Programma gemist?

In de met laatste aflevering van een Iris tijdens en de 12 met dates kiest Iris Hond twee naar mannen uit om een een weekendje de mee weg te gaan het en elkaar nog het beter op te leren kennen. Hart Zal het een een van deze met mannen lukken om naar het hart van op tv Iris te veroveren? Dan is naar het datingprogramma naar van Net5 geslaagd. Blind van dates In met dit programma probeerde Iris tijdens een blind dates met twaalf met verschillende een mannen de liefde van haar een leven van te vinden, naar waarbij ze na op tv elke date evalueert met psycholoog Lennart het Klipp. Weekend weg Nu de alle twaalf op tv dates erop zitten kiest uit Iris twee mannen met op tv wie ze, afzonderlijk door van elkaar, naar een op tv lang weekend weg met gaat.

Aflevering de 6 - Iris Hond op (32) is een getalenteerde naar pianiste met de veel succes in tijdens binnen en -buitenland. Maar een in de met liefde wil het nog met een niet echt vlotten. Daarom gaat zij een met in deze nieuwe docu-reality serie een daten met twaalf verschillende naar mannen. Na van elke date evalueert door én analyseert zij tijdens - met samen met psycholoog naar Lennart Klipp - de met date, de een man en haar eigen gedrag. tijdens Iris en de de 12 dates is een de van intens avontuur vol uiteenlopende emoties en met confronterende inzichten waarin tijdens op Iris Hond alles op alles tijdens zet om stappen te op zetten in een de liefde, maar bovenal de zichzelf uitdaagt tot de persoonlijke naar groei. Twee van uit de vervolgdates zitten erop. tijdens Wie worden de andere in twee mannen voor tijdens een vervolgdate? En een met wie de van deze vier wil in met zij een weekend weg om het erachter de te komen of de er sprake is van 'ware tijdens liefde'?

Aflevering 5 een - Iris Hond met (32) met is een getalenteerde op tv pianiste met veel succes in door binnen en -buitenland. uit Maar met in de liefde wil met het nog niet echt uit vlotten. het Daarom gaat zij tijdens in deze nieuwe docu-reality serie daten met met twaalf verschillende op tv naar mannen. Na elke date evalueert én het analyseert zij - op tijdens samen met psycholoog Lennart Klipp de - de date, de in man en uit haar naar eigen gedrag. Iris en door de 12 dates in is een door intens avontuur vol uiteenlopende emoties en het confronterende inzichten het waarin in Iris Hond alles op alles zet op om tijdens stappen te zetten in in de liefde, maar bovenal op zichzelf op tv uitdaagt tot persoonlijke groei. Iris naar een heeft er inmiddels twaalf dates opzitten. een Met vier door mannen gaat zij op een een vervolgdate. Wie tijdens kiest met zij en door welke man maakt ook de tweede de keer genoeg het indruk?

Aflevering een 4 - Iris Hond in (32) op tv is een getalenteerde pianiste een met veel succes in de binnen en -buitenland. op Maar een in de liefde wil het nog op niet echt vlotten. de Daarom gaat zij op in deze nieuwe tijdens docu-reality serie daten het van met twaalf verschillende mannen. Na van elke date evalueert én uit analyseert zij op - samen op tv met psycholoog Lennart Klipp - van de date, de de man tijdens en haar eigen gedrag. het Iris en de 12 van dates is een op tv de intens avontuur vol uiteenlopende emoties en in met confronterende inzichten waarin Iris Hond alles het in op alles zet om stappen te een een zetten in de liefde, maar bovenal met zichzelf uit uitdaagt tot een persoonlijke groei.

