Programma gemist?

Met brieven over tijdens de paasweek naar lijkt Stef Biemans de eindelijk het favoriete in onderwerp met van de Andalusiërs te pakken de te hebben. De Semana met Santa uit wordt in volle glorie tijdens gevierd. Omdat in de verkiezingen van voor de deur staan, kan Stef op tv de verleiding niet door onderdrukken met om ook te in vragen of kerk en in staat in uit Spanje niet te veel uit met elkaar van verbonden zijn. Maar in die brieven met beantwoorden de Andalusiërs liever uit niet.

Andalusië is tijdens de regio met op de meeste het scheidingen van van Spanje. Stef Biemans vraagt zich op tv af hoe het dit komt op en wat voor met de Andalusiërs een goede met reden is een om uit elkaar te gaan. op tv Ondertussen zit Stef op al acht maanden in in Andalusië in en is de situatie de in door Nicaragua onveranderd. Stefs van schoonmoeder is teruggevlogen. Voor Stefs schoonvader uit is op het nu te met gevaarlijk om terug te in keren naar Nicaragua. van Dat zou je naar ook een soort naar van tijdens scheiding kunnen noemen.

In de uit week van 20 op november viert naar Spanje het de overlijden van dictator Franco. het Dat verleden tijdens lijkt nog niet verwerkt, want veel uit van wat door er gebeurd een is, werd jarenlang op tv verzwegen. De verhalen die Stef door de Biemans oprakelt doen op hem bijzonder veel aan de op dictatuur in Nicaragua denken. uit op tv Dezelfde soort repressie, dezelfde soort verdeeldheid, tijdens want als door het over Franco de gaat lijkt heel Spanje een in weer met elkaar overhoop te met liggen.

Twee belangrijke tijdens waardes in uit Andalusië zijn van flamenco en familie. Ze uit zijn enorm op tv verbonden. De schoonfamilie uit van Stef Biemans komt door de uit situatie de in Nicaragua ook naar Spanje. de de Op het grootste met flamencofestival van zijn nieuwe dorp bereidt uit Stef zich een voor op naar de komst het van zijn schoonfamilie. naar Hij onderzoekt de betekenis in van flamenco. En op tv hoe denken in de Andalusiërs over samenwonen met je naar op tv schoonfamilie?

Stef het Biemans en zijn vrouw Audrey naar zijn nieuwkomers in een in Andalusië, net als de duizenden vluchtelingen het die op tv in de zomer van 2018 met vanuit Afrika per naar boot Spanje bereikten. op tv Ze proberen er tijdens uit aan een nieuwe de toekomst te bouwen. Maar een kun je tijdens je ergens anders een settelen als je het eigen land in puin ligt? En het hoe kijken ze uit in Andalusië tegen met nieuwkomers met aan? Zijn ze op tv welkom?

oktober 2020
06-10-2019 19:15

Semana Santa

Brieven aan Andalusië - Semana Santa

Met brieven over de paasweek lijkt Stef Biemans eindelijk het favoriete onderwerp van de Andalusiërs te pakken te hebben. De Semana Santa wordt in volle glorie gevierd. Omdat de verkiezingen voor de deur staan, kan Stef de verleiding niet o...

29-09-2019 19:15

San Valentin

Brieven aan Andalusië - San Valentin

Andalusië is de regio met de meeste scheidingen van Spanje. Stef Biemans vraagt zich af hoe dit komt en wat voor de Andalusiërs een goede reden is om uit elkaar te gaan. Ondertussen zit Stef al acht maanden in Andalusië en is de situatie in...

22-09-2019 19:15

De tentakels van Franco

Brieven aan Andalusië - De tentakels van Franco

In de week van 20 november viert Spanje het overlijden van dictator Franco. Dat verleden lijkt nog niet verwerkt, want veel van wat er gebeurd is, werd jarenlang verzwegen. De verhalen die Stef Biemans oprakelt doen hem bijzonder veel aan d...

15-09-2019 19:15

Familia

Brieven aan Andalusië - Familia

Twee belangrijke waardes in Andalusië zijn flamenco en familie. Ze zijn enorm verbonden. De schoonfamilie van Stef Biemans komt door de situatie in Nicaragua ook naar Spanje. Op het grootste flamencofestival van zijn nieuwe dorp bereidt Ste...

08-09-2019 19:15

Nieuwkomers

Brieven aan Andalusië - Nieuwkomers

Stef Biemans en zijn vrouw Audrey zijn nieuwkomers in Andalusië, net als de duizenden vluchtelingen die in de zomer van 2018 vanuit Afrika per boot Spanje bereikten. Ze proberen er aan een nieuwe toekomst te bouwen. Maar kun je je ergens an...

Brieven aan Andalusië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brieven aan Andalusië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brieven aan Andalusië bij Brieven aan Andalusië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brieven aan Andalusië. Heb je een uitzending van Brieven aan Andalusië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brieven aan Andalusië gemist

Uitzending gemist van Brieven aan Andalusië? Hier kun je alle uitzendingen van Brieven aan Andalusië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!