Programma gemist?

Hoogtepunten van met de de feestelijkheden ter gelegenheid van het 75 jaar bevrijding in van Limburg. Het Limburgse het Mesch in was op 12 september 1944 door de eerste Nederlandse naar plaats die op tv werd bevrijd van door het Duitse juk. naar Twee dagen later de volgde Maastricht. Maar na een door paar weken tijdens stokte de opmars en in werd in een groot uit deel van de provincie door frontgebied. Het duurde een nog tot maart 1945 voordat een uit steden als Roermond en in Venlo bevrijd werden. Winfried met Baijens doet verslag van van de bevrijdingsfeesten in op tv Maastricht en het Mesch en door staat samen met een op tv aantal gasten met en reportages de ook stil bij de strijd de om op tv de vrijheid, die voor in een groot deel van een Limburg betekende dat op tv het ineens weer echt naar oorlog werd, met op tv op veel doden en verwoestingen tot op tv gevolg.

mei 2020
14-09-2019 20:10

75 jaar bevrijding: Limburg

75 jaar bevrijding: Limburg - 75 jaar bevrijding: Limburg

Hoogtepunten van de feestelijkheden ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding van Limburg. Het Limburgse Mesch was op 12 september 1944 de eerste Nederlandse plaats die werd bevrijd van het Duitse juk. Twee dagen later volgde Maastricht. Maar ...

75 jaar bevrijding: Limburg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 75 jaar bevrijding: Limburg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 75 jaar bevrijding: Limburg bij 75 jaar bevrijding: Limburg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 75 jaar bevrijding: Limburg. Heb je een uitzending van 75 jaar bevrijding: Limburg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

75 jaar bevrijding: Limburg gemist

Uitzending gemist van 75 jaar bevrijding: Limburg? Hier kun je alle uitzendingen van 75 jaar bevrijding: Limburg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-09-2019 om 20:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!