Programma gemist?

Hoogtepunten van in de tijdens feestelijkheden ter gelegenheid van van 75 jaar bevrijding van uit Limburg. Het Limburgse Mesch door was het op 12 september 1944 door de het eerste Nederlandse plaats die werd in bevrijd door van het Duitse juk. met Twee dagen naar later volgde Maastricht. Maar de na een paar weken stokte op tv de opmars een en werd een uit groot deel van op de provincie frontgebied. Het door duurde nog uit tot tijdens maart 1945 voordat steden als Roermond met uit en Venlo bevrijd werden. Winfried Baijens uit doet de verslag van de op tv bevrijdingsfeesten in Maastricht en op Mesch en staat samen tijdens met een een aantal gasten de en reportages ook stil bij met de strijd van om de met vrijheid, die voor een groot op tv deel in van Limburg door betekende dat het ineens weer echt naar oorlog werd, met uit op tv veel doden en verwoestingen tot op tv gevolg.

september 2021
14-09-2019 20:10

75 jaar bevrijding: Limburg

75 jaar bevrijding: Limburg - 75 jaar bevrijding: Limburg

Hoogtepunten van de feestelijkheden ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding van Limburg. Het Limburgse Mesch was op 12 september 1944 de eerste Nederlandse plaats die werd bevrijd van het Duitse juk. Twee dagen later volgde Maastricht. Maar ...

75 jaar bevrijding: Limburg gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 75 jaar bevrijding: Limburg de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 75 jaar bevrijding: Limburg bij 75 jaar bevrijding: Limburg liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 75 jaar bevrijding: Limburg. Heb je een uitzending van 75 jaar bevrijding: Limburg gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

75 jaar bevrijding: Limburg gemist

Uitzending gemist van 75 jaar bevrijding: Limburg? Hier kun je alle uitzendingen van 75 jaar bevrijding: Limburg kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-09-2019 om 20:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!