Programma gemist?

In het aspergeseizoen uit beginnen Bas en van Floor iedere een dag vroeg naar met het schoonmaken en de sorteren van de oogst door van de in avond ervoor. Hier geen met buitenlandse aspergestekers, een maar jongens uit een het dorp op die komen van bijverdienen. En zo naar is Bas ook ooit met begonnen. Miquel heeft de een bedrijf dat door Amerikaanse klassiekers opknapt en op in oude uit luister herstelt. op Maar hij werkt ook de al maanden aan zijn de eigen auto, naar een rijdend de kunstwerk. Vandaag komt de naar Cadillac van de naar brug. Maar doet-ie het naar ook? Het op tv is 4 mei uit en op de Canadese een begraafplaats een zetten Saskia en uit Marian foto's neer bij 'hun' soldaten, van om door ze zo letterlijk op tv een gezicht te van geven. Er zijn van op tv oudsher met veel instellingen in Groesbeek met voor mensen tijdens met een beperking. tijdens Als dagbesteding werkt Richard de bij twee supermarkten op tv in het uit dorp. En als hij naar thuis komt in de het Thomashuis, kijkt hij het graag naar Bassie door en op Adriaan.

Groesbeek het was katholiek van en dat kun je nog goed het zien. Diny voelt het zich 'een op tv halve non', een restaureert heiligenbeelden en naar heeft een heus Mariamuseum aan van huis. het Ze knapte met door de buurt met een oude gebedsgrot van het voormalige door klooster de op. Suzette is vandaag bij op tv door haar ouders thuis en kijkt naar met lievelingsprogramma op tv: met de op Formule 1-races. Een groep vrijwilligers, uit uit onder bezielende leiding van de boswachter Henk, ruimt het van speelbos op naar en vanavond gaan een ze de in kerkuilen ringen. Voor Marielle is met het een belangrijke op dag: op tv de hanenkraaiwedstrijd vindt plaats. Zal haan het met Willy z'n snavel op het juiste van moment open op doen?

Henk Klaasen de is de amateurboswachter en van het vogelkenner van Groesbeek. Hij is altijd de een bezig in de natuur. op Vandaag gaat hij een op zoek naar de uit nesten van kieviten. uit 'Dan moet het je zelf tijdens denken als een kievit', van zegt Henk. In op tv de Buurtmarkt met werken allemaal mensen met een beperking. naar Richard naar werkt daar ook, maar van heeft door ook een baan in op de 'gewone' op tv Albert Heijn. Zijn collega's de kijken uit naar zijn komst. in In een een grote loods in treffen we Miquel, die naar oude Amerikaanse auto's opknapt. een Het uit zijn een soort rijdende kunstwerken, naar waar Miquel en naar zijn de maten al met hun tijd, liefde en met spiritualiteit inleggen. Maar uit kun je op tv zo een bedrijf tijdens overeind houden? En de Marielle, die gaat meedoen met naar de hanenkraaiwedstrijd, praat met tijdens haar moeder in over het tijdens Groesbeeks dialect.

Van in oudsher wonen naar er veel mensen naar met een beperking in door Groesbeek. In de Buurtmarkt staat uit Suzette in de een spoelkeuken en van de waskamer, Richard is met vakkenvuller. Ze een nemen hun door werk bloedserieus en zijn op graag geziene collega's. Voor op tv de met Groesbekers is het doodnormaal van dat uit sommige mensen 'anders' zijn. Leo tijdens is een geboren met en door getogen Groesbeker en accordeonist. Op tijdens z'n zesde naar kreeg hij voor uit het eerst het tijdens instrument omgehangen in door zijn vader, tijdens die met een latje van op zijn vingers tikte als tijdens een hij de verkeerde door toets indrukte. Vanaf zijn de dertiende verdient Leo het zijn geld met de uit accordeon de en hij speelt nog steeds. het In z'n vrije tijd met fietst hij een naar het uit Liegenbankje, waar elke dag uit de oudere heren een zich verzamelen. op Pastoor Jan van gaat vandaag kijken naar bij twee van de zes op voetbalclubs die Groesbeek een rijk de is.

In het van katholieke uit dorp kent iedereen oud-pastoor Jan van in Gestel. Hij op tv is inmiddels door met emeritaat, maar belt met nog elke op tv ochtend alle jarigen boven uit de 80. Je zou in het zeggen, aan aandacht geen door gebrek, maar zelfs bij een uit oud-pastoor ligt soms de de op tv eenzaamheid op met de loer. De Tweede Wereldoorlog tijdens speelt een nog altijd een belangrijke rol in de Groesbeek. Aan de het rand de ligt een grote Canadese een begraafplaats, waar 2300 Canadese op soldaten op begraven liggen. Saskia en Marian met proberen de de levensverhalen een van die jongens met te achterhalen en in hen zo een gezicht te de geven. Marielle zoekt op tv een haan uit voor een de jaarlijkse hanenkraaiwedstrijd. het Gaat van haan Willy op het van juiste moment uit presteren?

december 2019
07-10-2019 18:20

Typisch Groesbeek

Typisch Groesbeek - Typisch Groesbeek

In het aspergeseizoen beginnen Bas en Floor iedere dag vroeg met het schoonmaken en sorteren van de oogst van de avond ervoor. Hier geen buitenlandse aspergestekers, maar jongens uit het dorp die komen bijverdienen. En zo is Bas ook ooit be...

03-10-2019 18:15

Typisch Groesbeek

Typisch Groesbeek - Typisch Groesbeek

Groesbeek was katholiek en dat kun je nog goed zien. Diny voelt zich 'een halve non', restaureert heiligenbeelden en heeft een heus Mariamuseum aan huis. Ze knapte met de buurt een oude gebedsgrot van het voormalige klooster op. Suzette is ...

02-10-2019 18:20

Typisch Groesbeek

Typisch Groesbeek - Typisch Groesbeek

Henk Klaasen is de amateurboswachter en vogelkenner van Groesbeek. Hij is altijd bezig in de natuur. Vandaag gaat hij op zoek naar de nesten van kieviten. 'Dan moet je zelf denken als een kievit', zegt Henk. In de Buurtmarkt werken allemaal...

01-10-2019 18:15

Typisch Groesbeek

Typisch Groesbeek - Typisch Groesbeek

Van oudsher wonen er veel mensen met een beperking in Groesbeek. In de Buurtmarkt staat Suzette in de spoelkeuken en de waskamer, Richard is vakkenvuller. Ze nemen hun werk bloedserieus en zijn graag geziene collega's. Voor de Groesbekers i...

30-09-2019 18:15

Typisch Groesbeek

Typisch Groesbeek - Typisch Groesbeek

In het katholieke dorp kent iedereen oud-pastoor Jan van Gestel. Hij is inmiddels met emeritaat, maar belt nog elke ochtend alle jarigen boven de 80. Je zou zeggen, aan aandacht geen gebrek, maar zelfs bij een oud-pastoor ligt soms de eenza...

Typisch Groesbeek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Groesbeek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Groesbeek bij Typisch Groesbeek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Groesbeek. Heb je een uitzending van Typisch Groesbeek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Groesbeek gemist

Uitzending gemist van Typisch Groesbeek? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Groesbeek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!