Programma gemist?

Gioia in beleefde haar uit mooiste dromen en op tv haar zwartste nachtmerries. Om in de door realiteit met te blijven moet ze een uit regelmatig het leven leiden. Maar laat uit dat nog wel ruimte op tv voor verbeelding? een Een dansdocumentaire op met de grens door van waan op tv en werkelijkheid.

januari 2021
15-09-2019 22:35

3LAB: Gioia

3LAB: Gioia - 3LAB: Gioia

Gioia beleefde haar mooiste dromen en haar zwartste nachtmerries. Om in de realiteit te blijven moet ze een regelmatig leven leiden. Maar laat dat nog wel ruimte voor verbeelding? Een dansdocumentaire op de grens van waan en werkelijkheid.

3LAB: Gioia gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB: Gioia de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB: Gioia bij 3LAB: Gioia liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB: Gioia. Heb je een uitzending van 3LAB: Gioia gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB: Gioia gemist

Uitzending gemist van 3LAB: Gioia? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB: Gioia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-09-2019 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!