Programma gemist?

Izzie naar heeft binnenkort door het fietsexamen en naar ziet daar huizenhoog tegenop. Wat met als tijdens ze het niet door haalt en haar ouders mee moeten op fietsen tijdens een op tv herexamen? De de gruwel. Marijn haalt er uit zelfs met magie bij om uit Izzie in op zichzelf te laten geloven: op ze gaat dat naar fietsexamen halen!

Ondanks naar dat Jaslyn al eens brons naar naar gewonnen heeft op het het EK Taekwondo, naar ligt ze nachten in wakker als ze een naar spannende taekwondo-wedstrijd tijdens heeft. Marijn helpt haar, samen de met taekwondo wereldkampioen Samira op tv een El Idrissi, vechten naar tegen de slapeloosheid.

Diablo heeft het last met van terugkerende nachtmerries en ligt daardoor tijdens veel wakker. Hij naar wil in later militair in worden, dus neemt Marijn hem mee tijdens naar uit een militair oefenterrein, waar ze een een met bijzonder ritje maken en op commandant door Mike ontmoeten.

Anna heeft in per ongeluk door de trailer van de horrorfilm naar IT gezien. de Sindsdien is ze het bang voor horrorclowns. door Met hulp door van Marijn tijdens Frank en topturnster Sanna Veerman gaat tijdens Anna op tv haar eigen van turntalent inzetten om de rottige beelden door naar die ze heeft tijdens gezien letterlijk stuk door te slaan.

Quinten ligt wakker tijdens omdat op tv hij morgen een voor het eerst gaat acteren en door dat nogal spannend naar vindt. Het in is uit bovendien een bijzondere rol de want hij speelt een een meisje. op tv Marijn Frank komt langs door en ze wordt tijdens gelukkig een handje geholpen uit door Quintens held: acteur van Alex uit Klaasen.

mei 2021
06-10-2019 17:20

Izzie

De slaapservice - Izzie

Izzie heeft binnenkort het fietsexamen en ziet daar huizenhoog tegenop. Wat als ze het niet haalt en haar ouders mee moeten fietsen tijdens een herexamen? De gruwel. Marijn haalt er zelfs magie bij om Izzie in zichzelf te laten geloven: ze ...

29-09-2019 17:20

Jaslyn

De slaapservice - Jaslyn

Ondanks dat Jaslyn al eens brons gewonnen heeft op het EK Taekwondo, ligt ze nachten wakker als ze een spannende taekwondo-wedstrijd heeft. Marijn helpt haar, samen met taekwondo wereldkampioen Samira El Idrissi, vechten tegen de slapeloosh...

22-09-2019 17:20

Diablo

De slaapservice - Diablo

Diablo heeft last van terugkerende nachtmerries en ligt daardoor veel wakker. Hij wil later militair worden, dus neemt Marijn hem mee naar een militair oefenterrein, waar ze een bijzonder ritje maken en commandant Mike ontmoeten.

15-09-2019 17:20

Anna

De slaapservice - Anna

Anna heeft per ongeluk de trailer van de horrorfilm IT gezien. Sindsdien is ze bang voor horrorclowns. Met hulp van Marijn Frank en topturnster Sanna Veerman gaat Anna haar eigen turntalent inzetten om de rottige beelden die ze heeft gezien...

08-09-2019 17:20

Quinten

De slaapservice - Quinten

Quinten ligt wakker omdat hij morgen voor het eerst gaat acteren en dat nogal spannend vindt. Het is bovendien een bijzondere rol want hij speelt een meisje. Marijn Frank komt langs en ze wordt gelukkig een handje geholpen door Quintens hel...

De slaapservice gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De slaapservice de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De slaapservice bij De slaapservice liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De slaapservice. Heb je een uitzending van De slaapservice gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De slaapservice gemist

Uitzending gemist van De slaapservice? Hier kun je alle uitzendingen van De slaapservice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 17:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!