Programma gemist?

In de laatste het aflevering van Iris op en de 12 in dates naar kiest Iris Hond twee het mannen uit om een door weekendje mee weg tijdens het te gaan en van elkaar nog beter te leren het kennen. Hart Zal het een op tv van deze mannen tijdens lukken om het van hart van Iris te een veroveren? Dan uit is het datingprogramma van in Net5 op tv geslaagd. Blind dates In dit op programma probeerde Iris in tijdens blind een dates met twaalf op verschillende mannen de liefde van op haar tijdens leven te vinden, waarbij de ze na elke date evalueert in met van psycholoog Lennart Klipp. Weekend in weg Nu alle twaalf dates het erop zitten tijdens kiest Iris twee in mannen met wie een ze, afzonderlijk van elkaar, een met lang een weekend weg op tv gaat.

Aflevering naar 6 - Iris Hond (32) van het is een getalenteerde pianiste in met veel succes in door binnen door en -buitenland. Maar in in de liefde wil de het nog niet echt uit vlotten. een Daarom gaat zij in met deze nieuwe op docu-reality serie daten met twaalf verschillende op mannen. de Na elke date evalueert in én analyseert zij door - samen het met psycholoog Lennart met Klipp - op de date, de man en van haar eigen van gedrag. Iris en de de 12 dates is op een intens door avontuur vol een uiteenlopende emoties en een confronterende inzichten waarin Iris Hond alles op tv op alles zet op tv om stappen naar te naar zetten in de het liefde, maar bovenal zichzelf op uitdaagt tot persoonlijke groei. Twee van van uit de vervolgdates zitten van erop. Wie tijdens worden de andere in twee mannen voor tijdens een vervolgdate? En met wie de van het deze vier wil tijdens zij een weekend een weg om erachter te komen of op de er sprake is van 'ware naar liefde'?

Aflevering 5 op - Iris een Hond (32) is een getalenteerde van uit pianiste met veel succes in binnen door en -buitenland. Maar op tv van in de liefde wil het nog in niet echt vlotten. van Daarom door gaat zij in deze het nieuwe docu-reality serie naar daten met twaalf tijdens verschillende mannen. Na van elke tijdens date evalueert én analyseert zij het - samen naar met psycholoog Lennart Klipp naar - de het date, de man en haar de eigen tijdens gedrag. Iris en de een 12 dates is een een intens door avontuur vol uiteenlopende in emoties en confronterende inzichten waarin in Iris Hond alles in op door alles zet om stappen te de zetten in de op tv liefde, in maar bovenal zichzelf uitdaagt uit tot persoonlijke groei. het Iris heeft er inmiddels de op tv twaalf dates opzitten. Met vier mannen met gaat door zij op een vervolgdate. tijdens Wie kiest zij en met welke man op maakt ook de op tweede op keer genoeg indruk?

Aflevering 4 met - Iris door Hond (32) is een op getalenteerde pianiste door met veel succes in een binnen en -buitenland. Maar het een in de liefde tijdens wil het nog niet echt van vlotten. Daarom gaat zij de in een deze nieuwe docu-reality serie de daten met twaalf in verschillende mannen. Na door elke date evalueert én het analyseert zij een - samen met met psycholoog Lennart een Klipp - de door date, de man in en haar eigen naar gedrag. Iris tijdens en de 12 dates is met een naar intens avontuur vol op tv uiteenlopende emoties en een confronterende inzichten waarin Iris Hond tijdens alles op op alles zet op tv om stappen te zetten in in de op liefde, maar bovenal tijdens zichzelf uitdaagt tot persoonlijke op tv groei.

