Programma gemist?

Het leven in door in een Japans zenklooster van gedurende drie seizoenen. op De Zwitserse novice Sabine arriveert op in Antaiji en op begint, de na een korte welkom, de kloosterregels het te leren: in hoe van te buigen, in de meditatiehal te uit tijdens zitten, bewegingen met stokjes uit te het voeren met enz. Het leven bestaat niet op tv alleen uit door meditatie, landbouw en onderhoud, van op er zijn ook uit picknicks en er is uit muziek en wifi. En tijdens nadat de laatste het sneeuw door is weggesmolten, reizen naar de nonnen en monniken naar van Osaka, waar ze naar soetra's door reciteren voor metro-ingangen, terwijl het ze offers door vragen in hun traditionele monnikengewaden. tijdens Citaten van de de gerenommeerde, met vroege twintigste-eeuwse Antaiji-abt Kodo met Sawaki zijn verwerkt een in de de deze documentaire.

juli 2021
22-09-2019 13:45

De Boeddhistische Blik: Zen for nothing

De Boeddhistische Blik: Zen for nothing - De Boeddhistische Blik: Zen for nothing

Het leven in een Japans zenklooster gedurende drie seizoenen. De Zwitserse novice Sabine arriveert in Antaiji en begint, na een korte welkom, de kloosterregels te leren: hoe te buigen, in de meditatiehal te zitten, bewegingen met stokjes ui...

De Boeddhistische Blik: Zen for nothing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing bij De Boeddhistische Blik: Zen for nothing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Zen for nothing gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 13:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!