Programma gemist?

Aflevering door 6 - Het krijgen de van een met kind is niet voor het iedereen vanzelfsprekend: er op tv zijn in Nederland een veel in koppels en singles bij met wie zwanger raken op uit de traditionele manier met niet lukt op tv of niet tijdens mogelijk is. Gelukkig van zijn er andere methodes om het die vurige het kinderwens te vervullen, maar de die trajecten van vergen vaak veel geduld, veerkracht uit in en doorzettingsvermogen. In op Niets liever dan een kind volgt op presentatrice van Leonie ter Braak met verschillende stellen van en singles die er een alles voor over hebben naar om een kindje te op tv met krijgen.

Aflevering 5 de - Het krijgen naar van met een kind is tijdens niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn van tijdens in Nederland veel koppels en naar singles bij wie van zwanger raken het op de op traditionele manier niet lukt met of niet mogelijk uit is. Gelukkig het zijn er andere methodes om tijdens die vurige kinderwens een te de vervullen, maar die trajecten vergen vaak van naar veel geduld, veerkracht en doorzettingsvermogen. In een van Niets liever dan een kind volgt op tv presentatrice een Leonie ter Braak op tv verschillende stellen en van singles die er alles voor op over het hebben om een kindje de te op krijgen.

Aflevering naar 4 - Het de krijgen van een door kind is een niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn tijdens in Nederland met veel op koppels en singles tijdens bij wie zwanger raken tijdens op de traditionele manier niet naar lukt of niet uit uit mogelijk is. Gelukkig zijn er andere van methodes om uit die op vurige kinderwens te op tv vervullen, maar die trajecten vergen door vaak veel het geduld, veerkracht en doorzettingsvermogen. met In Niets met liever dan een kind op volgt presentatrice Leonie ter naar Braak verschillende stellen een de en singles die de er alles voor over hebben om een een kindje door te tijdens krijgen.

Aflevering 3 - uit tijdens Het krijgen van een kind is van niet voor iedereen van vanzelfsprekend: er met zijn in Nederland op veel koppels en singles het met bij wie zwanger van raken op de traditionele manier niet op lukt of niet uit mogelijk is. in Gelukkig zijn er andere het naar methodes om die van vurige kinderwens te vervullen, maar die op het trajecten vergen vaak veel geduld, veerkracht de door en doorzettingsvermogen. In de Niets liever dan een kind met volgt presentatrice Leonie op ter de Braak verschillende stellen en singles die het tijdens er alles voor over naar hebben om een kindje te het tijdens krijgen. Marleen heeft al drie inseminatiepogingen in gehad, op zal zij nu zwanger zijn? op tv Jane met en Sebastiaan met hebben een terugplaatsing van van een embryo gehad en tijdens Lisette de en Dennis staan voor een tijdens moeilijke naar beslissing.

Aflevering 2 - een door Het krijgen van uit een kind is naar niet voor iedereen vanzelfsprekend: er door zijn een in Nederland veel koppels en naar singles bij wie zwanger op tv met raken op de traditionele manier uit niet lukt of met niet mogelijk is. Gelukkig tijdens zijn er een andere methodes om die tijdens vurige uit kinderwens te vervullen, naar maar die op tv trajecten vergen vaak met veel geduld, veerkracht en van doorzettingsvermogen. In Niets de liever dan op een kind volgt presentatrice het Leonie ter door Braak verschillende stellen de en singles die er uit alles voor over een hebben om een het kindje te krijgen. een Chantal gaat naar in Spanje voor een anonieme tijdens eicel- en door spermadonatie. Jane wil dolgraag een de kind, maar door haar op vriend heeft zich al door laten steriliseren in en Rob en Lisa hebben opnieuw op het een terugplaatsing gehad.

In van het nieuwe tv-programma 'Niets liever het dan een kind' een volgt presentatrice op Leonie met ter Braak verschillende van stellen en singles die een er alles voor over uit hebben om een door kindje te krijgen. naar Het krijgen van van een kind tijdens is niet voor iedereen de vanzelfsprekend: er in zijn in Nederland uit veel koppels een en singles bij wie zwanger een raken op de traditionele de manier het niet lukt of niet op tv mogelijk is. Gelukkig zijn het er andere methodes uit een om die vurige kinderwens te een vervullen, maar die trajecten door naar vergen vaak veel geduld, veerkracht en het doorzettingsvermogen. Het programma registreert door en volgt van de van hoofdpersonen gedurende een lange periode. tijdens Sommigen slagen, anderen krijgen tijdens uit (weer) een teleurstelling tijdens te verwerken.

juli 2021
15-10-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 6 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

08-10-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 5 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

01-10-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 4 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

24-09-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 3 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

17-09-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 2 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

10-09-2019 21:30

Nieuw: Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Nieuw: Niets liever dan een kind

In het nieuwe tv-programma 'Niets liever dan een kind' volgt presentatrice Leonie ter Braak verschillende stellen en singles die er alles voor over hebben om een kindje te krijgen. Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfs...

Niets liever dan een kind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Niets liever dan een kind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Niets liever dan een kind bij Niets liever dan een kind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Niets liever dan een kind. Heb je een uitzending van Niets liever dan een kind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Niets liever dan een kind gemist

Uitzending gemist van Niets liever dan een kind? Hier kun je alle uitzendingen van Niets liever dan een kind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 15-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!