Programma gemist?

Uitgebreid uit verslag van Prinsjesdag. Met naar de rijtoer van het koning door Willem-Alexander en koningin Máxima van met Paleis Noordeinde naar tijdens de Ridderzaal, de troonrede in en de traditionele door door balkonscène. Vast onderdeel met is het aanbieden van de Miljoenennota. de Minister uit Hoekstra van Financiën uit neemt de tijdens plannen van het kabinet in in zijn met koffertje mee naar de Tweede Kamer. uit En naar er zijn gesprekken met ministers, op tv fractievoorzitters en naar 'gewone' Nederlanders uit over de Troonrede, de in Miljoenennota met en kwesties als met de koopkracht. Astrid Kersseboom uit presenteert het op 'koninklijke' deel van het de programma, Rob Trip neemt door 's middags op tv het politieke deel van voor zijn rekening, op met politieke duiding van op tv Arjan uit Noorlander.

september 2020
17-09-2019 11:25

NOS Prinsjesdag 2019

NOS Prinsjesdag 2019 - NOS Prinsjesdag 2019

Uitgebreid verslag van Prinsjesdag. Met de rijtoer van koning Willem-Alexander en koningin Máxima van Paleis Noordeinde naar de Ridderzaal, de troonrede en de traditionele balkonscène. Vast onderdeel is het aanbieden van de Miljoenennota. M...

NOS Prinsjesdag 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Prinsjesdag 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Prinsjesdag 2019 bij NOS Prinsjesdag 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Prinsjesdag 2019. Heb je een uitzending van NOS Prinsjesdag 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Prinsjesdag 2019 gemist

Uitzending gemist van NOS Prinsjesdag 2019? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Prinsjesdag 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-09-2019 om 17:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!