Programma gemist?

Toebie tijdens (14) krijgt een een alternatieve opvoeding: hij woont van met zijn ouders door op een in stuk land van in Frankrijk, is nog nooit met naar school door geweest en leert uit over de universele rechten tijdens van de mens. Welke door invloed op tv heeft dit op op tv zijn leven en zijn van toekomst?

oktober 2019
22-09-2019 21:50

Ik moet niks

3LAB: Ik moet niks - Ik moet niks

Toebie (14) krijgt een alternatieve opvoeding: hij woont met zijn ouders op een stuk land in Frankrijk, is nog nooit naar school geweest en leert over de universele rechten van de mens. Welke invloed heeft dit op zijn leven en zijn toekomst...

3LAB: Ik moet niks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB: Ik moet niks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB: Ik moet niks bij 3LAB: Ik moet niks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB: Ik moet niks. Heb je een uitzending van 3LAB: Ik moet niks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB: Ik moet niks gemist

Uitzending gemist van 3LAB: Ik moet niks? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB: Ik moet niks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!