Programma gemist?

De op wereld van uit de gezinnen wordt door weer wat groter. De jonge ouders een gaan, ook met tijdens de kinderen, tijdens weekendjes weg, chique uit het eten of op door vakantie het naar Thailand. Dijana, de het partner van uit Charrel, is uit hoogzwanger.

Silvijn, het zoontje op van Sharon en met Arjen, ontwikkelt op tv zich als een een bijzonder door ondeugende dreumes. En het hoe gaat Isabelle, de dochter van op Desiré en door Michael, om met de met komst uit van haar het zusje?

Zes kinderen worden de vanaf de wieg door tot hun uit volwassenheid van gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar tijdens lopen ze een tegenaan een en hoe is het om tijdens op te groeien uit in deze op tv tijd?

Hoe het is het tijdens de ouders en dreumessen het uit afgelopen jaar vergaan? Hoe door naar ziet het leven van de naar jonge ouders door eruit, nu hun door kind er een is?

Zes kinderen met worden op vanaf de wieg een tot hun volwassenheid met gevolgd. Welke keuzes het maken ze, waar lopen het ze tegenaan tijdens en hoe is het om een op in te groeien in op deze tijd?

Zes kinderen van worden vanaf de in wieg tot hun volwassenheid tijdens gevolgd. Welke keuzes op tv maken op ze, waar lopen ze tegenaan de en hoe is op tijdens het om op te groeien in op tv deze het tijd?

Zes een kinderen worden het vanaf de wieg tot hun volwassenheid de in gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar door lopen ze met tegenaan en hoe op is het om op een te van groeien in deze op tv tijd?

Hoe is het op de door ouders en pasgeboren kinderen uit de het programma het Generatie 2010 naar vergaan? Hoe ziet het tijdens leven eruit, nu op tv hun het kind er is? Een jaar lang de zijn de de gezinnen naar op bijzondere momenten de gevolgd met een camera. met Ook hebben op ze zelf opnamen tijdens gemaakt van hun dagelijkse leven. Alle van in mooie en moeilijke momenten komen door voorbij. op tv Alle kinderen worden uit één jaar! Hoe beleven zij dit naar samen het met hun ouders? het Hoe kijken op tv de ouders terug het op het eerste jaar? in Wat hopen tijdens ze dat het komende jaar zal met brengen? op Verwachten sommigen misschien op tv al een tweede het kindje?

Hoe door is het de ouders een en pasgeboren tijdens kinderen uit het programma tijdens Generatie van 2010 vergaan? Hoe ziet het leven de eruit, nu hun uit kind uit er is? Een jaar lang van uit zijn de gezinnen op door bijzondere momenten gevolgd op met een met camera. Ook hebben ze in zelf opnamen gemaakt van hun tijdens door dagelijkse leven. Alle mooie en een moeilijke momenten komen in voorbij. naar Alexander vertelt dat hij het uit moeilijk door vond vader te zijn naar tijdens de eerste op tv maanden. Alles verandert op tv en hoe vind op tv je dan een het nieuw evenwicht als gezin? Ook in een is te zien hoe de de karakters van in de kinderen zich langzaam beginnen met te vormen. een Kun je je kind een te veel naar verwennen, vraagt Charrel het zich af? Moet door je een op baby al echt opvoeden? uit Wat op kun je haar of hem een al leren? Alle ouders tijdens proberen op tv zo goed en zo in kwaad als het het gaat op tv hun weg te naar vinden...

Hoe is het met de naar ouders en pasgeboren kinderen uit van het programma Generatie de 2010 vergaan? tijdens Hoe ziet het leven op tv eruit, de nu hun kind naar er is? Een jaar lang het zijn de van gezinnen op bijzondere naar momenten door gevolgd met een camera. uit Ook hebben ze door zelf opnamen gemaakt van uit hun dagelijkse het leven. Alle mooie en moeilijke het in momenten komen voorbij. het Het Turkse stel Elif en uit Hikmet onthult met een verrassing, door vertelt het jongste stel Charrel en tijdens Dijana over de met vooroordelen waar ze een als tienerouders mee het te maken tijdens krijgen, de worstelen ouders Sharon en Arjen met op de bamboeluiers naar en in zit vader Michael ineens onder de een rode van vlekjes...

Hoe is het uit de ouders op tv en van pasgeboren kinderen uit het programma Generatie op tv 2010 het vergaan? Hoe ziet uit het leven eruit, nu door hun kind op er is? Een op jaar lang zijn de gezinnen in op bijzondere het momenten uit gevolgd met een camera. de Ook hebben ze tijdens zelf opnamen gemaakt van hun op dagelijkse leven. op Alle mooie en moeilijke in de momenten komen voorbij. Drie het van de zes op moeders gaan voor het eerst het weer aan het het werk. En met dat tijdens valt niet mee. De tranen vloeien tijdens rijkelijk bij naar Desiré, in Dijana en Nathalie als met ze weg het moeten bij hun dochters. De door vaders zijn op hun een met manier bezig met de band van met hun kinderen. Pel door wil het heel de de anders doen dan zijn eigen de vader. op Michael is zwaar in onder de indruk van Isabelles op tv eerste lachje op en Charrel is verliefd op tijdens zijn op eigen dochter.

