Programma gemist?

Hoogtepunten tijdens van de van feestelijkheden ter gelegenheid op van 75 jaar bevrijding op tv van Limburg. Het Limburgse Mesch op tv was van op 12 september op tv 1944 de eerste Nederlandse plaats tijdens die werd met bevrijd van van het Duitse juk. Twee dagen tijdens later tijdens volgde Maastricht. Maar na een het paar weken stokte naar de opmars naar en werd door een groot deel op tv van de provincie frontgebied. Het door op tv duurde nog tot maart 1945 door voordat steden als in Roermond in en Venlo bevrijd werden. Winfried naar Baijens in doet verslag van een de bevrijdingsfeesten in Maastricht tijdens en Mesch naar en staat samen in met een aantal gasten en reportages van ook met stil bij de strijd een om de vrijheid, die door voor de een groot deel door van Limburg betekende dat het tijdens ineens weer echt op oorlog werd, van met veel doden naar en verwoestingen op tot gevolg.

augustus 2021
14-09-2019 20:10

75 jaar bevrijding: Limburg

75 jaar bevrijding: Limburg - 75 jaar bevrijding: Limburg

Hoogtepunten van de feestelijkheden ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding van Limburg. Het Limburgse Mesch was op 12 september 1944 de eerste Nederlandse plaats die werd bevrijd van het Duitse juk. Twee dagen later volgde Maastricht. Maar ...

75 jaar bevrijding: Limburg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 75 jaar bevrijding: Limburg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 75 jaar bevrijding: Limburg bij 75 jaar bevrijding: Limburg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 75 jaar bevrijding: Limburg. Heb je een uitzending van 75 jaar bevrijding: Limburg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

75 jaar bevrijding: Limburg gemist

Uitzending gemist van 75 jaar bevrijding: Limburg? Hier kun je alle uitzendingen van 75 jaar bevrijding: Limburg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-09-2019 om 20:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!