Programma gemist?

Wat weet op tv Nederland van uit het corps, de prijzen van in van een studentenkamer en de meest naar gangbare soa bij naar studenten? Het studentenleven in staat op tv voor veel mensen voor een bier en een feest, maar tegenwoordig is naar het veel meer een dan dat. De het studiedruk is hoog naar en studieschulden stijgen. op Hierdoor zoeken sommige studenten hun van toevlucht met in het door gebruik van ritalin en door het zoeken naar een de sugardaddy. Wat weten van we van de het studentenleven van anno nu? Het publiek op en de BN'ers in uit de studio door krijgen van Jojanneke van tijdens den Berge en met Splinter Chabot 25 het vragen voorgeschoteld. in Kijkers thuis kunnen hun kennis het live een testen door mee te een spelen via door de NPO 3-app. Wie een mag zich de winnaar op tv van De in Studententest naar 2019 noemen?

januari 2021
16-09-2019 19:25

De Studententest

De Studententest - De Studententest

Wat weet Nederland van het corps, de prijzen van een studentenkamer en de meest gangbare soa bij studenten? Het studentenleven staat voor veel mensen voor bier en feest, maar tegenwoordig is het veel meer dan dat. De studiedruk is hoog en s...

De Studententest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Studententest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Studententest bij De Studententest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Studententest. Heb je een uitzending van De Studententest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Studententest gemist

Uitzending gemist van De Studententest? Hier kun je alle uitzendingen van De Studententest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-09-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!