Programma gemist?

Hoogtepunten van de van feestelijkheden ter gelegenheid door van 75 in jaar bevrijding van naar Limburg. Het in Limburgse Mesch was op op 12 september 1944 het de eerste Nederlandse plaats door die op tv werd bevrijd van het de Duitse juk. het Twee dagen later volgde Maastricht. een Maar het na een paar weken een stokte tijdens de opmars en werd het een groot deel in van de provincie frontgebied. van Het duurde op nog tot maart 1945 een voordat steden als Roermond door de en Venlo bevrijd werden. Winfried Baijens tijdens met doet verslag van een de bevrijdingsfeesten in Maastricht en tijdens Mesch en staat samen het met een tijdens aantal gasten en in reportages naar ook stil bij in de strijd om de vrijheid, die op tv voor een groot het op tv deel van Limburg op tv betekende dat het ineens weer naar echt oorlog uit werd, met veel tijdens doden en verwoestingen tot van gevolg.

oktober 2019
14-09-2019 20:10

75 jaar bevrijding: Limburg

75 jaar bevrijding: Limburg - 75 jaar bevrijding: Limburg

Hoogtepunten van de feestelijkheden ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding van Limburg. Het Limburgse Mesch was op 12 september 1944 de eerste Nederlandse plaats die werd bevrijd van het Duitse juk. Twee dagen later volgde Maastricht. Maar ...

75 jaar bevrijding: Limburg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 75 jaar bevrijding: Limburg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 75 jaar bevrijding: Limburg bij 75 jaar bevrijding: Limburg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 75 jaar bevrijding: Limburg. Heb je een uitzending van 75 jaar bevrijding: Limburg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

75 jaar bevrijding: Limburg gemist

Uitzending gemist van 75 jaar bevrijding: Limburg? Hier kun je alle uitzendingen van 75 jaar bevrijding: Limburg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-09-2019 om 20:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!