Programma gemist?

Waarom is Ruth van van door Rydock zo bezorgd een over haar zus? met Miss Marple wil haar oude naar vriendin graag tijdens geruststellen. een Ze reist af tijdens naar Stonygates, het door oude landhuis waar Carrie-Louise woont uit met op tv haar derde echtgenoot Lewis Serrucold. in Daar belandt ze in de met een buitengewoon eigenaardig het huishouden, dat naast een gezin ook uit de een tuchtschool voor jonge van criminelen herbergt. Er hangt een een soort ondefinieerbare op spanning in het huis. een Dan worden de er in een donkere tijdens kamer schoten de afgevuurd. Vreemd genoeg wordt uit het slachtoffer in ergens anders aangetroffen. Miss met Marple van slaagt er al uit snel in te achterhalen wie op tv de dader naar is, maar niet hoe tijdens de de moord is gepleegd. Maar dan de ontdekt ze van welke door hobby Inspecteur Slack er op door na op houdt.

Met van dank aan een haar gulle neef Raymond, viert door Miss Marple een vakantie op naar Barbados. Opmerkzaam als ze is, besteedt met in ze haar eerste dag in het het Golden Palm een Hotel aan het inventariseren naar een van de overige gasten. Om het te beginnen op de hoteleigenaars Tim en tijdens Molly Kendal. uit Verder een viertal op dat zich bezighoudt met botanisch een onderzoek en in de oude majoor Palgrave, tijdens in die de andere gasten bijna de tot wanhoop in drijft met op zijn eindeloze verhalen. met Op een gegeven moment kiest hij een Miss Marple de als slachtoffer en vertelt het van haar een eigenaardig toeval. een Maar hij maakt op zijn verhaal naar niet af. Kort daarna wordt naar hij dood op tv aangetroffen op door de vloer van tijdens zijn huisje. Iedereen gaat van ervan uit dat het hij een natuurlijke tijdens dood is gestorven. Alleen Miss een van Marple denkt er een anders over. Maar met al die naar kleurrijke figuren die een in en om het het hotel rondhangen, met zal het zelfs uit voor haar niet op meevallen om met de lokale politie het in de juiste uit richting met te sturen. En als door er dan nog meer moorden uit volgen, weet op tv ze dat het letterlijk tijdens van het levensbelang is dat door de zaak door oplost.

mei 2020
24-09-2019 04:05

Afl. 11 - They Do It With Mirrors

Miss Marple - Afl. 11 - They Do It With Mirrors

Waarom is Ruth van Rydock zo bezorgd over haar zus? Miss Marple wil haar oude vriendin graag geruststellen. Ze reist af naar Stonygates, het oude landhuis waar Carrie-Louise woont met haar derde echtgenoot Lewis Serrucold. Daar belandt ze i...

24-09-2019 02:20

Afl. 10 - A Carribean Mystery

Miss Marple - Afl. 10 - A Carribean Mystery

Met dank aan haar gulle neef Raymond, viert Miss Marple vakantie op Barbados. Opmerkzaam als ze is, besteedt ze haar eerste dag in het Golden Palm Hotel aan het inventariseren van de overige gasten. Om te beginnen de hoteleigenaars Tim en M...

Miss Marple gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Miss Marple de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Miss Marple bij Miss Marple liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Miss Marple. Heb je een uitzending van Miss Marple gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Miss Marple gemist

Uitzending gemist van Miss Marple? Hier kun je alle uitzendingen van Miss Marple kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-09-2019 om 04:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!