Programma gemist?

Heftige verhalen over op tv op vluchtelingen zijn er in met overvloed. Maar deze film van maakt duidelijk dat door een asielzoekerscentrum een uit wereld is vol van gewone mensen. Een plek op waar de ook vriendschappen gevormd worden, in liefdes het opbloeien en jongeren volwassen worden. In het de de belangrijkste rollen zijn jongeren te met zien door die in naar een azc wonen en met die door middel op van workshops en een in theaterkamp tijdens door professionals werden in klaargestoomd tot acteurs. Met het een verhaal van op drie vrienden die in allerlei avonturen beleven, willen naar de makers een realistisch de beeld uit neerzetten van van het leven in een op azc.

september 2020
29-09-2019 13:50

A kiss

A kiss - A kiss

Heftige verhalen over vluchtelingen zijn er in overvloed. Maar deze film maakt duidelijk dat een asielzoekerscentrum een wereld is vol gewone mensen. Een plek waar ook vriendschappen gevormd worden, liefdes opbloeien en jongeren volwassen w...

A kiss gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A kiss de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A kiss bij A kiss liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A kiss. Heb je een uitzending van A kiss gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A kiss gemist

Uitzending gemist van A kiss? Hier kun je alle uitzendingen van A kiss kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-09-2019 om 13:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!