Programma gemist?

Wat de weet Nederland in van het corps, van de prijzen van de een studentenkamer en uit de meest gangbare op tv soa bij studenten? Het studentenleven staat met voor veel van mensen voor bier naar en feest, met maar tegenwoordig is het op veel meer dan de dat. De studiedruk uit is hoog en de studieschulden naar stijgen. Hierdoor zoeken sommige studenten een hun toevlucht in een het gebruik in van ritalin en het de zoeken naar uit een sugardaddy. op Wat weten we van een het studentenleven anno nu? naar Het publiek en de op BN'ers in naar de studio krijgen door van Jojanneke naar van den Berge en Splinter de Chabot 25 op vragen door voorgeschoteld. Kijkers thuis kunnen hun van kennis live testen door uit mee te spelen het via de NPO naar 3-app. Wie met mag van zich de winnaar met van De Studententest 2019 een noemen?

oktober 2019
16-09-2019 19:25

De Studententest

De Studententest - De Studententest

Wat weet Nederland van het corps, de prijzen van een studentenkamer en de meest gangbare soa bij studenten? Het studentenleven staat voor veel mensen voor bier en feest, maar tegenwoordig is het veel meer dan dat. De studiedruk is hoog en s...

De Studententest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Studententest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Studententest bij De Studententest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Studententest. Heb je een uitzending van De Studententest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Studententest gemist

Uitzending gemist van De Studententest? Hier kun je alle uitzendingen van De Studententest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-09-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!