Programma gemist?

Amerika van 1926. De door Nederlandse 24-jarige Antonia Brico is als op tv kind van met haar tijdens ouders geƫmigreerd naar op tv Amerika. Ze droomt ervan tijdens om dirigent in te worden, maar die ambitie naar wordt het door niemand serieus de genomen. Haar pianoleraar adviseert op haar om op geen toelating te de doen voor het conservatorium. naar Omdat ze weinig meer te in een verliezen heeft, keert in ze terug naar haar geboorteland door waar ze de het beroemde dirigent Mengelberg smeekt een op tv om dirigeerlessen. Mengelberg ziet dat helemaal tijdens door niet zitten en in stuurt haar door naar Berlijn, waar de ze op tegen alle verwachting door in als in vrouw meer kans blijkt te maken. op op De spanning wordt haar bijna te door groot, naar als de liefde van haar met leven van haar voor het uit blok zet. Wat naar zal Antonia het kiezen?

maart 2021
07-09-2019 21:40

De Dirigent

De Dirigent - De Dirigent

Amerika 1926. De Nederlandse 24-jarige Antonia Brico is als kind met haar ouders geƫmigreerd naar Amerika. Ze droomt ervan om dirigent te worden, maar die ambitie wordt door niemand serieus genomen. Haar pianoleraar adviseert haar om geen t...

De Dirigent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Dirigent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Dirigent bij De Dirigent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Dirigent. Heb je een uitzending van De Dirigent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Dirigent gemist

Uitzending gemist van De Dirigent? Hier kun je alle uitzendingen van De Dirigent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-09-2019 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!