Aflevering 3 - op Iris van Hond (32) naar is een getalenteerde pianiste met naar veel succes in binnen de en een -buitenland. Maar in de op tv liefde wil het op nog door niet echt vlotten. Daarom gaat zij de in op tv deze nieuwe docu-reality serie daten van met op tv twaalf verschillende mannen. Na elke tijdens date van evalueert én uit analyseert zij - samen van met psycholoog Lennart Klipp door - de date, de op op man en haar het eigen gedrag. Iris en de 12 in dates is een door intens met avontuur vol uiteenlopende emoties en op confronterende tijdens inzichten waarin Iris door Hond alles op van alles zet om stappen te op zetten in de de liefde, maar bovenal op tv zichzelf uitdaagt een tot persoonlijke van groei.

Aflevering 2 in - tijdens Iris Hond (32) het is een getalenteerde pianiste met veel met succes in de binnen en -buitenland. Maar van in de liefde de wil van het nog van niet echt vlotten. Daarom gaat zij in uit in deze nieuwe docu-reality serie daten tijdens met twaalf de verschillende mannen. op Na elke date op tv evalueert én naar analyseert zij - samen met op psycholoog Lennart uit Klipp - de door date, de van man en haar eigen gedrag. Iris een en de 12 tijdens dates is een van intens door avontuur vol uiteenlopende uit emoties en confronterende inzichten tijdens waarin Iris Hond alles een op alles met zet om naar stappen te zetten door in de liefde, op tv maar bovenal zichzelf uitdaagt van tot persoonlijke uit groei. Iris op verhuist naar het kustplaatsje van bergen om uit te starten met het intensieve datingtraject. een Ze ontmoet vervolgens op tv drie totaal uit verschillende door mannen: de actieve vijftiger David, het de uit knappe Sietse en de Afrikaanse de prins op tv Randy.

In met het nieuwe programma Iris en de de door 12 dates gaat pianiste uit en componiste Iris op tv Hond in zeven afleveringen een uit op zoek gaat naar de uit ware door liefde. Blind dates Hond krijgt daarbij in hulp van een psycholoog. op tv In de reality-documentaire het probeert Iris tijdens met blind dates met op tv twaalf tijdens verschillende mannen de liefde van op tv haar leven uit te vinden, waarbij op ze na elke date evalueert op tv met psycholoog Lennart naar Klipp. Obstakels Hij kijkt bij op naar elke date op van afstand mee, analyseert de ontmoetingen het en gidst Iris in naar persoonlijke op ontwikkeling. De gesprekken laten zien van tegen naar welke obstakels ze aanloopt met bij door het daten. Met nieuwe inzichten door gaat Iris vervolgens naar op de volgende de date. Bergen In de eerste de aflevering is te het zien dat een Iris verhuist naar naar het kustplaatsje Bergen om het te starten met de het intensieve in datingtraject. Hier op ontmoet ze drie mannen: de actieve de vijftiger het David, de knappe Sietse en op op tv de Afrikaanse prins op Randy.

april 2020
05-11-2019 20:30

Slot: Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Slot: Iris en de 12 dates

In de laatste aflevering van Iris en de 12 dates kiest Iris Hond twee mannen uit om een weekendje mee weg te gaan en elkaar nog beter te leren kennen. Hart Zal het een van deze mannen lukken om het hart van Iris te veroveren? Dan is het...

29-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 6 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

22-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 5 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

15-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 4 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

08-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 3 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

01-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 2 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

24-09-2019 20:30

Nieuw: Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Nieuw: Iris en de 12 dates

In het nieuwe programma Iris en de 12 dates gaat pianiste en componiste Iris Hond in zeven afleveringen op zoek gaat naar de ware liefde. Blind dates Hond krijgt daarbij hulp van een psycholoog. In de reality-documentaire probeert Iris ...

Iris en de 12 dates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Iris en de 12 dates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Iris en de 12 dates bij Iris en de 12 dates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Iris en de 12 dates. Heb je een uitzending van Iris en de 12 dates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Iris en de 12 dates gemist

Uitzending gemist van Iris en de 12 dates? Hier kun je alle uitzendingen van Iris en de 12 dates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 05-11-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!