Programma gemist?

In de laatste van aflevering van Iris op en de tijdens 12 dates kiest van Iris op tv Hond twee mannen uit om een een weekendje mee weg door te gaan op en een elkaar nog beter van te leren kennen. Hart Zal het een een van deze mannen lukken op tv om het hart in van Iris te in veroveren? van Dan is het datingprogramma op van op tv Net5 geslaagd. Blind dates In uit dit programma probeerde het Iris tijdens blind dates in met twaalf verschillende uit mannen de liefde in van haar de leven te vinden, waarbij ze na in elke date evalueert van op met psycholoog Lennart tijdens Klipp. Weekend weg Nu alle twaalf dates erop uit zitten een kiest Iris de twee mannen met wie ze, afzonderlijk door van elkaar, het een lang op tv weekend weg een gaat.

Aflevering de 6 - uit Iris Hond (32) tijdens is een getalenteerde een pianiste met veel succes een in binnen en -buitenland. Maar op in de liefde het wil het het nog niet echt vlotten. in Daarom in gaat zij de in deze nieuwe docu-reality serie daten door met van twaalf verschillende tijdens mannen. Na elke date met evalueert én analyseert zij - op naar samen met psycholoog naar Lennart Klipp - naar de date, de man de en haar eigen het gedrag. Iris en de 12 naar dates is een een intens avontuur naar vol uiteenlopende op emoties en confronterende uit inzichten waarin Iris Hond alles met de op alles zet om door stappen te door zetten in de liefde, maar met bovenal zichzelf uitdaagt op tv tot persoonlijke groei. naar Twee van van de vervolgdates zitten erop. de Wie op tv worden de andere twee mannen voor de met een vervolgdate? En in met wie van een deze vier wil zij een een weekend weg om tijdens erachter te in komen of er sprake is naar uit van 'ware liefde'?

Aflevering op 5 - Iris Hond de (32) is een op tv getalenteerde pianiste met veel op tv in succes in binnen tijdens en -buitenland. Maar met in de liefde wil het uit nog niet naar echt vlotten. Daarom gaat een zij een in deze nieuwe op docu-reality serie daten met twaalf verschillende door mannen. Na op elke een date evalueert én analyseert zij een - van samen met psycholoog Lennart op tv Klipp - de date, de door man en haar op eigen gedrag. de Iris en op tv de 12 dates van is een intens avontuur vol het uiteenlopende het emoties en door confronterende inzichten waarin Iris Hond alles op tv op het alles zet om stappen te uit op tv zetten in de liefde, maar bovenal in zichzelf naar uitdaagt tot persoonlijke uit groei. Iris naar heeft er inmiddels twaalf dates opzitten. door Met vier mannen een gaat zij uit op de een vervolgdate. Wie in kiest zij en op tv welke man maakt ook met de tweede naar keer genoeg indruk?

Aflevering tijdens 4 - uit Iris Hond (32) is een op getalenteerde tijdens pianiste met veel succes tijdens in binnen en -buitenland. het Maar in een de liefde wil het nog door niet echt van vlotten. in Daarom gaat zij in deze van nieuwe docu-reality serie de daten met het twaalf verschillende de mannen. Na elke date op evalueert én met analyseert zij - naar samen met psycholoog Lennart op Klipp - de door date, de op man en haar eigen gedrag. Iris het en uit de 12 dates is van een door intens avontuur vol uiteenlopende door emoties en confronterende inzichten waarin het Iris Hond uit alles op naar alles zet om met stappen te uit zetten in de liefde, maar bovenal door van zichzelf uitdaagt tot persoonlijke een groei.

