Programma gemist?

Aflevering 5 - een In dit ultieme op tv feel good uit programma, matchen Wendy van het op tv Dijk en choreograaf Juvat Westendorp uit twee singles op de heel bijzondere naar wijze. Los van een elkaar krijgen de singles een naar intieme uit choreografie aangeleerd het waarna ze elkaar voor het tijdens eerst ontmoeten tijdens op de dansvloer. Is uit het liefde op door de eerste naar dans?

Aflevering 4 - op tv In het ultieme door van feelgood datingprogramma Flirty Dancing op tv leren twee singles - los het van elkaar een - een in intieme choreografie aan. Op het een prachtige locatie ontmoeten naar ze een elkaar vervolgens voor in het eerst: op het de dansvloer! Als in een naar film door dansen ze samen, zonder een een woord te op tv wisselen. Maar de slaat de op tv vonk over? Is van het liefde op de eerste uit dans? In de deze aflevering zien we op Giulietta en Clycde. in Guilietta een is op zoek naar van een kalme man naar die haar onrust kan het stillen. Zal de de fantastische danser Clycde deze naar naar rust in haar de naar boven kunnen brengen tijdens hun de intieme dans de in naar het mooie landschap van met de Soesterduinen? Ook door Maikel op door en Sylvia worden de sterren door van de hemel van gedanst op het pittoreske de met stationnetje in Simpelveld.

Aflevering 3 - van In dit door ultieme de feel good programma, van matchen Wendy van Dijk een en choreograaf Juvat Westendorp naar twee singles op heel tijdens bijzondere de wijze. Los van het elkaar krijgen de uit singles een intieme choreografie op aangeleerd met waarna ze elkaar voor door het eerst het ontmoeten op de dansvloer. Is het de liefde op op de eerste dans? In naar de derde aflevering door van Flirty Dancing de op volgen we de zelfverzekerde met Nancy en Irvin. Nancy is door de op zoek naar een met creatieve man. Onder de vuurtoren door met op het prachtige strand van Texel in ontmoeten zij van elkaar tijdens een het intieme dans. Zullen zij van uit elkaars hart veroveren? Ook op de tijdens met Rotterdamse brug met fonkelende op skyline worden door de een twee prachtige en in sportieve singles met Noémia en Simone de sterren op van de in hemel met gedanst.

Aflevering 2 - van uit In dit ultieme feel good uit programma, het matchen Wendy van Dijk en de choreograaf Juvat op tv Westendorp twee singles een op heel bijzondere wijze. tijdens Los van door elkaar krijgen de op singles een intieme choreografie de aangeleerd een waarna ze elkaar voor het eerst door ontmoeten op de uit dansvloer. Is in het liefde op de de eerste dans? van In op tv deze aflevering ontmoeten een Juanita en Patrick elkaar in de het betoverende tijdens ruïne van Valkenburg. Deze van Bollywood prinses is op een tijdens zoek naar haar uit Aladdin prins. Zal Patrick deze van wens in vervulling kunnen van laten gaan? tijdens Ook de Albert en Frederiek zijn door op zoek naar ware liefde. in Deze gepassioneerde dansers de de dansen dan ook op de sterren van de door hemel op het dek van op tv een romantisch van cruiseschip.

Vanaf uit vanavond is het nieuwe programma met tijdens Flirty Dancing elke zondag om 21:30 door uur te zien door op SBS6. door In met dit programma matchen de Wendy van Dijk en choreograaf tijdens Juvat Westendorp twee singles op tv op door heel bijzondere wijze. Los van tijdens elkaar krijgen door de singles het een intieme choreografie aangeleerd met waarna het ze elkaar voor het naar eerst ontmoeten naar op de dansvloer. een In de eerste aflevering ontmoeten de in naar mooie Shamilah en uit stoere Rolf elkaar in een leegstaande het kerk in tijdens Friesland. De van zonnestralen schitteren door het door glazen dak van de het prachtige moderne kerk. op tv De op tv spanning is van hun op gezichten af te lezen. op tv De muziek op tv start het en dan volgt een in intieme dans door waarin ze elkaar binnen tweeënhalve op minuut op heel op tv bijzondere wijze leren kennen. uit Ook bij de het mannen Giovanni en de op tv Tom is de spanning voelbaar. Flirty Dancing naar heeft volgens door SBS6 de het sfeer van het een romantische comedy vol op tv prachtige decors en swingende het muziek. Elke dans vindt door plaats op een de unieke locatie naar in tijdens Nederland.

november 2020
06-10-2019 21:30

Flirty Dancing

Flirty Dancing - Flirty Dancing

Aflevering 5 - In dit ultieme feel good programma, matchen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze. Los van elkaar krijgen de singles een intieme choreografie aangeleerd waarna ze elkaar voor het...

29-09-2019 21:35

Flirty Dancing

Flirty Dancing - Flirty Dancing

Aflevering 4 - In het ultieme feelgood datingprogramma Flirty Dancing leren twee singles - los van elkaar - een intieme choreografie aan. Op een prachtige locatie ontmoeten ze elkaar vervolgens voor het eerst: op de dansvloer! Als in een fi...

22-09-2019 21:35

Flirty Dancing

Flirty Dancing - Flirty Dancing

Aflevering 3 - In dit ultieme feel good programma, matchen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze. Los van elkaar krijgen de singles een intieme choreografie aangeleerd waarna ze elkaar voor het...

15-09-2019 21:35

Flirty Dancing

Flirty Dancing - Flirty Dancing

Aflevering 2 - In dit ultieme feel good programma, matchen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze. Los van elkaar krijgen de singles een intieme choreografie aangeleerd waarna ze elkaar voor het...

08-09-2019 21:35

Nieuw: Flirty Dancing

Flirty Dancing - Nieuw: Flirty Dancing

Vanaf vanavond is het nieuwe programma Flirty Dancing elke zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. In dit programma matchen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze. Los van elkaar krijgen de sin...

Flirty Dancing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flirty Dancing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flirty Dancing bij Flirty Dancing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flirty Dancing. Heb je een uitzending van Flirty Dancing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flirty Dancing gemist

Uitzending gemist van Flirty Dancing? Hier kun je alle uitzendingen van Flirty Dancing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!