Programma gemist?

Overal stralende op gezichten bij de presentatie in op in Parijs van de de schilderijen Marten en op Oopjen van Rembrandt, het vier jaar geleden. Maar het schijn de bedriegt. In de documentaire 'Marten door en Oopjen - portret door op tv van een huwelijk' wordt pijnlijk duidelijk de hoe in hartstochtelijk en van verbeten de directie van door het Rijksmuseum heeft gevochten om in niet één, maar een beide portretten voor naar Nederland aan de te kopen. Nadat de tijdens Franse familie met De een Rothschild de portretten op de markt op tv brengt, start de met directie van met het met Rijksmuseum een fanatieke in lobby om de aankoopsom, 160 op tv miljoen euro, voor dit uit Nederlands erfgoed bijeen op in te krijgen. Maar wat begint als van de een kunstdeal tussen het naar Rijksmuseum en verkoper naar baron Eric de op tv Rothschild, ontaardt door in een bloedige strijd tussen Nederland de en uit Frankrijk.

januari 2021
23-09-2019 19:55

2Doc: Marten & Oopjen: Portret van een huwelijk

2Doc: Marten & Oopjen: Portret van een huwelijk - 2Doc: Marten & Oopjen: Portret van een huwelijk

Overal stralende gezichten bij de presentatie in Parijs van de schilderijen Marten en Oopjen van Rembrandt, vier jaar geleden. Maar schijn bedriegt. In de documentaire 'Marten en Oopjen - portret van een huwelijk' wordt pijnlijk duidelijk h...

2Doc: Marten & Oopjen: Portret van een huwelijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Marten & Oopjen: Portret van een huwelijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Marten & Oopjen: Portret van een huwelijk bij 2Doc: Marten & Oopjen: Portret van een huwelijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Marten & Oopjen: Portret van een huwelijk. Heb je een uitzending van 2Doc: Marten & Oopjen: Portret van een huwelijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Marten & Oopjen: Portret van een huwelijk gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Marten & Oopjen: Portret van een huwelijk? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Marten & Oopjen: Portret van een huwelijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-09-2019 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!