Programma gemist?

Heftige met verhalen over vluchtelingen zijn door er door in overvloed. Maar naar deze film maakt een duidelijk dat een asielzoekerscentrum een wereld uit in is vol gewone mensen. Een een plek waar het ook vriendschappen gevormd het worden, liefdes opbloeien het en jongeren volwassen naar worden. In uit de belangrijkste rollen zijn jongeren te een in zien die in een azc de wonen van en die door in middel van workshops en een theaterkamp de door in professionals werden klaargestoomd tot tijdens acteurs. Met het in verhaal van drie vrienden tijdens het die allerlei avonturen beleven, willen de met makers op een realistisch beeld het neerzetten van het leven een in een met azc.

mei 2021
29-09-2019 13:50

A kiss

A kiss - A kiss

Heftige verhalen over vluchtelingen zijn er in overvloed. Maar deze film maakt duidelijk dat een asielzoekerscentrum een wereld is vol gewone mensen. Een plek waar ook vriendschappen gevormd worden, liefdes opbloeien en jongeren volwassen w...

A kiss gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A kiss de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A kiss bij A kiss liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A kiss. Heb je een uitzending van A kiss gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A kiss gemist

Uitzending gemist van A kiss? Hier kun je alle uitzendingen van A kiss kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-09-2019 om 13:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!