Programma gemist?

Aflevering van 5 - van In dit ultieme de feel good programma, matchen Wendy uit van Dijk en choreograaf het een Juvat Westendorp twee naar singles op heel bijzondere naar wijze. Los door van elkaar krijgen de singles een de intieme een choreografie aangeleerd waarna ze in elkaar voor het eerst met ontmoeten op tv op de dansvloer. Is in het liefde op de een eerste met dans?

Aflevering 4 van - In het ultieme van feelgood datingprogramma Flirty de op tv Dancing leren twee singles - los de van elkaar - een uit een intieme choreografie aan. op tv Op een prachtige locatie ontmoeten de het ze elkaar vervolgens voor het eerst: met naar op de dansvloer! het Als in een film dansen het ze samen, naar zonder een het woord te wisselen. Maar het slaat de vonk over? een Is het naar liefde op de op tv eerste dans? op tv In deze aflevering zien we met Giulietta en tijdens Clycde. Guilietta is van op zoek naar tijdens een kalme man die haar tijdens onrust kan door stillen. Zal de tijdens fantastische danser een Clycde deze rust in haar op naar naar boven kunnen tijdens brengen tijdens hun intieme in dans in het mooie in landschap van de Soesterduinen? naar van Ook door Maikel en uit Sylvia worden de sterren de van op tv de hemel gedanst op het met pittoreske stationnetje in met Simpelveld.

Aflevering het 3 - naar In dit ultieme naar feel good programma, matchen Wendy van op tv Dijk en choreograaf naar Juvat een Westendorp twee een singles op heel bijzondere wijze. Los de van elkaar krijgen op de singles door een intieme choreografie aangeleerd op waarna ze naar elkaar voor het eerst een ontmoeten in op de dansvloer. Is het in op tv liefde op de op eerste dans? In met de derde aflevering van Flirty tijdens Dancing door volgen we de zelfverzekerde de Nancy en Irvin. het Nancy is een op zoek naar een in creatieve man. Onder de naar vuurtoren een op het prachtige tijdens strand van Texel ontmoeten met zij elkaar tijdens een door intieme dans. met Zullen zij elkaars in hart veroveren? Ook uit op de uit Rotterdamse brug met fonkelende het skyline worden op door de twee prachtige en sportieve uit singles Noémia en uit Simone de door sterren naar van de hemel tijdens gedanst.

Aflevering een 2 - een In dit ultieme feel naar good programma, matchen Wendy naar van Dijk een en choreograaf Juvat Westendorp twee door een singles op heel bijzondere uit wijze. Los op van elkaar krijgen de singles het een intieme choreografie aangeleerd van waarna ze elkaar uit voor het in eerst ontmoeten door op de dansvloer. uit Is het liefde tijdens op de eerste het dans? In deze aflevering ontmoeten uit Juanita met en Patrick naar elkaar in de betoverende ruïne van naar Valkenburg. Deze Bollywood op tv prinses is op in zoek naar door haar Aladdin prins. tijdens Zal Patrick deze op wens in vervulling van kunnen laten gaan? op Ook Albert en Frederiek het door zijn op zoek naar naar ware liefde. het Deze gepassioneerde dansers de dansen dan ook de tijdens sterren van de de hemel op het dek van de een romantisch het cruiseschip.

Vanaf vanavond is het in het nieuwe programma Flirty Dancing elke met zondag om 21:30 met uur te naar zien de op SBS6. In het dit programma matchen Wendy van Dijk op en choreograaf een Juvat een Westendorp twee singles op met heel bijzondere wijze. Los van in elkaar krijgen op de met singles een intieme choreografie aangeleerd de waarna met ze elkaar voor het eerst in ontmoeten naar op de dansvloer. In de eerste in aflevering ontmoeten van de mooie naar Shamilah en stoere op tv Rolf elkaar in een op tv leegstaande kerk in Friesland. in De zonnestralen het schitteren door het een glazen dak op tv van de in prachtige moderne kerk. De spanning de is van op hun gezichten af te van lezen. De muziek naar start en dan volgt van een intieme naar dans met waarin ze elkaar binnen tweeënhalve tijdens minuut op de heel bijzondere door wijze leren kennen. het Ook bij de mannen Giovanni en met met Tom is de door spanning voelbaar. Flirty Dancing op tv heeft volgens SBS6 de van sfeer van een romantische comedy naar een vol prachtige decors op tv en swingende muziek. Elke dans vindt een plaats op een op tv unieke locatie in op het Nederland.

oktober 2020
06-10-2019 21:30

Flirty Dancing

Flirty Dancing - Flirty Dancing

Aflevering 5 - In dit ultieme feel good programma, matchen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze. Los van elkaar krijgen de singles een intieme choreografie aangeleerd waarna ze elkaar voor het...

29-09-2019 21:35

Flirty Dancing

Flirty Dancing - Flirty Dancing

Aflevering 4 - In het ultieme feelgood datingprogramma Flirty Dancing leren twee singles - los van elkaar - een intieme choreografie aan. Op een prachtige locatie ontmoeten ze elkaar vervolgens voor het eerst: op de dansvloer! Als in een fi...

22-09-2019 21:35

Flirty Dancing

Flirty Dancing - Flirty Dancing

Aflevering 3 - In dit ultieme feel good programma, matchen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze. Los van elkaar krijgen de singles een intieme choreografie aangeleerd waarna ze elkaar voor het...

15-09-2019 21:35

Flirty Dancing

Flirty Dancing - Flirty Dancing

Aflevering 2 - In dit ultieme feel good programma, matchen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze. Los van elkaar krijgen de singles een intieme choreografie aangeleerd waarna ze elkaar voor het...

08-09-2019 21:35

Nieuw: Flirty Dancing

Flirty Dancing - Nieuw: Flirty Dancing

Vanaf vanavond is het nieuwe programma Flirty Dancing elke zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. In dit programma matchen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze. Los van elkaar krijgen de sin...

Flirty Dancing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flirty Dancing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flirty Dancing bij Flirty Dancing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flirty Dancing. Heb je een uitzending van Flirty Dancing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flirty Dancing gemist

Uitzending gemist van Flirty Dancing? Hier kun je alle uitzendingen van Flirty Dancing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!