Programma gemist?

Dit jaar is het het het 75 jaar geleden een dat Operatie Market op tv Garden in Arnhem plaats vond. door In uit het programma doen het betrokkenen uit die tijd hun naar verhaal. Ze hebben tijdens de op tv operatie in een 1944 meegemaakt en in vertellen wat deze dagen met met hen hebben gedaan. Mensen naar van het de verzet en in mensen die hun de huis beschikbaar hebben gesteld een voor de geallieerden. In in een deze tijd staat uit men tijdens het Coventry-gebed uit nog altijd stil van bij oorlog, onrecht van en geweld. een Ook deze mensen komen door aan het woord. Aan de de herdenkingsviering werken het zangers mee van met drie koren: The Episcopal de Chorale door Society uit Los de Angeles, Exspecto uit met Epe en Arise uit het Kampen. de Deze koren zijn het speciaal samengesteld voor de uit herdenkingsviering, 75 van jaar na dato. de Musici zijn pianist Jos naar Mulder en organist Johan met Luijmes. Voorgangers in zijn ds. Rob Visser met en met emeritus deken OFM Henk op tv Janssen.

juli 2020
22-09-2019 11:30

Operatie Market Garden

Operatie Market Garden - Operatie Market Garden

Dit jaar is het 75 jaar geleden dat Operatie Market Garden in Arnhem plaats vond. In het programma doen betrokkenen uit die tijd hun verhaal. Ze hebben de operatie in 1944 meegemaakt en vertellen wat deze dagen met hen hebben gedaan. Mensen...

Operatie Market Garden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Operatie Market Garden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Operatie Market Garden bij Operatie Market Garden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Operatie Market Garden. Heb je een uitzending van Operatie Market Garden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Operatie Market Garden gemist

Uitzending gemist van Operatie Market Garden? Hier kun je alle uitzendingen van Operatie Market Garden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 11:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!