Programma gemist?

Wat naar weet Nederland van op het corps, de prijzen naar van op een studentenkamer en de uit meest gangbare soa met bij studenten? Het studentenleven staat met voor op tv veel mensen voor bier en het feest, maar van tegenwoordig is het op tv veel meer dan dat. tijdens De studiedruk een is van hoog en studieschulden door stijgen. Hierdoor zoeken sommige met studenten hun toevlucht in met het naar gebruik van ritalin en op tv het zoeken naar een sugardaddy. naar Wat weten we door van het het studentenleven anno nu? uit Het publiek en uit de BN'ers in de in studio op tv krijgen van Jojanneke van de den door Berge en Splinter Chabot op tv 25 vragen uit voorgeschoteld. Kijkers thuis kunnen hun het kennis live testen door de van mee te spelen via de door NPO door 3-app. Wie mag zich de winnaar op van De het Studententest 2019 het noemen?

september 2020
16-09-2019 19:25

De Studententest

De Studententest - De Studententest

Wat weet Nederland van het corps, de prijzen van een studentenkamer en de meest gangbare soa bij studenten? Het studentenleven staat voor veel mensen voor bier en feest, maar tegenwoordig is het veel meer dan dat. De studiedruk is hoog en s...

De Studententest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Studententest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Studententest bij De Studententest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Studententest. Heb je een uitzending van De Studententest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Studententest gemist

Uitzending gemist van De Studententest? Hier kun je alle uitzendingen van De Studententest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-09-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!