Programma gemist?

Aflevering 6 - het naar Het krijgen van een op kind is een niet voor iedereen op tv vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel de van koppels en singles bij met wie zwanger raken met op de naar traditionele manier niet lukt naar of niet mogelijk is. Gelukkig het zijn met er andere methodes om het die vurige kinderwens te met vervullen, uit maar die trajecten uit vergen vaak veel geduld, het veerkracht en doorzettingsvermogen. In een Niets liever dan uit een kind uit volgt door presentatrice Leonie ter Braak verschillende stellen een en singles uit die er alles voor tijdens over hebben om de een kindje te het op tv krijgen.

Aflevering een 5 - Het krijgen de van met een kind is de niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn met in in Nederland veel koppels en singles naar bij wie zwanger met raken op van de op traditionele manier niet een lukt of niet mogelijk is. Gelukkig de zijn er door andere methodes om in die vurige naar kinderwens te tijdens vervullen, maar die trajecten naar vergen vaak in veel geduld, veerkracht en doorzettingsvermogen. In op tijdens Niets liever dan een in kind volgt op tv presentatrice Leonie ter Braak verschillende uit stellen en singles van die er alles het voor over hebben om van een kindje de te met krijgen.

Aflevering op tv 4 - Het krijgen van de een door kind is niet het voor iedereen de vanzelfsprekend: er zijn in het Nederland veel een koppels en singles bij in wie zwanger op tv raken op de traditionele manier tijdens niet lukt of niet van naar mogelijk is. Gelukkig zijn er andere de methodes om die een vurige kinderwens tijdens te de vervullen, maar die in trajecten vergen vaak veel geduld, veerkracht door en doorzettingsvermogen. een In Niets liever het dan een de kind volgt presentatrice uit Leonie ter Braak verschillende stellen op tv naar en singles die tijdens er alles voor van over hebben om het een kindje te de krijgen.

Aflevering op 3 - Het krijgen van uit een op kind is niet naar voor iedereen vanzelfsprekend: op er zijn in Nederland veel tijdens koppels een en singles bij van wie zwanger raken op de de op traditionele manier niet lukt of niet van mogelijk is. door Gelukkig zijn er in andere naar methodes om die vurige met kinderwens te vervullen, maar die het trajecten van vergen vaak op tv veel geduld, veerkracht en doorzettingsvermogen. In met Niets liever dan een met een kind volgt door presentatrice Leonie ter tijdens Braak verschillende stellen en singles het die er van alles voor over hebben om tijdens een kindje tijdens te van krijgen. Marleen heeft op tv al drie inseminatiepogingen door gehad, zal zij nu zwanger een zijn? uit Jane en Sebastiaan hebben een een terugplaatsing van op een embryo gehad en Lisette door en Dennis met staan voor een uit moeilijke het beslissing.

Aflevering uit 2 - tijdens Het krijgen van door een kind is op tv niet voor iedereen vanzelfsprekend: er van zijn in Nederland de veel koppels en singles door het bij wie zwanger raken op de in traditionele de manier niet lukt of op niet mogelijk is. Gelukkig naar zijn een er andere methodes om die op met vurige kinderwens te vervullen, maar die naar het trajecten vergen vaak met veel geduld, veerkracht en tijdens doorzettingsvermogen. In Niets liever dan de een tijdens kind volgt presentatrice Leonie ter met Braak op verschillende stellen en singles van die er op tv alles voor een over hebben om tijdens een kindje te krijgen. Chantal een gaat naar Spanje voor de een anonieme eicel- van en door spermadonatie. Jane met wil dolgraag een kind, maar haar uit vriend heeft zich door al een laten steriliseren in en Rob en op tv Lisa hebben opnieuw een het terugplaatsing gehad.

In het door nieuwe tv-programma op 'Niets liever dan op tv een kind' volgt met presentatrice Leonie ter Braak verschillende van stellen en singles de die met er alles voor op tv over hebben van om een kindje te krijgen. Het op krijgen de van een kind is niet een voor iedereen vanzelfsprekend: het er zijn in met Nederland veel de koppels en door singles bij wie zwanger raken van op tijdens de traditionele met manier niet lukt door of niet mogelijk is. Gelukkig een zijn tijdens er andere methodes om die op tv vurige kinderwens in te vervullen, door maar die trajecten vergen vaak veel van geduld, veerkracht de en doorzettingsvermogen. Het programma registreert op en volgt de de hoofdpersonen het gedurende een lange uit periode. Sommigen door slagen, anderen krijgen (weer) een teleurstelling het op te verwerken.

februari 2020
15-10-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 6 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

08-10-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 5 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

01-10-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 4 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

24-09-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 3 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

17-09-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 2 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

10-09-2019 21:30

Nieuw: Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Nieuw: Niets liever dan een kind

In het nieuwe tv-programma 'Niets liever dan een kind' volgt presentatrice Leonie ter Braak verschillende stellen en singles die er alles voor over hebben om een kindje te krijgen. Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfs...

Niets liever dan een kind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Niets liever dan een kind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Niets liever dan een kind bij Niets liever dan een kind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Niets liever dan een kind. Heb je een uitzending van Niets liever dan een kind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Niets liever dan een kind gemist

Uitzending gemist van Niets liever dan een kind? Hier kun je alle uitzendingen van Niets liever dan een kind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 15-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!