Programma gemist?

Iedereen in is woedend op Kai die op zichzelf en Rox het heeft verraden met door zijn tijdens vlog. Buiten de door studio gebruikt Isimo een door tv-interview om zichzelf in en zijn tijdens partij te promoten. naar Zal het Nima het lukken om een reactie los in te krijgen over op in zijn mogelijke terugtrekking uit de van verkiezingen?

Condor uit dreigt een bom met te laten ontploffen tijdens als Isimo zich een niet terugtrekt uit de verkiezingen. met De kids kunnen het geen kant door op, het gebouw is door het hermetisch afgesloten. Ze op moeten hulp zoeken buiten het met gebouw. Maar het hoe leg op je contact met de buitenwereld als een tijdens het netwerk platligt?

In op tv de studio op tv van talentenjacht The Face is de op tv paniek groot: op tv een gijzeling! op tv In alle tumult lukt het het Kai, naar Rox, Lenny en Edsilia uit in de zaal uit te ontsnappen. Lukt op het ze van ook uit handen van de op gijzelnemers op tv te blijven?

Vier in kinderen zijn in tijdens de opnamestudio uit van The Face, een naar populaire tv-show waar alles een draait om op het uiterlijk. Vlogger Kai naar wil tijdens nog beroemder worden dan uit hij al van is, maar draagt een een geheim met zich op tv mee.

mei 2021
06-10-2019 08:00

#04 Adrenaline

De Club van Lelijke Kinderen: De Staatsgreep - #04 Adrenaline

Iedereen is woedend op Kai die zichzelf en Rox heeft verraden met zijn vlog. Buiten de studio gebruikt Isimo een tv-interview om zichzelf en zijn partij te promoten. Zal het Nima lukken om een reactie los te krijgen over zijn mogelijke teru...

29-09-2019 08:00

Contact

De Club van Lelijke Kinderen: De Staatsgreep - Contact

Condor dreigt een bom te laten ontploffen als Isimo zich niet terugtrekt uit de verkiezingen. De kids kunnen geen kant op, het gebouw is hermetisch afgesloten. Ze moeten hulp zoeken buiten het gebouw. Maar hoe leg je contact met de buitenwe...

22-09-2019 08:00

Ontsnappen

De Club van Lelijke Kinderen: De Staatsgreep - Ontsnappen

In de studio van talentenjacht The Face is de paniek groot: een gijzeling! In alle tumult lukt het Kai, Rox, Lenny en Edsilia uit de zaal te ontsnappen. Lukt het ze ook uit handen van de gijzelnemers te blijven?

15-09-2019 08:00

The Face

De Club van Lelijke Kinderen: De Staatsgreep - The Face

Vier kinderen zijn in de opnamestudio van The Face, een populaire tv-show waar alles draait om het uiterlijk. Vlogger Kai wil nog beroemder worden dan hij al is, maar draagt een geheim met zich mee.

De Club van Lelijke Kinderen: De Staatsgreep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Club van Lelijke Kinderen: De Staatsgreep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Club van Lelijke Kinderen: De Staatsgreep bij De Club van Lelijke Kinderen: De Staatsgreep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Club van Lelijke Kinderen: De Staatsgreep. Heb je een uitzending van De Club van Lelijke Kinderen: De Staatsgreep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Club van Lelijke Kinderen: De Staatsgreep gemist

Uitzending gemist van De Club van Lelijke Kinderen: De Staatsgreep? Hier kun je alle uitzendingen van De Club van Lelijke Kinderen: De Staatsgreep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 08:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!