Programma gemist?

Uitgebreid in verslag van Prinsjesdag. op tv Met de op tv rijtoer van koning op Willem-Alexander en koningin Máxima van Paleis op Noordeinde naar de een Ridderzaal, de de troonrede en de traditionele naar het balkonscène. Vast onderdeel naar is het aanbieden van de naar Miljoenennota. Minister Hoekstra van door Financiën met neemt de plannen van van het door kabinet in zijn de koffertje mee naar de Tweede in Kamer. En er zijn met gesprekken met het ministers, van fractievoorzitters en 'gewone' Nederlanders over de in Troonrede, de op tv Miljoenennota en met kwesties als de koopkracht. Astrid door Kersseboom presenteert het door 'koninklijke' op tv deel van uit het programma, Rob in Trip neemt 's middags het politieke in van deel voor zijn rekening, met politieke door uit duiding van Arjan op tv Noorlander.

december 2021
17-09-2019 11:25

NOS Prinsjesdag 2019

NOS Prinsjesdag 2019 - NOS Prinsjesdag 2019

Uitgebreid verslag van Prinsjesdag. Met de rijtoer van koning Willem-Alexander en koningin Máxima van Paleis Noordeinde naar de Ridderzaal, de troonrede en de traditionele balkonscène. Vast onderdeel is het aanbieden van de Miljoenennota. M...

NOS Prinsjesdag 2019 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Prinsjesdag 2019 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Prinsjesdag 2019 bij NOS Prinsjesdag 2019 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Prinsjesdag 2019. Heb je een uitzending van NOS Prinsjesdag 2019 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Prinsjesdag 2019 gemist

Uitzending gemist van NOS Prinsjesdag 2019? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Prinsjesdag 2019 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-09-2019 om 17:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!