Programma gemist?

Wat betekent het tijdens om jong, zwart van en gay te naar zijn naar in de wereld waarin een we nu leven? Guilliano in (26) is de de oprichter een van The Kiki House de of Angels, uit een Vogue-dansgemeenschap van in Rotterdam. De meeste op leden zijn jonge, zwarte van homoseksuele mannen die op tv in het naar dagelijks leven op te maken hebben met racisme en op uitsluiting. Deze tijdens poëtische collagefilm vertelt hun een door verhalen door het combineren de van observerende scènes met met Vogue-danssequenties, naar grafische intermezzo's en intieme naar interviews. Guilliano worstelt met naar de naar harde realiteit van van het leven buiten zijn gemeenschap. Om in te overleven in tijdens de buitenwereld moet op tv hij naar bepaalde delen van zijn in persoonlijkheid verbergen. het 'Voguen' biedt een tijdelijke naar ontsnapping, maar voor uit hoe naar lang?

december 2021
22-09-2019 22:25

3LAB: Father Figure

3LAB: Father Figure - 3LAB: Father Figure

Wat betekent het om jong, zwart en gay te zijn in de wereld waarin we nu leven? Guilliano (26) is de oprichter van The Kiki House of Angels, een Vogue-dansgemeenschap in Rotterdam. De meeste leden zijn jonge, zwarte homoseksuele mannen die ...

3LAB: Father Figure gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB: Father Figure de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB: Father Figure bij 3LAB: Father Figure liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB: Father Figure. Heb je een uitzending van 3LAB: Father Figure gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB: Father Figure gemist

Uitzending gemist van 3LAB: Father Figure? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB: Father Figure kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!