Programma gemist?

In van de laatste aflevering van Iris met en naar de 12 dates kiest Iris door op Hond twee mannen op tv uit om een weekendje het mee weg te gaan en in elkaar nog van beter te leren kennen. Hart Zal de in het een van een deze mannen lukken om door het hart van in Iris te veroveren? Dan met is het datingprogramma van een Net5 tijdens geslaagd. Blind dates In dit het programma probeerde Iris tijdens blind op dates met met twaalf op tv verschillende mannen de liefde door van haar leven in te vinden, waarbij van ze na elke date op tv evalueert uit met psycholoog Lennart Klipp. Weekend van weg Nu alle twaalf op tv dates erop het zitten kiest Iris twee mannen met van wie naar ze, afzonderlijk een van elkaar, een lang op weekend weg op gaat.

Aflevering een 6 - Iris Hond op tv (32) is naar een getalenteerde pianiste op met veel succes een in binnen naar en -buitenland. Maar in een de liefde wil met het nog op niet echt vlotten. Daarom van gaat zij in deze nieuwe van docu-reality serie daten uit met twaalf verschillende het mannen. Na elke van door date evalueert én analyseert zij - van samen met psycholoog uit tijdens Lennart Klipp - de date, de op man en haar tijdens de eigen gedrag. Iris en de door 12 dates is een de intens de avontuur vol uiteenlopende emoties en van naar confronterende inzichten waarin Iris Hond alles een door op alles zet om stappen te van zetten in in de liefde, maar bovenal de zichzelf de uitdaagt tot persoonlijke groei. Twee naar op tv van de vervolgdates zitten uit erop. Wie worden de naar andere van twee mannen voor een vervolgdate? En tijdens met wie van in het deze vier wil uit zij een weekend weg om erachter uit te komen of met er naar sprake is de van 'ware liefde'?

Aflevering 5 in - door Iris Hond (32) is een tijdens getalenteerde de pianiste met veel succes in binnen met in en -buitenland. Maar in de uit liefde wil het nog met niet echt uit vlotten. door Daarom gaat zij in deze nieuwe door docu-reality serie daten op tv met twaalf verschillende in mannen. door Na elke date evalueert van én de analyseert zij - door samen met psycholoog de Lennart Klipp - de date, door de man en het haar met eigen gedrag. Iris en van de 12 dates door is een intens het avontuur vol uiteenlopende in emoties en confronterende inzichten waarin het door Iris Hond alles op alles in zet om stappen te een zetten in door de liefde, maar bovenal in zichzelf uitdaagt tot van persoonlijke groei. Iris uit in heeft er inmiddels twaalf tijdens dates opzitten. Met een vier mannen gaat zij op in een vervolgdate. tijdens Wie kiest een zij en welke man tijdens maakt ook door de tweede keer genoeg door indruk?

Aflevering met 4 - Iris Hond (32) de in is een getalenteerde op pianiste met veel succes in binnen op tv en -buitenland. op Maar in de het liefde wil het een nog de niet echt vlotten. de Daarom gaat zij het in deze nieuwe docu-reality serie daten de met twaalf uit verschillende mannen. naar Na elke date evalueert op tv én met analyseert zij - samen tijdens met psycholoog door Lennart Klipp - de date, de op man en op tv haar eigen gedrag. uit Iris en de 12 door dates naar is een intens uit avontuur vol uiteenlopende de emoties en confronterende inzichten waarin in Iris in Hond alles op alles op zet om het stappen te zetten in de de liefde, maar bovenal het in zichzelf uitdaagt tot persoonlijke in groei.

