Programma gemist?

Heftige het verhalen over vluchtelingen op zijn er in overvloed. Maar op deze film een maakt duidelijk dat op tv een asielzoekerscentrum een in wereld is vol gewone op tv mensen. met Een plek waar ook vriendschappen op gevormd worden, liefdes van opbloeien en jongeren met volwassen uit worden. In tijdens de belangrijkste rollen zijn door jongeren te zien die in in een azc wonen door en die door de naar middel van workshops in en een theaterkamp door van professionals werden uit klaargestoomd tot acteurs. Met het in verhaal van drie op tv vrienden die met allerlei avonturen beleven, naar willen de makers op tv een realistisch beeld neerzetten van met het leven met in tijdens een azc.

november 2021
29-09-2019 13:50

A kiss

A kiss - A kiss

Heftige verhalen over vluchtelingen zijn er in overvloed. Maar deze film maakt duidelijk dat een asielzoekerscentrum een wereld is vol gewone mensen. Een plek waar ook vriendschappen gevormd worden, liefdes opbloeien en jongeren volwassen w...

A kiss gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van A kiss de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van A kiss bij A kiss liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van A kiss. Heb je een uitzending van A kiss gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

A kiss gemist

Uitzending gemist van A kiss? Hier kun je alle uitzendingen van A kiss kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-09-2019 om 13:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!