Programma gemist?

De uit wereld van naar de gezinnen wordt weer wat groter. op van De jonge ouders gaan, ook met van de kinderen, het weekendjes weg, chique tijdens uit het eten of op vakantie naar Thailand. door uit Dijana, de partner de van Charrel, is in hoogzwanger.

Silvijn, het zoontje op tv door van Sharon en Arjen, het ontwikkelt zich als de een bijzonder ondeugende dreumes. En op tv in hoe gaat Isabelle, de dochter van van Desiré door en Michael, om met in de komst van uit haar de zusje?

Zes naar kinderen worden vanaf de wieg tijdens tot hun volwassenheid naar gevolgd. in Welke keuzes maken ze, waar de op tv lopen ze tegenaan en hoe is naar met het om op te door groeien in deze door tijd?

Hoe is het naar de ouders en een dreumessen het het afgelopen het jaar vergaan? Hoe ziet het leven van van op tv de jonge ouders met eruit, nu door hun kind er naar is?

Zes op kinderen worden vanaf met de wieg tot hun volwassenheid op gevolgd. Welke naar keuzes maken ze, een waar lopen tijdens ze tegenaan naar en hoe is het om op op te groeien de in de deze tijd?

Zes kinderen het worden vanaf de wieg naar van tot hun volwassenheid gevolgd. in Welke keuzes maken ze, waar het lopen een ze tegenaan en door hoe is het om van op te groeien naar in deze door tijd?

Zes een kinderen worden een vanaf de wieg door tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes in van maken ze, waar lopen uit ze tegenaan en hoe op is door het om op te groeien in van deze door tijd?

Hoe is met het de op tv ouders en met pasgeboren kinderen uit het programma een Generatie met 2010 vergaan? Hoe ziet het door leven eruit, met nu hun kind er met is? tijdens Een jaar lang zijn de de gezinnen op bijzondere in momenten gevolgd met door een camera. in Ook hebben ze zelf van opnamen gemaakt van op hun dagelijkse leven. Alle door mooie een en moeilijke momenten komen de voorbij. Alle kinderen het worden door één jaar! Hoe beleven zij op tv dit samen naar met hun ouders? in Hoe kijken tijdens de ouders terug op het eerste naar met jaar? Wat hopen ze dat de het komende uit jaar zal brengen? Verwachten het sommigen misschien al met een tweede van kindje?

Hoe is door het de ouders en naar uit pasgeboren kinderen uit het naar programma Generatie 2010 een vergaan? Hoe ziet het de leven eruit, in nu hun kind een er is? Een op jaar lang zijn naar de gezinnen op bijzondere naar momenten door gevolgd met een camera. Ook hebben het ze zelf door opnamen gemaakt van hun een het dagelijkse leven. Alle mooie en moeilijke naar momenten komen voorbij. op tv een Alexander vertelt dat hij het moeilijk de vond naar vader te zijn tijdens de met eerste maanden. Alles op verandert en op tv hoe een vind je dan een nieuw het evenwicht als op gezin? Ook is te zien door door hoe de karakters van in de kinderen zich langzaam beginnen een te vormen. naar Kun door je je kind een te veel verwennen, vraagt Charrel in zich af? Moet een je een baby een al met echt opvoeden? Wat door kun je haar of van hem al de leren? Alle ouders proberen zo goed door en zo het kwaad als uit het gaat hun weg te met naar vinden...

Hoe uit is het het de ouders en pasgeboren kinderen uit het het programma Generatie in door 2010 vergaan? Hoe naar ziet het leven naar eruit, nu hun kind er de is? het Een jaar lang uit zijn de gezinnen op bijzondere uit momenten gevolgd naar met een naar camera. Ook hebben ze zelf opnamen op gemaakt van hun op de dagelijkse leven. Alle mooie en door moeilijke met momenten komen voorbij. van Het Turkse stel Elif naar en Hikmet onthult een het verrassing, vertelt het uit jongste stel naar Charrel en van Dijana over de vooroordelen waar ze naar als op tv tienerouders mee te naar maken krijgen, worstelen het ouders Sharon en Arjen met de de uit bamboeluiers en zit vader uit Michael ineens met onder de tijdens rode vlekjes...

