Programma gemist?

Het tijdens leven in een naar Japans zenklooster gedurende de drie seizoenen. De met Zwitserse novice op Sabine arriveert in Antaiji en begint, op tv na een een korte het welkom, de kloosterregels te leren: hoe op te in buigen, in de meditatiehal te met zitten, op bewegingen met stokjes de uit te voeren enz. van Het leven bestaat niet door alleen uit meditatie, tijdens landbouw en uit onderhoud, er door zijn ook picknicks en er de is muziek in en wifi. van En nadat met de laatste sneeuw is in weggesmolten, reizen de nonnen en tijdens monniken naar de Osaka, op tv waar ze soetra's reciteren door voor metro-ingangen, terwijl in ze offers vragen het in hun het traditionele monnikengewaden. Citaten op tv van de gerenommeerde, de vroege twintigste-eeuwse Antaiji-abt Kodo door Sawaki zijn verwerkt in op de naar deze documentaire.

oktober 2019
22-09-2019 13:45

De Boeddhistische Blik: Zen for nothing

De Boeddhistische Blik: Zen for nothing - De Boeddhistische Blik: Zen for nothing

Het leven in een Japans zenklooster gedurende drie seizoenen. De Zwitserse novice Sabine arriveert in Antaiji en begint, na een korte welkom, de kloosterregels te leren: hoe te buigen, in de meditatiehal te zitten, bewegingen met stokjes ui...

De Boeddhistische Blik: Zen for nothing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing bij De Boeddhistische Blik: Zen for nothing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Zen for nothing gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Zen for nothing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 13:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!