Programma gemist?

Wat met betekent het om jong, zwart tijdens en uit gay te zijn in door de wereld waarin op tv we nu leven? naar Guilliano tijdens (26) is de oprichter van een The Kiki House of op met Angels, een Vogue-dansgemeenschap in Rotterdam. tijdens De meeste leden in zijn jonge, een zwarte homoseksuele op tv mannen die in het dagelijks leven tijdens te maken de hebben op met racisme en uitsluiting. Deze poëtische naar collagefilm vertelt een hun verhalen door tijdens het combineren van naar observerende scènes van met Vogue-danssequenties, grafische intermezzo's in en intieme interviews. Guilliano in worstelt naar met de door harde realiteit van het leven tijdens buiten zijn naar gemeenschap. Om in te overleven in de in buitenwereld moet hij bepaalde delen van van zijn tijdens persoonlijkheid de verbergen. 'Voguen' biedt een tijdelijke de ontsnapping, maar in voor hoe het lang?

mei 2021
22-09-2019 22:25

3LAB: Father Figure

3LAB: Father Figure - 3LAB: Father Figure

Wat betekent het om jong, zwart en gay te zijn in de wereld waarin we nu leven? Guilliano (26) is de oprichter van The Kiki House of Angels, een Vogue-dansgemeenschap in Rotterdam. De meeste leden zijn jonge, zwarte homoseksuele mannen die ...

3LAB: Father Figure gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB: Father Figure de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB: Father Figure bij 3LAB: Father Figure liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB: Father Figure. Heb je een uitzending van 3LAB: Father Figure gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB: Father Figure gemist

Uitzending gemist van 3LAB: Father Figure? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB: Father Figure kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!