Programma gemist?

Wat weet Nederland tijdens van naar het corps, de prijzen een van een door studentenkamer en de de meest gangbare naar soa bij studenten? Het studentenleven staat met met voor veel mensen voor uit bier en naar feest, maar tegenwoordig op tv is het veel uit meer dan dat. De studiedruk is naar hoog en studieschulden een stijgen. Hierdoor zoeken uit sommige studenten hun van toevlucht in een het gebruik van ritalin het en het naar zoeken naar de een sugardaddy. Wat op weten we van een het studentenleven anno nu? Het op van publiek en de BN'ers door in de studio krijgen door van Jojanneke een van den een Berge en Splinter Chabot van 25 vragen voorgeschoteld. op tv Kijkers thuis kunnen hun kennis uit door live testen door mee uit te spelen via de door NPO 3-app. Wie uit mag zich de het winnaar uit van De Studententest tijdens 2019 noemen?

oktober 2021
16-09-2019 19:25

De Studententest

De Studententest - De Studententest

Wat weet Nederland van het corps, de prijzen van een studentenkamer en de meest gangbare soa bij studenten? Het studentenleven staat voor veel mensen voor bier en feest, maar tegenwoordig is het veel meer dan dat. De studiedruk is hoog en s...

De Studententest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Studententest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Studententest bij De Studententest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Studententest. Heb je een uitzending van De Studententest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Studententest gemist

Uitzending gemist van De Studententest? Hier kun je alle uitzendingen van De Studententest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-09-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!