Programma gemist?

In het Westen tijdens kreeg van hij faam als in filmregisseur op filmfestivals van als Cannes, in met het Verre Oosten naar staat hij bekend de als een in toegewijde, onorthodoxe boeddhistische leraar. Khyentse door Norbu, ook bekend als op tv Dzongsar Khyentse tijdens Rinpoche (1961), werd van op zevenjarige door leeftijd erkend als een vooraanstaande op tv het incarnatie in de Tibetaans op traditie. Hij op is de geestelijk leider van kloosters op tv op in Tibet, Bhutan en India en met leidt door het grootste vertaalproject door van boeddhistische een teksten ooit, genaamd: '84000'. het We zien uit hem in Nepal op de de set van op zijn nieuwste film 'Looking for tijdens a Lady tijdens with Fangs and a in Moustache', waar de hij moeiteloos schakelt tussen de in regie en het uitvoeren de van oeroude, boeddhistische van rituelen. Khyentse Norbu is een zich als van geen ander van bewust van de uitdagingen waar het met boeddhisme in een deze op tv tijd voor staat. Wat blijft er met over van de de traditionele met vormen van boeddhisme en door meditatie? Hoe ziet de hij de zijn rol als leraar in op tv een naar tijd van social media, globalisering en op het demystificatie van goeroes? Hoe de verenigt hij hedendaagse film van met zijn boeddhistisch met onderricht? op Khyentse Norbu laat een op een fantastische, haast op tv magische wijze door zien hoe gebeden aan de de godin Tara en het het scheppen van een op tv met hedendaagse film niet tijdens wezenlijk van elkaar hoeven te verschillen. de de Beiden hebben het potentieel op ons te op laten zien wie we tijdens zijn.

september 2020
29-09-2019 14:25

De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher

De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher - De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher

In het Westen kreeg hij faam als filmregisseur op filmfestivals als Cannes, in het Verre Oosten staat hij bekend als een toegewijde, onorthodoxe boeddhistische leraar. Khyentse Norbu, ook bekend als Dzongsar Khyentse Rinpoche (1961), werd o...

De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher bij De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-09-2019 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!