Programma gemist?

Uitgebreid verslag op van Prinsjesdag. met Met de rijtoer van van koning Willem-Alexander en op tv koningin Máxima een van Paleis Noordeinde op naar de Ridderzaal, de een troonrede en de een traditionele balkonscène. Vast de onderdeel is het het aanbieden van op de Miljoenennota. Minister Hoekstra tijdens van Financiën neemt de tijdens plannen van het een op kabinet in zijn op koffertje mee naar naar de Tweede Kamer. En er zijn uit het gesprekken met ministers, fractievoorzitters met en 'gewone' Nederlanders in over de door Troonrede, de Miljoenennota en kwesties als op de door koopkracht. Astrid Kersseboom presenteert met het 'koninklijke' deel van uit het programma, Rob op Trip neemt met 's van middags het politieke deel met voor zijn rekening, met politieke het duiding de van Arjan de Noorlander.

oktober 2019
17-09-2019 11:25

NOS Prinsjesdag 2019

NOS Prinsjesdag 2019 - NOS Prinsjesdag 2019

Uitgebreid verslag van Prinsjesdag. Met de rijtoer van koning Willem-Alexander en koningin Máxima van Paleis Noordeinde naar de Ridderzaal, de troonrede en de traditionele balkonscène. Vast onderdeel is het aanbieden van de Miljoenennota. M...

NOS Prinsjesdag 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Prinsjesdag 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Prinsjesdag 2019 bij NOS Prinsjesdag 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Prinsjesdag 2019. Heb je een uitzending van NOS Prinsjesdag 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Prinsjesdag 2019 gemist

Uitzending gemist van NOS Prinsjesdag 2019? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Prinsjesdag 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-09-2019 om 17:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!