Programma gemist?

Heftige door verhalen over vluchtelingen zijn het er in overvloed. met Maar deze het film maakt duidelijk dat met een asielzoekerscentrum een wereld de is vol gewone de een mensen. Een plek waar ook op tv vriendschappen gevormd tijdens worden, liefdes opbloeien en jongeren op tv een volwassen worden. In de op tv belangrijkste rollen zijn jongeren te door zien die uit in een azc op wonen en die met door middel van van workshops in en een theaterkamp door in professionals werden klaargestoomd op tv tot acteurs. het Met het verhaal van drie tijdens vrienden die allerlei avonturen met tijdens beleven, willen de uit makers een realistisch beeld het neerzetten van het leven in het met een azc.

oktober 2019
29-09-2019 13:50

A kiss

A kiss - A kiss

Heftige verhalen over vluchtelingen zijn er in overvloed. Maar deze film maakt duidelijk dat een asielzoekerscentrum een wereld is vol gewone mensen. Een plek waar ook vriendschappen gevormd worden, liefdes opbloeien en jongeren volwassen w...

A kiss gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A kiss de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A kiss bij A kiss liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A kiss. Heb je een uitzending van A kiss gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A kiss gemist

Uitzending gemist van A kiss? Hier kun je alle uitzendingen van A kiss kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-09-2019 om 13:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!