Programma gemist?

Amerika naar 1926. De Nederlandse 24-jarige Antonia met Brico uit is als kind met haar naar ouders geëmigreerd naar uit Amerika. van Ze droomt ervan om dirigent een te van worden, maar die ambitie wordt van door tijdens niemand serieus genomen. Haar pianoleraar tijdens adviseert tijdens haar om de geen toelating te door doen voor het conservatorium. Omdat naar ze uit weinig meer te verliezen heeft, de keert ze terug op naar haar geboorteland het waar van ze de beroemde dirigent van Mengelberg smeekt om met dirigeerlessen. Mengelberg ziet dat op tv helemaal de niet zitten en stuurt op haar door naar een Berlijn, waar ze tegen alle een verwachting in als op tv uit vrouw meer kans blijkt te maken. de De spanning wordt uit haar op bijna te groot, als de op tv liefde van haar het leven haar voor naar het blok zet. het Wat zal het Antonia naar kiezen?

oktober 2020
07-09-2019 21:40

De Dirigent

De Dirigent - De Dirigent

Amerika 1926. De Nederlandse 24-jarige Antonia Brico is als kind met haar ouders geëmigreerd naar Amerika. Ze droomt ervan om dirigent te worden, maar die ambitie wordt door niemand serieus genomen. Haar pianoleraar adviseert haar om geen t...

De Dirigent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Dirigent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Dirigent bij De Dirigent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Dirigent. Heb je een uitzending van De Dirigent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Dirigent gemist

Uitzending gemist van De Dirigent? Hier kun je alle uitzendingen van De Dirigent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-09-2019 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!