Programma gemist?

Met brieven uit over de op tv paasweek lijkt Stef Biemans tijdens eindelijk het van favoriete onderwerp van de het Andalusiërs te met pakken te hebben. op tv De Semana Santa wordt in een volle op glorie gevierd. Omdat uit de verkiezingen voor op tv de deur staan, kan Stef op tv de van verleiding niet onderdrukken om ook op tv te vragen of naar kerk en tijdens staat met in Spanje niet een te veel met elkaar verbonden het zijn. op tv Maar die brieven met beantwoorden de Andalusiërs liever op tv niet.

Andalusië van is de regio met op de meeste scheidingen van op tv tijdens Spanje. Stef Biemans vraagt zich af uit op hoe dit komt en wat voor uit op de Andalusiërs een goede naar reden is om in uit elkaar te gaan. Ondertussen door zit door Stef al van acht maanden in Andalusië en met is de een situatie in Nicaragua onveranderd. Stefs door uit schoonmoeder is teruggevlogen. Voor tijdens Stefs schoonvader is tijdens het nu te uit gevaarlijk om terug te keren het naar tijdens Nicaragua. Dat met zou je ook uit een soort van scheiding kunnen met noemen.

In tijdens de week door van 20 november viert Spanje het tijdens overlijden van dictator de Franco. van Dat verleden de lijkt nog niet verwerkt, want tijdens veel van naar wat er tijdens gebeurd is, werd jarenlang verzwegen. De door van verhalen die Stef Biemans op oprakelt doen het hem bijzonder veel van aan de dictatuur in een Nicaragua denken. Dezelfde soort tijdens repressie, dezelfde op soort verdeeldheid, een want als het over op tv Franco gaat met lijkt heel Spanje weer met elkaar tijdens door overhoop te liggen.

Twee met belangrijke waardes in Andalusië zijn naar flamenco en op tv familie. Ze op zijn enorm verbonden. De een schoonfamilie van in Stef Biemans komt door de op tv situatie in met Nicaragua ook naar door Spanje. Op van het grootste flamencofestival een van zijn nieuwe dorp bereidt met Stef zich op voor een op de komst van een zijn schoonfamilie. in Hij onderzoekt de betekenis van flamenco. op tv En hoe denken uit het de Andalusiërs over door samenwonen met je in schoonfamilie?

Stef in Biemans en zijn een vrouw Audrey van zijn nieuwkomers in Andalusië, net als door de het duizenden vluchtelingen die in het de zomer van tijdens 2018 vanuit Afrika op tv per boot Spanje door bereikten. Ze proberen in er aan een nieuwe het toekomst te op tv bouwen. Maar een kun je je ergens anders op tv settelen als je het naar eigen land in puin ligt? naar En hoe een kijken ze in op tv Andalusië tegen nieuwkomers aan? Zijn naar de ze welkom?

december 2021
06-10-2019 19:15

Semana Santa

Brieven aan Andalusië - Semana Santa

Met brieven over de paasweek lijkt Stef Biemans eindelijk het favoriete onderwerp van de Andalusiërs te pakken te hebben. De Semana Santa wordt in volle glorie gevierd. Omdat de verkiezingen voor de deur staan, kan Stef de verleiding niet o...

29-09-2019 19:15

San Valentin

Brieven aan Andalusië - San Valentin

Andalusië is de regio met de meeste scheidingen van Spanje. Stef Biemans vraagt zich af hoe dit komt en wat voor de Andalusiërs een goede reden is om uit elkaar te gaan. Ondertussen zit Stef al acht maanden in Andalusië en is de situatie in...

22-09-2019 19:15

De tentakels van Franco

Brieven aan Andalusië - De tentakels van Franco

In de week van 20 november viert Spanje het overlijden van dictator Franco. Dat verleden lijkt nog niet verwerkt, want veel van wat er gebeurd is, werd jarenlang verzwegen. De verhalen die Stef Biemans oprakelt doen hem bijzonder veel aan d...

15-09-2019 19:15

Familia

Brieven aan Andalusië - Familia

Twee belangrijke waardes in Andalusië zijn flamenco en familie. Ze zijn enorm verbonden. De schoonfamilie van Stef Biemans komt door de situatie in Nicaragua ook naar Spanje. Op het grootste flamencofestival van zijn nieuwe dorp bereidt Ste...

08-09-2019 19:15

Nieuwkomers

Brieven aan Andalusië - Nieuwkomers

Stef Biemans en zijn vrouw Audrey zijn nieuwkomers in Andalusië, net als de duizenden vluchtelingen die in de zomer van 2018 vanuit Afrika per boot Spanje bereikten. Ze proberen er aan een nieuwe toekomst te bouwen. Maar kun je je ergens an...

Brieven aan Andalusië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brieven aan Andalusië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brieven aan Andalusië bij Brieven aan Andalusië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brieven aan Andalusië. Heb je een uitzending van Brieven aan Andalusië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brieven aan Andalusië gemist

Uitzending gemist van Brieven aan Andalusië? Hier kun je alle uitzendingen van Brieven aan Andalusië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!