag 26 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 26 juli 2012

De wereld van de gezinnen wordt weer wat groter. De jonge ouders gaan, ook met de kinderen, weekendjes weg, chique uit eten of op vakantie naar Thailand. Dijana, de partner van Charrel, is hoogzwanger.

19-07-2012 21:25

Aflevering van donderdag 19 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 19 juli 2012

Silvijn, het zoontje van Sharon en Arjen, ontwikkelt zich als een bijzonder ondeugende dreumes. En hoe gaat Isabelle, de dochter van Desiré en Michael, om met de komst van haar zusje?

12-07-2012 21:30

Aflevering van donderdag 12 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 12 juli 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

05-07-2012 21:30

Aflevering van donderdag 5 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 5 juli 2012

Hoe is het de ouders en dreumessen het afgelopen jaar vergaan? Hoe ziet het leven van de jonge ouders eruit, nu hun kind er is?

29-06-2012 12:10

Aflevering van vrijdag 29 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van vrijdag 29 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

22-06-2012 12:15

Aflevering van vrijdag 22 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van vrijdag 22 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

21-06-2012 12:10

Aflevering van donderdag 21 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 21 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

05-05-2011 22:15

Aflevering 10

Generatie 2010 - Aflevering 10

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

28-04-2011 21:30

Aflevering 9

Generatie 2010 - Aflevering 9

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

21-04-2011 21:30

Aflevering 8

Generatie 2010 - Aflevering 8

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

14-04-2011 21:30

Aflevering 7

Generatie 2010 - Aflevering 7

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

07-04-2011 21:30

Aflevering 6

Generatie 2010 - Aflevering 6

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

31-03-2011 21:30

Aflevering 5

Generatie 2010 - Aflevering 5

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

11-02-2010 21:30

Aflevering 3

Generatie 2010 - Aflevering 3

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan. Het eerste jongetje v...

04-02-2010 21:30

Aflevering 2

Generatie 2010 - Aflevering 2

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan. Het wordt duidelijk d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Generatie 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Generatie 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Generatie 2010 bij Generatie 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Generatie 2010. Heb je een uitzending van Generatie 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Generatie 2010 gemist

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoeis het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan.

Uitzending gemist van Generatie 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Generatie 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 26-07-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!