Programma gemist?

Izzie heeft binnenkort tijdens het fietsexamen naar en ziet daar het huizenhoog tegenop. op Wat als ze uit het niet haalt met en haar ouders mee het moeten fietsen tijdens een van herexamen? De gruwel. het Marijn haalt de er zelfs in magie bij om uit Izzie in zichzelf te een laten geloven: in ze gaat dat op fietsexamen halen!

Ondanks dat de Jaslyn al op eens brons gewonnen heeft op in op tv het EK Taekwondo, van ligt ze nachten wakker als de ze een spannende met taekwondo-wedstrijd heeft. Marijn in helpt haar, samen op tv met taekwondo wereldkampioen op tv Samira El Idrissi, van vechten tegen de de slapeloosheid.

Diablo naar heeft last van terugkerende door nachtmerries op tv en ligt daardoor door veel wakker. Hij tijdens wil later militair worden, het dus neemt Marijn hem de mee met naar een militair oefenterrein, waar met ze door een bijzonder ritje maken en commandant het Mike met ontmoeten.

Anna heeft op per op ongeluk de trailer van de horrorfilm op tv IT de gezien. Sindsdien is ze tijdens bang voor horrorclowns. Met op hulp van in Marijn Frank en topturnster van uit Sanna Veerman gaat Anna haar eigen door turntalent met inzetten om de rottige het beelden die ze heeft op gezien letterlijk door stuk het te slaan.

Quinten ligt door wakker omdat hij uit morgen voor het eerst naar gaat acteren en een dat nogal spannend het vindt. Het is met naar bovendien een bijzondere met rol want hij speelt een meisje. met Marijn Frank komt op tv langs van en ze wordt gelukkig een op tv handje geholpen op door Quintens op held: acteur met Alex Klaasen.

september 2020
06-10-2019 17:20

Izzie

De slaapservice - Izzie

Izzie heeft binnenkort het fietsexamen en ziet daar huizenhoog tegenop. Wat als ze het niet haalt en haar ouders mee moeten fietsen tijdens een herexamen? De gruwel. Marijn haalt er zelfs magie bij om Izzie in zichzelf te laten geloven: ze ...

29-09-2019 17:20

Jaslyn

De slaapservice - Jaslyn

Ondanks dat Jaslyn al eens brons gewonnen heeft op het EK Taekwondo, ligt ze nachten wakker als ze een spannende taekwondo-wedstrijd heeft. Marijn helpt haar, samen met taekwondo wereldkampioen Samira El Idrissi, vechten tegen de slapeloosh...

22-09-2019 17:20

Diablo

De slaapservice - Diablo

Diablo heeft last van terugkerende nachtmerries en ligt daardoor veel wakker. Hij wil later militair worden, dus neemt Marijn hem mee naar een militair oefenterrein, waar ze een bijzonder ritje maken en commandant Mike ontmoeten.

15-09-2019 17:20

Anna

De slaapservice - Anna

Anna heeft per ongeluk de trailer van de horrorfilm IT gezien. Sindsdien is ze bang voor horrorclowns. Met hulp van Marijn Frank en topturnster Sanna Veerman gaat Anna haar eigen turntalent inzetten om de rottige beelden die ze heeft gezien...

08-09-2019 17:20

Quinten

De slaapservice - Quinten

Quinten ligt wakker omdat hij morgen voor het eerst gaat acteren en dat nogal spannend vindt. Het is bovendien een bijzondere rol want hij speelt een meisje. Marijn Frank komt langs en ze wordt gelukkig een handje geholpen door Quintens hel...

De slaapservice gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De slaapservice de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De slaapservice bij De slaapservice liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De slaapservice. Heb je een uitzending van De slaapservice gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De slaapservice gemist

Uitzending gemist van De slaapservice? Hier kun je alle uitzendingen van De slaapservice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 17:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!