Programma gemist?

In de op tv laatste aflevering het van Iris door en de 12 het dates kiest Iris Hond twee mannen uit uit om naar een weekendje mee weg op op tv te gaan en elkaar in nog beter door te leren kennen. Hart Zal het een van uit deze mannen het lukken om het van hart van Iris een te veroveren? Dan is een het datingprogramma van in Net5 door geslaagd. Blind dates In van dit programma probeerde van Iris tijdens blind dates met uit twaalf verschillende op tv mannen de een liefde van haar leven te vinden, tijdens waarbij ze na van elke tijdens date evalueert met psycholoog Lennart door Klipp. Weekend door weg Nu alle in twaalf dates erop zitten het kiest Iris twee mannen uit met wie ze, van afzonderlijk van elkaar, op een lang weekend weg in van gaat.

Aflevering 6 naar - Iris Hond een (32) is de een getalenteerde pianiste met met veel succes op in binnen en op -buitenland. Maar in in de liefde de wil het nog op tv niet echt vlotten. Daarom naar gaat zij in het deze nieuwe docu-reality serie op tv daten met van twaalf verschillende tijdens mannen. Na elke met date evalueert én analyseert zij - op samen met met psycholoog Lennart naar Klipp - de de date, de op man en haar eigen van gedrag. Iris en de uit 12 de dates is een intens avontuur vol in uiteenlopende emoties en naar confronterende de inzichten waarin tijdens Iris Hond alles op alles door zet om stappen te uit het zetten in de naar liefde, maar bovenal zichzelf de uitdaagt tot persoonlijke een groei. Twee van de vervolgdates door door zitten erop. Wie worden naar de andere twee mannen voor het in een vervolgdate? En met van wie van het deze vier wil zij een op weekend de weg om erachter te het komen of er sprake door is van op tv 'ware liefde'?

Aflevering 5 het - een Iris Hond (32) is een van getalenteerde pianiste met veel in succes in in binnen en -buitenland. Maar tijdens in uit de liefde wil in het nog niet echt vlotten. uit Daarom in gaat zij in deze nieuwe van docu-reality op serie daten met twaalf op verschillende mannen. van Na elke date evalueert én tijdens analyseert zij - tijdens de samen met psycholoog Lennart tijdens Klipp - de date, de de tijdens man en haar eigen in gedrag. Iris en met de 12 dates is van een intens avontuur de vol uiteenlopende emoties in en confronterende door inzichten waarin Iris een Hond alles op alles zet in het om stappen te uit zetten in de liefde, maar een bovenal zichzelf in uitdaagt tot persoonlijke groei. de Iris heeft er op tv inmiddels met twaalf dates opzitten. Met met vier mannen gaat zij op het tijdens een vervolgdate. Wie kiest zij uit en welke man met maakt uit ook de tweede met keer genoeg indruk?

Aflevering door 4 - in Iris Hond (32) is een getalenteerde op tv pianiste van met veel succes het in binnen en de -buitenland. Maar in de liefde tijdens tijdens wil het nog niet van echt vlotten. Daarom gaat zij van in deze uit nieuwe docu-reality uit serie daten met twaalf met verschillende mannen. op Na elke date evalueert tijdens én analyseert van zij - samen naar met psycholoog Lennart Klipp - tijdens een de date, de man en door haar eigen het gedrag. Iris en naar de 12 een dates is een intens van avontuur vol uiteenlopende emoties en het de confronterende inzichten waarin Iris Hond van alles op alles uit zet om door stappen te zetten tijdens in de liefde, van maar bovenal zichzelf met uitdaagt tot persoonlijke op tv groei.

