Programma gemist?

De wereld van in de gezinnen in wordt weer het wat groter. De jonge ouders naar gaan, ook de met de kinderen, weekendjes uit weg, chique het uit eten in of op vakantie naar een Thailand. Dijana, de de partner op tv van Charrel, is van hoogzwanger.

Silvijn, van het zoontje van van Sharon en Arjen, ontwikkelt met zich als een van bijzonder ondeugende een dreumes. En hoe de gaat Isabelle, de van dochter van Desiré met en Michael, om met de in komst van haar van door zusje?

Zes met kinderen worden vanaf de wieg op tv in tot hun volwassenheid gevolgd. Welke tijdens keuzes maken ze, met waar lopen ze tegenaan naar en hoe is de het om op tv op te groeien een in deze uit tijd?

Hoe tijdens is het de ouders en uit dreumessen de het afgelopen jaar vergaan? door Hoe ziet het het leven van van de jonge ouders uit eruit, nu hun kind er in door is?

Zes de kinderen worden vanaf de wieg door op tv tot hun volwassenheid gevolgd. van Welke keuzes van maken ze, waar lopen ze de tegenaan in en hoe is het om door op te groeien in in deze in tijd?

Zes kinderen het worden vanaf de de wieg tot een hun volwassenheid tijdens gevolgd. Welke keuzes maken de ze, waar lopen ze tegenaan van met en hoe is het om op tv op naar te groeien in op deze tijd?

Zes met kinderen worden tijdens vanaf de wieg tot de hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes het maken ze, waar uit op lopen ze tegenaan en hoe op tv is in het om op te groeien naar in deze het tijd?

Hoe de is het de ouders en met pasgeboren kinderen op uit met het programma Generatie 2010 in vergaan? Hoe ziet het tijdens leven eruit, nu hun in kind uit er is? Een in jaar lang zijn de de gezinnen op bijzondere momenten met gevolgd met een de camera. op Ook hebben ze uit zelf opnamen de gemaakt van hun dagelijkse leven. uit Alle mooie met en moeilijke van momenten komen voorbij. Alle door kinderen worden één jaar! Hoe de door beleven zij dit samen met door hun ouders? Hoe kijken tijdens de het ouders terug op het eerste door jaar? Wat van hopen ze dat het op komende van jaar zal brengen? uit Verwachten sommigen misschien op tv al een tweede op kindje?

Hoe is het het de uit ouders en pasgeboren kinderen een uit het programma de Generatie 2010 in vergaan? Hoe ziet het in leven met eruit, nu hun kind er is? uit Een jaar op lang zijn de met gezinnen op bijzondere momenten met gevolgd met naar een camera. Ook hebben naar ze tijdens zelf opnamen van gemaakt van hun dagelijkse leven. Alle op mooie de en moeilijke momenten komen de voorbij. van Alexander vertelt dat hij het van moeilijk vond met vader te zijn tijdens het de eerste maanden. Alles een verandert en hoe op vind op je dan een nieuw evenwicht op uit als gezin? Ook is te op zien op hoe de karakters van op tv de kinderen zich op tv langzaam beginnen te vormen. Kun van je je de kind naar te veel verwennen, een vraagt Charrel zich naar af? Moet je een in baby al echt opvoeden? Wat naar kun in je haar of hem de al leren? op Alle ouders proberen van zo goed het en zo kwaad naar als het gaat hun de weg te van vinden...

Hoe in is het een de ouders en in pasgeboren kinderen uit het programma met Generatie 2010 vergaan? Hoe het ziet een het leven eruit, het nu hun kind er is? in naar Een jaar lang zijn de gezinnen op op bijzondere in momenten gevolgd met het een een camera. Ook hebben ze zelf tijdens opnamen gemaakt van de hun door dagelijkse leven. Alle mooie en tijdens moeilijke op momenten komen voorbij. Het Turkse de stel Elif naar en Hikmet onthult een verrassing, de vertelt het door jongste op stel Charrel en Dijana met over de vooroordelen naar waar ze als tienerouders mee naar te maken krijgen, uit tijdens worstelen ouders Sharon en Arjen met op de bamboeluiers op en zit vader met Michael ineens onder de op tv rode naar vlekjes...

Hoe tijdens is het het de ouders en op pasgeboren kinderen uit het programma Generatie het 2010 vergaan? Hoe op uit ziet het leven eruit, met nu hun met kind er is? van Een jaar lang zijn de gezinnen naar op uit bijzondere momenten gevolgd met met een camera. Ook hebben uit ze zelf op tv opnamen gemaakt van naar hun dagelijkse van leven. Alle van mooie en moeilijke momenten komen voorbij. tijdens met Drie van de zes moeders gaan de voor op tv het eerst met weer aan het werk. En in dat valt op niet mee. het De tranen vloeien rijkelijk bij Desiré, een Dijana en op tv Nathalie als op ze weg op tv moeten bij hun dochters. de De vaders zijn op tijdens hun op manier bezig met de op band met hun kinderen. Pel de wil het op heel anders doen dan de zijn eigen vader. tijdens Michael is zwaar op onder de naar indruk van van Isabelles eerste op tv lachje en Charrel is verliefd uit op zijn eigen naar dochter.

Hoe in is het de door ouders en op tv pasgeboren kinderen uit het programma Generatie op tv 2010 vergaan? met Hoe tijdens ziet het leven eruit, het nu hun kind er is? met Een jaar lang tijdens zijn de gezinnen op tv op bijzondere momenten het het gevolgd met een camera. Ook tijdens hebben tijdens ze zelf opnamen gemaakt van van hun dagelijkse het leven. Alle mooie en in moeilijke momenten komen van voorbij. Nachtvoedingen, slaapgebrek, moeder/vadergevoelens... naar is op tv het allemaal wel zoals met verwacht? het Sharon moet wennen aan het moederschap met en heeft soms het door zo haar twijfels. een Nathalie en Alexander gaan voor het uit eerst door een weekend weg een met hun zes weken het oude dochter naar en Charrel en Dijana uit gaan naar een de tattooshop voor een eerbetoon tijdens aan hun kleine op door meid.

Hoe tijdens is het de ouders en naar een pasgeboren kinderen uit het programma in Generatie 2010 vergaan? Hoe een ziet het met leven in eruit, nu hun kind van er is? Een jaar tijdens lang op zijn de gezinnen op op bijzondere momenten gevolgd uit met een camera. Ook een hebben ze met zelf opnamen gemaakt van hun de dagelijkse op leven. Alle mooie de en moeilijke momenten komen op tv voorbij. Een kennismaking met op twee een nieuwe gezinnen: naar het Turkse stel Elif en Hikmet het met op hun zoontje Miraç, en een Lisenka en Pel met in hun zoontje Jamie. een Lisenka en de Pel zijn in een lange weg gegaan uit om zwanger naar te worden van hun eerste. van Daarnaast een terugblik tijdens op de geboortes de van de van kinderen van vorig jaar van en tijdens de eerste van weken van de kersverse door ouders met alle met ups en door downs.

Vijf kinderen worden door vanaf de naar wieg tot hun door volwassenheid gevolgd. Welke keuzes de maken met ze, waar lopen ze in tegenaan en met hoe is op tv het om op een te groeien in tijdens deze tijd? Te zien is op hoe het de gezinnen op het afgelopen de jaar is vergaan. op tv Het eerste op jongetje van uit Generatie 2010 komt ter op tv wereld. Arjen en in Sharon krijgen een grote teleurstelling de te verwerken en op Tom en Suzanne het gaan naar de door tatoeageshop uit voor een bijzonder eerbetoon op tv aan hun tijdens dochter Sophie. in Desiré en Michael krijgen veel van te verduren van tijdens hun het kleine meid. Diana en Charrel voelen het zich in al bijna echte ouders en in de tijdens baby van Nathalie en Alexander uit raakt met onderkoeld.

Vijf kinderen tijdens worden vanaf de wieg uit tot op hun volwassenheid gevolgd. met Welke keuzes maken ze, tijdens waar lopen ze naar tegenaan en tijdens hoe is het om op op te groeien door in deze tijd? in Te zien op is hoe in het de gezinnen het afgelopen het jaar is op tv vergaan. Het wordt duidelijk een dat de het ouderschap Dijana en Charrel tijdens niet zonder slag tijdens of stoot afgaat. door Er is met geen sprake in van een roze wolk maar op er is door vooral veel de stress. Desiré en door Michael bevallen van hun op eerste kind; ze krijgen een door dochter en ook op Tom met en Susanne kunnen uit hun kleine meid voor het op eerst op tv in hun armen op sluiten. Sharon de en Arjen oefenen samen de bevalling het in een speciaal tijdens bad in de door woonkamer en van Nathalie en Alexander op laten professionele foto's tijdens maken van de een buik van Nathalie. op tv Dit tijdens doen ze als herinnering, want uit zo'n dikke door buik maken van ze nooit meer mee. Voor in hen staat het vast het dat ze maar naar één het kind willen.

september 2020
26-07-2012 21:25

Aflevering van donderdag 26 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 26 juli 2012

De wereld van de gezinnen wordt weer wat groter. De jonge ouders gaan, ook met de kinderen, weekendjes weg, chique uit eten of op vakantie naar Thailand. Dijana, de partner van Charrel, is hoogzwanger.

19-07-2012 21:25

Aflevering van donderdag 19 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 19 juli 2012

Silvijn, het zoontje van Sharon en Arjen, ontwikkelt zich als een bijzonder ondeugende dreumes. En hoe gaat Isabelle, de dochter van Desiré en Michael, om met de komst van haar zusje?

12-07-2012 21:30

Aflevering van donderdag 12 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 12 juli 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

05-07-2012 21:30

Aflevering van donderdag 5 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 5 juli 2012

Hoe is het de ouders en dreumessen het afgelopen jaar vergaan? Hoe ziet het leven van de jonge ouders eruit, nu hun kind er is?

29-06-2012 12:10

Aflevering van vrijdag 29 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van vrijdag 29 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

22-06-2012 12:15

Aflevering van vrijdag 22 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van vrijdag 22 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

21-06-2012 12:10

Aflevering van donderdag 21 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 21 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

05-05-2011 22:15

Aflevering 10

Generatie 2010 - Aflevering 10

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

28-04-2011 21:30

Aflevering 9

Generatie 2010 - Aflevering 9

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

21-04-2011 21:30

Aflevering 8

Generatie 2010 - Aflevering 8

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

14-04-2011 21:30

Aflevering 7

Generatie 2010 - Aflevering 7

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

07-04-2011 21:30

Aflevering 6

Generatie 2010 - Aflevering 6

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

31-03-2011 21:30

Aflevering 5

Generatie 2010 - Aflevering 5

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

11-02-2010 21:30

Aflevering 3

Generatie 2010 - Aflevering 3

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan. Het eerste jongetje v...

04-02-2010 21:30

Aflevering 2

Generatie 2010 - Aflevering 2

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan. Het wordt duidelijk d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Generatie 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Generatie 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Generatie 2010 bij Generatie 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Generatie 2010. Heb je een uitzending van Generatie 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Generatie 2010 gemist

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoeis het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan.

Uitzending gemist van Generatie 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Generatie 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 26-07-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!