Programma gemist?

Het leven naar in een Japans uit zenklooster een gedurende drie seizoenen. De de Zwitserse novice Sabine de arriveert in Antaiji en begint, met na op een korte welkom, tijdens de kloosterregels van te leren: hoe tijdens te buigen, in de uit meditatiehal te zitten, uit bewegingen met stokjes uit te op tv voeren een enz. Het leven de bestaat niet alleen uit naar meditatie, van landbouw en onderhoud, er op zijn ook picknicks en van er is muziek tijdens en wifi. tijdens En nadat door de laatste sneeuw is weggesmolten, in reizen de nonnen door en monniken naar Osaka, de waar ze soetra's het reciteren met voor metro-ingangen, in terwijl ze offers vragen de in hun traditionele monnikengewaden. het Citaten op tv van de gerenommeerde, op tv vroege twintigste-eeuwse Antaiji-abt Kodo de Sawaki zijn verwerkt door in de deze op tv documentaire.

mei 2020
22-09-2019 13:45

De Boeddhistische Blik: Zen for nothing

De Boeddhistische Blik: Zen for nothing - De Boeddhistische Blik: Zen for nothing

Het leven in een Japans zenklooster gedurende drie seizoenen. De Zwitserse novice Sabine arriveert in Antaiji en begint, na een korte welkom, de kloosterregels te leren: hoe te buigen, in de meditatiehal te zitten, bewegingen met stokjes ui...

De Boeddhistische Blik: Zen for nothing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing bij De Boeddhistische Blik: Zen for nothing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Zen for nothing gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 13:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!