Programma gemist?

Met van brieven over de de paasweek lijkt Stef op tv Biemans eindelijk het favoriete tijdens onderwerp van een de Andalusiërs te pakken het te de hebben. De Semana door Santa wordt in volle uit glorie gevierd. Omdat de verkiezingen in voor de het deur staan, kan het Stef de de verleiding niet in onderdrukken om ook te vragen op tv of kerk en staat op in Spanje op tv niet te op tv veel met elkaar verbonden het zijn. Maar een die brieven beantwoorden de tijdens Andalusiërs liever door niet.

Andalusië is uit de tijdens regio met de tijdens meeste scheidingen van uit Spanje. Stef Biemans vraagt naar zich af hoe van dit komt en wat uit voor de Andalusiërs in een goede reden is van om uit het elkaar te gaan. met Ondertussen zit Stef op tv al acht maanden in het Andalusië en tijdens is de op situatie in Nicaragua onveranderd. het Stefs op tv schoonmoeder is teruggevlogen. Voor Stefs het schoonvader is het uit nu te in gevaarlijk om van terug te keren naar op tv Nicaragua. Dat zou van je ook een soort van op tv scheiding kunnen op tv noemen.

In de week met van 20 door november viert met Spanje het het overlijden van dictator Franco. een Dat verleden van lijkt nog niet verwerkt, met want veel van wat op tv er de gebeurd is, werd jarenlang de verzwegen. De tijdens verhalen die Stef Biemans oprakelt doen een hem bijzonder veel op tv in aan de dictatuur tijdens in Nicaragua denken. Dezelfde soort in repressie, dezelfde soort verdeeldheid, uit want als in het op over Franco gaat lijkt heel Spanje door weer met van elkaar op overhoop te liggen.

Twee door belangrijke waardes in met Andalusië zijn tijdens flamenco en familie. Ze zijn de enorm verbonden. De met schoonfamilie van op Stef Biemans komt naar door de situatie in een Nicaragua naar ook naar Spanje. Op de het grootste flamencofestival van zijn in nieuwe in dorp bereidt Stef in zich voor op de komst een van zijn in schoonfamilie. op tv Hij onderzoekt de in betekenis van flamenco. En hoe denken door de Andalusiërs op over samenwonen met je op in schoonfamilie?

Stef met Biemans en zijn vrouw op Audrey zijn nieuwkomers naar in de Andalusië, net als op de duizenden vluchtelingen die in de op tijdens zomer van 2018 met vanuit Afrika per boot Spanje bereikten. een Ze proberen er in aan op een nieuwe toekomst te tijdens bouwen. uit Maar kun je uit je ergens anders op settelen als je van eigen land in puin ligt? En in een hoe kijken ze in Andalusië tegen met nieuwkomers aan? met Zijn ze met welkom?

mei 2020
06-10-2019 19:15

Semana Santa

Brieven aan Andalusië - Semana Santa

Met brieven over de paasweek lijkt Stef Biemans eindelijk het favoriete onderwerp van de Andalusiërs te pakken te hebben. De Semana Santa wordt in volle glorie gevierd. Omdat de verkiezingen voor de deur staan, kan Stef de verleiding niet o...

29-09-2019 19:15

San Valentin

Brieven aan Andalusië - San Valentin

Andalusië is de regio met de meeste scheidingen van Spanje. Stef Biemans vraagt zich af hoe dit komt en wat voor de Andalusiërs een goede reden is om uit elkaar te gaan. Ondertussen zit Stef al acht maanden in Andalusië en is de situatie in...

22-09-2019 19:15

De tentakels van Franco

Brieven aan Andalusië - De tentakels van Franco

In de week van 20 november viert Spanje het overlijden van dictator Franco. Dat verleden lijkt nog niet verwerkt, want veel van wat er gebeurd is, werd jarenlang verzwegen. De verhalen die Stef Biemans oprakelt doen hem bijzonder veel aan d...

15-09-2019 19:15

Familia

Brieven aan Andalusië - Familia

Twee belangrijke waardes in Andalusië zijn flamenco en familie. Ze zijn enorm verbonden. De schoonfamilie van Stef Biemans komt door de situatie in Nicaragua ook naar Spanje. Op het grootste flamencofestival van zijn nieuwe dorp bereidt Ste...

08-09-2019 19:15

Nieuwkomers

Brieven aan Andalusië - Nieuwkomers

Stef Biemans en zijn vrouw Audrey zijn nieuwkomers in Andalusië, net als de duizenden vluchtelingen die in de zomer van 2018 vanuit Afrika per boot Spanje bereikten. Ze proberen er aan een nieuwe toekomst te bouwen. Maar kun je je ergens an...

Brieven aan Andalusië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brieven aan Andalusië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brieven aan Andalusië bij Brieven aan Andalusië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brieven aan Andalusië. Heb je een uitzending van Brieven aan Andalusië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brieven aan Andalusië gemist

Uitzending gemist van Brieven aan Andalusië? Hier kun je alle uitzendingen van Brieven aan Andalusië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!