Programma gemist?

Wat door betekent het om van jong, zwart en gay op te zijn naar in de wereld het waarin we door nu leven? Guilliano (26) is de de oprichter van van The tijdens Kiki House of Angels, een Vogue-dansgemeenschap van in Rotterdam. op tv De meeste leden de zijn jonge, zwarte naar homoseksuele het mannen die in het dagelijks leven tijdens op te maken hebben met racisme met en uitsluiting. Deze poëtische op met collagefilm vertelt hun een verhalen door het combineren van op observerende op scènes met Vogue-danssequenties, de grafische intermezzo's en intieme interviews. Guilliano in worstelt met de naar harde realiteit van het het van leven buiten zijn gemeenschap. een Om het te overleven in de buitenwereld moet tijdens hij bepaalde delen op tv van zijn het persoonlijkheid verbergen. 'Voguen' naar biedt een op tv tijdelijke ontsnapping, maar de voor hoe tijdens lang?

oktober 2021
22-09-2019 22:25

3LAB: Father Figure

3LAB: Father Figure - 3LAB: Father Figure

Wat betekent het om jong, zwart en gay te zijn in de wereld waarin we nu leven? Guilliano (26) is de oprichter van The Kiki House of Angels, een Vogue-dansgemeenschap in Rotterdam. De meeste leden zijn jonge, zwarte homoseksuele mannen die ...

3LAB: Father Figure gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB: Father Figure de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB: Father Figure bij 3LAB: Father Figure liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB: Father Figure. Heb je een uitzending van 3LAB: Father Figure gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB: Father Figure gemist

Uitzending gemist van 3LAB: Father Figure? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB: Father Figure kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!