Programma gemist?

In de laatste een aflevering het van Iris en op tv de 12 uit dates kiest Iris een Hond twee mannen uit om een op weekendje mee weg uit te op gaan en elkaar nog beter in van te leren kennen. Hart Zal het in een van deze van mannen lukken naar om het hart van van Iris te veroveren? de Dan is het datingprogramma door van Net5 van geslaagd. Blind dates In de dit programma probeerde Iris tijdens blind op tv dates met twaalf naar verschillende door mannen de door liefde van haar leven een te vinden, waarbij het ze na elke date van evalueert met psycholoog naar Lennart naar Klipp. Weekend weg Nu alle twaalf dates tijdens erop zitten op tv kiest Iris twee mannen met in naar wie ze, afzonderlijk van uit elkaar, een lang weekend weg met in gaat.

Aflevering 6 door - Iris uit Hond (32) met is een getalenteerde pianiste met veel met succes in op binnen en -buitenland. de Maar in de de liefde wil het nog het niet echt vlotten. uit Daarom een gaat zij tijdens in deze nieuwe docu-reality serie op daten met het twaalf verschillende op tv mannen. Na elke date met evalueert én analyseert zij in - samen door met psycholoog Lennart Klipp op tv - de date, de op tv man op en haar eigen het gedrag. Iris en de 12 in dates is een een intens avontuur het vol uiteenlopende emoties een en confronterende het inzichten waarin Iris Hond naar alles door op alles zet in om stappen te zetten in de met liefde, maar de bovenal zichzelf tijdens uitdaagt tot in persoonlijke groei. Twee van de van vervolgdates zitten naar erop. Wie op worden de andere twee mannen uit voor van een vervolgdate? En uit met wie van deze vier tijdens wil zij een weekend uit weg om uit erachter te komen op tv of er sprake is door van 'ware de liefde'?

Aflevering de 5 - Iris Hond (32) uit is een tijdens getalenteerde pianiste uit met veel uit succes in binnen en op tv -buitenland. Maar in de liefde tijdens door wil het nog niet op tv echt vlotten. Daarom gaat met zij een in deze nieuwe docu-reality serie de daten met een twaalf verschillende mannen. op tv Na elke date evalueert op én analyseert met zij - samen van met psycholoog Lennart met Klipp - de date, de de op tv man en haar eigen gedrag. met Iris en de tijdens 12 dates is een op tv intens naar avontuur vol uiteenlopende emoties en op tv confronterende tijdens inzichten waarin Iris Hond alles het uit op alles zet om stappen naar te zetten een in de liefde, door maar bovenal zichzelf uitdaagt in tot persoonlijke groei. Iris in heeft er inmiddels de twaalf de dates opzitten. door Met vier mannen met gaat zij op een vervolgdate. naar Wie kiest zij een en welke man maakt de ook naar de tweede keer een genoeg indruk?

Aflevering uit 4 - Iris een Hond (32) is een door getalenteerde het pianiste met veel succes op tv in binnen in en -buitenland. Maar in de naar liefde wil het nog het niet de echt vlotten. Daarom gaat zij van naar in deze nieuwe op tv docu-reality serie daten met het twaalf verschillende door mannen. Na elke date evalueert van én de analyseert zij - tijdens samen met psycholoog op Lennart Klipp - de date, op tv de man met en haar tijdens eigen gedrag. Iris en de 12 met de dates is een intens avontuur vol het uiteenlopende emoties en uit uit confronterende inzichten waarin in Iris Hond alles door op alles zet om stappen van te zetten in de uit liefde, maar bovenal op zichzelf uitdaagt het tot persoonlijke naar groei.

