Programma gemist?

Prinses Juliana naar en prins de Bernhard zijn hoofdgasten en vertellen een Dorine alles over van hun op tv ontmoeting, hun verloving, over de op op crisisjaren en over hun veelbewogen huwelijk. het Met o.a. een De Wallstreet krach, Prinses tijdens zoekt met prins en Het lied door van op tv de kinderziektes.

De zangeres, danseres, naar actrice op tv en cabaretière Fien de naar la Mar is van hoofdgast en zij vertelt naar alles tijdens over de enorme ontwikkeling een van de kunsten in het tijdens deze jaren: de jazz van Louis een met Armstrong, de moderne op kunst van Mondriaan en Rietveld, en het de nieuwste de en op tv populairste kunstvorm: de filmindustrie. Met o.a. een Bioscooplied, De pijp met van met Magritte en door Superman.

De uit wereldberoemde en geniale op Albert Einstein is de in hoofdgast en hij uit vertelt over de nieuwe het uitvindingen zoals op tv de stofzuiger, het de telefooncel, de quantum mechanica naar en het de atoombom. Maar tijdens ook over het opkomend fascisme het in Duitsland, en uit hoe hij van moest vluchten voor Hitler. tijdens uit Met o.a. De uit Afsluitdijk, De stewardess van en De kerngeleerden.

De op beroemde Amerikaanse uit vliegpionier Charles Lindbergh is in de hoofdgast en met hij vertelt tijdens over zijn vliegreis van op New York naar met Parijs, over de op rijkdom in de jaren twintig, uit de charleston, op tv de mode, automobiel, de de vooruitgang, de vrouwen, een de feesten, op tv maar ook over de de maffia. Maar waarom op tv heeft in hij een hekel aan op tv fans? tijdens Is er iets een wat hij wil een verhullen? Met o.a. op tv De modepolitie, Het tijdens automobiellied en De op peniciline.

Koningin van Wilhelmina is het de hoofdgast. Zij vertelt tijdens over de verschrikkingen van door de Eerste Wereldoorlog de en in hoe Europa weer opkrabbelde. Maar ook tijdens met over haar eigen de leven, haar kille jeugd, haar mislukte naar op huwelijk, haar idolen en dromen. Met op tv uit o.a. De Spaanse griep, Troelstra een en de Het winterpaleis.

juli 2020
06-10-2019 16:50

De crisisjaren

Welkom in de jaren 20 en 30 - De crisisjaren

Prinses Juliana en prins Bernhard zijn hoofdgasten en vertellen Dorine alles over hun ontmoeting, hun verloving, over de crisisjaren en over hun veelbewogen huwelijk. Met o.a. De Wallstreet krach, Prinses zoekt prins en Het lied van de kind...

29-09-2019 16:50

Kunst

Welkom in de jaren 20 en 30 - Kunst

De zangeres, danseres, actrice en cabaretière Fien de la Mar is hoofdgast en zij vertelt alles over de enorme ontwikkeling van de kunsten in deze jaren: de jazz van Louis Armstrong, de moderne kunst van Mondriaan en Rietveld, en de nieuwste...

22-09-2019 16:50

Wetenschap en techniek

Welkom in de jaren 20 en 30 - Wetenschap en techniek

De wereldberoemde en geniale Albert Einstein is de hoofdgast en hij vertelt over de nieuwe uitvindingen zoals de stofzuiger, de telefooncel, de quantum mechanica en de atoombom. Maar ook over het opkomend fascisme in Duitsland, en hoe hij m...

15-09-2019 16:50

The roaring twenties

Welkom in de jaren 20 en 30 - The roaring twenties

De beroemde Amerikaanse vliegpionier Charles Lindbergh is de hoofdgast en hij vertelt over zijn vliegreis van New York naar Parijs, over de rijkdom in de jaren twintig, de charleston, de mode, automobiel, de vooruitgang, de vrouwen, de fees...

08-09-2019 16:50

Opkrabbelen na de oorlog

Welkom in de jaren 20 en 30 - Opkrabbelen na de oorlog

Koningin Wilhelmina is de hoofdgast. Zij vertelt over de verschrikkingen van de Eerste Wereldoorlog en hoe Europa weer opkrabbelde. Maar ook over haar eigen leven, haar kille jeugd, haar mislukte huwelijk, haar idolen en dromen. Met o.a. De...

Welkom in de jaren 20 en 30 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welkom in de jaren 20 en 30 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welkom in de jaren 20 en 30 bij Welkom in de jaren 20 en 30 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welkom in de jaren 20 en 30. Heb je een uitzending van Welkom in de jaren 20 en 30 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welkom in de jaren 20 en 30 gemist

Uitzending gemist van Welkom in de jaren 20 en 30? Hier kun je alle uitzendingen van Welkom in de jaren 20 en 30 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 16:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!