Programma gemist?

Wat weet Nederland het van op het corps, de prijzen de van een studentenkamer en naar de meest gangbare door door soa bij studenten? Het de studentenleven staat voor een veel mensen voor bier met en de feest, maar tegenwoordig is het door veel meer dan dat. de De studiedruk is met de hoog en studieschulden stijgen. Hierdoor zoeken het sommige studenten een hun toevlucht in het de gebruik van ritalin naar en van het zoeken het naar een sugardaddy. Wat weten we op tv van tijdens het studentenleven anno tijdens nu? Het publiek en de de met BN'ers in de studio krijgen tijdens van Jojanneke op van den Berge en een Splinter Chabot 25 op tv vragen voorgeschoteld. Kijkers het thuis kunnen hun kennis tijdens live testen door naar mee te spelen uit via in de NPO 3-app. Wie op tv mag zich de in winnaar van het De Studententest 2019 met noemen?

mei 2020
16-09-2019 19:25

De Studententest

De Studententest - De Studententest

Wat weet Nederland van het corps, de prijzen van een studentenkamer en de meest gangbare soa bij studenten? Het studentenleven staat voor veel mensen voor bier en feest, maar tegenwoordig is het veel meer dan dat. De studiedruk is hoog en s...

De Studententest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Studententest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Studententest bij De Studententest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Studententest. Heb je een uitzending van De Studententest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Studententest gemist

Uitzending gemist van De Studententest? Hier kun je alle uitzendingen van De Studententest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-09-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!