Programma gemist?

In het Westen door de kreeg hij faam als naar filmregisseur op filmfestivals een als Cannes, tijdens in het Verre Oosten de staat hij bekend als het een het toegewijde, onorthodoxe boeddhistische leraar. Khyentse door Norbu, ook bekend als op tv Dzongsar met Khyentse Rinpoche (1961), op werd op tijdens zevenjarige leeftijd erkend als een het vooraanstaande incarnatie in in de Tibetaans traditie. van Hij is op de geestelijk leider in van kloosters in Tibet, tijdens Bhutan tijdens en India en met leidt het grootste vertaalproject van van boeddhistische teksten in ooit, genaamd: '84000'. We in zien van hem in Nepal op de uit set het van zijn nieuwste film een 'Looking for a Lady with de Fangs naar and a Moustache', waar hij door moeiteloos schakelt tijdens tussen regie het en het uitvoeren naar van oeroude, boeddhistische uit rituelen. Khyentse tijdens Norbu is zich op tv als geen ander bewust op tv van de uitdagingen van waar het boeddhisme in een deze door tijd voor staat. de Wat blijft er op tv over van de traditionele vormen met van boeddhisme en meditatie? uit Hoe ziet hij van zijn rol als naar op leraar in een tijd van social uit media, globalisering en in tijdens demystificatie van goeroes? door Hoe verenigt hij in hedendaagse film met zijn boeddhistisch onderricht? het tijdens Khyentse Norbu laat op uit een fantastische, haast een magische wijze zien hoe gebeden door aan de tijdens godin Tara en het met scheppen van van een hedendaagse film in niet wezenlijk van de elkaar op hoeven te verschillen. van Beiden hebben het potentieel ons tijdens te laten zien wie uit we uit zijn.

oktober 2019
29-09-2019 14:25

De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher

De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher - De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher

In het Westen kreeg hij faam als filmregisseur op filmfestivals als Cannes, in het Verre Oosten staat hij bekend als een toegewijde, onorthodoxe boeddhistische leraar. Khyentse Norbu, ook bekend als Dzongsar Khyentse Rinpoche (1961), werd o...

De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher bij De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-09-2019 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!