Programma gemist?

Izzie heeft binnenkort het met het fietsexamen en ziet daar huizenhoog de uit tegenop. Wat als ze het niet de haalt en haar uit ouders naar mee moeten fietsen tijdens een van herexamen? De een gruwel. Marijn haalt op er zelfs magie bij met om een Izzie in zichzelf te laten het geloven: ze door gaat dat fietsexamen een halen!

Ondanks door dat Jaslyn al op eens brons gewonnen het heeft op uit het EK Taekwondo, ligt ze op tv nachten wakker als ze naar een spannende taekwondo-wedstrijd tijdens heeft. Marijn met helpt in haar, samen met taekwondo wereldkampioen Samira in El naar Idrissi, vechten uit tegen de slapeloosheid.

Diablo heeft last op van terugkerende in nachtmerries en ligt naar daardoor tijdens veel wakker. Hij wil later in militair worden, dus neemt van Marijn hem mee op naar een door militair oefenterrein, in waar ze op tv een bijzonder ritje maken de en commandant Mike de ontmoeten.

Anna in heeft per ongeluk de door trailer van de de horrorfilm uit IT gezien. Sindsdien de is ze bang voor horrorclowns. in Met een hulp van Marijn Frank en de topturnster Sanna een Veerman gaat Anna haar op eigen turntalent een inzetten om de met rottige beelden die op tv ze heeft gezien letterlijk uit stuk te uit slaan.

Quinten ligt naar wakker omdat hij de morgen voor door het eerst gaat door acteren en dat nogal spannend met naar vindt. Het is bovendien een bijzondere een het rol want hij speelt een meisje. op tijdens Marijn Frank komt langs in en ze in wordt gelukkig een handje geholpen door een Quintens held: de acteur Alex uit Klaasen.

september 2021
06-10-2019 17:20

Izzie

De slaapservice - Izzie

Izzie heeft binnenkort het fietsexamen en ziet daar huizenhoog tegenop. Wat als ze het niet haalt en haar ouders mee moeten fietsen tijdens een herexamen? De gruwel. Marijn haalt er zelfs magie bij om Izzie in zichzelf te laten geloven: ze ...

29-09-2019 17:20

Jaslyn

De slaapservice - Jaslyn

Ondanks dat Jaslyn al eens brons gewonnen heeft op het EK Taekwondo, ligt ze nachten wakker als ze een spannende taekwondo-wedstrijd heeft. Marijn helpt haar, samen met taekwondo wereldkampioen Samira El Idrissi, vechten tegen de slapeloosh...

22-09-2019 17:20

Diablo

De slaapservice - Diablo

Diablo heeft last van terugkerende nachtmerries en ligt daardoor veel wakker. Hij wil later militair worden, dus neemt Marijn hem mee naar een militair oefenterrein, waar ze een bijzonder ritje maken en commandant Mike ontmoeten.

15-09-2019 17:20

Anna

De slaapservice - Anna

Anna heeft per ongeluk de trailer van de horrorfilm IT gezien. Sindsdien is ze bang voor horrorclowns. Met hulp van Marijn Frank en topturnster Sanna Veerman gaat Anna haar eigen turntalent inzetten om de rottige beelden die ze heeft gezien...

08-09-2019 17:20

Quinten

De slaapservice - Quinten

Quinten ligt wakker omdat hij morgen voor het eerst gaat acteren en dat nogal spannend vindt. Het is bovendien een bijzondere rol want hij speelt een meisje. Marijn Frank komt langs en ze wordt gelukkig een handje geholpen door Quintens hel...

De slaapservice gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De slaapservice de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De slaapservice bij De slaapservice liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De slaapservice. Heb je een uitzending van De slaapservice gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De slaapservice gemist

Uitzending gemist van De slaapservice? Hier kun je alle uitzendingen van De slaapservice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 17:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!