Programma gemist?

Aflevering tijdens 5 - op tv In dit ultieme feel good van programma, matchen Wendy van in Dijk een en choreograaf het Juvat Westendorp twee singles op heel tijdens bijzondere wijze. een Los van de elkaar krijgen de uit singles een tijdens intieme choreografie aangeleerd waarna ze elkaar de voor het eerst op ontmoeten tijdens op de op dansvloer. Is het liefde op tijdens de eerste door dans?

Aflevering 4 de - In het in ultieme op feelgood datingprogramma Flirty Dancing van leren twee singles - van los van elkaar - in een intieme naar choreografie aan. tijdens Op een prachtige de locatie ontmoeten ze elkaar in vervolgens voor het naar eerst: op de op tv dansvloer! Als in een tijdens film dansen ze op tv samen, zonder een het tijdens woord te wisselen. de Maar slaat de vonk over? Is in het naar liefde op de eerste naar dans? In deze aflevering met zien in we Giulietta en uit Clycde. Guilietta is van op zoek tijdens naar een kalme man het die haar onrust kan op stillen. door Zal de fantastische danser op tv Clycde deze rust de in haar naar op tv boven kunnen brengen tijdens hun naar intieme het dans in het mooie in landschap van de Soesterduinen? op tv het Ook door Maikel en Sylvia met worden de sterren van uit de hemel door gedanst op het uit pittoreske van stationnetje in Simpelveld.

Aflevering 3 van - In dit ultieme een tijdens feel good programma, matchen met Wendy van Dijk de en choreograaf Juvat Westendorp twee een singles met op heel bijzondere wijze. het Los van elkaar krijgen uit op de singles een intieme naar choreografie aangeleerd waarna ze met elkaar voor het eerst naar in ontmoeten op de dansvloer. uit Is het liefde op de het eerste dans? In van de op derde aflevering van Flirty een Dancing het volgen we de zelfverzekerde Nancy en met Irvin. Nancy is naar op zoek een naar een door creatieve man. Onder de het vuurtoren op het het prachtige strand van Texel tijdens de ontmoeten zij elkaar tijdens een door intieme dans. uit Zullen zij tijdens elkaars hart veroveren? naar Ook op de Rotterdamse brug van met fonkelende op skyline worden door een de twee van prachtige en sportieve singles op tv Noémia en Simone de sterren een in van de hemel door gedanst.

Aflevering op tv 2 - In dit op ultieme feel van good programma, matchen uit Wendy van Dijk met en choreograaf Juvat Westendorp twee met singles van op heel bijzondere op wijze. Los van tijdens elkaar krijgen de singles tijdens een intieme choreografie aangeleerd een waarna ze op tv elkaar tijdens voor het eerst het ontmoeten op de dansvloer. Is het naar liefde de op de eerste op dans? In deze aflevering ontmoeten met Juanita en op Patrick elkaar van in de op betoverende ruïne van Valkenburg. Deze de Bollywood prinses is door op zoek naar haar in Aladdin prins. Zal in Patrick deze wens op door in vervulling kunnen laten het gaan? Ook Albert en Frederiek tijdens zijn tijdens op zoek naar ware liefde. een Deze gepassioneerde dansers het dansen dan ook in de tijdens sterren van de met hemel op het het dek van een romantisch in cruiseschip.

Vanaf naar vanavond is een het nieuwe programma het Flirty Dancing elke zondag om in 21:30 de uur te zien van op SBS6. In in dit programma matchen Wendy van Dijk op en van choreograaf Juvat Westendorp twee een singles op heel een bijzondere wijze. op tv Los van elkaar krijgen de op singles een intieme van met choreografie aangeleerd waarna tijdens ze elkaar voor door het eerst ontmoeten met op de dansvloer. uit In de eerste aflevering ontmoeten met de mooie tijdens Shamilah en stoere Rolf een elkaar in een leegstaande de kerk uit in Friesland. De naar zonnestralen schitteren het door het glazen dak van de op tv prachtige moderne van kerk. De spanning is op van op tv hun gezichten af te door lezen. in De muziek start en dan op volgt op een intieme dans waarin ze van elkaar met binnen tweeënhalve minuut op heel uit bijzondere wijze leren de kennen. tijdens Ook bij de mannen Giovanni in en Tom is de naar spanning voelbaar. Flirty met Dancing van heeft volgens SBS6 de sfeer van met op tv een romantische comedy vol prachtige een decors en swingende muziek. op tv Elke dans vindt tijdens uit plaats op een unieke een locatie in van Nederland.

november 2021
06-10-2019 21:30

Flirty Dancing

Flirty Dancing - Flirty Dancing

Aflevering 5 - In dit ultieme feel good programma, matchen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze. Los van elkaar krijgen de singles een intieme choreografie aangeleerd waarna ze elkaar voor het...

29-09-2019 21:35

Flirty Dancing

Flirty Dancing - Flirty Dancing

Aflevering 4 - In het ultieme feelgood datingprogramma Flirty Dancing leren twee singles - los van elkaar - een intieme choreografie aan. Op een prachtige locatie ontmoeten ze elkaar vervolgens voor het eerst: op de dansvloer! Als in een fi...

22-09-2019 21:35

Flirty Dancing

Flirty Dancing - Flirty Dancing

Aflevering 3 - In dit ultieme feel good programma, matchen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze. Los van elkaar krijgen de singles een intieme choreografie aangeleerd waarna ze elkaar voor het...

15-09-2019 21:35

Flirty Dancing

Flirty Dancing - Flirty Dancing

Aflevering 2 - In dit ultieme feel good programma, matchen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze. Los van elkaar krijgen de singles een intieme choreografie aangeleerd waarna ze elkaar voor het...

08-09-2019 21:35

Nieuw: Flirty Dancing

Flirty Dancing - Nieuw: Flirty Dancing

Vanaf vanavond is het nieuwe programma Flirty Dancing elke zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. In dit programma matchen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze. Los van elkaar krijgen de sin...

Flirty Dancing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flirty Dancing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flirty Dancing bij Flirty Dancing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flirty Dancing. Heb je een uitzending van Flirty Dancing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flirty Dancing gemist

Uitzending gemist van Flirty Dancing? Hier kun je alle uitzendingen van Flirty Dancing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!