Programma gemist?

In het tijdens Westen kreeg hij op faam naar als filmregisseur op filmfestivals als het Cannes, in het een Verre Oosten staat met hij bekend als het een toegewijde, onorthodoxe op tv boeddhistische leraar. Khyentse naar Norbu, ook bekend als de Dzongsar Khyentse uit Rinpoche (1961), de werd op zevenjarige leeftijd erkend op tv als een vooraanstaande een incarnatie in de op op Tibetaans traditie. Hij is van de geestelijk leider van het kloosters in Tibet, de Bhutan met en India en leidt het grootste met vertaalproject van boeddhistische de teksten ooit, genaamd: op tv '84000'. het We zien hem in uit Nepal door op de set van zijn naar nieuwste film met 'Looking for a Lady with met in Fangs and a Moustache', waar hij van een moeiteloos schakelt tussen regie en naar het met uitvoeren van oeroude, boeddhistische rituelen. Khyentse met Norbu is zich een als naar geen ander uit bewust van de een uitdagingen waar het boeddhisme de in deze tijd voor met staat. naar Wat blijft er over van in de traditionele vormen van een boeddhisme en van meditatie? met Hoe ziet hij zijn het rol als leraar in een naar door tijd van social media, globalisering een en demystificatie op van goeroes? Hoe naar verenigt hij uit hedendaagse film met zijn naar boeddhistisch onderricht? met Khyentse Norbu laat op een uit fantastische, haast magische een wijze zien door hoe gebeden op tv aan de godin Tara door en het scheppen van door een hedendaagse film niet in op wezenlijk van elkaar hoeven te verschillen. op tv Beiden hebben het op tv het potentieel ons te naar laten zien wie we het zijn.

januari 2021
29-09-2019 14:25

De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher

De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher - De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher

In het Westen kreeg hij faam als filmregisseur op filmfestivals als Cannes, in het Verre Oosten staat hij bekend als een toegewijde, onorthodoxe boeddhistische leraar. Khyentse Norbu, ook bekend als Dzongsar Khyentse Rinpoche (1961), werd o...

De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher bij De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-09-2019 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!