Programma gemist?

Wat betekent op tv het om jong, zwart naar en gay tijdens te zijn een in de wereld waarin tijdens we tijdens nu leven? Guilliano (26) is naar de oprichter van op The met Kiki House of op Angels, een Vogue-dansgemeenschap de in Rotterdam. De meeste het leden zijn jonge, zwarte het homoseksuele mannen op die in het dagelijks leven naar te maken hebben op tv met racisme en tijdens op uitsluiting. Deze poëtische collagefilm op tv vertelt hun verhalen door uit het combineren een van observerende scènes met op Vogue-danssequenties, grafische intermezzo's en tijdens intieme in interviews. Guilliano worstelt met tijdens de een harde realiteit van het leven tijdens buiten tijdens zijn gemeenschap. Om te van overleven in de de buitenwereld moet hij de bepaalde delen van met zijn persoonlijkheid verbergen. 'Voguen' in biedt een tijdelijke ontsnapping, uit maar voor hoe met het lang?

januari 2021
22-09-2019 22:25

3LAB: Father Figure

3LAB: Father Figure - 3LAB: Father Figure

Wat betekent het om jong, zwart en gay te zijn in de wereld waarin we nu leven? Guilliano (26) is de oprichter van The Kiki House of Angels, een Vogue-dansgemeenschap in Rotterdam. De meeste leden zijn jonge, zwarte homoseksuele mannen die ...

3LAB: Father Figure gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB: Father Figure de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB: Father Figure bij 3LAB: Father Figure liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB: Father Figure. Heb je een uitzending van 3LAB: Father Figure gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB: Father Figure gemist

Uitzending gemist van 3LAB: Father Figure? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB: Father Figure kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!