Programma gemist?

Wat betekent het in om jong, met zwart en gay te door zijn in van de wereld waarin een we uit nu leven? Guilliano het (26) is de uit oprichter van The op tv Kiki House of Angels, een Vogue-dansgemeenschap van in Rotterdam. De naar een meeste leden zijn jonge, zwarte met homoseksuele het mannen die in het dagelijks leven in te maken hebben door met racisme door en tijdens uitsluiting. Deze poëtische collagefilm vertelt hun de in verhalen door het een combineren van observerende scènes met door Vogue-danssequenties, grafische van intermezzo's en intieme de interviews. Guilliano worstelt met de de harde realiteit van van het op tv leven buiten zijn gemeenschap. in Om de te overleven in de het buitenwereld moet hij bepaalde delen uit van op zijn persoonlijkheid verbergen. 'Voguen' de biedt een tijdelijke ontsnapping, het maar voor het hoe op lang?

mei 2020
22-09-2019 22:25

3LAB: Father Figure

3LAB: Father Figure - 3LAB: Father Figure

Wat betekent het om jong, zwart en gay te zijn in de wereld waarin we nu leven? Guilliano (26) is de oprichter van The Kiki House of Angels, een Vogue-dansgemeenschap in Rotterdam. De meeste leden zijn jonge, zwarte homoseksuele mannen die ...

3LAB: Father Figure gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB: Father Figure de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB: Father Figure bij 3LAB: Father Figure liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB: Father Figure. Heb je een uitzending van 3LAB: Father Figure gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB: Father Figure gemist

Uitzending gemist van 3LAB: Father Figure? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB: Father Figure kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!