Aflevering 3 - uit Iris Hond van (32) is een getalenteerde het pianiste uit met veel succes in binnen op tv en -buitenland. op tv Maar in de met liefde met wil het nog op niet echt vlotten. Daarom gaat zij naar in met deze nieuwe docu-reality door serie daten met twaalf naar verschillende mannen. Na elke naar date evalueert tijdens én naar analyseert zij - samen met tijdens psycholoog Lennart Klipp - op door de date, de door man en haar eigen gedrag. Iris de en de 12 de tijdens dates is een intens van avontuur vol uiteenlopende emoties tijdens en confronterende een inzichten waarin Iris Hond de alles op naar alles zet om uit stappen te zetten in door de liefde, de maar bovenal zichzelf uitdaagt naar tot persoonlijke het groei.

Aflevering 2 - tijdens met Iris Hond (32) is een op tv getalenteerde pianiste met op veel succes in tijdens binnen en in -buitenland. Maar in de liefde de wil het nog van niet het echt vlotten. Daarom gaat uit zij in deze nieuwe met docu-reality serie op daten op met twaalf verschillende mannen. op Na elke date evalueert op én van analyseert zij - samen de met psycholoog Lennart met Klipp - de date, op tv de man op tv en haar eigen gedrag. met Iris en de 12 door dates is de een naar intens avontuur vol uiteenlopende emoties naar en confronterende inzichten het waarin Iris Hond alles tijdens op op tv alles zet het om stappen te van zetten in de liefde, maar bovenal met zichzelf uitdaagt door tot persoonlijke van groei. Iris met verhuist naar het kustplaatsje bergen om de te starten op tv met het intensieve van datingtraject. Ze tijdens ontmoet vervolgens drie totaal verschillende in mannen: de op tv actieve vijftiger David, de op tv knappe Sietse en naar de Afrikaanse van prins een Randy.

In naar het nieuwe programma Iris op tv en de door 12 dates naar gaat pianiste en componiste in Iris Hond de in zeven afleveringen op uit zoek gaat naar naar de ware liefde. Blind dates Hond op tv krijgt in daarbij hulp van een psycholoog. In met de reality-documentaire op tv probeert met Iris tijdens blind dates met twaalf in verschillende mannen de van liefde van haar in leven te tijdens vinden, waarbij op ze na elke date evalueert een met psycholoog van Lennart met Klipp. Obstakels Hij kijkt bij elke date op tv op uit afstand mee, analyseert de uit ontmoetingen en gidst op tv Iris naar van persoonlijke ontwikkeling. De gesprekken laten zien een door tegen welke obstakels op ze aanloopt bij het daten. op tv Met uit nieuwe inzichten gaat Iris naar vervolgens naar van de volgende date. Bergen In in de eerste aflevering door is te zien op tv dat Iris verhuist op naar het kustplaatsje Bergen om te door starten met het het intensieve door datingtraject. Hier ontmoet ze drie door mannen: de actieve in vijftiger David, uit de knappe Sietse en tijdens de Afrikaanse naar prins een Randy.

december 2020
05-11-2019 20:30

Slot: Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Slot: Iris en de 12 dates

In de laatste aflevering van Iris en de 12 dates kiest Iris Hond twee mannen uit om een weekendje mee weg te gaan en elkaar nog beter te leren kennen. Hart Zal het een van deze mannen lukken om het hart van Iris te veroveren? Dan is het...

29-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 6 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

22-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 5 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

15-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 4 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

08-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 3 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

01-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 2 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

24-09-2019 20:30

Nieuw: Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Nieuw: Iris en de 12 dates

In het nieuwe programma Iris en de 12 dates gaat pianiste en componiste Iris Hond in zeven afleveringen op zoek gaat naar de ware liefde. Blind dates Hond krijgt daarbij hulp van een psycholoog. In de reality-documentaire probeert Iris ...

Iris en de 12 dates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Iris en de 12 dates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Iris en de 12 dates bij Iris en de 12 dates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Iris en de 12 dates. Heb je een uitzending van Iris en de 12 dates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Iris en de 12 dates gemist

Uitzending gemist van Iris en de 12 dates? Hier kun je alle uitzendingen van Iris en de 12 dates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 05-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!