Aflevering 3 op - uit Iris Hond (32) is het een getalenteerde pianiste met veel met het succes in binnen en door -buitenland. Maar in tijdens de liefde wil het uit nog niet een echt vlotten. Daarom gaat in zij in deze nieuwe op op docu-reality serie daten op met twaalf verschillende mannen. Na elke door date op tv evalueert én analyseert naar zij - samen met psycholoog door Lennart op tv Klipp - de date, de met man en uit haar een eigen gedrag. Iris en de door 12 dates is een door intens uit avontuur vol uiteenlopende emoties en op tv confronterende inzichten uit waarin Iris Hond alles naar op alles op zet om stappen te van zetten in de de liefde, maar op tv bovenal naar zichzelf uitdaagt tot persoonlijke het groei.

Aflevering van 2 - Iris door Hond (32) is uit een getalenteerde pianiste met veel tijdens succes tijdens in binnen een en -buitenland. Maar in de liefde een op tv wil het nog naar niet echt vlotten. Daarom in gaat zij uit in deze nieuwe een docu-reality serie daten met twaalf verschillende door mannen. Na elke de date evalueert én tijdens analyseert zij naar - samen op tv met psycholoog van Lennart Klipp - op de date, de man en tijdens haar tijdens eigen gedrag. Iris een en de 12 dates is het een intens het avontuur vol de uiteenlopende emoties en confronterende inzichten waarin van Iris in Hond alles op door alles zet om stappen te naar de zetten in de liefde, maar bovenal op tv zichzelf de uitdaagt tot persoonlijke de groei. Iris verhuist door naar het naar kustplaatsje bergen om te naar starten met het van intensieve datingtraject. op tv Ze ontmoet vervolgens drie totaal op tv verschillende een mannen: de actieve vijftiger op tv David, de knappe Sietse en naar de de Afrikaanse prins op tv Randy.

In het nieuwe van programma Iris tijdens en de de 12 dates gaat pianiste en door componiste Iris in Hond op in zeven afleveringen op zoek gaat in naar de door ware liefde. Blind op dates Hond krijgt daarbij hulp de van een psycholoog. In het de reality-documentaire met probeert Iris tijdens op tv blind dates met de twaalf een verschillende mannen de liefde van haar uit leven te tijdens vinden, waarbij ze na een elke date op tv evalueert het met psycholoog Lennart Klipp. Obstakels Hij kijkt bij een elke date op door afstand met mee, analyseert de naar ontmoetingen en gidst Iris door naar in persoonlijke ontwikkeling. De gesprekken uit laten zien het tegen welke obstakels ze aanloopt bij door uit het daten. Met een nieuwe inzichten gaat Iris vervolgens naar het de in volgende date. Bergen In de eerste aflevering de is te zien een dat Iris op tv verhuist naar het kustplaatsje door uit Bergen om te starten het met het intensieve datingtraject. de Hier ontmoet ze drie met mannen: in de actieve vijftiger David, de het knappe Sietse in en de Afrikaanse van prins in Randy.

september 2021
05-11-2019 20:30

Slot: Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Slot: Iris en de 12 dates

In de laatste aflevering van Iris en de 12 dates kiest Iris Hond twee mannen uit om een weekendje mee weg te gaan en elkaar nog beter te leren kennen. Hart Zal het een van deze mannen lukken om het hart van Iris te veroveren? Dan is het...

29-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 6 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

22-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 5 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

15-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 4 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

08-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 3 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

01-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 2 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

24-09-2019 20:30

Nieuw: Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Nieuw: Iris en de 12 dates

In het nieuwe programma Iris en de 12 dates gaat pianiste en componiste Iris Hond in zeven afleveringen op zoek gaat naar de ware liefde. Blind dates Hond krijgt daarbij hulp van een psycholoog. In de reality-documentaire probeert Iris ...

Iris en de 12 dates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Iris en de 12 dates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Iris en de 12 dates bij Iris en de 12 dates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Iris en de 12 dates. Heb je een uitzending van Iris en de 12 dates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Iris en de 12 dates gemist

Uitzending gemist van Iris en de 12 dates? Hier kun je alle uitzendingen van Iris en de 12 dates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 05-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!