Programma gemist?

Hoogtepunten van op tv de feestelijkheden ter door gelegenheid van door 75 jaar bevrijding in van Limburg. op tv Het Limburgse Mesch was op naar 12 tijdens september 1944 de een eerste Nederlandse plaats die door werd bevrijd van het Duitse door juk. Twee dagen een later volgde Maastricht. tijdens Maar een na een op paar weken stokte de van opmars en werd een groot de deel van de het door provincie frontgebied. Het duurde met nog tot een maart 1945 voordat een steden als Roermond het en Venlo bevrijd werden. Winfried het Baijens doet met verslag van de bevrijdingsfeesten in in Maastricht en Mesch het en staat samen in met met een aantal gasten en reportages tijdens naar ook stil bij de strijd om de op tv de vrijheid, die op voor een groot deel op tv van Limburg in betekende dat het ineens weer echt de oorlog een werd, met veel doden en in het verwoestingen tot gevolg.

april 2021
14-09-2019 20:10

75 jaar bevrijding: Limburg

75 jaar bevrijding: Limburg - 75 jaar bevrijding: Limburg

Hoogtepunten van de feestelijkheden ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding van Limburg. Het Limburgse Mesch was op 12 september 1944 de eerste Nederlandse plaats die werd bevrijd van het Duitse juk. Twee dagen later volgde Maastricht. Maar ...

75 jaar bevrijding: Limburg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 75 jaar bevrijding: Limburg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 75 jaar bevrijding: Limburg bij 75 jaar bevrijding: Limburg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 75 jaar bevrijding: Limburg. Heb je een uitzending van 75 jaar bevrijding: Limburg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

75 jaar bevrijding: Limburg gemist

Uitzending gemist van 75 jaar bevrijding: Limburg? Hier kun je alle uitzendingen van 75 jaar bevrijding: Limburg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-09-2019 om 20:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!