Hoe van is het de ouders in en pasgeboren kinderen het uit het programma Generatie door 2010 vergaan? Hoe naar ziet uit het leven eruit, nu hun de tijdens kind er is? Een jaar lang de zijn de gezinnen een op bijzondere momenten een het gevolgd met een op tv camera. Ook hebben op tv ze zelf opnamen gemaakt van in hun dagelijkse leven. de Alle mooie en door moeilijke van momenten komen voorbij. Nachtvoedingen, slaapgebrek, moeder/vadergevoelens... naar is van het allemaal wel de zoals verwacht? Sharon de moet wennen aan op het moederschap en heeft van soms een zo haar twijfels. de Nathalie en Alexander gaan voor het op eerst een weekend het weg met hun door zes op tv weken oude dochter de en Charrel en Dijana tijdens gaan naar van de tattooshop voor een eerbetoon op tv aan hun op tv kleine in meid.

Hoe is het de de ouders uit en pasgeboren kinderen uit een van het programma Generatie met 2010 vergaan? Hoe ziet het leven op eruit, nu hun de kind de er is? Een jaar lang van zijn op tv de gezinnen op de bijzondere momenten gevolgd op met een op tv camera. Ook hebben ze zelf het opnamen gemaakt van van hun met dagelijkse leven. Alle mooie en moeilijke de momenten op tv komen voorbij. Een tijdens kennismaking met op tv twee nieuwe gezinnen: het Turkse tijdens stel Elif een en Hikmet uit met hun zoontje Miraç, en Lisenka het van en Pel met hun zoontje van Jamie. Lisenka en Pel uit zijn een in lange weg gegaan van om zwanger te worden uit van op hun eerste. Daarnaast een terugblik door op de geboortes op tv van de met kinderen van vorig op tv jaar en het de eerste weken het van de kersverse met ouders met op tv alle ups en in downs.

Vijf het kinderen worden door vanaf de wieg tot hun volwassenheid door gevolgd. Welke de keuzes maken op ze, waar lopen ze in tegenaan en door hoe is het in om op te groeien uit in deze tijd? Te een zien is hoe op tv het de gezinnen van het afgelopen jaar met tijdens is vergaan. Het van eerste jongetje van het Generatie 2010 komt ter op tv wereld. Arjen en Sharon krijgen de van een grote teleurstelling op te verwerken en Tom op tv en Suzanne gaan door naar de naar tatoeageshop voor een tijdens bijzonder eerbetoon aan van hun dochter Sophie. Desiré en Michael door een krijgen veel te verduren van op hun kleine meid. Diana op en Charrel voelen naar zich al bijna in op tv echte ouders en de een baby van Nathalie tijdens en Alexander raakt op onderkoeld.

Vijf kinderen uit worden vanaf de van wieg tot in hun volwassenheid door gevolgd. Welke keuzes maken ze, tijdens waar lopen ze tegenaan op en tijdens hoe is het om naar op te groeien in het uit deze tijd? Te zien is de hoe het de gezinnen met het afgelopen jaar een is vergaan. op Het wordt duidelijk dat door het ouderschap tijdens Dijana en Charrel een niet zonder door slag of door stoot afgaat. Er is geen sprake op van een in roze wolk op maar er is vooral tijdens veel stress. Desiré in en het Michael bevallen van door hun eerste kind; ze op tv krijgen een dochter op en ook Tom en van Susanne kunnen hun kleine tijdens meid voor uit het eerst in de hun armen sluiten. met Sharon naar en Arjen oefenen tijdens samen de bevalling met in een speciaal bad tijdens in de het woonkamer en Nathalie een en Alexander laten professionele uit foto's maken door van de buik van Nathalie. Dit uit doen ze van als op herinnering, want zo'n dikke buik het maken ze door nooit meer mee. Voor hen uit staat het van vast dat ze maar met één op kind willen.

mei 2021
26-07-2012 21:25

Aflevering van donderdag 26 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 26 juli 2012

De wereld van de gezinnen wordt weer wat groter. De jonge ouders gaan, ook met de kinderen, weekendjes weg, chique uit eten of op vakantie naar Thailand. Dijana, de partner van Charrel, is hoogzwanger.

19-07-2012 21:25

Aflevering van donderdag 19 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 19 juli 2012

Silvijn, het zoontje van Sharon en Arjen, ontwikkelt zich als een bijzonder ondeugende dreumes. En hoe gaat Isabelle, de dochter van Desiré en Michael, om met de komst van haar zusje?

12-07-2012 21:30

Aflevering van donderdag 12 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 12 juli 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

05-07-2012 21:30

Aflevering van donderdag 5 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 5 juli 2012

Hoe is het de ouders en dreumessen het afgelopen jaar vergaan? Hoe ziet het leven van de jonge ouders eruit, nu hun kind er is?

29-06-2012 12:10

Aflevering van vrijdag 29 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van vrijdag 29 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

22-06-2012 12:15

Aflevering van vrijdag 22 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van vrijdag 22 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

21-06-2012 12:10

Aflevering van donderdag 21 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 21 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

05-05-2011 22:15

Aflevering 10

Generatie 2010 - Aflevering 10

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

28-04-2011 21:30

Aflevering 9

Generatie 2010 - Aflevering 9

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

21-04-2011 21:30

Aflevering 8

Generatie 2010 - Aflevering 8

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

14-04-2011 21:30

Aflevering 7

Generatie 2010 - Aflevering 7

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

07-04-2011 21:30

Aflevering 6

Generatie 2010 - Aflevering 6

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

31-03-2011 21:30

Aflevering 5

Generatie 2010 - Aflevering 5

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

11-02-2010 21:30

Aflevering 3

Generatie 2010 - Aflevering 3

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan. Het eerste jongetje v...

04-02-2010 21:30

Aflevering 2

Generatie 2010 - Aflevering 2

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan. Het wordt duidelijk d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Generatie 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Generatie 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Generatie 2010 bij Generatie 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Generatie 2010. Heb je een uitzending van Generatie 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Generatie 2010 gemist

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoeis het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan.

Uitzending gemist van Generatie 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Generatie 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 26-07-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!