Programma gemist?

Waarom op is Ruth het van Rydock zo bezorgd over haar in op tv zus? Miss Marple door wil haar oude vriendin graag uit geruststellen. Ze op tv reist af naar Stonygates, op tv het oude een landhuis waar Carrie-Louise tijdens woont met haar van derde echtgenoot Lewis naar Serrucold. Daar belandt ze in het een buitengewoon eigenaardig naar huishouden, dat naast in een een gezin ook een tuchtschool voor naar jonge het criminelen herbergt. van Er hangt een soort ondefinieerbare spanning het in het huis. uit tijdens Dan worden er in een donkere een kamer schoten op afgevuurd. in Vreemd genoeg wordt het de slachtoffer ergens anders door aangetroffen. Miss Marple in slaagt er al op snel in te achterhalen in wie de dader is, op maar niet de hoe de moord door is gepleegd. op tv Maar dan ontdekt met ze welke hobby in Inspecteur Slack er op tv op na de houdt.

Met in dank aan haar gulle neef tijdens Raymond, viert het Miss Marple vakantie op op van Barbados. Opmerkzaam als ze is, het besteedt ze haar door eerste dag in tijdens het Golden Palm in Hotel de aan het inventariseren van de tijdens overige gasten. Om op te de beginnen de hoteleigenaars Tim en Molly van Kendal. Verder met een viertal in dat zich de bezighoudt met botanisch onderzoek en de op oude naar majoor Palgrave, die de andere in gasten bijna tot de wanhoop van drijft met zijn naar eindeloze verhalen. Op de een gegeven op moment kiest hij het Miss Marple als slachtoffer en vertelt uit op tv haar een eigenaardig toeval. op Maar hij maakt zijn verhaal een niet af. door Kort daarna wordt met hij een dood aangetroffen op de vloer van het zijn huisje. tijdens Iedereen gaat naar ervan uit dat op tv hij een natuurlijke door dood is gestorven. Alleen uit Miss Marple denkt het er anders over. een Maar de met al die kleurrijke door figuren die in en met om het op tv hotel rondhangen, zal op tv het zelfs voor haar uit niet meevallen om de de lokale politie op tv in de van juiste richting te sturen. En op tv door als er dan nog meer van moorden volgen, weet ze op tv dat het letterlijk op tv van levensbelang naar is dat de naar zaak van oplost.

juli 2020
24-09-2019 04:05

Afl. 11 - They Do It With Mirrors

Miss Marple - Afl. 11 - They Do It With Mirrors

Waarom is Ruth van Rydock zo bezorgd over haar zus? Miss Marple wil haar oude vriendin graag geruststellen. Ze reist af naar Stonygates, het oude landhuis waar Carrie-Louise woont met haar derde echtgenoot Lewis Serrucold. Daar belandt ze i...

24-09-2019 02:20

Afl. 10 - A Carribean Mystery

Miss Marple - Afl. 10 - A Carribean Mystery

Met dank aan haar gulle neef Raymond, viert Miss Marple vakantie op Barbados. Opmerkzaam als ze is, besteedt ze haar eerste dag in het Golden Palm Hotel aan het inventariseren van de overige gasten. Om te beginnen de hoteleigenaars Tim en M...

Miss Marple gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Miss Marple de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Miss Marple bij Miss Marple liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Miss Marple. Heb je een uitzending van Miss Marple gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Miss Marple gemist

Uitzending gemist van Miss Marple? Hier kun je alle uitzendingen van Miss Marple kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-09-2019 om 04:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!