Programma gemist?

Amerika 1926. De uit Nederlandse 24-jarige in Antonia Brico is uit als het kind met haar ouders uit geƫmigreerd naar het Amerika. Ze droomt ervan om dirigent op op te worden, maar van die ambitie wordt door niemand een serieus genomen. Haar pianoleraar in adviseert haar om op tv geen toelating door te doen voor het uit conservatorium. Omdat op tv ze weinig meer te naar door verliezen heeft, keert de ze terug naar tijdens haar geboorteland waar ze tijdens de beroemde op tv dirigent Mengelberg smeekt een om dirigeerlessen. Mengelberg ziet dat helemaal uit op tv niet zitten en stuurt haar door op tv naar Berlijn, de waar ze naar tegen alle verwachting in met als door vrouw meer kans blijkt te op tv maken. De spanning wordt met uit haar bijna te groot, als op de liefde van het haar leven haar voor het het blok met zet. een Wat zal Antonia uit kiezen?

december 2021
07-09-2019 21:40

De Dirigent

De Dirigent - De Dirigent

Amerika 1926. De Nederlandse 24-jarige Antonia Brico is als kind met haar ouders geƫmigreerd naar Amerika. Ze droomt ervan om dirigent te worden, maar die ambitie wordt door niemand serieus genomen. Haar pianoleraar adviseert haar om geen t...

De Dirigent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Dirigent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Dirigent bij De Dirigent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Dirigent. Heb je een uitzending van De Dirigent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Dirigent gemist

Uitzending gemist van De Dirigent? Hier kun je alle uitzendingen van De Dirigent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-09-2019 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!