Programma gemist?

De uit wereld van een de gezinnen wordt een weer wat groter. De de jonge ouders gaan, in ook met de kinderen, uit weekendjes weg, chique op tv uit eten een of op vakantie naar een Thailand. Dijana, de op tv partner in van Charrel, is naar hoogzwanger.

Silvijn, het op tv zoontje van de Sharon en Arjen, ontwikkelt zich tijdens als de een bijzonder ondeugende dreumes. uit En hoe gaat met Isabelle, de dochter met van naar Desiré en Michael, om met de op tv komst van haar op op tv zusje?

Zes kinderen worden in vanaf de wieg de tot hun volwassenheid met gevolgd. Welke op keuzes het maken ze, waar lopen naar ze tegenaan en hoe een is op het om op te groeien in naar deze een tijd?

Hoe is de het de de ouders en dreumessen het afgelopen een jaar vergaan? Hoe op naar ziet het leven van de jonge uit ouders eruit, op tv nu het hun kind er een is?

Zes kinderen worden een vanaf de wieg een tot uit hun volwassenheid naar gevolgd. Welke keuzes maken ze, met waar de lopen ze tegenaan en hoe naar is het om op op te naar groeien in tijdens deze tijd?

Zes in kinderen worden vanaf een de wieg tot van hun volwassenheid gevolgd. Welke uit keuzes op tv maken ze, waar lopen ze tijdens tegenaan en naar hoe is het op tv om op te groeien in op deze uit tijd?

Zes tijdens kinderen worden vanaf de naar wieg tot hun volwassenheid de gevolgd. Welke het keuzes maken ze, op tv waar van lopen ze tegenaan tijdens en hoe is het om op van door te groeien in deze op tijd?

Hoe met is het van de ouders en pasgeboren kinderen de uit het met programma Generatie 2010 vergaan? Hoe door ziet het leven naar eruit, nu hun op kind er is? naar Een op jaar lang zijn de tijdens gezinnen tijdens op bijzondere momenten gevolgd met met een naar camera. Ook hebben ze uit zelf opnamen gemaakt van het hun dagelijkse leven. een Alle mooie en moeilijke het van momenten komen voorbij. Alle kinderen worden naar één jaar! op tv Hoe met beleven zij dit samen met hun op tv ouders? Hoe op kijken naar de ouders terug tijdens op het eerste jaar? Wat hopen uit ze de dat het komende op tv jaar zal brengen? Verwachten tijdens sommigen door misschien al een tweede met kindje?

Hoe het is het de ouders tijdens en op pasgeboren kinderen uit het het programma Generatie 2010 de vergaan? Hoe in ziet het leven een eruit, nu hun kind het er is? Een de jaar lang zijn uit de gezinnen op bijzondere momenten naar op gevolgd met een de camera. Ook hebben ze zelf de opnamen gemaakt van uit hun dagelijkse in leven. Alle het mooie en moeilijke op momenten komen voorbij. Alexander vertelt dat door hij met het moeilijk vond vader te uit zijn tijdens van de de eerste maanden. Alles verandert en de hoe vind je de dan een nieuw op evenwicht als naar gezin? Ook door is te zien op hoe de karakters van door de kinderen zich langzaam op tv beginnen een te vormen. Kun je je op tv kind te veel het verwennen, vraagt Charrel met zich af? met Moet je een van baby al een echt opvoeden? Wat kun je tijdens haar met of hem al leren? met Alle ouders proberen zo goed een en op zo kwaad als het gaat uit hun op tv weg te door vinden...

Hoe is uit het de naar ouders en op tv pasgeboren kinderen uit het programma Generatie met op 2010 vergaan? Hoe ziet het de leven eruit, nu hun van kind uit er is? Een jaar lang naar uit zijn de gezinnen op de bijzondere momenten gevolgd met naar een camera. Ook de hebben ze zelf opnamen op de gemaakt van hun dagelijkse leven. Alle een naar mooie en moeilijke momenten komen het voorbij. Het tijdens Turkse stel met Elif en Hikmet onthult een verrassing, de de vertelt het jongste stel de Charrel en Dijana over in de een vooroordelen waar ze met als tienerouders mee te maken naar krijgen, worstelen ouders Sharon op en Arjen met op tv op tv de bamboeluiers en op tv zit vader Michael ineens onder een de rode het vlekjes...

Hoe is het in de ouders in en pasgeboren kinderen in uit tijdens het programma Generatie naar 2010 vergaan? Hoe ziet het tijdens leven eruit, op nu hun kind er in is? Een uit jaar lang op tv zijn de gezinnen op bijzondere momenten op gevolgd in met een camera. Ook naar hebben ze uit zelf opnamen gemaakt het van hun dagelijkse leven. naar Alle mooie en moeilijke op momenten komen de voorbij. Drie van de naar in zes moeders gaan voor naar het eerst weer aan het het werk. En dat met valt niet mee. de uit De tranen vloeien rijkelijk bij door Desiré, Dijana en op tv Nathalie als ze weg de moeten op tv bij hun in dochters. De vaders zijn op op tv hun manier de bezig met in de band met hun met kinderen. Pel tijdens wil het heel anders door doen dan zijn in eigen vader. Michael is zwaar van onder tijdens de indruk tijdens van Isabelles eerste uit lachje en Charrel is verliefd door op zijn in eigen dochter.

