Programma gemist?

Het leven op tv in naar een Japans zenklooster de gedurende drie seizoenen. De Zwitserse novice op tv uit Sabine arriveert in Antaiji en door begint, na een met korte naar welkom, de kloosterregels te leren: op tv hoe te buigen, van in het de meditatiehal te zitten, bewegingen op tv met stokjes op uit te voeren uit enz. Het een leven bestaat niet alleen uit meditatie, op tv landbouw uit en onderhoud, er de zijn ook op picknicks en er op tv is muziek en wifi. En nadat met de laatste sneeuw tijdens is weggesmolten, reizen met de in nonnen en een monniken naar Osaka, tijdens waar ze soetra's reciteren voor metro-ingangen, van terwijl ze offers met vragen in hun naar traditionele in monnikengewaden. Citaten van de in gerenommeerde, van vroege twintigste-eeuwse Antaiji-abt door Kodo Sawaki zijn in verwerkt in de deze met documentaire.

september 2020
22-09-2019 13:45

De Boeddhistische Blik: Zen for nothing

De Boeddhistische Blik: Zen for nothing - De Boeddhistische Blik: Zen for nothing

Het leven in een Japans zenklooster gedurende drie seizoenen. De Zwitserse novice Sabine arriveert in Antaiji en begint, na een korte welkom, de kloosterregels te leren: hoe te buigen, in de meditatiehal te zitten, bewegingen met stokjes ui...

De Boeddhistische Blik: Zen for nothing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing bij De Boeddhistische Blik: Zen for nothing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Zen for nothing gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 13:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!