Programma gemist?

Aflevering door 5 - In op tv dit ultieme feel good programma, in matchen Wendy naar van Dijk en de choreograaf Juvat Westendorp twee tijdens singles op heel in bijzondere wijze. uit Los van door elkaar krijgen tijdens de singles een intieme choreografie aangeleerd de tijdens waarna ze elkaar voor het eerst een ontmoeten op de op tv door dansvloer. Is het liefde in op de eerste op dans?

Aflevering 4 - in In het in ultieme feelgood datingprogramma Flirty naar Dancing leren door twee singles - op tv los van elkaar de - een intieme met choreografie de aan. Op een op tv prachtige locatie ontmoeten ze elkaar uit vervolgens voor het eerst: tijdens op de dansvloer! tijdens Als in in een film op dansen ze samen, zonder op een naar woord te wisselen. Maar slaat de uit vonk over? de Is het liefde op uit de eerste dans? de uit In deze aflevering zien we met Giulietta en uit Clycde. Guilietta is op een zoek door naar een kalme van man die haar onrust met kan stillen. Zal een de fantastische danser Clycde van deze het rust in haar naar boven in kunnen door brengen tijdens hun intieme het dans in het met mooie landschap op van de Soesterduinen? Ook door Maikel door en het Sylvia worden de sterren van de de hemel de gedanst op het pittoreske door naar stationnetje in Simpelveld.

Aflevering van 3 - In dit ultieme tijdens feel good programma, de matchen Wendy van van door Dijk en choreograaf tijdens Juvat Westendorp twee singles op in heel bijzondere wijze. van Los van naar elkaar krijgen door de singles een intieme door choreografie aangeleerd waarna van ze elkaar op tv voor het eerst ontmoeten op op de dansvloer. naar Is het liefde op de uit eerste op tv dans? In de derde aflevering uit van met Flirty Dancing volgen door we de het zelfverzekerde Nancy en Irvin. Nancy is door op zoek op tv naar een op tv creatieve man. Onder de tijdens vuurtoren op het op tv prachtige strand van van Texel ontmoeten de zij elkaar tijdens op tv een intieme dans. een Zullen zij elkaars hart veroveren? naar naar Ook op de Rotterdamse brug met het tijdens fonkelende skyline worden door naar de twee op tv prachtige en sportieve singles tijdens Noémia en Simone het de sterren van de hemel met tijdens gedanst.

Aflevering op tv 2 - In een dit ultieme feel van good programma, matchen Wendy van door Dijk een en choreograaf uit Juvat Westendorp twee singles de op heel bijzondere wijze. op Los van een elkaar krijgen naar de singles een intieme choreografie aangeleerd op waarna ze elkaar naar voor het in eerst uit ontmoeten op de dansvloer. Is het tijdens liefde op in de een eerste dans? In van deze aflevering ontmoeten Juanita en op Patrick elkaar in de van betoverende ruïne de van Valkenburg. in Deze Bollywood prinses naar is op zoek met naar haar Aladdin prins. in Zal Patrick de deze wens in vervulling een kunnen laten gaan? op tv Ook naar Albert en Frederiek zijn op zoek op naar ware op tv liefde. Deze gepassioneerde dansers uit dansen dan de ook de sterren van op de hemel op door het met dek van een romantisch in cruiseschip.

Vanaf vanavond tijdens is het nieuwe met programma Flirty Dancing elke de zondag om door 21:30 uur te in zien tijdens op SBS6. In dit door programma matchen in Wendy van Dijk en choreograaf Juvat de Westendorp in twee singles op op heel bijzondere met wijze. Los van elkaar krijgen een de singles door een intieme choreografie tijdens aangeleerd waarna van ze elkaar voor het eerst ontmoeten van in op de dansvloer. In de in eerste naar aflevering ontmoeten de mooie Shamilah en met stoere Rolf elkaar op tv in een een leegstaande kerk in Friesland. tijdens met De zonnestralen schitteren door het op glazen dak naar van de prachtige het moderne kerk. De spanning op is van met hun gezichten af te uit lezen. het De muziek start en dan een volgt een tijdens intieme dans met waarin ze elkaar binnen tweeënhalve minuut uit op heel bijzondere van wijze uit leren kennen. Ook bij een de mannen Giovanni tijdens en Tom in is de spanning voelbaar. Flirty tijdens Dancing heeft het volgens SBS6 de sfeer in van een op tv romantische comedy vol in prachtige decors en naar swingende muziek. in Elke dans vindt van plaats op een een unieke locatie in de Nederland.

maart 2021
06-10-2019 21:30

Flirty Dancing

Flirty Dancing - Flirty Dancing

Aflevering 5 - In dit ultieme feel good programma, matchen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze. Los van elkaar krijgen de singles een intieme choreografie aangeleerd waarna ze elkaar voor het...

29-09-2019 21:35

Flirty Dancing

Flirty Dancing - Flirty Dancing

Aflevering 4 - In het ultieme feelgood datingprogramma Flirty Dancing leren twee singles - los van elkaar - een intieme choreografie aan. Op een prachtige locatie ontmoeten ze elkaar vervolgens voor het eerst: op de dansvloer! Als in een fi...

22-09-2019 21:35

Flirty Dancing

Flirty Dancing - Flirty Dancing

Aflevering 3 - In dit ultieme feel good programma, matchen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze. Los van elkaar krijgen de singles een intieme choreografie aangeleerd waarna ze elkaar voor het...

15-09-2019 21:35

Flirty Dancing

Flirty Dancing - Flirty Dancing

Aflevering 2 - In dit ultieme feel good programma, matchen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze. Los van elkaar krijgen de singles een intieme choreografie aangeleerd waarna ze elkaar voor het...

08-09-2019 21:35

Nieuw: Flirty Dancing

Flirty Dancing - Nieuw: Flirty Dancing

Vanaf vanavond is het nieuwe programma Flirty Dancing elke zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. In dit programma matchen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze. Los van elkaar krijgen de sin...

Flirty Dancing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flirty Dancing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flirty Dancing bij Flirty Dancing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flirty Dancing. Heb je een uitzending van Flirty Dancing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flirty Dancing gemist

Uitzending gemist van Flirty Dancing? Hier kun je alle uitzendingen van Flirty Dancing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!