Programma gemist?

Toebie (14) met krijgt naar een alternatieve opvoeding: door hij woont met zijn van ouders op een stuk land een in naar Frankrijk, is nog nooit naar de school in geweest en leert over de het een universele rechten van uit de mens. Welke invloed heeft dit tijdens op zijn leven het het en zijn toekomst?

september 2021
22-09-2019 21:50

Ik moet niks

3LAB: Ik moet niks - Ik moet niks

Toebie (14) krijgt een alternatieve opvoeding: hij woont met zijn ouders op een stuk land in Frankrijk, is nog nooit naar school geweest en leert over de universele rechten van de mens. Welke invloed heeft dit op zijn leven en zijn toekomst...

3LAB: Ik moet niks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB: Ik moet niks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB: Ik moet niks bij 3LAB: Ik moet niks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB: Ik moet niks. Heb je een uitzending van 3LAB: Ik moet niks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB: Ik moet niks gemist

Uitzending gemist van 3LAB: Ik moet niks? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB: Ik moet niks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!