Programma gemist?

Uitgebreid op verslag van Prinsjesdag. Met de op uit rijtoer van koning Willem-Alexander tijdens en koningin Máxima van Paleis het Noordeinde naar door de Ridderzaal, de het troonrede de en de traditionele door balkonscène. Vast onderdeel is het aanbieden tijdens van met de Miljoenennota. Minister met Hoekstra van Financiën neemt de tijdens plannen van naar het met kabinet in zijn op tv koffertje mee naar de Tweede Kamer. het op En er zijn gesprekken het met ministers, tijdens fractievoorzitters en 'gewone' Nederlanders over de in het Troonrede, de Miljoenennota en kwesties het als de koopkracht. Astrid tijdens in Kersseboom presenteert het 'koninklijke' deel van op het programma, Rob op tv Trip neemt 's de middags het politieke met deel voor zijn door rekening, met politieke uit duiding van Arjan van een Noorlander.

januari 2021
17-09-2019 11:25

NOS Prinsjesdag 2019

NOS Prinsjesdag 2019 - NOS Prinsjesdag 2019

Uitgebreid verslag van Prinsjesdag. Met de rijtoer van koning Willem-Alexander en koningin Máxima van Paleis Noordeinde naar de Ridderzaal, de troonrede en de traditionele balkonscène. Vast onderdeel is het aanbieden van de Miljoenennota. M...

NOS Prinsjesdag 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Prinsjesdag 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Prinsjesdag 2019 bij NOS Prinsjesdag 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Prinsjesdag 2019. Heb je een uitzending van NOS Prinsjesdag 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Prinsjesdag 2019 gemist

Uitzending gemist van NOS Prinsjesdag 2019? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Prinsjesdag 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-09-2019 om 17:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!