Programma gemist?

Het tijdens leven in met een Japans zenklooster gedurende drie seizoenen. uit De Zwitserse novice door Sabine naar arriveert in van Antaiji en begint, na een korte op tv welkom, de kloosterregels naar te het leren: hoe te buigen, een in de met meditatiehal te zitten, bewegingen met uit op stokjes uit te voeren van enz. Het het leven bestaat niet met alleen uit meditatie, landbouw en in onderhoud, er in zijn ook picknicks en door er is naar muziek en wifi. En tijdens nadat de laatste een sneeuw is weggesmolten, reizen in de nonnen tijdens en monniken naar naar Osaka, met waar ze soetra's reciteren op tv voor metro-ingangen, terwijl ze de offers vragen op in hun traditionele monnikengewaden. de Citaten van de tijdens gerenommeerde, vroege twintigste-eeuwse naar Antaiji-abt Kodo van Sawaki zijn verwerkt in op tv de deze door documentaire.

januari 2021
22-09-2019 13:45

De Boeddhistische Blik: Zen for nothing

De Boeddhistische Blik: Zen for nothing - De Boeddhistische Blik: Zen for nothing

Het leven in een Japans zenklooster gedurende drie seizoenen. De Zwitserse novice Sabine arriveert in Antaiji en begint, na een korte welkom, de kloosterregels te leren: hoe te buigen, in de meditatiehal te zitten, bewegingen met stokjes ui...

De Boeddhistische Blik: Zen for nothing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing bij De Boeddhistische Blik: Zen for nothing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Zen for nothing gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 13:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!