Hoe met is het de van ouders en in pasgeboren kinderen uit het programma Generatie een 2010 tijdens vergaan? Hoe ziet het leven naar eruit, nu hun met kind er is? de Een jaar lang van tijdens zijn de gezinnen op tv op bijzondere momenten gevolgd van met een een camera. Ook hebben ze op tv zelf opnamen gemaakt op van hun in dagelijkse leven. Alle mooie en in moeilijke momenten komen voorbij. de op Drie van de zes met moeders gaan de voor het eerst weer aan het in werk. En de dat valt niet mee. tijdens De het tranen vloeien rijkelijk bij in Desiré, Dijana en tijdens Nathalie als ze het weg het moeten bij hun dochters. De van vaders zijn op hun een op tv manier bezig met tijdens de band met het hun kinderen. Pel wil het met heel anders op doen dan zijn eigen naar vader. Michael is tijdens zwaar de onder de indruk van een Isabelles eerste het lachje en Charrel is verliefd op door de zijn eigen dochter.

Hoe het is het de ouders en door pasgeboren kinderen uit de het programma door Generatie een 2010 vergaan? Hoe ziet het door leven eruit, nu de hun naar kind er is? Een jaar lang op naar zijn de gezinnen tijdens op bijzondere momenten gevolgd op tv met een het camera. Ook hebben ze zelf opnamen de gemaakt in van hun dagelijkse leven. Alle op mooie en moeilijke op de momenten komen voorbij. Nachtvoedingen, slaapgebrek, moeder/vadergevoelens... de is het van allemaal wel door zoals verwacht? Sharon tijdens moet wennen aan het uit moederschap en de heeft soms zo de haar twijfels. Nathalie en Alexander uit gaan naar voor het door eerst een weekend weg door met hun zes weken oude van uit dochter en Charrel en Dijana gaan in naar de tattooshop door voor een eerbetoon het aan hun met kleine tijdens meid.

Hoe is op het de in ouders en pasgeboren het kinderen uit het programma de Generatie 2010 vergaan? Hoe in ziet het leven het eruit, tijdens nu hun kind er door is? Een een jaar lang zijn de het gezinnen op naar bijzondere momenten op tv gevolgd met een camera. Ook de hebben ze op zelf opnamen gemaakt van het hun uit dagelijkse leven. Alle mooie en moeilijke uit momenten komen voorbij. van Een kennismaking tijdens met door twee nieuwe gezinnen: het Turkse uit stel Elif en Hikmet met met hun zoontje het op tv Miraç, en Lisenka en Pel met met hun zoontje Jamie. in Lisenka het en Pel zijn een tijdens lange weg in gegaan om zwanger te van worden van van hun eerste. met Daarnaast een terugblik op de van geboortes een van de kinderen van vorig jaar een op en de eerste weken van de een met kersverse ouders met alle ups en van uit downs.

Vijf kinderen het worden vanaf de de wieg op tv tot hun volwassenheid tijdens gevolgd. Welke keuzes een maken ze, waar op tv lopen ze tegenaan en hoe is naar het om op de te in groeien in deze tijd? Te een zien is hoe de naar het de gezinnen het door afgelopen jaar is vergaan. Het tijdens eerste jongetje van op Generatie uit 2010 komt ter wereld. op tv Arjen en Sharon krijgen met een grote naar teleurstelling te verwerken en op tv Tom een en Suzanne gaan naar de met op tatoeageshop voor een bijzonder met eerbetoon aan uit hun dochter Sophie. Desiré en Michael uit krijgen veel van te verduren van hun op tv kleine meid. door Diana en door Charrel voelen zich met al bijna echte uit ouders en tijdens de baby van door Nathalie en Alexander raakt met onderkoeld.

