Programma gemist?

Aflevering 5 - de de In dit ultieme feel good programma, uit matchen met Wendy van Dijk en choreograaf uit Juvat Westendorp een twee singles op heel het bijzondere wijze. Los een van elkaar het krijgen de met singles een intieme choreografie aangeleerd een waarna ze elkaar het voor het eerst op tv ontmoeten op tv op de dansvloer. Is door het uit liefde op de eerste op dans?

Aflevering tijdens 4 - In het een ultieme feelgood op tv datingprogramma Flirty Dancing leren van twee naar singles - los uit van elkaar - een de intieme choreografie aan. Op in een prachtige locatie tijdens ontmoeten ze elkaar vervolgens tijdens van voor het eerst: op tv op de dansvloer! Als uit in een film dansen ze uit op tv samen, zonder een woord uit te wisselen. Maar de slaat de vonk over? Is in het een liefde op de eerste het dans? In deze aflevering het zien we Giulietta van en door Clycde. Guilietta is op door zoek naar een van kalme man die haar naar op onrust kan stillen. tijdens Zal de fantastische de danser Clycde deze rust in haar op naar boven in kunnen brengen tijdens hun het intieme dans uit in het uit mooie landschap een van de Soesterduinen? Ook door Maikel het en Sylvia in worden uit de sterren van tijdens de hemel gedanst op het op pittoreske stationnetje in tijdens Simpelveld.

Aflevering 3 - door In dit ultieme de feel de good programma, matchen Wendy met van het Dijk en choreograaf Juvat op tv Westendorp twee singles de op heel bijzondere wijze. met Los van elkaar van krijgen de singles een de intieme choreografie aangeleerd door waarna ze de elkaar voor het eerst het ontmoeten een op de dansvloer. Is het naar de liefde op de eerste van dans? In de het derde aflevering op van Flirty Dancing met volgen we de zelfverzekerde in Nancy en Irvin. Nancy met is op zoek naar met een creatieve man. met Onder de vuurtoren een op naar het prachtige strand van van Texel ontmoeten zij een elkaar het tijdens een intieme dans. Zullen op zij elkaars van hart veroveren? Ook in op de Rotterdamse brug met van fonkelende skyline op tv worden door een de twee prachtige en sportieve op tijdens singles Noémia en Simone de naar sterren van de het hemel tijdens gedanst.

Aflevering 2 een - door In dit ultieme feel naar good programma, matchen tijdens Wendy van uit Dijk en choreograaf Juvat Westendorp in twee het singles op heel in bijzondere wijze. Los van elkaar krijgen op de van singles een intieme choreografie het aangeleerd waarna ze elkaar naar voor het eerst het ontmoeten op op de op dansvloer. Is het liefde op uit de op tv eerste dans? In deze aflevering uit ontmoeten op tv Juanita en Patrick tijdens elkaar in de betoverende ruïne met van op Valkenburg. Deze Bollywood prinses is op in zoek naar de haar op tv Aladdin prins. Zal Patrick deze wens op tv in vervulling tijdens kunnen laten gaan? tijdens Ook Albert en de Frederiek door zijn op zoek naar ware in liefde. op Deze gepassioneerde dansers dansen dan tijdens ook de sterren van het op tv de hemel op het dek van van een romantisch uit cruiseschip.

Vanaf het vanavond is het nieuwe programma op een Flirty Dancing elke door zondag om 21:30 het uur te zien naar op SBS6. In dit programma matchen uit Wendy van Dijk van in en choreograaf Juvat op tv Westendorp twee singles op uit heel bijzondere wijze. Los van uit uit elkaar krijgen de van singles een intieme choreografie de aangeleerd waarna uit ze elkaar voor het eerst ontmoeten door op door de dansvloer. een In de eerste aflevering ontmoeten de op tv mooie door Shamilah en de stoere Rolf elkaar in een de leegstaande kerk de in Friesland. De zonnestralen schitteren tijdens door van het glazen op tv dak van de prachtige moderne van kerk. in De spanning is van hun gezichten met af te in lezen. door De muziek start en de dan volgt de een intieme dans waarin door ze elkaar binnen tweeënhalve minuut naar met op heel bijzondere wijze van leren kennen. Ook bij van de een mannen Giovanni en Tom is in de spanning tijdens voelbaar. Flirty Dancing heeft volgens van SBS6 de sfeer naar van een romantische het comedy vol prachtige uit decors en van swingende muziek. met Elke dans vindt een plaats op een unieke locatie in een in Nederland.

juli 2020
06-10-2019 21:30

Flirty Dancing

Flirty Dancing - Flirty Dancing

Aflevering 5 - In dit ultieme feel good programma, matchen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze. Los van elkaar krijgen de singles een intieme choreografie aangeleerd waarna ze elkaar voor het...

29-09-2019 21:35

Flirty Dancing

Flirty Dancing - Flirty Dancing

Aflevering 4 - In het ultieme feelgood datingprogramma Flirty Dancing leren twee singles - los van elkaar - een intieme choreografie aan. Op een prachtige locatie ontmoeten ze elkaar vervolgens voor het eerst: op de dansvloer! Als in een fi...

22-09-2019 21:35

Flirty Dancing

Flirty Dancing - Flirty Dancing

Aflevering 3 - In dit ultieme feel good programma, matchen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze. Los van elkaar krijgen de singles een intieme choreografie aangeleerd waarna ze elkaar voor het...

15-09-2019 21:35

Flirty Dancing

Flirty Dancing - Flirty Dancing

Aflevering 2 - In dit ultieme feel good programma, matchen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze. Los van elkaar krijgen de singles een intieme choreografie aangeleerd waarna ze elkaar voor het...

08-09-2019 21:35

Nieuw: Flirty Dancing

Flirty Dancing - Nieuw: Flirty Dancing

Vanaf vanavond is het nieuwe programma Flirty Dancing elke zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. In dit programma matchen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze. Los van elkaar krijgen de sin...

Flirty Dancing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flirty Dancing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flirty Dancing bij Flirty Dancing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flirty Dancing. Heb je een uitzending van Flirty Dancing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flirty Dancing gemist

Uitzending gemist van Flirty Dancing? Hier kun je alle uitzendingen van Flirty Dancing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!