Programma gemist?

Aflevering 6 - met Het uit krijgen van een kind uit is niet voor een iedereen vanzelfsprekend: tijdens er zijn in in Nederland veel koppels een en singles bij wie de zwanger raken met op de traditionele in manier niet op lukt of niet mogelijk op is. Gelukkig zijn er andere door methodes om door die vurige kinderwens het te vervullen, maar op tv die trajecten door vergen vaak veel geduld, op veerkracht en tijdens doorzettingsvermogen. In Niets liever dan op tv een kind volgt tijdens presentatrice de Leonie ter naar Braak verschillende stellen met en singles die er alles voor door over hebben om het op tv een kindje te met krijgen.

Aflevering 5 op - Het een krijgen van met een kind is niet de voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn een in Nederland veel van koppels en van singles bij wie met zwanger raken op de naar traditionele manier niet tijdens lukt of niet uit mogelijk tijdens is. Gelukkig de zijn er andere methodes de om die van vurige kinderwens te tijdens vervullen, maar die het trajecten vergen vaak veel geduld, de veerkracht en doorzettingsvermogen. In op uit Niets liever dan een kind volgt op tv door presentatrice Leonie ter Braak naar verschillende stellen en in singles die met er alles voor over hebben om de een kindje te met met krijgen.

Aflevering 4 - uit Het krijgen van tijdens een kind is op niet voor iedereen uit op vanzelfsprekend: er zijn tijdens in Nederland veel uit koppels en singles op tv bij wie zwanger uit raken op de de traditionele manier niet lukt of met niet mogelijk is. Gelukkig op zijn er andere de methodes naar om die vurige kinderwens een te vervullen, met maar die trajecten uit vergen vaak in veel geduld, veerkracht en op tv doorzettingsvermogen. In Niets liever dan op tv een op tv kind volgt presentatrice met Leonie ter met Braak verschillende stellen en singles met die er tijdens alles voor in over hebben om een een kindje te van krijgen.

Aflevering tijdens 3 - Het krijgen in van een door kind is niet van voor iedereen in vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel van koppels de en singles bij naar wie zwanger raken op op tv de traditionele manier niet de lukt of naar niet het mogelijk is. Gelukkig zijn door er andere methodes om tijdens die vurige op tv kinderwens te op tv vervullen, maar die trajecten vergen vaak van veel geduld, met veerkracht en door doorzettingsvermogen. In Niets liever dan met een kind volgt tijdens presentatrice Leonie ter van tijdens Braak verschillende stellen en singles in die op tv er alles voor op over hebben om een kindje te in krijgen. Marleen heeft uit al drie tijdens inseminatiepogingen gehad, zal zij tijdens nu zwanger tijdens zijn? Jane en uit Sebastiaan hebben de een terugplaatsing van op een embryo van gehad en Lisette en het Dennis staan voor een een moeilijke het beslissing.

Aflevering 2 op - Het krijgen van met een op tv kind is niet op voor iedereen vanzelfsprekend: door er zijn op tv in Nederland veel koppels en singles in een bij wie zwanger raken op een de een traditionele manier niet door lukt of niet mogelijk is. Gelukkig naar zijn naar er andere van methodes om die vurige kinderwens een te vervullen, de maar die trajecten vergen vaak in veel geduld, een veerkracht het en doorzettingsvermogen. In Niets liever de dan een een kind volgt presentatrice Leonie ter de Braak verschillende stellen naar in en singles die er alles tijdens voor de over hebben om van een kindje te met krijgen. Chantal gaat naar uit Spanje voor een anonieme naar eicel- en spermadonatie. Jane de wil in dolgraag een tijdens kind, maar haar vriend heeft zich door al naar laten steriliseren naar en Rob en van Lisa hebben opnieuw een het terugplaatsing gehad.

In door het nieuwe een tv-programma 'Niets liever met dan een kind' volgt op tv presentatrice Leonie ter Braak verschillende op tv door stellen en singles die er tijdens alles voor over in hebben om een kindje op te een krijgen. Het krijgen van een naar kind tijdens is niet tijdens voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn het in het Nederland veel koppels en singles bij naar wie het zwanger raken in op de traditionele manier de niet lukt of door niet mogelijk is. de Gelukkig zijn er naar andere methodes een om die vurige kinderwens op tv te vervullen, met maar die trajecten vergen van vaak veel geduld, veerkracht en met doorzettingsvermogen. Het programma registreert het en op volgt de tijdens hoofdpersonen gedurende een lange periode. Sommigen op tv slagen, het anderen krijgen (weer) uit een teleurstelling te in verwerken.

maart 2021
15-10-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 6 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

08-10-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 5 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

01-10-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 4 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

24-09-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 3 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

17-09-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 2 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

10-09-2019 21:30

Nieuw: Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Nieuw: Niets liever dan een kind

In het nieuwe tv-programma 'Niets liever dan een kind' volgt presentatrice Leonie ter Braak verschillende stellen en singles die er alles voor over hebben om een kindje te krijgen. Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfs...

Niets liever dan een kind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Niets liever dan een kind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Niets liever dan een kind bij Niets liever dan een kind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Niets liever dan een kind. Heb je een uitzending van Niets liever dan een kind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Niets liever dan een kind gemist

Uitzending gemist van Niets liever dan een kind? Hier kun je alle uitzendingen van Niets liever dan een kind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 15-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!