Programma gemist?

Uitgebreid verslag de van uit Prinsjesdag. Met de met rijtoer van koning in Willem-Alexander en koningin Máxima tijdens van Paleis tijdens Noordeinde naar de Ridderzaal, de tijdens troonrede en de het traditionele balkonscène. het Vast onderdeel is het het aanbieden van de in Miljoenennota. Minister Hoekstra van op tv Financiën neemt in de plannen een van het kabinet met in zijn koffertje mee de naar de uit Tweede Kamer. En er uit zijn gesprekken in met ministers, fractievoorzitters en het 'gewone' Nederlanders over de de Troonrede, de Miljoenennota in en kwesties het als met de koopkracht. Astrid Kersseboom presenteert het het 'koninklijke' deel van tijdens het van programma, Rob de Trip neemt 's in middags het politieke deel voor zijn naar rekening, met de politieke duiding van met Arjan uit Noorlander.

mei 2021
17-09-2019 11:25

NOS Prinsjesdag 2019

NOS Prinsjesdag 2019 - NOS Prinsjesdag 2019

Uitgebreid verslag van Prinsjesdag. Met de rijtoer van koning Willem-Alexander en koningin Máxima van Paleis Noordeinde naar de Ridderzaal, de troonrede en de traditionele balkonscène. Vast onderdeel is het aanbieden van de Miljoenennota. M...

NOS Prinsjesdag 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Prinsjesdag 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Prinsjesdag 2019 bij NOS Prinsjesdag 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Prinsjesdag 2019. Heb je een uitzending van NOS Prinsjesdag 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Prinsjesdag 2019 gemist

Uitzending gemist van NOS Prinsjesdag 2019? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Prinsjesdag 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-09-2019 om 17:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!