Programma gemist?

Seizoen van 1 - een Aflevering 5 - Datingshow waarin Iris op tv Hond op tv op zoek tijdens gaat naar de het ware liefde. Iris heeft er inmiddels twaalf door dates opzitten. de Met vier het mannen gaat met zij op een vervolgdate. van Wie kiest zij van en welke naar man maakt ook de op tv tweede keer op genoeg indruk?

Aflevering door 4 - Iris Hond (32) een is een getalenteerde een pianiste met veel een uit succes in binnen tijdens en -buitenland. Maar in de het liefde wil van het nog niet in echt vlotten. Daarom gaat zij het in deze in nieuwe een docu-reality serie daten met twaalf met verschillende op tv mannen. Na elke date evalueert én naar een analyseert zij - samen met het psycholoog Lennart Klipp een - de date, de naar man op en haar eigen met gedrag. Iris en de 12 met dates is tijdens een intens avontuur op vol uiteenlopende emoties de en confronterende naar inzichten waarin Iris Hond van alles op alles zet de op tv om stappen te tijdens zetten in de liefde, het maar bovenal in zichzelf uitdaagt tot persoonlijke naar groei.

Aflevering 3 - naar Iris Hond door (32) naar is een getalenteerde het pianiste met veel succes in het binnen en het -buitenland. Maar in van de liefde wil het nog van niet echt tijdens vlotten. van Daarom gaat zij uit in deze nieuwe docu-reality serie tijdens daten met twaalf verschillende door mannen. Na elke op date evalueert én door in analyseert zij - samen met met psycholoog de Lennart Klipp - de de date, de man en het haar eigen gedrag. op Iris en met de 12 op tv dates is een intens avontuur het vol uiteenlopende emoties en uit confronterende inzichten naar waarin Iris naar Hond alles op alles op zet om tijdens stappen te met zetten in de liefde, met maar bovenal zichzelf uitdaagt tot op tv de persoonlijke groei.

Aflevering 2 - een Iris Hond door (32) op tv is een getalenteerde uit pianiste met veel succes in binnen de van en -buitenland. Maar naar in de liefde wil het het nog niet naar echt vlotten. Daarom gaat zij op in de deze nieuwe docu-reality serie daten van het met twaalf verschillende mannen. Na elke op date evalueert én uit analyseert van zij - samen met psycholoog het Lennart Klipp de - in de date, de man en haar door een eigen gedrag. Iris en de tijdens 12 door dates is een intens door avontuur vol uiteenlopende emoties en het confronterende inzichten de waarin Iris het Hond alles op op tv alles zet om de stappen te zetten uit in de liefde, uit maar bovenal door zichzelf uitdaagt tot persoonlijke groei. op tv Iris verhuist op tv naar het een kustplaatsje bergen om te starten uit met het intensieve datingtraject. van Ze op ontmoet vervolgens drie totaal verschillende de mannen: de actieve het de vijftiger David, de naar knappe Sietse en de Afrikaanse naar prins door Randy.

In met het nieuwe tijdens programma Iris en van de 12 dates naar gaat pianiste en componiste Iris uit Hond in zeven in afleveringen op zoek in gaat naar van de ware de liefde. Blind dates Hond krijgt in daarbij hulp van een psycholoog. In op tv de door reality-documentaire probeert Iris tijdens het blind dates met het twaalf verschillende mannen met de liefde in van haar leven in te vinden, waarbij ze na op elke date evalueert de naar met psycholoog Lennart Klipp. Obstakels Hij de kijkt bij elke tijdens date op afstand mee, een analyseert de van ontmoetingen en gidst de Iris naar persoonlijke de ontwikkeling. De gesprekken laten een zien tegen welke obstakels door ze aanloopt de bij in het daten. Met nieuwe inzichten gaat naar in Iris vervolgens naar de volgende naar date. Bergen In de naar eerste aflevering is de te zien dat Iris verhuist door naar het uit kustplaatsje Bergen om te tijdens starten met met het intensieve de datingtraject. Hier ontmoet ze drie op tv tijdens mannen: de actieve vijftiger David, van de knappe Sietse van en de Afrikaanse een prins op Randy.

oktober 2019
22-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Datingshow waarin Iris Hond op zoek gaat naar de ware liefde. Iris heeft er inmiddels twaalf dates opzitten. Met vier mannen gaat zij op een vervolgdate. Wie kiest zij en welke man maakt ook de tweede keer genoeg...

15-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 4 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

08-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 3 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

01-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 2 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

24-09-2019 20:30

Nieuw: Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Nieuw: Iris en de 12 dates

In het nieuwe programma Iris en de 12 dates gaat pianiste en componiste Iris Hond in zeven afleveringen op zoek gaat naar de ware liefde. Blind dates Hond krijgt daarbij hulp van een psycholoog. In de reality-documentaire probeert Iris ...

Iris en de 12 dates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Iris en de 12 dates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Iris en de 12 dates bij Iris en de 12 dates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Iris en de 12 dates. Heb je een uitzending van Iris en de 12 dates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Iris en de 12 dates gemist

Uitzending gemist van Iris en de 12 dates? Hier kun je alle uitzendingen van Iris en de 12 dates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 22-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!