Programma gemist?

Met brieven over uit de paasweek lijkt de met Stef Biemans eindelijk op het favoriete onderwerp het van de Andalusiërs te pakken te de hebben. met De Semana Santa wordt in van volle glorie gevierd. op op Omdat de verkiezingen voor uit de deur tijdens staan, kan Stef de verleiding niet door op tv onderdrukken om ook te uit vragen of de kerk en staat een in Spanje niet te veel uit met elkaar verbonden zijn. de het Maar die brieven beantwoorden de de Andalusiërs liever op niet.

Andalusië is de uit regio met het de meeste scheidingen het van Spanje. Stef Biemans met vraagt zich een af uit hoe dit komt en wat door voor de met Andalusiërs een tijdens goede reden is om uit elkaar op te gaan. Ondertussen het zit tijdens Stef al acht maanden van in Andalusië en in is de situatie in uit Nicaragua onveranderd. tijdens Stefs schoonmoeder is teruggevlogen. het een Voor Stefs schoonvader is het uit nu te gevaarlijk om in op terug te keren uit naar Nicaragua. Dat zou uit je ook een soort de van scheiding tijdens kunnen noemen.

In de week op tv van 20 met november viert op Spanje het overlijden van uit dictator Franco. Dat tijdens verleden lijkt nog met niet verwerkt, want het veel tijdens van wat er gebeurd uit is, werd jarenlang verzwegen. uit De verhalen die Stef uit Biemans oprakelt doen naar hem bijzonder veel door aan de het dictatuur naar in Nicaragua denken. Dezelfde soort repressie, naar dezelfde soort naar verdeeldheid, want als het het over Franco gaat in lijkt uit heel Spanje weer met een elkaar overhoop door te liggen.

Twee belangrijke waardes naar in Andalusië op zijn op flamenco en familie. Ze zijn door enorm verbonden. De het schoonfamilie door van Stef Biemans komt door de van naar situatie in Nicaragua ook naar in Spanje. Op het grootste van met flamencofestival van zijn met nieuwe dorp bereidt Stef zich door voor op van de komst van op tv zijn schoonfamilie. Hij onderzoekt op de tijdens betekenis van flamenco. En van hoe denken de op tv Andalusiërs over door samenwonen met je naar schoonfamilie?

Stef op tv Biemans en zijn vrouw op Audrey zijn nieuwkomers in in Andalusië, net het als de tijdens duizenden vluchtelingen die in de het zomer van 2018 op tv vanuit Afrika op tv per een boot Spanje bereikten. Ze proberen met er van aan een nieuwe toekomst de te bouwen. Maar kun je een je ergens anders met met settelen als je eigen land in in puin ligt? En met op tv hoe kijken ze in Andalusië een tegen nieuwkomers aan? Zijn uit ze op welkom?

juni 2021
06-10-2019 19:15

Semana Santa

Brieven aan Andalusië - Semana Santa

Met brieven over de paasweek lijkt Stef Biemans eindelijk het favoriete onderwerp van de Andalusiërs te pakken te hebben. De Semana Santa wordt in volle glorie gevierd. Omdat de verkiezingen voor de deur staan, kan Stef de verleiding niet o...

29-09-2019 19:15

San Valentin

Brieven aan Andalusië - San Valentin

Andalusië is de regio met de meeste scheidingen van Spanje. Stef Biemans vraagt zich af hoe dit komt en wat voor de Andalusiërs een goede reden is om uit elkaar te gaan. Ondertussen zit Stef al acht maanden in Andalusië en is de situatie in...

22-09-2019 19:15

De tentakels van Franco

Brieven aan Andalusië - De tentakels van Franco

In de week van 20 november viert Spanje het overlijden van dictator Franco. Dat verleden lijkt nog niet verwerkt, want veel van wat er gebeurd is, werd jarenlang verzwegen. De verhalen die Stef Biemans oprakelt doen hem bijzonder veel aan d...

15-09-2019 19:15

Familia

Brieven aan Andalusië - Familia

Twee belangrijke waardes in Andalusië zijn flamenco en familie. Ze zijn enorm verbonden. De schoonfamilie van Stef Biemans komt door de situatie in Nicaragua ook naar Spanje. Op het grootste flamencofestival van zijn nieuwe dorp bereidt Ste...

08-09-2019 19:15

Nieuwkomers

Brieven aan Andalusië - Nieuwkomers

Stef Biemans en zijn vrouw Audrey zijn nieuwkomers in Andalusië, net als de duizenden vluchtelingen die in de zomer van 2018 vanuit Afrika per boot Spanje bereikten. Ze proberen er aan een nieuwe toekomst te bouwen. Maar kun je je ergens an...

Brieven aan Andalusië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brieven aan Andalusië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brieven aan Andalusië bij Brieven aan Andalusië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brieven aan Andalusië. Heb je een uitzending van Brieven aan Andalusië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brieven aan Andalusië gemist

Uitzending gemist van Brieven aan Andalusië? Hier kun je alle uitzendingen van Brieven aan Andalusië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!