Programma gemist?

Izzie heeft binnenkort van van het fietsexamen en ziet uit daar huizenhoog tegenop. Wat naar als in ze het niet haalt en haar tijdens uit ouders mee moeten fietsen tijdens een op op tv herexamen? De gruwel. Marijn haalt de er zelfs magie bij op om Izzie in een het zichzelf te laten op tv geloven: ze gaat dat fietsexamen uit halen!

Ondanks tijdens dat Jaslyn al het eens brons gewonnen met heeft op het de EK Taekwondo, ligt ze uit nachten wakker door als ze een spannende taekwondo-wedstrijd het op heeft. Marijn helpt haar, samen met op taekwondo wereldkampioen op tv Samira El door Idrissi, vechten tegen de tijdens slapeloosheid.

Diablo van heeft last van terugkerende nachtmerries het tijdens en ligt daardoor veel op tv wakker. Hij wil tijdens later militair worden, met dus neemt Marijn hem mee op op tv naar een militair uit oefenterrein, waar ze een bijzonder ritje op maken en commandant uit Mike door ontmoeten.

Anna heeft per uit van ongeluk de trailer op tv van de horrorfilm op tv IT gezien. Sindsdien is ze door bang voor horrorclowns. Met met hulp op van Marijn uit Frank en topturnster met Sanna Veerman gaat Anna haar uit eigen door turntalent inzetten om de tijdens rottige beelden van die ze heeft gezien letterlijk stuk tijdens een te slaan.

Quinten het ligt wakker omdat op hij morgen voor het door eerst gaat naar acteren en dat nogal tijdens spannend de vindt. Het is door bovendien een bijzondere rol want hij op speelt een meisje. een Marijn Frank door komt langs en met ze een wordt gelukkig een handje geholpen door door Quintens held: acteur de de Alex Klaasen.

januari 2021
06-10-2019 17:20

Izzie

De slaapservice - Izzie

Izzie heeft binnenkort het fietsexamen en ziet daar huizenhoog tegenop. Wat als ze het niet haalt en haar ouders mee moeten fietsen tijdens een herexamen? De gruwel. Marijn haalt er zelfs magie bij om Izzie in zichzelf te laten geloven: ze ...

29-09-2019 17:20

Jaslyn

De slaapservice - Jaslyn

Ondanks dat Jaslyn al eens brons gewonnen heeft op het EK Taekwondo, ligt ze nachten wakker als ze een spannende taekwondo-wedstrijd heeft. Marijn helpt haar, samen met taekwondo wereldkampioen Samira El Idrissi, vechten tegen de slapeloosh...

22-09-2019 17:20

Diablo

De slaapservice - Diablo

Diablo heeft last van terugkerende nachtmerries en ligt daardoor veel wakker. Hij wil later militair worden, dus neemt Marijn hem mee naar een militair oefenterrein, waar ze een bijzonder ritje maken en commandant Mike ontmoeten.

15-09-2019 17:20

Anna

De slaapservice - Anna

Anna heeft per ongeluk de trailer van de horrorfilm IT gezien. Sindsdien is ze bang voor horrorclowns. Met hulp van Marijn Frank en topturnster Sanna Veerman gaat Anna haar eigen turntalent inzetten om de rottige beelden die ze heeft gezien...

08-09-2019 17:20

Quinten

De slaapservice - Quinten

Quinten ligt wakker omdat hij morgen voor het eerst gaat acteren en dat nogal spannend vindt. Het is bovendien een bijzondere rol want hij speelt een meisje. Marijn Frank komt langs en ze wordt gelukkig een handje geholpen door Quintens hel...

De slaapservice gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De slaapservice de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De slaapservice bij De slaapservice liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De slaapservice. Heb je een uitzending van De slaapservice gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De slaapservice gemist

Uitzending gemist van De slaapservice? Hier kun je alle uitzendingen van De slaapservice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 17:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!