Programma gemist?

In op het Westen naar kreeg hij faam als filmregisseur door op filmfestivals als Cannes, op tv in op tv het Verre Oosten staat hij in bekend als een uit op toegewijde, onorthodoxe boeddhistische leraar. Khyentse Norbu, uit ook bekend een als Dzongsar Khyentse Rinpoche met (1961), werd van op zevenjarige leeftijd erkend met uit als een vooraanstaande incarnatie in in de Tibetaans traditie. uit Hij is de met geestelijk leider van kloosters in in Tibet, Bhutan in op tv en India en leidt het grootste door vertaalproject van boeddhistische de de teksten ooit, genaamd: van '84000'. We zien hem in het Nepal op de set door naar van zijn nieuwste van film 'Looking for a met Lady with Fangs naar and a Moustache', het waar hij naar moeiteloos schakelt tussen regie naar en het uitvoeren van het oeroude, boeddhistische een rituelen. Khyentse Norbu is zich tijdens als met geen ander met bewust van de uitdagingen waar uit het boeddhisme in deze het tijd de voor staat. Wat het blijft er over van op tv de traditionele vormen naar van boeddhisme en op tv meditatie? Hoe ziet hij op tv zijn rol als naar een leraar in een tijd het van social media, van globalisering en demystificatie van uit goeroes? Hoe verenigt in hij hedendaagse film met tijdens van zijn boeddhistisch onderricht? Khyentse Norbu laat uit op een fantastische, op tv haast naar magische wijze zien hoe gebeden met aan de godin op Tara en met het scheppen van een uit hedendaagse op film niet het wezenlijk van elkaar hoeven naar te verschillen. Beiden de hebben het op potentieel ons te laten zien wie tijdens van we zijn.

mei 2020
29-09-2019 14:25

De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher

De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher - De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher

In het Westen kreeg hij faam als filmregisseur op filmfestivals als Cannes, in het Verre Oosten staat hij bekend als een toegewijde, onorthodoxe boeddhistische leraar. Khyentse Norbu, ook bekend als Dzongsar Khyentse Rinpoche (1961), werd o...

De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher bij De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-09-2019 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!