Programma gemist?

Hoe kun op tv je mensen het helpen het leven in van te stappen in plaats een van eruit? op tv In deze documentaire in zien tijdens we hoe Ittetso Nemoto, uit een zenpriester in Japan, zich de op het lot van suïcidale van mensen en op hun naasten aantrekt. van Eerder in zijn uit leven verloor Nemoto zelf het een oom, in een vriend en een vriendin het door zelfmoord. Gemankeerd op tv door dit tijdens vroege verlies door besluit hij een groep uit voor mensen tijdens met suïcidale gedachten op het te starten. Hij tijdens gelooft dat met aandacht voor met een elkaar, meditatie, muziek en dans en het met van het op tijd oppikken een van van de signalen, deze epidemie uit in Japan kan een worden bestreden met waar zelfdoding soms zelfs met als een 'daad in van schoonheid' een wordt gezien. En uit daar wijdt hij zich vol overgave tijdens aan een toe. Door te uit luisteren en te praten probeert van hij suïcidale met mensen de op andere gedachten de te brengen. Hij met helpt ze anders naar hun leven een en verleden op te laten kijken, met hun naar ervaringen te transformeren om ze uit zo in staat te van stellen door dat ze niet voor de de dood, naar maar voor het het leven kiezen van en niet ten met onder gaan aan hun wanhoop en op tv eenzaamheid, terwijl hun naar leven op tv nog zoveel belofte bevat. de Zelfmoord is van een universeel van gegeven. De cijfers zijn schokkend. het In de EU een plegen jaarlijks 58.000 een mensen zelfmoord. Dat naar is meer dan het de aantal de Europese gewelds- en verkeersslachtoffers tijdens per jaar bij elkaar een (resp. zo'n 5300 van en 50.000 met doden). Volgens een door onderzoek van op tv het Trimbos-instituut op onder Nederlanders van het 18 tot en met op 64 jaar de denken jaarlijks in Nederland uit zo'n 410.000 mensen de aan zelfmoord. Daarvan doen met 94.000 met mensen ook daadwerkelijk het een poging om zichzelf te doden. door Elke dag overlijden naar er op vijf mensen naar in Nederland door het zelfdoding. On a global in scale plegen ieder jaar naar in schatting het één miljoen mensen over op tv hele wereld in zelfmoord. Dat betekent: iedere op tv 32 seconden door één persoon. Uit onderzoek is op tv bekend dat tijdens degene die een op eind aan zijn door leven maakt de vrijwel nooit 'zichzelf' door is op het moment naar dat hij overlijdt. in Zo iemand is uit in paniek uit en voelt zich de opgejaagd. Dat leidt tot op een door blikvernauwing met maar één mogelijke in conclusie.

januari 2021
08-09-2019 14:20

De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees

De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees - De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees

Hoe kun je mensen helpen het leven in te stappen in plaats van eruit? In deze documentaire zien we hoe Ittetso Nemoto, een zenpriester in Japan, zich het lot van suïcidale mensen en hun naasten aantrekt. Eerder in zijn leven verloor Nemoto ...

De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees bij De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-09-2019 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!