Programma gemist?

Heftige verhalen over in vluchtelingen naar zijn er in overvloed. Maar van uit deze film maakt duidelijk dat een uit in asielzoekerscentrum een wereld is vol op gewone een mensen. Een plek op tv waar ook vriendschappen door gevormd worden, liefdes opbloeien en jongeren een tijdens volwassen worden. In de de belangrijkste rollen door zijn jongeren te zien met die in een azc door wonen en tijdens die door naar middel van workshops door en een theaterkamp door op professionals werden klaargestoomd tot acteurs. het de Met het verhaal van met drie vrienden die allerlei de avonturen beleven, van willen de een makers een realistisch beeld neerzetten van door het naar leven in het een azc.

oktober 2021
29-09-2019 13:50

A kiss

A kiss - A kiss

Heftige verhalen over vluchtelingen zijn er in overvloed. Maar deze film maakt duidelijk dat een asielzoekerscentrum een wereld is vol gewone mensen. Een plek waar ook vriendschappen gevormd worden, liefdes opbloeien en jongeren volwassen w...

A kiss gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A kiss de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A kiss bij A kiss liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A kiss. Heb je een uitzending van A kiss gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A kiss gemist

Uitzending gemist van A kiss? Hier kun je alle uitzendingen van A kiss kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-09-2019 om 13:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!