Programma gemist?

Wat op tv weet Nederland van van het corps, de prijzen in van een van studentenkamer en het de meest gangbare soa de bij studenten? Het studentenleven van staat voor veel tijdens mensen voor bier op tv en feest, maar uit tegenwoordig is het door veel de meer dan dat. De een studiedruk is hoog en door studieschulden uit stijgen. Hierdoor zoeken sommige met studenten hun toevlucht in het uit gebruik van ritalin tijdens en het zoeken tijdens naar een op sugardaddy. Wat van weten we tijdens van het studentenleven op tv anno nu? Het publiek op tv en de BN'ers in de op tv met studio krijgen van Jojanneke van naar den van Berge en Splinter Chabot 25 vragen op tv uit voorgeschoteld. Kijkers thuis het kunnen hun kennis live testen door met naar mee te spelen via de NPO tijdens 3-app. Wie mag op tv tijdens zich de winnaar van De het Studententest met 2019 noemen?

mei 2021
16-09-2019 19:25

De Studententest

De Studententest - De Studententest

Wat weet Nederland van het corps, de prijzen van een studentenkamer en de meest gangbare soa bij studenten? Het studentenleven staat voor veel mensen voor bier en feest, maar tegenwoordig is het veel meer dan dat. De studiedruk is hoog en s...

De Studententest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Studententest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Studententest bij De Studententest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Studententest. Heb je een uitzending van De Studententest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Studententest gemist

Uitzending gemist van De Studententest? Hier kun je alle uitzendingen van De Studententest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-09-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!