Programma gemist?

Aflevering uit 5 - naar In dit ultieme feel uit good programma, matchen Wendy tijdens van Dijk en choreograaf door Juvat door Westendorp twee singles op tv op heel bijzondere wijze. het Los van met elkaar krijgen de singles een op intieme choreografie met aangeleerd van waarna ze elkaar voor van het eerst ontmoeten met op de dansvloer. Is door het liefde op de door door eerste dans?

Aflevering 4 - door In het het ultieme feelgood op tv datingprogramma Flirty Dancing leren uit twee met singles - los van elkaar - op tv een intieme choreografie door aan. Op de een het prachtige locatie ontmoeten ze elkaar een vervolgens voor het eerst: op tv op de dansvloer! het Als een in een film dansen door ze samen, zonder uit een woord te wisselen. een Maar slaat op de vonk van over? Is het liefde op tv op de eerste dans? het In op tv deze aflevering het zien we Giulietta en Clycde. met Guilietta is op zoek een naar een van kalme een man die haar in onrust kan stillen. Zal de fantastische in in danser Clycde deze rust in haar door naar boven kunnen naar op tv brengen tijdens hun intieme dans in de het de mooie landschap van met de Soesterduinen? in Ook door Maikel en van Sylvia worden de sterren op van de hemel gedanst van op op het pittoreske stationnetje in tijdens Simpelveld.

Aflevering op 3 - de In dit ultieme feel good tijdens programma, het matchen Wendy van Dijk met en choreograaf het Juvat Westendorp twee singles tijdens op heel bijzondere wijze. het Los van van elkaar krijgen de singles tijdens een van intieme choreografie aangeleerd van waarna ze elkaar voor het eerst in ontmoeten op in de een dansvloer. Is het liefde uit op de eerste dans? door In van de derde aflevering met van Flirty Dancing volgen van we de zelfverzekerde Nancy en het Irvin. op Nancy is op zoek op tv naar de een creatieve man. Onder de uit vuurtoren een op het prachtige strand de van Texel ontmoeten zij door elkaar tijdens een intieme het dans. op Zullen zij elkaars hart op veroveren? Ook op de het een Rotterdamse brug met fonkelende een skyline worden door door de twee op tv prachtige en sportieve in singles Noémia en Simone de uit sterren van de hemel op het gedanst.

Aflevering tijdens 2 - In dit ultieme door feel good programma, het matchen Wendy van het Dijk en choreograaf het Juvat Westendorp in twee uit singles op heel bijzondere naar wijze. Los de van elkaar krijgen de singles van een door intieme choreografie aangeleerd waarna ze tijdens elkaar voor het eerst op tv ontmoeten op de tijdens dansvloer. van Is het liefde van op de eerste dans? tijdens In deze aflevering ontmoeten met Juanita en naar Patrick elkaar in de het een betoverende ruïne van Valkenburg. de Deze Bollywood prinses is met op zoek op tv naar haar Aladdin prins. op tv Zal op tv Patrick deze wens in vervulling kunnen een laten tijdens gaan? Ook Albert en naar Frederiek op tv zijn op zoek naar ware liefde. naar Deze gepassioneerde dansers met het dansen dan ook op tv de sterren van de een hemel op het een dek van een het romantisch cruiseschip.

Vanaf in vanavond is het de nieuwe programma Flirty Dancing elke op tv zondag naar om 21:30 uur te op zien op het SBS6. In dit programma matchen door op tv Wendy van Dijk door en choreograaf Juvat Westendorp twee naar singles op op heel bijzondere wijze. met Los van elkaar krijgen de naar door singles een intieme in choreografie aangeleerd waarna ze het elkaar voor het het eerst ontmoeten op de dansvloer. van In de eerste tijdens aflevering het ontmoeten de mooie Shamilah en met stoere het Rolf elkaar in met een leegstaande in kerk in Friesland. in De zonnestralen schitteren door het glazen door dak van met de de prachtige moderne kerk. De spanning in is van hun gezichten een de af te lezen. De muziek uit start een en dan volgt door een intieme dans waarin ze elkaar op tv binnen de tweeënhalve minuut op heel bijzondere een wijze leren kennen. van tijdens Ook bij de mannen Giovanni door en tijdens Tom is de spanning voelbaar. Flirty van Dancing van heeft volgens SBS6 de door sfeer van naar een romantische comedy vol prachtige door decors en swingende de muziek. Elke het dans vindt plaats op de een unieke locatie in uit een Nederland.

februari 2020
06-10-2019 21:30

Flirty Dancing

Flirty Dancing - Flirty Dancing

Aflevering 5 - In dit ultieme feel good programma, matchen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze. Los van elkaar krijgen de singles een intieme choreografie aangeleerd waarna ze elkaar voor het...

29-09-2019 21:35

Flirty Dancing

Flirty Dancing - Flirty Dancing

Aflevering 4 - In het ultieme feelgood datingprogramma Flirty Dancing leren twee singles - los van elkaar - een intieme choreografie aan. Op een prachtige locatie ontmoeten ze elkaar vervolgens voor het eerst: op de dansvloer! Als in een fi...

22-09-2019 21:35

Flirty Dancing

Flirty Dancing - Flirty Dancing

Aflevering 3 - In dit ultieme feel good programma, matchen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze. Los van elkaar krijgen de singles een intieme choreografie aangeleerd waarna ze elkaar voor het...

15-09-2019 21:35

Flirty Dancing

Flirty Dancing - Flirty Dancing

Aflevering 2 - In dit ultieme feel good programma, matchen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze. Los van elkaar krijgen de singles een intieme choreografie aangeleerd waarna ze elkaar voor het...

08-09-2019 21:35

Nieuw: Flirty Dancing

Flirty Dancing - Nieuw: Flirty Dancing

Vanaf vanavond is het nieuwe programma Flirty Dancing elke zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. In dit programma matchen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze. Los van elkaar krijgen de sin...

Flirty Dancing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flirty Dancing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flirty Dancing bij Flirty Dancing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flirty Dancing. Heb je een uitzending van Flirty Dancing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flirty Dancing gemist

Uitzending gemist van Flirty Dancing? Hier kun je alle uitzendingen van Flirty Dancing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!