Programma gemist?

Waarom is Ruth de van Rydock op tv zo bezorgd over in haar door zus? Miss Marple wil haar oude tijdens van vriendin graag geruststellen. Ze reist af tijdens op tv naar Stonygates, het oude op tv landhuis waar een Carrie-Louise woont met haar derde echtgenoot door Lewis Serrucold. Daar tijdens in belandt ze in in een buitengewoon eigenaardig een huishouden, dat naast een op gezin ook op een tuchtschool voor jonge criminelen herbergt. van Er op tv hangt een soort het ondefinieerbare spanning in het op tv huis. Dan worden door er tijdens in een donkere de kamer schoten afgevuurd. het Vreemd genoeg wordt het slachtoffer met ergens anders aangetroffen. tijdens Miss Marple tijdens slaagt er al snel door in te achterhalen wie op tv de dader is, door maar niet hoe met de moord is het gepleegd. Maar dan met ontdekt ze van welke hobby op Inspecteur Slack er op na door op houdt.

Met dank aan naar haar tijdens gulle neef Raymond, viert in Miss Marple op tv vakantie op met Barbados. Opmerkzaam als ze is, besteedt op tv met ze haar eerste dag in van het Golden het Palm Hotel aan een het inventariseren uit van de overige gasten. Om te naar beginnen een de hoteleigenaars Tim en in Molly de Kendal. Verder een viertal op dat zich in bezighoudt met botanisch onderzoek en de de oude majoor Palgrave, naar die de in andere gasten een bijna tot wanhoop drijft met van zijn eindeloze uit verhalen. Op een op tv gegeven moment het kiest hij van Miss Marple als slachtoffer de en vertelt haar een eigenaardig van toeval. de Maar hij maakt zijn verhaal een van niet af. Kort naar daarna wordt hij op tv dood aangetroffen op de een vloer van zijn huisje. de Iedereen gaat ervan de uit dat hij een tijdens natuurlijke dood in is gestorven. Alleen uit Miss Marple met denkt er anders over. Maar uit met al door die in kleurrijke figuren die tijdens in en om een het hotel rondhangen, zal het zelfs op tv voor haar naar niet een meevallen om de lokale politie in een de de juiste richting te sturen. door En als er van dan nog meer een moorden volgen, weet het ze dat het uit letterlijk van het levensbelang is dat de zaak door een oplost.

september 2020
24-09-2019 04:05

Afl. 11 - They Do It With Mirrors

Miss Marple - Afl. 11 - They Do It With Mirrors

Waarom is Ruth van Rydock zo bezorgd over haar zus? Miss Marple wil haar oude vriendin graag geruststellen. Ze reist af naar Stonygates, het oude landhuis waar Carrie-Louise woont met haar derde echtgenoot Lewis Serrucold. Daar belandt ze i...

24-09-2019 02:20

Afl. 10 - A Carribean Mystery

Miss Marple - Afl. 10 - A Carribean Mystery

Met dank aan haar gulle neef Raymond, viert Miss Marple vakantie op Barbados. Opmerkzaam als ze is, besteedt ze haar eerste dag in het Golden Palm Hotel aan het inventariseren van de overige gasten. Om te beginnen de hoteleigenaars Tim en M...

Miss Marple gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Miss Marple de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Miss Marple bij Miss Marple liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Miss Marple. Heb je een uitzending van Miss Marple gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Miss Marple gemist

Uitzending gemist van Miss Marple? Hier kun je alle uitzendingen van Miss Marple kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-09-2019 om 04:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!