Programma gemist?

Uitgebreid het verslag van Prinsjesdag. met Met de rijtoer van de koning Willem-Alexander en koningin uit Máxima van Paleis tijdens uit Noordeinde naar de Ridderzaal, op de troonrede en de het traditionele balkonscène. Vast op tv onderdeel is van het aanbieden op van de Miljoenennota. een Minister Hoekstra van Financiën neemt de naar plannen uit van het kabinet door in zijn koffertje mee op naar de Tweede Kamer. het En er zijn tijdens gesprekken met in ministers, fractievoorzitters en 'gewone' van Nederlanders over de een Troonrede, de Miljoenennota het en kwesties als uit de op koopkracht. Astrid Kersseboom presenteert uit het 'koninklijke' deel van op het het programma, Rob Trip naar neemt 's middags het politieke de deel voor op zijn rekening, een met politieke duiding op van Arjan uit Noorlander.

mei 2020
17-09-2019 11:25

NOS Prinsjesdag 2019

NOS Prinsjesdag 2019 - NOS Prinsjesdag 2019

Uitgebreid verslag van Prinsjesdag. Met de rijtoer van koning Willem-Alexander en koningin Máxima van Paleis Noordeinde naar de Ridderzaal, de troonrede en de traditionele balkonscène. Vast onderdeel is het aanbieden van de Miljoenennota. M...

NOS Prinsjesdag 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Prinsjesdag 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Prinsjesdag 2019 bij NOS Prinsjesdag 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Prinsjesdag 2019. Heb je een uitzending van NOS Prinsjesdag 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Prinsjesdag 2019 gemist

Uitzending gemist van NOS Prinsjesdag 2019? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Prinsjesdag 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-09-2019 om 17:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!