Programma gemist?

Aflevering 6 door - Het krijgen een van door een kind is niet voor iedereen van vanzelfsprekend: uit er zijn in een Nederland veel koppels en op tv singles bij wie zwanger naar de raken op de traditionele manier de niet naar lukt of niet mogelijk de is. Gelukkig zijn van er andere methodes uit om die vurige kinderwens te het vervullen, van maar die trajecten vergen vaak naar veel geduld, veerkracht op door en doorzettingsvermogen. In een Niets liever dan een uit kind volgt presentatrice Leonie de ter Braak verschillende stellen een en singles in die er alles het voor over hebben een om met een kindje te op krijgen.

Aflevering 5 het - Het van krijgen van een kind in is niet voor op tv iedereen een vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel door koppels en een singles een bij wie zwanger op raken op de traditionele manier naar niet een lukt of niet mogelijk is. het Gelukkig zijn er andere op methodes om die op tv tijdens vurige kinderwens te vervullen, maar door die trajecten vergen vaak in naar veel geduld, veerkracht en doorzettingsvermogen. In door Niets liever dan van een kind volgt tijdens presentatrice Leonie ter een Braak op tv verschillende stellen en singles het die er alles op voor over hebben in om een kindje van te uit krijgen.

Aflevering 4 - in Het uit krijgen van een kind van is niet voor een iedereen vanzelfsprekend: op tv er zijn in Nederland met veel het koppels en singles bij wie zwanger de een raken op de traditionele manier niet uit lukt in of niet naar mogelijk is. Gelukkig zijn er uit andere methodes om die op tv vurige een kinderwens te vervullen, maar die naar een trajecten vergen vaak veel geduld, een veerkracht in en doorzettingsvermogen. In Niets liever dan op een een kind volgt presentatrice Leonie ter naar uit Braak verschillende stellen en een singles die er alles voor naar over hebben met om een kindje op tv te door krijgen.

Aflevering 3 tijdens - Het in krijgen van de een kind is niet met voor iedereen vanzelfsprekend: er op tv zijn in Nederland met veel op tv koppels en singles bij een wie zwanger een raken op de van traditionele manier niet lukt of niet naar mogelijk is. Gelukkig een uit zijn er andere methodes om die in vurige kinderwens te het op vervullen, maar die trajecten het vergen vaak veel op geduld, veerkracht en op doorzettingsvermogen. In Niets door liever dan een kind uit volgt presentatrice Leonie ter het Braak uit verschillende stellen en op singles die er door alles voor over hebben om van een door kindje te krijgen. met Marleen heeft een al drie inseminatiepogingen met gehad, zal zij met nu zwanger zijn? Jane en op Sebastiaan hebben een een terugplaatsing van van een embryo gehad uit en Lisette en Dennis staan met uit voor een moeilijke uit beslissing.

Aflevering met 2 - Het tijdens krijgen van naar een kind is niet voor iedereen in vanzelfsprekend: met er zijn in door Nederland veel koppels tijdens en singles bij wie een zwanger van raken op de traditionele de manier niet lukt op of niet mogelijk is. een Gelukkig met zijn er andere methodes op tv om die vurige in kinderwens te vervullen, maar tijdens die trajecten vergen door vaak veel geduld, uit veerkracht en op tv doorzettingsvermogen. In Niets liever dan op tv een kind volgt uit de presentatrice Leonie ter Braak verschillende op tv stellen en singles op tv die er alles uit voor over de hebben om een kindje door te krijgen. Chantal het gaat de naar Spanje voor een anonieme eicel- de en spermadonatie. Jane van naar wil dolgraag een kind, maar tijdens haar vriend heeft zich tijdens al uit laten steriliseren en Rob en een Lisa het hebben opnieuw een de terugplaatsing gehad.

In een het nieuwe tv-programma in 'Niets liever dan een door kind' volgt presentatrice Leonie van ter Braak met verschillende stellen en naar singles die het er alles voor tijdens over hebben om een van kindje door te krijgen. Het krijgen van naar een kind is niet in voor iedereen van vanzelfsprekend: er zijn van in Nederland veel koppels in in en singles bij uit wie zwanger raken op de tijdens traditionele door manier niet lukt of niet het mogelijk is. Gelukkig zijn door er andere de methodes om die het vurige uit kinderwens te vervullen, maar die met trajecten tijdens vergen vaak veel geduld, een veerkracht en doorzettingsvermogen. Het een programma registreert en volgt op tv de in hoofdpersonen gedurende een op lange periode. Sommigen slagen, anderen van krijgen (weer) een teleurstelling met het te verwerken.

januari 2021
15-10-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 6 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

08-10-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 5 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

01-10-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 4 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

24-09-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 3 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

17-09-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 2 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

10-09-2019 21:30

Nieuw: Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Nieuw: Niets liever dan een kind

In het nieuwe tv-programma 'Niets liever dan een kind' volgt presentatrice Leonie ter Braak verschillende stellen en singles die er alles voor over hebben om een kindje te krijgen. Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfs...

Niets liever dan een kind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Niets liever dan een kind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Niets liever dan een kind bij Niets liever dan een kind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Niets liever dan een kind. Heb je een uitzending van Niets liever dan een kind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Niets liever dan een kind gemist

Uitzending gemist van Niets liever dan een kind? Hier kun je alle uitzendingen van Niets liever dan een kind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 15-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!