Programma gemist?

Heftige in verhalen over naar vluchtelingen zijn er in overvloed. het Maar op tv deze film maakt in duidelijk dat een asielzoekerscentrum naar een wereld op tv is vol gewone mensen. Een door plek waar op tv ook vriendschappen gevormd worden, met liefdes tijdens opbloeien en jongeren volwassen worden. naar In naar de belangrijkste rollen van zijn jongeren te zien die het in een azc wonen de en die de door middel van workshops uit en een tijdens theaterkamp door de professionals werden klaargestoomd tot acteurs. op Met het een verhaal van drie vrienden een die naar allerlei avonturen beleven, willen de tijdens op tv makers een realistisch beeld neerzetten de van het leven in op tv een met azc.

februari 2021
29-09-2019 13:50

A kiss

A kiss - A kiss

Heftige verhalen over vluchtelingen zijn er in overvloed. Maar deze film maakt duidelijk dat een asielzoekerscentrum een wereld is vol gewone mensen. Een plek waar ook vriendschappen gevormd worden, liefdes opbloeien en jongeren volwassen w...

A kiss gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A kiss de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A kiss bij A kiss liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A kiss. Heb je een uitzending van A kiss gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A kiss gemist

Uitzending gemist van A kiss? Hier kun je alle uitzendingen van A kiss kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-09-2019 om 13:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!