Programma gemist?

Heftige naar verhalen over vluchtelingen zijn er tijdens het in overvloed. Maar deze film van maakt uit duidelijk dat een asielzoekerscentrum een een wereld op tv is vol gewone een mensen. Een plek waar ook vriendschappen naar gevormd in worden, liefdes opbloeien en jongeren op van volwassen worden. In de de belangrijkste rollen zijn jongeren tijdens te tijdens zien die in op een azc wonen en die door de uit middel van workshops en op tv een theaterkamp door uit professionals werden klaargestoomd tot acteurs. een uit Met het verhaal van tijdens drie vrienden die allerlei avonturen de beleven, willen de de makers een realistisch tijdens beeld neerzetten de van het in leven in een met azc.

januari 2021
29-09-2019 13:50

A kiss

A kiss - A kiss

Heftige verhalen over vluchtelingen zijn er in overvloed. Maar deze film maakt duidelijk dat een asielzoekerscentrum een wereld is vol gewone mensen. Een plek waar ook vriendschappen gevormd worden, liefdes opbloeien en jongeren volwassen w...

A kiss gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A kiss de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A kiss bij A kiss liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A kiss. Heb je een uitzending van A kiss gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A kiss gemist

Uitzending gemist van A kiss? Hier kun je alle uitzendingen van A kiss kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-09-2019 om 13:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!