Programma gemist?

Hoe de kun je mensen helpen het uit van leven in te stappen in naar plaats van eruit? uit In deze documentaire zien door we hoe Ittetso een Nemoto, een zenpriester een in Japan, een zich het lot van het suïcidale mensen het en hun naasten de aantrekt. Eerder in zijn het het leven verloor Nemoto zelf een door oom, op een vriend en een vriendin met door zelfmoord. van Gemankeerd door dit tijdens vroege verlies besluit hij een naar met groep voor mensen met suïcidale gedachten de op te uit starten. Hij gelooft dat het met aandacht een voor elkaar, meditatie, met muziek en dans en naar met het in op op tv tijd oppikken van de het signalen, deze epidemie in Japan een kan worden bestreden uit waar op zelfdoding soms zelfs als tijdens een 'daad een van schoonheid' door wordt gezien. En in daar wijdt hij een zich vol overgave aan toe. Door een naar te luisteren en te praten het probeert hij suïcidale mensen het op andere gedachten op tv te brengen. door Hij het helpt ze anders naar hun door leven en verleden op tv te op laten kijken, hun ervaringen door te transformeren om op ze zo in staat tijdens te stellen door dat ze in niet voor de dood, maar voor op tv het leven tijdens kiezen in en niet ten op tv onder gaan aan hun wanhoop en een eenzaamheid, uit terwijl hun tijdens leven nog zoveel belofte bevat. Zelfmoord in is een universeel met gegeven. De cijfers de zijn schokkend. In een de EU plegen een jaarlijks 58.000 uit mensen zelfmoord. Dat is tijdens meer dan het op tv aantal tijdens Europese gewelds- in en verkeersslachtoffers per jaar tijdens bij elkaar (resp. zo'n uit 5300 een en 50.000 doden). Volgens op tv een onderzoek van het met Trimbos-instituut onder Nederlanders door van 18 het tot en met 64 door jaar van denken jaarlijks in Nederland tijdens zo'n 410.000 mensen tijdens aan zelfmoord. Daarvan van doen 94.000 mensen op ook daadwerkelijk een poging om in zichzelf te doden. het met Elke dag overlijden er een vijf mensen in tijdens Nederland door zelfdoding. de On a global scale door plegen ieder jaar naar naar schatting één een miljoen mensen over van hele wereld zelfmoord. met Dat door betekent: iedere 32 in seconden één persoon. op tv Uit onderzoek is bekend in dat degene die een de eind tijdens aan zijn leven met maakt vrijwel nooit 'zichzelf' is het op van het moment dat hij in overlijdt. Zo uit iemand is in paniek en het voelt zich naar opgejaagd. Dat leidt met tot een een blikvernauwing met maar één mogelijke door conclusie.

mei 2020
08-09-2019 14:20

De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees

De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees - De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees

Hoe kun je mensen helpen het leven in te stappen in plaats van eruit? In deze documentaire zien we hoe Ittetso Nemoto, een zenpriester in Japan, zich het lot van suïcidale mensen en hun naasten aantrekt. Eerder in zijn leven verloor Nemoto ...

De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees bij De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: My Soul Drifts Upon a Sea of Trees kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-09-2019 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!