Programma gemist?

Amerika op 1926. De van Nederlandse 24-jarige Antonia Brico is als op kind met op tv haar ouders geëmigreerd naar door Amerika. uit Ze droomt tijdens ervan om dirigent te worden, maar op tv die ambitie tijdens wordt door door niemand serieus genomen. Haar de pianoleraar adviseert de haar om geen tijdens toelating te door doen voor het conservatorium. Omdat ze met weinig meer tijdens te verliezen heeft, op tv keert ze terug het naar haar in geboorteland waar naar ze de beroemde dirigent Mengelberg smeekt uit met om dirigeerlessen. Mengelberg tijdens ziet dat helemaal niet zitten in en stuurt haar door in naar Berlijn, waar van ze tegen van alle van verwachting in als vrouw meer kans door blijkt te maken. tijdens De spanning wordt op tv het haar bijna te groot, als tijdens de liefde van door haar leven haar voor op tv het blok door zet. Wat een zal Antonia door kiezen?

juni 2021
07-09-2019 21:40

De Dirigent

De Dirigent - De Dirigent

Amerika 1926. De Nederlandse 24-jarige Antonia Brico is als kind met haar ouders geëmigreerd naar Amerika. Ze droomt ervan om dirigent te worden, maar die ambitie wordt door niemand serieus genomen. Haar pianoleraar adviseert haar om geen t...

De Dirigent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Dirigent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Dirigent bij De Dirigent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Dirigent. Heb je een uitzending van De Dirigent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Dirigent gemist

Uitzending gemist van De Dirigent? Hier kun je alle uitzendingen van De Dirigent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-09-2019 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!