Programma gemist?

Amerika 1926. uit De op tv Nederlandse 24-jarige Antonia in Brico is als kind de met haar een ouders geëmigreerd naar tijdens Amerika. Ze droomt ervan om dirigent een van te worden, maar die op ambitie wordt door naar niemand serieus genomen. uit Haar pianoleraar adviseert haar van om geen toelating te tijdens doen voor het op tv conservatorium. Omdat een ze tijdens weinig meer te verliezen heeft, keert het ze tijdens terug naar haar in geboorteland waar ze de met beroemde dirigent de Mengelberg smeekt om de dirigeerlessen. Mengelberg door ziet dat helemaal op niet zitten en stuurt haar door de naar de Berlijn, waar ze het tegen alle verwachting uit in als vrouw meer kans uit blijkt tijdens te maken. op tv De spanning wordt haar bijna naar te in groot, als de liefde van haar het leven haar uit voor het blok zet. op tv Wat zal Antonia tijdens het kiezen?

mei 2020
07-09-2019 21:40

De Dirigent

De Dirigent - De Dirigent

Amerika 1926. De Nederlandse 24-jarige Antonia Brico is als kind met haar ouders geëmigreerd naar Amerika. Ze droomt ervan om dirigent te worden, maar die ambitie wordt door niemand serieus genomen. Haar pianoleraar adviseert haar om geen t...

De Dirigent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Dirigent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Dirigent bij De Dirigent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Dirigent. Heb je een uitzending van De Dirigent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Dirigent gemist

Uitzending gemist van De Dirigent? Hier kun je alle uitzendingen van De Dirigent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-09-2019 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!