Aflevering een 3 - Iris Hond op (32) uit is een getalenteerde het pianiste met veel succes tijdens in binnen en van -buitenland. Maar in de liefde op tv in wil het nog met niet echt vlotten. van Daarom gaat zij in in deze nieuwe docu-reality serie met daten met twaalf verschillende een mannen. Na elke tijdens het date evalueert én analyseert in zij - samen met van psycholoog Lennart Klipp - een de date, op tv de man en met haar eigen gedrag. door Iris en de met 12 dates tijdens is een intens avontuur naar vol uiteenlopende emoties en naar confronterende op inzichten waarin Iris Hond van alles tijdens op alles zet om van stappen te zetten in de in liefde, in maar bovenal zichzelf van uitdaagt tot persoonlijke door groei.

Aflevering 2 - in Iris Hond uit (32) in is een getalenteerde pianiste van met veel tijdens succes in binnen en -buitenland. Maar van in de liefde de wil van het nog niet echt de vlotten. Daarom gaat op zij in deze nieuwe tijdens op docu-reality serie daten de met twaalf verschillende mannen. Na het elke tijdens date evalueert én analyseert zij in - samen met psycholoog met Lennart Klipp het - de date, naar de man en haar van eigen in gedrag. Iris door en de 12 dates door is een intens avontuur de vol uiteenlopende emoties naar en confronterende op inzichten waarin Iris Hond alles tijdens op alles in zet om stappen het te de zetten in de een liefde, maar bovenal zichzelf uitdaagt in tot persoonlijke groei. het Iris verhuist naar het op tv kustplaatsje naar bergen om naar te starten met tijdens het intensieve datingtraject. Ze ontmoet de vervolgens drie totaal naar verschillende mannen: de met actieve vijftiger David, in de knappe Sietse van en tijdens de Afrikaanse prins in Randy.

In een het nieuwe programma Iris en de de naar 12 dates gaat pianiste en het een componiste Iris Hond in het zeven afleveringen met op zoek gaat naar het de ware het liefde. Blind dates Hond krijgt daarbij hulp van op een psycholoog. uit In de reality-documentaire op probeert Iris tijdens blind het de dates met twaalf verschillende mannen de de op tv liefde van haar leven het te vinden, waarbij ze naar na elke met date evalueert op tv met psycholoog Lennart Klipp. Obstakels Hij kijkt bij met met elke date op een afstand mee, analyseert door de ontmoetingen en gidst Iris naar op tijdens persoonlijke ontwikkeling. De van gesprekken laten zien een tegen welke obstakels ze aanloopt uit bij het daten. Met tijdens door nieuwe inzichten gaat Iris vervolgens tijdens naar de volgende tijdens date. Bergen In het de eerste aflevering is te zien met dat Iris van verhuist tijdens naar het kustplaatsje Bergen uit om te starten met met het intensieve datingtraject. van Hier in ontmoet ze drie de mannen: de actieve uit vijftiger David, de knappe Sietse en met de op tv Afrikaanse prins op tv Randy.

april 2020
05-11-2019 20:30

Slot: Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Slot: Iris en de 12 dates

In de laatste aflevering van Iris en de 12 dates kiest Iris Hond twee mannen uit om een weekendje mee weg te gaan en elkaar nog beter te leren kennen. Hart Zal het een van deze mannen lukken om het hart van Iris te veroveren? Dan is het...

29-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 6 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

22-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 5 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

15-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 4 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

08-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 3 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

01-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 2 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

24-09-2019 20:30

Nieuw: Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Nieuw: Iris en de 12 dates

In het nieuwe programma Iris en de 12 dates gaat pianiste en componiste Iris Hond in zeven afleveringen op zoek gaat naar de ware liefde. Blind dates Hond krijgt daarbij hulp van een psycholoog. In de reality-documentaire probeert Iris ...

Iris en de 12 dates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Iris en de 12 dates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Iris en de 12 dates bij Iris en de 12 dates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Iris en de 12 dates. Heb je een uitzending van Iris en de 12 dates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Iris en de 12 dates gemist

Uitzending gemist van Iris en de 12 dates? Hier kun je alle uitzendingen van Iris en de 12 dates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 05-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!