Programma gemist?

In in de laatste aflevering van op tv Iris en de een 12 dates kiest met Iris Hond twee mannen op uit om een op weekendje mee op tv weg te gaan op en elkaar met nog beter te leren op kennen. Hart Zal door het een van deze mannen lukken in een om het hart van met Iris te veroveren? Dan op is het datingprogramma van door Net5 geslaagd. Blind op tv dates In dit programma probeerde met Iris tijdens blind op in dates met twaalf verschillende mannen de een liefde van de haar in leven te vinden, waarbij ze na naar elke naar date evalueert met psycholoog uit Lennart Klipp. Weekend tijdens weg Nu alle twaalf dates het erop de zitten kiest Iris twee mannen door met wie op ze, afzonderlijk van een elkaar, een lang weekend het weg naar gaat.

Aflevering 6 een - Iris Hond in (32) is een op getalenteerde pianiste met in veel succes in binnen tijdens en -buitenland. Maar tijdens in de de liefde wil het een nog niet op tv echt vlotten. Daarom gaat op tv zij in deze nieuwe het docu-reality een serie daten met twaalf verschillende een mannen. Na van elke date evalueert van én analyseert van zij - samen het met psycholoog Lennart Klipp - de de date, de van in man en haar eigen op tv gedrag. Iris en door de 12 dates het is een van intens avontuur vol in uiteenlopende emoties en confronterende inzichten in waarin Iris Hond alles van tijdens op alles zet om stappen te uit zetten in de naar liefde, maar bovenal naar zichzelf uitdaagt met tot persoonlijke door groei. Twee van de in vervolgdates zitten erop. Wie van met worden de andere in twee mannen voor een in vervolgdate? En met wie met van met deze vier wil zij een een weekend met weg om erachter te komen op of er sprake is in van op 'ware liefde'?

Aflevering 5 op - Iris van Hond (32) met is een getalenteerde op pianiste met veel succes in binnen in uit en -buitenland. Maar op in de liefde wil het een nog niet op tv echt vlotten. Daarom gaat zij op in deze op nieuwe docu-reality serie daten een met twaalf tijdens verschillende mannen. door Na elke date evalueert én uit analyseert zij - met samen met naar psycholoog Lennart naar Klipp - de een date, de een man en haar van eigen gedrag. Iris en op de 12 dates is een uit het intens avontuur vol het uiteenlopende emoties en confronterende inzichten uit waarin Iris Hond alles uit op alles zet met door om stappen te zetten in de de van liefde, maar bovenal zichzelf van uitdaagt tot persoonlijke groei. van Iris heeft er inmiddels het twaalf dates tijdens opzitten. Met vier naar mannen gaat zij het op een de vervolgdate. Wie kiest zij en uit welke man maakt van ook door de tweede uit keer genoeg indruk?

Aflevering 4 - het Iris Hond (32) in is een een getalenteerde pianiste met tijdens veel met succes in binnen op tv en -buitenland. Maar tijdens in de liefde wil op het nog het niet echt vlotten. Daarom van gaat zij in deze tijdens nieuwe docu-reality op tv serie daten met door twaalf verschillende uit mannen. Na elke door date evalueert én analyseert zij - op tv samen een met psycholoog in Lennart Klipp - de date, een de man en van haar door eigen gedrag. Iris de en de 12 dates is een tijdens door intens avontuur vol uiteenlopende emoties het en confronterende inzichten waarin op tv Iris door Hond alles op alles met zet om op stappen te zetten in de een liefde, maar door bovenal zichzelf uitdaagt tijdens tot persoonlijke een groei.

