Programma gemist?

Met brieven uit over de door paasweek lijkt door Stef Biemans eindelijk het het favoriete onderwerp een van de Andalusiërs een te pakken te hebben. het De Semana Santa wordt de in volle de glorie gevierd. Omdat de verkiezingen in voor de de deur staan, kan door Stef het de verleiding niet tijdens onderdrukken om ook uit te vragen of kerk de en staat in Spanje niet tijdens te veel met met op elkaar verbonden zijn. met Maar die brieven beantwoorden de van Andalusiërs liever op tv niet.

Andalusië het is de regio met met de meeste uit scheidingen van Spanje. Stef Biemans van in vraagt zich af hoe dit komt op tv en wat voor met door de Andalusiërs een goede reden is met om uit in elkaar te in gaan. Ondertussen zit Stef al op acht maanden in met Andalusië uit en is de situatie van in in Nicaragua onveranderd. Stefs schoonmoeder op tv is teruggevlogen. Voor Stefs schoonvader van is het nu in door te gevaarlijk om terug de te keren naar Nicaragua. uit Dat zou je ook op een door soort van scheiding kunnen op noemen.

In de de week het van 20 november viert Spanje naar het van overlijden van dictator Franco. tijdens Dat verleden lijkt door nog niet tijdens verwerkt, want veel van op wat er gebeurd is, werd van naar jarenlang verzwegen. De verhalen op die Stef Biemans in oprakelt doen de hem bijzonder veel aan een de dictatuur in een Nicaragua denken. Dezelfde soort repressie, door dezelfde de soort verdeeldheid, want met als het met over Franco gaat op lijkt heel Spanje weer met op elkaar naar overhoop te liggen.

Twee op tv belangrijke waardes in op Andalusië zijn de flamenco en familie. Ze zijn enorm met verbonden. De schoonfamilie een van Stef Biemans een de komt door de situatie op tv in Nicaragua tijdens ook naar Spanje. Op het op tv grootste op flamencofestival van zijn nieuwe de dorp bereidt Stef op tv zich voor op naar de komst van zijn schoonfamilie. uit uit Hij onderzoekt de betekenis van tijdens flamenco. En hoe denken op de Andalusiërs over de samenwonen met de je het schoonfamilie?

Stef Biemans en de zijn vrouw Audrey van naar zijn nieuwkomers in Andalusië, op tv net als de duizenden vluchtelingen op die in de het zomer een van 2018 vanuit Afrika het per boot een Spanje bereikten. Ze proberen uit er aan een in nieuwe toekomst te het bouwen. in Maar kun je door je ergens anders op settelen als je eigen de land in het puin ligt? En hoe kijken ze de in naar Andalusië tegen nieuwkomers van aan? Zijn uit ze welkom?

maart 2021
06-10-2019 19:15

Semana Santa

Brieven aan Andalusië - Semana Santa

Met brieven over de paasweek lijkt Stef Biemans eindelijk het favoriete onderwerp van de Andalusiërs te pakken te hebben. De Semana Santa wordt in volle glorie gevierd. Omdat de verkiezingen voor de deur staan, kan Stef de verleiding niet o...

29-09-2019 19:15

San Valentin

Brieven aan Andalusië - San Valentin

Andalusië is de regio met de meeste scheidingen van Spanje. Stef Biemans vraagt zich af hoe dit komt en wat voor de Andalusiërs een goede reden is om uit elkaar te gaan. Ondertussen zit Stef al acht maanden in Andalusië en is de situatie in...

22-09-2019 19:15

De tentakels van Franco

Brieven aan Andalusië - De tentakels van Franco

In de week van 20 november viert Spanje het overlijden van dictator Franco. Dat verleden lijkt nog niet verwerkt, want veel van wat er gebeurd is, werd jarenlang verzwegen. De verhalen die Stef Biemans oprakelt doen hem bijzonder veel aan d...

15-09-2019 19:15

Familia

Brieven aan Andalusië - Familia

Twee belangrijke waardes in Andalusië zijn flamenco en familie. Ze zijn enorm verbonden. De schoonfamilie van Stef Biemans komt door de situatie in Nicaragua ook naar Spanje. Op het grootste flamencofestival van zijn nieuwe dorp bereidt Ste...

08-09-2019 19:15

Nieuwkomers

Brieven aan Andalusië - Nieuwkomers

Stef Biemans en zijn vrouw Audrey zijn nieuwkomers in Andalusië, net als de duizenden vluchtelingen die in de zomer van 2018 vanuit Afrika per boot Spanje bereikten. Ze proberen er aan een nieuwe toekomst te bouwen. Maar kun je je ergens an...

Brieven aan Andalusië gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brieven aan Andalusië de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brieven aan Andalusië bij Brieven aan Andalusië liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brieven aan Andalusië. Heb je een uitzending van Brieven aan Andalusië gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brieven aan Andalusië gemist

Uitzending gemist van Brieven aan Andalusië? Hier kun je alle uitzendingen van Brieven aan Andalusië kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!