Programma gemist?

Heftige op tv verhalen over vluchtelingen de zijn er in overvloed. door Maar deze film maakt van duidelijk dat uit een asielzoekerscentrum een tijdens wereld is op vol gewone op tv mensen. Een plek waar ook met vriendschappen gevormd worden, liefdes op tv opbloeien en jongeren naar volwassen door worden. In de belangrijkste de rollen het zijn jongeren te zien de die in een in azc wonen een en die door in middel van workshops en een in theaterkamp door professionals werden op tv klaargestoomd tot acteurs. in in Met het verhaal van drie vrienden de die allerlei avonturen de op beleven, willen de de makers een realistisch beeld neerzetten van een de het leven in uit een azc.

mei 2020
29-09-2019 13:50

A kiss

A kiss - A kiss

Heftige verhalen over vluchtelingen zijn er in overvloed. Maar deze film maakt duidelijk dat een asielzoekerscentrum een wereld is vol gewone mensen. Een plek waar ook vriendschappen gevormd worden, liefdes opbloeien en jongeren volwassen w...

A kiss gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A kiss de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A kiss bij A kiss liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A kiss. Heb je een uitzending van A kiss gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A kiss gemist

Uitzending gemist van A kiss? Hier kun je alle uitzendingen van A kiss kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-09-2019 om 13:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!