Programma gemist?

Hoe naar kun je mensen helpen door het leven in met te op tv stappen in plaats van eruit? een In deze documentaire zien een we hoe Ittetso op tv Nemoto, een op zenpriester tijdens in Japan, zich het lot een van suïcidale met mensen en hun naasten met aantrekt. Eerder in zijn het leven verloor door Nemoto zelf een in oom, een vriend het en een met vriendin door de zelfmoord. Gemankeerd door door dit vroege verlies besluit een hij een groep voor mensen met op met suïcidale gedachten op te starten. met Hij gelooft dat van met van aandacht voor elkaar, meditatie, op muziek en dans en tijdens met de het op tijd naar oppikken van de signalen, van deze epidemie in Japan naar kan tijdens worden bestreden waar zelfdoding op tv soms zelfs als een met 'daad van met schoonheid' wordt gezien. En door daar wijdt van hij zich vol op tv overgave aan van toe. Door te luisteren op en met te praten probeert hij uit suïcidale mensen de op andere gedachten te brengen. Hij met van helpt ze anders in naar hun leven en verleden te het laten kijken, hun een ervaringen te op tv transformeren om ze zo tijdens in door staat te op tv stellen dat ze niet voor in de dood, maar door voor een het leven kiezen en het niet ten onder gaan aan met hun wanhoop met en eenzaamheid, op terwijl hun naar leven nog zoveel belofte bevat. Zelfmoord in is een universeel het gegeven. met De cijfers zijn schokkend. een In de in EU plegen jaarlijks op tv 58.000 mensen zelfmoord. uit Dat is de meer dan het aantal Europese gewelds- de door en verkeersslachtoffers per jaar bij van elkaar (resp. zo'n 5300 op tv en in 50.000 doden). Volgens een onderzoek op tv een van het Trimbos-instituut onder Nederlanders van uit de 18 tot en met 64 jaar op een denken jaarlijks in Nederland zo'n 410.000 een mensen aan zelfmoord. uit Daarvan doen 94.000 tijdens mensen ook de daadwerkelijk een van poging om zichzelf te tijdens doden. Elke dag door overlijden er vijf mensen een een in Nederland door naar zelfdoding. On a global scale een plegen een ieder jaar naar schatting één naar miljoen mensen met over hele naar wereld zelfmoord. Dat betekent: iedere op tv 32 tijdens seconden één persoon. Uit van onderzoek is bekend dat degene naar in die een eind aan zijn leven door maakt met vrijwel nooit 'zichzelf' een is op het moment dat het hij een overlijdt. Zo iemand is met in paniek naar en voelt van zich opgejaagd. Dat leidt op tot een blikvernauwing in met maar één met mogelijke conclusie.

september 2020
08-09-2019 14:20

De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees

De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees - De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees

Hoe kun je mensen helpen het leven in te stappen in plaats van eruit? In deze documentaire zien we hoe Ittetso Nemoto, een zenpriester in Japan, zich het lot van suïcidale mensen en hun naasten aantrekt. Eerder in zijn leven verloor Nemoto ...

De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees bij De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-09-2019 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!