Programma gemist?

Het aardoppervlak tijdens is bedekt met wonderlijke, met wonderschone patronen. In in het binnenland uit van Australië zijn witte op vlekken te naar zien die van het werk zijn van wombats. van Een het open plek in een het eindeloze groene tijdens bladerdak van de op Congolese regenwouden is veroorzaakt van door een omvangrijke bijeenkomst van in van olifanten. En de bochten en de kronkels van tijdens de Amazonerivier vormen de een van nieuw tehuis voor de tot voor op kort nog bedreigde in de lamantijnen.

Satellieten volgen naar een olifantenfamilie die een met droogte te het kampen heeft. Ze herkennen in nog op onbekende kolonies keizerspinguïns in aan de kleur het van hun op tv poep en ze ontdekken een mysterieuze ijsringen die robbenjongen in op gevaar kunnen van brengen. Met de camera's op in de grond, in de lucht tijdens en op in de ruimte een zien we spectaculaire natuurverschijnselen, weersveranderingen en een ingrijpende in seizoenswisselingen.

oktober 2021
03-10-2019 19:35

Planeet vol patronen

Earth From Space - Planeet vol patronen

Het aardoppervlak is bedekt met wonderlijke, wonderschone patronen. In het binnenland van Australië zijn witte vlekken te zien die het werk zijn van wombats. Een open plek in het eindeloze groene bladerdak van de Congolese regenwouden is ve...

26-09-2019 19:45

Een nieuwe blik

Earth From Space - Een nieuwe blik

Satellieten volgen een olifantenfamilie die met droogte te kampen heeft. Ze herkennen nog onbekende kolonies keizerspinguïns aan de kleur van hun poep en ze ontdekken mysterieuze ijsringen die robbenjongen in gevaar kunnen brengen. Met came...

Earth From Space gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Earth From Space de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Earth From Space bij Earth From Space liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Earth From Space. Heb je een uitzending van Earth From Space gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Earth From Space gemist

Uitzending gemist van Earth From Space? Hier kun je alle uitzendingen van Earth From Space kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-10-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!