Programma gemist?

Wat het betekent het een om jong, zwart en uit gay te zijn in in de wereld waarin in we nu leven? tijdens Guilliano op tv (26) is de oprichter van van The Kiki op House of het Angels, een Vogue-dansgemeenschap in Rotterdam. uit De meeste door leden zijn uit jonge, zwarte homoseksuele een mannen die in het dagelijks leven de te een maken hebben met racisme op tv en op uitsluiting. Deze poëtische naar collagefilm vertelt hun verhalen door het met combineren van observerende op tv scènes met het Vogue-danssequenties, grafische naar intermezzo's en intieme interviews. Guilliano in worstelt met de op tv harde realiteit van door het door leven buiten op tv zijn gemeenschap. Om te overleven in naar door de buitenwereld moet naar hij bepaalde delen met van zijn persoonlijkheid verbergen. op tv 'Voguen' biedt naar een tijdelijke ontsnapping, maar voor in hoe het lang?

september 2020
22-09-2019 22:25

3LAB: Father Figure

3LAB: Father Figure - 3LAB: Father Figure

Wat betekent het om jong, zwart en gay te zijn in de wereld waarin we nu leven? Guilliano (26) is de oprichter van The Kiki House of Angels, een Vogue-dansgemeenschap in Rotterdam. De meeste leden zijn jonge, zwarte homoseksuele mannen die ...

3LAB: Father Figure gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB: Father Figure de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB: Father Figure bij 3LAB: Father Figure liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB: Father Figure. Heb je een uitzending van 3LAB: Father Figure gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB: Father Figure gemist

Uitzending gemist van 3LAB: Father Figure? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB: Father Figure kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!