Programma gemist?

Iedereen is het woedend op Kai die op zichzelf een en Rox naar heeft verraden met zijn in vlog. Buiten op de studio gebruikt in Isimo een tv-interview om met zichzelf en zijn partij te een promoten. Zal door het Nima van lukken om een reactie tijdens los te krijgen met over zijn mogelijke terugtrekking de uit het de verkiezingen?

Condor dreigt een op tv bom een te laten het ontploffen als Isimo zich niet terugtrekt op tv uit uit de verkiezingen. De kids kunnen op geen in kant op, een het gebouw is hermetisch afgesloten. op Ze moeten met hulp zoeken buiten het gebouw. de uit Maar hoe leg je contact een met de buitenwereld op tv als het netwerk in platligt?

In in de studio van van talentenjacht The Face is uit de het paniek groot: een gijzeling! het In alle op tv tumult lukt het Kai, Rox, Lenny op tv en Edsilia uit in door de zaal te ontsnappen. Lukt uit het naar ze ook uit handen van de uit gijzelnemers te op tv blijven?

Vier op kinderen zijn op tv in de opnamestudio naar van The Face, een van populaire tv-show waar alles op tv draait om de het uiterlijk. Vlogger op tv Kai wil nog tijdens beroemder worden dan op tv hij al is, maar in draagt een geheim met op tv zich van mee.

september 2021
06-10-2019 08:00

#04 Adrenaline

De Club van Lelijke Kinderen: De Staatsgreep - #04 Adrenaline

Iedereen is woedend op Kai die zichzelf en Rox heeft verraden met zijn vlog. Buiten de studio gebruikt Isimo een tv-interview om zichzelf en zijn partij te promoten. Zal het Nima lukken om een reactie los te krijgen over zijn mogelijke teru...

29-09-2019 08:00

Contact

De Club van Lelijke Kinderen: De Staatsgreep - Contact

Condor dreigt een bom te laten ontploffen als Isimo zich niet terugtrekt uit de verkiezingen. De kids kunnen geen kant op, het gebouw is hermetisch afgesloten. Ze moeten hulp zoeken buiten het gebouw. Maar hoe leg je contact met de buitenwe...

22-09-2019 08:00

Ontsnappen

De Club van Lelijke Kinderen: De Staatsgreep - Ontsnappen

In de studio van talentenjacht The Face is de paniek groot: een gijzeling! In alle tumult lukt het Kai, Rox, Lenny en Edsilia uit de zaal te ontsnappen. Lukt het ze ook uit handen van de gijzelnemers te blijven?

15-09-2019 08:00

The Face

De Club van Lelijke Kinderen: De Staatsgreep - The Face

Vier kinderen zijn in de opnamestudio van The Face, een populaire tv-show waar alles draait om het uiterlijk. Vlogger Kai wil nog beroemder worden dan hij al is, maar draagt een geheim met zich mee.

De Club van Lelijke Kinderen: De Staatsgreep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Club van Lelijke Kinderen: De Staatsgreep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Club van Lelijke Kinderen: De Staatsgreep bij De Club van Lelijke Kinderen: De Staatsgreep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Club van Lelijke Kinderen: De Staatsgreep. Heb je een uitzending van De Club van Lelijke Kinderen: De Staatsgreep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Club van Lelijke Kinderen: De Staatsgreep gemist

Uitzending gemist van De Club van Lelijke Kinderen: De Staatsgreep? Hier kun je alle uitzendingen van De Club van Lelijke Kinderen: De Staatsgreep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!