Programma gemist?

Aflevering uit 6 - door Het krijgen van een kind is tijdens niet voor iedereen in vanzelfsprekend: er zijn op tv in Nederland van veel koppels en van singles bij de wie zwanger raken op tv op de op traditionele manier niet lukt het of niet mogelijk is. Gelukkig op zijn er andere naar methodes om die uit vurige kinderwens te door het vervullen, maar die trajecten uit vergen vaak veel geduld, veerkracht van en doorzettingsvermogen. In de Niets liever uit dan een het kind volgt presentatrice naar Leonie ter Braak verschillende stellen een van en singles die er alles naar voor over hebben om het een kindje te op tv het krijgen.

Aflevering op tv 5 - Het krijgen van met een kind is uit niet voor door iedereen vanzelfsprekend: met er zijn in naar Nederland veel van koppels en singles bij wie zwanger het raken op de met door traditionele manier niet naar lukt of niet mogelijk is. Gelukkig naar een zijn er andere methodes om op die vurige kinderwens het te vervullen, maar door die de trajecten vergen vaak in veel geduld, veerkracht en doorzettingsvermogen. In tijdens Niets liever dan een een op kind volgt presentatrice Leonie ter op Braak een verschillende stellen en naar singles die een er alles voor over door hebben om een kindje te tijdens met krijgen.

Aflevering in 4 - van Het krijgen van een een kind is het niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn op tv in Nederland veel tijdens met koppels en singles bij door wie zwanger raken op op tv de traditionele een manier niet lukt of niet een mogelijk is. Gelukkig naar zijn er andere op methodes tijdens om die vurige kinderwens op tv te vervullen, maar die het op tv trajecten vergen vaak veel geduld, veerkracht in en doorzettingsvermogen. een In Niets liever dan van een een kind volgt presentatrice Leonie ter tijdens Braak verschillende tijdens stellen en singles tijdens die met er alles voor op tv over hebben om een kindje op te uit krijgen.

Aflevering 3 - naar Het krijgen van op tv door een kind is naar niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn met in Nederland veel de koppels en singles op tv tijdens bij wie zwanger naar raken op de uit traditionele manier niet lukt of de niet mogelijk is. door Gelukkig zijn er andere uit methodes om in die door vurige kinderwens te door vervullen, maar die trajecten vergen vaak een veel geduld, door veerkracht en doorzettingsvermogen. van In Niets liever naar dan een kind de volgt presentatrice Leonie tijdens ter Braak verschillende naar stellen op tv en singles die een er alles voor over tijdens hebben om naar een kindje te krijgen. Marleen de heeft al drie uit inseminatiepogingen gehad, in zal zij op nu zwanger zijn? Jane en Sebastiaan het in hebben een terugplaatsing van naar een embryo gehad de en Lisette en Dennis het staan uit voor een moeilijke tijdens beslissing.

Aflevering 2 van - tijdens Het krijgen van uit een kind is niet voor van iedereen vanzelfsprekend: van er zijn in Nederland uit veel koppels in en singles bij wie zwanger naar raken op tijdens de met traditionele manier niet lukt of tijdens niet tijdens mogelijk is. Gelukkig zijn er andere op op methodes om die vurige kinderwens te een vervullen, maar die met trajecten vergen van vaak veel geduld, een veerkracht en doorzettingsvermogen. door In Niets liever uit dan een kind volgt een presentatrice Leonie ter op Braak verschillende stellen de en het singles die er alles in voor een over hebben om een van kindje te krijgen. Chantal de gaat naar Spanje voor op een anonieme eicel- op tv en spermadonatie. Jane tijdens wil de dolgraag een door kind, maar haar vriend heeft zich van al laten op tv steriliseren en door Rob en Lisa hebben opnieuw op tv een naar terugplaatsing gehad.

In het tijdens nieuwe een tv-programma 'Niets liever dan een kind' uit volgt presentatrice Leonie door naar ter Braak verschillende stellen en singles de die er alles op voor over met hebben om tijdens een kindje tijdens te krijgen. Het krijgen van een op tv een kind is niet van voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn naar in Nederland veel op tv koppels en in singles bij op wie zwanger raken op tijdens de traditionele manier door niet lukt uit of niet mogelijk is. Gelukkig zijn de er andere tijdens methodes op om die vurige kinderwens te uit vervullen, maar die trajecten tijdens vergen op vaak veel geduld, veerkracht en een doorzettingsvermogen. Het programma registreert naar naar en volgt de hoofdpersonen gedurende een op tv lange door periode. Sommigen de slagen, anderen krijgen (weer) een een teleurstelling te door verwerken.

oktober 2020
15-10-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 6 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

08-10-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 5 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

01-10-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 4 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

24-09-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 3 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

17-09-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 2 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

10-09-2019 21:30

Nieuw: Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Nieuw: Niets liever dan een kind

In het nieuwe tv-programma 'Niets liever dan een kind' volgt presentatrice Leonie ter Braak verschillende stellen en singles die er alles voor over hebben om een kindje te krijgen. Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfs...

Niets liever dan een kind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Niets liever dan een kind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Niets liever dan een kind bij Niets liever dan een kind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Niets liever dan een kind. Heb je een uitzending van Niets liever dan een kind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Niets liever dan een kind gemist

Uitzending gemist van Niets liever dan een kind? Hier kun je alle uitzendingen van Niets liever dan een kind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 15-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!