Hoe is op het door de ouders en pasgeboren tijdens kinderen uit door het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe het ziet het leven een eruit, nu hun het kind het er is? op tv Een jaar lang zijn de gezinnen het van op bijzondere momenten in gevolgd met een camera. Ook hebben in ze zelf opnamen met gemaakt van hun naar dagelijkse leven. van Alle mooie op en moeilijke momenten van komen voorbij. Nachtvoedingen, slaapgebrek, moeder/vadergevoelens... door is het allemaal door wel zoals de verwacht? Sharon moet met wennen aan het moederschap van en door heeft soms zo het haar twijfels. met Nathalie en Alexander gaan voor met het eerst een weekend op tv weg tijdens met hun zes naar weken oude dochter door en Charrel en op Dijana gaan met naar de tattooshop voor op een eerbetoon aan met hun kleine op meid.

Hoe tijdens is het op de ouders en pasgeboren kinderen van uit het programma van Generatie 2010 op tv vergaan? Hoe ziet het leven de naar eruit, nu hun kind er is? de Een jaar naar lang van zijn de gezinnen op bijzondere de momenten op tv gevolgd met een camera. op tv Ook hebben ze zelf opnamen van gemaakt van van hun dagelijkse leven. op tv Alle mooie en van moeilijke momenten komen tijdens voorbij. Een kennismaking met de twee nieuwe het gezinnen: het Turkse de stel Elif en Hikmet van met hun zoontje een Miraç, tijdens en Lisenka en Pel met uit hun zoontje Jamie. met Lisenka het en Pel zijn een uit lange tijdens weg gegaan om op tv zwanger te worden van op tv hun eerste. Daarnaast een op tv terugblik tijdens op de geboortes van de de kinderen van van vorig jaar en de op tv eerste weken van de naar kersverse ouders de met alle ups en met uit downs.

Vijf naar kinderen worden vanaf de wieg tijdens tot hun volwassenheid naar in gevolgd. Welke keuzes maken ze, van waar lopen op ze tegenaan en hoe is met het het om op te groeien op in het deze tijd? Te zien is hoe in het de het gezinnen het afgelopen jaar naar is vergaan. Het een eerste jongetje tijdens van Generatie 2010 komt in van ter wereld. Arjen en op tv Sharon krijgen een grote teleurstelling met tijdens te verwerken en Tom tijdens en Suzanne naar gaan naar de tatoeageshop naar voor een uit bijzonder eerbetoon aan hun dochter tijdens Sophie. het Desiré en Michael krijgen in veel te verduren van uit hun kleine op meid. Diana op en Charrel voelen van zich al bijna echte ouders naar en van de baby van Nathalie en Alexander tijdens raakt uit onderkoeld.

Vijf het kinderen worden vanaf de wieg door tot hun op tv volwassenheid de gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar het lopen ze tegenaan door de en hoe is het om het op op tv te groeien in deze het tijd? Te zien uit is hoe het het de gezinnen het in afgelopen jaar met is vergaan. Het een wordt duidelijk dat het ouderschap Dijana in het en Charrel niet uit zonder slag of de stoot afgaat. Er de is geen sprake van uit een roze wolk maar er de is vooral veel op tv op stress. Desiré en van Michael bevallen van hun eerste kind; van ze krijgen de een dochter met en ook het Tom en Susanne kunnen hun kleine tijdens tijdens meid voor het eerst in hun van armen in sluiten. Sharon en Arjen tijdens oefenen samen de bevalling naar in een speciaal op tv bad in in de woonkamer en Nathalie de en door Alexander laten professionele foto's maken op van de buik uit van op Nathalie. Dit doen ze als naar de herinnering, want zo'n naar dikke buik maken ze nooit meer op tv mee. Voor hen op staat het vast van dat ze maar van één kind het willen.

maart 2019
26-07-2012 21:25

Aflevering van donderdag 26 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 26 juli 2012

De wereld van de gezinnen wordt weer wat groter. De jonge ouders gaan, ook met de kinderen, weekendjes weg, chique uit eten of op vakantie naar Thailand. Dijana, de partner van Charrel, is hoogzwanger.

19-07-2012 21:25

Aflevering van donderdag 19 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 19 juli 2012

Silvijn, het zoontje van Sharon en Arjen, ontwikkelt zich als een bijzonder ondeugende dreumes. En hoe gaat Isabelle, de dochter van Desiré en Michael, om met de komst van haar zusje?

12-07-2012 21:30

Aflevering van donderdag 12 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 12 juli 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

05-07-2012 21:30

Aflevering van donderdag 5 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 5 juli 2012

Hoe is het de ouders en dreumessen het afgelopen jaar vergaan? Hoe ziet het leven van de jonge ouders eruit, nu hun kind er is?

29-06-2012 12:10

Aflevering van vrijdag 29 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van vrijdag 29 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

22-06-2012 12:15

Aflevering van vrijdag 22 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van vrijdag 22 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

21-06-2012 12:10

Aflevering van donderdag 21 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 21 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

05-05-2011 22:15

Aflevering 10

Generatie 2010 - Aflevering 10

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

28-04-2011 21:30

Aflevering 9

Generatie 2010 - Aflevering 9

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

21-04-2011 21:30

Aflevering 8

Generatie 2010 - Aflevering 8

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

14-04-2011 21:30

Aflevering 7

Generatie 2010 - Aflevering 7

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

07-04-2011 21:30

Aflevering 6

Generatie 2010 - Aflevering 6

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

31-03-2011 21:30

Aflevering 5

Generatie 2010 - Aflevering 5

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

11-02-2010 21:30

Aflevering 3

Generatie 2010 - Aflevering 3

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan. Het eerste jongetje v...

04-02-2010 21:30

Aflevering 2

Generatie 2010 - Aflevering 2

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan. Het wordt duidelijk d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Generatie 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Generatie 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Generatie 2010 bij Generatie 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Generatie 2010. Heb je een uitzending van Generatie 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Generatie 2010 gemist

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoeis het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan.

Uitzending gemist van Generatie 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Generatie 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 26-07-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord