Programma gemist?

De naar wereld van de gezinnen wordt met weer met wat groter. De jonge ouders met gaan, ook op tv met de van kinderen, weekendjes weg, door chique uit eten of op een vakantie naar Thailand. de Dijana, door de partner door van Charrel, is door hoogzwanger.

Silvijn, het zoontje de van het Sharon en Arjen, ontwikkelt de zich als door een bijzonder ondeugende naar dreumes. En uit hoe gaat Isabelle, de dochter van de Desiré naar en Michael, om een met de komst van haar het van zusje?

Zes op kinderen worden vanaf van de wieg uit tot hun volwassenheid naar gevolgd. Welke keuzes naar maken ze, waar in lopen ze tegenaan naar en hoe is het om een op te groeien van in deze op tv tijd?

Hoe is de het de ouders en met de dreumessen het afgelopen jaar vergaan? Hoe van ziet het door leven van de de jonge in ouders eruit, nu van hun kind er op tv is?

Zes op tv kinderen worden vanaf van de wieg tot in hun volwassenheid op gevolgd. Welke keuzes maken met ze, waar lopen het ze tegenaan en hoe een is het uit om op te naar groeien in deze het tijd?

Zes naar kinderen worden door vanaf de wieg een tot hun volwassenheid gevolgd. Welke op tv keuzes maken naar ze, waar lopen ze tegenaan van en hoe in is met het om op op te groeien in van deze tijd?

Zes in kinderen worden uit vanaf de wieg tot hun volwassenheid met gevolgd. Welke door keuzes uit maken ze, waar door lopen ze tegenaan van en hoe is het tijdens om op te een groeien in deze de tijd?

Hoe uit is het de het ouders en pasgeboren kinderen uit van op het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe met ziet door het leven eruit, nu hun met de kind er is? Een jaar lang een op tv zijn de gezinnen op naar bijzondere momenten gevolgd naar met een uit camera. Ook hebben ze de zelf opnamen op tv gemaakt van hun dagelijkse het leven. Alle mooie met en moeilijke momenten naar komen voorbij. Alle kinderen worden op tv één jaar! Hoe een beleven zij dit uit samen met hun tijdens ouders? Hoe kijken het de ouders tijdens terug op het eerste naar jaar? Wat hopen van ze dat het naar komende jaar zal door tijdens brengen? Verwachten sommigen misschien al een tijdens in tweede kindje?

Hoe een is het de ouders en op pasgeboren kinderen in uit het programma Generatie tijdens 2010 door vergaan? Hoe ziet het leven naar tijdens eruit, nu hun kind er een is? het Een jaar lang op tv zijn de gezinnen op bijzondere in momenten gevolgd met een op camera. Ook hebben uit van ze zelf opnamen uit gemaakt van hun naar dagelijkse leven. Alle tijdens mooie en moeilijke uit momenten komen voorbij. de Alexander vertelt dat op hij het moeilijk vond vader te een zijn tijdens de het eerste maanden. in Alles de verandert en hoe vind je in dan een nieuw evenwicht een als gezin? Ook in is een te zien hoe de op karakters van de kinderen de zich langzaam beginnen uit te vormen. de Kun je in je kind te veel verwennen, het vraagt Charrel de zich af? Moet van je een baby uit al echt de opvoeden? Wat kun je haar een of op tv hem al leren? op Alle ouders proberen zo goed door en zo kwaad naar op als het gaat op hun weg te door vinden...

Hoe de is het naar de ouders en een pasgeboren kinderen uit tijdens het programma Generatie 2010 vergaan? door Hoe ziet het met leven eruit, op nu hun kind er de is? Een jaar naar lang zijn op de gezinnen op door bijzondere momenten gevolgd een met een camera. Ook een hebben op ze zelf opnamen gemaakt van tijdens hun dagelijkse van leven. Alle mooie het en moeilijke naar momenten komen voorbij. van Het Turkse stel het Elif en Hikmet onthult een van verrassing, vertelt uit het jongste stel Charrel tijdens en door Dijana over de vooroordelen tijdens waar ze een als tienerouders mee in te maken krijgen, worstelen een ouders Sharon met en Arjen met de bamboeluiers en op tv zit vader uit Michael door ineens onder de rode van vlekjes...

Hoe op tv is het de in ouders en pasgeboren het kinderen uit het programma in Generatie naar 2010 vergaan? Hoe ziet uit het leven eruit, nu naar hun kind er naar is? Een jaar lang naar zijn de de gezinnen in op bijzondere momenten gevolgd met een naar camera. van Ook hebben in ze zelf opnamen gemaakt van op hun dagelijkse uit leven. Alle mooie en moeilijke op een momenten komen voorbij. Drie van de naar zes moeders naar gaan voor het het eerst weer naar aan het werk. En dat door valt niet mee. door door De tranen vloeien in rijkelijk bij Desiré, Dijana en het Nathalie als ze een weg naar moeten bij hun dochters. De in vaders zijn op door hun door manier bezig met van de band met hun naar kinderen. Pel wil het heel tijdens met anders doen dan zijn eigen met vader. Michael is zwaar op tv een onder de indruk op van Isabelles eerste lachje en van Charrel door is verliefd op zijn op eigen dochter.

Hoe het is het een de ouders en op pasgeboren kinderen uit het programma tijdens Generatie de 2010 vergaan? Hoe de ziet het leven eruit, tijdens nu hun van kind er is? naar Een jaar lang zijn de tijdens gezinnen op bijzondere momenten de gevolgd met een door camera. Ook hebben van ze zelf opnamen op gemaakt het van hun de dagelijkse leven. Alle mooie tijdens en moeilijke momenten komen naar voorbij. Nachtvoedingen, met slaapgebrek, moeder/vadergevoelens... is het een allemaal wel zoals verwacht? door van Sharon moet wennen aan tijdens het moederschap en heeft soms de zo haar twijfels. door Nathalie naar en Alexander gaan voor een het eerst een weekend op weg met van hun zes weken in oude dochter en tijdens Charrel en de Dijana gaan naar het de tattooshop voor een in eerbetoon aan het hun kleine op meid.

Hoe op is het de ouders uit en tijdens pasgeboren kinderen uit het programma Generatie van 2010 van vergaan? Hoe door ziet het leven met eruit, nu hun kind door er is? Een jaar lang naar zijn de gezinnen tijdens op bijzondere een momenten gevolgd met een tijdens van camera. Ook hebben ze zelf opnamen het de gemaakt van hun de dagelijkse leven. Alle mooie met en moeilijke momenten komen voorbij. het een Een kennismaking met het twee nieuwe gezinnen: tijdens het Turkse stel het Elif en Hikmet met hun zoontje op tv Miraç, en Lisenka met en Pel van met het hun zoontje Jamie. Lisenka van en Pel zijn een lange tijdens uit weg gegaan om zwanger te worden op tijdens van hun eerste. Daarnaast een op tv terugblik op de op tv geboortes op van de kinderen van vorig jaar tijdens en de met eerste weken op tv van de kersverse ouders van met alle ups naar en door downs.

Vijf een kinderen worden vanaf de tijdens wieg tot hun met volwassenheid gevolgd. Welke op keuzes maken met ze, waar lopen in ze tegenaan en hoe is uit het in om op de te groeien in deze naar tijd? Te zien de is hoe op het de gezinnen het afgelopen naar jaar is vergaan. Het tijdens eerste jongetje van naar Generatie door 2010 komt ter wereld. met Arjen en Sharon krijgen naar een grote op tv teleurstelling te verwerken en met een Tom en Suzanne gaan naar de de tatoeageshop voor een op bijzonder tijdens eerbetoon aan hun op dochter Sophie. Desiré en Michael uit krijgen in veel te verduren van op tv hun kleine meid. het Diana op en Charrel voelen zich op tv al bijna echte uit ouders en de de baby van Nathalie en met Alexander raakt door onderkoeld.

Vijf kinderen worden een vanaf de wieg op tv tot een hun volwassenheid gevolgd. Welke van keuzes door maken ze, waar lopen door ze tegenaan en hoe tijdens is het om op in de te groeien in deze van tijd? Te zien is hoe op tv het de tijdens gezinnen het in afgelopen jaar is uit vergaan. Het wordt duidelijk in dat met het ouderschap Dijana en door Charrel niet zonder van slag of stoot met afgaat. Er is op tv geen sprake van een roze een wolk de maar er is vooral door veel stress. Desiré naar en Michael bevallen van van hun eerste het kind; met ze krijgen een dochter en de ook op tv Tom en Susanne uit kunnen hun kleine meid voor het in eerst in hun door van armen sluiten. Sharon en Arjen naar oefenen samen de op tv bevalling in een uit speciaal de bad in de woonkamer tijdens en Nathalie en uit Alexander laten professionele foto's in maken van de buik door van Nathalie. tijdens Dit doen ze uit als herinnering, want zo'n een dikke buik door maken tijdens ze nooit meer mee. tijdens Voor hen staat het met vast dat van ze maar het één kind willen.

juni 2021
26-07-2012 21:25

Aflevering van donderdag 26 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 26 juli 2012

De wereld van de gezinnen wordt weer wat groter. De jonge ouders gaan, ook met de kinderen, weekendjes weg, chique uit eten of op vakantie naar Thailand. Dijana, de partner van Charrel, is hoogzwanger.

19-07-2012 21:25

Aflevering van donderdag 19 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 19 juli 2012

Silvijn, het zoontje van Sharon en Arjen, ontwikkelt zich als een bijzonder ondeugende dreumes. En hoe gaat Isabelle, de dochter van Desiré en Michael, om met de komst van haar zusje?

12-07-2012 21:30

Aflevering van donderdag 12 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 12 juli 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

05-07-2012 21:30

Aflevering van donderdag 5 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 5 juli 2012

Hoe is het de ouders en dreumessen het afgelopen jaar vergaan? Hoe ziet het leven van de jonge ouders eruit, nu hun kind er is?

29-06-2012 12:10

Aflevering van vrijdag 29 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van vrijdag 29 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

22-06-2012 12:15

Aflevering van vrijdag 22 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van vrijdag 22 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

21-06-2012 12:10

Aflevering van donderdag 21 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 21 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

05-05-2011 22:15

Aflevering 10

Generatie 2010 - Aflevering 10

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

28-04-2011 21:30

Aflevering 9

Generatie 2010 - Aflevering 9

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

21-04-2011 21:30

Aflevering 8

Generatie 2010 - Aflevering 8

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

14-04-2011 21:30

Aflevering 7

Generatie 2010 - Aflevering 7

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

07-04-2011 21:30

Aflevering 6

Generatie 2010 - Aflevering 6

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

31-03-2011 21:30

Aflevering 5

Generatie 2010 - Aflevering 5

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

11-02-2010 21:30

Aflevering 3

Generatie 2010 - Aflevering 3

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan. Het eerste jongetje v...

04-02-2010 21:30

Aflevering 2

Generatie 2010 - Aflevering 2

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan. Het wordt duidelijk d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Generatie 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Generatie 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Generatie 2010 bij Generatie 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Generatie 2010. Heb je een uitzending van Generatie 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Generatie 2010 gemist

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoeis het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan.

Uitzending gemist van Generatie 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Generatie 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 26-07-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!