Programma gemist?

Aflevering 5 tijdens - In dit ultieme met feel de good programma, tijdens matchen Wendy van naar Dijk en choreograaf Juvat Westendorp in twee singles de op heel bijzondere in wijze. Los van elkaar krijgen door de singles een een intieme choreografie het aangeleerd naar waarna ze elkaar voor het eerst de ontmoeten op op tv de dansvloer. het Is het liefde op op de eerste uit dans?

Aflevering de 4 - In tijdens het ultieme feelgood datingprogramma een Flirty op tv Dancing leren twee singles - los met door van elkaar - een op tv intieme choreografie aan. Op de een naar prachtige locatie ontmoeten van ze elkaar vervolgens voor het door eerst: het op de dansvloer! Als het in een film naar dansen ze samen, zonder een op woord te uit wisselen. Maar slaat door de vonk met over? Is het liefde een op de eerste naar dans? In door deze aflevering zien het we Giulietta en Clycde. Guilietta het is op op zoek naar een kalme in man die met haar onrust kan stillen. het Zal de door fantastische naar danser Clycde deze rust in het haar naar het boven kunnen brengen uit tijdens hun intieme de dans in naar het mooie landschap van naar de Soesterduinen? Ook door Maikel tijdens door en Sylvia worden de sterren in van van de hemel gedanst op door het pittoreske stationnetje het in Simpelveld.

Aflevering 3 het - In tijdens dit ultieme feel good programma, door door matchen Wendy van Dijk en op choreograaf Juvat Westendorp twee met de singles op heel bijzondere op tv wijze. Los van elkaar in krijgen op tv de singles een intieme choreografie aangeleerd uit waarna op tv ze elkaar voor het eerst van ontmoeten van op de van dansvloer. Is het liefde op de in eerste dans? naar In de op derde aflevering van Flirty de Dancing volgen een we de zelfverzekerde Nancy en tijdens Irvin. Nancy met is op in zoek naar een op tv creatieve man. Onder de tijdens vuurtoren op het het prachtige een strand van Texel ontmoeten met zij elkaar tijdens een intieme uit dans. met Zullen zij elkaars tijdens hart veroveren? Ook tijdens op de Rotterdamse brug tijdens met fonkelende skyline worden van door de de twee prachtige een en sportieve singles naar Noémia en Simone de de sterren van in de hemel door gedanst.

Aflevering 2 - naar In dit ultieme van feel het good programma, matchen naar Wendy van de Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee door singles op op tv heel bijzondere uit wijze. Los van elkaar krijgen op tv de naar singles een de intieme choreografie aangeleerd waarna tijdens ze elkaar voor het op eerst ontmoeten op de de dansvloer. Is de het liefde een op de op tv eerste dans? In naar deze aflevering ontmoeten Juanita en een Patrick elkaar in op de betoverende ruïne van door Valkenburg. Deze het Bollywood prinses is op tijdens zoek naar een haar Aladdin prins. Zal naar Patrick deze wens de in naar vervulling kunnen laten gaan? Ook in Albert en Frederiek in zijn op zoek met het naar ware liefde. tijdens Deze gepassioneerde dansers dansen de dan ook de naar sterren van de op hemel op een het dek van een romantisch in cruiseschip.

Vanaf vanavond is naar het nieuwe naar programma Flirty van Dancing elke zondag naar om 21:30 uit uur te zien op de SBS6. In dit van programma matchen Wendy van de Dijk en choreograaf Juvat door in Westendorp twee singles tijdens op heel bijzondere wijze. Los de van de elkaar krijgen de singles een door intieme choreografie aangeleerd waarna het ze elkaar voor met het eerst ontmoeten door het op de dansvloer. In de eerste met aflevering naar ontmoeten de mooie de Shamilah en stoere Rolf elkaar een op tv in een leegstaande kerk in op tv Friesland. De zonnestralen schitteren naar uit door het glazen dak van de op tv prachtige moderne tijdens kerk. De spanning op is van hun op gezichten af te lezen. op De in muziek start en dan van volgt een een intieme dans tijdens waarin ze elkaar binnen op tweeënhalve minuut een op heel bijzondere wijze leren kennen. met Ook bij op tv de mannen naar Giovanni en Tom is de de het spanning voelbaar. Flirty Dancing heeft volgens SBS6 tijdens de in sfeer van een tijdens romantische comedy vol prachtige decors door en swingende muziek. door met Elke dans vindt op tv plaats op een unieke locatie naar in door Nederland.

juni 2021
06-10-2019 21:30

Flirty Dancing

Flirty Dancing - Flirty Dancing

Aflevering 5 - In dit ultieme feel good programma, matchen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze. Los van elkaar krijgen de singles een intieme choreografie aangeleerd waarna ze elkaar voor het...

29-09-2019 21:35

Flirty Dancing

Flirty Dancing - Flirty Dancing

Aflevering 4 - In het ultieme feelgood datingprogramma Flirty Dancing leren twee singles - los van elkaar - een intieme choreografie aan. Op een prachtige locatie ontmoeten ze elkaar vervolgens voor het eerst: op de dansvloer! Als in een fi...

22-09-2019 21:35

Flirty Dancing

Flirty Dancing - Flirty Dancing

Aflevering 3 - In dit ultieme feel good programma, matchen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze. Los van elkaar krijgen de singles een intieme choreografie aangeleerd waarna ze elkaar voor het...

15-09-2019 21:35

Flirty Dancing

Flirty Dancing - Flirty Dancing

Aflevering 2 - In dit ultieme feel good programma, matchen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze. Los van elkaar krijgen de singles een intieme choreografie aangeleerd waarna ze elkaar voor het...

08-09-2019 21:35

Nieuw: Flirty Dancing

Flirty Dancing - Nieuw: Flirty Dancing

Vanaf vanavond is het nieuwe programma Flirty Dancing elke zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. In dit programma matchen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze. Los van elkaar krijgen de sin...

Flirty Dancing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flirty Dancing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flirty Dancing bij Flirty Dancing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flirty Dancing. Heb je een uitzending van Flirty Dancing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flirty Dancing gemist

Uitzending gemist van Flirty Dancing? Hier kun je alle uitzendingen van Flirty Dancing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!