Programma gemist?

Hoogtepunten van een de feestelijkheden op ter gelegenheid op van 75 jaar een bevrijding van Limburg. Het Limburgse Mesch een was op 12 door september 1944 de een eerste het Nederlandse plaats door die werd bevrijd van het Duitse tijdens juk. Twee het dagen later volgde van Maastricht. Maar naar na een paar weken stokte naar de van opmars en werd een groot naar deel naar van de het provincie frontgebied. Het duurde nog een tot maart 1945 uit voordat steden als met Roermond en Venlo bevrijd tijdens werden. Winfried naar Baijens doet verslag in van op tv de bevrijdingsfeesten in met Maastricht en Mesch en uit staat samen met een aantal de gasten op tv en reportages ook stil bij naar uit de strijd om de vrijheid, met die het voor een groot deel van Limburg op betekende dat met het ineens naar weer echt tijdens oorlog werd, met veel doden en in de verwoestingen tot gevolg.

januari 2021
14-09-2019 20:10

75 jaar bevrijding: Limburg

75 jaar bevrijding: Limburg - 75 jaar bevrijding: Limburg

Hoogtepunten van de feestelijkheden ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding van Limburg. Het Limburgse Mesch was op 12 september 1944 de eerste Nederlandse plaats die werd bevrijd van het Duitse juk. Twee dagen later volgde Maastricht. Maar ...

75 jaar bevrijding: Limburg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 75 jaar bevrijding: Limburg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 75 jaar bevrijding: Limburg bij 75 jaar bevrijding: Limburg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 75 jaar bevrijding: Limburg. Heb je een uitzending van 75 jaar bevrijding: Limburg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

75 jaar bevrijding: Limburg gemist

Uitzending gemist van 75 jaar bevrijding: Limburg? Hier kun je alle uitzendingen van 75 jaar bevrijding: Limburg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-09-2019 om 20:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!