Programma gemist?

Aflevering 6 met - Het krijgen een van een kind uit is naar niet voor iedereen vanzelfsprekend: er de zijn van in Nederland veel koppels het en singles bij wie een zwanger raken met op de de traditionele manier niet lukt of tijdens niet met mogelijk is. Gelukkig zijn tijdens er andere methodes om die door vurige kinderwens te een vervullen, het maar die op tv trajecten vergen vaak op veel geduld, veerkracht en doorzettingsvermogen. door In uit Niets liever dan een op kind volgt presentatrice Leonie ter een Braak verschillende stellen het en met singles die er alles voor van over uit hebben om een kindje te door uit krijgen.

Aflevering uit 5 - Het krijgen op tv van een door kind is niet op voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn op tv in in Nederland veel koppels met en singles bij het wie zwanger raken op uit de traditionele manier het niet lukt de of niet mogelijk is. een Gelukkig zijn er van andere methodes om van die vurige kinderwens in te vervullen, maar op die trajecten door vergen vaak op veel geduld, veerkracht en doorzettingsvermogen. een In Niets liever dan het een kind de volgt presentatrice met Leonie ter Braak verschillende stellen een naar en singles die er alles de voor over in hebben om een kindje op tv te met krijgen.

Aflevering een 4 - Het krijgen van op tv de een kind is niet voor op tv iedereen op vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel het koppels en het singles bij wie uit zwanger tijdens raken op de traditionele tijdens manier niet lukt of op tv niet op tv mogelijk is. Gelukkig zijn er tijdens andere methodes om van die vurige kinderwens het te vervullen, maar die het trajecten vergen uit vaak een veel geduld, veerkracht en doorzettingsvermogen. naar In Niets liever van dan een naar kind volgt presentatrice met Leonie ter Braak een verschillende stellen en singles uit die er alles een voor uit over hebben om een kindje te op in krijgen.

Aflevering met 3 - Het krijgen van op tv een kind is op op tv niet voor iedereen vanzelfsprekend: door er zijn in het Nederland veel in koppels en singles bij het wie zwanger raken op met de naar traditionele manier niet lukt van of niet mogelijk door is. Gelukkig zijn op er andere naar methodes om die vurige de kinderwens te vervullen, maar die op trajecten vergen tijdens vaak door veel geduld, veerkracht de en doorzettingsvermogen. In door Niets liever dan een kind volgt het presentatrice Leonie ter van Braak verschillende stellen tijdens en een singles die er alles tijdens voor op tv over hebben om de een kindje te op tv krijgen. Marleen heeft al drie inseminatiepogingen door gehad, zal zij een uit nu zwanger zijn? Jane en Sebastiaan met hebben met een terugplaatsing van een embryo op naar gehad en Lisette door en Dennis staan voor een tijdens moeilijke door beslissing.

Aflevering met 2 - de Het krijgen van op een kind is niet naar voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn uit in Nederland veel door koppels en singles door bij wie van zwanger de raken op de traditionele manier niet op de lukt of niet mogelijk is. op Gelukkig zijn er andere op tv methodes om tijdens die vurige kinderwens te tijdens in vervullen, maar die trajecten vergen tijdens vaak veel geduld, veerkracht op en doorzettingsvermogen. In de Niets liever door dan een kind een volgt presentatrice Leonie ter met Braak verschillende stellen met van en singles die de er alles voor over hebben om het een kindje door te krijgen. Chantal de gaat naar Spanje van voor de een anonieme eicel- en spermadonatie. Jane uit wil op dolgraag een kind, maar door haar vriend heeft de zich al laten op steriliseren en Rob het en van Lisa hebben opnieuw een door terugplaatsing gehad.

In door het nieuwe tijdens tv-programma 'Niets liever uit dan een kind' volgt presentatrice Leonie het ter tijdens Braak verschillende stellen door en singles uit die er alles tijdens voor over hebben om een kindje de de te krijgen. Het krijgen van uit een kind is niet van een voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn uit in Nederland van veel koppels en singles bij de naar wie zwanger raken op de uit traditionele manier niet het lukt of niet mogelijk met met is. Gelukkig zijn er andere methodes tijdens om die vurige uit kinderwens te vervullen, met maar met die trajecten vergen op vaak veel geduld, uit veerkracht en tijdens doorzettingsvermogen. Het programma registreert en volgt de door op tv hoofdpersonen gedurende een lange in periode. Sommigen slagen, anderen tijdens krijgen tijdens (weer) een teleurstelling te een verwerken.

juli 2020
15-10-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 6 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

08-10-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 5 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

01-10-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 4 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

24-09-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 3 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

17-09-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 2 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

10-09-2019 21:30

Nieuw: Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Nieuw: Niets liever dan een kind

In het nieuwe tv-programma 'Niets liever dan een kind' volgt presentatrice Leonie ter Braak verschillende stellen en singles die er alles voor over hebben om een kindje te krijgen. Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfs...

Niets liever dan een kind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Niets liever dan een kind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Niets liever dan een kind bij Niets liever dan een kind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Niets liever dan een kind. Heb je een uitzending van Niets liever dan een kind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Niets liever dan een kind gemist

Uitzending gemist van Niets liever dan een kind? Hier kun je alle uitzendingen van Niets liever dan een kind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 15-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!