Programma gemist?

Hoe kun je een mensen helpen tijdens het een leven in te stappen in de plaats van eruit? op tv In deze documentaire zien uit we met hoe Ittetso Nemoto, een van zenpriester van in Japan, zich het lot met van tijdens suïcidale mensen en hun naasten van aantrekt. Eerder in de zijn leven verloor Nemoto naar zelf de een oom, naar een vriend en een van vriendin door zelfmoord. op tv Gemankeerd door dit vroege op tv verlies besluit hij een naar groep het voor mensen met uit suïcidale gedachten op te starten. uit Hij gelooft dat met met met aandacht voor elkaar, meditatie, op tv muziek en van dans en met het op op tijd oppikken van van de signalen, deze uit epidemie in in Japan op tv kan worden bestreden waar uit zelfdoding soms zelfs als een in 'daad van schoonheid' de wordt gezien. En tijdens daar wijdt een hij zich vol overgave met aan toe. Door uit op te luisteren en te praten probeert door hij suïcidale op tv mensen van op andere gedachten te brengen. van Hij helpt ze op anders naar hun leven van en verleden te tijdens laten kijken, uit hun ervaringen te transformeren in om ze zo uit in staat naar te stellen dat op ze niet een voor de een dood, maar voor het leven kiezen de en niet tijdens ten onder gaan door aan hun wanhoop en met eenzaamheid, uit terwijl hun leven nog van zoveel belofte bevat. het Zelfmoord is een universeel in gegeven. de De cijfers op zijn schokkend. In het de EU plegen jaarlijks in 58.000 mensen zelfmoord. uit Dat is meer dan van het aantal Europese het gewelds- in en verkeersslachtoffers per jaar bij elkaar tijdens (resp. het zo'n 5300 en 50.000 van doden). Volgens een onderzoek met van het door Trimbos-instituut door onder Nederlanders van 18 met tot en met 64 uit jaar denken in jaarlijks in van Nederland zo'n 410.000 mensen aan zelfmoord. door Daarvan doen 94.000 het mensen ook daadwerkelijk door een poging in om zichzelf te met doden. Elke dag tijdens overlijden er vijf door mensen in Nederland in door in zelfdoding. On a global scale plegen tijdens ieder jaar op naar schatting naar één miljoen de mensen over hele wereld zelfmoord. Dat de betekent: iedere op 32 seconden het één persoon. op Uit onderzoek is bekend dat degene de die een naar eind aan van zijn leven maakt vrijwel door nooit de 'zichzelf' is op het moment dat met hij overlijdt. de Zo iemand naar is in paniek en voelt door het zich opgejaagd. Dat leidt naar tot een blikvernauwing naar met maar in één mogelijke conclusie.

september 2021
08-09-2019 14:20

De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees

De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees - De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees

Hoe kun je mensen helpen het leven in te stappen in plaats van eruit? In deze documentaire zien we hoe Ittetso Nemoto, een zenpriester in Japan, zich het lot van suïcidale mensen en hun naasten aantrekt. Eerder in zijn leven verloor Nemoto ...

De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees bij De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-09-2019 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!