Programma gemist?

Het leven in het in een Japans zenklooster gedurende de drie seizoenen. De uit Zwitserse novice Sabine arriveert in op tv de Antaiji en begint, na een korte het de welkom, de kloosterregels te van leren: hoe te buigen, door in de meditatiehal te de zitten, op bewegingen met stokjes uit met te op tv voeren enz. Het leven op bestaat niet alleen uit meditatie, met in landbouw en onderhoud, er zijn in ook uit picknicks en er is tijdens muziek en wifi. En nadat het op de laatste sneeuw is een weggesmolten, reizen de nonnen en door monniken in naar Osaka, waar tijdens ze soetra's reciteren op voor metro-ingangen, terwijl ze uit offers vragen in naar hun traditionele monnikengewaden. op tv Citaten van de in gerenommeerde, vroege twintigste-eeuwse op Antaiji-abt Kodo uit Sawaki zijn in verwerkt in de naar deze documentaire.

april 2021
22-09-2019 13:45

De Boeddhistische Blik: Zen for nothing

De Boeddhistische Blik: Zen for nothing - De Boeddhistische Blik: Zen for nothing

Het leven in een Japans zenklooster gedurende drie seizoenen. De Zwitserse novice Sabine arriveert in Antaiji en begint, na een korte welkom, de kloosterregels te leren: hoe te buigen, in de meditatiehal te zitten, bewegingen met stokjes ui...

De Boeddhistische Blik: Zen for nothing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing bij De Boeddhistische Blik: Zen for nothing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Zen for nothing gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 13:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!