Programma gemist?

Waarom is Ruth tijdens van Rydock uit zo naar bezorgd over haar zus? Miss Marple het wil haar oude op tv vriendin door graag geruststellen. de Ze reist af op tv naar Stonygates, het oude van landhuis waar naar Carrie-Louise woont met haar derde echtgenoot met Lewis Serrucold. op tv Daar belandt op tv ze in een buitengewoon eigenaardig tijdens huishouden, dat in naast een gezin het ook een tuchtschool het voor jonge criminelen herbergt. door tijdens Er hangt een soort tijdens ondefinieerbare spanning in het huis. de de Dan worden er in een donkere in de kamer schoten afgevuurd. Vreemd op tv genoeg wordt het slachtoffer ergens in anders uit aangetroffen. Miss Marple in slaagt er al snel tijdens in door te achterhalen wie de uit dader is, op maar niet hoe de een moord is gepleegd. uit Maar dan ontdekt ze op tv welke hobby naar Inspecteur Slack het er op na tijdens houdt.

Met een dank aan haar gulle neef op Raymond, viert een Miss Marple vakantie een op Barbados. een Opmerkzaam als ze is, naar besteedt ze haar eerste uit naar dag in het Golden op Palm Hotel uit aan het inventariseren van de overige met uit gasten. Om te beginnen de op tv hoteleigenaars in Tim en Molly Kendal. Verder door een viertal dat zich naar bezighoudt naar met botanisch onderzoek en op tv de op oude majoor Palgrave, uit die de andere gasten bijna tot met wanhoop drijft op tv met uit zijn eindeloze verhalen. Op een gegeven in op moment kiest hij Miss met Marple als slachtoffer de en vertelt door haar een eigenaardig naar toeval. Maar hij maakt zijn verhaal met van niet af. Kort daarna de wordt hij op dood aangetroffen op de vloer van het zijn huisje. van Iedereen in gaat ervan uit een dat hij een natuurlijke dood van is tijdens gestorven. Alleen Miss Marple denkt er op op anders over. Maar met van al die kleurrijke het figuren die in en om op het hotel rondhangen, door zal het naar zelfs met voor haar niet door meevallen om de lokale politie in in de door juiste richting te van sturen. En als tijdens er dan nog tijdens meer moorden volgen, weet op tv ze dat het het letterlijk op tv van levensbelang is dat een de zaak uit oplost.

augustus 2021
24-09-2019 04:05

Afl. 11 - They Do It With Mirrors

Miss Marple - Afl. 11 - They Do It With Mirrors

Waarom is Ruth van Rydock zo bezorgd over haar zus? Miss Marple wil haar oude vriendin graag geruststellen. Ze reist af naar Stonygates, het oude landhuis waar Carrie-Louise woont met haar derde echtgenoot Lewis Serrucold. Daar belandt ze i...

24-09-2019 02:20

Afl. 10 - A Carribean Mystery

Miss Marple - Afl. 10 - A Carribean Mystery

Met dank aan haar gulle neef Raymond, viert Miss Marple vakantie op Barbados. Opmerkzaam als ze is, besteedt ze haar eerste dag in het Golden Palm Hotel aan het inventariseren van de overige gasten. Om te beginnen de hoteleigenaars Tim en M...

Miss Marple gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Miss Marple de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Miss Marple bij Miss Marple liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Miss Marple. Heb je een uitzending van Miss Marple gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Miss Marple gemist

Uitzending gemist van Miss Marple? Hier kun je alle uitzendingen van Miss Marple kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-09-2019 om 04:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!