Aflevering 3 in - op Iris Hond (32) het is een getalenteerde pianiste met uit veel succes in binnen naar en -buitenland. Maar de tijdens in de liefde wil het een nog niet echt vlotten. van Daarom gaat uit zij een in deze nieuwe op tv docu-reality serie daten op tv met twaalf verschillende mannen. Na door elke date tijdens evalueert én analyseert de zij - samen met psycholoog met Lennart Klipp - door de date, een de de man en haar eigen gedrag. Iris de en de op 12 dates op tv is een intens tijdens avontuur vol tijdens uiteenlopende emoties en confronterende een inzichten waarin Iris in Hond alles op alles zet de naar om stappen te zetten in door de liefde, van maar bovenal zichzelf uitdaagt tot een persoonlijke van groei.

Aflevering door 2 - Iris Hond de (32) is een getalenteerde in pianiste het met veel succes in op binnen en -buitenland. op tv Maar in tijdens de liefde wil het een nog niet echt vlotten. het Daarom gaat in zij in deze nieuwe tijdens docu-reality serie daten van met twaalf door verschillende mannen. Na met elke date evalueert van én analyseert zij - met met samen met psycholoog Lennart Klipp - in de date, van de man met en haar eigen een gedrag. Iris en een de 12 dates is op een intens een avontuur vol van uiteenlopende emoties en confronterende inzichten naar waarin Iris Hond met alles op alles zet op om stappen te in zetten naar in de liefde, maar de bovenal zichzelf een uitdaagt tot op tv persoonlijke groei. Iris verhuist naar door het kustplaatsje de bergen om te starten in met het intensieve datingtraject. door Ze op tv ontmoet vervolgens met drie totaal verschillende mannen: de de actieve vijftiger David, op de knappe door Sietse en de door Afrikaanse prins het Randy.

In de het nieuwe programma Iris tijdens en de 12 door dates tijdens gaat pianiste en componiste Iris Hond in in zeven op afleveringen op op tv zoek gaat naar uit de ware liefde. Blind van dates Hond krijgt daarbij hulp van op een het psycholoog. In de van reality-documentaire probeert Iris tijdens blind op dates naar met twaalf naar verschillende mannen de liefde van op tv haar leven te vinden, uit waarbij ze na een elke date op evalueert met psycholoog Lennart op tv Klipp. Obstakels Hij kijkt bij in elke door date op afstand mee, het analyseert de uit ontmoetingen en gidst Iris door naar persoonlijke ontwikkeling. De in gesprekken het laten zien tegen een welke obstakels ze aanloopt bij op het uit daten. Met nieuwe op tv inzichten gaat Iris vervolgens met naar de volgende de date. Bergen In van de eerste aflevering is te tijdens zien dat Iris verhuist op naar het kustplaatsje een Bergen in om te starten met het naar intensieve datingtraject. Hier door ontmoet een ze drie mannen: een de actieve vijftiger op tv David, de knappe Sietse op tv en de Afrikaanse op prins een Randy.

augustus 2020
05-11-2019 20:30

Slot: Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Slot: Iris en de 12 dates

In de laatste aflevering van Iris en de 12 dates kiest Iris Hond twee mannen uit om een weekendje mee weg te gaan en elkaar nog beter te leren kennen. Hart Zal het een van deze mannen lukken om het hart van Iris te veroveren? Dan is het...

29-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 6 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

22-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 5 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

15-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 4 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

08-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 3 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

01-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 2 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

24-09-2019 20:30

Nieuw: Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Nieuw: Iris en de 12 dates

In het nieuwe programma Iris en de 12 dates gaat pianiste en componiste Iris Hond in zeven afleveringen op zoek gaat naar de ware liefde. Blind dates Hond krijgt daarbij hulp van een psycholoog. In de reality-documentaire probeert Iris ...

Iris en de 12 dates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Iris en de 12 dates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Iris en de 12 dates bij Iris en de 12 dates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Iris en de 12 dates. Heb je een uitzending van Iris en de 12 dates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Iris en de 12 dates gemist

Uitzending gemist van Iris en de 12 dates? Hier kun je alle uitzendingen van Iris en de 12 dates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 05-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!