Programma gemist?

Aflevering 6 - van Het het krijgen van op een kind is niet een voor iedereen vanzelfsprekend: in er zijn in Nederland uit veel koppels van en singles bij wie de zwanger raken op de het traditionele manier het niet lukt van of niet mogelijk is. naar Gelukkig zijn tijdens er andere methodes om het die vurige kinderwens naar te vervullen, maar die naar op tv trajecten vergen vaak door veel geduld, veerkracht en doorzettingsvermogen. In door Niets liever dan door een kind naar volgt het presentatrice Leonie ter Braak op verschillende stellen en singles die het tijdens er alles voor over hebben met om een op kindje te naar krijgen.

Aflevering 5 - een naar Het krijgen van een kind is tijdens niet een voor iedereen uit vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel tijdens koppels en door singles bij met wie zwanger raken op door de van traditionele manier niet met lukt of niet mogelijk is. Gelukkig uit de zijn er andere een methodes om die vurige kinderwens te met vervullen, een maar die naar trajecten vergen vaak het veel geduld, veerkracht en doorzettingsvermogen. In van de Niets liever dan een kind een volgt presentatrice Leonie ter van Braak tijdens verschillende stellen en singles uit die uit er alles voor over op hebben om een kindje te van uit krijgen.

Aflevering met 4 - Het krijgen van uit een kind in is op niet voor iedereen naar vanzelfsprekend: er zijn in Nederland tijdens veel koppels door en singles naar bij wie zwanger raken uit op de traditionele naar manier niet lukt of niet het mogelijk is. in Gelukkig een zijn er andere methodes om het die vurige kinderwens te tijdens vervullen, van maar die trajecten op vergen vaak veel de geduld, veerkracht uit en doorzettingsvermogen. In Niets liever dan uit een kind volgt naar naar presentatrice Leonie ter Braak tijdens verschillende stellen en singles van die van er alles voor over op hebben om een kindje te een tijdens krijgen.

Aflevering 3 het - met Het krijgen van naar een kind is niet voor iedereen naar op vanzelfsprekend: er zijn op in Nederland veel koppels tijdens en singles bij wie zwanger een in raken op de in traditionele manier niet van lukt of niet mogelijk een is. Gelukkig zijn er andere in methodes om op die vurige kinderwens te uit vervullen, met maar die trajecten vergen het vaak tijdens veel geduld, veerkracht en doorzettingsvermogen. In in Niets liever dan tijdens een kind volgt naar presentatrice op tv Leonie ter met Braak verschillende stellen en met singles die er alles in voor over van hebben om een kindje tijdens te krijgen. Marleen uit heeft de al drie inseminatiepogingen gehad, zal door zij nu zwanger op zijn? Jane en van Sebastiaan in hebben een terugplaatsing in van een embryo gehad en op tv Lisette op tv en Dennis staan voor een moeilijke een uit beslissing.

Aflevering op tv 2 - Het krijgen tijdens van een kind uit is niet voor iedereen met vanzelfsprekend: er zijn door in Nederland in veel koppels met en singles bij wie zwanger op tv tijdens raken op de traditionele manier niet van lukt door of niet mogelijk is. Gelukkig door met zijn er andere methodes om op die van vurige kinderwens te in vervullen, maar die trajecten vergen vaak op veel geduld, veerkracht een en een doorzettingsvermogen. In Niets liever dan van een van kind volgt presentatrice Leonie een ter Braak verschillende tijdens stellen en singles op die er door alles voor over hebben de om de een kindje te krijgen. Chantal gaat op tv naar een Spanje voor het een anonieme eicel- en spermadonatie. Jane naar wil met dolgraag een kind, in maar haar vriend tijdens heeft zich al laten steriliseren het en in Rob en Lisa hebben van opnieuw een het terugplaatsing gehad.

In uit het nieuwe tv-programma 'Niets de liever op dan een kind' tijdens volgt presentatrice Leonie ter Braak tijdens verschillende stellen van en singles die een er alles voor over hebben uit om een kindje op tv tijdens te krijgen. Het krijgen van op tv een van kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: de van er zijn in Nederland een veel koppels een en singles bij wie zwanger op raken door op de traditionele manier niet een lukt of in niet mogelijk is. van Gelukkig zijn er andere methodes het om die uit vurige kinderwens te vervullen, van maar die trajecten uit vergen vaak veel op tv een geduld, veerkracht en doorzettingsvermogen. Het tijdens programma registreert en volgt van de hoofdpersonen gedurende een de lange periode. door Sommigen in slagen, anderen krijgen van (weer) een teleurstelling te van verwerken.

augustus 2020
15-10-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 6 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

08-10-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 5 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

01-10-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 4 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

24-09-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 3 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

17-09-2019 21:30

Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Niets liever dan een kind

Aflevering 2 - Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om d...

10-09-2019 21:30

Nieuw: Niets liever dan een kind

Niets liever dan een kind - Nieuw: Niets liever dan een kind

In het nieuwe tv-programma 'Niets liever dan een kind' volgt presentatrice Leonie ter Braak verschillende stellen en singles die er alles voor over hebben om een kindje te krijgen. Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfs...

Niets liever dan een kind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Niets liever dan een kind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Niets liever dan een kind bij Niets liever dan een kind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Niets liever dan een kind. Heb je een uitzending van Niets liever dan een kind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Niets liever dan een kind gemist

Uitzending gemist van Niets liever dan een kind? Hier kun je alle uitzendingen van Niets liever dan een kind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 15-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!