Vijf het kinderen worden vanaf de tijdens wieg tot hun in volwassenheid gevolgd. Welke keuzes door maken van ze, waar lopen ze uit tegenaan en hoe is op op het om op te een groeien in deze tijd? tijdens Te tijdens zien is hoe het op de gezinnen het tijdens afgelopen jaar is vergaan. door Het wordt duidelijk door dat het van ouderschap Dijana en Charrel niet tijdens naar zonder slag of stoot afgaat. een Er is geen sprake op van een de roze wolk maar de er is van vooral veel stress. Desiré de en Michael met bevallen van tijdens hun eerste kind; ze krijgen op een een dochter en ook Tom op tv en Susanne uit kunnen hun kleine meid met voor het de eerst in hun armen sluiten. Sharon in en Arjen met oefenen tijdens samen de bevalling in een naar speciaal bad op tv in de woonkamer met en Nathalie tijdens en Alexander laten professionele de foto's maken de van de buik van Nathalie. Dit door op tv doen ze als op herinnering, want zo'n het dikke buik maken ze nooit meer het mee. een Voor hen op staat het vast dat ze maar met één met kind willen.

september 2017
26-07-2012 21:25

Aflevering van donderdag 26 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 26 juli 2012

De wereld van de gezinnen wordt weer wat groter. De jonge ouders gaan, ook met de kinderen, weekendjes weg, chique uit eten of op vakantie naar Thailand. Dijana, de partner van Charrel, is hoogzwanger.

19-07-2012 21:25

Aflevering van donderdag 19 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 19 juli 2012

Silvijn, het zoontje van Sharon en Arjen, ontwikkelt zich als een bijzonder ondeugende dreumes. En hoe gaat Isabelle, de dochter van Desiré en Michael, om met de komst van haar zusje?

12-07-2012 21:30

Aflevering van donderdag 12 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 12 juli 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

05-07-2012 21:30

Aflevering van donderdag 5 juli 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 5 juli 2012

Hoe is het de ouders en dreumessen het afgelopen jaar vergaan? Hoe ziet het leven van de jonge ouders eruit, nu hun kind er is?

29-06-2012 12:10

Aflevering van vrijdag 29 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van vrijdag 29 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

22-06-2012 12:15

Aflevering van vrijdag 22 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van vrijdag 22 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

21-06-2012 12:10

Aflevering van donderdag 21 juni 2012

Generatie 2010 - Aflevering van donderdag 21 juni 2012

Zes kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd?

05-05-2011 22:15

Aflevering 10

Generatie 2010 - Aflevering 10

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

28-04-2011 21:30

Aflevering 9

Generatie 2010 - Aflevering 9

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

21-04-2011 21:30

Aflevering 8

Generatie 2010 - Aflevering 8

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

14-04-2011 21:30

Aflevering 7

Generatie 2010 - Aflevering 7

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

07-04-2011 21:30

Aflevering 6

Generatie 2010 - Aflevering 6

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

31-03-2011 21:30

Aflevering 5

Generatie 2010 - Aflevering 5

Hoe is het de ouders en pasgeboren kinderen uit het programma Generatie 2010 vergaan? Hoe ziet het leven eruit, nu hun kind er is? Een jaar lang zijn de gezinnen op bijzondere momenten gevolgd met een camera. Ook hebben ze zelf opnamen gema...

11-02-2010 21:30

Aflevering 3

Generatie 2010 - Aflevering 3

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan. Het eerste jongetje v...

04-02-2010 21:30

Aflevering 2

Generatie 2010 - Aflevering 2

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan. Het wordt duidelijk d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Generatie 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Generatie 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Generatie 2010 bij Generatie 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Generatie 2010. Heb je een uitzending van Generatie 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Generatie 2010 gemist

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoeis het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan.

Uitzending gemist van Generatie 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Generatie 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 26-07-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord