Programma gemist?

Waarom op tv is Ruth naar van Rydock zo bezorgd over op haar zus? van Miss Marple wil haar op oude vriendin tijdens graag geruststellen. Ze reist tijdens af met naar Stonygates, het oude landhuis het waar met Carrie-Louise woont met haar derde uit echtgenoot Lewis Serrucold. tijdens Daar belandt ze in van door een buitengewoon eigenaardig huishouden, dat van naast een gezin de ook een tuchtschool voor met van jonge criminelen herbergt. Er hangt de een soort ondefinieerbare spanning tijdens een in het huis. Dan uit worden er van in een donkere kamer schoten afgevuurd. naar Vreemd het genoeg wordt het slachtoffer uit ergens door anders aangetroffen. Miss Marple slaagt op er al snel in uit tijdens te achterhalen wie de dader op is, de maar niet hoe de moord is met gepleegd. Maar tijdens dan ontdekt ze door welke hobby Inspecteur met Slack er op op na naar houdt.

Met dank door aan haar gulle neef in Raymond, viert in Miss Marple in vakantie op Barbados. op tv Opmerkzaam als ze is, een besteedt ze haar met eerste dag op in het Golden Palm het Hotel aan uit het inventariseren door van de overige gasten. Om te in door beginnen de hoteleigenaars Tim en tijdens Molly een Kendal. Verder een een viertal dat zich de bezighoudt met botanisch in onderzoek en de oude majoor een Palgrave, van die de andere gasten bijna uit tot wanhoop met drijft met zijn eindeloze de verhalen. Op het een gegeven moment kiest het hij Miss Marple uit als slachtoffer en in vertelt tijdens haar een eigenaardig toeval. Maar door hij maakt een zijn verhaal in niet af. Kort daarna wordt hij op dood aangetroffen op in de vloer van op zijn huisje. Iedereen het gaat uit ervan uit uit dat hij een natuurlijke dood door is gestorven. Alleen Miss naar op tv Marple denkt er anders over. Maar de met naar al die kleurrijke figuren in die in tijdens en om naar het hotel rondhangen, zal tijdens het zelfs voor haar niet naar door meevallen om de lokale politie een in de juiste met richting met te sturen. En als er in dan nog de meer moorden volgen, weet in ze dat het een letterlijk van levensbelang is het in dat de zaak op oplost.

januari 2021
24-09-2019 04:05

Afl. 11 - They Do It With Mirrors

Miss Marple - Afl. 11 - They Do It With Mirrors

Waarom is Ruth van Rydock zo bezorgd over haar zus? Miss Marple wil haar oude vriendin graag geruststellen. Ze reist af naar Stonygates, het oude landhuis waar Carrie-Louise woont met haar derde echtgenoot Lewis Serrucold. Daar belandt ze i...

24-09-2019 02:20

Afl. 10 - A Carribean Mystery

Miss Marple - Afl. 10 - A Carribean Mystery

Met dank aan haar gulle neef Raymond, viert Miss Marple vakantie op Barbados. Opmerkzaam als ze is, besteedt ze haar eerste dag in het Golden Palm Hotel aan het inventariseren van de overige gasten. Om te beginnen de hoteleigenaars Tim en M...

Miss Marple gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Miss Marple de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Miss Marple bij Miss Marple liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Miss Marple. Heb je een uitzending van Miss Marple gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Miss Marple gemist

Uitzending gemist van Miss Marple? Hier kun je alle uitzendingen van Miss Marple kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-09-2019 om 04:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!