Programma gemist?

Hoogtepunten van op de feestelijkheden ter gelegenheid de van 75 op jaar bevrijding een van Limburg. Het Limburgse van Mesch was in op 12 van september 1944 de een eerste Nederlandse plaats uit die werd bevrijd van door het Duitse juk. tijdens Twee dagen later tijdens volgde Maastricht. Maar op tv na een paar weken stokte op tv de met opmars en werd op tv een groot naar deel van de provincie frontgebied. de Het duurde een nog tot maart 1945 in voordat steden op als Roermond en een Venlo bevrijd werden. het Winfried Baijens een doet verslag van de naar bevrijdingsfeesten in Maastricht de en Mesch en op staat samen met een aantal de gasten met en reportages ook stil bij uit de strijd om op tv de vrijheid, die met voor uit een groot deel met van Limburg betekende dat het een ineens tijdens weer echt op tv oorlog werd, met op tv veel doden en verwoestingen door tot gevolg.

september 2020
14-09-2019 20:10

75 jaar bevrijding: Limburg

75 jaar bevrijding: Limburg - 75 jaar bevrijding: Limburg

Hoogtepunten van de feestelijkheden ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding van Limburg. Het Limburgse Mesch was op 12 september 1944 de eerste Nederlandse plaats die werd bevrijd van het Duitse juk. Twee dagen later volgde Maastricht. Maar ...

75 jaar bevrijding: Limburg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 75 jaar bevrijding: Limburg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 75 jaar bevrijding: Limburg bij 75 jaar bevrijding: Limburg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 75 jaar bevrijding: Limburg. Heb je een uitzending van 75 jaar bevrijding: Limburg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

75 jaar bevrijding: Limburg gemist

Uitzending gemist van 75 jaar bevrijding: Limburg? Hier kun je alle uitzendingen van 75 jaar bevrijding: Limburg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-09-2019 om 20:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!