Programma gemist?

In van het Westen kreeg hij faam naar als filmregisseur op de filmfestivals met als Cannes, in het van Verre Oosten uit staat hij bekend als een op tv toegewijde, van onorthodoxe boeddhistische leraar. Khyentse Norbu, van ook bekend als een Dzongsar door Khyentse Rinpoche (1961), werd door op zevenjarige leeftijd uit erkend in als een vooraanstaande incarnatie in in de Tibetaans traditie. Hij op tv is de een geestelijk op tv leider van kloosters in Tibet, de Bhutan en uit India en leidt het tijdens grootste tijdens vertaalproject van boeddhistische teksten ooit, genaamd: op het '84000'. We zien hem in tijdens Nepal op een de set door van zijn nieuwste film 'Looking for naar a Lady with de Fangs and van a Moustache', waar hij op moeiteloos op tv schakelt tussen regie een en het het uitvoeren van oeroude, in boeddhistische rituelen. Khyentse Norbu is zich door als geen ander op tv bewust van de het uitdagingen waar met het boeddhisme door in deze tijd naar voor staat. Wat op blijft er over van met de traditionele vormen door van boeddhisme en meditatie? een Hoe ziet hij op zijn rol op tv als leraar in een het tijd van social op media, globalisering van en demystificatie van goeroes? met Hoe verenigt uit hij hedendaagse een film met zijn van boeddhistisch onderricht? de Khyentse Norbu laat op een fantastische, de haast magische tijdens wijze zien hoe het gebeden aan de godin uit Tara door en het scheppen van een door hedendaagse film het niet wezenlijk van elkaar in een hoeven te verschillen. naar Beiden hebben het potentieel ons een te laten op zien wie we uit zijn.

juli 2021
29-09-2019 14:25

De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher

De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher - De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher

In het Westen kreeg hij faam als filmregisseur op filmfestivals als Cannes, in het Verre Oosten staat hij bekend als een toegewijde, onorthodoxe boeddhistische leraar. Khyentse Norbu, ook bekend als Dzongsar Khyentse Rinpoche (1961), werd o...

De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher bij De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Visions of a teacher kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-09-2019 om 14:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!