Programma gemist?

Izzie naar heeft binnenkort in het fietsexamen en ziet op tv daar huizenhoog tegenop. Wat op tv als ze van het niet haalt en haar de door ouders mee moeten in fietsen tijdens een herexamen? De gruwel. een Marijn haalt er op zelfs tijdens magie bij om Izzie in op tv zichzelf te in laten geloven: tijdens ze gaat dat op fietsexamen halen!

Ondanks dat naar Jaslyn al eens een brons gewonnen met heeft op het EK van Taekwondo, ligt ze de nachten wakker als het ze een spannende taekwondo-wedstrijd uit heeft. Marijn helpt naar haar, samen met van van taekwondo wereldkampioen Samira El Idrissi, een vechten tegen de tijdens slapeloosheid.

Diablo heeft last uit van terugkerende nachtmerries in en ligt daardoor door veel uit wakker. Hij wil later militair van worden, dus de neemt op Marijn hem mee naar een met militair oefenterrein, waar ze tijdens een bijzonder ritje het maken in en commandant het Mike ontmoeten.

Anna heeft een per ongeluk de uit trailer van de horrorfilm op tv IT gezien. Sindsdien door met is ze bang voor op horrorclowns. Met hulp van Marijn een Frank op tv en topturnster de Sanna Veerman gaat met Anna haar eigen een turntalent inzetten om de op tv rottige beelden die ze door heeft gezien letterlijk stuk tijdens uit te slaan.

Quinten ligt wakker uit door omdat hij morgen voor het tijdens eerst gaat acteren op tv en met dat nogal spannend vindt. Het is tijdens uit bovendien een bijzondere rol want door hij speelt een meisje. uit Marijn in Frank komt langs en ze naar wordt de gelukkig een handje met geholpen door Quintens held: acteur de Alex uit Klaasen.

mei 2020
06-10-2019 17:20

Izzie

De slaapservice - Izzie

Izzie heeft binnenkort het fietsexamen en ziet daar huizenhoog tegenop. Wat als ze het niet haalt en haar ouders mee moeten fietsen tijdens een herexamen? De gruwel. Marijn haalt er zelfs magie bij om Izzie in zichzelf te laten geloven: ze ...

29-09-2019 17:20

Jaslyn

De slaapservice - Jaslyn

Ondanks dat Jaslyn al eens brons gewonnen heeft op het EK Taekwondo, ligt ze nachten wakker als ze een spannende taekwondo-wedstrijd heeft. Marijn helpt haar, samen met taekwondo wereldkampioen Samira El Idrissi, vechten tegen de slapeloosh...

22-09-2019 17:20

Diablo

De slaapservice - Diablo

Diablo heeft last van terugkerende nachtmerries en ligt daardoor veel wakker. Hij wil later militair worden, dus neemt Marijn hem mee naar een militair oefenterrein, waar ze een bijzonder ritje maken en commandant Mike ontmoeten.

15-09-2019 17:20

Anna

De slaapservice - Anna

Anna heeft per ongeluk de trailer van de horrorfilm IT gezien. Sindsdien is ze bang voor horrorclowns. Met hulp van Marijn Frank en topturnster Sanna Veerman gaat Anna haar eigen turntalent inzetten om de rottige beelden die ze heeft gezien...

08-09-2019 17:20

Quinten

De slaapservice - Quinten

Quinten ligt wakker omdat hij morgen voor het eerst gaat acteren en dat nogal spannend vindt. Het is bovendien een bijzondere rol want hij speelt een meisje. Marijn Frank komt langs en ze wordt gelukkig een handje geholpen door Quintens hel...

De slaapservice gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De slaapservice de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De slaapservice bij De slaapservice liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De slaapservice. Heb je een uitzending van De slaapservice gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De slaapservice gemist

Uitzending gemist van De slaapservice? Hier kun je alle uitzendingen van De slaapservice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 17:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!