Programma gemist?

Waarom op tv is Ruth van Rydock zo naar tijdens bezorgd over haar zus? Miss tijdens Marple wil haar oude op tv door vriendin graag geruststellen. Ze met reist af naar Stonygates, tijdens het met oude landhuis waar Carrie-Louise woont in met de haar derde echtgenoot Lewis met Serrucold. Daar belandt ze naar in een een buitengewoon eigenaardig huishouden, tijdens dat naast een met gezin ook een tuchtschool met voor jonge door criminelen herbergt. Er de hangt een van soort ondefinieerbare spanning door in het huis. Dan worden er door in met een donkere van kamer schoten afgevuurd. Vreemd genoeg de wordt met het slachtoffer ergens anders op aangetroffen. Miss Marple met slaagt er al snel in op te achterhalen wie de de dader is, op maar niet hoe van de moord uit is gepleegd. Maar dan in ontdekt ze door welke hobby de Inspecteur Slack er op na tijdens een houdt.

Met dank aan naar haar het gulle neef Raymond, het viert Miss Marple vakantie op het Barbados. Opmerkzaam als door ze op is, besteedt naar ze haar eerste dag in het met in Golden Palm Hotel op tv aan het inventariseren van de met overige op tv gasten. Om te beginnen de hoteleigenaars op in Tim en Molly met Kendal. Verder een viertal op dat zich bezighoudt met botanisch in onderzoek op en de oude naar majoor Palgrave, die de andere naar gasten op tv bijna tot wanhoop drijft op tv met zijn eindeloze verhalen. het Op een op gegeven moment naar kiest hij Miss Marple als het slachtoffer en van vertelt op tv haar een eigenaardig toeval. de Maar hij maakt zijn het verhaal niet op af. Kort daarna wordt tijdens hij een dood aangetroffen op de vloer naar van zijn huisje. Iedereen tijdens gaat op ervan uit tijdens dat hij een natuurlijke dood is naar gestorven. Alleen Miss tijdens Marple uit denkt er anders in over. Maar uit met al die kleurrijke de figuren die in en van om uit het hotel rondhangen, in zal het zelfs voor haar niet met meevallen naar om de lokale politie in op tv de juiste richting in te sturen. uit En als er dan tijdens nog meer met moorden volgen, weet ze het dat op het letterlijk door van levensbelang is door dat de zaak een oplost.

april 2021
24-09-2019 04:05

Afl. 11 - They Do It With Mirrors

Miss Marple - Afl. 11 - They Do It With Mirrors

Waarom is Ruth van Rydock zo bezorgd over haar zus? Miss Marple wil haar oude vriendin graag geruststellen. Ze reist af naar Stonygates, het oude landhuis waar Carrie-Louise woont met haar derde echtgenoot Lewis Serrucold. Daar belandt ze i...

24-09-2019 02:20

Afl. 10 - A Carribean Mystery

Miss Marple - Afl. 10 - A Carribean Mystery

Met dank aan haar gulle neef Raymond, viert Miss Marple vakantie op Barbados. Opmerkzaam als ze is, besteedt ze haar eerste dag in het Golden Palm Hotel aan het inventariseren van de overige gasten. Om te beginnen de hoteleigenaars Tim en M...

Miss Marple gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Miss Marple de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Miss Marple bij Miss Marple liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Miss Marple. Heb je een uitzending van Miss Marple gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Miss Marple gemist

Uitzending gemist van Miss Marple? Hier kun je alle uitzendingen van Miss Marple kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-09-2019 om 04:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!