Programma gemist?

Een in antropoloog, een primatoloog, een evolutiebioloog met tijdens en een museumdirecteur reizen naar op de naar berg Kenepai op Borneo. Ze zoeken het er naar de de herkomst van met een baby-orang-oetan, Aapje Aram, uit een die zich nu bevindt in met museum Naturalis. Daar kwam uit hij terecht vanuit door de uit collectie van Johann Büttikofer, door een op zoöloog uit de negentiende eeuw. uit Wat in bezielde wetenschappers destijds een om het regenwoud door in te trekken uit en aapjes uit bomen te tijdens schieten?

oktober 2020
07-09-2019 20:05

Aapje Aram

Aapje Aram - Aapje Aram

Een antropoloog, een primatoloog, een evolutiebioloog en een museumdirecteur reizen naar de berg Kenepai op Borneo. Ze zoeken er naar de herkomst van een baby-orang-oetan, Aapje Aram, die zich nu bevindt in museum Naturalis. Daar kwam hij t...

Aapje Aram gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aapje Aram de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aapje Aram bij Aapje Aram liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aapje Aram. Heb je een uitzending van Aapje Aram gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aapje Aram gemist

Uitzending gemist van Aapje Aram? Hier kun je alle uitzendingen van Aapje Aram kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-09-2019 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!