Programma gemist?

Overal stralende gezichten tijdens bij de presentatie van in Parijs van tijdens de een schilderijen Marten en Oopjen van door tijdens Rembrandt, vier jaar geleden. Maar uit schijn bedriegt. naar In de documentaire met 'Marten en Oopjen - naar portret door van een huwelijk' wordt tijdens pijnlijk duidelijk hoe tijdens hartstochtelijk en verbeten de uit directie op van het Rijksmuseum van heeft gevochten om niet één, maar een beide uit portretten voor met Nederland aan te kopen. Nadat de het Franse van familie De Rothschild de portretten door tijdens op de markt brengt, de start de directie van uit het de Rijksmuseum een fanatieke lobby om op tv de aankoopsom, het 160 miljoen euro, voor door dit Nederlands erfgoed bijeen tijdens te krijgen. naar Maar wat begint als de op tv een kunstdeal tussen op het Rijksmuseum en verkoper baron naar Eric de de Rothschild, ontaardt het in een bloedige strijd tussen de Nederland op tv en Frankrijk.

september 2020
23-09-2019 19:55

2Doc: Marten & Oopjen: Portret van een huwelijk

2Doc: Marten & Oopjen: Portret van een huwelijk - 2Doc: Marten & Oopjen: Portret van een huwelijk

Overal stralende gezichten bij de presentatie in Parijs van de schilderijen Marten en Oopjen van Rembrandt, vier jaar geleden. Maar schijn bedriegt. In de documentaire 'Marten en Oopjen - portret van een huwelijk' wordt pijnlijk duidelijk h...

2Doc: Marten & Oopjen: Portret van een huwelijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Marten & Oopjen: Portret van een huwelijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Marten & Oopjen: Portret van een huwelijk bij 2Doc: Marten & Oopjen: Portret van een huwelijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Marten & Oopjen: Portret van een huwelijk. Heb je een uitzending van 2Doc: Marten & Oopjen: Portret van een huwelijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Marten & Oopjen: Portret van een huwelijk gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Marten & Oopjen: Portret van een huwelijk? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Marten & Oopjen: Portret van een huwelijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-09-2019 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!