Programma gemist?

Hoe met kun je mensen tijdens helpen het leven door in te stappen in plaats tijdens van eruit? In tijdens deze documentaire op zien we hoe Ittetso met de Nemoto, een zenpriester in Japan, zich op het lot van tijdens suïcidale een mensen en hun naasten het aantrekt. Eerder in naar zijn leven verloor Nemoto op zelf een door oom, uit een vriend en op een vriendin door zelfmoord. Gemankeerd door in tijdens dit vroege verlies besluit hij van een groep uit voor mensen met suïcidale gedachten een de op te starten. Hij gelooft een dat met op tv aandacht voor elkaar, naar meditatie, muziek het en dans en met op het op tijd oppikken uit van een de signalen, deze epidemie in uit Japan kan uit worden bestreden waar zelfdoding de soms tijdens zelfs als een 'daad van door schoonheid' wordt gezien. op En met daar wijdt hij zich naar vol overgave het aan toe. Door van te luisteren en met te praten probeert hij suïcidale mensen het met op andere gedachten te brengen. in Hij helpt ze anders een naar naar hun leven en verleden te naar naar laten kijken, hun ervaringen door te transformeren om ze zo door in het staat te stellen dat ze tijdens niet voor uit de dood, tijdens maar voor op tv het leven kiezen in en niet ten onder gaan aan de hun wanhoop door en eenzaamheid, uit terwijl hun leven nog zoveel de belofte bevat. de Zelfmoord is een op universeel gegeven. De door cijfers zijn schokkend. de In de de EU plegen jaarlijks 58.000 het mensen op zelfmoord. Dat is meer dan het door aantal Europese naar gewelds- en verkeersslachtoffers per in jaar bij elkaar naar (resp. zo'n 5300 de en 50.000 uit doden). Volgens een een onderzoek het van het Trimbos-instituut onder Nederlanders van het in 18 tot en met 64 jaar op denken in jaarlijks in Nederland zo'n 410.000 naar mensen aan zelfmoord. het Daarvan van doen 94.000 mensen ook met daadwerkelijk een tijdens poging om zichzelf te doden. door Elke dag een overlijden er vijf op tv mensen in op Nederland door zelfdoding. van On a global op scale plegen ieder jaar naar met schatting één een miljoen mensen over hele het wereld uit zelfmoord. Dat betekent: iedere met 32 seconden tijdens één persoon. Uit een onderzoek is door bekend dat degene het die een eind aan het zijn leven maakt vrijwel nooit een 'zichzelf' van is op het de moment dat hij overlijdt. Zo van op iemand is in paniek van en voelt van zich opgejaagd. Dat leidt tot een uit blikvernauwing op met maar één mogelijke naar conclusie.

mei 2021
08-09-2019 14:20

De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees

De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees - De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees

Hoe kun je mensen helpen het leven in te stappen in plaats van eruit? In deze documentaire zien we hoe Ittetso Nemoto, een zenpriester in Japan, zich het lot van suïcidale mensen en hun naasten aantrekt. Eerder in zijn leven verloor Nemoto ...

De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees bij De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-09-2019 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!