Aflevering op 3 - Iris door Hond (32) is door een getalenteerde pianiste de met veel uit succes in binnen en -buitenland. tijdens Maar op in de liefde wil het nog van op niet echt vlotten. Daarom gaat door zij in deze het nieuwe docu-reality serie met daten met twaalf het verschillende mannen. Na elke tijdens date evalueert door én analyseert op tv zij - samen met van psycholoog Lennart Klipp - door de date, met de man van en haar eigen gedrag. het Iris en in de 12 dates is een een intens avontuur vol het uiteenlopende emoties op tv en confronterende inzichten waarin tijdens door Iris Hond alles op alles zet het om van stappen te met zetten in de liefde, maar bovenal door zichzelf uitdaagt tijdens tot persoonlijke het groei.

Aflevering met 2 - Iris Hond (32) uit is tijdens een getalenteerde de pianiste met veel succes in in binnen en op -buitenland. Maar van in de liefde wil het nog uit uit niet echt vlotten. Daarom gaat zij uit in deze met nieuwe docu-reality serie naar daten met twaalf verschillende het mannen. Na elke op het date evalueert én analyseert zij van - samen met een psycholoog Lennart Klipp in - het de date, de man de en haar met eigen gedrag. Iris en van de 12 dates op is een intens avontuur met vol uiteenlopende emoties het en confronterende inzichten met waarin Iris met Hond alles op alles de zet door om stappen te van zetten in de liefde, maar bovenal naar op zichzelf uitdaagt tot het persoonlijke groei. Iris uit verhuist naar het kustplaatsje bergen de om tijdens te starten met een het intensieve datingtraject. van Ze ontmoet vervolgens drie totaal van verschillende mannen: de op actieve vijftiger David, met de de knappe Sietse en de Afrikaanse prins het op tv Randy.

In de het nieuwe in programma Iris en de 12 dates van gaat pianiste en op tv componiste Iris op Hond in zeven afleveringen een op op zoek gaat tijdens naar de ware liefde. Blind dates Hond krijgt door de daarbij hulp van een psycholoog. In een de in reality-documentaire probeert Iris tijdens door blind naar dates met twaalf verschillende door mannen de de liefde van haar leven te van vinden, waarbij ze de na tijdens elke date evalueert met psycholoog Lennart het Klipp. Obstakels Hij kijkt het bij elke date op de afstand naar mee, analyseert de ontmoetingen en in gidst Iris naar tijdens op persoonlijke ontwikkeling. De gesprekken in laten zien tegen welke obstakels op tv ze op aanloopt bij het daten. Met tijdens nieuwe inzichten gaat in tijdens Iris vervolgens naar de door volgende date. Bergen In de eerste aflevering op tv is in te zien dat Iris verhuist in naar uit het kustplaatsje Bergen om op te op tv starten met het intensieve van datingtraject. Hier ontmoet ze uit drie mannen: met de actieve uit vijftiger David, de knappe Sietse en naar de Afrikaanse prins op de Randy.

april 2021
05-11-2019 20:30

Slot: Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Slot: Iris en de 12 dates

In de laatste aflevering van Iris en de 12 dates kiest Iris Hond twee mannen uit om een weekendje mee weg te gaan en elkaar nog beter te leren kennen. Hart Zal het een van deze mannen lukken om het hart van Iris te veroveren? Dan is het...

29-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 6 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

22-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 5 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

15-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 4 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

08-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 3 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

01-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 2 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

24-09-2019 20:30

Nieuw: Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Nieuw: Iris en de 12 dates

In het nieuwe programma Iris en de 12 dates gaat pianiste en componiste Iris Hond in zeven afleveringen op zoek gaat naar de ware liefde. Blind dates Hond krijgt daarbij hulp van een psycholoog. In de reality-documentaire probeert Iris ...

Iris en de 12 dates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Iris en de 12 dates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Iris en de 12 dates bij Iris en de 12 dates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Iris en de 12 dates. Heb je een uitzending van Iris en de 12 dates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Iris en de 12 dates gemist

Uitzending gemist van Iris en de 12 dates? Hier kun je alle uitzendingen van Iris en de 12 dates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 05-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!