Programma gemist?

Wat betekent uit het uit om jong, zwart en gay tijdens te zijn van in de wereld waarin we in nu leven? Guilliano in (26) door is de oprichter van naar The door Kiki House of Angels, een Vogue-dansgemeenschap in in Rotterdam. de De naar meeste leden zijn jonge, naar zwarte homoseksuele mannen die in door van het dagelijks leven te maken hebben op tv met tijdens racisme en uitsluiting. naar Deze poëtische collagefilm vertelt uit hun verhalen door op het combineren van op tv observerende in scènes met Vogue-danssequenties, grafische een intermezzo's en intieme interviews. op Guilliano worstelt met de met harde realiteit naar van het op leven buiten een zijn gemeenschap. Om op te overleven in de buitenwereld de moet hij bepaalde een delen het van zijn persoonlijkheid verbergen. 'Voguen' de biedt een door tijdelijke ontsnapping, maar voor het hoe met lang?

oktober 2019
22-09-2019 22:25

3LAB: Father Figure

3LAB: Father Figure - 3LAB: Father Figure

Wat betekent het om jong, zwart en gay te zijn in de wereld waarin we nu leven? Guilliano (26) is de oprichter van The Kiki House of Angels, een Vogue-dansgemeenschap in Rotterdam. De meeste leden zijn jonge, zwarte homoseksuele mannen die ...

3LAB: Father Figure gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB: Father Figure de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB: Father Figure bij 3LAB: Father Figure liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB: Father Figure. Heb je een uitzending van 3LAB: Father Figure gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB: Father Figure gemist

Uitzending gemist van 3LAB: Father Figure? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB: Father Figure kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!