Aflevering tijdens 3 - Iris Hond het (32) op is een getalenteerde pianiste met veel op tv succes in binnen op en -buitenland. de Maar in de liefde van in wil het nog niet echt de vlotten. Daarom gaat zij het in deze nieuwe door docu-reality serie daten in in met twaalf verschillende mannen. het Na elke date evalueert én met analyseert zij de - samen met met psycholoog Lennart het Klipp - tijdens de date, de man in en haar op tv eigen gedrag. Iris en de in 12 dates is tijdens een op tv intens avontuur vol uiteenlopende door emoties en op tv confronterende inzichten waarin Iris Hond van alles naar op alles zet om het stappen te uit zetten in de liefde, maar tijdens bovenal het zichzelf uitdaagt tot persoonlijke tijdens groei.

Aflevering op 2 - Iris Hond een (32) tijdens is een getalenteerde pianiste met met veel tijdens succes in binnen en -buitenland. door Maar in de door liefde wil de het nog naar niet echt vlotten. Daarom gaat uit zij in deze nieuwe een de docu-reality serie daten met twaalf naar verschillende mannen. naar Na elke date evalueert én in analyseert zij door - samen met op psycholoog Lennart Klipp door - tijdens de date, de met man en haar eigen gedrag. Iris de van en de 12 door dates is een door intens avontuur vol uiteenlopende emoties een en confronterende naar inzichten waarin Iris op tv Hond alles op alles zet van naar om stappen te zetten in de op tv liefde, de maar bovenal een zichzelf uitdaagt tot persoonlijke een groei. Iris verhuist naar een het kustplaatsje het bergen om te tijdens starten met op tv het intensieve datingtraject. een Ze ontmoet vervolgens drie totaal verschillende op tv mannen: naar de actieve vijftiger David, de door knappe het Sietse en de op Afrikaanse prins met Randy.

In uit het nieuwe programma de Iris en de 12 het dates gaat pianiste van en componiste Iris door Hond in zeven afleveringen uit door op zoek gaat naar de een ware liefde. Blind dates Hond naar krijgt daarbij hulp het van een uit psycholoog. In de reality-documentaire probeert tijdens Iris tijdens blind van dates met het twaalf verschillende mannen de de door liefde van haar leven te vinden, in waarbij ze de na elke date van evalueert naar met psycholoog Lennart de Klipp. Obstakels Hij kijkt bij elke door date op afstand met mee, analyseert naar de ontmoetingen en gidst Iris van naar het persoonlijke ontwikkeling. De door gesprekken laten zien tegen tijdens welke obstakels van ze aanloopt bij het uit daten. Met nieuwe inzichten tijdens gaat Iris vervolgens naar een de volgende op date. Bergen In tijdens de eerste aflevering is te van zien dat Iris op verhuist naar het kustplaatsje uit Bergen door om te starten met het in intensieve op tv datingtraject. Hier ontmoet ze op tv drie mannen: de met actieve vijftiger David, tijdens de knappe met Sietse en de Afrikaanse in prins in Randy.

september 2020
05-11-2019 20:30

Slot: Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Slot: Iris en de 12 dates

In de laatste aflevering van Iris en de 12 dates kiest Iris Hond twee mannen uit om een weekendje mee weg te gaan en elkaar nog beter te leren kennen. Hart Zal het een van deze mannen lukken om het hart van Iris te veroveren? Dan is het...

29-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 6 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

22-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 5 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

15-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 4 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

08-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 3 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

01-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 2 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

24-09-2019 20:30

Nieuw: Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Nieuw: Iris en de 12 dates

In het nieuwe programma Iris en de 12 dates gaat pianiste en componiste Iris Hond in zeven afleveringen op zoek gaat naar de ware liefde. Blind dates Hond krijgt daarbij hulp van een psycholoog. In de reality-documentaire probeert Iris ...

Iris en de 12 dates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Iris en de 12 dates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Iris en de 12 dates bij Iris en de 12 dates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Iris en de 12 dates. Heb je een uitzending van Iris en de 12 dates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Iris en de 12 dates gemist

Uitzending gemist van Iris en de 12 dates? Hier kun je alle uitzendingen van Iris en de 12 dates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 05-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!