Programma gemist?

Seizoen 1 het - uit Aflevering 5 - Datingshow waarin met Iris Hond naar op zoek met gaat naar de ware liefde. Iris heeft een op tv er inmiddels twaalf dates opzitten. tijdens Met vier mannen gaat op zij in op een met vervolgdate. Wie kiest zij en met welke man maakt ook tijdens van de tweede keer genoeg naar indruk?

Aflevering in 4 - Iris Hond (32) de is een getalenteerde tijdens pianiste met tijdens veel succes in in binnen en -buitenland. door Maar het in de liefde op wil het nog niet echt uit vlotten. Daarom gaat zij tijdens met in deze nieuwe docu-reality serie daten het het met twaalf verschillende mannen. van Na elke date in evalueert én analyseert zij uit - samen met psycholoog tijdens met Lennart Klipp - naar de date, de man het en haar eigen een gedrag. Iris en de tijdens 12 dates is een in intens avontuur het vol door uiteenlopende emoties en op confronterende inzichten waarin Iris op tv Hond alles een op alles zet om stappen op te met zetten in de liefde, de maar bovenal zichzelf met uitdaagt tot met persoonlijke groei.

Aflevering 3 op tv - Iris Hond (32) met is een getalenteerde met in pianiste met veel succes uit in binnen en uit -buitenland. Maar in de liefde in wil het de nog niet uit echt vlotten. Daarom in gaat zij in deze met nieuwe docu-reality serie daten het met twaalf tijdens verschillende mannen. Na op elke date uit evalueert én door analyseert zij - samen met met psycholoog Lennart Klipp - van de date, op de man op en haar eigen gedrag. de Iris en het de 12 het dates is een op tv intens avontuur vol uiteenlopende emoties en in door confronterende inzichten waarin Iris Hond alles in op alles zet met om met stappen te zetten in de naar de liefde, maar bovenal zichzelf de uitdaagt tot persoonlijke op tv groei.

Aflevering een 2 - Iris uit Hond (32) met is een getalenteerde op pianiste met veel succes in binnen op en -buitenland. Maar met een in de liefde in wil het nog niet door echt vlotten. uit Daarom gaat zij in deze het nieuwe docu-reality serie een daten tijdens met twaalf verschillende mannen. Na in elke date van evalueert én analyseert zij - van samen met door psycholoog door Lennart Klipp - de op date, de man en haar uit de eigen gedrag. Iris door en de 12 dates is een van de intens avontuur vol met uiteenlopende emoties en confronterende inzichten waarin een tijdens Iris Hond alles van op alles zet om stappen door te zetten naar in de liefde, maar bovenal op zichzelf uitdaagt in tot persoonlijke groei. Iris uit met verhuist naar het op tv kustplaatsje bergen om te met starten met het intensieve met datingtraject. Ze ontmoet vervolgens tijdens drie totaal de verschillende mannen: de naar actieve vijftiger David, de op tv het knappe Sietse en de Afrikaanse de prins in Randy.

In het nieuwe de programma Iris en met op de 12 dates op gaat pianiste en de componiste Iris Hond in zeven afleveringen een op de zoek gaat op tv naar de ware liefde. Blind op dates Hond krijgt daarbij hulp van op tv een op psycholoog. In de reality-documentaire tijdens probeert Iris naar tijdens blind dates met twaalf in een verschillende mannen de liefde van uit haar uit leven te vinden, waarbij ze na door elke date naar evalueert met psycholoog met Lennart Klipp. Obstakels Hij kijkt uit bij elke op tv date op uit afstand mee, analyseert de tijdens ontmoetingen en gidst uit Iris naar persoonlijke ontwikkeling. op tv De gesprekken met laten zien uit tegen welke obstakels de ze aanloopt bij het daten. Met door nieuwe inzichten de gaat op Iris vervolgens naar de met volgende date. Bergen In de eerste aflevering naar op tv is te zien dat Iris met verhuist naar uit het kustplaatsje Bergen om te met starten met met het intensieve datingtraject. door Hier ontmoet ze drie door mannen: de in actieve met vijftiger David, de knappe een Sietse en de Afrikaanse van prins een Randy.

oktober 2019
22-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Datingshow waarin Iris Hond op zoek gaat naar de ware liefde. Iris heeft er inmiddels twaalf dates opzitten. Met vier mannen gaat zij op een vervolgdate. Wie kiest zij en welke man maakt ook de tweede keer genoeg...

15-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 4 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

08-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 3 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

01-10-2019 20:30

Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Iris en de 12 dates

Aflevering 2 - Iris Hond (32) is een getalenteerde pianiste met veel succes in binnen en -buitenland. Maar in de liefde wil het nog niet echt vlotten. Daarom gaat zij in deze nieuwe docu-reality serie daten met twaalf verschillende mannen. ...

24-09-2019 20:30

Nieuw: Iris en de 12 dates

Iris en de 12 dates - Nieuw: Iris en de 12 dates

In het nieuwe programma Iris en de 12 dates gaat pianiste en componiste Iris Hond in zeven afleveringen op zoek gaat naar de ware liefde. Blind dates Hond krijgt daarbij hulp van een psycholoog. In de reality-documentaire probeert Iris ...

Iris en de 12 dates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Iris en de 12 dates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Iris en de 12 dates bij Iris en de 12 dates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Iris en de 12 dates. Heb je een uitzending van Iris en de 12 dates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Iris en de 12 dates gemist

Uitzending gemist van Iris en de 12 dates? Hier kun je alle uitzendingen van Iris en de 12 dates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 22-10-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!