Programma gemist?

Wat weet het Nederland van van het corps, in de prijzen van een studentenkamer naar en de in meest gangbare de soa bij studenten? Het op tv studentenleven staat voor door veel mensen met voor bier en feest, maar tegenwoordig in een is het veel een meer dan dat. De studiedruk is uit op tv hoog en studieschulden in stijgen. Hierdoor zoeken sommige een studenten hun toevlucht in het met gebruik in van ritalin en het zoeken in uit naar een sugardaddy. Wat tijdens weten we van het studentenleven op tv anno van nu? Het publiek en de naar BN'ers in de tijdens uit studio krijgen van Jojanneke een van den Berge en Splinter het naar Chabot 25 vragen voorgeschoteld. Kijkers thuis door kunnen uit hun kennis live testen door het mee te met spelen via de NPO het de 3-app. Wie mag zich de winnaar het van De Studententest naar 2019 in noemen?

december 2021
16-09-2019 19:25

De Studententest

De Studententest - De Studententest

Wat weet Nederland van het corps, de prijzen van een studentenkamer en de meest gangbare soa bij studenten? Het studentenleven staat voor veel mensen voor bier en feest, maar tegenwoordig is het veel meer dan dat. De studiedruk is hoog en s...

De Studententest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Studententest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Studententest bij De Studententest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Studententest. Heb je een uitzending van De Studententest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Studententest gemist

Uitzending gemist van De Studententest? Hier kun je alle uitzendingen van De Studententest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-09-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!