Programma gemist?

In op tv het Westen kreeg tijdens hij faam als filmregisseur met op met filmfestivals als Cannes, in het Verre tijdens Oosten staat tijdens hij bekend uit als een toegewijde, onorthodoxe de boeddhistische naar leraar. Khyentse Norbu, een ook bekend als Dzongsar in Khyentse Rinpoche (1961), werd uit op zevenjarige een leeftijd erkend in als een vooraanstaande de incarnatie in de Tibetaans traditie. Hij van is van de geestelijk leider van kloosters de in een Tibet, Bhutan van en India en leidt het door grootste vertaalproject van boeddhistische een tijdens teksten ooit, genaamd: '84000'. We zien in hem in het Nepal in op de set van zijn in nieuwste uit film 'Looking for a op Lady with Fangs het and a Moustache', uit waar hij tijdens moeiteloos schakelt tussen door regie en het uitvoeren van oeroude, de een boeddhistische rituelen. Khyentse Norbu is tijdens zich door als geen ander een bewust van de uitdagingen waar van het naar boeddhisme in deze tijd voor op tv staat. Wat blijft er op tv over van van de traditionele vormen van de boeddhisme van en meditatie? Hoe ziet hij de zijn rol als het leraar de in een tijd van in social media, globalisering en het op demystificatie van goeroes? Hoe verenigt hij het hedendaagse film met door zijn van boeddhistisch onderricht? Khyentse tijdens Norbu laat op een tijdens fantastische, haast magische op tv wijze zien hoe uit gebeden aan uit de godin Tara en het de naar scheppen van een hedendaagse film in niet wezenlijk van elkaar het op tv hoeven te verschillen. Beiden hebben door het potentieel ons te van op tv laten zien wie we op zijn.

april 2021
29-09-2019 14:25

De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher

De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher - De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher

In het Westen kreeg hij faam als filmregisseur op filmfestivals als Cannes, in het Verre Oosten staat hij bekend als een toegewijde, onorthodoxe boeddhistische leraar. Khyentse Norbu, ook bekend als Dzongsar Khyentse Rinpoche (1961), werd o...

De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher bij De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-09-2019 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!